Új privát üzeneted érkezett!

Gyugyi! :)

Vigyazzatok nagyon magatokra!

Kép
elizabeth25

GYUGYI !!!!!

NAGYON GRATULÁLOK!!!! SZUPER !!!! :lol: :lol:

Kívánok neked nagyon boldog terhességet !!!
Kép

Persze, hogy minden rendben lesz, de tényleg ne rohanj dokihoz... Nekem a 6. héten meg nudli sem látszott... és olyan csalódott voltam. Persze a 8. héten már szívhang is volt.

Hasonalvás :?: :?: :?: :?: Az micsoda :?: :?: :?

Őzi,

Miattad néztem be, már hiányoltalak, minden rendben? Hogy viseled? Nincs már sok hátra, gondolom érzed...

Betti,

Te is mesélj, biztos nem csak én vagyok kíváncsi.

Jó éjt lányok !

KépKép
KépKép
vitte

Gyugyi,

Megnéztem én is a zebrás tesztet ! Nagyon egyértelmű !!!!
Jó, hogy veled együtt örülhetünk !!!

Na most már tényleg húzok....
Holnap látom a kis tököst :D

KépKép
KépKép
vitte

Szép jó reggelt mindenkinek!

Csajok jön a hideg. Napok óta fejfájással ébredek, amit aztán egy enyhe kávé helyrehoz. Lehet, hogy alacsony a vérnyomásom? Van még valaki így?

Gyugyi
Üdv közöttünk. Nagyon örülök neked. A másik rovatot is olvasgatom, persze gondolom, nem emlékszel rám, de néha megtaláltatalak titeket az aggodalmaimmal. Szóval használd ki a hason fekvést addig az egy-két hétig amíg tudod, mert aztán menthetetlen gömbölyödés vár rád!!!! :D :D :D :D :D

Valaki pár hete említette, hogy az RS Bútorháznak az egyik boltjában kifejezetten sok babás bútor van. Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol van ez?

Kép

Kép
nansy

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenki jól aludt, és jól van!

Kellemes napot!

Puszi

UI: Nansy, napok óta nekem is fáj a fejem, szerintem az időjárás!
Nálunk pl. mivel a harmadik kerületbe lakom, Budakalászon van RS Bútorárúház a Cora és az Electroworld között!

Kép
elizabeth25

Ja, képzeljétek (lekopogom), már ez a 4. napja, hogy idáig nem volt róka.....és tegnap visszajött a farkas étvágy.....úgyhogy remélem, hogy vége a rókás időszaknak! :shock:
HA igen, akkor most nagyon észnél kell lennem, hogy ne hízzak, mint egy disznó! :twisted:

Kép
elizabeth25

Sziasztok!Egy újabb hét áll előttünk!
Gratulálok gyugyi!!!
Képzeljétek egész péntektől babaszobát csinálunk!!Tapétázás,festés,padlószőnyeg és az a fránya lapraszerelt termékek(ami még mindig nincs kész)teljesen ki vagyok fáradva!A kezeim tegnapra úgy feldagadtak,hogy ijesztő volt.
Az én kisasszonyom pedig meg nem áll,csak úgy ficánkol!Biztosan örül a szép szobájának!
Nansy:én ott fenyőből láttam babaágyat és pelenkázót!

KépKép
vicuska

Elizabeth25:gratulálok,így már azért jobb ugye?!

KépKép
vicuska

Vicus, igen , így már jobb! :) DE azért még ne kiabáljuk el!!!!!!

Már várom én is, hogy a babaszobánál tartsunk, de szerintem mi majd márciusban fogjuk csinálni, meg akkor vesszük meg a cuccokat is, megbeszéltük apával! A kiságyat már ki is néztük.... :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth:az én vérnyomásom is nagyon alacsony a kezdetek óta,azt javasolták igyak egy kis kávét!Vagy este 1dcl vörösbor is jót tesz!

