Új privát üzeneted érkezett!

Pannica,

én már kb 15 évesen kitaláltam, hogy ha nekem egyszer fiam lesz, akkor Márknak fogják hívni 8) úgy beszéltük meg a párommal, ha kislány lesz, akkor ő fogja elnevezni (egyébként Nikol lett volna), ha fiu, akkor pedig én.
Anyunak, meg anyosomnak nem tetszik ez a név, azzal a különbséggel, hogy anyósom nem reklamált, anyám meg az elején próbálta rám tukmálni azt a fiu nevet, amit nekem akart adni, mert, amikor velem terhes volt fiut várt :lol: Szóval Alexander (Alex) lettem volna :lol: Nekem nem tetszik...
Nagyon irigyellek, hogy ilyen szép helyen laksz 8) 8) Két évvel ezelőtt Koson voltunk nászuton, és azóta szerelmes vagyok a görög szigetekbe, azóta is visszavágyom. Bejártuk a környező szigeteket is: Nissiros, Kalymnos és gyönyörüek!!! Olyan sajátos hangulata van a görög szigeteknek, ami nekem nagyon - nagyon bejön.

Kép
dijcsi

Gyanixi
Elkeseritesz!!!! :cry: Mi a baj???? Miért!!!!????

Pannica
Juj de imádom a görögöket!!!! Ha mégegyszer születnék akkor feltétlenül görögnek jelentkeznék!!!!!
Szoktam járni görög étterembe görög bulira... Tánccal, tányertöréssel mindennel :D ... Husvetot is mindig görögökkel ünneplem.. mert mi is, ők is artodoxok vagyunk!!!

Sch.judit
:) 9 - 7 arányban MAximilian Bagonyi vezet :lol:

Kép

Kép
fenix

Azért, mert sokat fáj a hasam, keményedik és meg van rövidülve a méhszáj, de nem nyitva van,de ez már kb. a 16. héttől van és mindig pihennem kell Most meg meg akarja nézni, h aktív pihenés mellett is maradnak-e a tünetek, meg állítólag kivizsgálnak, de hogy mit és hogy?? Majd szorítsatok...csak nehogy koraszülött legyen az édes kisbabánk!! :cry:

Kép
gyanixi

rekanna, fenix, Arik vagytok!!! Most titokban vagyok a gépnél, mert a férjem rámparancsolt, hogy ki ne merjek szálni az ágyól a rossz lábammal... :oops: de neeem birok feküdni :(
fenix,nálunk a Dalmi is Maximra szavaz, egy erő rugással jelezte :wink:

pannica, krétán mit doolgoztál? mert unokatesóm ott idegenvezető és voltam nála 5ször kint.

gyanixi...jajajjjj, kórház.sajnállak, de kitartást és gondolj arra, hogy a babó egészége a legfontosabb!!!!!!!!
Vendég

Gyanixi! Nagyon sajnálom, hogy kórházba kell menned. Reméljük, alaposan kivizsgálnak és tudnak segíteni, hogy megfelelő ideig benn maradhasson a babátok! Kitartás!

Pannica! Csak irigykedni tudok. Én is szerelmes vagyok Görögországba, eddig négyszer voltam, de bármikor visszamennék.

Fenix! Én is a Maximra szavazok.

Bacilivi! Jobbulást! Pihentesd ám a lábad!

KépKép
nanett

Bacivili jobbulást kívánok neked,pihenj sokat! :)
Gyanixi én is sajnálom,hogy kórházba kell menned,remélem minden ok lesz. :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gyanixi! En nagyon szurkolok Neked, es hidd el, minden rendben lesz!!! Probalok jo erosen pozitiv hullamokat kuldeni, en ugysem vagyok olyan messze!

