Új privát üzeneted érkezett!

Bagzerka: nagyon sajnálom a barátnődet :(:( Borzalmasan nehéz lehet nekik.

A.m: ez a Vuk dolog nagyon nem hangzik jól. Nekem csak a hányingerem maradt meg de az is elég.

Szülés: én természetes úton szeretnék szülni, minél kevesebb beavatkozással, azért is választottam az Istvánt. A gátmetszéstől én is eléggé tartok, szeretném megúszni. Csinálom majd gátmasszázst is, jövő héten megkérdzem a dokimat, azt mikor érdemes elkezdeni. De állítólag sok múlik a dokin, és főleg a szülésznőn.

Honey: megyünk akkor majd tornázni? :)

Kép
kistiggrincs

Vagyok megint:)

bocsi, ha nem írok mindenkinek, sokat írtatok:)

Roni: nagyon édes a babád!! egy igazi Kisember ő is.!!:D
a nemét tudod már? lehet, hogy írtad már, bocs.
A vonalzód nem írod át? én átírtam.

Szülés: nekem nagyon nehéz szülésem volt, nem tágultam, így Bálint nem férk ki. Azok a hülye orvosok meg elkezdtek vákumozni, rettenetes volt. Mikor már mindketten életveszélyben voltunk jött egy orvos, aki megcsászározott. Így Bálint oxigénhiánnyal született. Hála Istennek, hogy egézséges lett.
Ezért én valószínűleg császárral fogok szülni, nem kockáztatok.

Bagzerka
Én is nagyon sajnálom a barátnődet! :cry:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Sziasztok!

Látjátok a vonalzómat????A bűvös 12-es. :lol:

Én mindegyik csajt simán szültem.Az elsőnél a tolófájások alatt volt hányinger.Fájás nem is volt.Amikor jött a hányinger, akkor kellett nyomni.
Gátmetszés volt, meg sem éreztem.Azt fájás közben csinálják.Attól ne féljetek.Semmi az egész.

A kisebbik lányommal, amikor beértünk, teljesen ki voltam már tágulva, ott már csak iszonyatos tolófájások voltak.Szintén volt gátmetszés, nem éreztem.Meg a varrást sem.

Most másik dokihoz járok, már a 6 héten, amikor kiderült, hogy ikrek, közölte, hogy biztosan császár lesz.
Erről az ikres oldalon nagyon megoszlanak a vélemények, állítólag az ikrek könnyebben születnek, mint az egyes babák.

Lehet, hogy a 45 kilóm és a 40 évem miatt.

Hát, majd meglátjuk, mindenre fel vagyok készülve, szerintem attól is függ, hogy mennyire lesznek fejlettek, amikor kibújásra vetemednek.De ha a babák állapota nem indokolja a császárt, megpróbálnám megszülni Őket...

Végülis nekem már tökmindegy, többet nem akarok szülni. :lol: Csak egészségesen kerüljenek ki onnét. :lol:
Vendég

Luca!

Gratula a 12-höz! De nekem nem is voltak kétségeim, ugye tudod?! :D

Nem feltétlenül a gátmetszés orvosi beavatkozás részével van bajom.
Nekem ilyen keloidra hajlamos bőröm van, ami nagyjából azt jelenti hogy minden vágás helye, nem úgy forr össze mint a normál embereké, hanem ilyen burjánzó hegesre. Ez gyakorlatilag úgy néz ki, mintha a hús nem férne el a bőr alatt és még egy kicsit kinő a vágás helyén.
Komolyan mondom, rettegek, hogy mi lesz akkor ha ott lent is ilyen burjázásba kezd a bőröm (amire megjegyzem nagy esély van)... Ráadásul ezek az elburjánzott vágási hegek nem tartalmaznak idegeket és tök érzéketlenek és még hónapokig is tart a gyógyulásuk.
Uh. én azt hiszem, akkor inkább gátmasszázs és legyenek apró repedések. Kis repedésnél max. csak kis bakony nő a lábam közé, vágásnál meg tuti hogy nagy. :(

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Már régen jártam itt, de még az új haázb nem kötötték be a netet, se a tévét.

