Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Rékának nagyon boldog 2. szülinapot!

Boni, nagyon jó lett a torta!!! gratula hozzá! az elején a Zsigi képet hogy tudtad rászerkeszteni? vagy az olyan ehető ostya?

Julcsi, nálunk most kezdett szakadni pár perce! azért nyugtass meg, hogy azóta nálatok már csitult a dolog... el akarunk ma menni autóval, de ilyen időben nem szívesen vezetek...

itt most egyfolytában villámlik és dörög, de olyanokat, hogy betojok még én is...

Beni reggel és este is cumisüvegből kapja a kakaót, lassan kisbögrét tervezek neki, hátha átszokna. napközben meg pohár, vagy vannak a különböző üditős flaskák, kubus, stb. azokból iszik! van millió csőrösünk, itatónk, de azok nem érdeklik...

na. inkább kikapcsolom a gépet, mert nehogy belénk vágjon a villám! :S

sophie27

Zsófi itt is dörög meg villámlik :cry: pedig állatkertezni akartunk :cry:
Vendég

Rékának boldog szülinapot! :lol:
Vendég

JA ehető ostya..rendeltem egy nagyot, és ez volt hozzá a próbakép :lol:
Vendég

Rékának boldogat!

Na akkor nem csak az én gyerekem ilyen... Mindent megiszik pohárból napközben amúgy, vagy a varázsitatóból, de a tejet csak a megszokott puha csőrösből hajlandó...

Boni, nagyon szép lett a torta, jó lehetett a szülinap :lol:

Itt egy negyed órás zuhé volt, utána elállt. De még mindig szürke az ég :roll:

yuyu79

Mi is akartunk menni sétálni, de közben rájöttem hogy jön hozzánk a védőnő 2 éves státuszt csinálni. A Peti meg alszik amúgy... Tegnap is jó sokat aludt, ma meg még kb fél órát volt csak ébren... :)

yuyu79

Jobb reggelt a tisztelt egybesülteknek!

Ritka pocsék éjszakánk volt. Az egész már húzódik pár napja, de ma éjjel értük el a tetözést, mint az árhullámnál. Dönci taknyos pár napja, mivel ömlik belöle a nyál, az ökle a szájában folyamatosan, nem lehet vele annyiszor kezet mosni, mint ildomos lenne a keresztfertözés elkerülése érdekében és igazán karanténban se tudtam tartani ugyanebböl az okból. No teljes munkát végzett, mert 4-böl 3-an szintén taknyosak és felváltva üvöltenek, hogy fáj a torkuk. Regö továbbra se hajlandó kifújni az orrát, Imi bög, ha ránézek, Dönci meg 3 napja nem aludt, alig tud a kis szemnek alig nevezhetö lörésen kinézni, de ö hemzseg tovább ezerrel.
Nomármost nem is lenne ez gond, ha nem jártam volna tegnap a fürkésznél és nem lennének 10 perces fájásaim. Elmentem Döncivel és a fájásaimmal a hütöt feltölteni, szorongattam közben erösen a bevásárlókocsi tolókarját és próbáltam koncentrálni, hogy mi is kell. Ez így ment egész hajnalig, idönként bealudtam, felébredtem, hogy fáj, stb. Közben a gyerekek felváltva üvöltöttek és forgolódtak, inhaláltunk, orrot szívtunk, mindent megtettünk, de az alvás nem jött nagyon össze. Most aránylag nyugi van. Fájdogálok még, de semmi komoly. A gyerekek játszanak, mintha a világ legkialudtabbjai lennének, én meg vegetálok. Gondolom egy túrótorta legyártása és a bajor sörszószos disznósültem megteszi majd a magáét. :) Utóbbinak pár napja nagy sikere volt, úgy ették, mint kacsa a nokedlit és jót aludtak. :) A hús 2,22 Eurora volt leárazva kilónként és olyan isteni kabátos sült lett belöle, hogy az hihetetlen! :)

A sok kis szülinaposnak nagyon boldog szülinapot!
Boni nyitom az ajtót akartam még a múltkor írni. Nincs kedved átugrani pár hétre hozzánk egy kicsit kisegíteni? Zsigát is hozzad persze! Fuvar lenne, arra se kéne költenetek! :)

A torta is frankó lett, ha macerás is volt! Most úgy ennék valami édeset! Látom Ikeában voltál az anyag élelmiszerekért. Jópofák, ugye? :)

No mentem, mert hasogat a derekam, zuhanyzok egy kört, aztán jön a barátnöm a kulccsal (tegnap nem volt otthon, nem tudtam elhozni). Mondtam neki, hogy úgy tárazza be az állatokat kajával, hogy Isten tudja mikor tudok ránézni a bandára vagy bízza az ügyet a macskára. Utóbbi ötlettöl nem volt valami lelkes...
Azt mondta, hogy éppen pucolja a lakást, hogy elégedett legyek. Na majd meglátom mire képes!?
Mondtam már, hogy megint terhes?

