sziasztok!
vagyunk mi is, csak ma bejöttünk anyuékhoz tömegközlekedve... elég durva, az amúgy 20 perces autóút 1,5-2 óra így, de végülis Beni elég jól tűrte, aranyos volt nagyon!
Sziszka, én már meglestem a szülinapi képeket. akkor végülis melyik sütit gyártottad Te? nagyon jók lettek a képek, és Málnus nagyon cukorka!
a W. bölcsit sajnálom, de biztosan kitaláltok valami sokkal jobbat!
hajrá!
tesó ügyben megértelek teljesen, bár nem panaszkodhatom, mert elég gyorsan összejött nekünk is, igaz, az előző meg jó szarul végződött, de úgy tűnik, most már minden okés!
nálatok is jön a kistesó, ha ő is úgy érzi majd!
babára vágyóknak mihamarabbi pocakosodást! lassan kifogyunk a pocakosokból, előbb-utóbb mindenki megszül, szóval jól jönne az utánpótlás!
Panna, a Ti képeitek is nagyon jók! Réka olyan nagy már, és irigykedem ám rendesen, mert nálunk a banánon kívül semmilyen gyümi nem megy! :S amúgy a barnázással kapcsolatban, nem akarsz elmenni a dokihoz? vagy gondolod, hogy még korai? ilyenkor szoktak javasolni magne b6-t, vagy valami mást, hogy megszűnjenek a panaszok!
Boni, nektek jó utat, vigyázzatok magatokra, és jó pihenést!
Ágiékról én is a Facebook-on olvastam, hogy most mennek ki együtt, a régebbi sztori, hogy Csanád egyedül kimegy, ők meg maradnak, az tényleg nem jött össze, de most vadul keresi a cicusaik új gazdiját, ez elég komolynak tűnik...
Julcsi, jujj de jó lesz az új lakásban! elég sok macera van vele, az tény, de legalább lesz szép új lakásotok!
Ritus, Zalánnak jobbulást, nem tudom, hogy írtam-e a múltkor! :S szegénykém, remélem, hogy nem lesz visszatérő a probléma!
Mecsi, azért ennek a GYESes témának mindenképpen nézz utána, ne hagyjátok ezt a kis pénzt sem elveszni! amúgy apa túlórája le van írva papíron, és rendesen a fizuval kapja, vagy zsebbe, mert, ha nyoma sincs, akkor simán megigényelhetitek neki!
Barbi, kedvenc barátnőd jófej, hogy nem veled beszéli meg a gyerekek sorsát... na, ezt neked kell lemeccselned, ha nem akarod, hogy menjenek, akkor tessék megmondani kerek-perec! én sem szívesen engedném el a gyerkőket oda, főleg, hogy ki tudja, hogy mi fognak enni, inni, stb. brrrr! áhh. nem!
Aproo, megértem, hogy nem mentek semerre még hármasban, amúgy, ha Zéti picit nagyobb lesz, meg még jó idő is lesz, átjöhettek ám hozzánk simán! fent meg tudod szopiztatni Zétit, meg tisztába is teheted, amúgy meg Levi kijátszózhatja magát, és be is vagyunk kerítve!
majd alkalomadtán beszéljünk róla! oks?
tényleg, és mi lett a tesóajándékkal? mit szólt Levi a bicóhoz???
most már mi is készülünk Beni szülijére, pedig az még 2 hét!
az én tortának annyira örült, hogy sikított ezerrel, ahogy meglátta a gyertyákat! cuki volt, bár az övén nem lesz ilyen baromi sok, mint az enyémen, de biztosan örülni fog annak is!
na. most ennyi, legyen szép hétvégétek! mindenkinek jó pihit!