Új privát üzeneted érkezett!

Nah, megbabráltam a képeket, reméllem sikerül feltöltenem Nektek! Kép
Kép

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Kép
Kép

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

És mégegy PUNCI kéép! Kép

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Jaj vigyázz,mert az arcát nem nagyon mutatja,de a punci teljesen kivehető :P :lol: :lol: :lol:
Nagyon cuki!Pont jó lesz a súlya,aranyos kislány lesz.
Most akkor mennyivel lettél "vissza minősítve"?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Ugyanezt mondta Apa is..."Na, ez a lány már most a puniját dugdossa...bezzeg az arcát....!!"

19.-éről 25.-ére,most számoltam ki pontosan....pont 1 héttel!
Ami a terhesség feléig kb,megvolt...de aztán azt mondta, nem 25.hanem 19....na mindegy! :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hát akkor mostmár kiváncsi vagyok mikor jön az üzi tőled!!!
:lol: Apa meddig marad?

Kép
cukigabi
Budapest

:)
Gabi!
Hol? Otthon vagy kint?
Holnap reggel visszamegy és csütörtökön jön.....ez a menetrend, pénteken méhszájvizsgálat NSTvel egybekötve. :?
Ha addig nem érkezik meg...és kértem időpontot aneszteziológiai konzultációra is, persze 21.-én :!: van a legkorábbi időpont 13 órakor, jó lefoglaltam... :roll: mondtam a dokinak, hogy miért van ez a nagy várakozási idő....Ő is csak nézett.
Azt mondta, lehet már nem lesz rá szükségünk! De nem nagy baj, ha nincs meg, mert ha mégis császár vagy epidurál akkor ott gyorsan elhadarja, aláfirkantom és ennyi! :? :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Itthonra gondoltam,mert holnap megyek az Évi barátnőmhöz oda ligetbe,fél 2-re.Ha nem vagy nagyon fáradt találkozhatnánk valahol utána.

Kép
cukigabi
Budapest

Ja és szép ez az új vonalzó,jó a színe,tettszik. :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Okés, megbeszéltük, csöörögj, ha végeztél a barinődnél és összefuthatunk! Szivesen!!!
Reggel meg látogatóm jön! 9-10 között a védőnő!
:? :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Kíváncsi vagyok milyen a védőnő.Nekem még mindíg nem mondta az enyém,hogy kijön. :roll:
Szerintem olyan 4 körül csörgök majd. :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Most csak azért jövök, hogy frissítettem a blogomat. Felraktam új képeket!

Orsi!
Nagyon édes Dalma, és szuper hogy minden rendben van és nem baj, hogy nem lesz nagy baba, annál könnyebb lesz a szülés:) Dóri 3340 grammal született, ez se számított nagynak.
Ja és nagyon jó az új vonalzód!

A többieknek is puszi és vigyázzatok magatokra!

andicsiga

Gabi!
Rendben van, csörögj, várom!
Hát Én is kiváncsi vagyok.....szerintem mondja majd, ha akarja, lehet ki se megy, csak majd ha megszületett Roli!
:? :P

Andi!
Köszönjük szépen!
Igen, annál könnyebb lesz! Megnézem a blogot!!!!
Jujj, de gyönyörű ez a piciláény, aki annyira már nem is piciiiiii! Istenem! Örülök, hogy minden rendben van Veletek!
A csipőprobléma, majdnem mindegyik bébinél előfordul, ruginaci+ torna és el is felejtitek! :wink: :P
Nem tudok betelni Vele......
Kis Szépség! :oops: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Halihó :!:

Egy kicsit el vagyok veszve...a melóhelyen vannak gondok, de majd megoldjuk valahogy remélem :?

Orsi
Nagyon édi Dalma, szépen kivehető a képeken minden, sztem egy kislánynak elég ideális lesz a súlya :wink: örülök, hogy minden rendben van veletek, szép az új vonalzód :!: :wink:

Andi
Nagyon aranyos a kislányotok, már mekkora :shock: :lol: és milyen jó erőben van, nagyon kis cuki :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Köszi! :oops: :)
Na, de ugye nem komoly bajok a melóhelyen??? :shock:
Főnökség? :?