Tegnap voltam UH-n, vérvételen, és pisivizsgálaton.
Nálunk minden rendben, tarkóredő is normális 2 mm. Olyan szép nagy már a babauci! És képzeljétek, ahogy oldalról néztük felemelte a kis kezét, olyan volt mintha integetett volna, megvolt mind az 5 ujjacskája! Jaj olyan jó volt!
Sajnos képem nincs, de legközelebb megkérdezem, lehet-e kérni!

Roni!
Gratulálok a fiúcskához! Pedig kislányt éreztél.... :)

Kép
Kép
petra1980

Petra!

Gratulálok a jó eredményekhez. Lassan tényleg mindenki betölti a híres 12. hetet. Nekem azóta röpül az idő még ha rosszul is vagyok! :wink:

Monee!

Sajnálom, hogy nem egyszerü eset a bőröd. Én még nem is hallottam ilyet. Hátha a gátmasszázs segít és nem kellene vágni :D

Kistigggrincs!

Köszi az együttérzést! :D

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
a.m.

Monee, akkor megértem, hogy inkább elkerülnéd.
Mondjuk az érzéketlenséget nem bántam volna, mert az időjárás-változást évekig megéreztem, olyankor kellemetlenül feszített!
Vendég

Na, sziasztok!

Hogy tudtok Ti ennyit írni?
Na, most önző dög leszek és előszőr magunkról írok!
Voltunk tegnap uh.-on, 4D-s volt és a saját dokim csinálta, ez iszonyú sokat jelentett, nem egy vadidegen ember vizsgálgatott, hanem olyan valaki, akinek tényleg megbízom a tudásában, véleményében, mert már bizonyított előttem!
Szóval elképesztő élmény volt, nem csupán dvd-t és fényképet kaptam, hanem komoly fotósorozatot. Babóka egyfolytában izgett-mozgott, 2x is mosolygott (nem én képzeltem, a dokim mutatta meg), tátogott,integetett,dörzsölte két kézzel az orrát, majd amikor egy kicsit elfáradt, odabújt a méhlepényhez és átölelte! Annyira megható és csodás volt! A doki a talpacskáitól volt elájulva, tüneményes szép kisbaba! Kicsit sem vagyok elfogult, ugye?
A lelet elképesztő részletes, mindjárt beírom az adatokat, még az áramlást is vizsgálták!
Kérdezte a doki, hogy nem lehet-e 1-2 héttel idősebb, mert nagyobbnak tűnik, mondtam, hogy dec. 29-én fogant! Hát, majd meglátjuk, mikort bújik elő!
Nemét nem kérdeztük, a férjem nem akarja előre tudni, a köv. uh.-on majd én rákérdezek, úgyis itt csinálják a többi uh.-t is!
Na, akkor az eredmények:
Méhlepény helyzete: mellső falon, mélyen tapad, a belső méhszájat takarja.
Magzatvíz mennyisége:átlagos.
Szívműködés: ritmusos,167/min frekvencia.
Ductus venosus flowmetria: eltérés nélkül.
Ép koponya, normál agyszerkezet.
Jól telt gyomor és hólyag.
Zárt hasfal és mellkas.
Négy végtag ábrázoloódik.
NB(orrcsont): látható.
Magzati anomália nem látható.
BPD(fej átmérője): 21mm
NT(nyaki redő):1,6 mm
HC(fej körfogata):82mm
AC(has körfogata):63mm
FL(combcsont hossza):9mm
CRL(ülőmagasság):71mm
Becsült magzati súly:68g
Számított terhességi kor:12hét, 2nap

Vélemény:Biometriai adatok alapján a magzat 13hét,2napos.

Na, jövök még, de vár a házimunka, a csemetéim meg gyanusan csendben vannak!

Márti
borossné becz márta

Halihó!

Köszike az epidurálisra vonatkozó válaszaitokat, már nem is félek tőle annyira :lol: .

