Új privát üzeneted érkezett!

És a környéken lévő kórházak? Az nem lehetséges, hogy máshova menj? És nincs időpont az UH-ra? :shock:
Jajj, hát nem egyszerű ez a Győr! Én tuti nem szülnék ott :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Dalma
köszi a felvilágosítást mani ügyben! Az jó hogy azt az emelt 6 hót az előző n.évből nézik.De utána ez a maximalizálás...hát igen végülis gyereket/ket szülni/nevelni nem túl jó biznisz. :mrgreen:

Sajnáltalak ahogy olvastam ezt az uh.-s dolgot...nem is értem Győr azért elég nagy város! :?

Kép
katica_75

Szia Dalma!

Én 2004-ben többször voltam UH-on magánrendelésen az akkori kórház-főorvosnál. Nem kellett bejelentkezni, kb. 1 óra múlva be is kerültem, ő a legjobb UH-os Győrben. Ha érdekel a neve, utánanézek a kiskönyvemben.Nem baj, hogy mással nézeted meg magad, mind akinél kikötsz végül. Kiskönyved gondolom még nincs, így csak egy papírkát fog adni a gyerek méreteivel.
A Baross utcából nyílik egy kis utca a McDonalds után, és ott rendel valahol az első emeleten. Ki van írva a lenti ajtóra. (valamilyen Miklós) Én a 24. hétig hozzá jártam.

Ezenkívül a barátnőm nemrég szült Győrben, van UH-ja a dokijának a magánrendelésen is, ha érdekel akkor elkérem az elérhetőségeit.

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok, lányok
Eszter vagyok, ma derül ki, 6+2-n, ténylegesen csücsül-e vki a pocakomban. Én is győri vagyok. Csatlakozhatok?
Dalminha, akihez járok, neki van uh-ja, de míg nem volt, is elküldött a 12. hét előtt is. nagyon lelkiismeretes.
Akiről Kati írt, Nagy Miklós.
Van egy kislányom, Sári, 15 hós lesz.
Jaj, nagyon izgulok már.
Látom, nagyon jó a társaságotok.
kornéliusz

Sziasztok! Hajrá hajrá egyre többen leszünk :)

Dalma, látod van itt megoldás! A legjobb helyre kerültél :lol:

Kornéliusz üdv köztünk! Hogyhogy csak most derült ki, hogy csücsül valaki a pocakodba? :) Gratula hozzá :wink:

Hát akkor nálatok se lesz nagy korkülönbség a két gyerkőc között!

Bár azt hiszem még mindíg én viszem a prímet....19 hóval! Hát nem semmi lesz! Annyi mindent nem tudok még, hogy hogy fogok megoldani.... :shock: :roll: De majdcsak lesz valahogy! :lol:

Harivera, nagyon nagyon szorítok a te kis 3 hetes csöpségednek, hogy jól kapaszkodjon :) Mikor mész dokihoz? Olyan jó lenne, ha már biztos lenne :P

KépKép
KépKép
akíra

Akíra, úgy értem, ma megyek dokihoz este. Kétcsíkosaim vannak. :lol:
19 hónap, az szép.Nagyszülők a közelben vannak? Vagy csak merészek voltatok? :lol:
Eszter

KépKép
KépKép
kornéliusz

Ja, akkor már értem! :lol:

Nagyszülők a közelbe vannak, de mindegyik dolgozik, egyik se nyugdíjas még, ugyhogy...inkább merészek voltunk :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok! Üdv Eszter! Reméljük, hogy örömhírrel térsz vissza Te is az orvostól!!!
Gyorsan be tudtam nézni, de nem sokára rohanok tovább...
Akíra, a nővérem gyermekei között is kevés a korkülönbség, és olyan csodálatosan megold(ott) mindent, ügyesen kezeli(te) a helyzetet. Nem emlékszem rá, hogy bármikor is "igazán" besokallt volna, bár hát tény, hogy nem egyszer láttam fáradtnak.
Náluk a nagyobbik babóka szerencsére nem vette zokon a kistesó érkezését, érdeklődéssel fogadta az új jövevényt. Némi féltékenykedés, irigység inkább már olyan 5/6 éves korukban jelentkezett. De elképesztő összefogás van közöttük, ezt klassz látni!
Biztos, hogy Nálatok is minden rendben lesz! A hozzászólásaidból kivéve Te is olyan igazi anyuka-típus lehetsz, tuti jól veszed majd az eléd gördülő akadályokat, nehézségeket! Csak bízz magadban!