Gondolom jól elfáradsz minden nap!!!Pihej is! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vivi
Remélem nem kell semmilyen vasat szednem, de nem akarom eltitkolni, hogy nem szedem a Maltofer fol-t, mert magammal sem akarok kiszúrni :? nagy dilemmában vagyok, mert a belgyógyász azt mondja nem kell, mert van vas tartalék, de a 2 nőgyógyász viszont azt mondja igen is kell, egyik a tabletta mellett, a másik a vénás cucc mellett "szavaz" :?
Köszi, kitartok, mint mindig mindenben :!: :wink:
Sok felesleg van a listán, de lehet szelektálni :!: nincs mit igazán :!: :wink:
Hát igen, az utazás, hogy sokat vagy Te is talpon a pocak egyből jelez, keményedik, pihenésre vágyik, örülök, hogy rendesek a szüleid :!: :wink:

Gabi
Hasmenés :?:
Az IKEA-ban néztem ki egy nagyon egyszerű szekrényt :!:
Általában Én is olyan 3 körül felébredek és nagyon nehezen alszom vissza :? még megfordulhat, ne aggódj :!: :roll: :wink:

Evita
Sajnálom a hányást, de ne aggódj hamarosan vége :roll: :wink: Én úgy voltam vele ez rosszat nem jelenthet :roll: :oops: :wink:
Örülök, akkor tuti a babód jelzett, ha ennyire biztos vagy benne, majd lesz ez még sokkal erősebb is :wink: :!:
Elvileg e hónap végéig :? nem bírok többet, nagyon elfáradtam, kell egy kis pihenés nekem is :!: :wink:

Hencsi, Böbe
Sajnálom a felfájós napokat :!: :cry:

Böbe
A 24.hétig meg tudják mondani biztosra, de a 16.héten még nem tuti a dolog (saját tapasztalat :!: )

Menion
Majd a gyerekorvos és a Védő nő elmondja, hogy milyen gyógyszereket, kenőcsöket kell használni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Remélem megoldódik minden egyhamar és nem kell idegeskednem, mert Én ezt már nem bírnám, féltem Cipikémet :!: :roll:
Igen :!: :cry: :cry: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Jaj, Drága elhiszem!
De tudod, ha úgy érzed elég volt, márpedig most kettőtök miatt is mérlegelni kell mindent, a stressz és idegeskedés tesz a legkevésbé jót Neked, mint Kismami! :cry: :?
Akkor gyere el táppénzre, vagy még nem tudsz??

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Ne idegeskedj!!!!Remélem hamar megoldjátok a gondokat!!!!
Hasmenés nincs most :roll:
Ikea? :lol:

Andi!
Szép nagy már a kislányod!!!! :lol:

Orsi!
Azt nem értem,hogy védőnő és védőnő között hogy lehet ekkora külömbség?Elvileg nem ugyan azt csinálják?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
De igen, Én sem értem...hmmm, majd rákérdezek nála, ha olyan a Hölgy! Mondjuk piszkosul fiatalka lesz, ezt már tudom! Na, nem mintha baj lenne! :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Haho Kismamik!

Látom, mindenhol minden rendben, nagyszerű! :)

Orsi, nagyon finishben vagy mar, iszonyat izgi lehet! :) És nagyon cuki a kis Dalma! :)

Én ma egesz nap csak intézkedtem: rendeltem esküvői tortát, azta elmentem az autogunmishoz, mert jövő heten kedden elutazunk 9 napra nazsutazni, aztan jobb, ha átnézi. Kicsereltettem parom eskuvoi mellényét, h passzoljon a ruhamhoz. A varronőnél is voltam utolso igazitason. Aztan fogorvosnal, huztak a fogszabimon, majd fél 6ra mentem a nodikihoz a maganrendelésre, igaz, csak fel 7kor jutottam be. Elmondta, h modosult a datum, január 9 lesz most. :-/ Állando tologatás, kiakaszt. Elkezdek folsavat es vasat is szedni. Holnap meg mehetek ki ujra Vörösvárra este 6ra, h beutalot adjon a masnap reggeli vercukorterhelésre. Grrr!

No mindegy! Fosuliba is beiratkoztam szombaton, iszonyat, mennyi matek lesz, nem tudom, h fogok majd a babó mellett tanulni... :-/

Nagyjabol ilyenek törtentek az elmult a napokban, és megy tovabb a rohanas szombatig...