Az én császárom okaként azt mondta annak idején a doki, hogy a méhszájam balra el van tolódva és ezért a kisfiam nem tudott kibújni. Nem is tágultam 26 órányi vajúdás alatt csak 1 ujjnyira. Ennyi idő után már megkönnyebbülés volt a császár.
Ma megyek a dokibácsihoz du. és viszem neki a régi zárójelentést, azt mondta, hogy majd az alapján megbeszéljük, hogy mire is lehet számítani. Kért májfunkciót is (ezért voltam múlt héten vérvételen), mert a laborleleten a májfunkcióra vonatkozó adatok nem igazán tetszettek neki (lehet, hogy nem kéne ennyit alkoholizálnom??? :wink: ) Remélem minden rendben lesz.

Majd később többet is írok, de most gyorsan befejezem a függőben lévő munkáimat, mert mindjárt mennem kell a fogdokihoz :cry: .

Kép
Kép
konan

Márti! :D
Örülök, hogy minden rendben van. Szép részletes beszámolót kaptál a babucidról. Gratulálok! Az pedig természetes, hogy elfogult vagy a babuciddal, minden okod megvan rá!! Majd dobsz fel képet is???

Kép
Kép
konan

Márti!

Gratulálok a jó eredményekhez! NAgyon szeretnél én is képet látni erről a szép babáról is! :D

Csajok!

Mit össze nem szenvedtem eddig, hogy a vonalzólm megnőjön,de mire rájöttem, hogy másikat kell választanom már teljesen kivoltam. Végülis sikerül, mert eddig kicsi volt a vonalzóm. :wink:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Márti: örülök, hogy minden rendben, és én is várom a képet, ha tudsz tegyél be :)

Luca: Gratu a 12. héthez :) Egyébként én is sokkal nyugodtabb vagyok a hétfői UH óta. Várom viszont már nagyon a 4D-s UH-t. :)

Na, lassan elindulok Árkádba C&Aba, megnézem menniyre fosztották ki. :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Petra!
Márti!
Gratulálok a jó eredményekhez! :D :D :D
Nagyon kíváncsi vagyok a képekre. Petra!Sebaj, majd legközelebb lesz képed!Kiváncsian várom!!! Egyébként tényleg kislányt éreztem, de imádni fogom a kis tökit!

Márti!Ez tényleg nagyon részletes !A te írásodból is süt a boldogság!Tudom, mit érzel, fantasztikus élmény. És tényleg hihetetlen megnyugtató, ha egy orvos ennyire részletes, alapos.
Egyébként nekem is azt mondta a doki, hogy 2 héttel idősebb a terhességem.

Judit! :D Köszi!!!Kukis lesz!!!Azt hiszem átírtam a nevet kismanóra, mert sajnos a párommal nem jutottunk dülőre névügyileg.... :roll:
Valószínű az apja nevét kapja:Csabi. :D De nekem nagyon tetszett még a Dominik, Robi, Dénes.

Bagzerka!Basszus. :( :( Nagyon sajnálom ami a barátnőddel történt!De ez mit sem segít most sajnos. Kívánom, hogy minél előbb épüljön majd fel. Egyébként első gyerek lenne?Nem is tudom, mit csinálnék a helyébe.

Alíz

KépKép
roni0422

Hahó!
Nagyon régen dobtam táblit :oops:
Kép

és egy pocakoskép:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Csajok!
Már nagyon régen jártam erre, mert nálunk megszüntettük a netet. Nem érte meg, mert iszonyatosan lassú volt, a többihez meg vonalas telefon kellene.
Nem olvastam még utána, de remélem, hogy mindenki jól van és szépen nőnek a pocakok és a babucik.
láttam néhány pocakot. Olyan jó, hogy mostmár látszik, hogy ott tényleg fejlődik valaki! :lol:
Vigyázzatok nagyon magatokra! Minden jót!

Üdv: Szilvi
Kép
szemirámisz

Minyu!

Köszi a táblit. Nagyon szépen alakul már a pocakod! Jó neked.

Szemirámisz!

Már hiányoltalak,de ezek szerint jól vagy. Gyere dumcsizni amikor tudsz. Vigyázz magatokra te is!

Kép
Kép
a.m.

hű mekkora pocakod van, minyu! :D

Gratula Márti a jó eredményelhez!!!