KépKép
vicuska

Elizabeth25
A súlyoddal ne foglalkozz. A hétvégén az uncsitesómnál voltam, aki szülész-nőgyógyász, mellesleg 2,5 évesek az ikrei, akiket hüvelyi úton szült meg. Szóval megkérdeztem ezt a "mennyit lehet hízni" című dolgot. Azt mondta, hogy olyan 10-12 kg-ot. Erre megkérdeztem, hogy van-e olyan, aki ezt be tudja tartani, mire a válasz, 10-ből 1. Sokkal fontosabb, hogy a baba minden tápanyagot megkapjon, amire szüksége van, mint az, hogy mennyit hízik a mama. Ha a mama éhezik, éhes, akkor a baba is az, és ugyebár senikek sem jutna eszébe éheztetni egy bébit?! Ő egyébként 30 kg-ot szedett fel a terhessége alatt a két picivel, de ma már vékonyabb, mint valaha volt. És minden a szoptatás alatt ment le.

Vicuska
Ez nálunk csak februártól aktuális. Apósom festi az egész lakást. Én már előre rettegek.

Kép

Kép
nansy

Vicus, az enyém nem alacsony, szerintem nálam az idő az ami befolyásol! Régen is érzékeny voltam az erőss frontokra, vagy egyáltalán a frontváltozásra, gondolom ez most csak felerőssödött! :?

Kép
elizabeth25

Nansy, nekem is a 10-12kg-t mondták, de nekem azért kell nagyon vigyázni, mert némi túlsúllyal kezdtem :(, és nem szeretnék se cukros, se magasvérnyomásos és még sorolhatnám mi lenni! :( Meg szeretnék azért a párom számára csinos kismama és feleség maradni továbbra is!

Kép
elizabeth25

Lányok én most tartok 12kg-nál!A páromat nem zavarja,most neki sokkal fontosabb,hogy lesz egy ici-pici kis tündérkéje akire már régen vár!Engem egy picit azért zavar,de mindig megnyugtat nem kövér vagyok hanem terhes!!!

KépKép
vicuska

Nem eszem sokat,de valahogy amit megeszek rajtam marad!Tehát én olyan 20kg-ra saccolok a végére!Nem aggódom majd lemegy!!

KépKép
vicuska

Szerintetek ez nagyon sok?Ha van valaki hasonló helyzetben,nyugtasson meg!!

KépKép
vicuska

Vicuska
Mesélt egy érdekes dolgot az uncsitesőm. Volt egy kb ugyanilyen idős várandósa mint te, kb 10 kg-ot hízott ekkorra. Erre a védőnő diétára fogta, előírta neki, hogy mit egyen. Mire az uncsitesóm felhívta a védőnőt, mondván, hogy sokkal fontosabb, hogy a baba minden tápanyagot megkapjon, és ne szülessen betegen, minthogy a kismami egy fél szelet kenyérrel kevesebbet egyen. Csak azért, mert ez az előírás. Szerintem a dokinak volt igaza.

Egyébként én azt gondolom, hogy majd a szopizás alatt lemegy. És ilyenkor amúgysem szabad fogyókúrázni vagy éhezni. A legfontosabb a baba, a többi miatt meg ráérünk a terhesség, szoptatás után aggódni. Legalábbis szerintem.

Kép

Kép
nansy

Gyugyi gratula a baához biztosan nem lesz baj vele higyj benne és úgy is lesz :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok :)

Ez a hízás érdekes dolog. Ismerek olyat aki 20 kg-t hízott és a szülés után 2 hét alatt lement róla.
Mondjuk az én dokim nagyon szigorú ebből a szempontból. Nonóval 19 hetesen +5 nél tartottam, és jól megrendszabályozott, a védőnőm meg azt mondta, hogy okés. Most 1,5 nél járok és nagyon elégedett :lol:
Szóval bizti alkati kérdés is, és sztem no para.
Az én kis Borsóm nagyon aktív, és már apája is érezte pocin kersztül.
Holnap megyek az AFP eredményért :shock:

Szép Napot Mindenkinek

Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Jó reggelt mindenkinek!