Legyetek jok! :)

Kép
presario

Anna!
Vigyázz Magatokra! Köszönjük a dicsit, izgi hát.....látod Minket is tologatnak....pfff..! :D :? :shock:
Majd teszel fel esküvős képet??? :wink:
Hova lesz a nászút?? :?:
:!: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

megvettem a mellszívőt sterilezőt meg a cumisüvegeket a teszveszről!!!és ki is próbáltuk a tesómmal a hasához nyomta hogy van-e benne váquum és nagyot cuppant
aztán vannak olyan alkatrészek amit nem tudunk hova tenni...mire való de különben a lényeg meg van és ép :D

elötte pedig elmentem a háda turiba és képzeljétek vettem
4 hosszú újjú rugit, 2 rövid újjú rugit,3 kiskabátot,2 sapkát,7 db pólót,13db hosszú újjú pólót,2 nadrágot,2 kardigánt
különböző méretekben
mindezt 5000ft-ért és van amelyik vadi új még cimkés...

a listán már csak 1-2 tétel hiányzik : cipő harisnya és nem tudom mi az a BODY??? de még az kell ja és egy fürdetőkád...

ezen kívül már csak a gyógyszerek kellenek és a pelenkák és akkor minden megvan ami kell...onnantól csak már az van hátra ami nem szükséges de kellhet...az expón már csak nézelődni fogunk

aztán csak mosni vasalni berendezkedni kell és KÉÉÉÉSZ! :D

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Orsi
Igen, már rég nem itt kellene lennem, főleg, hogy laborban dolgozom azért vannak veszélyes anyagok, de nem voltam szemét, nem hagytam cserben senkit, de elég volt :!: :cry: most meg még a Nővérem miatt nem akartam elmenni, most jött vissza GYED-ről és elég sok minden változott 2 év alatt és nem akartam egyik napról a másikra itt hagyni, de azt hiszem a jövő hetem lesz az utolsó :!:

Gabi
Próbálok nem idegeskedni, de olyan nagyon nehéz, ha nem a Nővérem jönne a helyemre sokkal könnyebb lenne, de így... :cry: aggódom :!:

Most nem találom azt a bútort, de majd megmutatom, hogy melyik szekrényt néztem ki :!:

Anna
Örülök, hogy jól vagytok, biztosan szépek lesztek, várjuk a képeket :!: :wink: babócád mocorog :?:

Menion
Nagyon jó kis dolgokat vettél, ügyi vagy, akkor már neked sem sok hiányzik a listáról :!: :wink:

Itt csodaszépen süt a nap :!: :wink:

Szép napot, vigyázzatok magatokra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek előre is köszönök mindent! Jó nézni a babós képeiteket, bárcsak már én is itt tartanék. Gratula hozzájuk :D
Szerettem volna már választani, de azelőtt minden orvos aki vizsgált azt mondta hogy nem lehet babám....Az ilyet nem lehet csak úgy elfogadni. Június 6-án volt egy autóbalesetem (autóbusszal ütköztem frontálisan) és akkor az orvos aki vizsgált azt mondta várni kellene pár hónapot. Már teljesen lemondtam róla, úgy hogy ez egy igazán meglepi baba lett. Sajnos a családban nem lett osztatlan az öröm emiatt, ami bánt is...még nem igazán tudok örülni. Bár az egy pozitívum hogy a rosszullétek 2 hét alatt elmúltak, de utólag meg az idegesített hogy nem e azért mert valami nincs rendben. Köv.7 hétfőn uh....remélem minden rendben lesz. Sajnos a fórumok eléggé el tudnak rémíteni. Mindenhol csak az első trimeszterben való vetélés magas arányát bonszolgatják.
Szép napot Nektek!
yokka03

Jó reggelt!

Hát csajok rá kellett jönnöm,hogy gyűlölöm az éjszakákat :lol: :twisted: :lol: :twisted: 2 óra 40-kor ébredtem és egészen olyan 6 óra 15-ig fent voltam,ezt onnan tudom,hogy apa 6.20-kor kel és azt már nem hallottam. 8.30-kor keltem újra.:cry: :cry: :cry: Nagyon kész vagyok,esténként már félve fekszem le :twisted: hogy vajon mennyit fogok forgolódni éjjel.Pedig már nincs min agyalni,már mint,hogy mi kell még,stb.,mert eddig azt hittem azért nem alszom.Vagy már készül a szervezetem az éjszakázásra? :shock: Na de ennyit nem akarok fent lenni.
Roli egyébként néha mocorog egyet,szerintem helyezkedik szegény,mert életemben nem forgolódtam ennyit,már sehogy se jó. :cry:
Na befejezem a panaszkodást!!!!

Orsi!
Évi barátnőm lemondta a találkát,mert fáj a torka.Így én ráérek előbb is.Ha neked is jó akkor úgy,mint múltkor 2-kor????

