Sziasztok!
Rég írtam, de folyamatosan olvaslak benneteket.
Gyanixi:
nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd. Mennyit pihensz mostanság? Tényleg szigorúbbra kéne venni a dolgot? Vigyázz magatokra, de bizti nem lesz semmi gond, inkább csak nagyon óvatos a dokid, az meg sosem baj...
Bacilivi:
mi van a lábujjaddal? Remélem nem tört el!!! Amúgy én is rendszeresen belevágom az asztal sarkába, akkor nagyokat káromkodok, szóval a PiciLány már tanult pár szót a pocimban...
Mi jól vagyunk, csak a páromat aggasztja, hogy nem hízom. Pont egy hónapja voltam a védőnőnél 66kg (+8,5 a kezdetihez képest), és most már vagy 2 hete 64 vagyok. A dokim egyenlőre azt mondta, hogy OK, de nem tudok hízni ezzel a diétával (tudjátok a magas cukor miatt van), néha annyira zabálnék, de nem lehet, amúgy mindig eszem valamit, éhes sosem vagyok, nyugtassatok meg, hogy a babó elvesz magának mindent, amire szüksége van, párom fél, hogy így kicsi lesz... Másfél het múlva megyünk nagy UH-ra, most hétfőn csak egy rosszabb minőségű géppel nézett meg a doki, de azt mondta mindent rendben talál, bár a méreteket nem tudta levenni.
Mi még jól alszunk, féligmeddig féloldalt, kispárnát a melleim alá dugva pocakon is megy
Küldök én is egy fotót...
Kecskeméten készült, pont ott, ahol az egyik esküvői fotónk is készült csak az persze 7 hónapja