Új privát üzeneted érkezett!

suzy akkor lehet én sem takarom be. soxor arra kel föl h magára huzta és zavarja :roll:

most tök jó h alszik de én h porszivozzak??? :roll: :? :lol:

Kép
andy30

Andy: fejkörfogat:41cm, mellkas:42 cm. Nálatok?
Én is ilyen járatlan vagyok ebben a hozzátápis témában. Ugyanezek a kérdések vannak bennem is.

Bio piac merre van itt Bp-n? Ki hol szokott vásárolni? Ha sima abc-ben veszek biot az mennyire jó/ nem jó? Vagy ha nénikénél a piacon veszek almát az jó? (nem biót)

Gondolom az almát szobahőmérsékleten kell adni, ugye?

KépKép
jurmine

Nitrátos bármi lehet, amit műtrágyáznak és/vagy kútvízzel locsolnak, a leveles és gyökér zöldségekbe könnyebben felszívódik, de napfény hatására bomlik.
Ezért gázosak a primőr dolgok (ami egyébként azt jelenti, hogy nem idény gyümi, zöldség), amik leginkább fóliás zöldségek, és fólia alatt egyrészt nincs napfény, másrészt kicsit jobban kell "tuningolni", hogy szép legyen.

Cikk pölö így hirtelen:
http://www.fitt.info/object.f9063b26-99 ... fe2be3.ivy

Susy: szerintem én jövő héttől próbálkozom husival :roll: Megkérdezem róla dokinéni/védőnénit.
Hát, én egyelőre olyan kompótos tálka szerűségben adom neki, az majdnem tele van, majd lefotózom, hogy mekkora, mert nem tudom, mennyi fér bele :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁ kezd széthasadni a fejem, nem bírom idegekkel!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Képtelenség ennyi mindenre reagálni!!!!!

Nagy D-m alszik, végre már tiszta dili volt, annyit nyünnyögött, hogy zsongott a fejem..., mielőtt elaudt volna, beszlopált 1 dl gyümölcslevet, azt hittem soha nem hagyja abba..., ma még alig evett, gondolom a meleg miatt, remélem este jobb lesz!

Dani már tömi a húst, nem is enne meg sima zöldségpürét....
Egyszer próbálkoztam, de az anyagyilkosság szót olvastam ki a szeméből.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

800 pénzért vettem:

Kép

Torta:

Kép

Kép

Kép
dcili81

Cili: ha az én anyukám főzne olyan fincsiket, mint te, én se enném meg üresen a zöldségpüréket, és az lenne a célom, hogy a lehető legrövidebb időn belül eljussak a tejcsitől a csülökpöriig :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
gabilany79

Cili: teljes egyetértésem Gabival.

KépKép
jurmine

Gaby! Ma csülköt sütöttem, de Dani még nem evett belőle.... bár eléggé stírölte.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Susy! Én egyszer már kimértem, kb 15 dkg zöldség megfőzve (ez kb egy krumpli és egy kisebb répa) kevés vízben és összeturmixolva. Ez így kb 8 evőkanál pép, ami pontosan egy bébiételes üvegnyi. (abban szoktam a hűtőbe tenni). Husit én is a jövő hétre tervezem.

Megjött ma az engedélyünk a vendégházra és az első foglalás is! Úgyhogy mostmár teljesen hivatalosak vagyunk, lehet foglalni!!! :D

zsebi_baba

Cili! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ma gyümölcsnapom van :twisted: :twisted:

zsebi_baba

Cili: turmixba vele! :lol: :lol:

Susy: dekára nem tudom, mennyi lehet, amit megeszik, de kb. 1,5-2 decinyi.

Zsebi: szuper! Ma én is beszélek apával ezzel kapcsolatban :)

Hozzátápis kérdés: a főzelékben kb. mennyi a jó krumpli arány? Mart ha én megfőzök egy közepes krumplit, az nekem 2 főzibe tuti elég. Lehet, hogy keveset teszek bele? :? :roll:

Kép

Kép
gabilany79

bocsesz.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
dcili81

passz, én nem kotyvasztok....

