Új privát üzeneted érkezett!

pöttöm én is szerdán megyek a védőnőhöz,másodjára :D

lanyané

Köszi lányok!

Akkor nemcsak Harasztin lusta a védőnő :lol:

pöttömpanni

én nem is bánom úgysem tudok tőle mit kérdezni,ami érdekel megnézem a neten meg itt a topicokban a terhesektől,ne is húzza az időmet :D :D :D

lanyané

Panna1, igen jövő hét szerdán megyek reggel 8-ra :?
Előtte hétfőn afp-re.

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Lányok most jöttem vissza kintről nagyon-nagyon jó idő van (nem nagyon akaroztam visszajönni, nem is értem miért :lol: ) leültem a parkba és ott ettem meg a szendvicsemet :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

En is csak egyszer voltam eddig a vedononel - jovo heten megyek megint majd. NEkem is azt mondta, hogy havonta egyszer eleg menni.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!
Most jöttem meg a genetikai UH-ról. Szerencsére semmi gond nincs, az emelkedett AFP annak köszönhető, hogy egy héttel nagyobb a lányzó, mint a számolt, így aztán nem 16 hetesen vették le a vért, hanem, majdnem 18. Nagyon alaposan megvizsgálta a doktorbácsi, úgyhogy megnyugodtam. És kiderült 100%-ra, hogy lány lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
columbine

Columbine, örülök, hogy minden rendben :lol: :lol: , és annyira jó neked, hogy lányod lesz :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

pöttöm: kösz az infókat a szülésfelkészítőről. jó fejek, h. du- 15től????hát komolyan.........én pl. még melózom....jó korai időpont.na majd megoldom valahogy....
csenge:remélem nekem is elmúlik.........már várom......

Kép
winona

Sziasztok kismamik:)

megjöttem én is végre, védőnőnél voltam délelőtt, most másodszorra.

Pöttöm, az enyém azt mondta elés hetente egyszer menni.

Jaj csajszik, olyan jó volt a tegnapi nap, kirándultunk egy nagyot a párommal a Normafánál:) rengetegen voltak gyönyörűen sütött a nap és nagyon finomat ettünk a Grill teraszon:)))))

Csenge, nagyon jó a fotó, úgy nézem hasonló alkat vagyunk:) neked is szép nagy már a pocid!

Akkor közkívánatra a körömpörkölt receptje: ) bemásolom a kajás topikunkba is:) külön ajánlom Csengének és Barbinak:)

Hozzávalók:
2 kg köröm feldarabolva
kb. 1 kg hagyma
só, bors, vegeta
2 ek. olaj
pirospaprika
1 tk erőspista:)
petrezselyem
majoranna
őrölt kömény

Elkészítés:
Összedarabolod a hagymát, majd kevés olajon kb. 3/4 órán keresztül párolod. Beleteszed az összedarabolt körmöt, sót, borsot, vegetát, pirospaprikát ízlés szerint, majd felöntöd annyi vízzel, hogy jól ellepje. Hosszú lére kell engedni, hogy jól meg tudjon benne a köröm puhulni. Kb. 3-4 órán keresztül lassú tűzön rotyogtatod, akkor jó, ha a csontról szinte leesik a fincsi kis enyves bőrke:) Szakácskönyv enm írja, de én szoktam beletenni menet közben 1 teáskanál erőspistát, attól egy picit csípős lesz, illetve, petrezselymet, őrölt köményt és egy pici majorannát:)

Nagyon fincsi főtt krumplival, de kenyérrel is tuti:)

Jó étvágyat hozzá!!!

Barbi, remélem jobb kedvre derítettelek! :)

[/u]

sniky

Köszönöm, Gabi, és persze, mindenkinek, hogy drukkoltatok nekünk. Jól megijesztett ez a lányka.
De most nagyon örülök, hogy minden rendben, hatalmas kő esett le a szívemről. Alig aludtam valamit a hétvégén és most meg annyira fáradt vagyok, hogy ragad le a szemem :)
De azt hiszem elsétálok ebben a napsütésben és veszek valami csajos ruhát a babának :) kishercegnőset :)

KépKép
columbine

Jaj, de jó Ági!!!!