Azt hiszem már tényleg csak hétfőn, az orvos után tudok jelentkezni. Addig is vigyázzatok magatokra! :)

Zsé - Anita
zsemlyécske

Zsemlyécske, hát remélem igazad lesz! :)
Én arra számítok, hogy az első fél év lesz nehéz igazán, mert Kyrával is az volt, hisz nagyon sokszor kellett még etetni, éjjel is, és ez vette ki az energiámat leginkább! De remélem, hogyha ez rendeződik, akkor már lefoglalják majd egymást, és kicsit felszabadulok! Most, hogy Kyra már megy, és elvan magába ha nekem dolgom van, sokkal jobb mint régen! Ezért számítok arra, hogy 1 év után már jobb lesz, és olajozottan megy majd minden! :)
Hát...próbálok optimista maradni, aztán majd meglátjuk! :lol:

Drukkolok a dokihoz! Legyen minden a legnagyobb rendben, és hozzál gyönyörű képet, és számolj be szép szabályos szívhangról! 8)

KépKép
KépKép
akíra

Kép

Sziasztok! Ime egy kép a petezsákrol!
Akira gratula a te zsákocskádhoz :D
Az ujjaknak üdv és kellemes babavárást :)
Hétfön megint megyek uh-ra rem már lesz szivhang

Kép
marianna80

Sziasztok! :lol:
Marianna gratulálok a szépen megtapadt babóhoz és akkor drukkolok hétfőre!!

Mi is voltunk ma.Minden ok,:lol: :lol: :lol: a szivecskéje még nálunk sem indult be. 2 hét múlva kell menni újra akkor már több mindent látunk! :lol:
Azt mondta a doktor úr h. most a vetélés esélye kb. 15% 2 hét múlva már csak 2-3% lesz...csajok ez azt jelenti hogy napról napra nagyobb biztosnágban vannak a babóink! :P És ez szuper! Kép

Kép
katica_75

Katica! jo nagy már a zsákocska :D mekkora??
neked mikor volt az utolso m ?
Lányok ti nem kivántok valamit, édeset vagy savanyut?
Én 2 napja reggelihez ebédhez savanyuságot eszek :)

Kép
marianna80

Sziasztok!

Gratula a petezsákocskákhoz :)
Akkor is ha még csak egy nagy "paca" akkor is olyan jó érzés már látni nem? A mi kis pacáink! Tök jó :lol:

Szívhang eddig még csak Sensinél volt? Vagy lemaradtam?

Sensi tényleg, olyan régen jelentkeztél! Ha olvasó üzemmódba vagy, szólj, hogy itt vagy azért és minden ok! :?

Marianna, én néha ezt néha azt kívánom :lol: Egyik pillanatba ubit eszek, egy óra múlva meg már édesség után kutatok (pedig én egyáltalán nem vagyok édes szájú :lol: )

KépKép
KépKép
akíra

Mariann
nem tudom mekkora,nem mondta a doki, de olyan megnyugtatóan beszélt hogy eszembe sem jutott kérdezni :oops: jan.31.volt az uccsó piri és 02.14.-én az inszem.Csodálom is hogy más Bálint napon nem ütyködött ??!!! :lol: azt gondoltam ez egy népszerű nap a fogantatásra :lol:

Szerencsére a kívánósság engem még elkerül!! kopp-kopp! Tejet viszont vedelek mert ég a gyomrom..gondolom ezért nem kíván semmit :P

Igen sztem. is csak Sensi dobogott. :D

Kép
katica_75

Sziasztok!