Kép

Kép
dcili81

[quote]Z írta:öldi:köszi az infót.
Hanna már ennyire jön-megy?

Tolat.

Susy! Husit? 8 hós korától. Előbb semmiképp!

[quote] írta:ÁÁÁÁ kezd széthasadni a fejem, nem bírom idegekkel!!!!!!

Mit nem bírsz Boci?

Gabi! Hányra jöttök? A fél hét nem olyan jó. 6? 7?

Kép
zölddisznó

Cili: ez az a csokitorta????!!!! Neeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmméééééééééééééééérrrrrrrrrr!!!!! Olyan kívánós vagyok, hogy csak na. Én egész nap édességet ennék!! Ja akkor jövő hét péntekre kettő torta rendel!!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Zsebi: gyüminap! Őszinte részvétem!!!! :lol: :lol: Hajrá vendégház!!!!

Ja mi bepróbálkoztunk ma a sütőtökkel! Hááát azt az én fiam nem eszi meg!! Na nálunk most volt anyagyilkos nézés! :lol: :lol: Amúgy ebben rám hasonlít én sem eszem meg a tököt semmilyen formában!!!! :lol: :lol: Almásan is megpróbáltuk úgy sem kellett!!!
Vendég

Zöldi nekem fáj a fejem, napok óta!
Jön valami front, de leeshetne már!!!!!

Boci ez az, kicsit felturbóztam rumba áztatott mazsola van a közepén, és olyan sakktáblaszerűre díszítettem fel...., már nincsen belőle!

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: bocifej még nem akar szétesni!!! :lol: :lol: :lol: Bár lassan én is az idegösszeomlás határán leszek!!! Enyim kisfiam sem akar elaludni napközben, pedig eddig mindig elég jó lment. Most csak cicivel alszik el!!! 1 órán keresztül próbáltam altatni, reménytelen volt. És már úgy üvöltött hogy csak a cici nyugtatta meg. Aztán kemény 40 percet nyomott!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Kívános, mi????? Aham értem...

Kép

Kép
dcili81

Cili: a jövő hetibe én nem kérnék mazsolát, ha lehetséges!! Nem szeretem!!! Kubuét nem tudom!!!! :lol: :lol: Kívánósság: terhesség alatt nem voltam ennyire. Most meg minden nap egy tábla csokit betolnék!!!! :lol: :lol:
Vendég

Zsepi!A vendégház linkjét elmentettem,mindenképp egyszer úgyis elakarunk menni Debrecenbe,de az idei nyaralás már lefoglalva.Esetleg ha párom megkapná még év végén a második üdülésijét...
tényleg üdülési csekk elfogadóhely???Fűtés van?

Orsi,Mózes most megy nagycsoportba,jövőre lesz iskolás.

Keresztelős képeket nem nagyon teszek fel mert majdnem mindegyiken rajt vagyok,és rettenet a látvány,higgyétek el.

Nagyon meleg van,behúztam minden sötétítő függönyt,lehúztam minden redőnyt...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Már nem is tudom, ki mondta vagy hol, de van még eladó habtapi?
Megegyezhetnénk?

Kép

Kép
dcili81

Én, de már Gabi lestopizta.

Kép
zölddisznó

Bakker erről lemaradtam!
És nem tud valaki olcsón 10 db-t venni? Itt sajna a környéken nincs, legalábbis nem láttam!

