Új privát üzeneted érkezett!

bibar!
Hát 4 D nincs itt a mi városunkban. nem tudom, hol van a legközelebbi. De azt hallottam már, hogy városonként is eltérő a szokás, pl Malmöben megmondják a baba nemét, ha valaki akarja, és ott eleve 3 UH van.
Itt a 18. hetin ha észreveszik hogy iker terhesség, vagy valami gond van csak akkor van utána több UH. Ja, meg egy volt aznap mikor elment a magzatvíz, hogy megnézzék milyen fekvésű (bár előtte a barnmorska jól ki is tapogatta).
Teljesen más rendszer van itt mint otthon. Pl a barnmorska (akihez épp bekerülök, nincs olyan hogy választott) mindent csinál...egybe van a védőnő és az orvosi szerepe is. Vérnyomást mér, tájékoztat, szívhangot hellgat, sőt pocakon belül (azaz kívülről) ugy meg tudta emelni bennem a babát, és kitapogatni, hogy Lizynél megmondta, hogy kicsi baba lesz cm-re is, és kicsit több lesz mint 2500g, de nem lesz 3000. Lizy 2785g-mal és 46cm-vel született. Ja, és nem annál szülünk, akihez a 9 hónapig járunk. Mert az a belvárosi rendelőben van, és a külvárosi korházban az épp ügyeletes bábánál szülünk. Doki nincs is, csak nálam akkor jött be, mikor kértem fájdalomcsillapítót! Aztán ennyi. És az összes barnmorska és bába is mind nő!
És pl első gyereket is tök természetes volt, hogy gátvédelemmel szültem, se beöntés, se borotválás.

mokibuci!
Örülök, hogy látod a vonalzóm! Lehet attól is függ ki milyen böngészőt használ. Én explorert.

d.dodó

az augusztusiak meg megelőztek minket....a juniusiakat meg féééényévekre megelőzték :D :D :D

ééééén még mindig látom a vonalzót :shock: :shock:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Dodo
Én is expolert használok, mégsem látom :? nem érteeeeem....

Moki
Kit előztek meg mivel??? :roll:
Vendég

Na, csináltam neki is uj vonalzót!

d.dodó

Dodo
ezt máááár látom én is :lol: :lol: :lol: Édes tüncsilány :D
Vendég

Ez legalább frissebb kép róla. ez decemberben készült Magyarban......céklát evett! :lol:

d.dodó

edwig!
Hogy lehet hogy te 24-re vagy kiírva, és 13+3 vagy, én 23-ra, és 13+5??? Nem állt meg a vonalzód??

d.dodó

Üdv Dodó!
De érdekeseket meséltél!!!! Olyan jó volt olvasni. Mi is gondolkodunk a külföldre menetelen.Nem kifejezetten anyagi okok miatt, hanem mert ennek az országnak a hangulata, ez a reménytelenség, és kétségbeesettség(ami mellesleg teljesen érthető is) ez szörnyű. Így néha nekem sincs kedvem még élni sem, nem akarom, hogy ilyen miliőben nőljenek fel a gyerekek. Szóval olyan 3 év múlva lehet. Vagy angol nyelvterületre szeretnénk menni vagy Olaszo-ba.
Na megint becsaptam 3 szelet zsíroskenyeret. :oops: :oops: :oops: Le kell állnom, de annyira kívántam, és nem volt elég egy kellett még- még. :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodó
már én is látom :lol: :lol: :lol: nagyon érdekeseket irtál,olyan jó olvasni máshol hogy működik :lol: :lol:

Nik
már megint zsiroskenyér??? :lol: :lol: :lol: nem semmi vagy :wink:

Edi
jól teszed hogy csak addig dolgozol,dolgozhatsz majd eleget az életedben :lol: :lol: pihizni is kell bizony :wink: :wink:

Moki
én is pont ma néztem melyik topik mennyit irogat :wink: :wink:

na megyek fürcsi van,ma már nem jövök,jó éjt lányok,csak annyit irjatok hogy reggel eltudjam olvasni :P :P :P :P

bibar

sziasztok,

túléltem az AFP-t, a toxoplasma vérvételt:), és a H1N1 szurit:)..

