Új privát üzeneted érkezett!

Kedves babástársaim, ki hol tart kg/hízás ügyben? :shock:

Kép
elizabeth25

Egyenlőre "Maximilian" a nyerő!! )))))

Elizabeth
Én 4 kg nél tartok... Álitolag a terhesség előtti súlyodhoz képes /ha nme volt túlsúly/ 20% az optimális + súly... Nekem ez 12,6kg... Mondjuk én ezt soknak tartom... De majd a végén kiderül...

Szerintem a 4 kg is sok.. amit idáig összeszedtem.. De előtte rengeteget sportoltam.. heti 5-6 napot biztos... ja.. és még dohányoztam is... Igy ennek a két opció hiánya önmagába plusz súlyt eredményez általában...

Kép

Kép
fenix

Én eddig még nem híztam semmit, csak fogytam! Most kevesebb vagyok annál, mint amivel kezdtem!

Kép
elizabeth25

hát a cigi 1-2hónapig baromira hiáyzott, főleg pl kaja után, meg buliban egy pohárka mellett...de ez meszűnt és mire terhes lettem már egyáltalán nem hányzik, de azért azt tudom, ha nem lenne babó, akkor eccerkéccer buliban biztos rágyújtanék. naa és az alkohol....hát egy héttel mielött megtudtam ababót szépen benyakaltam :oops: azóta engem is furdal a lekiismeret :-(

kiló ügyről annyit, hogy 3hónaposan még én is minuszban voltam a kezdősúlyhoz képest, pedig nagyon nem hánytam...aztán ezt szépen behoztam..asszem most 12nél tartok kb.nálam az 5hónap körül ugrott meg nagyon, pedig nem ettem többet.
Vendég

Fenix: Én a Maxim-ra szavaznék, ha már lehet!!Nekem a Maximiliem az már túl...flancos,de ez csak az én véleményem. Csak tanítóként elég fura nevekkel találkoztam már és mindig próbálom ilyen szemmel is nézni a neveket... :lol:

Kép
gyanixi

Nekem néha hiányzik a cigi, leginkább akkor, amikor a párom dohányzik az erkélyen. Amikor nagyon nem bírom, kérek tőle egy-két slukkot 8) Ez eléggé ritkán fordul elő, de azért hát igen, szóval nálam nagyon érzékeny téma a dohányzás.... Jó lenne örökre letenni, de attól tartok, hogy visszaesek majd...

Más:

Voltam ma dokinál, és minden rengben van 8) 8) Az ellenanyag, amit másfél hónappal ezelőtti vérvizsgálaton kimutatták, most jelenleg nincs a véremben :D Éljen-éljen!! Most végre megnyugodhatok :D Hallgattuk a baba szívverését, úúúúúúgy ficánkolt közben :D

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Gyugyi

Gratulálok a babához! :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbamami
Milyen típusú lesz az autótok? :)

Zsana
Ez késöbb csak rosszabb lesz. Nekem néha oldalt fekszem és neki nem jó megnyom és az oldalam elég érzékeny. Ilyenkor majdnem fáj. Ma is szerintem mind a két lábával befeszített az oldalamnál és rendesen felszisszentem. Ahogy nől egyre nagyobbakat nyom.
De ha nem mozog meg megijedek, inkább nyomkodjon. :cry:

Fenix
Szerintem Maximilan legyen. Te találtad ki? orosz nevet nem akartatok, vagy valami magyarosat? :?:

Vitte
Köszi az érdeklődésed, ma voltunk dokinál. A vérkép tökéletes, 60 dkg hízás, méhszáj zárt és kemény. A baba feje még fent vant, lehetne lejjebb is, DE MÉG NEM AKAR KIJÖNNI. legközelebb 13-án kell menni, szülés előtt 1 héttel, ha addig nem jön ki. Ha 16-ig nem szülünk, akkor be kell feküdni, azt nem szeretném. Ha az alatt az egy hét alatt sem jön ki, akkor szenteste fogja a doki megindítani.
Már várom, hogy mi lesz. Este eléggé szokott lent feszülni a hasam. :roll:

