Új privát üzeneted érkezett!

Hűha Majának a gyűrűit jaj de megtekergetném :lol: jó buli lehetett

Szisz , Julcsi édesek a képek

FEliciaamazon a kisfiad tiszta unokaöcsém a felépítése, arcmimikája...

lányok egy ismerősöm kiárusítja a baby born babáit. 2 még van eladó.egy kék és egy rózsaszín szemű..3500Ft/db ért .ha valakit érdekel írjon privit

Siófokon végül jó volt,de végig esett az eső :twisted:
Vendég

Jó reggelt!
Vendég

SZiasztok!

Szokás szerint lemaradva! :cry: Most épp nagyon belemerültem a bölcsődei ügyintézésekbe, aug.23-án lesz az első szülői értekezletünk, de már most lehet bemenni érdeklődni okosodni. Jelen állás szerint sajnos pont abba a csoportba kerültünk amire nem vágytam, a legkisebb szobába ráadásul. Eddig úgy volt hogy lehet választani melyik gondozónénihez szeretnénk kerülni ,de már mégse lehet. :( Az egyik szimpatikus ,de nekem a másik nagyon nem. Kicsit ma késve értünk oda pont ebédhez készülődtek , ezért majd holnap visszamegyünk.

GYed Gyes érdekességek mert ez is napi szintű változásokat hoz számomra minden nap tudok meg valami újat. Leginkább Zsófi téged is érint.
Tehát Gyed autómatikusan megszűnik.
GYest ha apuka igényli csak addig jár amig szülünk, azaz addig érdemes csak kérni, mert ha 3éves koráig igényled nem vagy jogosult tgyásra és gyesre.
Szabadságra kell menni aztán betegszabira és ha muszály táppénzre mert különben kevesebb lesz a pénz a második manónál. De én nem gy csinálom ,hanem marad a betegszabi és táppénz variáció, mert a munkahelyemen bércsökkentés volt és ha szabira megyek rám is már a csökkentett pénz vonatkozik ,ezálltal kevesebb lesz a pénz amiből számolnak a második babára. Ha pedig maradok betegszabii...... akkor mivel nem vettem fel a munkát ezért marad a régi pénzből számolás. Baromira meg van csürve csavarva ez az egész részemről. De hát mindennek utána kell járni mindenhol.
pontosabban mindent elolvashatsz itt a levelezésemről fantasy néven futok és zsanna válaszolt, az első és a 3dik oldalon van iromány. Persze itt sincs minden meg, mert a fele telefonos egyeztetés a munkaügyisemmel.
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &na_order=

Áronnal rengeteget játszóterezünk, meg itthon ténykedek , végre készen vagyok az ablakpucolással egyedül nagy hassal hurrá + konyhaszekrény takarítás és még mennyi minden vár rámm......... Andim???!!!

Ma megyünk 4D-re baromira nem bírom ki hogy ne lássam még a kisbékalányt. Név még mindig Eszter Míra de valami nekem azt súgja odabent hogy jójó de mégse. Az uramnak meg már a törpje tele van és azt mondta most már törődjek bele ez lesz és kész.
Jövőhéten megyünk megint mamáékhoz a hét második felétől de most sokáig nem maradunk.Igazából próbálom fejben összerakni miket kell beszerezni majd most a második babónak ami kellhet meg a kórházba, de annyira nem megy.
Tegnap rossmanba egy valag pénzt elköltöttem, Milupa tejital akciós és az újságba van hozzá kúpon! + a nagy dobozos Pampers is akciós és arra is van Kúpon az ujsiba. Én még erre a 15%omat is beváltottam.SZóval akit érdekel még a héten van az akció azt hiszem.

Ezen kívül nagyon terhes vagyok, hisztis és agresszív, mindig éhezek aztán majd eldurranok, török zúzok mindennek nekimegyek. Vasárnap pl a mikrós aventes sterilizálót sikerült leégetnem benne minden cumisüveggel! Mert a grill funkcióra tekeredett az a nyavalyás gomb mikor takarítottam. :twisted: kész anyagi csőd vagyok.
Na most kéne főznöm káposztás tésztát, de kicsit próbálok bekapcsolni hozzátok , hogy ne legyek már ennyire bunyevác hogy mindig csak lejelentkezem magunkról. :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: és akkor most kivágom az új laptopot az ablakon mert elszállt minden amit írtam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kép

KépKép[/url]
mecsi

akkor jön a rövidített verzió

Dia bilizést hagyd a fenébe ,csak ideges leszel tőle feleslegesen! Nálunk ugyan ez megy én már feladtam. Hiába itt a jó idő alkalom a leszokásra ha egyszer ők még nem állnak rá készen. Hajrá babaproject! Bár neked most a munkahelyi napok miatt sem lesz mindegy hogy leszel terhes nem?
Nagyon jók a törökországi képeitek irigy -irigy!Virág milyen nagy lány, anyuka meg igazán csinos!

Boni sajnálom a rossz időt , mostanában kiszámíthatatlan az időjárás. Süsü igazán helyes ,nagyon ügyes vagy! Torták nyami! Nekem most sajna nincs kedvem sütögetni lusta vagyok.

