Új privát üzeneted érkezett!

Ah gyenge a torta!
Ha megvan a magyar fordítás, a receptes topicban szeretettel várjuk...

Berni körberakhatom én akármiel a szőnyeget, Dani egy perc alatt szétszedi...

Az előbb is megkezdte a szélét, mikor ránéztem és megkérdeztem tőle mit csinál, eldobtga a szőnyeg szélét, és hirtelen egy másik játékot mutatott nekem, hogy anya csak nem képzeled, hogy szétszedem a szőnyeget, mikor ezzel a csörgő biszbasszal játszom... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hát megzabálom a kiskrapekot!!!!

Kép

Kép
dcili81

Andy: Nyugalom!!!!!!!!!!!!! Túl lesz ez a babóca féltve...tessék nyugodtan lerakni a földre, hogy meg tudja szokni, így nem is kell állandóan mellette ülnöd.

Kép
mannababoca

Még mindig nem jött a futár,megőrülök :evil:
Egész nap el sem merek itthonról menni,mert nem tudni mikor jön....ááááá!!!!

csajok:úgy néz ki csak nekem nincs még habtapim közületek.Szeretnék venni én is.Hol keressem?Tesco,brendon,játébolt?

cili:nem semmi danid milyen ügyes!És milyen hatalmas :shock:

zsebi:édi a torta!Nagyon ügyi vagy ha megcsinálod! :wink:

Suzy:ügyesek legyetek!Drukkolok!

KépKép
lyndee

Lyndee: én Tacskóban vettem a játékosztályon!!!!! :lol: :lol: :lol: Biztos jön majd a futár!!!!

Gyerekek! Kisfiam 2 és 1/4-ed órája alszik. Pedig ma kúpot sem kapott!!!! :lol: :lol: :lol: Nem tudom mi van vele!!!!! Csak azért szólhatott volna, hogy ennyit alszik!!!!! :lol: :lol: :lol: Le kéne szedni a függönyeimet, kimosni, meg az ablakot megpucolni. Szégyen szemre én ezt idén még nem tettem meg!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Gabi:
[quote] írta:ilyenkor apa is jön velünk, mert máshogy nem menne. Még szerencse, hogy ez nem gáz a cégnél, már nem lenne szabija...

Dejóóóóónekeeeed! Nálunk sajnos ilyen nincs, jól be kell osztania a szabikat. :( Főleg hogy nekem semmi segítségem sincs rajta kívül, így ha valahova menni kell hétközben, az csak szabival oldható meg. (ilyenkor úgy irigylek mindenkit, akinek van még ha csak egy icipici/alkalmi segítsége is.... :roll: )
Megint front???? Bakker!!!! :evil: :evil:

Sarmi: Bank :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Andy: Nyuginyugi! :D
Megkérdeztem dokit a foltról Ákos homlokán, azt mondta, elmúlik, olyan ez is, mint ami hátul a fején van.
bébic

Andy!
Én már télvíz idején a földön tároltam Zsófit. Még semmit sem tudott csinálni, már a földön volt a játszószőnyegén (persze alatta plédek) és bámulta az alálógó játékait.

Cili!
Ja, a plédbarikádon Zsófi is átvergődi magát :-D, de a kb. 10 kilós tönköllyel töltött szopipárnával nem bír. :twisted:

Lyndee!
Még nekünk sincs habtapink. Lehet nem is lesz. :-D Amúgy pont a Tesco-ban láttam. Van számos ezer valamennyiért, meg betűs (az jóval több darabból áll) háromezer valamennyiért.

Kép
Kép
lbernuska

Ja, már akartam kérdezni, hogy hozzátok jár még a védőnő? Nálunk már vagy 2 hónapja nem volt, és mivel nem a körzeti dokihoz járunk, ott sem találkozunk. :? Na mindegy, nekem nem különösebben hiányzik!

zsebi_baba

Manna: Ne mérgelődj!!!
Képet hozok majd, ha végre lesz egy kis nyügi-szünet.... :( :( :(

Bernuska: Egészségére Zsófidnak! :lol:

Andy: Ákoson is vannak rejtélyes eredetű foltok olykor-olykor, de annyi mindentől lehet, hogy ha mindegyiktől szívbajt kapnék, már nem ülnék itt.... :wink: :wink:
Simán "megnyomhatta" egyik játéka is, vagy odalegyintett a saját kis kezével, stb.....