Elizabet
Én most tartok 15 kg-nál, már csak dekagrammokat hízok 10 nap alatt, eddig meg csak párolt húst ehettem zöldséggel, hogy ne hízzak. Most úgy látszik, hogy megált. Ezelőtt 2 hónappal indultam be rendesen. Pedig már a napokban sütiztem is. :oops:

Kép
Kép
bbeti

bacilivi
Juj.. cigi nekem is hiányzik.. Főleg azóta, amióta nincsenek rosszulléteim)))... Én néha néha, amikor már nagyon hiányzik. Rá szoktam gyújtani a Baráton cigijére... Rágyújtok és oda adom neki.. mint egy kisszolga)))

dijcsi
Hurrá!!! Örülök a szép eredményeknek!!!

gyanixi
Még nem tudom pontosan mi lesz a gyerekem neve... :) De szerintem szépen hangzik családinévvel .. egyedül is... Szép hangzású, hosszú név! Nagy ember lesz a fiam /minden jelentésben))/ Aztán majd meglátjuk... A végén lehet, hogy Miska lesz belőle :lol:

bbeti
Már nem sokaig nyomkod Téged belülről!!! aztán lehet hogy hiányozni fog :wink: Élvezd ki :)

A nevet én találtam ki)... /A Barátomnak nem sok beleszólása lesz a névválasztásba.... már volt lehetősége.. Első fiának Ő nevezte el./
Nekem a Maxim is nagyon oroszosan hangzik... Nálunk nagyon népszerű név...Sajnos magyar nevek nem tetszenek... Nagyon furán hangzanak nekem... Pl.. a páromat Gábornak hivnak... De egyszerűen nem tudom kimondani.. igy csalásinevén szólitom)) ... Na jó... vagy pár, ami nem rosz... Pl.. Tibor /más most nem jut eszembe../
Orosz nevek... Hát az azért nagyon durva... főleg, ha itt fog élni.. Orosz Nevek között tetszik a Nikita /de hát az Nektek más... Pedig görög eredetű, és ugyan azt jelent mint Viktor vagy Győző// Kirill /ez még persza eredetű... Nap - a jelentése/ , Danila és MAxim.
És a Maxim, MAximilian - az nemzetkölilag használt név../latin eredetű, nagynővésű, erős embert jelent/...

Kép

Kép
fenix

Gyugyi!
GRATULÁLOK! Már nagyon vártunk egy ilyen jó hírrel, nagyon örülünk. Próbálj meg türelmesnek lenni, amíg eljuthatsz a dokihoz. Persze képzelem, hogy ez milyen nehéz lesz. Pihenj, amennyit csak tudsz. Majd gyere és mesélj, mi történt azóta veled. Még egyszer gratulálok a sikerhez!

KépKép
nanett

Sziasztok! :D

Nem tudtam délelőtt jönni,mert nem volt jó egész nap a szerver,így még dolgozni se tudtam.
Ha már mindenki a kg-ról beszél,akkor én is csatlakozom.
Én most 4,5 kgnál tartok,de nassolok rendesen,és mindent megeszem,ami jól esik. Mondjuk ezzel előtte se volt gond,mert nem híztam el. :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fenix,

remélem nem vagyok túl indisztkrét, de Te orosz nemzetíségű vagy? Az orosz nevek miatt jutott eszembe. Én egyébként ukrán nemzetíségű vagyok, és 8 éve élek Magyarországon (vagyis már 8 és fél).

Kép
dijcsi

Fenix,

remélem nem vagyok túl indisztkrét, de Te orosz nemzetíségű vagy? Az orosz nevek miatt jutott eszembe. Én egyébként ukrán nemzetíségű vagyok, és 8 éve élek Magyarországon (vagyis már 8 és fél).

Kép
dijcsi

Hu-ha, kétszer is sikerült elküldenem... 8) Kicsit bekrepált a rendszer.

Kép
dijcsi

Hu-ha, kétszer is sikerült elküldenem... 8) Kicsit bekrepált a rendszer.