Jippijájéééé!!
Megjöttem az UH-ról. Minden okés!
CRL: 63
Nyakiredő 1,8mm, orcsont is van. Gyönyörű szabályos gerince van. :D
Folyamatosan kalimpált és homorított. Jaj nagyon kis cuki volt!!!
És valószínűleg puncija van!!! :D :D De a doki erre még nem mert megesküdni...
Viszont hosszúcombú csajszi lesz, mert a combcsontja már most 9mm :D
lepény elöl van megtapadva.
A gép által számított idő 12+5 napos ( amúgy 12+2 vagyok )

Ami különösen vicces volt, hogy az egyik nővérke nagyon nevetett, amikor elvette a TAJ kártyámat. Akkor én voltam a 20. kismama és csak 78-as évjáratuak voltak addig! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Petra,Márti,Honey :D
De jó,hogy minden rendben volt az uh-on!!! Gratula nektek!

Minyu
szép a pocid! ugyanekkora az enyém is!! :D
Látom nektek is be van kerítésezve a lakás :D .... tavaly mikor még nem voltam pocakos lusta voltam mindig kinyitogatni így átléptem (kb.napi 80x ).... hetek múltával vettük észre tök jól izmosodott tőle a fenekem :lol: :lol:
holka

Honeymoon! :D :D Gratulálok a jó eredményekhez!!!!Kép is van?

Minyu! :D :D Nagyon szép a pocid!

Alíz

KépKép
roni0422

Honey: gratulálok a jó eredményhez :)

Kép
kistiggrincs

köszi csajok.

Sajna lányos zavaromban elfelejtettem képet kérni.... :(
De 2 hét múlva úgyis akarok menni 4D-re, akkor majd hozok

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Aranyos vagy luca, láttam, hiányoltál.
Gondoltam majd a mai uh. után írok. A dokim csinálta, minden oké. CRL:57 mm NT: 1.3 mm négy végtag, szívverés, orrcsont is van. Terhesség kora: 12 hét (1 nap)

Luca te hétfőn mész ugye? Majd írd meg mi volt. Nekem nagy élmény volt, ahogy a kivetítőn jól látszott minden. A fotón amit kaptam, már nem annyira...Én 10 órára mentem, és ketten voltak csak előttem. Viszont kifogtam két idióta nővért...

Minyu! Majd esetleg bekerülhetnék én is a táblázatba? dorka78 (1978.05.10.) terminus:2008.09.25. Kórház: Győr, Lakóhely: Győr, testvér nincs.
Előre is köszönöm.

Dóri

Kép
dorka78

Honey! :D :D Ez így szokott lenni! :D Majd legközelebb, az a lényeg minden rendben volt. Integráltra mikor mész?

Dorka! :D :D GRATULA a jó eredményekhez!Neked is nagy kivetitő volt? Nagyon lehet azon élvezni!Képet raksz majd fel?Nekem sem lett túl jó a sima UH-s képem, de azért nagyjából kivehető volt rajta a babóca!

Alíz

KépKép
roni0422

Mindenkinek jó hétvégét és további kellemes babásodást csajok!
Én léptem és nem leszek sokáig, mert költözünk!
:D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jó költözködést!!!De jó hogy már ott tartotok! Most esett le, hogy puncis lesz a babád!! :D :D De jó!!!

Alíz

KépKép
roni0422

roni, köszi:)
igen, megpróbálom felrakni a képet
ja és igen, a nagy kivetítő fantasztikus volt. A kezei, a lábai, minden jól látszott. Bevallom, mikor az orrcsontot és az állcsontot mutatta a doki, hát azt inkább csak elhittem neki, mint felismertem:)
de fotót kaptam és azt fotóztam le digitálissal..hát nem a legjobb minőségű...

Dóri

Nem sikerül felrakni a képet, mindig azt írja ki, túl nagy max 600x600 px lehet...mit kell módosítanom? aki tud segítsen, köszi!!!

