sziasztok!
Boni, Neked is jó reggelt!
Felícia, nagyon szuperek a képek, teljesen jól nézel ki, sőt, néztek ki pároddal, és igazán kifordultál önmagadból, a szó jó értelmében!!!
sok boldogságot, és nagyon jó nyaralást hármasban!
Mecsi, köszi a sok infót, én már úgy csináltam, hogy szabi, és utána betegállomány (betegszabi 15 nap + táppénz), és apa nevére megigényeltük a GYESt, de erről még semmi hír, pedig sokan pár nap, 1 hét alatt kapnak választ, mi már lassan 3 hete beadtuk az igénylést ügyfélkapun keresztül! :S
cuki terhelésed milyen lett? én jövő héten megyek! hány kilót híztál eddig? én nem is álltam mérlegre, csak legutóbb a védőnéninél, talán mintha most indult volna meg a pocak, majd csinálok képet, persze közel nincs akkora, mint Neked, vagy Aproonak volt, de ez Beninél sem volt másképp, aztán mégis 4 kilós lett az én Drágám!
én is nagyon várom a 4Dt, mi csak egyet tervezünk jelen terhességben, szóval az 19én lesz esedékes, lassan be is jelentkezem! remélem, hogy a jövő héten kiderül, hogy ki is lakozik a pocimban, és akkor a vásárolgatás, eladogatás is megkezdődhez! Beniről csomó szuper cuccom van, és eladnám, ha tényleg kisleányka lesz!
Barbikám, nem jelentkeztél be, csak nem megvan a legkisebb trónörökös???
Kitti, Te is nagyon el vagy tűnve, na meg Csutak Judit, és még sorolhatnám, de most hirtelen csak a kismamik jutottak eszembe, és lehet, hogy őket is hiányosan soroltam fel...
Aproo, néztem a tortáját Levinek, eszméletlen jól néz ki! mi megrendeltük egy ajánlás alapján, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, de amúgy a hölgyre rákerestem iwiw-en, és szuper jókat csinál, szóval, ha valakit érdekel, akkor megadom a nevét, mail címét, és lehet nála rendelni! 4e egy torta, és a XI. kerületben lehet átvenni! jövő péntek magasságában én is hozok majd fotókat, addig csak izgulunk, hogy tuti legyen, de bizti az lesz!
most megyek, leszűröm a tésztát, aztán hamizok, mert már éhes vagyok!
amúgy minden okés, várom a lehülést, mert azért jó, hogy nyár van, de nem bánnám, ha most megint pár napig kellemesebb lenne a klíma! nehezen viselem ezt az időt... (lekopogom, eddig az allergia még elkerült, jó lenne, ha így is maradna!!!)