Vicuska,
én 2 héttel ezelőtt voltam védőnőnél, és amikor rááltam a mérlegre, majdnem elájultam.... 11 kg híztam. A védőnő azt mondta, hogy egy kicsit fogjam vissza magam, de hogy ez nem vészes, mivel 30 hetes korig intenzivel hízik a kismama, azután elenyésző a hízás. Nekem ez fura volt, mivel mindenhol azt olvasom, hogy az utolsó hónapokban erőteljesebb a súlygyarapodás. Háááát, nem tudom, hogy kinek van igaza. Szerintem nem kell ezzel törődni, nincs ideális súlygyarapodás, mindenki másképpen hízik, és egyébként is az a +20 kg nem olyan vészes. Mindegyik barátnőm, aki szült ennyit hízott, és szoptatás alatt lement mindenkiről. Nekem is mindig azt mondja a férjem, hogy "nem vagy kövér, csak terhes" :) Tegnap megnéztem a terhesség előtti képeket, és kórosan soványnak találtam magam rajtuk :D :D

Kép
dijcsi

Nansy,
Van egy RS bolt a XIII kerületben a Reiter utcában. Egy bazi nagy boltjuk van ott, és bababutorok is vannak, azon belül csak is Faktumos. Egész jók, csak szerintem egy kicsit drága a Faktum.

Kép
dijcsi

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek!

Elizabeth! Örülök, hogy talán vége a rókának...Így sokkal jobb lesz az egész!!!
Gyugyi!Igaz,mi nem ismerjük egymást,de persze én is gratulálok a kisbabóhoz! Biztos minden rendben lesz.
És persze itt az aktuális heti tábla, ha valami gond van vele, írjatok. És az is, aki fel szeretne kerülni!
Kép

Kép
babzsák

dijcsi Köszi, még semmit nem néztünk, egyenlőre csak tájékozódunk, arra a célra pedig tökéletes a Faktumos is.

babzsák Én is szeretnék táblás lenni. Priviben írhatom?

Kép

Kép
nansy

Igen Nansy! Írjátok légyszi priviben,úgy nem kell állandóan visszakeresni... Köszi

Kép
babzsák

Sziasztok!

Gyugyi! gratulálok a kisjövevényhez!

Hízás:
A lányommal 48kg-ról 68kg-ra gömbölyödtem a végére.
Fél év múlva újra 48 kg voltam és szoptattam 2 évig.
Most 68kg indultam és 6 kg-nál tartok.
Szeptember elejétől nem nőtt a pocim körfogata nov. elejéig.
Most megmértem itthon, holnap majd a védőnő hitelesíti 99cm-ről 115cm -re gyarapodtunk.
Csak a felsőkön vettem észre hogy jobban dudorodik a hasam.
Érdekes!

Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Jó reggelt mindenkinek!

A kilókkal én is úgy jártam, hogy az elején minden rendben ment, 1 kg havonta. De a 5. hónap után ráálltam a mérlegre és hirtelen 8 kg plusznál találtam magam. Azóta egy picit jobban vigyázok mit eszek, ez azt jelenti, hogy minimálisra csökkentettem a felesleges kalóriákat (csoki, keksz, chips, stb.) és most tartok 11 kg-nál.
Tehát senki ne izguljon, én is azt hittem 9 kg-ból megúszom és hiába nem eszem többet, mint a terhesség előtt, a kilók csak úgy rámugrottak.