Dóri

Kép
dorka78

hátha most.. Kép kismanó

Kép
dorka78

dorka :)
javitottam a táblit, hamarosan felrakom. Egyébként a kisfiamnak is május 10-én van a szülinapja :)
kicsit elmosodott a kép, de tök jól kivehetö a babóca!

honeymoon :)
Minapén is figyeltem, hogy legtöbben 78-as születésü kismamink vannak.

Holka :)
nálunk már csak a kandalló elött van kerités. A lépcsönél már leszereltem, mert ügyesen megy föl-le. :)

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Dorka!Nagyon szépen kivehető a babóca!Nagyon édes a kisbabád. Gratulálok!Az én babám is így fekszik! :D
Ha a dokid mondta, biztos úgy van. :D

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Ma megvolt az UH! Minden rendben!
CRL: 64mm NT: 1.9mm 13 hetesnek felel meg! Megvan keze-lába!
A baj csak annyi, hogy van egy kis hüvelyfertőzésem vagy mim. Vmi gombás vmi lehet, mert égő érzés. Kaptam rá hüvelykúpot.
Mindenkinek jó hétvégét!

gwini

roni, minyu: köszönöm!!!! :)
olyan aranyosak vagytok!

Dóri

Kép
dorka78

Honey, Márti, Dorka gratulálok a jó eredményekhez!:)

Roni : mikor írtam, hogy nem írod-e át a vonalzót, akkor nem a névre gondoltam, hanem a terhesség idejére. :)
De most már a nevet nem kell kérdeznem :lol:

Luca, drukkolok a hétfői Uh-ért!! :)

Nekem kedden lesz meg a genetikai eredményem, nagyon izgulok. :?

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

hahóó!!!!
aranyosak vagytok! (barátnômmel kapcs dolog) -persze egyébként is :)

a.m. szegény, ez a hányás már igazán elmúlhatna....

monee!
hát tôle nem merem megkérdezni hoyg mit hogy csinálnak ilyenkor, de hasonlókat találtam, mint amit leírtál :(
a gátvédelmes szülés az nagyon sokszor (sztem sajnos) kórház-függô!!!!! pedig mire lenne kitalálva a nôi test, ha nem arra hoyg kiférjen rajta egy baba??!! szóval ezt érdeklôdd meg a dokidnál, hyg mika lehetôségek, mert még mais nagyon sok helyen papíron, feketén-fehéren le van írva: elsô szülés: kötelezô gátmetszés!!!! no comment... mert persze, ha indkolt, ha nem jön ki, és elhúzódott nagyon, akkor oké. de mondjuk az én szülésem után :) szóval ha az nem volt elhúzódva... szóval tényleg nagyon doki-függô! és a szülésznôn múlik itt minden!!! mert nálunk az imrében úgy vot hoyg a sz.nô van bent végig, illetve kb 20 percenként jött be minket megnézni, ötleteket adni, javasolni pl fürdést, maszázst, pozíció váltást, stb. és szülés közben is ô tett vett oda lent, és a doki meg oldalról figyelt, amíg nem volt dolga. és a sz.nô masszírozott és oldotta meg úgy, hoyg ne kelljen vágni!!!! elôtte kb 3szor otthon mi is masszázsoltunk, de elég hamar elegem lett belôle :D
te hol is szülsz?? nem emlékszem...

-ja a gátmasszázst és ezeket csakis a 36. hét után szabad!!!!!!!!!!! adig megindíthatja a szülést, ha jólemlékszem. de az tuti hoyg elôtte ne!!

kistiggrincs, honey!!!
akkor ti intimtornára menket majd???? mert torna vagy jóga kellene nekem már azonnal! tegnap, ami elég korai így 14 hetesen, szóval úgy keltem, mint egy öregnéáni!!! :( beakadt a derekam, a combjaim alig mozogtak, stb, és ez mind csak a kelés utáni, ágyból kijövôs dolgo volt!!! szóval ez a jellegû kripliség ráér még úgy jó pár hónapot... kéne mozognom!!!

petra!
gratula!!! nekünk is beintegetett simi, amikor marci elôször látta!!!! nagyon cuki :)

márti!!!
dejóóó!! tök jó lehetett látni! képek hol vannak?? :)

roni!
ja:( nem, második lenne a babó, pontosan 2 év különbséggel....

minyu!!!!
nagyon szép a pocakod!!! tökjóó, ez már télleg babás :)

szemirámisz!!!!
azért gyere még, ne köszönj el!!!!!! no!

honey, dorka, gwini!!
:) gratula a további jó eredményekhez!
dorka! azért így is látható a pici!!! tökjóóó!

judit!
biztos minden okéé!!!!

na lépek, elalszom rögtön :)
jó hétvégét!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Grtalulálok az UH-oknak, hogy minden rendben van mindenkinél!

