Sziasztok!
Még csak most tudtam jönni, nálunk otthon nagy a felfordulás. Kész a konyha, már csak takarítani kéne, de közben egész hétvégén nem vagyunk otthon...
Az UH-val szerdán minden rendben volt, hatalmas élmény volt. Anyukámmal együtt pityeregtünk örömünkben. Kaptunk képeket, dvd-t. Sajnos képet most nem tudok mellékelni, de ha ismét a régi kerékvágásba kerülünk, akkor teszek fel.
Van orrcsontunk, combicsont, a tarkóredő is tökéletes. A doki nem is csinálta meg a vérvételt, mert feleslegesnek tartotta, én meg nem szorgalmaztam.
Sokat mocorgott, rugott egy nagyot felfele a lábával, kezét is megmutatta.. Azt viszont nem, hogy mit rejteget a lába között, én meg nem kérdezem meg
A fejét szinte végig emelgette, jó volt látni nagyon.
Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez!
Roni, nagyon jól sikerült az a kép! Igazán fotogén a babád
Nagyon sokat írtatok, kicsit visszaolvastam, de nem mindent.
Én a természetes szülés híve vagyok, és nagyon remélem, minden probléma nélkül megtudom majd szülni a gyermekemet. Nem örülnék a császárnak, az tuti..
Olyan boldog vagyok, hogy túl vagyok az első 3 hónapon. Két hét múlva kell mennem legközelebb a fehérvári dokimhoz, azt hiszem 03.28-a lesz azon a pénteken. Akkor hozzák nekem az AFP beutalót.