Pannica! Igazsag szerint mi meg sem kerdeztuk a szuloket a nevvel kapcsolatban, de nalunk nincsenek is tul nagy hagyomanyok. Nalatok azert ez a leirtak alapjan egy kicsit mas, kenyesebb dolog. Volt mar 1-2 szituacio, amikor a kivulallok ugy ereztek, ok jobban tudjak nalam, hogyan is kell terhesnek lennem, ilyenkor csak azt ismetelgetem magamban: Ket fuled van, egyiken be, masikon ki!
Ennel jobb tanacsot nehez adni, de remelem, te es a parod valasztjatok majd a vegen a nevet.

Fenix! Ha a vezeteknev lenne elol, a Maxim szerencsesebbnek tunne, de ha a keresztnev van elo, akkor meg a Maximillian a jobb - szerintem. Koszi az egyuttorulest a jo eredmenyeimnek :)

Ma megajandekoztam magam egy szoptatos parnaval a jo AFP miatt, ma azt fogom vegre gyurmazni a tv elott. Mar acsingoztam ra, amiota lattam a reklamjat, szoval kiraly. Van rajta jopar allatka, hogy majd a babszemke is tudjon mit nezegetni rajta.

Sziasztok, szep eset!

Kép
Kép
-macsek-

gyanixi
ne izgulj a korhaz miatt probalj bizni az orvos donteseben. Valszinuleg azert utalt be, mert el akarja kerulni a koraszulest. Hugom 1 honapot toltott bent, amikor az elso babajat varta, de nala nyitva volt a mehszaj es folyton gorcsolt. Ha nalad zarva van tuti, hogy hamar kiengednek csak a vizsgalatok idejere fognak benntartani. A picid most a legfontosabb, kitartas!!!!

Fenix
nekem a Maximilian nagyon bejon, aztan becezheted Maximnak :)
Ha fiam lenne en Marcos-nak kereszteltem volna, egyedul ez tetszik igazan a gorog fiunevek kozul (meg ez eleg nemzetkozi, nem?) de lany lesz....

bacilivi
jujj sajnallak a labad miatt! Nekem egyszer eltort a nagylabujjam es hetekig ugraltam a masik labamon :D probald meg nem terhelni!
Amugy Kretan egy puccos hotelben dolgoztam Hersonissos-ban a vendegeknek fenntartott gyerekklubot vezettem (amolyan megorzo napi 2x4 oraban), nagyon elveztem a sok mindenfele nyelven beszelo gyerkoccel a foglalkozasokat
:)

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok lányok!

Bacilivi:
Nagyon rossz lehet! :( :( Sajnálom..

Gyanixi:
Téged se irigyellek! Nekem is keményedik a hasam,de mióta szedek Magne B6-ot,ritkábban. Az a röhej az egészben,hogy megfigyeltem:az ég világon SEMMI köze a keményedésnek a fizikai tevékenységeimhez. Rengeteget sétálok pl. a gyerkőcökkel,az alatt egyszer sem keményedik. 2 naponta kondizom,az alatt sem. Mikor van kedve az én drágalátós pocakomnak a keményedéshez? Amikor LEÜLÖK,és békésen gobelinezem,vagy hímezgetem a karácsonyi ajándékokat. Vagy pl. amikor itt a gép előtt ülök. Röhejes..
Az átképzésről ugyanígy gondolkodom.Persze azt is számításba kell vennem,hogy 3 gyerekkel nem fognak alkalmazni.. Úgyhogy saját utat kell találnom..

Pannica:
Valami gyönyörűszép helyen laksz! Jó ég,szinte már irigykedem! :roll:

Sch Judit:
Tök jó,a névválasztással én is így vagyok. Már a gyakorlatok alatt is,meg rövidke tanítói pályafutásom alatt is rengeteg névvel megáldott gyerekkel találkoztam, és vannak nevek,amiktől kifejezetten menekülök.. Egyébként az az érdekes,hogy nem is annyira az adott gyerekkel volt problémám,hanem inkább a kedves szüleivel... De hát a gyerek nevére emlékszem..