Csak egy gyors eletjel! Megvagyunk, es minden tovabbra is OK-nak tunik. :) Durvan beindult a hanyingerem, szombat ota mindig van, reggel delben este. Hala egnek nem egyfolytaban, de szinte egesz nap hullamokban. Ma pl meg nem volt, de mar az agyban elkezdtem enni, h megelozzem, es azota eszegetek egyfolytaban. Remelem csak ezert nincs, mert bevallom most meg aggodom. Es meg csak 7 het (holnap), hogy fogom kihuzni a maradek 33-at ha igy aggodom? Na meg most az otthoni dokim is jol ramijesztett. Ahol dolgozom, van macska. Azt mondta, h probaljam meg eltavolitani, mert nagyon veszelyes. A szortol elvetelhetek, vagy fejlodesi rendellenessege lehet a babanak. Tudtok errol vmt? Van valamelyikotoknek macskaja, foleg azoknak, akiknel mar van gyerek? Ugye nem olyan komoly ez??? ALmot nem cserelek, es meg soha nem ertem hozza, mert utalom a mcsakakat. De szorrel azert talalkozom a lakasban. :S

Most egyebkent egesz hetvegen itt leszek, mert a szulok Parizsba mentek. Hurra! :S

Most nem tudok nev szerint reagalni, mert nem tudtam meg visszaolvasni. Altalaban hulla faradt vagyok estere, gepezni sincs erom...melohelyen pedig nem volt alkalmam a heten sutyiban gepezni. :)

Majd igerem jovok reszletesebben.

Akira! ez viszont megutotte a szemem, hogy Fanni baba van a vonalzodon. Honnan tudod, hogy lany? Foleg, hogy valaki irta, hogy meg csak nekem van szivhangom. Hmm, ez fura. Hamarabb fogant volna a baby? Hetfon 6+2 voltam, mikor bepillantottak. Es nm is petezsakot mertek mar, hanem babat, aki 3.2mm volt. Gondolom azota 5 is van. :) Vagy lehet, hogy hamarabb fogant a draga? Hat nemtom, ha igy van, akkor max 3 nappal lehet idosebb, es akkor 6+5 voltam hetfon...de ezt nem hiszem, nem tudom.

Mindenesetre koszonom szepen mindenkinek, h drukkoltatok, es orultetek, h minden OK velunk. En is mindenkinek szoritok, hogy legyen szivhang, vagy ki-ki amire eppen var. :)

Majd jovok meg, legyetek jok!

Sensi es Beenie

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi!

Nyugi! Nekem két perzsa macskám van a lakásba! És itt voltak már akkor is amikor terhes voltam! Van egy vérvizsgálat, kérni kell, hogy csinálják meg azt is amikor vért vesznek és vizsgálnak legközelebb! Toxoplazmozis a betegség amiről a dokid beszél! DE!
Nem eszik olyan forrón azt a kását!
Előszőris! Ha neked volt valaha is macskád, nagy valószínűséggel te már elkaptad ezt a "betegséget" tehát nem lesz rád veszélyes!
De, ha nem kaptad még el, tehát nem vagy hordozója (ezt sose tudnád meg magadtól csak vérvétel után) akkor sincs olyan nagy gond! Mert a betegség a macska ürülékével és nem a szőrével terjed! A macskát ne simogasd ha nem muszáj! De ne a szőre miatt ne símogasd, hanem azért mert nyalja a fenekét és utána a szőrét, tehát ráviszi a bacit! De ha te evvel nem kerülsz olyan kontaktusba nem lesz semmi bajod! Ha a macska a házba van és nem megy ki a kertbe akkor meg alig van rá esély hogy elkapd tőle! De! Ha olyan nagyon ijesztegetni akart téged a dokid akkor remélem azt is mondta, hogy ez a toxo cucc a földbe is ott van, tehát ne kertészkedj! És a gyümölcsökön, zöldségeken is ott van, hisz a földből nőnek, tehát meg kell mosni alaposan mielött megeszed!
Szóval a konklúzió, igen terjesztheti a macska, de ennek kicsi az esélye, főleg ha tényleg nem te takarítod! És ezer más dologgal is elkaphatod!

KépKép
KépKép
akíra

Sensi!