Sziszka remélem nem Málnus pöttyei bonyolítja az életeteket! új infóm van számodra :ŐSZIBARACK!!!!
Apum barátnője felhívta rá a figyelmem hogy bár ő a bőre miatt allergiás rá de esélyes lehet. ÉS IGEN! mikor lent mamáéknál napszámra kapta a barit, egyre több pöttye lett a fene se tudta mitől. hazajöttünk itthon nem volt barackom pötty múlóban ,persze tejmentes diéta mellett , aztán jött a piacolás újra barack és újra pöttyök!
Málnus tortája is nagyon szép lett, de fürtös hajacskája a legédesebb na és a kék szemei........ akár mint Benié.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

Boni, Neked is jó reggelt! :)

Felícia, nagyon szuperek a képek, teljesen jól nézel ki, sőt, néztek ki pároddal, és igazán kifordultál önmagadból, a szó jó értelmében!!! :) sok boldogságot, és nagyon jó nyaralást hármasban!

Mecsi, köszi a sok infót, én már úgy csináltam, hogy szabi, és utána betegállomány (betegszabi 15 nap + táppénz), és apa nevére megigényeltük a GYESt, de erről még semmi hír, pedig sokan pár nap, 1 hét alatt kapnak választ, mi már lassan 3 hete beadtuk az igénylést ügyfélkapun keresztül! :S

cuki terhelésed milyen lett? én jövő héten megyek! hány kilót híztál eddig? én nem is álltam mérlegre, csak legutóbb a védőnéninél, talán mintha most indult volna meg a pocak, majd csinálok képet, persze közel nincs akkora, mint Neked, vagy Aproonak volt, de ez Beninél sem volt másképp, aztán mégis 4 kilós lett az én Drágám! :)

én is nagyon várom a 4Dt, mi csak egyet tervezünk jelen terhességben, szóval az 19én lesz esedékes, lassan be is jelentkezem! remélem, hogy a jövő héten kiderül, hogy ki is lakozik a pocimban, és akkor a vásárolgatás, eladogatás is megkezdődhez! Beniről csomó szuper cuccom van, és eladnám, ha tényleg kisleányka lesz! :P

Barbikám, nem jelentkeztél be, csak nem megvan a legkisebb trónörökös???

Kitti, Te is nagyon el vagy tűnve, na meg Csutak Judit, és még sorolhatnám, de most hirtelen csak a kismamik jutottak eszembe, és lehet, hogy őket is hiányosan soroltam fel... :oops:

Aproo, néztem a tortáját Levinek, eszméletlen jól néz ki! mi megrendeltük egy ajánlás alapján, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, de amúgy a hölgyre rákerestem iwiw-en, és szuper jókat csinál, szóval, ha valakit érdekel, akkor megadom a nevét, mail címét, és lehet nála rendelni! 4e egy torta, és a XI. kerületben lehet átvenni! jövő péntek magasságában én is hozok majd fotókat, addig csak izgulunk, hogy tuti legyen, de bizti az lesz!

most megyek, leszűröm a tésztát, aztán hamizok, mert már éhes vagyok!

amúgy minden okés, várom a lehülést, mert azért jó, hogy nyár van, de nem bánnám, ha most megint pár napig kellemesebb lenne a klíma! nehezen viselem ezt az időt... (lekopogom, eddig az allergia még elkerült, jó lenne, ha így is maradna!!!)

sophie27

Ágiról nekem más infóm van , mennek ki apa után, ezért elhalasztotta a sulit. Ők is mint sokan mások azért is vannak tűnőben mert a közeli csapat mindig jobban koncentrál egymásra és így aztán telik az idő!
Na ezért vagyok én is elmaradva mert mindig lent vagyunk a telepen a játszón és aztán kipurcanva jövünk aludni.

Yuyu éljen a költözés, legyetek mihamarabb csodaszépek és készek! Peti már úristen ekkora! Azért a 68as ruhák kinövése ............ De látszik is a képeken milyen nagy már! Eni pedig nagyon ügyes a szobatisztaságban.

Zsófi te hogy bírod pocakosan, mi újság odabent ?

Dórkának is Nagyon Boldog Születésnapocskát kívánok! Adri hogy vagytok ,? Ház?

Aproo hát elég gáz ez az elektromos leégéses szitu. Akkor most a házban ki kell cserélni a vezetékeket is? Levit isten éltesse Születésnapja alkalmából! Nagyon jópofa lett a gumimacis autós torta.
Ügyesen átvészelted az egyedüli napokat, Levi remélem hamarosan leszokik erről a fajta sztrájkról és akkor még egy munkával kevesebb lesz neked is :wink:

Barbi hát ez a fürdés dolog..... Én arra emlékszem és igazából mindenki talán aki szegényebb családban nőtt fel hogy naponta volt mosakodás tisztálkodás, hétvégén nagy fürdés. De ez a mai viszonylatokban már nem igazán elfogadható és főleg talán pont a gyerekek azok akiket jobban kéne óvni a mai kosztól és szennyeződéstől mert manapság az is károsabb mint régen. A hölgyike nagyon el van maradva és nem csodálom hogy ennyire a szívedre vetted a dolgot ,hogy még vele is álmodtál.
Hogy bírod még pocakosan? Csemeték már izgatottak az új manó érkezése miatt?