Tényleg,lenne egy kérdésem (csak úgy érdekelne):
ki mennyi csemetét tervez??????????? :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Aranyosak vagytok lányok nagyon és tényleg jól esnek a bíztató szavak. Holnap még benézek. Mondenkinek jó egészséget és sokat pihizzetek!!! :wink:

Kép
gyanixi

Gyanixi,

Kitartás! Minden rendben lesz!! Pik-pak elmegy az idő a korházban, és már ki is jöhetsz. Vigyázz magadra!

Kép
dijcsi

Sziasztok Lányok! Egy pár napja nem írtam,de mindig elolvastam a leveleket! Holnap megyek az AFP-re .Tudja valaki,hogy oda kell vizeletett vinni? Mert már nem emlékszem mit mondot a doki :oops: !!!! Voltatok már genetikai uh-n? Ott is adnak képet a babáról ha kérek? Jobbulást a gyengélkedö mamiknak!
Vendég

Sziasztok
Megjöttem a dokitól. Hát nem vagyok boldog.... 2,6 MOM lett az AFP
Megyek a Scöfi-be genetikai uh-ra, oda utalt be a dokim.
Nem tudja vki a felső határt?

Gyanixi, pihenj és drukkolok, hogy hamar kiengedjenek.

Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Gyanixi
Tuti minden rendben lesz!!! Tudom!!! Te is tudod!!!! Fő a nyugalom!!!!

bacsbern
16. heti AFPre nekem nem kellett vizeletet vinni... A kép, az szerintem, kórház, gép függvénye...

bacilivi
Pihentess a lábidat!!! A kariajándekok lebegjenek előtted :wink: :lol:

-macsek-
Netem meg tudod mutatni a párnát??? Aztán meséld el tényleg olyan jó e !! Köszi!

Pannica
Marcos - nagyon szép név!! A változátai is!! Márk, Mark, Marko, Markus stb... Latin eredetű.. Latin "markus" szóból ered és a jelentése - "kolopács".

Kép

Kép
fenix

SZIASZTOK! Gyanixi:remélem minden jól alakul és hamarosan otthon leszel!
Dia:ne aggódj,sokszor tévednek!
Pannica:üdvözöllek!Biztosan nagyon szép lehet az egész környék!Nálunk nincs beleszólása másnak a névválasztásban a mi tündérként lesz elsősorban!
Bacilivi:ó szegény,kitartás

KépKép
vicuska

dia1
Én sajnos nem tudom mik a határok(( De a Dokid nem mondott semmit??????
fenix

Juj... ma sürün irok...
Elfelejtettem megkérdezni.. Szerintetek lehet 17 hetesen bowlingozni???????????
fenix

Sziasztok!
Csak benéztem,jó sokat írtatok!
Gyanixi! Fel a fejjel,biztos minden rendben lesz,vedd úgy,hogy tényleg pihensz egy jót!
Bacilivi! Elég brutál lehet a lábujj dolog,nekem egyszer repedt el a bokám,de nagyon tud az fájni...
Dia!! Semmiképpen ne keseregj,mindenhol azt olvasom,hogy az AFP értéke nem sokat jelent. A genetikai UH-om jó alaposan megnézik majd,és kiderül,hogy minden ok!!!

Lányok! A táblán nem írtam át minden adatot keddire,mert jövő hétfőn írhattam volna mindent vissza...Szóval vegyétek úgy,hogy a tegnapi adatok javított változata,igazából csak az újakat szerettem volna felvenni,illetve ahol hét csúszás volt,mert elszállt a gépem, azt korrigáltam.

Kép
babzsák

dia
Én úgy tudom, hogy 2,5 a felső, de szerintem ne idegesítsd magadat rajta. Az én dokim pl. azt mondta, hogy jobb ha magasabb, mint az alacsonyabb, mint a határérték!!!

Pont tegnap írta nekem az egyik barátnőm, hogy 6 éve, amikor az első babáját várták, akkor a felső határ ötszörösét mérték neki. Egészséges gyermeke született és ma is majd kicsattan! :)

Szóval, ne aggódj!!!!!!!!!!!!!