Cili: Húúú, Danid nő, mint a gomba! :lol: :lol: Szép paraméterek!
A 3. képen tökre olyan, mintha mászna! :lol:

[quote]A írta: hordozót nem tudjuk már használni, nagyon hosszú hozzá...,

Ákos 72 cm, de a mienkbe még belefér, bár éppenhogycsak.... :D
bébic

Susy: Nagyon jó utat nektek, és mennek a drukkok, hogy minden okés legyen!

Zsebi: Nagyon tuti az a torta! :lol:

Bocika: Nálunk is bacakcik a tréonlájn..... :? :?

Lyndee: Nekünk sincs (még) habtapink! :D
Én majd tecsóban terveztem megnézni, meg van egy játékbolt a metro mellett, ahova járunk, sztem oda is bekukkantunk majd.
Futár mennyé mááááá! :lol: :lol:
bébic

Bocika: Irigyirigy! Én lassan fél órája próbálom rávenni a hullafáradt fiamat az ebéd utáni alvására..... :cry: :cry:

Zsebi: Nálunk pár hónapja már nem volt, de nekünk úgy van a tanácsadás, hogy ott ül a doki mellett, mikor havonta megyünk, így én találkozom vele.
bébic

Zsebi: hozzánk sem jön!!!! Amúgy nálunk is úgy van a tanácsadás ahogy Bébic írja. :lol: :lol:

Bébic: még mindig húzza!!! :lol: :lol: :lol: Nálunk úgy tűnik a napközben alvásra bejön a hasrafektetés!!!!
Vendég

Bocika: Ákos még mindig NEM!! :evil: :evil: :evil: És már kifogytam az ötletekből... (Őszinte leszek, a fa*om kivan ezzel a barom időjárással.....tuti, hogy ma a fogzás, meg a tegnapi szuri hatása mellé ez a rohadt tetves szél is bekavar.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Miért nem tud már megállni, lassan 2 hónapja szinte megállás nélkül fúj....)
bébic

Bébic: 3 órát nyomta!!!!! :lol: :lol: Viburcol kúpot nem próbáltad???
Vendég

Bocika: Ákos el sem aludt....majdnem másfél órát küzdöttem vele, aztán közben uzsiidő lett.... :?
Viburcol: Próbáltam már korábban, semmit sem ért.... :( :( (olvasgattam róla neten, sok helyen írják, hogy a bébijüknél csak akkor használt, ha hosszabb ideig adták....lehet, hogy Ákos is ilyen, de azért ahhoz kicsit húzós az ára, hogy én most nemtom meddig nyomassam neki.... :? :? :? )
bébic

Sikerült elaludt!

A védőnő hozzánk is januárban jött utoljára, de a faluban van olyan akihez hetente megy..., szóval nem tudom, lehet annyira ügyes vagyok, hogy elég nekünk a tanácsadás is... :oops: :oops: :oops: :oops:

Én hétvégén szoktam apát megfűzni, hogy segítsen bevásárolni. Ilyenkor kenguruban megyünk, apa tolja a kocsit. Hétköznap meg ha kell valami a városból, akkor ketten felkerekedünk Danival, meg a babakocsival, hátizsákkal, meg mindennel, és így szerzünk élelmet...

Kép

Kép
dcili81

Az előbb az index.hu-n lévő "tömeges SZONDÁZTATÁSRA készülnek a rendőrök hétvégén" című cikk helyett azt olvastam, hogy tömeges SZÓRAKOZTATÁSRA készülnek a rendőrök...."....3szor is nekifutottam, mire sikerült jól olvasnom..... :shock: :shock: :shock: :D :D Ááááá, kicsit se meríti le az "elemeket" ez a kis hisztikriszti..... :twisted: :twisted: :twisted:
bébic

Na, míg beírtam az előző hsz-t, elaludt itt mellettem, kiterülve, mint egy kis béka.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: (pedig még a TV is szól, amellett sosem tud elaludni, csak ha lenémítom....valamiért zavarja a hangja....)
bébic

Látom, délután alvásverseny volt :lol:

Védőnő: havonta/kéthavonta betoppan, de az előszobánál nem jön tovább. Viszont dokinéninél ő is mindig ott van.
Mondjuk szerintem ő is úgy van vele, hogy ha gyíkom van, akkor felhívom (nem szoktam).
Habtapis képet majd énisénis, csak most hozta apa pendrive-on, de épp DVD-t másol a gép, nem akarom még a letöltögetéssel is terhelni :)

Zsebi: torta :o :o :o Kíváncsi leszek rá, ha kész lesz :)

Kép

Kép
gabilany79

Hello!