Kép

Kép
rekanna

Babzsák én egy héttel idősebb terhes vagyok 32+4 :)

Én eddig legalábbis 3 héttel ezelőttig +6.2 kg szedtem fel ami remélem már csak +3-4 kg jön még.Én eleve nagy súllyal indultam úgyhogy nem kéne hogy nagyon sokat hízzak.Az uh-s doki már igy is azt mondta hogy nagy a babám :) De hát én sem vagyok kicsike:)
Habár én úgy voltam vele hogy terhes vagyok szóval eszem rendesen naponta legalább 3x meg a nasi is bejátszik de babómmal minden rendben holnapután megyek védőnénihez másnap meg uh-ra akkor majd kiderűl hogy tényleg minden ok de én csak erre gondolok hogy ha nme gondolok rosszra akkor a babaám is egészséges és szépen feljődik egyenletesen :)

nika70
Salgótarján

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ADVENTOT és karácsonyvárást, és persze babavárást kívánok!!!!!!!!

Elizabet:
Örülök,hogy már nem vagy rosszul. A súly miatt ne aggódjál, a szopizás alatt az első évben teljesen lemegy.

Tudjátok,én sok szempontból rosszabb vagyok,mint egy gyerek! A hétvégén megtöltöttem az adventi zsákocskákat a lányomnak (a fiam még túl kicsi ehhez),de úgy élvezem az egészet,hogy jó "takarózni" azzal,hogy a gyerekemnek csinálom... :roll:
Ráadásul a múlt héten telefonáltak,hogy megjött az autónk (muszáj családi méretűt vennünk,mert 3 gyerekkel már nem férünk be a mostaniba..) Odamentünk,közölték,hogy tévedés,mert ez nem a mienk,de mivel nekünk is pont ugyanilyen lesz,nézzük csak meg. Hát beleültünk,stb.,és vártuk,mikor jön meg a miénk. Na,erre ma telefonál a csaj,hogy AZ az autó mégiscsak a miénk volt,csak rosszul küldték az adatait........... :? És a múlt héten pont el tudtuk volna intézni a papírokat,ezen a héten meg egész héten nem ér rá a párom.... Pedig már legszívesebben MAAAAAAAAAAAAAA hazahoznánk....

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok ujra!

3 oldal visszaolvasas utan ujra itt. Persze megint meloban, de sebaj, legalabb le vagyok kotve napkozben.

FENIX! Nagyon gratulalok a kicsi fiuhoz! Hidd el, mikor meglesz, naprol napra mar el sem fogod tudni kepzelni, hogy is akarhattal kezdetben kislanyt! (kiveve, mikor bulibol hazaesik...)

NIKA! Nekem tegnap este egett a nyelocsovem ugy, hogy meg most is erzem. Aztan felkutattam a lakast egy Renniert, mint egy fuggo, de elfogyott. Mas trukk nem segitett. Nalunk a vedononel pont egy olyan plakat reklamozza a Renniet, amin egy terhes kismama mosolyog. Semmi olyasmit nem viszel be a szervezetedbe vele, ami gondot okozhat, es nem is keletkezik semmi ilyen. Csak ajanlani tudom!

VICUSKA! Kit erdekel, mennyit hizol? (Persze realis keretek kozott) Ha a parodat nem zavarja, akkor meg plane! Erezd jol magad, es a babad, ez a lenyeg! En meg azon parazok, miert csak 1,5 kg-ot hiztam 17 het alatt? Vajon jol fejlodik a kicsi?

GYUGYI! Nagyon gratulalok, eszembe juttattad azt a percet, amit sosem fogok elfelejteni, mikor vegre megjelent az a bizonyos masodik csik! Szurkolok nektek, vigyazz magatokra, csak nyugi, pihi es ami csak jol esik!
Ja, es a hasonalvast csak nagyon ovatosan emlegetnem a helyedben :wink:

BABZSAK! A Laura is nagyon szep nev, de en Lucat szeretnek, ha jovo heten kiderul, hogy kislanyunk lesz. Apro eliras csak a tablazatban, es koszonom szepen, hogy felvettel!

Holnap megyek amugy a vedonohoz, kiderul, mizu az AFP-mel, azert szurkoljatok egy kicsit!

Sziasztok, szep napot!!!