Bacivi
úúúúúúú, nem lehet kellemes! :(

Macsek
Gratula!

Gyanixi
Gondolom nem repdesel az örömtől, de inkább most egy hét kórház, mint akkor ha már kint a Baba

hmmmm Márkus ...csodaszép, szerintem is! Nálunk ez a vezetéknév. :)

Kép
moncsi75

Köszi lányok, megnéztem 2,5 a felső határ :shock:

A dokim azt mondta, hogy magas ugyan, de nincs gáz. Majd az uh-n talán kiderül. Azt olvastam, hogy a magas érték utalhat nyitott gerincre, agykoponya hiányra. Én pont az alacsonytól fostam a tesóm miatt :(

[link=Kép

Kép
dia1

Fenix

Nekem azt mondta a dokim, hogy mindent lehet, csak mértékkel :)

Kérj egy könnyebb golyót, vagy kisebbet! :) ...na jó ez persze vicc volt!

Kép
moncsi75

dia1
Tesód miatt? Mi van a tesóddal?

Kép
moncsi75

Fenix! A parna nekem nagyon bejon, foleg mert derekfajos vagyok alapbol. Lehet kapni szerintem sok bababoltban, talaltam egy webcimet is: http://www.kismamaparna.hu/ Itt latszik, milyen sokoldalu cucc is ez. Tetszik, hogy arra kanyarodik, amerre eppen akarom, es majd a babanak is jo lesz. Na sziasztok, faradt vagyok, var a parom es a parnam :)

Kép
Kép
-macsek-

Moncsi Down szindrómás

[link=Kép

Kép
dia1

Dia
:(
fenix

-macsek-
Köszönöm!!!! Nemis rossz! Veszek magamnak ilyet!!! (na de ezek a minták!!)

Moncsi!
akkor könnyű golyóval.. és jól kénytelen leszek játszani... Hogy ne kelljen spereket kiütni))))...
fenix

kösziii mindenkinek az együttérzést :) :) :)
tényleg jól esik!!!lassan az egész jobboldalam használhatatlan..kezemet nem érzem, a lábamat meg annál inkább... :roll: :lol:

dia! ne aggódj, minden rendben lesz!!!!!nálunk is egy ismerősnek tökmagas volt...aztán csoda egészséges babát szült!!!!!meg az is lehet rosszkor vették le.Jaaaa és arról nem is beszélve, hogy az anya épp aktuális lelki állapota is befolyásolja!!!!!!!

barbamami, mi minimum 3-at szeretnénk, lehet, hogy majd 4et is bevállalunk, de ez még sokmindentől függ.
Vendég

fenix, énis bowlingoztam 3-4 hónaposan asszem!!! könnyű golyóval és nem "toltamodaneki" :lol: mostmárazért nem mernék.
Vendég

Találtam orosz vonalzokat!!!!
OOOOLyAN ÉDESEK!!!

Kép
Ennyi marad a Fiam érkezeséig)))

Kép
Ennyi ideje boldogok vagyunk együtt Barátommal
fenix

Pannica

Mázlista vagy, hogy ilyen gyönyörű helyen élhetsz! Nincs honvágyad? Gyakran haza tudsz jönni? A névválasztás nálunk is gondot okoz, de nem a szülők miatt, hanem kettőnk között. Egyenlőre ejtettük a témát, ameddig megtudjuk, hogy kisfiú, vagy kislány lesz-e, akkor már csak egyféle dologról kell megegyezni...

Kép
fable

fenix. ezek tényleg baromijóó vonalzók!!! nincs magyarul?????
Vendég

Sziasztok!

Jöttem újságolni a jó híreket!!
Ma voltunk UH-on és minden rendben van a picivel és megmutatta magát ,nem volt szégyenlős!!!!
KISLÁNYUNK LESZ!!!!!!!!!!! :D :D
Annyira boldog vagyok mert szívem legmélyén kislányt szerettem volna és most tessék!!!!!!!!!! :D
Vendég

Most vissza olvastalak benneteket csak elöszőr elmondtam a jó híreket!