Zsebi - hozzánk se jár már a védőnő jó ideje, a tanácsadáson meg véletlenszerűen találkozunk, ha épp ő van beosztva a doki mellé...

Panka elromlott (apa mondta, vegyük elő a szervízkönyvet, hogy hogy kell megjavítani) 3. este nagyon nehezen alszik el (tegnap is elmúlt éjfél mire sikerült a szokásos fél10-10 helyett), kezdődött anyóspajtinál, de azt betudtam annak, hogy idegen környezet, de aztán meg úgy is maradt.

Aztán meg - már egész jól ment neki a fordulgatás, most meg olyan, mintha elfelejtette volna: visszafordulásnál töri alá a kezét, de olyan erősen nyomja magát, hogy tényleg majd kitöri a kezét, aztán meg nyí hozzá mint a vett malac.
Meg egyébként is tegnap meg ma is annyit nyüszít... :evil:

Foltokról az jutott eszembe - Pankának meg a tarkóján vannak, hol elhalványul, hol meg kiújul, legutóbb tanácsadáson rákérdeztem, a védőnő nagy felbuzdúlva elkezdte magyarázni, hogy:
- az azért van, mert a szülőcsatornába olyan nyomás éri...
kerekítem a szemem, mire leesik neki:
-ja ő császáros, akkor doktornéni, miért is piros neki hátul, ha császáros?
Drnéni tanácstalan képet vág, védőnéni:
- akkor nem tudjuk miért van, de szinte minden babának olyan.
Pont...

Kép
trombibébi

Gabi: jaja, BociMarci magasan nyert! :lol: :lol: :lol:

Trombi:
[quote]M írta:eg egyébként is tegnap meg ma is annyit nyüszít...

Üdv a klubban..... :( :( :( :(
Sajnálom a nehezen elalvást, reméljük, csak átmeneti!

Tarkófoltra azt mondta a doki anno, hogy errefelé azt mondják, ott "csípte meg a gólya", amikor hozta. :lol: :lol:

Forgás: Ákos hálistennek elkezdett forogni a másik irányba is, most már fél perc alatt végighengergőzik az ágyon, így halad A-ból B-be.... :lol: :lol: ...aztán B-ből A-ba....közben összenyálaz mindent, amerre jár.... :lol: :lol: Megzabálom!
bébic

kaki meg sehol. most alszik egy 20 perces hiszti utan!probalom egyre tobbet altatnia kisagyban, a babakocsi helyett. es a hisztikozben hasrafordult! :shock: de nem birta kiszedni a kezet meg az egyik laba beakadt a racsba. kulonben szerintem elaludt volna magatol. ha felebredt adok neki kamilla teat. ha az se hasznal, akkor holnap reggel hashajto. ha az se akkor penteken vissza a dokihoz.

zoldi. megtalaltam a kendoket! koszi szepen! azt a nagyobb kek-feheret hogyan kell feltenni? tennel Hannarol kepet egy olyanban?

KépKép
KépKép
mush589

Ezek szerint nem csak minket hanyagol a védőnéni. :)

[quote]t írta:orta Surprised Surprised Surprised Kíváncsi leszek rá, ha kész lesz

Gabi! Én is! :wink:

Megnéztem az autósülést, jó! 03-mal kezdődik a szám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsebi_baba 2009.06.03 17:24-kor.

zsebi_baba

Kincso is nyonyo ma meg tegnap. es hullafaradt, de nem akar aludni! :evil:
na megyek pakolok. 20 perc mulva ugy is felebred!
apa ma megy el haverokkal vacsizni. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

futár még mindig nem ért ide :evil:

Nálunk megy az alvás egész nap,méltatlankodás nélkül.
Az előbb miután felébredt kibukot egy kis áfonyás almát...szép lila lett minden,gyorsan mostam kifelé.

védőnő 6 hetesen volt utoljára,aztán a havi vizsgálatnál ő is ott van.de inkább én hívom ha baj van.De megmondom őszintén nekem is jobb így mert utáltam várni őt is egész nap és volt hogy 3-4 fele ért ide,én meg reggel óta otthon ültem.

szerintetek hozzák még ma az etetőszéket? a nő a telefonba mára igérte..... :?