Kép
Kép
-macsek-

Ajjaj!
Már látom, hogy gond van a táblázattal. Illetve annyi történt,hogy amikor elkezdtem átírni a heteket,lefagyot a gép,de közben mentettem egyet.És amikor újraindítottam, nem tudtam,hogy hol tartottam. Szóval még várok holnapig,kijavítom, és felteszem megint. Addig küldjétek nyugodtan,ha vannak eltérések!
Köszi!!!

És a kilók...hát engem nagyon bánt a hízás,ráadásul mindig rettegtem,hogy meghízok. És azt is hallottam már,hogy a szoptatás alatt is folytatódhat,alkat kérdése,van aki fogy,van a ki hízik... :twisted:

Kép
babzsák

Most mértem a haskörfogatomat: 90 cm. Az nem tudom sok és azt sem, h mennyi volt a terhesség előtt, de mintha a derékra valami 64 cm rémlene. Na mind1!!
Apropó! Nincs valakinek eladó Avent kézi mellszívója, fagyasztó pohárral?? :?: :lol:

Kép
gyanixi

sziasztok kismamák mindenkinek szép napot kívánok.
baabzsák irjál légyszi engem is be a táblázatba.
kriszlanyhttp://babafalva.hu]Kép[/url Noel,Norbert testvér nincs,Jahn Ferenc kórház Bp.XVIII:ker 2007 01 18
Előre is köszönöm
kriszlany

Babzsák:

13+6on vagyok, nem 14+2-n. :)

Egyébként nagyon szuper a tábla! :)

Kép
elizabeth25

azért kicsit megnyugtat, amit irtatok a hizásró... Terhesség elött abbahagytam a cigit és szépen észrevétlenül felcsúszott vagy 5kiló kb...na és erre jön még a terhességi hizás...Szoval kissé elkeseritő!!!De remlem szoptatásnál visszanyerem a versenysúlyom!!! :lol: :lol:

gyugyi, GRATULÁLOK!!!Ha jól vettem mi a szavaidból , volt rossz tapaszatlatod...DE A LÉNYEG A MOSTANI KIS NÖVEKVŐ BABÓ A HASADBAN!!Elég jó kis adventi ajándék, nem? :D

ELizabet szomszéd!!Na lekopogom, de lehet, hogy végre élvezheted a gondtalan terhességet!!! :D

babzsák, köszönjük a táblát!!!
Vendég

azért kicsit megnyugtat, amit irtatok a hizásró... Terhesség elött abbahagytam a cigit és szépen észrevétlenül felcsúszott vagy 5kiló kb...na és erre jön még a terhességi hizás...Szoval kissé elkeseritő!!!De remlem szoptatásnál visszanyerem a versenysúlyom!!! :lol: :lol:

gyugyi, GRATULÁLOK!!!Ha jól vettem mi a szavaidból , volt rossz tapaszatlatod...DE A LÉNYEG A MOSTANI KIS NÖVEKVŐ BABÓ A HASADBAN!!Elég jó kis adventi ajándék, nem? :D

ELizabet szomszéd!!Na lekopogom, de lehet, hogy végre élvezheted a gondtalan terhességet!!! :D

babzsák, köszönjük a táblát!!!
Vendég

gyugyi
GRATULÁLOK Babádhoz!!!!

Barbamami – Köszönöm az apás szülés infót! Kimásoltam magamnak!!!

Babzsák! Köszönöm atáblás változásokat!!

Lányok! Kérnék töletek egy szivességet!!!
Két név tetszik Nekem... Arra lennék kiváncsi, hogy NEktek hallásra, "magyar fületeknak" mi hangzik jobban...
Bagonyi Maximilian
vagy
Bagyonyi Maxim
Köszi :oops: :wink:
Megmutatom képeket róla!!!))))
Kép - tiszta Apja... kopasz!
Kép - nyillal meg van jelölve a LÉNYEG!! :lol:

[/b]

Kép

Kép
fenix

Aha... családi név mind a két esetben ugyn az... csak nem tudok irni... BAGONYI... :D
fenix

Fenix!