Puszedli: én
Vendég

Húúú, Barbi, azért ez így nem semmi. Nem is tudom hogy bírod. Remélem hamar meglesz a legkisebb, és legalább a szülés körül minden rendben lesz, és hamar mehettek haza. Csak nehogy aztán az újszülött is elkapja :roll: Csak drukkolni tudok, hogy kicsit rendeződjön a helyzet és gyógyuljanak a gyerek... Férjed segít azért legalább valamennyire? Tényleg nem lenne rossz ha valaki ki tudna ugrani hozzátok segíteni :wink:

Na majd írd meg a fejleményeket, meg az örömhírt, ami a jelek szerint már nem várat magára sokáig :) Tudsz üzenni majd valakinek?

yuyu79

Ja, és az állatok miatt aggódj legkevésbé... nem igaz, hogy nem tudják máshogy megoldani. Van Neked most elég bajod, nem? :roll:

Ja, már írtad hogy terhes... és eddig minden rendben? Hány hetes?

yuyu79

Barbi mennék én de uram nem engedne :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsban, voltunk Málnus bőrével tegnap dokinál, szerinte semmi komoly, majd kinövi :roll: szóval már nem tudom mit gondoljak, de mivel az biztos, hogy nem tej vagy tojás allergia, így ezt abbahagytuk, aztán majd meglátjuk mi lesz....

Julcsi, neked ment privi!

Boni, nagyon szuperek a képek!

Barbi, kitartást, lehet, hogy holnapra lebabázol??? :D jobbulást a gyerekeknek!

Tegnap futólag láttam Felícia képeit, nagyon, de nagyon tetszettek!!! Örülök, hogy végre önmagadra találsz!

Visszaolvasni nem volt időm, mi ma el akartunk menni a Balcsira kempingezni, de mivel vihart mondtak, maradtunk, erre sehol semmi, de még csak egy kósza felhő sem, nyugtassatok meg, hogy a Balcsin más a helyzet, mert kezdem utálni, hogy nem indultunk el :evil:
mindenesetre holnap elmegyünk, de így csak két napra...

mennem kell, MÁLna mezítláb rohangál a kertben, és tologatja a babkocsiját....

<
sziszka78
Tolna

Szisz ott is vihar van! örülök,hogy Málnusnak ez nem tej és tojásdallergia...drukkolok,,hogy elnője :roll:

ma megint kétszer egymás után csapott bele a szemközti templomtoronyba a villám.. csak úgy pörgött az óramutató! :roll:
Vendég

Boni!

Köszi, jut eszembe, tegnap megnéztem a Titok című filmet....ez alapján javasolnám, hogy a 3. vonalzón a 2. mondatot tedd kérlek jelen időbe, mert ha jövő időben marad, akkor, csak a távoli jövőben valósul meg :wink: egy próbát megér :D
Egyébként pedig, mindenkinek javaslom, aki híján áll a pozitív gondolkodás terén! Egy próbát szerintem mindenkinek megér!

Köszi a viharinfót, itt semmi nincs....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2010.08.06 19:48-kor.

<
sziszka78
Tolna

a net-en is meg lehet nézni, de másfél órás....itt:
http://www.titokfilm.hu/thesecret/

<
sziszka78
Tolna

Szisz köszi :wink: megnézem
Vendég

Á nem hiszem, tök jól vagyok és ennek a jelek szerint így is kell maradnia, mert most hívott a barátnöm, a tudjátok melyik, hogy elindultak, de a mosógép és a mosogatógép még tele, ne felejtsek már holnap átmenni és kipakolni, a kakadu nem eszik zöldet, neki minden nap a vizébe multivitaminos pezsgötablettát tegyek, a halak ráérnének ugyan négynaponta az etetéssel, de a ráknak a mirelitt ugye kell, a nyúl szereti a vizesüvegét magához rántani, a sivatagi egerek meg folyton szomjasak és nem ehetnek zöldet, mert attól viszont hasmenést kapnak. Mégis a macskára fogom bízni a csapatot! Holnap nálunk is vendég várható, a párom barátja Prágából, már ezer éve nem láttuk egymást.
Ma kitomboltam magam, felmostam, kitakarítottam, csináltam ebédet, sütöttem túrótortát, leápoltam a bandát, de Dönci már hangszerel az éjszakai müszakra. :(

Már megint a fiúk miatt föhet a fejem, Imi nem olyan vészes, de a kisfickók rendesen feladják megint a leckét. Elballagtam Döncit inhalálni.