KépKép
lyndee

most meg anyukám lett beteg:(
fáj a hasa-gyomra nincs étvágya hányinger és láz (38,5 :roll:

vittem fel neki gyóccereket mert az se volt meg kicsit rápiritottam mert kiderült h tegnap kb semmit nem evett ma semmit meg még inni se akar. kaját se kért pedig főztem ma.
persze dokihoz se akar menni...

most még ezen is aggódhatok.

remélem hamar meggyógyul meg azt is h nem kapjuk/tuk el tőle :?

mindig van vmi :?

Kép
andy30

Hááát az az etetőszék elég gyanús. Nem telefonálsz rájuk?

Bébic - ez a gólyacsípéses aranyos (tehát nekik sincs lófingjuk se róla, hogy mitől van, de jól hangzik :))))

Panka kb 2 órája! alszik - tuti megint gond lesz az esti elalvással :evil:

Kép
trombibébi

ja kiakadtam a piacon. vettem biocuccokat almát krumplit meg répát. ezt az almát adtam eddig is már neki, de most megkérdeztem honnan vannak.
képzeljétek az alma spanyol(!), a többi meg osztrák :roll:
mondom nem magyar? állitolag az iszonyu drága :shock:

ugyh spanyol almát eszünk... :roll: mondom ah idehozzák tuti nem kezelik semmivel? a nő szerint nem mutatott vmi tanusitványt is. sztetek ez jó igy? v akkor már ilyen alapon ne is vegyek biot neki?

bébic én azt olvastam a tűzfoltról h ha vmit elkaptál terhesség alatt pl attól is kialakulhat neki (én voltam gyomorrontásos) meg mástól is lehet

Kép
andy30

Andy: csak emlegetni kellett a darabos almát... ma kidobtam egyet. Olyan kemény volt a húsa, hogy amikor lereszeltem (bele is izzadtam rendesen), a leve szabályosan elvált a szálas részektől, és így csak leszűrtem a levét, a többit meg dobtam ki. Na, az ilyet csak párolva van értelme adni vagy sehogy...

Kép

Kép
gabilany79

gabi akkor lehet a miénk is oolyan kemény alma volt mert uugy volt ah irtad szinte kettévált a 2 rész
azért nemtom mert ilyen almareszelővel még nem próbáltam másféle almát csak ezt a "spanyolt" :roll:

Kép
andy30

Andy kezdesz átmenni kezdeti Aidába!!! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi hát ma rám járt a rúd az biztos... :(

Kép
andy30

Köszi a drukkokat! :P :P

Andy!
Okés, ha úgy alaklul jelentkezek! :wink:
susy75

halleluja!nemi viz, kamilla tea es almapure utan megerkezett a kaka, amint apa kitette a labat az ajton. iszonyat szaga volt!!! majd miutan letakaritottam a bebit es kiszedtem alola a pelenkat, azt mondta hogy he he es pisilt(meg nem volt alatta masik). annyira jo a humora a kislanyomnak! :evil: :twisted: :lol: :?

KépKép
KépKép
mush589

lyndee, futar???

KépKép
KépKép
mush589

Autósüléssel kapcsolatban szerettem volna még írni: mindenképp menjetek autóval és próbáljátok be az ülést, meg a gyereket is. A legtöbb háttal is beköthető autósülés nem felel meg a célnak, azaz döntve is ülő helyzetben van benne a gyerek és terheli rendesen a gerincét! Az egyetlen ülés, ami a hordozóhoz hasonló pozicióba hozható a concord ultimax, ez viszont kb 2 éves korig jó!
Ez az ülés az!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Éljen a Kincső-kaki!!! 8)

Valaki(k) megtenné(k) hogy rak fel fotót,hogyan kell használni a nyakpárnát akinek van?Rendesen a babával...ahogy a nyakán van.Nézegetem elég drága,lehet inkább varratok egyet.Csak jó lenne látni milyen amikor használatban van.Előre is köszi!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Helló Csajok!