Nagyon édes a kisfiad! És tényleg nagyon jól látszik a lényeg!!!
Nekem egyértelműen a Maximilian! Biztos nem fog összefutni még eggyel az utcán!

Kép
babzsák

Fenix:
Cuki a kis Max! Én inkább a Maximilian-ra tippelnék, mert nekem az a névforma ismert, Németországban is használatos, máshol nem tudom. Különben örülj, hogy fiú, nekem kislányom lesz, aminek szintén nagyon örülök, de mindenképp szeretnék egy olyan babát, aki a férjemre hasonlít, csak kicsiben.
Szerintem mi addig próbálkozunk, míg össze nem hozunk egy fiút is, habár majd meglátom, mennyire fogom bírni az anyaságot

Kép

Kép
rekanna

Feniix, nagyon édi a fiacskád!!!! Nekem meg egyértelműen MAXIM!!!!És ezzel se volgsz összefutni az utcán :D
Vendég

Fenix,
Nagyon édes a kiskrapek! :P Nekem jobban tetszik a Bagonyi Maximilian. Szép név!! És a vezetéknévhez is ez a név illik jobban. Szerintem.

Babzsák,
Tetszik a táblázat, én is be szeretnék kerülni 8) Küldöm az adatokat priviben.

Macsek,
Szurkolunk az AFP-hez, de úgy is minden rendben lesz :lol:

Bacilivi:
Én is dohányoztam terhességem előtt, sőt még a terhességem elején is, mielőtt még tudtam volna, hogy terhes vagyok :( Sőt voltam néhány bulin is, ahol söröztem ezerrel :( Azóta is lelkiismeretfurdalásom van emiatt... De rögtön, ahogy megtudtam, hogy babám lesz, letettem a cigit. Nem volt egyszerű, pláne úgy, hogy már több, mit 10 éve dohányzom. Néha még most is hiányzik. Neked nem? Pláne akkor, amikor valaki dohányzik mellettem. Nem szeretnék visszaesni szülés/szoptatás után, de nem tudom, hogy fogom bírni.

Kép
dijcsi

Bacilivi, szomszéd, soha nem találkozunk! :(

Fenix, én a szomszéddal értek egyet, nekem is a Maxim jön be jobban! :) Tündéri a kis tökös képe! Látod, a kisfiú is lehet cukipók és nem csak a kislány! :)

Kép
elizabeth25

Köszönöm a válaszokat.Nálam is sokat befolyásol a cigi letétele,mert hát előtte cigiztem.
Fenix:nekem a Maximilian tetszik,de lehet hogy a hosszúsága miatt jobb a Maxim!Nagyon édi a babód!
Babzsák:ha nem gond engem is felrakhatsz a táblára:Az én lányom neve Lotti lesz-Balassagyarmaton élek és itt is szülök a Dr.Kenessey Albert Kórházban-2007.03.07re vagyok kiírva-testvér nincsen első szülött baba.Köszönöm!

KépKép
vicuska

Persze,mindenkit beírok a táblázatba, a javított kiadás meg is lesz holnapra,a többi hibát majd következő hétfőre kijavítom!!

Én is dohányoztam, sőt,buliban is voltam,mielőtt kiderült,hogy babám lesz.De azt mondta a dokim, hogy nem gáz,csak ne folytassam azt az életmódot.Napi egy pohár bort,vagy sört szabad,bár nem élek velük ennyire rendszeresen. Viszont egyáltalán nem cigizek.Szerintem ezért zabáltam annyit az elején...
De szinte minden éjjel azt álmodom, hogy dohányzom,és annyira jóóóóó! Nem tudom,ha már a szopinak is vége lesz,hogy fogom türtőztetni magam...De örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül. Nektek nem hiányzik ennyire?