Kép
dijcsi

dijcsi
Hát ezt a tényt nemis titkoltam))) Rögtön, ahogy beregisztrálzótam ide, mondtam, hogy nem vagyok magyar... orosz vagyok))) orosz állampolgár) /Szentpétervári/ És Te hovavolósi vagy??? :)

Kép

Kép
fenix

dijcsi
Hát ezt a tényt nemis titkoltam))) Rögtön, ahogy beregisztrálzótam ide, mondtam, hogy nem vagyok magyar... orosz vagyok))) orosz állampolgár) /Szentpétervári/ És Te hovavolósi vagy??? :)

Kép

Kép
fenix

Gyanixi:
Te is tanítónéni vagy? (Én óvónéninek és tanítónéninek tanultam,de csak 1 évet tanítottam. Aztán megszületett a lányom..Nem valószínű,hogy még visszamegyek a pályára.) Tanítasz? Dolgozol még most is?

Elizabet:
Én most kb. 5 kg-nál tartok. Nagyjából itt tartottam a másik két csemetémmel is ebben az időben,a végére meg 13 kilónál.. De lement.

Fenix:
Hát ezzel nem sokat segítek,de nekem mind a kettő tetszik... (ez kb. olyan,mint mikor azon szenvedek,mit főzzek,és mikor felsorolom a páromnak a lehetséges kajákat,közli,hogy mindegy..) :roll:

Bbeti:
Hát igyekeztünk a legjobb árfekvést kinézni,mert sajnos a családi autók 5-7 milliónál kezdődnek. És ez szerintem horribilis,még hitelre is. (Ugye 3 gyerek mellett eleve folyik a pénz.) A Skoda most hozta ki a Roomster-t,és nagyon tetszett.(Még nem sok szaladgál az utakon,de szerintem a családosok között népszerű lesz). Persze ennek is vannak full változatai.. De összességében aranyos kis kocsinak tűnik,remélem,beválik.. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Tényleg,Betti, használt a málnalevél tea? Én még nem használtam ilyesmit,de ha beválik,majd én is iszom a végén.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami

Egy hete iszom és még nem nagyon használt. Legközelebb 2 hét múlva megyek a dokihoz, addig iszom és majd akkor meglátjuk. A szülésznő az előkészítőn javasolta.

Kép
Kép
bbeti

r.zsana:
én is már írtam, hogy egyre rosszabbul alszom, 5-10-szer megfordulok, mire elalszom (ez van, hogy 1-2 órába is tellik), WC-re 2-3-szor egy éjszaka. Szerintem a testünk már most kezdi gyakorolni a szülés utáni állapotot.

macsek:
jót nevettünk a vicceken a párommal, főleg a kistesóson.

minden kismamának:
ma voltam egy lánynál aki kismamaruhákat varr meg alakít ár. Sajnos az én farmeromat nem vállalta (Benetton kismamafarmer és lecsúszik :( ), de talán valakinek jól jön az elérhetősége: http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/

Kép

Kép
rekanna

Rekanna, én is ismerem ezt az oldalt! :) Szerintem marha jó cuccokat csinál! :)

Kép
elizabeth25

Fenix,
Tök jó, akkor majdnem honfitársak vagyunk :D Én egy kis ukrajnai, határmelletti városból, Beregovóból (magyar megfelelője Beregszász) jöttem Magyarországra. A családom 50-es évek végén települt Kárpátaljára Kievből. Egyébként apám (akit sosem láttam)- orosz, anyu meg ukrán. Beregszászon a lakosság kb 70%-a magyar, ezért beszélek magyarul. Sajna nem magyar iskolába jártam, ezért az írásomon van még némi csiszolnivaló :D Fénix, Te rajta vagy az iwiwen?

Na megyek elteszem magam holnapra. A babó meg most kezd "bulizni" a pocakomban 8)

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
dijcsi

Vitte,
Koszi az erdeklodest! Nagyjabol ugyanugy vagyok mint a tobbi "korombeli". Az alldott allapotbol terhesseg lett :). Hu, mar nagyon varom a veget, turelmetlen vagyok, mert minden olyan kenyelmetlen. Most pedig benyaltam valami virust is, ugyhogy teljes az oromom. Ma voltam terhesgondozason, Levi feje mar lent van (mondjuk ez megmagyarazza, hogy a hugyholyagom kapacitasa miert csokkent hirtelen nullara es hogy miert kapok ujra levegot) de zart a mehszajam, szoval minden ok volt. Mostantol hetente kell mennem, jovo heten kell eloadnunk a szulesi tervunket. Elkezdtuk a gatmasszast, remelem majd lesz valami eredmenye...
Hallottal mar a homeopatiaval tamogatott vajudasrol es szulesrol? Mikor mesz akupunkturas kezelesre? Es ugy altalaban, hogy vagytok?

