Sziasztok Csajszik!
Én reggel vérvétellel kezdtem, 6 vagy 7 kémcsővel levettek. A csajszi kérdezte is hogy le akarok-e feküdni, de ügyes voltam, bírtam ülve is.
Vettek le általános vérkép meg társaira, aztán Wassermann (fogalmam sincs hogy mit takar), Hepatitis-re, Toxoplasma-ra, vércsoport meghatározásra (bár azt tudom) és lyme-ra, de az az én kérésem volt. Jó is hogy nem holnap megyek a kombinált tesztre, addig lesz ideje termelődnie a véremnek.
Barbi, anyósod no comment. Ezek után engem nem biztos hogy meghatna ha tekerné a piros biciklit a gyerek születése után.
Az enyém szerencsére akkor is normális volt amikor 16 évesen vártam az unokáját, csak együttlakni nem volt praktikus vele.
Az én fiam sosem volt az az ordenáré üvöltözős fajta. Agyon is csaptam volna.
Viszont annyira nem tudtam elsőre lányt elképzelni, hogy el sem tudjátok képzelni.
Reggel beszélgettem egy barátunkkal, azt mondja, ők csak úgy emlegetik a bébimet, hogy a lányom. Mondtam neki, vigyázz, innen lehet jó nagyot pofára esni, bár én is cunist szeretnék. De ha fiú lesz, akkor sem hagyjuk ott, ahogy apósom mondta anno a lányra.
Tiszta lázban vagyok a festés meg átrendezés miatt. Alig várom hogy készen legyen, bár még el sem kezdődött.
Nálunk most szerencsére kellemes hűvös idő van, és még a vérvételre menet sem áztam el.