Sziasztok!
Emma: nekem nem mondták ezt a csoki dolgot az UH előtt, csak anno az NST előtt az utolsó néhány hétben.
Bibar: remélem elmúlt már a fejfájásod! Fogalmam sincs mennyit hitam mert 14 héten voltam először védőnőnél, és itthon meg nem mértem magam. De egyelőre alig van pocakom, már várom nagyon, hogy gömbölyödjön jobban.
Poci: Mark & Spencer-t sajnos nem ismerem. Gratula a 17. héthez! Nálam teljesen változó, hogy mikor és mennyi időre jelentkezik a babó.
Edi: tök jó, hogy már érzed a babót rendesen! 4DGenesisben voltam, már a fiammal is ott voltunk kétszer.
www.4dgenesis.hu. Én nagyon szeretem őket
Pasi meg talán jobb, hogy most döntött, mintha hitegett volna. Bár nekem kicsit furcsa amit csinál
Egyszer bemenne még a szülésre is, aztán meg egyáltalán nem is érdekli.
Nagyon jól néz ki a babakocsi!
Meme: örülök, hogy javul a forgód.
Köszi a rózsaszinezést, a Patrik nevet szedd is ki nyugodtan
Aranyos a kiscipő
Bébike: sajnlom, hogy visszajött a hányinger. Táblába bekerüléshez add meg Memének az adatokat
Én is vissza mentem a fiammal dolgozni 15 hetesen, amikorra elmúlt a koraterhességi pecsételésem, úgyhogy én megértelek. Mondjuk én anyagiak miatt, és úgy, hogy megmondtam, ha bármi gáz lesz, másnaptól nem vagyok.
Maki: nekem Zalán 4 hónapos korában jött meg először, pedig még csak szopizott. Olyan jó, hogy te is kezded érezni a mocorgást! Örülök a negativ kombi tesztnek is!
Én ha nem biznék meg a dokimban, váltanék, még most. Minél fiatalabb a terhesség, annál könnyebb másik dokit találni, szvsz.
Ganami üdv itt! Diétáért nem irigyellek, kitartás! Terhességi feledékenység nálam is borzalmas, én már egy csomó egyértelmű dolgot is felírok.
Manorka: örülök, hogy sikerült jó dokit találni! Orrvérzéses kérdést passzolom, azt tudom, hoyg vérzékenyebb, de hogy a napi többször normális-e azt nem tudom.
Barbuss: húú, elköltözhetnének Tőled végre a Vukok! Babakocsi jól néz ki.
Emi: én a fiamat a 17. hét után éreztem először. A mostani babót a 16. hét környékén, de nagyon kevésszer érzem még.
Hordozó: én amig kicsi volt Zalán kendőztem néhányszor, aztán vettem egy csatos hordozót. Most Manducám van, a terhesség előtt a több mint 10kilós gyereket simán cipeltem 1-2 órát a hátamon (ekkora súlyt előre már nem ajánlott tenni)
Moki: gratula a valószinűleg kislányhoz
Dodo: üdv itt! Furcsa ez az összesen egy UH, én egyébként fiút tippelek Neked.
Én nem adattam be a H1N1-et, nem is tervezem jelenleg.