.. :oops: ma néééztem babakocsit: Peg Perego GT3.

https://pegperego.co.uk/perego-completo ... p-282.html

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Bibar, tudom, ég is a fejem.... :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó estét Lányok!

Látom mindenki jól van!! Zsíír!

Dodó: üdvicsek!

Bibar: remélem jobban vagy!

Edi: mikor mész megkukkolni a manóseggűt? :) Annyira jó, hogy már ennyire érzed!!! Szuper lehet!!!

Meme: köszi, hogy hozzáadtál a táblázathoz, egyelőre én zárom a sort 8)

Annyi sok jó ötletet adtok, hogy nem győzöm kapkodni a fejem :):):)

Én is kicsit félek a kendőtől, hogy béna vagyok hozzá, de addig szerintem erőt veszek magamon :D

Elmerészkedtem H&M-be, nagyon jó kis cuccok vannak, de még csak nézelődtem. Pislákoltam a nekem való nacik között is, de nem is tudom hogy gondoltam, hogy ha alapból nem kapok magamnak nadrágot, mert rövid a szára, akkor hogy is lehetne rám méret! Nem tud vki vmi tuti helyet, ahol 180cm felettiek kismamiknak is van remény?

Kilókkal kapcsolatban: eddig +2-nél tartok a ma esti mérlegelés alapján. Kezdek beindulni, de van amire rá se bírok nézni.

AFP-re február elején kell mennem, nyugtassatok meg, hogy nem kell éhgyomor!!! Azt meg nem is tudtam, hogy az eredmény meg kell a genetikai UH-ra, uhhh. Akkor majd úgy foglalok időpontot.
Ma is voltam dokinál, minden rendben van, annyira eleven a Babó, hogy nemigaz! Nem egy mormota az biztos :D

Képzeljétek már napok óra nem jöttek a rókák (kopp-kopp), lehet tényleg kifelé vagyunk belőle?

Én tuti elhúzok melóból május végén, akármi lesz, legkésőbb akkor lécelek le. Basszus ez a TGYAS meg GYED, GYES nem elég, hogy gáz, még túl is van bonyolítva... ez a magyar valóság. Rohangálhatunk a papírok után rendületlenül, legalább karban vagyunk tartva :)

Szép estét mindenkinek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.01.19 20:25-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Pocak sehol?? Eltűnt a napsütésben:)

Niki: Zsíroskenyér....sima zsír, vagy sülthús zsír? Mert ha sülthusi zsír, akkor csorog a nyálam:) A sima zsírt nem eszem meg. :) Sztem edd ami jólesik:) Én is azt eszem, mégis fogyok:) A végén soványabb leszek gyerekestül, mint valaha is voltam gyerek nélkül:)

Edi: Május?? Hipp-hopp itt van!:) Nem akarsz előbb maradni otthon. Bár én is szívesen dolgoznék..ha lenne hol....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Csajszikak!!
megjottunk a nagy korutrol, agyat meg mindig nem talaltunk megfelelot. A vegen egy Prenatal babaruci boltban kotottunk ki, ahol vettem magamnak egy melltartot, teljesen egyszeru,semmi sextra, csak az ara volt horibilis. Na mindegy..
Manorka: neked szerettem volna irni az orrverzessel kapcsolatban. Alapbol soha nem voltam orrverzos, most sem vagyok az, tulzas lenne ilyet mondani. De reggel mindig az az elso, hogy trombitalok, es minden reggel picit verzik az orrom, elofordul, hogy napkozben is, ne aggodj en is olvastam, hogy termeszetes.
Niki: persze, hogy atkulom a receptet, jo lesz holnap, reggel nyugiban leirom es atkuldom.
Dodo: udv. koztunk, nagyon sok erdekeset irtal a kinti dolgokrol.