Kép

Kép
dcili81

Na jóóó,de nem ér kiröhögni,meg elszörnyűködni!
Kép előző este keresztszülőkkel már bográcsoztunk,apa szülinapját ünnepelve. Kép ott a két ünnepelt Kép gyereksereg,az a kékruhás színésznő Jázi:) Kép tesóm kezében elaludt Írisz,melette Édesanyám Kép Keresztapukája kezében Kép na ez Mammut én vagyok:((( Kép körik meg mi,a kiscsajok lemaradtak
A többi kép még a telómon van majd legközelebb arról is csemegézek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: apa még nincs itthon, mindjárt felcsörgöm, hogy mikor ér haza,aztán hívlak téged.
Husit miért csak 8 hónapostól? Mindenhol azt olvasom/hallom, hogy csirkét már 6-7 hóstól is lehet a vasbevitel és a speckó fehérje miatt :roll: Bébiételek is vannak husisak 6 hóstól.

Kép

Kép
gabilany79

megjottunk a gyogytornasztol. azt mondtak, hogy semmi baja a bebinek, viszont vmikor el volt torve/repedve a kulccsontja, de mar osszeforrt. mutatott egy gyakorlatot hogyan osztokeljuk a bebit a hasra fordulasra. 15perc alatt vegeztek velunk.

Sarmi. nagyon jok a kepek es nem is vagy mamut!!!

zsebi. jo lett a honlap.

szeles. jol belehuztatok a hozzatapiba. jobbulast Hunornak.

KépKép
KépKép
mush589

Bebic. anyukam uzeni, hogy Erzsebeten van piac. szombat delelottonkent at tudnatok menni apaval.

KépKép
KépKép
mush589

Gabi, Zsebi, Cili!
Köszi az infókat! :wink: :wink:

Zöldi!
Nekünk is azt mondta a védönö, hogy 6-7 hós kortól már lehet husi a zöldségbe! :? :roll:
susy75

Amúgy most az Aventes poharaimban látom, hogy hány ml van benne szóval fogom tudni mennyit evett Mazsola! :D

Zsebi!
Gratula a nyitáshoz!!!! :wink: :wink:
susy75

Suzy, én csak egy rövidujjú bodyban altatom Danit, persze zokni és kistakaró...

Remélem jobb a helyzet a meleg ügyben!

Kép

Kép
dcili81

én ezt most nem értem.....

A GYED továbbra is a gyermek kétéves koráig jár majd.

A gyermekgondozási segélynél (GYES) a jövőben sem lesz szükség jogszerző időre, ám ennek időtartama háromról két évre csökken

most akkor mi van?

KépKép

Kép
orsimorsi

Kirándultunk!
Kép Kép
susy75

Orsi ez csak a 2010 április 30-a után született gyerekre érvényes. Szerintem még nem dolgozták ki teljesen, kicsit kusza még az egész!

Vinzent milyen aranyos az első képen, haláli képet vág! Komoly!
A másodikon mit látott?

Kép

Kép
dcili81

Orsi azt jelenti, hogy a gyes alanyi jogon mindenkinek jár, de csak 2 évig. Ha dolgozol és kapsz tgys, meg gyed-et hát igen akkor is két évig jár minden. No akkor úgy néz ki a jövőre született babák után a dolgozó anyék nem kapnak gyest, de tgys-t meg gyedet igen!

Kép

Kép
dcili81

A husit én úgy tudom, hogy a hozzátáplálás kezdete után 1 hónappal, de legkorábban 6 hónaposan. És valóban ilyenkor már fogyóban a vastartalékok, azt kell pótolni.

zsebi_baba

Cili!
Köszi!:P
Nem tudom, az apja jól elkapta a pillanatot!! :lol: :lol:
susy75

Susy: nagyon csinik vagytok! Merre jártatok?

Mush: a biopiacot írtad? Gondolom nagyot néztetek amikor mondták, hogy törése volt. De jó, hogy minden rendben van!

Sarmon:nincs igazad, csini vagy!

KépKép
jurmine

Sarmon: a keresztelés kép érdekes, olyan mintha nem is igazi baba volna :lol:

KépKép
jurmine

Sarmi! Nagyon jók a képek!
Még nem vagyunk üdülésicsekk elfogadóhely, de érdeklődünk a téma iránt :) . Lehet, hogy mire megkapjátok, már azok leszünk.

zsebi_baba

Zsebi: gratula az engedélyhez, és a foglaláshoz is!