Panna neked még nagy gratuláció csendben a két csíkhoz mikor mész dokihoz és jössz tuti hírekkel? Réka milyen kis ügyesen énekel!!!

Zsófi kérdésedre közben válaszolvan már 70kiló vagyok szóval a lefogyott 7kilóm + 2van most rajtam. Cukrom jó lett teljesen de most nem emlékszem értékekre, pedig baromi sok csokit zabálok.
Torta elérhetőséget dobj lécci, mert nekünk még mindig nincs rendelve se. Bár lehet nem jó ötlet 2órán keresztül cipelni a tortát. inkább lent kéne megrendelnem.

Na most mentem bocsánat hogy nem mindenkihez szóltam de gondolok mindenkire :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Köszi Zsófi a hiányolást, megvagyunk. Most jön az év két legkeményebb hete számomra, férjem itthon van szabadságon. Emiatt terveztem egy rakás +házimunkát a szokásoson kívül, és a napi főzéssel is meg kell bírkóznom (amihez egyáltalán nem vagyok szokva :oops: ). Ráadásul a héten még orvoshoz rohangálós napok is vannak, ma is kétszer jártam meg a várost a kánikulában. De a múlt heti cukorterhelésem jó lett, pedig aggódtam miatta, mert én is elkezdtem nagy édesség-zabálásokat tartani :roll: . Most +7 kgnál tartok, csak nekem az elején nem volt mínuszom.

Tegnap vettük le a kiságyról a rácsot Daninál, a délutáni alvásnál volt egy kis gubanc, de úgy tűnik, hamar megszokja. Őt is visszük csütörtökön kétéves tanácsadásra.

A pocaklakó nemét még mindig nem tudjuk, sosem látták rendesen, majd talán a 30. heti UHnál... Bár én akkor sem fogok merni lánykaruhákat venni, ha azt állítanák: egy ismerősnek lányt mondtak, és szülésnél egy kispöcis bújt ki :lol: . Gyorsan kellett átfesteni a babaszobát :lol: .

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk a kórházból, remek itthon. Kicsit elfáradtam, a tegnapi éjszakánk pocsék volt, a kórházi karfiolleves következtében (mondjuk én is gondolkozhattam volna). Lilike tündéri, és még mohóbb, mint Emma, jól lehányta a legmufurcabb csecsemőst, megbosszultuk Nikiéket a kórházi viszontagságokért :).
A szülés megint húzós volt, magától indultak a fájások (vagyis Andi javasolta bábakoktél segítségével, ami tényleg használ), 13 óra vajúdás után semmit nem tágult a méhszáj, szóval császár lett. Viszont a műtét után rögtön levittek az osztályra, és mellre tehettem, tök jó volt. Tej van dögivel, szegény kicsi alig birkózik meg vele, mindig olyan gondterhelten pislog.
Emma a nagyszülőknél van, én meg megpróbálom kipihenni magam.

Néhány fotó:

Kép
Születése után hozták

Kép
1 naposan

Kép
Manósapiban hoztuk haza

sushy

Na hát megvolt a 4D. Jó sokat időztünk ott, Mártika annyira kedves volt kaptam csokit ,colát, sétáltam mert a drágánk a feje előtt tartotta a két kezet plusz az egyik lábfejét, és belebújva a méhlepénybe. Szóval alig se nagyon látszott valami kb 1órát időztünk. HÁt ezért szeretek én a Genesisbe menni mert annyira lelkiismeretesek.
Hoztam pár képet
pofi
Kép
keze
Kép
tuti lányos
Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Anna nagyon szép kislány Lili!

Csutak jó munkát! Kiságyazáshoz gratula!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Gratulálunk Olivér és Lili babákhoz! Jó egészséget, sok tejcit kívánunk!

Bocsánat az eltünésért,de alszom amint tehetem :oops: . így futólag tudom csak,h mizujs. :oops: :cry:

Látom fogy a sor előttem :lol: ,már csak Barbi van és én /mi következünk,ha jól emlékszem. :oops:
tényleg akinek magvan még átdobná nekem a homeos bogyeszokat szülésre,meg a kórházi listát? köszönöm előre is.

Köszönöm Sziszka a válaszodat! Zsófinak pedig a hiányolást.

Nálunk egyébként semmi különös nincsen, Levi egyre többet beszél, pelusozunk még mindig-inkább elbújik a függöny mögé pisilni semminthogy szólna :roll: :shock: :cry: :evil: ,így nem erőltetem a dolgot. Ágyrácsunk még mindig fent van.
Én egyre nagyob vagyok,mármint a hasam, úgy jártam mint Aprózsófi: mindenki meg van rökönyödve,h még majd' 3 hónap aztaaaa. :roll: hízásnál kb 2 héttel ezelőtt 7 kilónál tartottam és a terheléses cukrom 6,2 lett, de doki szerint nem kell diétázni csak ne egyek édességet,péksütit stbstb -mondtam neki,h nagyon jó vicc :lol:
mit akartam még, sosem tudom. igyekszem jelentkezni majd ismét.