Csajok, most tobbre nem futja, megyek elnyulok, ja es kiprobalom vegre a szopiparnat. :lol: :lol: :lol:
Jo ejszakat!
pocaklako

Dodó
Nem, szerintem a Te vonalzód van előrébb 1 nappal, mert most megnéztem a Nagyonbaba.hu oldalon , ha azt írom be, hogy 2010.07.23. akkor ma lennék 13+4 hetes.... Mindig Szombaton van nálam a nagy betöltött hét napja, úgyhogy lehet a Tied számol másképpen :D

Meme
Hááát ki tudja, aztán lehet simán lelépek előbb, de persze előtte szólok nekik időben... Szívem szerint már most befejezném, de muszáj melózni, mert a táppénz nem fizet olyan jól, mintha fizut kapnék... de fáradok, érezhetően fáradok...

Pocak
juhuuu, majd kérjük a beszámolókat, hogy milyen a párna :P

Nyusza
Én úgy tervezem, hogy szülés előtt táppénz, szülés után TGYÁS 6hónap, és utána GYED. Aztán vissza meló 2 év múlva..... De lesz utánamászka az tuti, már előre utálom. Egyetlen jó lesz benne, hogy nyár lesz, legalább nem kell 88 ruhát felvenni, meg feladni a törpékre....
Vendég

mercedes!
Örülök, hogy túléltél mindent!

Tényleg, itt mindenki beadatta a H1N1-et??

edwig!
Tényleg..... a másik zárt topikban a vonalzóm 13+4-et mutat...nekem mindig pénteken van a hétforduló. Mindjárt megpróbálom megbuherálni....

d.dodó

Jaja Edi, én is ebben bízom! Nyááár!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Na, most asszem jó lett! Előbb elírhattam valamit!

d.dodó

Sziasztok!

Emma: nekem nem mondták ezt a csoki dolgot az UH előtt, csak anno az NST előtt az utolsó néhány hétben.

Bibar: remélem elmúlt már a fejfájásod! Fogalmam sincs mennyit hitam mert 14 héten voltam először védőnőnél, és itthon meg nem mértem magam. De egyelőre alig van pocakom, már várom nagyon, hogy gömbölyödjön jobban.

Poci: Mark & Spencer-t sajnos nem ismerem. Gratula a 17. héthez! Nálam teljesen változó, hogy mikor és mennyi időre jelentkezik a babó.

Edi: tök jó, hogy már érzed a babót rendesen! 4DGenesisben voltam, már a fiammal is ott voltunk kétszer. www.4dgenesis.hu. Én nagyon szeretem őket :)
Pasi meg talán jobb, hogy most döntött, mintha hitegett volna. Bár nekem kicsit furcsa amit csinál :? Egyszer bemenne még a szülésre is, aztán meg egyáltalán nem is érdekli.
Nagyon jól néz ki a babakocsi!

Meme: örülök, hogy javul a forgód. :) Köszi a rózsaszinezést, a Patrik nevet szedd is ki nyugodtan :) Aranyos a kiscipő :)

Bébike: sajnlom, hogy visszajött a hányinger. Táblába bekerüléshez add meg Memének az adatokat :) Én is vissza mentem a fiammal dolgozni 15 hetesen, amikorra elmúlt a koraterhességi pecsételésem, úgyhogy én megértelek. Mondjuk én anyagiak miatt, és úgy, hogy megmondtam, ha bármi gáz lesz, másnaptól nem vagyok.

Maki: nekem Zalán 4 hónapos korában jött meg először, pedig még csak szopizott. Olyan jó, hogy te is kezded érezni a mocorgást! Örülök a negativ kombi tesztnek is!
Én ha nem biznék meg a dokimban, váltanék, még most. Minél fiatalabb a terhesség, annál könnyebb másik dokit találni, szvsz.