Fanni! Hát ha akkor fogant volna amikor kellett volna (tehát ha közép időbe lett volna a peteérésem) akkor ugye annyi idős lenne mint a te bébid és akkor nálunk is lett volna már szívhag! De, sajna kicsúszott a peteérésem 16-18 örnyékére, a 10-12 helyett!
Na és most ugye mint tudjuk a lányok a lassú kitartóak, a fiúk a gyorsak de hamar kipurcanók (spermiumok)
És én tudom, hogy ebbe a hónapba mi rástartoltunk a kisfiúra, és így pont peteéréskor voltunk együtt, vagyis akkor amikor kellett volna lennie, és később nem, vagyis csak jóval később! És ezért tudjuk, hogy a 12.én bement kiskatonák közül csak egy stram csajszi bírhatta ki 16-18.ág! Szóval ezért én már tudom, hogy kislány! :lol:

Katica
, hát én eléggé rossz véleménnyel vagyok a valentin napról! Nem szeretem! De nem is ezért nem voltunk együtt, és hát tudod, hiába vagy együtt 14.én a drágáddal ha a peteérsed a közelbe nincs :lol: :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Harivera!
Gratula! :) Van mar 3 gyereked, uh szerintem nem kell rohanni. En azt mondanam, h menj 7 hetesen, akkor mar lesz szivhang, a babat is meg tudjak merni, nem csak a petezsakot.

Akira!
Ja igy mar ertem! En is ismerem ezt az elmeletet. Es nekem aztan gozom sincs, hogy milyen nemu lesz a baby. A gyogyszer miatt ugye 28 naposak voltak a ciklusaim, de igy meg ki tudja, mikor volt peteeres, mert az is fura, hogy volt egyaltalan. Ha normalisan szamolunk, akkor febr.8. Na most a baby lehetett febr. 6,7 es 9.-i "anyagbol" is, uh gozom sincs...de azert remenykedek, hogy kislany! :)

Na kesobb jovok!

Sensi s Beenie

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Vera!

Szerintem ráérsz még a 7. hét környékén menni! Én is majd csak a húsvét utáni kedden megyek! Szeritem nem kell hamar dokihoz rohanni, hacsak nincs valami nagy probléma......

Sensie!
Örülök, hogy minden oké!

Lányok, én egész nap eszegetek!!!!! :shock:
Na nem azért, mert annyira éhes lenék, de csak így viselem el az émelygést.....Én korábban sosem ettem reggelit a melóhelyen, ma reggel meg már útban befelé a kocsiban majszoltam a májkrémes kenyeret.......És szinte mindegy, hogy mit, csak rágjak.......Nem lesz ennek jó vége.. :lol: Majd csak begurítanak a szülészetre........

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta :P
nekem is ennem kell a gyomorégés miatt (ill. a tej segít) eleinte háztartási kekszet majszoltam még éjjel 2kor is! :roll: (ami valójában baromira hizlal) most vettem vasa kenyeret ami kalóriaszegény és finom is. Esetleg próbáld ki..főleg ha úgysem éhségből eszel.

Akíra :lol:
én sem szeretem a valentin napot .....EDDIG :lol:
Persze tudom hogy a pé.től függ... csak viccnek szántam a fentieket.(sajnos az elmúlt 25 sikertelen hónapnak köszönhetően sokkal többet tudok a fogantatás rejtélyeiről, mint amit valaha is tudni szerettem volna :? )

Kép
katica_75

Sziasztok!

Jelentem, meg nem tudtam visszaolvasni, de ami kesik, nem mulik.

Harivera! Boc, elszamoltam magam. Csak a neved alattiakat szamoltam meg, de mostmar latom, hogy a legkisebbe maga a vonalso. :) Uhh, akkor o lesz az 5. baby?? Nem semmi. Remelem o tenyleg lany lesz mostmar. (en is ebben remenykedem :) ) Miert nem lombikoztatok, hogy tuti lany legyen. Vagy kalkulaltatok, hogy ovulacio elott legyetek egyutt?

Na majd meg jovok!