Betti,
Neked fent van a baba feje? Je, azt hittem ilyenkor mar lent szokott lenni. Wow! Vegso esetben Szenteste szulnel? Hat annak is megvan a maga varazsa, de gondolom te elobb szeretned. Kitartas, neked mar tenyleg nincs sok hatra...

Babzsak,
Latod, siman megoldottad a tablat! Ugyi vagy!

Fenix,
Nagyon jok a felvetelek a kissracrol! Ja es "Maxim"...

Zsana,
Vitte mintajara: Melyalvas? Az micsoda? :D :D :D

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Sajna csak ritkán van időm ide írni, de azért minden nap elolvaslak Titeket! :D

Elizabeth

Én már felszedtem 3 kilót, és be vagyok tojva rendesen, mert rajtam ez is soknak tűnik. Mi lesz később? De mindenki megnyugtatására: egy barátnőm 30 kilót hízott az elsővel, "csak" 20-at a másodikkal, és még csak 1 éves volt a kisebb, amikor neki már bomba alakja volt!!!! Azt állítja, hogy nagyon nem tett érte semmit, lemegy magától. Remélem... :lol:

Fenix

Nagyon irigyellek ám, amiért ennyit sportoltál! Én sajna lusta vagyok, de lassan összekapom magam, és legalább egy kismama tornára ráveszem magam...
Te most csinálsz valamit?

Lányok,

avassatok már be légyszi! Mire jó a málnalevél tea?

Na, túlteljesítettem a mai tervet, rohanok vissza dolgozni (pfujj!).
Szép napot mindenkinek! :lol:

Kép
fable

Őzi

Most látom csak! Te tényleg hajnali 3-kor írtál ide?! A vége felé nem megy az alvás? Remélem, hogy nem így van, mert most még a munka miatt kelek hajnalban, alig várom, hogy otthon maradhassak majd, és kialudjam magam... :lol:

Szép napot!

Kép
fable

Sziasztok :)

Fenix Maximillian 8) Nagyon szép név! Sajna mi nem tudunk megeggyezni a fiúnévben :( Noémit én találtam ki, de úgy, hogy egyik reggel így ébredtem :shock: :D
Borsónak is meg kéne álmodnom, ha tényleg fiúcska. Ha lány akkor Kinga Diána lesz :)
Ez a pisilős téma nálam is központi dolog. Van hogy Borsó odaifcánkol a hólyagomhoz és akkor ááááááááá.
Máskor meg egész elviselhető :?
Ma megyek az AFP eredményért, hát szorítsatok!

Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Szép jó reggelt mindenkinek!

Fenix - nálam a Maxim a nyerő. A Maximiliam valahogy kiesik a ritmusból a végére, ha érted mire gondolok.

Cigaretta téma. Sajnos én is dohányoztam előtte, és pedig elég intenzíven, napi egy dobozt. Amikor megtudtam, hogy kistündérke már beköltözött a pocóba, akkor két három napig bírtam ki, aztán következett egy hét úgynevezett átállás, amikor napi két szálat szívtam el 1mg-osból. Aztán a dokinál meghallottam a szívhangját. Azóta egy slukk sem ment le. Igazán már nem hiányzik. Van hogy napokig eszembe sem jut, pedig a párom dohányzik (persze nem mellettem), sőt már undorodom a cigifüsttől. Igahán nem akarok visszaszokni, jó nekem ez így.