Ganami üdv itt! Diétáért nem irigyellek, kitartás! Terhességi feledékenység nálam is borzalmas, én már egy csomó egyértelmű dolgot is felírok.

Manorka: örülök, hogy sikerült jó dokit találni! Orrvérzéses kérdést passzolom, azt tudom, hoyg vérzékenyebb, de hogy a napi többször normális-e azt nem tudom.

Barbuss: húú, elköltözhetnének Tőled végre a Vukok! Babakocsi jól néz ki.

Emi: én a fiamat a 17. hét után éreztem először. A mostani babót a 16. hét környékén, de nagyon kevésszer érzem még.

Hordozó: én amig kicsi volt Zalán kendőztem néhányszor, aztán vettem egy csatos hordozót. Most Manducám van, a terhesség előtt a több mint 10kilós gyereket simán cipeltem 1-2 órát a hátamon (ekkora súlyt előre már nem ajánlott tenni)

Moki: gratula a valószinűleg kislányhoz :D

Dodo: üdv itt! Furcsa ez az összesen egy UH, én egyébként fiút tippelek Neked. :) Én nem adattam be a H1N1-et, nem is tervezem jelenleg.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Na, írtam nektekl megint kisregényt. :D

Kaják: én egész nap tudnék enni, csak szerencsére a gyerek egész nap azért nem hagy :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Csajok!
Járt már valaki ugy, hogy a hasa alsú részén (köldök alatt) fekete szőrök jelentek meg?? Oké, nem túl sűrűen, de nekem most ez lett.

d.dodó

Dodó: nekem is volt a fiammal, teljesen normális terhességi tünet, linea negranak hivják (emlékeim szerint)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

fókamóka!
Nem, az nekem is volt Lizyvel....az egy bebarnult rész, ott egy egyenes vonalban a bőr pigmentálódik! De most a hasam alján szétszórtan fekete szőrök vannak.

d.dodó

Meme, sajna sima libazsír!!!! Én imádom hagymával...Nyamiiiii!!Csak egy toleráns társ kell hozzá,aki elvisel utána.Hi-hi :lol: :lol:
Poci, persze, hogy jó!!!Köszi-köszi-köszi!!!!!
Nyár!!!! Jajj, úgy várom mááááár!!!Vagy legalább a tavaszt!A rossz idő= fejfájás+ rossz idő=manó öltöztetés overálba=üvöltés!!! :evil:
Na megyek, nézzük a Hová lettek Morganék c. filmet.
Szép álmokat!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nekem szőr is volt a vonalon, úgy is ugyanúgy hivják.

De ha elszórt, akkor passzolom.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Jó éjt kívánok!!

Még egyszer köszi a szívélyes fogadtatást.......féltem, hogy mivel ennyit írtatok már, nehéz lesz a beilleszkedés, de ugy látom nem!

Holnap nincs sulim, viszont délelőtt oltásra visszük Lizyt. De azért benézek!

d.dodó

....én még itt vagyok :oops: , nem bírtam még elaludni, így elolvastam, amiket írtatok :) .

Manorka, szerintem se aggódj az orrvérzés miatt, ahogy Moki is írta a nem semmi részletes válaszában :wink: , az orrnyálkahártyánk meg van duzzadva, ezért gyakrabban okozhat vérzést. Ezidőtájt ez normális lehet.
Nekem egyelőre (de már több mint egy hete) még csak orrfújáskor jelentkezik kicsit. Ha esetleg nagyobb mennyiségű a vérzés, akkor kérdezz rá a dokinál, vagy a védőnőnél.

Fóka, köszi neked is a pár jó szót :D ! Még gondolkodom a dokin :oops: .

A gyomrom, és a szám íze továbbra sem túl jó, de rájöttem, hogy nekem is sok lehet a savam, mert ahogy vízszintesbe helyezem magam, szinte egyből böföghetnékem támad :oops: , bocsánat a gusztustalankodásért, de ez van :wink: . Úgyhogy én is próbálok kb. 2-3 óránként enni, mert ha nem, jön az émelygés megint.