bocsánat,ha valakire/valamire nem reagáltam-nem nagyon vagyok képben. :oops:
makadu

Anna, gratulálok, nagyon helyes kisbaba Lili!! Az utolsó képen mintha hasonlítana kicsit Emmára, nem? Örülök hogy jól vagytok... Jó pihenést, aztán majd gyere mesélni ha tudsz. Emma meddig lesz a nagyszülőknél? Látta már a tesót? :)

Mecsi, jók a képek! Szóval tényleg kislány, jól látom? :wink:

Barbi, Nálatok mi újság??

yuyu79

Kitti, örülök hogy Ti is jól vagytok... Azért majd gyere néha, ha tudsz. Nálatok mi is lesz a neve a kistesónak? Tényleg lassan Ti következtek Mecsivel! :-)

Képzeljétek, bementem itt nálunk a legközelebbi cukiba, és egyből megláttam a polcon egy marcipán kisvakondot :D Pedig azt hittem egész Pakson nem kapok majd... Így akkor szerintem nálunk vakondtúrás torta lesz itthon Eni szülinapjára :wink:

Jó éjt mindenkinek!

yuyu79

Most csak gyorsban, mert dolgozok...

Anna! Nagy gratu a kis Lilihez! Igazán szép manócska!

Mecsi! Jó hogy adsz némi hírt magadról! (Csutak szintén!)Dokinál még nem voltam, holnap sztem felhívom. De gyenítom, hogy jövő hét előtt még nem is nagyon lenne értelme UH-ra menni.
Ügyi vagy és nem is híztál sokat! Azért kíváncsi vagyok, mi lesz végül a név! Pocakmanó ksi édi szégyenlős :)

Mindenkinél gázabb volt a második terheség hányingerügyileg?
Nálam még nem kopogtat rókakoma, de mondjuk Rékával is csak a 6-7. héten kezdődött a nemulass! Hátha most megúszom. Bár az én gyomrommal....

panna1

Zsófi köszi a kérdésed, még lakott formában vagyok. :)
Még ki kell tartanom egy ideig, mert a barátnöm - tudod melyik - állatait nekem kell a következö 2 héten ellátni. Nem vagyok valami nagyon boldog, de más bolondot nem találtak.

Egyébként a középkor uralkodik ott. Ágynemüt se nagyon használnak, ha elmennek, kimosom a paplanjukat és a párnájukat. Kerítek valami lepedöt is, mert az egyik matracon se volt, a gyerekekét ezek után már nem is figyeltem.

Hányinger. S mindez 2010-ben Európában!

Barbi
Vendég

Nagyon Boldog szülinapot kívánunk Csimby Hannának és Dia Virágnak! [/size
]

b]Barbi [/b]

ez a fürdés dolog ..hát én is sok helyen hallottam..itt Magyarországon is, nekem ez megvalósíthatatlan.ha már így alakult,hogy neked kell ringbe kell szállnod barátnődék pihenésekor, akkor kitartás és csak mértékkel! párod végül elment pihenni? sulicuccok beszerzésével hogy álltok?

Anna nagyon tündéri Lili és Mecsi a kis sunnásotok is! valóban látszik már..
Panna ne akard annyira azokat a rosszulléteket..látod MEcsi is hogy megszenvedte!
Julcsi vakondtúrás torta nagyon jó lesz!

én maradtam a vonatosnál, csak fehér csokis mascarponével lesz megtöltve és kívül fehér csokival leöntve, hátuljába színes gumicukrok lesznek dobálva ..terveim szerint.. ma kellene megvalósítanom... igazából holnap úgyis csak hármasban leszünk :) lehet elmegyünk megnézzük a Mini Magyarországot a szomszédban, mert már olyan régóta tervezem..

a szülinapi zsúrra meg autópályás, vasúti pályással fogok megpróbálkozni remélem Aproo nem zavar :) csak ott színezni fogom terveim szerint a krémet kívül.. én ilyen gumicukros autót még nem láttam..van ötletetek merre leledzik?

kismamik vigyázzatok magatokra! tegnap nézegettem ZSiga születéses képeit.. kicsit összeugrott a méhem.. de mára már jobb...:)

Aproo
hogy veletek minden megtörténik, hihetetlen! meglestem picassán képeket, gyönyörűek vagytok, kisöcsi is! a torta csúcs! összerázódtatok?

ma megpróbálom elérni Mazskát mi van velük...

Ágiék költözéséhez kitartás!

baby born baba senkit nem érdekel? én csak segítek ismerősnek jövő hét kedden jön fel Bpre és fel is tudja hozni őket!
[size=9]én vettem egyet Zoénak :) hétvégén Siófokon barátnőmék kislánya a fürdőkádban is azzal pancsizott.. hát fiam is követelte magánka Zsombi babát.. annyira szép volt, ahogy egyik kezével mintha igazi kicsi lenen tartotta,a másikkal meg locsizta.. tetszett a látvány, remélem egyszer megvalósul..most biztos nem, mert már most fáj a hasam...

