Sziasztok ujra!
3 oldal visszaolvasas utan ujra itt. Persze megint meloban, de sebaj, legalabb le vagyok kotve napkozben.
FENIX! Nagyon gratulalok a kicsi fiuhoz! Hidd el, mikor meglesz, naprol napra mar el sem fogod tudni kepzelni, hogy is akarhattal kezdetben kislanyt! (kiveve, mikor bulibol hazaesik...)
NIKA! Nekem tegnap este egett a nyelocsovem ugy, hogy meg most is erzem. Aztan felkutattam a lakast egy Renniert, mint egy fuggo, de elfogyott. Mas trukk nem segitett. Nalunk a vedononel pont egy olyan plakat reklamozza a Renniet, amin egy terhes kismama mosolyog. Semmi olyasmit nem viszel be a szervezetedbe vele, ami gondot okozhat, es nem is keletkezik semmi ilyen. Csak ajanlani tudom!
VICUSKA! Kit erdekel, mennyit hizol? (Persze realis keretek kozott) Ha a parodat nem zavarja, akkor meg plane! Erezd jol magad, es a babad, ez a lenyeg! En meg azon parazok, miert csak 1,5 kg-ot hiztam 17 het alatt? Vajon jol fejlodik a kicsi?
GYUGYI! Nagyon gratulalok, eszembe juttattad azt a percet, amit sosem fogok elfelejteni, mikor vegre megjelent az a bizonyos masodik csik! Szurkolok nektek, vigyazz magatokra, csak nyugi, pihi es ami csak jol esik!
Ja, es a hasonalvast csak nagyon ovatosan emlegetnem a helyedben
BABZSAK! A Laura is nagyon szep nev, de en Lucat szeretnek, ha jovo heten kiderul, hogy kislanyunk lesz. Apro eliras csak a tablazatban, es koszonom szepen, hogy felvettel!
Holnap megyek amugy a vedonohoz, kiderul, mizu az AFP-mel, azert szurkoljatok egy kicsit!
Sziasztok, szep napot!!!