sziasztok!
bocsi, hogy este már nem jöttem, de későn értünk haza, a reggeli 1/2 6-os kelés meg betette a kaput! :S
szóval, a nagy titok, hogy igen, kislány lesz nálunk is a 2. babóka!
eszméletlen aranyos volt a szonográfus, sajnos nem az ő hibája, de sok jó kép nem készült a kisasszonyról, mert nem volt valami közreműködő... de ezt már szinte meg is szoktuk! a lényeg, hogy jól van, már közel 1 kg, és mindene megvan, mindene okés! a nevek nálunk is nagy fejtörést okoznak, de még van közel 3 hónapunk, szóval lezs még időnk kitalálni, hogy mi is legyen a becses nevecskéje!
az allergiám iszonyatosan kijött, most is itt szenvedek, mert full be van dugulva az orrom!
iszom a kálciumot, de semmi hatását nem érzem! kiakaszt. és 1 hónap még szerintem hátra van belőle!
amúgy bent Pesten full jól elvagyok, de itthon a nagyhalál!!!
aranyosak vagytok, hogy drukkoltatok nekünk, meg izgultatok értünk tegnap! megpróbálok majd fotót csinálni, mert 1db-ot kaptunk, azt vagy lefotózom, vagy megpróbálok a dvd-ről kinyerni egyet-kettőt!
7végén tervezem Beni pici ruháinak az átválogatását, hogy mi az, amit mindenképpen be kell szereznem, persze apa azt mondta, hogy csak akkor vehetek, ha addig a Beniét eladom... köszi! mintha olyan egyszerű lenne a dolog! tényleg,
Mecsi, neked sikerült már valamit elpasszolni?
apukád meg nem semmi! de tényleg! sajnos az olyan emberrel, aki maga nem aggódik a saját sorsán, nem nagyon lehet mit kezdeni!
te hiába szakadsz meg, ha őt nem izgatja, hogy mennyire komoly dolgon ment keresztül! sajnos nem vagyunk mindenhatóak! ha nem vigyáz magára, rosszul is elsülhet, aztán többet kell majd esetleg kórházban töltenie! de te próbálj picit nem aggódni rajta, mert azzal jobb biztosan nem lesz, csak neked lesz meg a babának rosszabb!
a névvel kapcsolatban, neked akkor az Eszter nem is jön be? :S
bölcsis gyerkőknek szerintem jó lesz, esetleg, ha már van tesó, vagy lesz, akkor lehet, hogy lesz keményebb nap is, mikor ő sem akar menni, de szerintem alapvetően kell nekik ilyenkor már a gyerektársaság! leginkább én is a téltől félek, bár lesz segítségem, ha kell anyukám, vagy anyósom biztosan jönnek Benizni, de tény, hogy a kis barátai hiányozni fognak neki, mert mi nem fogunk tudni lerohangálni, főleg nem a pár hetes picivel, ha nagyon hideg lesz!
most megyek, mert holnapra vakondtúrás tortát csinálok a fiacskámnak, sajnos vakondos marcipán híján megint Zelefánt lesz rajta, de sebaj!
holnap délután jönnek át a nagybátyámék a két gyerkőccel, szóval azért is készülök, ma meg tervezem, hogy átmegyünk anyuékhoz, nagymamám is ott lesz, bár szegénnyel elég nehéz, meg nem is társaság már, de legalább látja Benit...
szép 7végét mindenkinek!