Kilók. Én eddig 4 kg plussznál tartok. A dokim szerint sok, de én nem foglalkozom vele. Ráadásul akkor is feljön, ha mindent megeszek, meg akkor is, ha nem.

szép napot mindenkinek

Kép

Kép
nansy

Barbamami:Igen én is tanítok, illetve már szeptember vége óta táppénzen nyomom!!
Hogy vissza akarok-e menni??Hát szerintem ez nem akarás kérdése, látva az oktatást.... Próbálok valami mást tanulni majd a gyes alatt, aztán majd ki tudja hol tudok megint elhelyezkedni! Amúgy ez lett volna a 4. tanévem!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Nekem már sajna nem nagyon megy az alvás :roll: Tegnap éjfél körül feküdtem le, de még negye 3 körül fenn voltam, valamiért nem voltam álmos. Nem találtam a helyem, fekvés közben, folyamatosan forgolódtam, vagy wc-re futkároztam... Nagy nehezen sikerült elaludnom, erre hajnali 5 körül a manó kezdett mocorogni 8) Ja, és úgy szenvedek, mint egy vénasszony, amikor meg kell fordulnom az ágyban, fáj a csipőm, hasogat a hátom 8) Mi lesz a végefelé?!?!

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Itt a tábla javított kiadása!!

Arra kérek mindenkit,ha probléma van vele PRIVI-ben írja meg,mert most lehet,h nem lesz netem vagy 2 napig,és ha nem veszem észre visszamenőleg....

Kép

Kép
babzsák

Szép napot Lányok!!!

dijcsi
Helló!!! Honfitárs :lol: !!!!
Oroszul beszélsz??? beregovoban voltam párx ... Van ott egy ismerősőm))) Én voltam tanú az esküvöjen))))...

nansy
Tudom mire gondolsz!!! de ugy probálod ejteni a nevet mint " Maximilyján" akkor nem esik ki a ritmusből)))

dia1
Minden rendben lesz az AFPvel!!!
Tök jó!! Megálmodni gyermeked nevét... Én csak valami hülyeségeket vagyok képes álmodni....

fable
Juj.. most sajna nem sportolok semmit.... Egyszerűen nincs erőm... dolgozom, női házimeló és kész... többre nincs energiám.. 10kor fekszem le és reggel alig tudok felkelni....

Ahhh... és most reggelente alig kapom levegőt... melóba érek és akkor olyan 11 óra körül stabilizálodik a helyzet.. Na ez mi??? hát nem tudom... :(

Őzi
Köszi!!!
USA-n belül hol Vagy? Ugy irigyellek... Amcsiban olyan szép, hasznos, praktikus és jó minőségű /és nem drága/ cuccokat lehet kapni!!!! Barátnőm rendel onnan a lányának.. Anyosán keresztül...

Kép

Kép
fenix

képzeljétek, hogy kicsesztem mgamammal tegnap...rohantam a lakás egyik végéből a másikba(igy a35.hét táján, pont ez a rohanás kell ugye nekem...) és baromira nekimentem az asztal lábának, az egyik lábujjamat úúúgy bevertem, hogy kétszeresére dagadt és nem tudom rálépni :evil: :cry: Tisztára nyomi vagyok.Tök elkeseredtem, hogy most aztán annyit sem tudok mozogni mint eddig...most akartam megvenni a kariajikat :cry: :cry:
Vendég

Fenix,

igen, beszélek oroszul 8) Ki ott az ismerősöd? Talán ismerem , már csak azért is, mert elég pici a város :lol: Te régóta vagy itt Magyarországon? Írok privit :lol:

Kép
dijcsi

fenix, a kiszolgás cigizés, még a jobbik eset :lol: ismerek olyat, aki nem tudta lerakni a cigit...
Vendég

Sziasztok.

Elizabeth.
Én most 9 kg-nál tartok és diétára lettem téve, a dokim szerint ez nagyon sok, próbálok kicsit diétázni, na de eddig sem ettem valami sokat ez a 9 csak úgy feljött, mit csináljak??
Puszi mindenkinek.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok,

bocs mas tema...

en most vagyok 32 hetes es az elso babamat varom. Hugicam egy hete szult es eppen otthon voltunk csaladlatogatason ugyhogy eleg sok idot toltottem vele meg a babajaval es azt tapasztaltam, hogy megindult a tejem!!! :? Azota ha babakrol almodom, vagy a szulesrol ejjelente felebredek, hogy uszik az agy mert annyira folyik a tejem (vagy valami ami gondolom meg nem tej igazabol)

Normalis ez? Veletek is elofordult mar :?:

Koszi elore is a valaszt!