Tegnap nagy nehezen sikerült beutalót szereznem az UH-ra, így ma de. elmentem. Egy ismerősöm által sikerült is gyorsan bejutnom, és a kiskönyvembe egy képet csempészni. Igaz, nem sok minden vehető ki, de mostmár nekünk is van végre képünk. Rossz volt, hogy eddig nincs.
Igazából nem nagyon foglalkozott velem az orvos, nézte, hogy minek vagyok itt megint, hisz múlt héten voltam a genetikai UH-on. Ebből kifolyólag egyébként már hasi UH volt. Minden papíromon a mensim által számított 13+1 naposnak számítok, de ahogy elnéztem múlt héten is, meg most is az adataitokkal, szerintem még 1 héttel nagyobb lehet a baba.
12+0 nál 66mm-t,
most 13+1 nél 76 mm a picikém. Lemérte a fej átmérőjét is (BPD), ami 26 mm lett. Szóval, úgy tűnik, a sok gyógyszer és láz, talán nem ártott neki. De nem is értem, hogy tudott 1 hét alatt 1 cm-t nőni, miközben én 1 kg-t fogytam a betegség miatt, meg jóformán a gyógyszerken kívül alig ettem valamit. Ez rejtély.

Na jó éjt mindnkinek.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ja, és megnéztem az árakat. Ez a 3D/4D-re vonatkozik. Csak ez volt kiírva. Tehát. Fénykép 15000,- , DVD 15000,- , video 10000,- , volt még egy valami, és végül további kép 1500,-/db.
szóval húzós.
Nem tudom, hogy van-e valaki, aki kéri ezt ott helyben. Szerintem nem, amilyen szalagon megy a dolog....

Na helló

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ági!
szerintem ez pont a normáslis hoyg ilyenkor heti kb 1cm-et nônek!!! és ezjóóó :) szóval gratula és sajnálom hoyg iylen bunkó volt a doki!!!!! de legalább mindne rendben és szupi!
azért tedd majd fel te is a képed!

jóócak

KépKép

KépKép
bagzerka

Mindenkinek gratula a szuper eredményekhez!
Nagyon jó, hogy mindenkinél minden rendben van! :lol:

Már csak Lanta és én nem voltunk a 12. hetin????

Minyu, ha nem veszed nagyon pofátlanságnak, valahova nem lehetne beírni a születendő babák nemét?Én már elég nehezen követem így is, pedig asszem egy kisfiú lesz eddig, a többi kislány, ugye?És még nem is tudja mindenki!

Nagyon szép pocid van, este az enyém is ekkora, reggel talán picit kisebb... :D

Dorka, én azt hiszem, odamegyek reggel korán, minél előbb tudni szeretnék mindent!Utána még el kell mennem a terhesgondozóba, aztán a munkahelyemre, délután dokihoz...
Vendég

Jó reggelt!!

Gratulálok Mindenkinek a sok jó eredményhez és várom Én is nagyon a képeket!! Ági Neked külön örülök, hogy minden rendben van azok után amin kerseztül mentél!!!

Dorka nagyon aranyos a kis babád a fotón!! Lehet látni :)

Luca igen még Én sem voltam a 12. hetin és Én csak kedden délután megyek!!! Te mikor?? Fúúú szombaton meg majd megyünk a Genesisbe!!! Már teljesen be vagyok zsongva! Ja és még Sugi is akkor fog menni kedden a 12. hetire!!

Sugi merre vagy???