Niki, abszolút megértelek a zsíroskenyérrel, de nekem jobban bejönne most uborkával :wink: . Lassan én is egy lovat megennék :D . Kár, hogy nincs itthon libazsírunk, tuti én is ennék most, összefutott a nyál a számban :D !

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen lüke, de néha már olyan nehezemre esik kitalálni mit is egyek, mert egész nap nem tudnám ugyanazt enni, meg kisebb is a választék, amit elbír most a gusztusom :( .

Dodó, üdv. itt köztünk :D !
Remélem, nem túl tolakodó a kérdés, de a párod mivel foglalkozik, vagy te mit dolgoztál kint, ha dolgoztál?
Én amúgy egy svéd tulajdonú cégnél dolgozom :wink: (most már táppénzen vagyok), Göteborgban van a központ.
Le a kalappal, hogy meg bírtad szokni a pulcsis nyarat!
Tényleg izgi hallani, hogy ott hogyan is zajlik egy terhesgondozás.

Na, megyek, megpróbálok aludni, holnap jövök!

Anikó

Kép
mamaki73

Niki
nálam ugyanez ,annyira várom a tavaszt :oops: :oops: jaj ne égjen a fejed,én is olyanokat zabálok hogy csak na:))

Dodo
nekem szőr nem volt csak csik :oops: :oops: h1n1 én be akarom majd adatni februárban,ha addig lesz még inflenza :wink:

Fóka
na mire jó a gyerek :lol: :lol: :lol: hogy vagy egyébként?? :wink:

Merci
jó a kocsi :lol: :lol: de jó már túl vagy ezeken a szuper szurikon :oops: :oops:

Pocak
na milyen volt az új párnád??és rucikat nem vettetek?nem csábultál el?? :lol:

Csipet
na akkor te is jó magas vagy,mint én,én 179 vagyok.
én a vaterán fogtam ki egy iszonyú jó gatyát,nekem még ilyen hosszú szárú nem volt,fel is kellett hajtanom :wink: érdemes körülnézned,mert mindegyik le van mérve :wink: :wink:

Edi
na a dolgozóba vagy már,te szegény,?? :oops: :oops: remélem eleget szundiztál a manóseggüvel :lol: :lol:

Mamaki
én is igy vagyok már,nem tudom mit ennék de azt nagyon :lol: :lol: te végig táppémzem leszel?annó Olivérrel én azon voltam végig :wink:

bibar

Sziasztok lányok!

Megint lemaradtam, de írtóra megfáztam vagy mi, most meg a hangom ment el. 200 zsepit már elpusztítottam meg kitudja mennyi citromos teát. Most kaptam hársfa leveleket teához, hát elég rossz íze van, cukorral meg még rosszabb!!!! :shock:

Tegnap szülőin dekkoltam jó két órát mini széken csücsülve, azt hittem onnan már nem állok fel, annyira elzsibbandtam.:)

A zsíroskenyeret én is imádom lila hagymával, meg a sült krumplit is hagymával......szupi!:) Ma paprikás krumpli lesz nálunk szalonnával és kolbival!:)

Tegnap jól kimérgelődtem magam, mert még tavaly kölcsönadtam a sógornőmnek az összes kismamás cuccom, vagy legalábbis nagy méreteket, amiket az utolsó terhességnél viseltem, erre nem képes visszaadni, pedig mondtam neki, hogy tegye félre, és ne adja tovább. Így legyen kedves az ember másokkal. De mindig így járok. Többet nem adok senkinek semmit!

A hányingerem már huss, elmúlt. De az édességet akkor sem kívánom.
Jövő héten megyek védőnőhöz, hogy megkapjam a következő vizsgálati papírokat.
Na jó sokat írtam, most megyek, mert a kicsi Atika fenn ül az asztal tetején........izgalmas egy korszak a másfél éveseké!