Pannica
pannica

[quote="tinnyei"]S írta:tinnyeiziasztok.

Elizabeth.
Én most 9 kg-nál tartok és diétára lettem téve, a dokim szerint ez nagyon sok, próbálok kicsit diétázni, na de eddig sem ettem valami sokat ez a 9 csak úgy feljött, mit csináljak??
Puszi mindenkinek.

Szia

ne aggodj tulsagosan a kilok miatt :D En a 32.heten vagyok, de a gorog orvosok maximalisan elegedettek azzal, hogy eddig 10 kilot hiztam, a gorog nok altalaban 16-20 kilot szednek fel terhesseg alatt. Majd leadod utana, persze azert probalj mozogni, setalni sokat, Tinnye nagyon szep hely laktam en is ott egy evet :)
pannica

Pannica!

Köszi a bíztatást, :oops: :D
Te sem lakhatsz csúnya helyen, milyen ott??????? :?: :shock:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!

pannica
Ez teljesen normális, SŐT ennek nagyon örülj, mert sok nővel ellentétben a szervezeted teljesen készen áll arra, hogy szoptatni tudj. Ezt most picit kellemetlen dologként éled meg, de hidd el, ez nagyon is természetes. :)

fenix
Maximilian :) szerintem csodaszép név!!!

Kép
moncsi75

moncsi
koszi szepen megnyugtato es logikus amit mondasz :) hat alig varom mar hogy kibujjon!!!

anzsika
nagyon szep itt, Paros egy kis sziget az Egei tenger kozepen, az egyetlen kellemetlenseg, hogy nincsen terhesgondozas, szoval ha ramjon a szules ido elott akkor helikopterrel kell majd hogy Athenba szallitsanak, mert a hajout 4,5 ora. Ez kicsit aggaszto, de remelem minden ok lesz, 1 honappal a kiirt datum elott mar athenban leszek, kozel az orvosomhoz....
Kép itt lakom, bazira szerencses vagyok tudoooom

dijcsi
az alvasrol... Probalj meg tornazni egy kicsit elalvas elott, joga vagy csak egyszeru nyujto gyakorlatok kulonos tekintettel a hatadra, valladra, nyakadra (ovatosan ne eroltesd!!!!!!) 20 perc torna csodakat muvel, jobban fogsz aludni es a hatad sem vog fajni, csak probald rendszeresiteni (naponta vagy 2 naponta) Ja azt sajna nem garantalom, hogy a WC-re nem kell majd kifutkaroznod :D Erre nem talaltam meg megoldast :roll:

Puszka, Pannica
pannica

Szia Pannica nagyon szép helyen élsz.Hogy kerültél oda?

Egyetértek Moncsival úgy tűnik nem lesz gondod a szoptatással. A kisbaba hozta meg ez reflex szerű volt.

nika70
Salgótarján

Nika
hosszu tortenet... Kretan dolgoztam, ott ismerkedtem meg a parommal es iden ide koltoztunk, a csaladja itt el.

KépKép
KépKép
pannica

Szia Pannica!

Üdv közöttünk, milyen jó nemzetközi a csapat!
Mit fogsz csinálni 1 hónapig Athen-ban? Csak nem kórházban leszel, vagy van hol laknotok? Hogy fogják hívni a babát?

Bacilivi:

Én évekkel ezelőtt jártam hasonlóan, csak akkor nem terhes voltam, hanem éppen frissen törött és műtött lábbal bénáztam otthon és kétszer is belerúgtam egy ajtófélfába. Szerintem el is törött a lábújjam, bevettem valami fájdalomcsillapítót és 1-2 nap múlva már nem is fájt. Tudom, gyógyszer nélkül rémes lehet, de kitartás, ismerősöm 7 hónaposan a kezét törte.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Most derult ki, hogy tok jo az AFP-m!!! :!: jeeeeeeeeeeeee!