Baby Born termékek: Babakocsi; Zenélő, gügyögő, baldachinos babaágy; babahordozó; baby born babák, bilivel, táskával, kenguruval, együtt vagy külön-külön is megvásárolhatók, a termékeket lehet igény szerint variálni. Több termék vásárlása esetén jár kedvezmény.
Babaágy: 4000 ft.Babahordozó: 3000 ft.Bili: 550ft.Táska: 550 ft.Babák:
1lány , kék szemű1 lány, rózsaszín szemű3500ft./db.

Kép
Vendég

sok boldog születésnapot Hanna és Virág babáknak!

Domi babának pedig boldog névnapocskát! :)

Anna, iszonyatosan jó látni titeket is, Lili nagyon cukika!!! :)

Mecsi, nagyon jók a képek! most én is 4d genesisbe tervezem az uh-t! annyira profiknak tűnnek! kisbékalányotok pedig igazán cukker!!!

Kitti, Csutak, jó, hogy jöttetek! gyertek azért sűrűbben, jó hallani rólatok is!

még jövök, csak a kis rabszolgahajcsárom már rajzolni szeretne, természetesen velem, úgyhogy szép napot, és jó felfrissülést!!!

sophie27

Jobb reggelt!

Ma kivert 6.30kor a fiam az ágyból hogy ő tévézni akar, tápi nem kell. Aztán befeküdt hozzánk a nagy ágyba hogy tévé én meg mondtam ha nem eszi meg a tápiját megy vissza kiságy és csicsika. Erre elaludt mellettem velem , de hát én csak félkóma inkább felkeltem. Este is 11ig kuruttyolt :(

Zsófi én ha ajánlhatom a Mártihoz menjetek !

Éljenek a kisvakondok!
Valaki elment a soroksári tescoba megnézni amit Barbi mondott? Sztem nálunk is lesz ajándék kisvakond, mert tegnap a kisvakondos hűtőmágnest fektette le a párnájára a töki és takarta be hogy csicsika! Meg torta is vakondos lesz majd kaposváron megrendeltetem jövőhéten.

Julcsi igen kislány lesz ! :)

Panna remélem téged jó nagy ívbe elkerül a rókakoma és nálam járt utoljára ennyire bőszen!

Barbi én nem is tudom , hogy tudsz ennyire megértő lenni már bocsánat koszmatyi barátnőddel. Hihetetlen az igénytelenség! Állatgondozáshoz kitartás ne hajolgass sokat és nehogy rád ugorjon vlamelyik eb.

Hanna és Virág kismanóknak Nagyon Boldog születése napocskáját!
Kép
Domi boldog névnapot!

és a tervezett torta:
Kép
Na megyek pakolgatni lassan hozza át Andim Zsófia ördögöt vigyázásra!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Dia, ugye ti jártatok Törökországban nemrég? Megírnád a szálloda nevét?
Tudtok esetleg ajánlani kipróbált gyerekbarát szállodát Törökországban vagy akár máshol? Jövő hétre elutaznánk valahova, ha összejön.
Vendég

Boni, ezek használt babák, de semmi bajuk? Engem lehet hogy érdekelne a kék szemű :wink: De amúgy hogy lehet egy babának rózsaszín szeme? :lol: Na szóval Enikőm meglátta a képet, és tetszettek neki a babák :D Mekkorák ezek a babák egyébként?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára yuyu79 2010.08.04 12:26-kor.

yuyu79

Ja és honnan viszik fel Pestre ezeket? Csak mert hát én nem ott vagyok :roll:

yuyu79

Ja és persze Hannának, Virágnak boldog szülinapot, Dominak boldog névnapot (nem tudtam hogy ma van :oops: )

Én mindjárt megyek Petivel 4 hós tanácsadásra, ha megjön Apa Enihez... 2 szuri lesz szegényemnek :?

yuyu79

Julcsi semmi bajuk nincs, használtak.csak a helyet foglalják. ha Szeretnéd Eninek akkor szólok nem tudom hogy lehet rózsaszín szeme. :) zalából, egyébként ha kell el is tudják postázni szerintem. illetve ha kell még valami mellé. :lol:mintha azt mondta volna, hogy állja a ptk et. :wink: ja majd elfeledtem 40 cm :)

hát legyártottam vonattortát.. ááááááá többet nem állok neki... :lol: :lol: :lol: rá lehet ismerni, de kicsit giccses. majd holnap dobok képet, mert kerekei nincsenek, ugyanis felfalta a család a pilótakekszet! :lol: :twisted:
Vendég

Julcsi a babák akkorák, mint Dönci volt a születésekor, vagyis olyan 44 cm hosszra.

A szülinaposoknak nagyon szép napot kívánok!