Heni
Kép
henriett74

Jó reggelt!
Manó megkímélte ma anyát, így 8-ig!!!!!!! aludtunk. De jól esett egy kis lustálkodás. Most próbálom belőni mit is ennék.Hát nem könnyű. :roll:
Ma hajat kell festenem, mert nagyon ronda vagyok, és szombatra azért ne így nézzek már ki. Meg is nézem rámjön-e még az új kosztümöm alsója.
Komolyan irigykedem!!!Én is szeretnék már venni ezt-azt. Nem fogok sok mindent, hisz mindenünk megvan már. De csak úgy legalább az íze végett. Ha megtudnám a nemét tutira, legalább vadászhatnék valami álomszép baldachint. (remélem rózsaszínűt- pszt)
Szép napot!!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

hellóóóóó Lányok:D:D:D:D

Dodó
nekem nem volt sem csík, se szőr az elsővel, most sincsen... méééég.... :) de még lehet simán....
Én sem adattam be a H1N1 oltást, és még nem biztos, hogy befogom....

Fókamóka
No, akkor azt hiszem ide megyek Én is, mert ahol voltam ott gatyi lett a kép ehhez a Te gyönyörűséged képéhez képest:)
ex-ről meg csak annyit, hogy azt hiszem fogalma nincs, hogy ez mekkora döntés, azt hiszi ez is csak egy játék.... de sebaj, egy percig nem érdekel már... Boldog vagyok és az a fontos....

Bibar
Igen, már itt.... Viszont ma frissen, kipihenten. El sem hiszem....
Manóseggűvel úgy aludtunk mint a tej....

Anyukám vett valami Tahitian Noni nevezetű csodaitalt, és félelmetes mennyire jó. Nem ismerem, sokan csodaszernek tartják. Tegnap nem voltam túl jól este, fájt a gyomrom és rossz volt a közrézetem, és már eleve mérges voltam, hogy tuti felkelek pisilni éjjel és megint 1,5óra forgolódás.... Anyu rávett, hogy igyak már belőle, Ők isszák már 1 hete és odavannak tőle milyen hatása van. Kismamáknak nagyon ajánlják, felhívtam a dokimat Ő ömlengett róla egy csomót este...
No, kipróbáltam, csajoooook el sem hiszem.... Úgy aludtam mint a tej, felkeltem pisilni utána egyből vissza, reggel magamtól ébredtem óra nélkül éppen akkor amikor rá 1 percre csörgött az órám, sehol a hányinger, a rossz közérzet. Reggel is ittam, és nincs savam (mindig reggel már égett a gyomrom, ezért ettem egész nap) energikus vagyok, hát ez isteni :D:D:D:D Szóval mostantól iszom az tuti..... :) Ha ismeritek akkor bocsi, de most odavagyok tőle, mert érzem mennyire klassz :D

Így ma jó a kedvem :D:D:D
Vendég

Sziasztok Csajok!
Bibar: Isteni a parna, egesz ejszaka gyurtem, meg oleltem meg szoritottam jobb volt, mint a ferjem :lol: aztan, meguntam es hatra tettem, akkor meg ott melegitett, szoval szuper nagyon orulok neki.
Leszamitva, hogy fejfajassal ebredtem jol aludtam, de most nem a pici volt a ludas, hanem az ember, kinyitotta ejszaka az ablakot egy picit es nekem meg megfajdult a fejem a hidegtol, na majd kap ezert.
Tegnapi babarucik: alomszep kisrucik voltak, a nyalam csorgott, de leertekelve is egy egy tipego 25-30 euro volt, igy tulsagosan nem volt mit csabulnom. 2 db body pedig egy csomagban 18 euro. Hat..nem tudom...szerintem nagyon sok. Jo jo, hogy prenatal a markaja, de akkor is..szerintem egy next sem adja alabb minosegben...

Niki: hova mentek szombaton? Kivancsiva tettel, mindjart kuldom a recit.

Edi: merre jarsz???

