Columbine Ági Lilijének nagyon boldog 2. születésnapot!!!
mindennapos kismamáink!? tessék bejelentkezni naponta, már, ha megoldható, hogy tudjuk, hogy mi van veletek!
pl. Anna ezer éve nem volt, de csak tudna róla valaki, ha már babázna, vagy nem!?
nekem is írhattok sms-t, ha megszületett a baba!
Boni, remélem, hogy ti is jól vagytok! Zsigi nem semmi zsivány srác!
azért jó, hogy nincs komolyabb baja!!!
nálunk nagy a készülődés, mármint csak érzem... szerintem össznépi muri lesz, csak titokban van tartva előttem még! jó lenne, ha apa szabin lenne szerdán, de biztosan nem lesz!
Dia, nagyon jók a képeitek! azért nem semmi volt ez a szálló! azt megkérdezhetem, persze, csak, ha nem túl indiszkrét, hogy végül mennyiért tudtátok foglalni az 1 hetet!? az all inclusive mellett azért borravalót gondolom, hogy illik adni! ja, és a delfinekkel úszás! az hogy sikerült!? láttam, hogy ilyen delfin show-n voltatok, hogyhogy bemehettél közéjük?
szülinapról fotókat várjuk nagyon!
Aproo, nekem azt hiszem, hogy megvan a tavalyi reci, én azt csináltam, nem volt valami nagy ördöngősség... mindjárt utánanézek! amúgy én Niki és Dia receptjét tudom csak, az volt a mascarpones túrós csoda!
mi is bevásároltunk Beninek a 7végén, megkaptuk a déditől a pénzt, abből IKEAs vonatszettet vettünk, kap még könyveket, meg vettem egy Ormi elefántot (tudjátok a Zelefántot a Micimackóból), ilyen lesz a tortája is (csokis), először azt gondoltam, hogy én csinálnám meg, találtam tök jó leírásokat a maricpános tortákhoz, de aztán kiderült, hogy aznap van a nőgyógyászom is, meg az uh is, szóval letettem róla, és kényelmesek leszünk, megrendeljük neki egy szupi cukiból! lesz egy óriási lufija is, héliumos, meg gondolkozom még egy kis hátizsákon, valami állatoson, játszóra jó lenne, ha le tudnánk vinni. igazán nagy ajándékot nem kap idén, a futóbicaj lett volna, de egyáltalán nem érdekli, azért nem veszem meg, hogy itt porosodjon... ez van!
az idei év az én szülinapomtól lesz kicsit anyagi csődös, de ilyenek ezek a kerek évfordulók! igaz, nem tudom pontosan még, hogy mit kapok, de Beni megtalálta a rejtekhelyet, szóval a márkát már tudom is, gondolom, hogy valami ékszer lesz, de nem néztem meg, és nem is fogom, mert akkor aztán tényleg elvész a meglepetés ereje, azt meg igazán nem szeretném...
(ja, egyébként valami swarovski motyó... )
hát kb. ezek vannak, élvezem a jó időt, csak az eső ne esne... :S persze, tudom, semmi sem jó nekünk!
na, megyek, rámolni, mert szerintem lesznek vendégeink szerdán, és még takarítani is kellene addig... nehogy már leégjen az arcom, hogy így nézünk ki... :S