A párom nem ment el pihenni, kaptunk a barátnömtöl két napot gyerekmentesen náluk (Döncit megtartottam), most értem a mosás végére, mert olyan dögszagú lett náluk minden, hogy csak na! Másrészt meg nem ismerünk senkit, akinek ennyi helye lenne és ennyi idege, hogy befogadna még 3-4 gyereket a 3 sajátja mellé pluszba.
Cserébe meg nekem marad a ház a dögökkel két hétre... Na hogy ez most olyan jó üzlet-e az persze kérdéses, nincs is kivel megosztanom a feladatom, mert mindenki elmegy nyaralni addig, aki él és mozog.
Azt mondták, hogy kitakarítanak, de ezt hiszem, ha látom.
Valamit valamiért, nem?
Azon is gondolkoztam, hogy lesz a macskának egy pár jó napja, mert foglalkozhat az egerekkel ill. a halakkal, aztán a papagáj is jó falat és végül a nyuszi. Egy macskát meg a fömenük után csak meg tudok etetni, ha a többiekre már nincsen gondom... :)

Zsófi az iskolai cuccok 95%-a már beszerezve. Pár apróság még hiányzik, de az majd kerül.

Puszi: én
Vendég

Oké, ha megvan még a kék szemű és tudják postázni, akkor kérem!! Majd szólj hogy oké-e, és küldök címet priviben.

Kicsit ideges vagyok.... tanácsadás vége előtt negyed órával értünk oda, és nem adták be az oltást, jövő héten mehetünk megint :evil: Ráadásul pont az Eni szülinapján :(

yuyu79

Julcsi megvan :lol:

BArbi én kérdeztem isicuccokat :wink:
ez az állatetetéses tervezet naggyon jó :D kitartás és csak mérték tudod! :wink:
Vendég

Na most meg nem bírok aludni :(

Kedves fiús anyukák figyelmébe ajánlanám Áron kicsi törpöm eladásra szánt ruháit melyet itt hirdetek meg először, igyekszem korrekt árakra találni , csak a szép és alig hordott ruháinkat raktam fel! Igazából annyi ruhánk lett hogy mind alig hordtuk őket :( Akit érdekel emailban vmmelinda@gmail.com
Köszönöm
Megtekinteni itt lehet:
http://picasaweb.google.hu/104356931378 ... ladoRuhak#
http://picasaweb.google.hu/104356931378 ... adoRuhak1#

Szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Miksának és Barnusnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!
Vendég

Csajok el nem hiszem, hogy eljött ez a nap is! mintha ma lett volna az első szülinap !
az elmúlt egy évben annyi minden történt Zsigámmal hogy le sem lehet írni .egy éve ezen a napon már tudott menni , de most már rohan..tudott halandzsázni, de most már javarészt beszél. én vagyok a világ legboldogabb embere na meg persze a férjem, hogy itt van velünk, mert így kerek a világ! naponta rácsodálkozunk arra, milyen okos, mennyi mindent tud már .és mindennap hálát adok az égieknek,hogy leküldték hozzánk, hogy család legyünk!
:D imádom!
Vendég

Zsiginek, Mikunak és Barnuskának nagyon boldog 2. születésnapot!!!

jó bulizást mára a fiúknak és a családnak! :)

Boni, annyira jó, amit írtál. tök meghatódtam! és tudom, hogy jövő csütörtökön az én fejemben is hasonló gondolatok fognak cikázni. igaza van mindenkinek, aki azt mondja, hogy a 0-1 éves korig elszalad az idő, na de az 1-2 éves korig meg már rohan! és rossz, ha nem lehet megállítani olykor az idő kerekét, mert vannak pillanatok, amiket órákig csodálnék, de tényleg csak egy szempillantás művei

Mecsi, köszi a tippet 4D Genesis ügyben! 19re bejelentkezem, akkor a férjem szabizik, szóval bármikor tudunk menni! egyetlen negatívum a helyben, hogy nem lehet bankkártyával fizetni... mi kb. mindent azzal intézünk, és jobb is, hogy nem kell folyton kivenni pénzt a kártyánkról, aminek ugye van költsége, de sajna itt ilyen lehetőség nincs! :(

a Vakondos torta cuki, de látom, hogy az mindenkinél nagy kedvenc! nálunk is megy a DVD, de annyira azért nem lett még fan! :D

egyébként tegnap voltam egy utolsó check-en a G1ben! ott is nagyon jó a szonográfus, de mivel ismerős, így picit félek a 4Dre 13e Ft-ot kifizetni, és mindenkitől a 4D Genesist hallom, hogy milyen szupi, na de a lényeg, hogy nálunk még mindig bújkál a drága! :S most éppen a köldökzsíró halom volt a lába között, akárhogyan böködte a néni a hasam, nem akarta odébb rúgni, szóval maradt a lány gyanús, mivel nincs semmiféle kidudorodás, amit látott volna, de mondta, hogy ne éljem azért bele magam!

majd képet próbálok hozni, csak Beni mellett van a fotómasina, és ő még alszik! :)

Barbi, nem semmi, hogy bevállaltad az a sok állatot! bár nem tudom, ha a lakására, meg a gyerekeire olyan igénytelen, akkor lehet, hogy ha Te eteted az állatokat, szegények belepusztulnak a jólétbe... :roll: azért jó lenne, ha már megszülnél... nem? ja, és Döncin kívül az összes csemetéd időben jött? vagy túl is hordtad akár őket?

Julcsi, nem semmi ez a tanácsadásos dolog... nálatok amúgy nem időpontra hívnak? szimplán oda kell csak állítani valamikor? a fotókat múltkor elfelejtettem megdícsérni, nagyon szépek a gyerkőcök! Peti meg már óriási!!!