Nagyon szorítottam Nektek:)
Jó vásárlást neked ebben a gyönyörű időben:)

sniky

Én is most jöttem vissza a sétából, hihetetlen milyen jó idő van.
Gyanús, hogy Niki drága intézte nekünk:)
Olyan jó lett volna, ha már úgy lehetne sétálni, hogy a babakocsit tologatjuk...de egy év múlva már fél évesek lesznek a kislurkók :lol:

Ági!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van, és annak is hogy kislányotok lesz!

Mondjuk így utólag visszagondolva ez az integrált teszt márcsak azt is megérte, hogy az ember nem idegeskedik feleslegesen a megbízhatatlan AFP eredmények miatt...

pöttömpanni

Winona!

Nincs mit, szívesen.
Igen, elég súlyos ez a kezdési időpont, ráadásul sok apuka is szeretne ezen részt venni, és ugye ők nem lesznek táppénzen, úgy mint mi. Nálunk szerintem csak én fogok egyedül eljárni rá.

pöttömpanni

Sziasztok!

Beértem a vérvételről, ez most kicsit fájt, pedig ugyanaz a nő szúrt, mint a múltkor és nagyon ügyes.
Na mindegy túl vagyok rajta, most péntekig idegtépő várakozás.

Pöttöm, nálam is a legnagyobb baj a puffadás. Már semmit sem merek enni, mert tényleg dúrva.
Ráadásul szombat éjjel 1 órát visítottam, mert nem tudom mivolt, talán az, hogy ettem két evőkanál salátát, amiben nyers hagyma volt, de olyan epegörcsöm volt és akkora lett a hasam mintha szülni indulnék. Tényleg azt hittem hogy szétdurranok. :?

Amugy most lelomboztatok, mert én nagy reményeket fűztem a Visegrádi utcához.
Akkor mégis hova forduljon az ember? Egyfelől bababörze azt tudom, másfelől a Soroksári úti babadiszkont. De akkor nem is érdemes bezötykölődni a belvárosba?
A másik meg a babakocsi: kb van vagy 100 féle. Tudom ahány kismama annyi féle vélemény, de összegyűjthetnénk a tudásanyagot, hogy mégis melyik fajta jó, milyen tartozékokat érdemes megvenni hozzá, stb.. Nem?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Niki, köszi :)

Ági, örülök a jó híreknek, gratula a kislányhoz! Sajnos holnap nem fogok tudni tornázni menni, mert a párom nem tud olyan hamar hazajönni és a néni, aki szokott vigyázni a fiamra nem ér rá holnap.
Vendég

Aproka!

Leírtad azt a kifejezést, amit kerestem erre a puffadásra...szülni indulnék...

Hát neten amit olcsónak találtam így babakocsi, mellszívó, melegítő és sterilizáló szempontjából az a www.poppet.hu
Itt minden olcsóbb volt mint bárhol máshol.

Az outlettel az a baj, hogy ott egy-egy darabok vannak (kocsi), ami visszamaradt a brendonban. És az is van kiállítva, azt nyúzza mindenki...nekem necces. A bútorok elég ramaty állapotban voltak, amiket mi láttunk kiállítva.
Ruha esetleg szóbajöhet, de azt meg édeseket árul Tesco Auchan Cora.

pöttömpanni

Babakocsik:

Nekem eddig a legjobbakat a Graco, és Peg Perego kocsikról mondták. A pöttöm által ajánlott oldalon vannak is elég jó jó áron (40-70.000.-Ft között).
Amit nagyon nem ajánlott senki az a Pierre Cardin.
lei

columbi örülök,hogx minden rendben volt :D de jó kis csaj tuti :D gratula :D a mávban voltál :?:
pöttöm itt aztán van választék,és gyönyörű színű babakocsik vannak :D sajna iker bkocsi az itt elég drága a többi jó áron van.lehet veszek 2 simát :D :D :D vicceltemmmm :D :D :D :D

lanyané

Na sziasztok, megjöttem a nagy sétából én is.
Lanyané, köszi a tippet a mávról, pont úgy volt, ahogy mondtad de szerencsére a genetikai Uh nem csak kedd csüt, hanem bejelentkezésre, mindig.
Elcsábultam pár lánykacuccra, annyira szépecskék.
megmutatom nektek is, a Lunába vettem, aki a Móricz környékén ismerős, biztosan ismeri. A kantáros naci thermo anyag, őszre lesz pont jó, a szoknyácska meg kord. és összesen 1000 ft. volt.

Kép

KépKép
columbine

tündér rucik :D 100ft.-volt a kettő :shock: az in :shock: gyen volt.
jajj én már nagyon várom a csütörtököt :lol: remélem minden rendben a kismakikkal odabent :oops: :lol:

lanyané

vagyis 1000ft :oops: :D

lanyané

Ági, tök jó, hogy minden rendben :-D

yuyu79

Pöttöm, módosítom, amit az előbb írtam: nem 100 fajta, hanem legalább a duplája, ami a választék.
Persze egy csomónál pont az nincs leírva, ími a lényeg. Nekem olyan kéne, amin cserélhető a hordozó, tehát hogy az egyben legyen autósülés is. Ez persze olyan kell, hogy legyen, ami újszülött kortól használható, mert nagyon nem mindegy, hogy mekkora a dőlésszöge.
Aztán az is fontos(ami nagy átvágás a legtöbb babakocsinál) hogy azért ne 6 hónapos korban nőlje ki a babó.
Persze még jó lenne, ha lenne hozzá felcsatolható mózeskosár is, mert az első hónapokban inkább az a nyerő.....
Ja és az is tuti lenne, ha a tolókar átfordítható lenne, mert úgye amikor még pici, jobb ha látom, ha nagyobb, akkor már ő is akar nézelődni.
Na igen a túlzott igények, amiknek megfelelő variáció van, úgy 130 E körül. :oops:
Nagyon tanácstalan vagyok babakocsi ügyben.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!

Nekem márkában a peg perego a favorit. Minőség, állítólag simán kibír akár 2 gyereket is, és utána még mindig jó áron lehet eladni.
Esernyőrecsukhatósat szeretnék, mert az tök jól elfér a csomitartóban és nagyon könnyű, mert aluminium a váz. Igaz, ezek kiskerekűek, de itt Harasztin jó a környékünkön az aszfalt. Keskeny a kocsi, könnyen tudsz vele közlekedni közértben, egyéb szűk helyen. Bolygosítható kererekkel.
Van hozzá kemény mózes, ezt is be lehet kötni az autóba, és van hozzá hordozó is, nagyon jó biztonságú.
A mózes szemből tolható, a sport része pedig háttal. Megjelent a legújabb verzió, ahol a sportot tudod szemben is tolni, de az még drágább.
Van rajta cumisüveg tartó és bevásárlóháló. Kapsz hozzá pelenkázótáskát és esővédőt is.
Most éppen egy olasz honlapot nézegetek, ahol még olcsóbbak és szállítanak Magyarországra is.
www.ebaby.it

Amúgy ez az a kocsi:http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/product_info.php?cPath=357_358_56_308&products_id=2216

pöttömpanni

Aprooka, ezt tudtam így gyorsan összeszedni.