Holka képzeld átgondoltam a dolgokat és úgy döntöttem nem visszük el Kornéliát! Akár mennyire is fáj, de tegnap is elmentünk kicsit csavizni hát nem részletezem mit leművelt hazafelé az autóban :( Szóval marad anyukámmal!!! Így lesz a legjobb!! Köszönöm, hogy szóltál mert análkül lehet nem gondolokodom így el rajta!! :lol: :lol: :lol:

Monne drukkolok, hogy ne legyen gátmetszésed!!! Remélem sikerül majd anélkül!!

Minyu nagyon helyes a pocid már igazi kismamis!! :lol: :lol:

A.m. nem semmi, hogy Nálad még mindig ott jár vuk!! Nagyon sajnálom, remélem most már leszáll Rólad is végre!!

Szemirámisz gyere amikor csak tudsz várunk!!

Honey jó költözködést, csak óvatosan azért jó??? Majd jelentkezz!

Gwini sajnálom a hüvelyfertőzést remélem hamar elmúlik!!!

Petra milyen érzés az új házban???

További szép napot Mindenkinek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Sziasztok :)
Már jó régen voltam, azért igyekeztem hétközben is idelesni esténként egy kicsit, de írni már nem volt erőm.Látom szép fotókat hoz mindenki sorban :lol: és olyan jó, hogy az értékek is rendben vannak :lol: .
A hétvégén teljesen leállok a progeszteron pótlásról.Hurrá!Már nagyon elég volt :roll: .
Kedden megyek Debrecenbe.Kértem időpontot amniocentézisre, de azt mondták először menjek el hozzájuk uh.-ra, aztán mindent megbeszélünk :) .Így kedden megint láthatjuk a kis Lujzinkat :D .
Mai program nálunk: nagytakarítás, ablakpucolás stb.A fő kivitelező a párom lesz, nekem szerinte nem szabad ilyeneket csinálnom, mint ablakpucolás.Itthon van a lányom is :D ,így remélem csak végzünk még a mai nap :lol: . Mert egyenlőre még alszanak :roll:
Szép hétégét Mindenkinek :)

Kép
kobak

Szép hétvégét :)

Kép
kobak

Sziasztok!

Én is gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez!
Még Lanta és Luca van hátra? Szorítok nekik is!

Az új házban már annyira jó, mosok, főzök, takarítok.
:)

Mindenkinek jó hétvégét és szép időt!

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Ági!
Gwini!Gratulálok a jó eredményekhez!
Ági! Elég húzósak az árak!

Luca!Ez tök jó ötlet!Tényleg jobban követhető lenne így, ki milyen nemű kisbabát vár! :D

Judit!Jaaaaa!!!A terhességi időre gondoltál? upsz :oops: Még nem tudom, lehet.

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Minyu: szép a pocakod. :)

Szemirámisz: gyere amikor tudsz.

Dorka: jó ez a kép :)

Bagzerka: én intimtonára és jógára is szeretnék menni, aztán majd meglátjuk mi fér bele az anyagi keretbe.

Ági: a lényeg, hogy minden rendben van, és szerintem ilyenkor simán nőnek heti 1 cm-t.

Lanta, Luca: szorítok az UHhoz, de biztos minden rendben lesz :)

Kobak: én is most fogk leáálni az Utroval (már csak napi 1-et szedek) alig várom, hogy rá se kelljen nézni többet :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Ilyen és ezekhez hasonló Next kismamarucikra felveszek rendelést árprilis 23-ai szállítással.

A teljes kínálatot itt tudod megnézni! :)

http://www.next.co.uk/shopping/women/motherandbaby/2

Kép

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Még csak most tudtam jönni, nálunk otthon nagy a felfordulás. Kész a konyha, már csak takarítani kéne, de közben egész hétvégén nem vagyunk otthon...

Az UH-val szerdán minden rendben volt, hatalmas élmény volt. Anyukámmal együtt pityeregtünk örömünkben. Kaptunk képeket, dvd-t. Sajnos képet most nem tudok mellékelni, de ha ismét a régi kerékvágásba kerülünk, akkor teszek fel.
Van orrcsontunk, combicsont, a tarkóredő is tökéletes. A doki nem is csinálta meg a vérvételt, mert feleslegesnek tartotta, én meg nem szorgalmaztam.