Sensi es Beenie

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Vera, én azért elmennék dokihoz, mert ugye a te esetedbe már az is jó ha mondja a doki, hogy a petezsák jó helyen van! És aztán a 7. hét környékén még a szívhang miatt is elmész :) Szerintem megnyugtató mindenképpen! És nagyon örülök, hogy már te is közénk tartozol! :D

Katica, hát igen azért azt meg tudom érteni, hogy te most már szereted a Valentin napot :D A helyedbe én is szeretném! És hát igen, nem a legjobb ha ennyit tud róla az ember! De lényeg, hogy most már ott kapaszkodik a kis drága :) Vagy ketten vannak? Esetleg hárman? :roll: :lol:

Ditta, én is ajánlom, hogy inkább vasa vagy abonett szeletet rágcsálj, vagy van a korpovit keksz, az is jó! Én ugyanígy rontottam el Kyránál! Na most nem akarom! Ugyhogy tuti teszek ellene! :lol:
Bár mondjuk most meg keveset eszek...reggelire Kyra maradék szelet kenyerét eszem meg ami kb a tenyerem nagysága ujjak nélkül! Délelött egy alma! Majd ebéd, de az se sok! Délután semmi, és este már inkább csak egy adag popcorn! :roll: Szóval ez azért nem túl sok! De hát van miből táplálkoznia a bébinek így is! De nem kívánok semmit! Időnként egy kis édes akkor almát eszek ha meg sósat akkor popcornt :lol:

Vera, tényleg kapsz valami bogyót majd? Utro vagy mi a neve? Az lehet jó lenne! Nem?

KépKép
KépKép
akíra

Vera nem lehet hogy akkor most ikrek? Két peteérés? És akkor az első jó volt kislánynak a második meg a telibetalált kisfiú? :lol:

KépKép
KépKép
akíra

akíra benne lennék de nem hiszem hogy az első az igazi pé lenne hanem inkább csak próbálkozás volt a pé-nek. De majd meglátjuk.
Már most szedek napi egy szem utrot. Az előzőről megmaradt egy levél

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Vera,
gratula! :lol:

Bocsi most ennyi, ennyit bírok kb. ülve, kegyetlen szarul vagyok, de Kistesóért mindent, nem igaz? :D

Vigyázzatok magatokra, szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
dreika

Jooooreggelt! :)

Egyelore csak egy uj onalzo proba... :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Ilyen és ezekhez hasonló Next kismamarucikra felveszek rendelést árprilis 23-ai szállítással.

A teljes kínálatot itt tudod megnézni! :)

http://www.next.co.uk/shopping/women/motherandbaby/2

Kép

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Harivera! Gratula a pocaklakodhoz!
látom te is szeded az utrogestánt,én is. mennyit szedsz belöle? és csak szájon át? Én 3*1 szedek szájon át és 3*2 hüvelybe+duphaston+coragon szuri minden másnap.

Lányok szed vki még ilyet??
Én a vetéléseim miatt kapom,ugyanis volt a lányom előtt 2 vetélés egy 5-6hetesen ,egy pedig 19hetesen. És Alexával is kétszer véreztem be 6hetesen és 12hetesen+végig feküdtem a terheséget. ugyhogy most is tartok vmenyire az egésztöl! de remélem ezzel a terheséggel nem lesz semmi gond! probálok most is sokat piheni csak egy örökmozgo 3éves mellet nem igazán megy.

Kép
marianna80

Sziasztok Kismamik!

Csak benéztem kivel mi van,és látom minden okés!én ma nem tudtam semmit se csinálni.ha ittam,attól volt hányingerem,ha nem,akkor attól.egész nap,most egy kicsit jobb,enni is kéne valamit.remélem nem lesz rókakoma megint :D

Vera Gratula!

Mariann!
Én is 2*1 szem duphastont szedek,ezt a 12ik hétig kell.nekem is előző vetélés miatt.

Nagyon tutik ezek a rucik!

Na,ha még tudok jövök!
Puszi nektek

Kép
Vendég

Bogyra!

Engem érdekelnének a rucik! milyen úton módon lehet rendelni?és mennyiért?mert nincsenek forint árak

Köszi

Ancsa
Vendég

Ancsa :)
Engem is eléggé kínoz az émelygés.......nekem meg állandóan rágcsálnom kell valamit, akkor kicsit jobb........Már délután kicsit le is dőltem, de aludni nappal nem nagyon tudok...

D.

Kép

Kép
ditta76

harivera!
nagyon kevés a progeszteron szintem :( És mivel a lányomat is nehezen hordtam ki............. ez van :roll:

Kép
marianna80

Sziasztok!