Puszi: én
Vendég

Sziszka, köszi, válaszoltam... Egyébként éjjel azért ideért a vihar, dörgött-villámlott rendesen... Nálatok is? Remélem most már jóidőtök lesz a Balcsin...

Barbi, várom a híreket... vagy csak jóslófájásaid voltak? :roll: Jobbulást a srácoknak!! Te még nem kaptad el? Nem lenne jó most...

Mi mostanában a délutáni alvással szenvedünk, tegnap se aludt Eni napközben, meg tegnapelőtt se. Igaz így éjjel 11-12 órát aludt viszont. Na most majd megyünk délelőtt sétálni, hátha lefárad. Tegnap nem tudtunk, jött a védőnő státuszolni... De azért 2 évesen még nagyon korai lenne leszoknia a délutáni alvásról szerintem. Másnál nincs gond ezzel?

yuyu79

Julcsi, nálunk egyelőre nincs gond a délutáni alvással. persze néha próbálkozik, de mindig bealszik végül. amúgy itt a játszón nagyon sok kétéves sztrájkolt anno, hogy nem aludtak napokig, hetekig délután, aztán most egyre többen újra alszanak. sőt, Beni barátnőcskéje is elég ritkán alszik délután, de szerintem sem jó, ha ilyen picinek sem alszanak már! én is szeretnék törekedni arra, hogy sokáig fenntartsuk ezt a jó kis állapotot, mert azért csak akkor van nekem is nyugi, ha ő pihizik. aztán decembertől újra 0-24ig műszak lesz, de addig még jó lenne pihikézni párszor! :)

Barbi, nagyon a végét járod már... kitartást, a fiúknak és Iminek jobbulást! remélem, hogy nem lesz semmi komoly gond belőle, mármint nem leszel Te is beteg, vagy, ha megszületik a pici, akkor a legkisebb... nem lenne jó!

Sziszka, most töltöttem le a titok filmet én is, igaz, egy barátnőmnek, de lehet, hogy akkor én is megnézem, ha már így ajánlod!

szép hétvégét mindenkinek! mi megyünk most vásárolni, szerencsére kaját már csüt. este megfőztem, szóval jut mára is belőle! :)

sophie27

Zsigi, Miku, Barnus, Réka! Nagyon boldog szülinapot nektek!

Tényleg hihetetlen, hogy már 2 évesek a kis lurkóink.... Rohan az idő!

Dia! Szép lett tortád, édes Virág a fotókon!

Barbi! Próbálj magadra vigyázni egy picit! Az állatokat meg majd tényleg megoldják. Csak nem várják el, hogy kétperces fájásokkal is átrohanj majd etetni! GYerekeidnek jobbulást!

Nálunk is haladnak a dolgok: Voltam dokinál, van petezsák, benne egy nagyon apró kis maszattal. :-) Mérni még nem nagyon lehetett, majd 4 hét múlva megyek megint. A lényeg, hogvan jele, és nem méhenkívüli.

Réka időközben nagyon szobatiszta lett, annyira, hogy éjjel is mindig ébred, anya, pisilni kell kiáltással. Szegénykém ma annyira álmos volt, hogy majdnem lefordult a biliről éjszaka, csukott szemmel, úgy kellett tartani. Szóval holnao sztem már pelus nélkül alszunk, mert 3-4 napja száraz pelussal ébred a drágám. a kakival nem tudom mi lesz, mert az még nem nagyon megy bilibe. Most 3 napja nem kakilt, amit én a tejnek tudok be a fehérjetartalom miatt. Egyik napról a másikra leszokott az esti tápiról (ugye ő még ezt kapta tej helyett), cumisüvegről. Most attól függően kap még este kis híg kakaót vagy joghurtot, fürcsi előtt, hogy mikor vacsizunk. De konkérten rászoktatni a lefekvés előtti tejre, kakaóra már nem akarom. Amúgy a tejet meg nem issza meg magában. :shock: Fürcsi közben fogmosás, fekvés előtt persze még 1,5 dl vizet simán letol, gondolom ezzel pótolja kicsit a tejcsit, és ezért is van éjjeli pisi. Sebaj majd erről is leszokunk. ( Boni! Nálatok kel Zsigi éjjel pisilni???) Szóval lassan elhagyunk már minden babás dolgot, igazi nagylány lesz már belőle :D Lassan majd a rácsos kiságytól is megválunk majd, úgyis kell majd tesókának....

Most egy pár napig nem leszünk, megyünk Nyíregyre keresztelőre, aztán apósomékhoz Berekfürdőre, ahol sátoroznak. Mi is alszunk ott egyet, aztán meglátjuk ottmarad-e RÉka 2 éjjel/3napra vagy sem...