Susy: jó Neked, nálunk apa csak külön könyörgésre fényképez, ha rajta múlna nem is lenne képünk :cry: rólam meg végképp n em :cry:

KépKép
jurmine

hahó!

hozzátápival kapcs:mi csak almáztunk tegnapig de mivel ismét 5 napja nem volt kaki emiatt megkóstoltuk az őszit és hipp-hopp ma kétszer is meglepett :lol:
tényleg ,őszibarackot üvegesben csak cukrosat lehet kapni?én nem találtam cukor menteset... :oops:

suzy:tényleg,nektek bejött hogy ittad az őszilevet?szép vagy és Vini is tündéri! :wink:

Arni a kezemben és azzal játszik hogy belökdösi a klaviaturát a lábával miközben írok :lol:

Sarmi:én rosszabbra számítottam az elmondásaid alapján,de egy kis felesleg most sokmindenkin van.Én nem bírnám gyümivel vagy zöldséggel egész nap :oops:
Írisz hatalmas!

jurmine:boldog hófordulót Vivinek!

KépKép
lyndee

en mar megint kepekkel jovok :oops: :oops: :oops:
Kép akkor is bekapom a labujjam Kép chatsworth
Kép miert vettel ki a kadbol?
Kép kukucs Kép vegre az en habtapim is elokerult
Kép riverdance Kép ulok

KépKép
KépKép
mush589

jurmine. nem bio piac, de van egy-ket bio bolt, ha jol tudom

KépKép
KépKép
mush589

Bebic anyukam pontosabb uzenete:
"A piacnap szerda és szombat, de amúgy minden nap lehet vásárolni, nem csak szombaton. .... és Tátra-téri piacnak hívják, 2 csarnokkal és sok üzlettel... "

KépKép
KépKép
mush589

Zsiraf. hol van az a nagyker?

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee: Köszike!

Mush: jók a képek. Mindig milyen csini a lánykád! Hasonlítasz Anyudra.

Aida mi van Veletek? Rég voltál!

KépKép
jurmine

sziasztok.

mazsola képek mindről ééédik:)))

nekünk 3 napja iszonyat súlyos székrekedése van.:((( céklapiros a kaki külseje:((( és iszonyat kemény:(((
Pedig nem is kap piros dolgot. Nem tudom de ma kúphoz folyamodtam de még nincs hatása. Holnap meg valami szirupot kell megitassak vele. remélem hatni fog mert nagyon szenved szegénykém:(((

Én most megint panaszkodni fogok de csak amiatt hogy kiírhassam mert jól esik utána.
ha tudom hogy nem 2-3 hét múlva fogunk költözni mint ahogy először mondták nem fizetek ki mindent totál 0-ra hanem hagytam volna valamit a köv hónapra de legalább tudnánk ennit venni:(((mert a párom naggyon jól fog most kapni most se vaj se zsömi se semmi holnapra. ez van. a lakásrét meg kell szenvedni:))) de azért durva volt a tárcánknak kiadni majd 400 ezret.

De itt köszönöm meg a sok segítséget hogy azért sikerült ezeket nyélbe ütni és ahogy mondják hogy mehetünk már mehetünk is nincsen akadálya:)))

Iskola ügyben holnap tudok meg majd.
Jahh és még valami.
Ma egy 5-es gyerek majdnem megfojtotta a nagyfiamat.
Mi jön még???????

harivera
Budapest XXI. kerület

jurmine. koszi! :oops: a chatsworth-os kepen Tony anyukajaval vagyok, nem az enyemmel.

KépKép
KépKép
mush589

Suzy. nagyon tuti Vincent

Vera. nem semmi amiken te keresztul megy. 5 gyerekkel kaland az elet!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?