Zsófi alszik, Apa pizzát sütött, most vacsizunk, meg borozunk. Kicsit Hawaii! :-D

Mush!
Kaki végreeeeeeeeeee!!!

Andy!
Jobbulást anyukádnak! És ne paráááááááááázzzzzzzzz!!! Nem kapjátok el!!! És a bio cuccon se parázz! Tuti kezelik, nem tudsz olyat venni, ami tök steril! De tenni sem tudsz ellene... ez van. Nem lesz Reginek semmi baja tőle, hidd el!!!

Trombi!
Zsófi is csaszis és neki is van tűzfolt a tarkóján. Én meg voltam róla győződve, hogy Apától örökölte, mert neki is ugyanott van. Még örültem is, hogy nem máshol jött ki rajta. De akkor ezek szerint más gyereke is örökölte Apától. :-D Na jó, ez már a bor hatása. :-D :-D

Kép
Kép
lbernuska

Zsebi! Úgy tudom ezek a torták vajas krémmel készülnek és marcipánnal vonják be!

Cili! Nagyon ügye Danid! És szuper a játszószőnyege!
Hordozó! Milán egy hónapja volt 74 cm, de még most is belefér és kevésbé sérülhet abba, mint bármi másban!!

Lyndee! Én ha valamit kiszállítanak igyekszem konkretizálni az időpontot és telefonszámot kérek, hogy ne kelljen miattuk egész nap otthon ülnöm!

Susy! Jó utat és érezd jol magad otthon!

Mush! De jóóóó! Nem volt kemény a széklete?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Vagyok ám, csak nehéz a dolgozó nők élete! Na, nem panaszkodom, a fiúk nagyon jól muzsikálnak. A mai nap még jobb volt, mint a tegnapi, drága kisfiam nagyokat aludt apával, voltak a rendőrségen, eljöttek elém az OBI-ba. Délben hazajöttem ma is etetni, szerencsére még bírja a tejcsi.
Zalánkám megörvendeztetett két 100%-os év végi dolgozattal matekból, meg magyarból, ennek örömére meghívtuk fagyizni. És hát ezek után kellett főznöm, most várom, hogy lejárjon a mosógép, még ki kell teregetnem. A family már alszik. :lol:

Berni! Tényleg szuper, hogy eddig szoptattál, lánykád szépen fejlődik, most már jöhetnek a finom kajcsik! :wink:

Andy! Almából nem lesz csalán! :wink:

Cili! Danid méretei figyelemre méltóak! :lol: Hunor is átment kukacba, simán lemászik a habtapiról. Fenék fel, aztán break dance és irány előre! :lol:

Suzy! Drukk, drukk, drukk!!! Jó utat!

Mush! Éljen a kaka!!!

Na megyek. Holnap este jön anyukám, pénteken ő lesz Hunival, mert apa megy Zazával osztálykirándulni Nyíregyházára. Hoz kaját, úgyhogy péntekre nem kell főznöm! :lol:

Jó éjt! Laura

Kép
Kép
szeles4

Letettük gyerkőcöt 1/2 9-kor, összebújtunk apával a kanapén és jól be is aludtunk. Most fürcsi és alvás.

Jaj, és habtapis Mogyifagyim :lol:

Kép

Ezt meg csak úgy ("Szexiszempilla" nézés)

Kép

Andy: próbálj meg kicsit kásásabb almát keresni. Érezni fogod, melyik a jó, sokkal könnyebb reszelni is.

Susy: jó utat és vigyázzatok magatokra :)

Mush: éljen a kaksi!!!!!! Kipróbáltátok végül a nyaktámaszt?

Sarmi: holnap esleg fotózok, ha nem felejtem el.

Enikő: jó az ülés és az ára is :twisted: Asszem, nekünk a hordozó pont megfelel még egy darabig...

Kép

Kép
gabilany79

Bébic: nem eszi meg tőlem=éhes marad. De ma arra jöttem rá, hogy lehet azért nem eszik rendesen, mert nem éhes. Én még kb.3 óránként etetem, de ma kipróbáltam 4 órára és mindent megevett rendesen. De még nem biztos, hogy ez a baj.