Tesóka: ti mikor mondtátok el a nagy hírt a szűk családnak? Hamarabb, mint első babával?
Meglévő gyerkőcnek ki mikor mondta el, hogy kistesó van a pocakban? Olvastam, hogy túl korán sem jó (beláthatatlanul sokának tűnik neki a 8-9 hónap) ,meg későn sem(nincs ideje felkészülni rá lelkiekben). Úgy talán középtájon....
Nálatok tapasztalat?

panna1

Panna a biztonságosnak tünö 11-12. hét tájékán. Én mindig elvittem magammal a szaporulatot a fürkészhez az elsö uh-ra is. :)

Hát nem tudom mit vár el a barátnöm, mert hiába kértem a szülei telefonszámát, nem írta meg. De én se estem a fejem lágyára, a telefonjukba be van programozva és kb. azt is tudom, hogy hol laknak (olyan 1 utcányira a lányuktól, szóval nekik inkább menne az átugrás, mint nekem). A párom mindenesetre közölte, hogy ö max. hetente egyszer megy át...

Én még nem vagyok beteg, pedig mindenki rám köhög és tüsszög. Regö elég nyomorultan van, remélem nem lesz kórház a dologból.
Az éjszaka ezzel együtt nem volt olyan vészes, mint az elözö. Regö ugyan hányt egyet reggel 5-kor, de ez csak a lenyelt trutyi volt. Ökegyelme nem hajlandó kifújni az orrát, hanem hátra leszívja és lenyeli, ami persze hasfájáshoz és hányáshoz vezet. :(

Mivel most bealudtak a fiúk, a párom elment a lányokkal a postára, én is ledölök.

A barátnöm egyébként arra se volt képes, hogy a saját nyaralásukat érdemben elökészítse, mert rossz helyre mentek. Két Novigrad van Horvátországban, egy Isztriában és egy Dalmáciában... Nekik a jelek szerint nem Isztria jutott... Kis káröröm részemröl, mert én is, a párom is felhívta a figyelmüket ezen apró tényre. :)

Puszi: én
Vendég

Huh, Barbi! Ez a nyaralásszervezés nem semmi azért!

Boni! Még neked akartam írni, hogy elképesztő milyen tortát alkottál Zsigidnek! És olyan aranyos nagyfiú már ő is a fotókon!

Szisz! Az azért jó, hogy nem tej- és tojásallergia. Remélem kiderítik, hogy mi is, és az könnyebben kerülheő lesz, vagy gorsan kinövi Málnus!

Apró! Neked kitartás! Remélem pocakfájást gyorsan kinövi a picurka!

panna1

Regö értékei sajnos esöben elérve a kritikus szintet. Most már csak a csoda segíthet. Ráadásul az autónk kölcsönben van és az illetö nem elérhetö és magától nem akarózik több nap után se visszahoznia a párom kérése ellenére. Innen szép nyerni... :(
Vendég

Boldog szülinapot és névnapot az ünnepelteknek, utólag is!

Apró, én is remélem, hogy nem fordul olyan komolyra a pocakfájás, és hamar kinövi a kicsi. Egyébként nálunk is ugyanazok a problémák jönnek elő, mint Emmánál. Fura, hogy a tesók így hasonlítanak egymáshoz.

Boni, nem semmi torta, igazi művész vagy!

Barbi, remélem, rendbe jönnek a dolgok. Tényleg nem semmi ez a nyaralásszervezés! Egyébként te mikorra is vagy kiírva?

Mi próbálunk belerázódni a mindennapokba, de még nem tudom elképzelni, hogy lesz, mikor egyedül leszek itthon a 2 kölökkel. Lilikét elég nehéz elaltatni, és kezdődik a hasfájás, valószínűleg mert túl mohón és sokat szopizik. Ma egyébként egész jó volt, 2-3 óránként evett, és így kevésbé nyügizett. Este alig lehet letenni, tegnap is volt egy jó hosszú sírdogálás, viszont utána 5, majd 4,5 órát aludt. Az éjszakáink általában ilyenek.

Emma még ismerkedik a helyzettel. Mikor hazajöttünk Lilivel, nem akart tudomást venni róla, úgy tett, mintha ott se lenne. Most már kezd feloldódni, sokat nézegeti, simogatja, meg beszél róla. Szóval alakul a helyzet.

Lenne egy kérdésem: volt valakinél szájpenész? Mert Lili alsó ajkán és a nyelvén egész apró fehér pöttyök lettek, amiket csak nagyon nehezen lehetett gézlappal leszedni. Most kenjük ezzel a glicerines-boraxos cuccal, de nem vagyok benne biztos, hogy szájpenészről van szó, mivel nem lepedék, hanem pöttyök. Mi a véleményetek?

Végül 2 tegnapelőtti kép, Lili 4 napos:
Kép

Kép

sushy

Rékának nagyon Boldog születésnapot!