Kép
babzsák

Barbimami látom nálatok nem egyswzerű az élet.A rohadt bürökrácia mindig beleköp az ember levesébe :):):)

Macsek köszike kipróbálom :)

Fenix a Maximillian szebb és azt még mindig becézheti maximnak:):)

nika70
Salgótarján

Hello Lányok!

Fenix: nekem a Maximilian jobban tetszik, és egyébként azt még becézhetitek Maximnak is. Apuka mit szól a nevekhez? Nagyon édes a babód! Jók lettek a képek. Pénteken mi is megyünk, már nagyon várjuk, remélem nem lesz szégyenlős és megmutatja a pofiját!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Lányok nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyre nehezebben megy a mély alvás. Forgolódom ide oda, na meg mire befészkelem magamat, már mehetek is a WC-re... biztos lesz ennél rosszabb is... 8) ja és elalvás előtt menetrendszerűen megy a pocakban is a helyezkedés..., ami van hogy tovább tart mint nekem, de persze addig én sem tudok aludni. :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

zsana: ezzel én is igy vagyok:)

Mostanában már nem csak egyszer hanem kétszer háromszor is fel kell kelnem wc-re

Bármikor felébredek babó ugyanúgy ébred mocorog :)

Napközben szoktam behozni kb másfél óra kényelmes alvással :)

Bár azért fárasztó is.

nika70
Salgótarján

Hi!

Total elkeszultem, egesz nap a hulye monitort bamultam - persze most is, de ez mas :)

Kaptam tovabbitos-mindenki-nevessen emilt, masolok be par szosszenetet belole. Itt-ott durva lehet, bocsi elore is, nem en irtam. Remelem jolkedvre derultok :lol:

..."Kedves Télapó!>

Szeretnék egy hajós Barbiet, egy autós Barbiet, egy síelős Barbiet,
egy repülőgépes Barbiet, egy motoros Barbiet és egy diszkós Barbiet! Mást
nem köszi: Kati

Kedves Kati!

Eszedbe jutott már, hogy diplomás Barbie miért nem létezik?
Javaslom,inkább tanulj, ahelyett, hogy babázol, mert anyádat elnézve te
nem leszel
olyan szép, mint Barbie, és akkor cseszheted, hogy bárki is eltartson.
A Télapó

Egy olyan G.I. Joe-t hozzál, ami tud úszni a víz alatt, és van
szigonypuskája, és jó nagy kése, és ki van képezve gerilla
harcmodorból,és simán megöli bármelyik ellenséget! Gergő

Kedves Gergő!

Kissé agresszív vagy, fiam. Belőled vagy terrorista lesz, vagy
bérgyilkos, és tulajdonképpen egyik sem sokkal jobb a másiknál. Mit
szólnál inkább egy kanna benzinhez, és egy doboz gyufához? Van egy
érdekes kísérlet ezzel kapcsolatban, majd mellékelem a leírást.
- A Télapó

Kedves Télapó!

Már tavaly is kistesót kértem, és tavaly sem azt kaptam. Légy szíves,
ezúttal ne valami hülyeséget hozz, hanem amit kérek! Kistesót
- Ádám

Kedves Ádám!

Apád már tavaly is impotens volt. És még most is az. Az ólomkatona
pedig nem hülyeség. Dugd fel a seggedbe, meglátod, milyen jó lesz
- A Télapó

Kedves Télapó!

Szeretnék egy robogót, egy új számítógépet, egy új szobát, egy
nyaralót a Balcsira, amihez csak nekem van kulcsom, egy pénzzel teli
bankkártyát, egy új mobiltelefont (kamera is legyen rajta!), és egy
dévédé lejátszó
sem ártana. Várlak! - Tomi

Kedves Tomi!

Várjál csak, ha nagyon nincs jobb dolgod.

Kép
Kép
-macsek-

sorry, ha hosszu lett :oops:

Kép
Kép
-macsek-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?