GRACO QUATTRO TOUR DE LUXE

Újszülött kortól 15 kg-ig
Travel System rendszerre felkészítve
Fő tartozék: textilmózes
Tartozék: lábzsák, tálca, tető, kosár, 5 pontos biztonsági öv
150° alá, nem vízszintesig dönthető, több fokozatban dönthető
Tető jellemzői: kupolás, kupolásból nyári tetővé alakítható, ablakos, átfordítható
Lábtartó jellemzői: állítható 2 fokozatban
Lábzsák jellemzői: patenttal rögzíthető
Váz jellemzői: teleszkópos rugózás
Kerekek tulajdonságai: nagy méretű, 6 db, bolygosítható első kerék, fékezhető, habosított műanyag futófelület
Összecsukhatóság: lapalakúra

Peg Perego Venezia vagy a Pliko
nagyon praktikus, vízszintesig dönthető és a baba tud benne hason nézelődni (ugyanis amikor a baba már emeli a fejét, nagyon szeretnek hason fekve kikukucskálni a kocsiból), zárttá alakítható, ki kell bélelni és finom meleg, egyáltalán nem szűk, alul jó nagy a bevásárlókosara, átfordítható a tolókar és nincs 10 kiló.

A Veneziába lehet textilmózest is tenni.
Igaz ez a kocsi nehezebb mint az esernyőre csukható, de ez is csak 8,5 kiló, nem olyan vészes. Nagyon jól irányítható, első-hátsó kerekek bolygósíthatók és fixálhatók, szinte teljesen zártkocsivá alakítható

Peg Perego Pramette P3 Complete Toffee. Van hozzá mózes, újszülött kortól 15 kg-ig ajánlják (ha mózeses, lehet jobb a Plikó, mert az később praktikus, hogy kicsi könnyű és könnyen lehet vele közlekedni)
lei

A tesz-vesz-en néztem ezeket a kocsikat és elég jó áron árulnak max egy évet használt nagyon szép és jó állapotú babakocsikat. Szóval azt is érdemes nézegetni.
lei

Lanyané, ne izgulj, minden rendben lesz :) már kíváncsi vagyok a fiúkra én is, mindenképpen hozz képet! egyébként, rengeteg kisfiú ruha is van, külön is vannak pakolva így aztán nem kell neked keresgélni. nagyon megéri, ha apa hazajön, tutira elrángatom és bevásárolunk, mert nem szabad kihagyni annyira olcsó. akit érdekel a Karinthy Frigyes úton van, a 6-os megállótól kicsit feljebb a Móricz felé jobbra. Luna a neve. Millió babacucc és persze rengeteg felnőtt is leárazva. Nem kérdeztem tartanak e pocakosoknak cuccot, de legközelebb kiderítem, hátha.

Apróka, babakocsi ügyben én két szempontot hallottam, az egyik, hogy legyen jó az újszülöttnek illetve, ahogy kezd mászni, bőven elég az ülős. Mi így néztünk párat, hogy legyen csecsemő toldalék, amit lehet kocsiba is tenni, és utána még jó sokáig elférjen a sima kocsi részben. Mostanában gyártják ezeket a mózeskosaras megoldásokat és igazából engem a frász kerülget, amikor látom, hogy azzal teszik a kocsiba. Szerintem azt lehetetlen rendesen rögzíteni. Én találtam párat ami nekem bejött, ha gondoljátok megmutatom képen is.

KépKép
columbine

én még arra hogy tényleg két fiúcska e,mert állandóan ezen kattogok :oops: vagy nagyon jó és erős a megérzésem,vagy nagyon szertnék kislányt is :oops: :oops: :lol: :lol: csüttörtökön kiderül,persze ha két fütyis akkor is imádomm őket :D

lanyané

Kép

lanyané

én ezt szeretném és csak 65E.-ft iker,2mózeskosárral,kistáskával,minden tartozékkal :D

lanyané

Sziasztok!

De jó Ági, hogy nincs semmi baj! És gratulálok a kiscsajszihoz!! Az a kord szoknya egy tünemény!!! Édes lesz benne a pici lány!

Lanyané! Én is várom mr a csütörtököt! Mi is akkor megyünk genetikai UH-ra.

Gabi! SZorítok neked hétfőn és szerdán! Biztos semmi gond nem lesz!!!

panna1

Columbine!