Sziszka, jó, hogy hoztál ikres party fotókat is, jó látni őket is időnként! Majus haja iszonyat cukker!

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még írni... klassz időnk van, nincs legalább annyira meleg, de kicsit szomorú is, hogy ilyen borús az idő...

lányok, aki parlagfű allergiás!? nem jött még ki az allergiátok? én augusztusra legkésőbb mindig meghalok, de most egyelőre nyugi van, le is kopogom (kop-kop-kop)! nem bánnám, ha az idén elkerülne a jóság!!!

szép napot mindenkinek!

sophie27

még mielőtt elfelejtem! Lili tündérke és Mecsi, a Ti babótok is nagyon szép!!!

sophie27

Boni, privi ment!!! Előre is köszi!!

Zsiginek, Miksának és Barnusnak sok boldogságot kívánunk!

yuyu79

Oliver is nagyon édes ám!! Most láttam picasán a képeket :D :D :D :D

yuyu79

Nálunk úgy van, hogy 1-től 3-ig van a tanácsadás, de fél 3-ig oda kell érni. Csak a mi dokinénink max azt mondja, hogy legközelebb érjünk oda előbb, de helyettesítés volt, és a másik doki elég nehéz eset. Ő azt mondja, oltás után 15 percet ott kell maradni megfigyelésre... van máshol is ilyen??

De az is hozzá tartozik, hogy a férjem meg nem tud hazaérni akkora, amikorra megbeszéltük :(

yuyu79

Sziasztok!

Isten éltessen Minden napokban ünneplő babót!

Ne haragudjatok, nem jövök mostanság, de eléggé magam alatt vagyok, detto ugyanaz kezdődik mint anno Levivel. Legszívesebben egész nap sírnék, éjjelente másfél-két órát alszunk összesen a többit szélcsövezéssel, takarítással és ordítással töltjük. Reggel meg ugye kel Levi és vele kell foglalkozni.
Rettenetesen nehéz ez a türelemjáték, úgy reménykedtem, hogy Zétinél kimaradnak a pocakgondok.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! Átadtam Virágnak :D
Jól sikerült a szülinapozás, itt volt a szűk család, szokásos ebéd, torta, ajándékok. Nagyon örült Virág mindenkinek meg mindennek. Élvezte, hogy ő volt egész nap középpontba :wink: Mindjárt teszek fel képeket is.

Mi is sok sok boldog születésnapot kívánunk Barnusnak, Zsiginek és Mikunak! !!

Csenge,
Igen, mi voltunk most Törökbe. Nagyon tudom ajánlani azt a szállodát, ahol voltunk: Grand Cortez Resort. Mi a Kartago Tours-al mentünk: http://www.kartagotours.hu/szalloda/ind ... min=181957

A genesis 4D-t én is megerősítem, nagyon rendes és profi a nő!!! Velünk is egy órát töltött el. Meg mondta, hogy ha a neme nem derülne ki aznap, akkor bármikor visszamehetünk és ingyen megnézni gyorsan egy másik nap. De szerencsére akkor már látható volt Virág kislány mivoltja :wink:

Kép
Kép
dia123

Néhány szülinapi kép:

Kép pillangótorta

Kép elfújom a gyertyákat

Kép ajándékbontás

Kép új asztalka

Kép diavetítő

Kép mászoka

Kép imádok lógni!

Kép libikóka!

Kép
Kép
dia123

Aproo, sajnálom hogy nincs szerencsétek ebben sem :cry: Kitartás, remélem nem tart sokáig...

Dia, Virág nagyon édes a képeken :D

yuyu79

Aproo sajnálom :cry:

Virág tortája fantsztikusan cip :lol:
Vendég

Zsigi, Miksa és Barnuska Nagyon Boldog Születésetek napját kívánunk!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Huh, Dia, nagyon ügyes vagy, szuper lett Virág tortája! Te sütötted tutti! milyen ízű lett?

Aproo, nagyon sajnálom a nehézségeket! remélem, hogy azért olyan nem lesz, mint Levivel volt (műtét, stb). homeos cuccokat nem mersz még adni neki? vagy bármiféle szer a pocifájásra? huh, nálunk is ment a szenvedés 4 hós korig! :cry: kívánom, hogy múló probléma legyen!!!! +++++++

Julcsi, nem, nálunk nincs ilyen megfigyelős időszak... lehet, hogy nem is normális, bár egy ilyen picikét, azért csak levetkőztet, meg aztán felöltöztet az ember, az is időbe telik, lehet, hogy nem 15 perc, de 10 tutti, és, ha allergiás a gyerek valamire, ami az oltóanyagban van, gondolnám, hogy azonnal kijönne! vagy nem?

sophie27

Sziasztok!