Suzy!
Hát elhiszem,hogy a nővéred miatt nem szívesen hagysz ott csapot-papot,de te most magadra és Cipikére gondolj!!!!!!

Menion!
Body=lábszár nélküli kis felső ami a láb között patentos.Ujjatlan,rövid ujjú és hosszú ujjú van belőle. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Menion!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

Felteszem a táblázatot, mert sok minden változott!
Ha hiányzik valami írjatok majd! :)

Kép

tábla

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, reggel Laci öccsét vittem iskolába. Buszon persze tömeg, hely semmi. Egyszer csak érzem, hogy kezdek rosszul lenni! Óóó mondom ez nem lesz így jó! Éreztem, hogy ez nem a hányingeres rosszullét, hanem leesett a cukrom. :? Terhesség előtt is évente többször nálam előfordult! Egyszer végződött csak ájulással, általában gyorsan egy kanál cukrot vagy nesquik kakaóport kanalazok be, és elmúlik!
Most meg, mondom mindjárt leszállunk, majd megeszem a szendvicsem, de éreztem, hogy nem bírom ki addig, ezért előkotortam, elkezdtem enni, de egyre rosszabbul lettem. Már folyt rólam a víz. Hát mondom itt elájulok, szegény Dávid nagyon megijed! El kezdtem előkotorni a táskám aljából a szőlőcukrot. Amikor terhes lettem vettem egy zacskóval, és betettem a táskámba pont ilyen esetre. Gyorsan elrágtam egyet, és kezdtem helyrejönni. Már azt hittem tényleg elájulok. Nem tudtam, hogy szóljak-e ott a pasinak, hogy adja át a helyet, de aztán nem kértem! Az olyan ciki! :oops: :oops:

Anna
Izgi, mindjárt esküvő! A sulihoz kitartás! Én is tanulni fogok Babó mellett, úgyhogy majd támogatjuk egymást lelkileg! :wink:

Suzy
De jó, hogy jövő héten vége a munkának! :lol: Bizti ügyi lesz a tesód! :wink:

Menion
Te is jól bevásároltál! Ügyi vagy nagyon.
Ezek a bodyk:
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruha/bo ... 16182.html

Yokka
Biztos minden rendben lesz nyugi! Családod is biztos csak miattad aggódik! Nemsokára szerintem ők is felhőtlenül örülni fognak! Nagyon megsérültél a balesetben? Nyugi nem jelent semmit, hogy 2 hét alatt elmúlt a rosszullét!

evita10
Budapest IX. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Menion!
Szuper, akkor tányleg lassan minden készen áll a Kisbabád érkeésére, ha be is rendezkedtetek, akkor már CSAK várni kell!!
:wink: :P
Huhu, ez a turi máshol is nagyon jó, úgy látszik! Megéri betérni oda és tényleg gyakran vannak cimkések is! :)

Suzy!
Tudom azaz gondolom milyen lehet, és persze a Nővéredet is védeni szeretnéd! DE!!!! Úgyis tudod mi ez a DE......Babó fontosabb és a nyugalmatok is! :!: :idea: :!: :)

Yokka!
Huhh, nem semmi!Ilyenkor mindig nagyon szégyenlem magamat, mert az Én apró cseprő problémáim nem is azok, ha Benneteket olvaslak....és mennyi erő kell hozzá Nektek!
Örülök a Babódnak, biztosan minden rendben van Vele! És a sors is igy akarta ezt.... :wink: :)
Család: nem értem miért nem fogadják örömmel egy Kisbaba érkezését....főleg, hogy úgy volt nem lehet Kisbabád!!!! Sajnálom nagyon! De,tarts ki! Nemsokára egy új életet hozol a világra, aki belőled van.....és meghatározza majd a hátralévő életedet! Vigyázz Magatokra! :) :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Nagyon-nagyon cuki Dalmus! :D :D :) Nem is baj, h nem hatalmas babó! :)

Gabi
Sajnálom, h nem alszol jól! Én is megébredek hajnalba, de ma például viszonylag gyorsan visszaaludtam...
Mikor szoktál lefeküdni? Nem túl korán és az a baj? :?

Suzy
Kitartást! Elhiszem, h a nővéredet nem szivesen hagyod ott egyedül mindennek kitéve, de neked most tényleg Cipike az első!!! Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ami erődből tellett mindent megtettél!
Mi így is büszkék vagyunk rád, h eddig húztad az igát!

