macsek
eltartott egy ideig amig megfejtettem mirol beszelsz, teljesen elszoktam a magyar roviditesektol, szlengtol itt angolul megy ugyanez
szoval tok jo most magyarul irni!!! Gratula, orulok hogy rendben igyekezz nem sokat melozni..
rekanna
athenban van egy pici lakasunk, sajna konyha nelkul, ha ugyanolyan jol leszek mint most, akkor nem fogok unatkozni, felfedezem a varost, jarok szuleselokeszitore (na ez erdekes lesz mert gorogul lesz, az en gorogtudasom meg meg enyhen szolva hianyos..) meg lehet vasarolni, jogazni jarni
Babanev meg nincs eddig minden megbeszeles kudarcba fulladt mert az en draga parom folyton azon vivodik, hogy most az anyja vajon azt varja, hogy a lanyunknak ugyanazt a nevet adjuk ami az ove vagy nem. Egyetlen fia anyucinak es nem akarja megserteni vagy ilyesmi, mert itt elegge elterjedt szokas, hogy a gyerekek a nagymama/nagypapa nevet viselik. (anyuci amikor megtudta, hogy terhes vagyok nekem a lelkemre kototte, hogy nehogy az o nevet merjem adni a babanak szoval en nem tudom mi a kerdes hacsaknem az ellenkezojet gondolja annak, amit akar, de ez mar szerintem klinikai eset). Nekem elegem lett ebbol, hogy az egesz csalad ugy erzi joga van beleszolni mi legyen a gyerek neve ugyhogy lehet, hogy megvarjuk amig megszuletik talan akkor konnyebb lesz donteni. Itt a kereszteloig lehet huzni a nevadast
Kivancsi lennek ti hogy dontottetek el a baba nevet? Hogyan lehet leszerelni a csaladot, akik ugyan nagyon kedvesek es mindenben segitenek csak nem erzik, hogy leginkabb a paromat nagyon bantjak azzal, hogy beleszolnak az eletunkbe? (en miota terhes vagyok igazan semmi nem tud felidegesiteni