Sch.Judit!
Mostanában nem volt időm írni annyi dolgom volt hogy azt se tudtam hogy hol áll a fejem!

Pannica!
Nagyon szerencsés vagy!A párommal nászúton voltunk Görögországban de bármikor szívesen vosszamennénk!

Gyanixi!
Biztos minden rendben lesz!Fő a nyugalom!!

Bacilivi!
Sokat pihentesd a lábad és majd jobb lesz!

Fenix!
Ha még lehet "szavazni" a nevekre akkor nekem a Maximilian tetszik!

Barbamami!
Mi majd 3 gyerköcöt szeretnénk,mert legalább nagy lesz a család!

Dica
Vendég

Fenix:
Tündériek a vonalzók!

Bacilivi:
IGEEEN! Na végre egy bátor vállalkozó szellemű pár! :lol: :lol: Eddig bárki,aki meghallotta,hogy a 3-at várom,kiakadt,hogy nem vagyunk normálisak,merthogy a mai világban ennyi gyereket vállalunk.. Hát,lehet,hogy tényleg nem......... De ez van. :roll:

Dia:
Az AFP miatt tényleg ne aggódjál! :!: :!: A védőnőm pont most mondta,hogy nem sok jelentősége van. Merthogy hiába a 16. héten veszik le,egyáltalán nem mindegy,hogy a hét melyik részén. És egyéb tényezők is vannak. Az UH-on meg látni fogod,hogy a világon SEMMI BAJA,és mindene szépen megvan! A Down-szindrómára egyébként pont a túl alacsony értékek utalnak..

Dicamama:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Hello Lányok!

Dia: szerintem ne izgulj túlzottan, persze tudom, mondani mindig könnyebb... 8) Viszont jó ha tudod, hogy nagyon sok tényező van amitől függ az érték. Pl.: pontos időben vették e le a vért; (16-17.hét) felírták az akkori súlyodat? ezek mind nagyon fontosak. Ja, és egyébként a genetikai Uh a mérvadó. Ott minden látható. Biztos ilyenkor nagyon nehezen megy az idő de kitartást! Szerintem nem lesz gond, egyébként is 2,5 a felső határ. (biztos hogy egyedül van a babó) :wink:

Bacilivi: képzeld nekem azt hiszem a 10-12. héten tört el a nagyláb ujjam, ráadásul a körmöm is befeketedett... a sztori elég mulatságos, az Auchanban ráejtettem egy üveg mézet. :wink: persze azt hittem elájulok, annyira fájt. Szóval még az volt a szerencse hogy nyár volt és lehetett papucsot hordani, persze minden mozdulat fájt. Semmi gyógyszer, semmi fájdalomcsillapító. Dehát kibírtam... de tény hogy nagyon szar...

Gyanixi: kitartást kívánok Neked! Minden rendben lesz drukkolok!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Fenix: szopis párnát én nagyon sokat nézegettem, végül is szerintem megtaláltam a lehető legjobbat! Csak a Kenguruban lehet kapni. Annyi a különbség a többihez képest, hogy nem csak összekötni lehet a két végét, hanem összecipzározni, és adnak hozzá egy zsákot is, így egy polya lesz a babónak. Szóval érdemes élőben megnézni!

Pannica: üdv közöttünk! A Te szüleid nem bánják, hogy olyan messze vagy Tőlük? Egyébként sokban más ott terhesnek lenni mint itthon?

Nanett: jövő héten utána nézek a felkészítő tanfolyamnak!

Őzi: köszi a bíztatást az alvással kapcsolatosan. :wink: kezdek rájönni, hogy ezt a típusú alvást még egy jó darabig nem fogom kiélvezni...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

r. zsana
Kösznöm a párna tippet!!!!

dicamama
GRATULÁLOK A LÁNYODHOZ!!!!!!!!!!!!!! HURRÁ!!!! LÁÁÁÁNY!!!!!!!!

ja, és fólyik még a szavazás :wink:

bacilivi
Hát a szöveget bármilyen nyelven lehet beirni, de az hogy "hónap" és "nap" az oroszul lesz)))

Holnap megyunk bowlingozni Barátommal, fiával... és a fia barátnőjével!!!! WOW

Mindenkinek jó éjszakát kivánok!!!

