Sziasztok!
Dalma! Nalunk itt Angliaban 12 hetig eleve nem foglalkoznak senkivel, ha nincs ra komoly ok, az elso uh is akkor van. En sem voltam, nyugodt, uh megertelek. Szerencse a szerencsetlensegben, hogy volt ez a kis barnazasom, igy megneztek es lattam a babyt a kalimpalo szivevel. Igazabol az egesz gyerek egy nagy szivdobogas volt.
Sclara! Az en fonokeim is Parizsban vannak, alig varom, hogy hazaerjenek, mert mar agyon nm birom.
Reggeltol kora delutanig rosszul vagyok, es ilyenkor igerult es turelmetlen, igy a gyerekhez sincs nagyon affinitasom, csak felidegesit. Ettol meg persze lelkiismeretfurdalasom van. Segitene, ha ennek, de alig birok vmt lenyomni a torkomon, nem kivanok semmit. Lekuzdok mindig egy kicsit, es olyankor jobb, de nem tudok annyit enni, hogy elmuljon teljesen. Es ez este kezdodik megint, igaz akkor enyhebben, de lefekves elott kozvetlen eleg durva megintcsak. Emellett almos is vagyok nagyon...foleg, h pentekrol szombatra nem tudtam aludni, kb 4 orat sikerult csak. Szal kesz vagyok. Mondjuk azert megnyugtat, hogy rosszul vagyok, mert azt mondjak ez azt jelenti, hogy minden ok, es szepen fejlodik a baby. Persze akinek nincs, ne ijedjetek meg, az is normalis, es a baba ugyanugy jol van. Multkor pl megdurvabb volt, minde reggel es deluta menetrendszeruen jott a pokol, sokszor sirassal is vegzodott, annyira kivoltam....3x hanytam is. Mondjuk akkor asszem nem tudtam megoldani, hogy mindig tudjak azonnal enni vmt, amikor ereztem, hogy jon a hullam. Ezert lehetett rosszabb. Meg mondjuk a reggeli alapbol sokkal durvabb volt.
Lanyok! Beleolvastam egy topikba, ahol most kb 12-15het korul vannak a babyk. Es ott a csajok egy csomoan voltak/mennek 4D-s uh-ra, es mar a nemuket is meg tudjak mondani, ha nem takarja magat a baby. En azt hittem, hogy ilyen koran meg nem erdemes. De lattam egy kepet, es hihetetlen jo volt, egy igazi baba, csak kicsiben.
Szerintem en is el fogok majd menni, amikor haza megyunk legkozelebb. Maj.16-ra szeretnenk +utana meg par nap, de majd meglatjuk, ez meg nem tuti. Nekem junius elott mindenkepp haza kell mennem, mert lejar az utlevelem. Igaz mar kesz az uj, de csak en vehetem at. Otthon mennyi egyebkent egy 4D-s uh? Itt nem adnek erte 180fontot (kb 65e ft), de gondolom otthon sokkl olcsobb, 20e-nel nem gondolom, hogy tobb, es annyit meg siman meger.
Na majd meg benezek. Vigyazzatok magatokra!
Sensi es Beenie