Szep napot Nektek!!!
pocaklako

Poci,akkor lesz a diplomaosztóm.
Örülök a jó éjszakádnak. Szopi párnám nem volt, hanem volt egy hiperkényelmes fotelom,ami mostmár nem fog beférni, így valami kis karosszéket kell venni, és ahhoz kell a szopipárna.
Lányok, két nagyon fontos kérdés. Aki a 16. hét környékén volt 4D-n, milyen képeket kapott? Feltennétek???
A másik valaki írta, hogy az Arielt használja a fehér ruhákhoz. Melyiket az M-Zimet? Mert most én is bajban vagyok, keresem a tökéletes mosószert, de nem találom. Nem igazán fehérek a ruhák? És folyékonyt vagy port? És hány fokon mos? Köszike!!!!! :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jaj Niki tenyleg...el is felejtettem, huu pedig mennyit tanultal ra. Na szuper, a lenyeg, hogy ez is meglesz.
Kulonben tenyleg nagyon jo otletnek tartom a karsszeket vagy fotelt.
Asszem Manorka irta a mososzert, szeretem en is nagyon az arielt, de hat itt meg ezt sem arulnak, szoktam otthonrol kihozni, meg domestost is, mert az sincs.
Ki mit foz ma??? Mivel mar napok ota a fozelekre van az agyam raallva asszem csinalok egy kis paradicsomos kaposztat, meg Apjanak lesz rantottsajt purevel es slussz.
pocaklako

Pocak
Előtted írtam éppen :D:D:D Észre sem veszel???? :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Én lencsefőzeléket csinálok, csibefalattal. Most én is fzelékre vágyom. És az maradt még Szilveszterről. 8)
Ok,akkor kipróbálom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!

Mamaki!
Párom jelenleg munkanélküli! Sajnos itt is leépítések voltak! De egy tervező cégnél dolgozott! Terveztek porszívót, kulacsot, hűtőmotort, és ő volt 7-8 hónapot a saab-ban is fejlesztési részlegen, mondjuk nem saabon, hanem az uj opel zafira-n dolgozott. Most meg itthon van Lizyvel, míg én suliban vagyok! De nagyon reménykedünk benne hogy ujra indul a saab. Csak még mindig húzzák, halasszák azt hogy megveszi e valaki vagy sem.

edwig!
Jól hangzik ez a csogaital! Felírom a nevét, de itt nem tuti hogy lehet kapni! Pedig nekem is ez kéne, mert igaz ma reggel sem hánytam, de a savam az megvan! :?

d.dodó

Edi: de de lattalak utolag, csak amikor mar elkuldted en meg az uzenet komponalasi fazisban voltam, igy nem lattam azonnal az irasodat. Ismerem a nonit, nagyon sok jot hallottam mar rola, csak ajanlani tudom, bar en meg soha nem ittam, de a csaladon belul isszak, es csak + visszajelzes volt. :) :) :) :) :) :) :)
pocaklako

edwig!
Ezt a Tahitian Noni-t hogy kell elképzelni?? Egy folyadék?? Nem tudod lefényképezni milyen üvegben van??

d.dodó

Már rákerestem neten!!! Lépek most!

d.dodó

Csajok, a segitsegetekre lenne szuksegem, napok ota a babakocsikat kutatom, talaltam egy olyat ami tetszene, vagyis inkabb ugy mondom, hogy minden szempontnak megfelelne. (az arat ne nezzetek, nem annyira draga, de ez nalunk most nem szempont, hiszen jo kocsit szeretnenk es ket babara tervezunk, hosszu tavra) A markajat sajnos nem ismerem, hallottatok mar errol? Csatolom oldalt, kepekkel.
Koszi :D :D :D :D :D :D