:lol:

Es meg a toxora is maradt valamicske ellenanyagom, allitolag jo reg lehetett, mikor atestem rajta. Ugy orulok! Mar csak a mikulasi (dec. 5) UH-t varom nagyon. Oromokodok meg egy kicsit, aztan hajra melo :(

Nektek jo pihit, majd ha teleszalad a hocipom, jovok meg.

Kép
Kép
-macsek-

bacilivi
Te szegény, TE!!!! Juj de fájhat!! UUUgy sajnállak!!!

A törött alkatrészekhez... Egy barátnőm 20 évvel ezelőtt ment szülni törött, begipszelt lábbal... Felment a szülészeti osztályte.. De végig se hallgatták... Azt mondták, hogy a Trauma lent van.. és el akarták küldeni... akkor jutott szóhoz-- és elmagyarázta, hogy a "baleset" 9 hónapja történt ... és most szüni jött! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
fenix

-macsek-
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fenix

-macsek-
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fenix

Csajok! Csütörtöktől egy hétig a kórházi ágyat fogom nyomni, befektet pihenni, nem mintha itthon nem ezt tenném!?!
Szóval azért nem leszek!!De remélem mikulásra kienged!! :cry:

Kép
gyanixi

macsek
eltartott egy ideig amig megfejtettem mirol beszelsz, teljesen elszoktam a magyar roviditesektol, szlengtol itt angolul megy ugyanez :D szoval tok jo most magyarul irni!!! Gratula, orulok hogy rendben igyekezz nem sokat melozni..

rekanna
athenban van egy pici lakasunk, sajna konyha nelkul, ha ugyanolyan jol leszek mint most, akkor nem fogok unatkozni, felfedezem a varost, jarok szuleselokeszitore (na ez erdekes lesz mert gorogul lesz, az en gorogtudasom meg meg enyhen szolva hianyos..) meg lehet vasarolni, jogazni jarni :)

Babanev meg nincs eddig minden megbeszeles kudarcba fulladt mert az en draga parom folyton azon vivodik, hogy most az anyja vajon azt varja, hogy a lanyunknak ugyanazt a nevet adjuk ami az ove vagy nem. Egyetlen fia anyucinak es nem akarja megserteni vagy ilyesmi, mert itt elegge elterjedt szokas, hogy a gyerekek a nagymama/nagypapa nevet viselik. (anyuci amikor megtudta, hogy terhes vagyok nekem a lelkemre kototte, hogy nehogy az o nevet merjem adni a babanak szoval en nem tudom mi a kerdes hacsaknem az ellenkezojet gondolja annak, amit akar, de ez mar szerintem klinikai eset). Nekem elegem lett ebbol, hogy az egesz csalad ugy erzi joga van beleszolni mi legyen a gyerek neve ugyhogy lehet, hogy megvarjuk amig megszuletik talan akkor konnyebb lesz donteni. Itt a kereszteloig lehet huzni a nevadast :)

Kivancsi lennek ti hogy dontottetek el a baba nevet? Hogyan lehet leszerelni a csaladot, akik ugyan nagyon kedvesek es mindenben segitenek csak nem erzik, hogy leginkabb a paromat nagyon bantjak azzal, hogy beleszolnak az eletunkbe? (en miota terhes vagyok igazan semmi nem tud felidegesiteni :D

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok!

Gyanixi! Miért kell befeküdnöd? Csak pihentetés-képpen? Remélem nincs nagyobb baj!

Látom vagyunk itt pedagógusok páran. Nekem pont az a bajom, hogy annyi gyerekkel találkoztam, hogy nem tudok neveket kitalálni a kisfiamnak, mert minden nevet kötök valakihez. Az egyik gyerek azzal névvel rossz gyerek, a másik dagi, a harmadik undok, stb. :D Most a Benjáminnál tartunk, ilyen gyerkőcöt még pont nem tanítottam, de amúgy is tetszik. Ha nem ez lesz, akkor az apukája nevét kapja.

Fenix! Hogy állnak a voksok? Én a Maximra szavazok.

Dica! Régen írtál. Csak hiányoznak a Bács-Kiskun megyeiek. :lol:

Jó gömbölyödést mindenkinek!

Judit

sch.judit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?