[/b]
fenix

Fenix:
én sokkal kisebb golyókkal játszottam még 1-2 hete, ugyanis billiárdozni voltam. Azt tudom ajánlani, még nagyobb pocakkal is működik.

Pannica:
nálunk mindenki kérdezgette a baba nevét, úgy hogy a párommal eldöntöttük közösen, hogy Nikolett legyen. Nagy örömmel újságoltuk Anyósomnak, erre ő javasolt egy csomó más nevet. Ezek után úgy döntöttünk, hogy megtartjuk magunknak, mert nem hiányzik, hogy mindenki beleszóljon. Szerintem a görög nevek mind szépek, biztos találtok valami jót.

Korena:
eltüntél!
Mikor mész Bardóczy dokihoz? Én csütörtökön, holnap kapom meg a vérképemet, remélem minden oké.

Kép

Kép
rekanna

Dia: Nekem alacsony volt és amikor voltam a genetikai uh-n ott azt mondták hogy az afp-t már nem veszik annyira komolyan hiszen a nagyon alapos genetikai uh felülírja a nem jó afp-t Ott minden kiderül kb fél órán át nézik legalábbis nekem addig nézték nagyon alaposan minden egyes mm-ét a babának.

Mi egyenlőre két gyereket szeretnénk minimum persze ha nem futok ki az időből :):):):)

Az anyós nálunk is beleszerett volna szólni a névválasztásba amit mi mondtunk az nem tettszett neki erre mondta a fia hogy ez gyerek a mi gyerekünk és majd mi adunk neki nevet. Erre csöndbe lett és ránk hagyta. :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok
Dicamama:gratulálok a pici lányhoz!
Lányok nektek is van olyan érzésetek mintha a húgyhólyagotokat rugdosná a kis babó?2 napja úgy püföl ott lent,hogy már szinte kellemetlen!!

KépKép
vicuska

Jaj lányok én már úgy várom,hogy tényleg itt legyen!Kész a szobácskája(nagyjából),óránként megállok az ajtóban és nézem(a semmit)gyönyörködök benne!Ti,hogy vagytok ezzel?

KépKép
vicuska

Ja és mi is két gyerkőcöt szeretnénk!

KépKép
vicuska

Jo reggelt!

Fenix, nyugi, szerintem ha uzletben nezed, tutira talalsz vmi epkezlap huzatot is a parnara, amitol nem jonnek vissza a kezdeti rosszulletes idoszakok... Kicsit kulonbozhetnek, toltetben, es pl. abban is, amit zsana irt.
A vonalzod nagyon jopofa, + ilyen itt csak neked van!

Dia! Csak nyugi, probalj az UH-ig nem izgulni, es jo dolgokra gondolni! Mikor lesz az UH?

Megyek, indul a galya, irjatok sok jot!

Kép
Kép
-macsek-

dicamama! Gratula a kislányhoz :wink: Hogy fogják hívni?

Fenix! Szerintem simán mehetsz bowlingozni, csak óvatosan.
Ja, és egyébként én a Maximiliam-ra szavazok. Mikor zárod a szavazást? :lol: :lol: :lol:

Ma hívom a védőnőt és megbeszélem vele, hogy mikor mehetek végre hozzá (betegállományban volt) és 2 hét múlva meg megyek az első genetikai UH-ra, már alig várom :oops:

KépKép
evica76

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

MI is két gyerkőcöt szeretnénk, egy fiút, meg egy lányt! Az első úgy néz ki már teljesült, a másodikat kb. akkor szeretnénk, mikor Domi két éves lesz kb. DE hát ez még a jövő zenéje!