Nem tul nagy a forgalom, biztos mindenki marciustizenotozik. :)

Nem semmi mennyi mindent szednek itt paran. Itt Angliaban nem adnak semmit arra, ha valaki verzik vagy barnazik. En sem kaptam, de hala azota nem is volt semmi.

A ruhak sztem Angliabol vannak, illetve onnan fogjak hozni oket. Legalabb is en szoktam ott vasarolni, nalunk van. A baby holmik meg iszonyatosan edesek, nagyon edes mintai vannak a next-nek, es a szinek is jok. Mert itt Angliaban altalaban csak foleg rozsaszin meg kek cuccokat arulnak a legtobb helyen, hulyet kapok tole...de itt van mas is. Csak sajna meg kell varnom, hogy milye van a babynek, mert ahoz draga, hogy csak ugy hasamra ussek, unisex feher cuccokat meg nem nagyon akarok venni. Szerintem magyar penztarcanak draga, de ti tudjatok. Szorozzatok be kb 360-al. Az biztos egyebkent, hogy jo minoegu a next, en is ott fogok majd vasarolni sokmindent...magamnak is, meg a babynek is. Persze a karcsonykor ott vasarolt farmeremet mar nem tudom begombolni, es mit ne mondjak, volt rajtam vagy 3x. Remelem egy ev mulva mar hordhatom ismet. :)

Egyebkent ha vknek kell vm innen, en is tudok vinni/kuldeni. Akar next, akar mas.

Vigyazzatok magatokra!

Sensi es Beenie

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!
Jó sok volt a termés, nagyjából végigolvastam!
Akíra, jól eltűntem a múltkor, mentem a dolgomra :(
Kati, megköszönném, ha utánanéznél annak az UH-s dokinak. Azt hiszed Grekó vagy Kardó vagy ilyesmi a neve. A másik a Nagy Miklós, ismerem, lehet elmegyek egyikükhöz. Különben tényleg nem fog elküldeni UH-ra, kérdeztem a barátnőimet, akik terhesek, és egyikük sem volt 12. hét előtt. Gyorsan elküldöm, mielőtt kinyomja Kornél

Kép
Kép
dalminha

Na, nem tudok írni, itt garázdálkodik ez a nagyfiú.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok lányok!Most jöttem meg az esős, borús párizsi nyaralásból.Olvasom a leveleiteket és már alig várom,hogy 25-én uh-ra menjek.A terhességet az utolsó mensitől számolják, igaz?Akkor én most 5+3 vagyok...Ngayon várom a 25-öt!Én nem vagyok éhes, reggeli hányingereim sincsenek, néha napközben, meg még mindig van ez a "mindjárt megjön érzés", kis görcsök, a cicim viszont nő és keményebb...meg érzékenyebb.
sclara

Sziasztok!

Dalma! Nalunk itt Angliaban 12 hetig eleve nem foglalkoznak senkivel, ha nincs ra komoly ok, az elso uh is akkor van. En sem voltam, nyugodt, uh megertelek. Szerencse a szerencsetlensegben, hogy volt ez a kis barnazasom, igy megneztek es lattam a babyt a kalimpalo szivevel. Igazabol az egesz gyerek egy nagy szivdobogas volt. :D

Sclara! Az en fonokeim is Parizsban vannak, alig varom, hogy hazaerjenek, mert mar agyon nm birom.

Reggeltol kora delutanig rosszul vagyok, es ilyenkor igerult es turelmetlen, igy a gyerekhez sincs nagyon affinitasom, csak felidegesit. Ettol meg persze lelkiismeretfurdalasom van. Segitene, ha ennek, de alig birok vmt lenyomni a torkomon, nem kivanok semmit. Lekuzdok mindig egy kicsit, es olyankor jobb, de nem tudok annyit enni, hogy elmuljon teljesen. Es ez este kezdodik megint, igaz akkor enyhebben, de lefekves elott kozvetlen eleg durva megintcsak. Emellett almos is vagyok nagyon...foleg, h pentekrol szombatra nem tudtam aludni, kb 4 orat sikerult csak. Szal kesz vagyok. Mondjuk azert megnyugtat, hogy rosszul vagyok, mert azt mondjak ez azt jelenti, hogy minden ok, es szepen fejlodik a baby. Persze akinek nincs, ne ijedjetek meg, az is normalis, es a baba ugyanugy jol van. Multkor pl megdurvabb volt, minde reggel es deluta menetrendszeruen jott a pokol, sokszor sirassal is vegzodott, annyira kivoltam....3x hanytam is. Mondjuk akkor asszem nem tudtam megoldani, hogy mindig tudjak azonnal enni vmt, amikor ereztem, hogy jon a hullam. Ezert lehetett rosszabb. Meg mondjuk a reggeli alapbol sokkal durvabb volt.