CSajok egy jó időre eltűnök bocsánat, ha tudok jövök . Apámat tegnap szívinfarktussal kórházba szállították. Egyetlen szerencséje , hogy érezte hogy szarul van és lement az éppen rendelő körzeti dokihoz aki ráhívta a mentőt különben .......... szívkatéterezése volt , valami hálót ültettek a szívéhez, vérrög volt benne. apámat meg a mentőben értem utol! azóta ha ninósat hallok összeszorul a szívem és nagyon szarul érzem magam.
Pocaklakó úgylátszik azért bírja a gyűrődést napi 3magneb6-al. úgy látszik ez a sors ironiája a terhességeim során augusztusban beüt a krach!!!!!

Azt se tudom így hogy lesz szülinapozás , stbb.........

Minden kis augusztusi ünnepeltünknek már most Nagyon Boldog Születésnapot!

sziasztok

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Barbi, mit jelent az a Regős mondat!? kocsitokat sajnálom! most akkor megint kórházban lesz, mikor Te szülsz!? :roll: :cry:

Anna, nagyon szép Lilike, sajnos szájpenész ügyben nem tudok segíteni, mert Beninek nem volt 1x sem!

Mecsi, jajj, nagyon sajnálom apudat, de most már jó helyen van! nem lehet gond!!! jobbulást neki és neked stresszmentesebb napokat! ha tudsz, azért gyere, és mesélj, hogy vagytok! szorítunk apudnak tiszta szívből!

(sajnos anyukámnak is volt infarktusa, ráadásul ő is bement az SZTKba, de ott nem adtak jó diagnózist, így rejtve marad a baja, csak évekkel később egy rutin EKGn derült ki, hogy az akkor tuti infarktus volt! most úgy él, mint azelőtt, igaz a cigiről leszokott azonnal, és a szívének egy része el van halva, szóval az nem tudja már pumpálni a vérét! :( sajnos családi vonás, mert nagypapának is volt infarktusa... :()

sophie27

Regö momentán jól van, Rectodelttel müködik.
17.-re vagyok kiírva... De megint fáj a pocakom.

Most jöttünk haza a barátnöméktöl. Hát ha ezt nevezi takarításnak, akkor nem tudom mit mondjak. Ilyen koszt ritkán lát az ember egykupacban. A fiai szekrényét rendberaktam, mert egy kosárnyi ruha állt elötte, amit én egy hete hajtogattam össze.
A koszos ruhákat is összeszedtem, a játékokat is elkezdtem szétszortírozni, de böven van még munka. Egyik wc-ben se volt lehúzva, mindkettö tele volt pisilve, az egyiknek még az ülökéje is kakis volt. Egy törülközöt találtam a fürdöszobában, de abba nem szabad kezet törölni, mert minek mos az ember akkor kezet. A napokban át fogom az összes törülközöjüket hajtani a mosógépen vagy kétszer és akkor meg merem bennük törölni a kezemet. Nem találtam sokat ahhoz képest, hogy 5 ember él ott. Viszont találtam ágynemüt.

A nagy szövetségesem, a macska szörén szálán eltünt. Nem találtuk sehol. Hát nagy balhé lesz, ha tényleg lelécelt...

Iminek immár fáj a füle. Gondolom középfülgyulladásra gyúr. Hurrá!

Mennem kell, sír szegény. :(

Annyira elegem van.

Barbi
Vendég

jó reggelt!

Barbi, jobbulást a gyerkőknek! gyerekdoki ügyelet nincs? hátha valami okosat tudnának mondani, vagy gyógyszert adni rá! azért jó lenne, ha össze tudnád rakni őket, mire jön a pici! arról nem is beszélve, hogy Te is pihizhetnél még egy utolsót...

jajj. a macska meg lehet, hogy látta, hogy most van idő megszökni a "szuper" gazdiktól! ez van! nehogy már ezen is te idegeld magad! amúgy mindenesetre nem semmi vagy, hogy a bnődéknél még takarítasz is, komolyan mondom, nagyon durván nyomod...