Minden ünnepeltnek nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Most indulunk Kaposvárra bőrgyógyászhoz, mert itt csak okt. 10-re kaptam volna időpontot :twisted: :twisted: :twisted:

Kicsit szorítsatok nekünk, este igyekszem jönni bővebben is!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni te mindig olyan szépen megemlékezel a gyermekedről még szavakban is!!!!Tisztára elérzékenyítő! :D

Dia ez a mászóka csúcs! Teljesen beindultam, csak laknánk kertes házba.Mamáékhoz nem éri meg ilyet beszerezni.Hány éves korig használható? Torta nagyon szép lett

Amúgy ma bementünk a bölcsibe érdeklődni stb. ott is pont ilyen mászóka volt .
Klárinéni igazgatónénivel egyeztettünk, hát szept .29-én kezdődik Áron beszoktatása Zsófika meg utána 2héttel októberben. Jó lesz akkora pocakkal ezt végig csinálni , unatkozni nem fogok az tuti. Úgyhogy addigra már mindennel meg kell lennem ,hogy tudjak nyugodtan ezzel törődni. A jelünk is megvan már Zsófi cseresznye lesz Áron meg pöttyös bögre :) nekünk már csak ez maradt meg a vödör , nekem ez jobban tetszett. Sajnos a legkisebb szobába kerültünk csoportilag, az egyik gondozó néni nekem nem is annyira szimpatikus, De akinél beszokunk Jutka néni ő baromi rendesnek tűnik. Azért kicsit furcsa volt , mert minden csoport kint volt a kertbe és hát a gondozónénik ültek csak ott mint a verebek szépen sorba és figyeltek.
Most egyre jobban bennem a félsz és az elszakadási érzés , nehéz erre felkészülni, de olyan nagyok már!

Tegnap éjszaka megint nem tudtam aludni, itt kuksoltam a gép előtt, fotóztam töltögettem Áron ruháit, kaptam egy óriás zsák lány ruhát, hát ezzel se lesz egy időre gondom. :) már ez is óriás segítség.

Julcsi nálunk előre 2héttel kell egészséges rendelésre is időpontot kérni, és nem kell ott maradni semennyi időt se. Furcsa egy szokás , 15percel az oltás után mi derülhet ki ? sztem semmi.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo sajnálom Levit, na hát és titeket még jobban ! Nem lehet könnyű, valaki azért tud segíteni hogy tudj kicsit pihenni 1 órát legalább? Kitartás!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka,
Szurkolok, hogy derüljön ki végre mi van Málnus bőrével! Mad írd meg mi volt!!
Igen, én csináltam a tortácskát! :wink:

Mecsi,
Elvileg ez a mászóka 3-6 éves korig jó, aszem az van a dobozán. Még ott kell lenni mellette ha mászik, de amúgy nagyon ügyi. Sztem tornász lesz belőle, mint az apja is volt :wink:
Bizti nehéz az elszakadás, de talán jót tesz már nekik a társaság. Remélem azért a gondozó nénivel is kijöttök, lehet, hogy csak most az elején nem szimpi. Amúgy az itteni bölcsibe is ülnek kint a gondozók, nem nagyon játszanak velük csak figyelik.... :roll: Ari a pöttyös bögre jel! :)

Aproo,
Nagyon sajnálom én is, kitartást!!!

Csenge,
Még neked akartam írni, hogy lehet, hogy már erre a szállodára az összes augusztusi időpont betelt, de kérdezz rá több helyen, hogy nincs-e opciós foglalás ami felszabadulhat még, és akkor rácsaphattok. Mi is így tudtunk foglalni ide, mert amúgy tele volt már a szálloda.

Kép
Kép
dia123

Ja lefelejtettem, a torta egyik szárnya vanilíás volt, a másik citromos :)

Mecsi,
Neked is akartam még írni, hogy nekem nagyon tetszik a név amit kiválasztottatok!! Igazi lányos név, szépen cseng! :wink:

Kép
Kép
dia123

Dia, az ünneplős képek szintén szuperek! :)

sophie27

Sziasztok!

Nálunk elvileg fél órát kell oltás után ottmaradni. Én maradok, de általában nem nagyon tartják be. Bejelentkezni meg előre kb. egy hónappal lehet, hogy legyen hely. Ha nincs, akkor későbbre kapsz időpontot.

Judit

Kép
Kép
csutak33

Jó reggelt, csak nem én vagyok az első ma?? :lol:

Itt az előbb jól leszakadt az ég.

Petikém 4-kor volt csak fent, meg fél 7-kor, de már vissza is aludt. Eni meg még alszik, este negyed 9 óta. Igaz tegnap napközben nem aludt egy percet sem. De ha alszik délután, akkor meg 10-ig, 11-ig fent van... Van másnál is ilyen? Mondanám, hogy nem teszem le délután, de azért egy kétévesnek még kell az a délutáni alvás. Este úgy aludt el most, hogy még a szájába volt a csőröspohár... Amiről egyébként nem bánnám már ha leszokna, de nem issza meg másból a tejet, hiába próbálkozom. Csakhogy ez a dm-es puha csőrös, aminek olyan szilikon a csőre. Na azt meg kb havonta szétrágja...

Friss babások, gyertek ám pár sor erejéig, ha tudtok, hogy mi van Veletek! Aproo, múlt éjjel megint durva volt? :roll:

Én még szerencsésnek mondhatom magam, mindkét gyereknek csak pár alkalommal volt durva pocakfájás...

yuyu79

Képekben

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Julcsi Zsiga reggel és este csak a cumisüveget fogadja el! :roll: napközben pohár
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?