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
pocaklako

Hű Poci, ez nagyon klassz!!!! Én még nem hallottam róla, de én elég keveset válogattam a babakocsik között. Nálam az első az ár volt,a második a szín,a harmadik a méret. :oops: :oops: :oops: Így elég gyorsan rátaláltam. Asszem 4 hónapos voltam,mikor megvettük.:)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Poci, köszi a receptet!!!Ki fogom próbálni hamarosan!!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Heni
na ez bosszantó hogy nem kapod vissza :twisted: milyen vizsgálati papirokat ad a védőnő??nekem semmilyet nem adott még csak a doki :oops: :oops:

Pocak
örülök hogy jól szundiztál,de a fejecskére azért vigyázzon apuci :wink: :wink: a babakocsi nagyon tuti,én nem ismerem ezt a márkát :oops: hú jó drágák voltak a babarucik ott :oops: :oops:

Edi
jaj de szuper,frissen és csodaitallal :P :P örülök hogy manóseggű rendes volt :P :P :P

Niki
na a te babád is aranyos volt,ilyen sokáig szundizni :lol: enyém 7 nél tovább nem képes aludni :oops: :oops: én Olivérrel voltam 16 hetesen,most is megyek majd,gyönyörű képeket kaptam róla annó :oops: :oops: érdemes szerintem ilyenkor elmenni,én jövö hétre próbálom időziteni :wink: :wink:

én rakott krumplit csináltam de tejszinesen :lol: :lol: kolbász,tojás,nyami,uborka no meg gyönygyhagyma :lol: :lol: imádom :wink:

bibar

Niki
még azt felejtettem el nekd irni hogy én is alig várom hogy megtudjam a nemét,mert már uuuugy vennék valamit/Rózsaszint :lol: :lol: :lol: :lol: /dettó mint te :lol: :lol: :lol:

bibar

Pocak

juhuuu, ez a kocsi szuperjól néz ki, és masszívnak is látszik... :lol: Nekem bejövős... :) :D
Vendég

Bibar,akkor együtt idegeskedhetünk. Én annyira bizonytalan vagyok. Rikivel 18 hetesen voltunk,akkor már tényleg igazi kis ember formája volt, és pont úgy nézett ki,mint mikor megszületett. Szóval egyrészt hajt a türelmetlenségem, másrészt meg azért szeretnék tényleg jó képeket(feltéve, hogy együttműködő lesz Pocakmackó). Ez dilemma. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja bibar!!!Ez a rakottkrumpli így nagyon jól hangzik. Nem küldenéd át a receptjét????
Azért gyűjtöm a recepteket, mert isten igazából most tanulok főzni.Persze el tudok készíteni dolgokat, de én szeretnék igazán jól főzni, mire manóék ehetik anya főztjét. Olyan jó lenne azt hallani: "Anya te főzöl a legjobban a világon!" :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én nem adatom be a H1N1 védőoltást főleg úgy, hogy táppénzen vagyok egészen a terhességem végéig...

Poci: Csodás a babakocsi, nekem is nagyon tetszik!
Mi még nem vettünk babakocsit, majd talán ha jobb idő lesz.

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Én egészen új vagyok a "környéken", csak tegnap találtam rá az oldalra és kezdtem olvasgatni ezt a topikot.
Sajnos épphogycsak tartani tudom a ritmusotokat, visszaolvasni nem volt időm, mert dolgoznom is kéne közben. :)

Én budapesti vagyok és második babámat várom, 8 év "kihagyás" után, úgyhogy van egy elsős nagyfiam, aki már nagyon várja a tesót.
(Edwignek üzenem, hogy az én Botondom 2002. július 24-én született, úgyhogy biztosíthatom, remek a választás...!:))

Asszem ez a vonalzó dolog már végképp meghaladja a tehetségem, esetleg segítenétek, hogy hogyan tudok ilyet varázsolni én is magamnak?
Ha sikerült volna akkor látnátok, hogy Bogyó most 14 hetes és 4 napos! :):):)

Most mennem kell, próbálok figyelni rátok és "ismerkedni" a csapattal, talán később lesz alkalmam bővebben is bemutatkozni...

Köszönöm!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?