jó reggelt!
Barbi, jobbulást a gyerkőknek! gyerekdoki ügyelet nincs? hátha valami okosat tudnának mondani, vagy gyógyszert adni rá! azért jó lenne, ha össze tudnád rakni őket, mire jön a pici! arról nem is beszélve, hogy Te is pihizhetnél még egy utolsót...
jajj. a macska meg lehet, hogy látta, hogy most van idő megszökni a "szuper" gazdiktól! ez van! nehogy már ezen is te idegeld magad! amúgy mindenesetre nem semmi vagy, hogy a bnődéknél még takarítasz is, komolyan mondom, nagyon durván nyomod...
és akkor a mai ünnepeltek!
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Emmának, Fruzsinak és Csanádnak! legyen szép napotok kicsi emberkék!
engem már kivetett az ágy, úgy 40 perce, lassan főzni kellene, hogy időben elkészüljek... vadast tervezek, sült s.hússal, meg tésztával. aztán abból marad talán holnapra is, meg van még t.paprika, hétfőn kedden cukiterheléses mizéria, aztán csütörtökön Beni szülinapi buli, meg nekem doki, uh, stb.
jó kis hét lesz...
amúgy most néztem, hogy tökre sok ajándékot sikerült beszereznünk Beninek, de még így is lenne kedvem venni valamit... tiszta készen vagyok!
sógornőméktől gyurmakészletet kap, déditől ikea favonat szettet meg könyvet, tőlünk könyvet, kis hátizsákot, logikai játékot, anyumtól gyűrűt, meg könyvet, meg még valami, ja, tőlünk még kap majd egy lufit, meg egy Ormi elefántot plüssből, tesómtól lego kukásautót kértem, és akkor még ott vannak azok a rokonok, akikkel nem egyeztettem...
a torta szerda este készen van, de lehet, hogy csak csütörtökön hozzuk el, majd még egyeztetek! remélem, hogy szép lesz, bár miért ne lenne az!?
lesz rajta két db gyertya, meg tüzijáték! hát ezeket tervezzük!
majd képeket hozok mindenképpen, szeretnék jó sokat fényképezni, mert azt jobban szeretem, mint a videózást!
na. megyek répát pucolni...
szép napot mindenkinek, az ünneplőknek jó bulizást!