A babasarkot (mivel úgy néz ki egyenlőre nekünk nem lesz külön szobába a gyerkőc), már alig várom, hogy rendezzük és vegyük a dolgokat, de márciusnál előbb biztos nem fogjuk!

A névválasztással kapcsolatban, a párom anyukája szólt bele, hogy miért nem lesz Tamás, meg ilyenek...mivel párom is az, de a párom mondta neki, hogy a második neve az lesz, úgyhogy no-para! :) Persze mert régen azok voltak a hagyományok, hogy a fiú az apja nevét kapja, de szerintem ez hülyeség, főleg a mai rohano és modern világban!

Én is nagyon várom már, hogy picur kint legyen, bár az még nagyon-nagyon odébb van! :(

KÉRDÉS:

Lányok, tegnap nagyon megijedtem, mert amikor wc-re mentem volt ilyen furi dolog......ami eddig nem, olyan volt, mint peteéréskor az a tojásfehérje szerű nyulós dolog....csak halvány barnában, de csak nagyon-nagyon pici! Tisztára beparáztam, hogy mi lehetett az! Azóta semmi.......hála! :)
Volt valakinek ilyenje vagy ehhez hasonlója?

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Szia elisabeth!

Rosszul vagyok amikor nemzedékeken keresztül ugyanúgy híják apját és fiát.

KépKép
evica76

Hm, érdekes a mai napi első hozzászólásomnál az időpont, 19.44 szerintem inkább 8.44 volt :shock: No mindegy :lol:

KépKép
evica76

Sziasztok!

Rég írtam, de folyamatosan olvaslak benneteket.

Gyanixi:
nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd. Mennyit pihensz mostanság? Tényleg szigorúbbra kéne venni a dolgot? Vigyázz magatokra, de bizti nem lesz semmi gond, inkább csak nagyon óvatos a dokid, az meg sosem baj...

Bacilivi:
mi van a lábujjaddal? Remélem nem tört el!!! Amúgy én is rendszeresen belevágom az asztal sarkába, akkor nagyokat káromkodok, szóval a PiciLány már tanult pár szót a pocimban... :)

Mi jól vagyunk, csak a páromat aggasztja, hogy nem hízom. Pont egy hónapja voltam a védőnőnél 66kg (+8,5 a kezdetihez képest), és most már vagy 2 hete 64 vagyok. A dokim egyenlőre azt mondta, hogy OK, de nem tudok hízni ezzel a diétával (tudjátok a magas cukor miatt van), néha annyira zabálnék, de nem lehet, amúgy mindig eszem valamit, éhes sosem vagyok, nyugtassatok meg, hogy a babó elvesz magának mindent, amire szüksége van, párom fél, hogy így kicsi lesz... Másfél het múlva megyünk nagy UH-ra, most hétfőn csak egy rosszabb minőségű géppel nézett meg a doki, de azt mondta mindent rendben talál, bár a méreteket nem tudta levenni.
Mi még jól alszunk, féligmeddig féloldalt, kispárnát a melleim alá dugva pocakon is megy :)
Küldök én is egy fotót... :) Kecskeméten készült, pont ott, ahol az egyik esküvői fotónk is készült csak az persze 7 hónapja

Kép

Kép

Kép

Kép
luisa

Szia!

Tök csini kismami vagy :wink:
Hát ez a párnát a mell alá és akkor pocakon is tudsz aludni dolog számomra biztató. Ilyenkor magasabb a párnád is? :shock: :lol: Nálam ez egy kardinális kérdés, mivel világ életemben sehogy másképp nem aludtam, csak hason.

KépKép
evica76

Köszi Évica :), bár látom, hogy nem a legjobb képet tettem fel, mivel a pocim alig látszik rajta, pedig elég nagy :)

Szóval ez egy kis párna, a mellem alá csúsztatom, az egyik lábam jól fel van húzva, és kicsit féloldalt vagyok, remélem érthető :) Így tehermentesítem a pocit, de szerintem már ez sem megy majd olyan sokáig... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?