Sokat mocorgott, rugott egy nagyot felfele a lábával, kezét is megmutatta.. Azt viszont nem, hogy mit rejteget a lába között, én meg nem kérdezem meg :lol:
A fejét szinte végig emelgette, jó volt látni nagyon.

Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez!
Roni, nagyon jól sikerült az a kép! Igazán fotogén a babád :D

Nagyon sokat írtatok, kicsit visszaolvastam, de nem mindent.

Én a természetes szülés híve vagyok, és nagyon remélem, minden probléma nélkül megtudom majd szülni a gyermekemet. Nem örülnék a császárnak, az tuti..

Olyan boldog vagyok, hogy túl vagyok az első 3 hónapon. Két hét múlva kell mennem legközelebb a fehérvári dokimhoz, azt hiszem 03.28-a lesz azon a pénteken. Akkor hozzák nekem az AFP beutalót.

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a jó hírekhez! Olyan jó olvasni, hogy mindenki örömmel írja a babák adatait!!! Emlékeztek? Amikor még csak pár mm-es voltak a bábáink?? Most meg! Kész emberke formájúak! Olyan nagyon jó! Mindenük megvan már, csak még nőniük kell egy csöppet :)

Látom mindenkit felvillanyozott a kérdésem a császár, vagy a természetes úton történő szüléssel kapcsolatban.
Nemhiába kérdeztem :shock:

Nekem folyamatosan változik a hozzá állásom a témával kapcsolatban.
A két fiamat természetes úton szültem meg. Indított szülés volt mindkét esetben. A nagyobbik fiamnál azért, mert nyomta a vesémet, így 38. héten oxitocinnal és burokrepesztéssel megszületett "cirka" 45 perc alatt...! Igen, ilyen gyorsan, bár már eredetileg is 2 újjnyira nyitva voltam. Abban a 45 percben minden benne volt!!!!
A kisebbik fiamat is 38. héten indított szüléssel szültem hasonló módon szintén kb. 1 óra alatt.
Tehát sokat nem szenvedtem órákban mérve.
-Gátmentszés volt mindkét esetben, de nem viselt meg.-

Ettől függetlenül néha azon gondolkodom, hogy most szóba jöhet a császármetszés. -hát ez van, valami azt súgja, hogy most jobb lenne így világra hoznom a picikém, ez olyan megérzés féle, nem tudnám megmagyarázni, hogy miért-

Hallottátok a magyar " hírességek " közül is sokan velünk egyidős kismamik? Hm, termékeny időszak volt ez a december :)

Kobak!!!
Hogyhogy mész aminocentézisre? -lehet említetted korábban, de elfeljtettem :oops:

Kedden megyek AFP-re és az integrált teszt második fázisára. Hát várom már, hogy ezen is túl legyünk :)

szeder74

Bagzerka!
Most olvastam vissza, és látom, hogy a barátnődnek nem lett jó az eredménye. Sajnálom őt nagyon. Most hogyan tovább? Mi tévők lesznek? - ha nem indiszkrét a kérdés, érdekelne.
Fel sem tudom ogni, hogy mit érezhet szegényke. Neked sem lehet most könnyű, próbálj meg mellette lenni, ha máshogy nem is, akkor lelkileg erősíteni őt. Szüksége lehet rá.

szeder74

Lányok!
Illerica-val mi újság? Rég láttam itt, vagy csak ennyire figyelmetlen lennék??

szeder74

GWINI!
Ó te szegény. Vegyél Lactacyd Feminát - tusológélt - én azzal tisztálkodom, talán segít majd a jövőben a problémát elkerülni. Bár sokkal érzékenyebbek vagyunk most mindenféle gombára és egyéb "élősködőre". Jobbulást!!!

szeder74

Minyu!
Bekerülhetnék én is a táblázatba?
1979. 02.23-án születtem.
Szentlőrincen lakom, pécsett fogok szülni.
09.02-re vagyok kiírva, első gyermekem.
köv. vizsgálatom holnap lesz. (16. heti vérvétel)

Köszi
Puszi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?