Engem is elsősorban az a kombináció érdekel, ami hordozó (kocsiban is rögzíthető) + ülős verzió.
A mózeskosár azért kéne, mert az első pár hétben nem a saját kiságyában fog aludni, hanem velünk egy szobában( oda nem fér el a kiságy) ezért mózeskosárban altatom majd, hogy ne kelljen rohangászni minden éjjel, ráadásul a kismama székem is az mi szobánkban van.
Ezért lenne jó ha mindhárom lenne egyben, bár már egy használt mózesünk van, csakhát az nem csatolható. (sztem a legelső időkben az a legjobb sétára is, mert minél vízszintesebb, annál jobb a babának és a hordozó soha nem lesz totál szintben)
A hordozót inkább kocsiban és otthoni pihire használnám.
De hát ez egy álom, örülök ha ebből valami is megvalósul.
:roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Húú, csajok! Ti már kiművelődtetek rendesen babakocsi ügyben!
Én még semmit nem nézelődtem ilyen téren. Először szét kellen néznünk, hogy hol milyen kínálat van, aztán szétnézni, hogy a baráti körben a felajánlott cuccok megfelelnek-e. Szóval vásárolni még még nagyon soká fogunk...

panna1

lanyané, ez nagyon jól néz ki. És tök jó áron van.
megnéztem a teszveszt is, bár csak futólag.
nekem ezekkel a rendelős oldalakkal az a bajom, hogy kell a tapintás, meg a fogdosás. :oops:
anélkül hiába van róla kép, nem kellenének.
na, nem baj, jövő hétvégén megyek bababörzére és majd ott kinézek magamnak valami szuper cuccot, ha lesz.
Lassan hazavonszolom magam, azt hiszem ma nem kell engem altatni, ezek a 10 munkaórás napok totál kikészítenek. még így is, hogy reggel orvosnál voltam, és csak délre értem be.
holnapig szép estét Nektek!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Látom, Ti már vásárolgattok a babuciknak! Én még csak nézelődöm. Ezt találtam, hátha valamelyikőtöket érdekli:

http://www.babaholmiolcson.hu/index.php

Kép
Kép
konan

sziasztok!

gratula az uh eredményekhez! nagyon jó, hogy minden okés Veletek!

lefotózott ma apa... hát akkor íme az én nagy nagy hasam, mert azért ez még nem csak babapoci, de azért már az is látszik azt hiszem ;)

Kép lassan kismamapocak...

sophie27

panna akkor eggyütt izgulunk :lol: :oops: :D már csak 2 nap és 3 alvás :D

lanyané

Szerintem Zsóf feleslegesen aggodalmaskodsz a kinézeted miatt, mert nagyon csinos vagy és igenis vonzó babapocakod van. Pont. Vitának helye nincsen. Jó éjt!
Vendég

sofie ez már kismamapoci :wink: én az avatarképed alapján azt hidtem idősebb vagy,és közbe babaarcú fiatalka :D
apróka engem is aggaszt hogy nem lehet megfogdosni,de sajna ikerkocsiból nincs annyi válaszzték,hogy tudnék válogatni annyit sajna :( :D

lanyané

Szép reggelt Mindenkinek!

Sophie! Nagyon aranyos a kép, és tényleg látszik... :)

Én tegnap voltam először a védőnőnél. Azt mondta, hogy havonta szeretne látni. Nem nagyon van ideje kijönni, mert a területisünk gyesen van (aki a szomszédon, tehát, ha bármi van tőle tudok kérdezni), és ő helyettesít nálunk is, ezért két körzetet visz. Baromi kedves.

Egy hét múlva megyek afp,... vizsgálatra, én talán aznap megtudom az eredményt... :) jó lenne.

Mennem kell sok a munka... :(
Vendég

Segítsetek név ügyben...

Ádám a vezetéknév és ehhez az Anna és az Attila illik a legjobban, meg persze nekünk ez tetszik (még szóba jöhet Tünde, fiú nincs plussz). DE az a baj, hogy Anna a párom nővére, Attila meg az én bátyám, kicsit zavar is meg nem is....