Anna
Jó készülődést a lagzira! :) Te aztán nagyon pörögsz! :D :)

Menion
Ügyes vagy! Jól bevásároltál! :) Teszel majd fel nekünk fotót a zsákmányról? :)

Andi
Ez a kiscsaj egyszerűen gyönyörű! :D :) Azóta sincs semmi baj? Hogy bírod az éjszakázást? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Yokka
Ha bármi kérdésed van a női klinikával vagy a szegedi ellátással kapcsolatban írj nyugodtan, mert Én is szegedi vagyok, sőt ismerem azt a dokit akihez mész genetikai uh-ra :!:
Hát igen, az idő lassan telik, de egy jó tanács nem kell minden fórumot elolvasni, csak rosszakat olvasni, csak pozitívan, hiszen sikerült egyáltalán teherbe esned, amiről a dokik lemondtak :roll: :?

Gabi
A Nővérem is azt tanácsolta, hogy már régen nem itt lenne a helyen,csak magunkkal törődjek, mert most ez a legfontosabb :!:

Vivi
Az Én sorom tökéletes, nincs jelenleg változás, köszi eddig is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Csajok, nagyon kedvesek vagytok :!: :wink: igazán jól esik :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi!
Nekem rendben, várom a védőnőt, aztán le kellene futnom a kozmetikushoz, de nem jelentkeztem be, igy nem bizti, hogy van hely. De, amúgy jó a 2 óra. :) :wink:
A héten még el szeretnék menni fodrászhoz is..... :?
De azt majd csütörtökön!

Szegénykém, éjszakák nálad a mumusok..... :shock: :roll:
Én is felébredtem, fájt a pocak, de elmúlt...... :?

Vivi!
Köszike, szupi ez a tábla! :P :wink:

Evita!
Jesszus! Nem reggeliztél???!!! Drága, reggelizz ezentúl, az nagyon fontos!!!!!Még jó, hogy nem csúsztál ott össze....az hiányzott volna még csak Neked....!! :shock: :roll: :!: :!: :!: :idea: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Lányok!

Szeretném a véleményeteket kérni:
Tudjátok én eddig csak igény szerint szedtem a Magne B6-ot. (Kb. heti 1X1db bogyót,) amikor feszültem görcsöltem vagy ilyesmi.
Viszont most már 3.-4. éjjel ébredek fel arra, h görcsölök , feszülök és keményedek.
Sőt tegnap délután-este, egyenesen rosszul voltam.
Ilyenkor a 33.héten még lehet bevenni magnéziumot? Kicsit mindig pánikolok ha elkap egy ilyen görcs. (tudjátok meséltem a családi bűvös 33ról...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Evita
Húúúú, nem semmi szegénykém, nagyon nem lehetett egy egyszerű helyzet :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Neked meg nagyon szupiiii az új vonalzód! :D :) Igazi csajos! :D

Evita
Húúúú, ez ijesztő! :shock: Nehogy elájulj valahol! :shock: :?
Micsoda szemét emberek vannak, h engednek állni, férfi létükre! :( :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Ha jól tudom a 36.hétig szedhető a Magne B6, Én 2X1-et szedek, nem változtattam az adagon :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
Írd meg, h mikorra vagy kiírva és beteszlek téged is a tábliba! :)
De a Párod azért örül a Picinek, ugye? A leendő nagyszülőknek még biztos kell egy kis idő feldolgozni! :) Türelem ilyenkor!
Mennyi idős vagy?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
Sajnálom a rossz sorozatos éjszakákat :!: :cry: és olyankor Roli baba is fent van :?: tudom a forgolódás a legrosszabb :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi!
Szerintem nyugodtan elkezdheted......és lehet napi 3×1....
Velem most hagyatta abba a doki.... :wink:
Meg is érzem!
Ha ettől sem múlnak, enyhülnek a görcseid, akkor emelheted 3×2re is!