Lanyok! Beleolvastam egy topikba, ahol most kb 12-15het korul vannak a babyk. Es ott a csajok egy csomoan voltak/mennek 4D-s uh-ra, es mar a nemuket is meg tudjak mondani, ha nem takarja magat a baby. En azt hittem, hogy ilyen koran meg nem erdemes. De lattam egy kepet, es hihetetlen jo volt, egy igazi baba, csak kicsiben. :) Szerintem en is el fogok majd menni, amikor haza megyunk legkozelebb. Maj.16-ra szeretnenk +utana meg par nap, de majd meglatjuk, ez meg nem tuti. Nekem junius elott mindenkepp haza kell mennem, mert lejar az utlevelem. Igaz mar kesz az uj, de csak en vehetem at. Otthon mennyi egyebkent egy 4D-s uh? Itt nem adnek erte 180fontot (kb 65e ft), de gondolom otthon sokkl olcsobb, 20e-nel nem gondolom, hogy tobb, es annyit meg siman meger.

Na majd meg benezek. Vigyazzatok magatokra!

Sensi es Beenie

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Nem tetszett megsem az uj vonalzom, uh csinaltam megegyet. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok! :)

Jajj, de aranyos vagy, akíra, hogy beraktál a táblicskuba :)
Még adatok:32 éves vagyok, 1.baba, Kórház:Székesfvár, Köv. UH:márc.25.

Kicsit megijedtem tegnap, mert elmúlt a mensis hasfájásom, ill. egyre ritkább. A hányinger mondjuk reggelente megvan kicsit.Ez nooooormális ebben a z időszakban?Meg esténként alig tudok elaludni, zakatol a szívem.De lehet, hogy csak izgulok?

Vera, nagyon drukkolok! :)
Vendég

Melus, látszik, hogy egy idős terhesek vagyuk :lol:
Nekem is pár napja sokkal kevesebbet fáj a hasam, de ma reggel már jött a hányinger.... :? Még most is kicsit rossz a gyomrom! Mindjárt veszek be egy Renit szerintem :?
Ja, és éjjel alig bírtam aludni! Melegem is volt, forgolódtam, és folyton hülyeségek jártak az eszembe amitől nem tudtam aludni, és a szívem a torkomba volt :evil:

Én hétvégenként nem igen leszek soha, mert ez a családé, ugyhogy ne izguljatok soha miattam :wink:

A táblába ha van még valakinek valami akkor szóljon, Melus neked beírtam az adataidat!

Senis, igen a 12-15 hét körül 4d vel meg lehet már állapítani a baba nemét ha úgy fekszik! Sima uh viszont a 19 hét körül mutatja ki kb. (legalábbis nekem így volt)
És 9-13 körül van a 4d! Nem olyan nagy pénz!
A Next ruhák tényleg jók! Nekem is van elég sok, meg Kyrusnak is rengeteg Next ruhája van! De nem olyan drága az még az itteni pénztárcának se! itt se sokkal olcsóbb! Én dobtam egy hátast amikor egy kismama pizsiért elkértek 12ezret! Szóval a kismamákon és a bébiken itthon is meg akarnak gazdagodni hidd el! :lol: :twisted:

KépKép
KépKép
akíra

Jajj lányok, már kérdezni akartam, hogy most akinek lombik babája van annak ikrei lesznek? :P

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Eddig nem panaszkodtam hányinger,rosszulét meg ilyenek. Ma reggel meg hányingerem volt van+fáj a gyomrom király! :( Ugy látszik engem is utol ért! :?
Akira!

A táblához 28 éves vagyok.
És 2nöi klinikán fogok szülni ugy néz ki eddig,mert 31.ével be zár a söpfmerei :cry: köv uh pedig márc 17.

Kép
marianna80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?