és akkor a mai ünnepeltek!

nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Emmának, Fruzsinak és Csanádnak! legyen szép napotok kicsi emberkék!

engem már kivetett az ágy, úgy 40 perce, lassan főzni kellene, hogy időben elkészüljek... vadast tervezek, sült s.hússal, meg tésztával. aztán abból marad talán holnapra is, meg van még t.paprika, hétfőn kedden cukiterheléses mizéria, aztán csütörtökön Beni szülinapi buli, meg nekem doki, uh, stb.

jó kis hét lesz...

amúgy most néztem, hogy tökre sok ajándékot sikerült beszereznünk Beninek, de még így is lenne kedvem venni valamit... tiszta készen vagyok! :)

sógornőméktől gyurmakészletet kap, déditől ikea favonat szettet meg könyvet, tőlünk könyvet, kis hátizsákot, logikai játékot, anyumtól gyűrűt, meg könyvet, meg még valami, ja, tőlünk még kap majd egy lufit, meg egy Ormi elefántot plüssből, tesómtól lego kukásautót kértem, és akkor még ott vannak azok a rokonok, akikkel nem egyeztettem...

a torta szerda este készen van, de lehet, hogy csak csütörtökön hozzuk el, majd még egyeztetek! remélem, hogy szép lesz, bár miért ne lenne az!? :) lesz rajta két db gyertya, meg tüzijáték! hát ezeket tervezzük!

majd képeket hozok mindenképpen, szeretnék jó sokat fényképezni, mert azt jobban szeretem, mint a videózást!

na. megyek répát pucolni...

szép napot mindenkinek, az ünneplőknek jó bulizást! :)

sophie27

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, de a két gyerek mellett nem sok másra marad időm egyenlőre, amikor mind a ketten alszanak, próbálunk mi is pihenni egy kicsit.
Visszaolvasni sem volt időm, úgyhogy nem tudom az elmúlt 10 napban mi történt.

Múlt hét szerdán éjszaka kezdődtek a fájások, de nem volt benne túl sok rendszer. Reggel a szülésznő megnézett, de azt mondta, várjunk még, így hazamentünk. Napközben pihentem, játszottunk Laurával, aztán este lefeküdtünk 10 körül, hogy ma már úgysem lesz semmi - jöttek még mindig a fájások, de nem volt túl erős és nem volt még mindig túl rendszeres. Miután leoltottuk a villanyt, 5 perc múlva elfolyt a magzatvíz. Ezzel együtt bedurvultak a fájások, éjjfélkor értünk a kórházba és 1.46-kor megszületett Oliver, jött mint a gyorsvonat. :) A vajúdás fájt, de mivel rövid volt, nem viselt meg annyira - tényleg össze sem lehet hasonlítani a két szülést. Utána volt egy kis vérzés a méhszájnál, amit össze kellett varrni, az nem volt túl kellemes - de túl vagyunk rajta. A gyors szülés következtében viszont Oliver elkapta a streptot, így antibiotikumot kellett kapnia, de szerencsére mostmár minden rendben van (igazán tünetek nem is voltak szerencsére). 6 napot voltunk a kórházba, ami elég hosszúnak tűnt, főleg Laura nélkül - de szerencsére jók voltak a körülmények és összességében Laurát sem viselte talán annyira meg, minden nap bejöttek és tudtunk egy kicsit játszani is.

Amióta itthon vagyunk, gyorsan telnek a napok. Oliver jó kisfiú, eszik és alszik, egyenlőre nem sír túl sokat, kivéve a pelenkázást és ruhacserét, az valamiért nem tetszik neki. Éjszaka általában kétszer kelünk, de evés után gyorsan vissza alszik.

Laura nagyon várta már a testvérét, csak rossz neki, hogy nem nagyon tud vele mit csinálni. Állandóan ölelgetné, símogatná, csak ezzel meg felébreszti Olivert. Már többször mondta neki, hogy szeretem. Remélem hamar összerázódunk majd.

A webalbumba tettem fel képeket, íme itt is két kép Oliverről:
Kép Oliver megszületett

Kép Oliver

Minden augusztusi babának boldog második születésnapot!

Nem tudom mikor tudok jönni legközelebb, igyekszem majd jelentkezni.

Kellemes hétvégét!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, nagyon jók a képek, itt is megcsodáltam őket! :) Olivér, vagy Oliver? magyarul írva kapta a nevecskéjét?

ha lesz időd, majd cserélj vonalzót is! :)

a streptoval kell foglalkozni ezután, vagy ez az antibiotikumos kezelés elegendő volt?

Laura nagyon édes lehetett! jajj, amúgy mikor bent voltak a kórházban, nem volt rossz elválni tőle? én ettől rettegek a legjobban... :S

sophie27

Boldog szülinapot Fruzsi, CSanád és Emma :lol:

Anna MAzska gyönyörűek a kistesók! mielőbbi összerázódást! :lol:
Vendég

Nagyon úgy néz ki, hogy elérkezett a mi idönk. Erös 10 percesek, tusoltam, összepakoltam, mi is jöhet még az elözö álmatlan éjszaka után!? Helyes válasz: a következö álmatlan éjszaka...

Nem veszi fel senki a telefont. Érdekes lesz.