Köszi a dicsit!! :wink:
Bacsajositottam.....nagyon egyértelmű az a puncifotó, úgyhogy.... :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy
Akkor szerinted nyugodtan szedhetem még akár rendszeresen is egy pár hétig?
Mert ez a görcs dolog nem túl kellemes... :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy!
Én is úgy tudtam, hogy a 36.hétig szedhető, de aki hajlamosabb a keméynedésre, annak hagyják tovább, nehogy amikor abbahagyja a 36.héten, hirtelen megszüljön. Aztán mindenhol másképpen csinálják! :) :? :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Köszi! :)
Hát igen! Tényleg vicces, h Dalma a punciját mutogatja a pofija helyett! :D :) :wink: Lesznek még vele bajok! :wink: :D :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!!!
Gabi is ezt irta...és Apa is ezt mondta.....de tudjuk ezt be annak, hogy az van felül....hihihihi! És a punit nem tudta behúzni sehovaaaaa...! Édes Puncikááám! Vagy ahogy Apa mondta, ez a világ legszebb puncijaaaaaa!!! / ne értsétek félreeeeeeeee!!/ :wink: :lol: :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Köszönöm a bíztatást. 1 hétig voltam bent, PTX, súlyos agyrázkódás, orrcsonttörés, bordatörés, kulccsonttörés, jobb térdemben szétvált a porcgyűrű és oldalszalag szakadás (műteni kellene, de már a baba miatt nem vállalnám) és jó pár nyílt seb, zúzódás, belső vérzés. Összességében szerencsém volt, hogy ennyivel megúsztam.
Suzy! Mikor kerested fel először a védőnőt? Nem igazán értem minek kell kettő....Szerinted akkor a 12.hetes vizsgálaton Sikovanyecz Dr-hoz kerülök vissza? okt.12-én 8:40-re kaptam időpontot.
yokka03

Vivi
Szedjed nyugodtan az orvosodat, ha mentek tájékoztasd és majd Ő eldönti, hogy meddig szedjed :!:
Én a hányingeres időszakban 3x2 szedtem, mert ezt mondta a dokinőm :!:
Biztosan enyhülni, sőt meg fog szűnni a görcseid, ha rendszeresen szeded majd :!:

Orsi
Mindenhol és mindenki másképp csinálja, ez így van, orvostól függ :!:
Apácska szövege tetszik :lol:

Yokka
A 12 hetes uh lelettel mentem a körzeti Védő nénimhez, Ő mondta, hogy mikor menjek a Centrális (Vasa Szent P. utcai) Védőbe :!: Ők majd mondanak mindent, hogy mikor hova kell menni v.v-re :!:
Nem biztos, hogy a Sikohoz kerülsz, ha csak nincs ráírva a papírodra :?: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
Szívből sajnálom a baleseted :cry: :!: ez borzasztó lehetett :!: :shock: és most már rendben vagy :?: hol történt :?: szegedi vagy :?: hány éves :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
Itt Szegeden évek óta így van, hogy 2 védő néni is van, de a körzeti fog mindent elmondani, ha szerencséd van, a Centrálisban csak beutalókat fogsz kapni és egy orvos mindig néz szívhangot és meg vizsgál, ha nincs saját dokid :!: de sztem legyen, mert itt jobb, ha van :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

yokka valóban rémisztgetik az embert de talán reményt ad az én példám:nekem is azt mondta a doki hogy várjak kb 1,5évet és csak utána próbáljam a babát...én nem vártam és egy 8 hetes baba után ami elment szerintem nagyon hamar megint sikerült(tekintve hogy beteg is vagyok ez csoda is....egészségeseknek se szokott simán összejönni)és kb 5-6hónap alatt megismételtük a "csodatételt"...aztán a 10.héten véreztem és kórházba kerültem...több hétig ott aszaltak és csak azt mondogatták hogy ne tekintsem a kicsimet "babának"...vagyis hogy "nem gyerek"az...hát ezt elég rossz hallani mikor úgy akarod azt a picit...vagyis ezzel is azt sugallták hogy készüljek fel ha megint nem marad meg...de hidd el ha az ember valamit nagyon akar az megvalósul...én nekem hiába mondták én végig tudtam hogy jó lesz...kórház után is volt olyan 12 órán át tartó görcsöm és akkora vérzésem hogy az után bárki garantálta volna hogy tuti elment a baba...nem akarok kiborítani senkit de hogy jelezzem a mértéket: csobbantak a wc-ben az alvadékok...és nem mentem vissza a kórházba mert tudtam hogy megint csak a rémisztgetés és az érdektelenség fogad...
aztán azóta se görcs se vér se más nagyobb gond nem volt!

a babák ha akarnak élni akkor mindent túlélnek!!!én végig hittem hogy megmarad nekem és lehet hogy ő ezt érezte és harcolt!

az hogy most 25 hetes vagyok az csakis a baba érdeme...se orvos se én nem tett érte igazán ...szóval bízni kell és minden jó lesz :)

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?