Köszönöm Vivi nevében a dicséreteket!!!! Lehet tényleg tornász lesz :lol:

Susy: jó utat kívánok!!!!!

Hááááát mire elolvastam a mai írásokat.... de jókat derültem, még apának is felolvastam a vicces részeket.

Mush: végre!!!! Tényleg jó humora van Sophie-nak!! Vivinek is szokott. :lol:

KépKép
jurmine

gabi: nagyon édes kristóf és nem igaz h mekkorák már ezek a babák h megy az idő még nemrég pocakosok voltunk:)

habtapi: sógornőm szerint ha már "okosodni fog" ki fogja szedegetni a belső részeket és megrágja=megeszi... merth nekik is van/volt és ő ezt tapasztalta ezért szte nem jó ötlet...

nekünk mondjuk nagy darabok vannak benne de remélem még akkor sokáőig nem fog annyira "okosodni":)

mingyá dobok róla képet :wink:

Kép
andy30

Kép
ez meg a kedvencem most:) Kép
és ezt a pocakot muszáj:) Kép

Kép
andy30

a nyakpárnát igy kell használni? :roll: v ez vmi másféle?

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Kép
andy30

segitsetek már még abban lécci h ilyet meg merjek venni?

ugy értem h mivel használt és Regus szájba venné... ha megveszem és kimosom akkor sztetek odaadhatom neki nyugodtan? csak gondolom az "előző tulaj" is megkóstolgatta már:)

köszi

Kép
andy30

Mégegyszer pussz, és ha tudok adok életjelet magamról!!!
Megyek aludni, remélem tudok. Ja és vettem homeos nyugicseppeket. Lehet szükség lesz rá holnap... :oops: :oops:
susy75

homeos nyugicseppek? ismeri vki?azt nem is ismerem. pedig nekem is van homeos nyugiszerem:)

suzy jó utat minen ok lesz! az ut kb óra lehet addig talán enni sem kér Vinike!

Kép
andy30

[quote]z írta:öldi most tök hideg nálunk a föld a kanapénk meg jó széles és kemény egyenes azon jobban szeret forogni a földön meg se moccan de le fogom tenni gyakrabban ha melegebb lesz

Andi, te buggyant vagy! :) Én egy pesti bérház sötét udvari lakásában a földszinten lakom, alattam pince, egyik szomszéd üres - nem fűtöttek egy éve a másiknak meg a folyósója van mellettem...Hanna egy hónapja a földön lakik.
Az enyém a parkettán van, nem szőnyegen.

[quote]Z írta:öldi: ez Hanna műve? Dórim is szokott ilyeneket alkotni

Igen Zsuzsi, és csak most vettem észre :)

[quote]e írta:z ugye egy csík?

Nem, Andi, ez a te LÁNYOD!

Susy! Kellemes repkedést! És tessék betérni itthon egy net-kávéra, és nyomni egy entert, hogy minden oké!

Zsebi! Ételfestékes cukormáz, oszt jóvan.

[quote]i írta:lyenkor úgy irigylek mindenkit, akinek van még ha csak egy icipici/alkalmi segítsége is

Bébic! Barátok?

Ölég siralmas a védőnénihelyzet...havonta kéne neki betoppannia...mondjuk megértem őket, hogy nem teszik, mert marhára le vannak terhelve egyes körzetekben. Falun nem tom mennyire, de Pöst az katasztrófa.

[quote]a írta:zt a nagyobb kek-feheret hogyan kell feltenni?

Musi! Melyiket, már elfelejtettem...

Mea Culpa!!! Tévtanokat terjesztettem áfonya és magtalansága ügyében :oops: ...
[quote]A írta: bogyóban több-kevesebb (általában 15-75 darab) igen apró mag található, aminek méretére jellemző, hogy 1 g-ban 9000 mag van.

Esedezem bocsánatotokért!

Kép
zölddisznó

Megbocsátok. Alszom. Tsók.

Kép

Kép
gabilany79

[quote]n írta:emi viz

Musi! Ezen a "nemi vízen" azért ölég sokat agyaltam, hogy mi lehet! :) Nekem csak intim szappanom van... ;)

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?