Mit gondoltok... Ja egyébként a második nevem is Anna. És a bátyám kisfia is Attila...

Erre varjatok gombot.
Vendég

Zsófi nagyon csini vagy és határozottan látszik már, hogy gyereket vársz. Persze ha ezt rögtön nem veszik észre az idegenek vagy akár a barátok sem, az nem jelent seemit, vagyis csak azt, hogy nem figyelnek rád. Tegnapi sztorim, nagyon tetszett: egy barátnőm még nem tudodtt a piciről, nem mondtam neki semmit, amikor találkoztunk, de feszes póló volt rajtam. Nem vett észre semmit :-) amikor felhívtam rá a figyelmét akkor meg azt kérdezte: hűha mekkora! a huszadik hétben vagy? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!! Ma is jó idő lesz, remélem :lol: :lol:

Pöttöm, nekem a lányomnál volt egy peg prego babakocsim, nekem az volt vele a bajom, hogy nagyon szűk volt és ügy ült benne Vivikém hogy nem tudott igazán mozogni (de ez csak az én véleményem :lol: ) Utána azt hiszem pierre cardent vettem az nagyon jó volt (elég széles) és nem volt nehéz, nagy kereke volt, stb. Igaz ez mind lassan 8 éve volt.

Zsófi, jó a pocifotó és szép vagy :lol: :lol:

Lanyané, nagyon szupi a babakocsi így képről. :lol:

Panna1, köszi a biztatást én is most, hogy egyre közelebb van a nap izgatotabb vagyok, de próbálok pozítivan hozzállni, már amennyire birok :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!

Na, ma sem volt könnyű felkelni. :oops:
Barbi, nem is köszöntem meg tegnap a külön ++++, tehát, most megteszem: köszi!!

Zsófi, sztem abszolút látszik hogy kismamapocakod van! És nagyon csini!
Mivel rámszóltak, hogy túl kismamásan öltözöm, elkezdtem hordani a régi garbóimat. Rögtön 3 ember is kiszúrta tegnap a babapocit, én meg úgy élvezem, hogy eddig sokkal kevesebb embernek tűnt fel, amikor kismamaruhában voltam. :lol:

Hát Beleki, ez nehéz ügy: mert ugye szűk családon belül szokás apa-fiúnak ugyanazt a nevet adni, de ha már ennyi van élből.
Ha nincs más, ami tetszik, akkor ragaszkodjatok hozzá, de ha van más szóbajöhető, akkor azzal is ismerkedjetek sztem.

konan, ez az oldal nem is rossz. Végre olyan kiságy és etetőszék, ami masszívnak látszik és nem borzalmas hupirikító színű, műanyag.
Azt hiszem egyszer megéri elmenni körülnézni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kép

lanyané

Lanyané!
Milyen szép a pocakod... :)
Vendég

na ez már a mostani pocim :oops:
beleki szerintem az attilla és anna az ádámhoz nagyon jó,nektek kell eldönteni hogy zavarni fog e a családban a sok név :D
amúgy a bátyám ztán lesz az egyik fiú ádám :D és ha neki fia lesz ő is az lesz ezt megbeszéltük,mondjuk nálunk a nevek jó kis viccesek,anyukám irma anyósom vilma :D bátyám ádám barátnője éva na most még ehhez pár ádám nem oszt nem szoroz :oops: :lol: :D

lanyané

hú napról napra olyanokat nő :shock: és nekem ott van halványan az a csík a negra :oops: meg a köldököm is tűnik el :oops: nem tudom mi lesz velem a végére talicskába tolom majd a pockom :D

lanyané

Húúú, Lanyané, ez nem semmi, ez már tényleg jó gömbölyű :-D

Nekem szerintem kb 2 hónap múlva lesz csak ilyen pocim. Azért nem mindegy, hogy ikrek... Engem az idegesít egy kicsit, hogy az enyém még alig látszik ;-) Már várom hogy nőjön végre jobban ;-)

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?