A barátnömnél kitomboltam magam, kimostam a hütöt, felporszívóztam, játékokat szortíroztam, megetettem a dögöket és még sorolhatnám. Volt vendégünk is, nem volt unalmas a nap. Aztán úgy kellett otthagynom mindent, mint a mérgezett egér, mert hirtelen elkaptak a fájások és egyedül voltam. Szorítsatok!

Barbi
Vendég

Barbi, mennek a drukkok! jelentkezz, amint tudsz!

sok puszi, és ölelés Neked!!!!

(az tuti, hogy a bnődék nagyban hozzásegítettek a szüléshez, mert azt a sok melót, amit ott csinálsz! :evil: )

sophie27

Anna, Mazska gyönyörűek az új babáink!!!

Barbi, sokat fogok gondolni rád!!!!Várjuk a híreket, írhatsz nekem is sms-t!!!!

<
sziszka78
Tolna

Szépségeset!

Barbi asszem én ha kimennék úgy belerúgnék a sejhajába annak a nőnek,hogy csak na ..azt elhiszem hogy agyatlan már elnézést, de hogy egy utolsó idős kismamira bízza a házat a benne levő állatokkal akinek egyébként is van hatalmas családja na meg persze egy óriási szíve és tűrőképessége amit ki tud használni :twisted:

drukkolok ám nagyon! :lol: talán már kinnt is van a drága csöpp :lol: :lol:
Vendég

Mi élünk!

Gratulálok a kis csöppségekhez!

Barbi,
Szerintem Te egy ANGYAL vagy, csak sokan még nem vették észre!
Remélem ezért a sok jóért, amit itt a Földön teszel megkapod majd az ajándékod...talán pocakbaba sem kínzott meg nagyon, remélem már kibújt és ujjong a család...
Sokat gondolok RÁD/tok...
danyuci

sziasztok!

én is itt...

megjártam az SZTKt az I. fordulós terheléses vércuki miatt. este hívhatom őket az eredmény miatt, aztán, ha 7 alatti az érték, akkor mehetek holnap reggel is, már a lötyivel! :S juhéjj!

Barbikám, remélem, hogy már otthon a legkisebbel együtt, és senki sem beteg, meg nincs semmi gond! remélem, hogy ismét sikerült ambulánsan szülni! ;) ha lesz egy szusszanásnyi időd, majd jelentkezz be, hogy mizu!

na megyek, mert a gyerek rámolja a pénztárcám! ááááá :twisted:

sophie27

sziasztok lányok:)

az alábbi örömteli hírt szeretném veletek megosztani:

Megjöttem! Edőmér Bandur Maas ma hajnalban 2 óra 47 perckor, 7 óra alatt természetes úton megszületett, 3700 grammal és 54 centivel!

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak! :)

sniky

Isten hozott kicsi Edőmér Bandur :lol: öleljük és pusziljuk anyát is!
Vendég

Gratulálunk a Maas családnak a legkisebb manóhoz!!

yuyu79

Kép

Csodás reggel ,szép idő, csodás hírek! Egyre több babónk érkezik :) :)
BArbi szívből gratulálok nektek, isten hozta a kis Edömért!
Kép

Apukám végre lekerült az intenzívről, jobban van. De hogy hogyan tovább még nem tudom ma talán sikerül beszélnem orvossal is .
Mentem mert szétszednek.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Barbi, mi is gratulálunk! Tök jó neve van a porontynak!

sushy

Mecsi apukádnak jobbulást, már írni akartam de kimaradt!!!!!
Vendég

Mecsi, tényleg jó hírek! Örülök, hogy apud jobban van!

Barbikán, nagy nagy gratuláció Edömérhez!!! Nagyon várom, hogy hazaérjetek, és mesélj!!!

<
sziszka78
Tolna

DAnyuci gyönyörűségei

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Barbikám: gratulálok ötöske világrajöttéhez! Edömért értem, bár sosem hallottam. Na de a Bandur?? :) Ez magyar név?? :)
Mielőbbi felépülést Neked! Ja, és ne vállalj ennyi sok mindent magadra!! Nem éri meg!! (barátnő és pereputtya)

Minden szülinaposnak boldog születésnapot kívánunk!

Szerdán az én kisfiam is ünnepel, édes drágám. Majd jövök fotókkal. Busz tortája lesz, nagy kedvenc a busz, bu, bu... Amúgy nagyfiú, bugyis a drága, éjjel van már csak pelenka. Még vannak balesetek, szól, de általában már későn, de nem baj, haladunk.

15 kiló kereken, centit nem tudom, valamelyik nap megyünk státuszra, és meglátjuk. Beszéd még mindig kevés, de megért mindent és megérteti magát.

9 napot voltunk nyaralni, Zalakaros és környéke és Siófok. Jó volt, pihenős, kirándulós, futkosós, minden volt benne!

Na puszim, megyek, megjött uram!

Kismamiknak kitartást!

Zsófi: szerintem még mindig lányka gyanús vagy! Név: maradt a Lilla?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Barbi, gratulálok Edömérhez! nagyon sok boldogságot és jó egészséget mindnyájatoknak!

Boni, köszi a szupi képeket Danyu gyerkőceiről! nagyon szépek ők is!!!

Szilvi, hááát, apának nagyon az a nr.1. én még várom az ihletet, persze tetszik, de azt remélem, hogy jön egy még sokkal, de sokkal jobb!

Mecsi, örülök, hogy apud jobban van! vigyázz magatokra, nehogy összeszedj valamit a kórházban! :S

nekem megvolt a mai cuki vérvétel, holnap mehetek a II. körre, mert 4,2 lett az éhgyomri, szóval holnap jön a lötyi... :( blöe!

jaaa, durva, az egyik kismami itt a telepen lassan 30 hetes lesz, és most találták ki az uh-n, hogy nem is fia lesz, hanem kislánya 2x-ra is! eddig mindig fiút mondtad! na, az ilyen sztorik hallatán örülök is talán, hogy mi még nem tudjuk... inkább a tutit mondják, mint jósolgassanak! nem?

sophie27

Boldog szülinapot a napokban ünneplőknek!! Hozzon ám mindenki képeket!

Danyuci, nagyon szépek a gyerekeid!!

Remélem Barbiék jól vannak!! És már otthon, együtt a család :D Várom nagyon, hogy mit mesél majd :wink: Meg a képeket is Edömérről :)

Drukkoljatok hogy sikerüljön a vakondtúrástorta, holnap kéne megcsinálnom :roll:

Zsófi, örülök hogy jó a cukrod egyelőre, remélem nem lesz vele gond... nem olyan a vészes az a lötyi, nyugi, túl leszel rajta hamar :wink:

Mecsi, Apudnak jobbulást továbbra is!

Sniky, Ti hogy vagytok??

Szép álmokat mindenkinek!! :P

yuyu79

ZSófi kitartás holnapra!

Szilv
i várjuk a képeket!

Yuyu drukkolok :lol:
Vendég

Napsugaras szép reggelt!

ma nincs jó kedvem, de majd túlleszek rajta

VEra itthon vagytok? úgy eltüntetek :cry:

csütörtök reggel 9re ha jó idő lesz mi megyünk állatkertbe! bár lassan egyedül kullogok egy gyerekesként a sorban akinek van kedve és tud jöjjön :)
Vendég

Sziasztok!

Csak gy gyors beköszönés! Bocsánat az eltűnésért, de sikerült nyaralni menni.. :lol: öt napra, egy olyan kis somogyi faluba, ahol nagyon térerő sem volt. A párom telefonja állandóan csipogott, hogy válasszon hálózatot... Így a főnöke sem tudta elérni, pedig mobil netet is adott neki, hogy interneten keresztül rá tudjon nézni a rendszerükre.... :lol: Majd hozok képeket, és bővebben is írok.

Előtte meg ezt szerveztük, meg csomagoltunk.

Nem igen tudtam visszaolvasni, így bocsánat, hogy ha valamire nem írok...
Mecsi,
nagyon sajnálom, ami a Papáddal történt! Remélem, már jobban van és hamar felépül....

Barbi,
GRATULÁLOK az új kis csöppséghez!!!

Minden szülinapos manócskának utólag is nagyon boldog szülinapot!!! Mi is köszönjük a jókívánságokat! Nekünk még nem volt családi szülinapozás. Pénteken a Balcsi parton köszöntöttük Rékát, amíg vártuk a kompot.... Szúrtunk bele egy islerbe egy "kettes" gyertyát és ott kapta meg az ajándékot (egy nagy Plüss Elmót, és könyveket) azóta Elmó nélkül tapodtat sem megyünk...
:lol:

Mazska, Anna
nagyon édesek a kistesók!!!!

Boni,
Zsigi is nagyon édes a képeken és nagyon szuper lett a torta! Remélem, finom is volt!
Miért éppen csütörtökön mentek állatkertbe? Ha esetleg szerdán mennétek, csatlakoznánk... Én még szabin vagyok a héten, így Réka sem nagyon megy bölcsibe. Anyumat kell ma, meg péntek reggel intéznem ( vizsgálatokra vinnem), és csüt. reggel franciám van..

Mazska,
ha esetleg tudsz jönni, és van időd, írnál pár szót a Dél-Pesti kórházról.... a képen az az ágynemű van Oliver alatt.... Ott is szültél? Mert tudom az nem jelent semmit, az ágyneműk időnként keverednek... :lol:

Most gyorsan csak ennyit, mert indulnom kell Anyuért. Igyekszem jönni...

Szép napot!

Dorka
dorkak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?