Új privát üzeneted érkezett!

Andy: Én kérdeztem, nekünk is van olyan. Kösziiii a választ! :D (én szétszedettem Apuval, így külön van a zenélős rész, amit csak a játszószőnyegen "használunk", és külön a "csörgős", az meg mehet a fertőtlenítő lötyibe)

Nnna, asszem kidőlök, holnaptól Apa vidéken melózik megint péntekig, nehéz napok jönnek... :? :( :D :wink:

Szép álmokat mindenkinek!
bébic

még vmi fontos:

lehet h ismeritek, de ha vkit érdekelne, akkor jó lenne.
egy könygyűjtő játékról van szó.
egyik kolléganőmtől kaptam egy levelet (személyesen:), h 6embernek akinek max 6éves gyereke van, tehát 6 gyereknek továbbitsam és a sorban előttem lévőnek meg küldjek egy könyvet akármilyet nem kell uj de vmi gyerekkönyv. és a 6ember akinek a levelet odaadom uigy tesz és akkor a végén mindenki kap mindenkitől egy könyvet a legvégén 36 db-ot.

ha vkinek van kedve hozzá szoljatok már (esetleg priviben h lássam tutira) mert már rég továbbitanom kellett volna (elvileg 8napon belül) ill. ha nem érdekel v nem találok 6embert akor vissz kéne adnom:) de én szivesen részt vennék benne de nem ismerek 6ilyen személyt itt Egerben hirtelen ezért gondoltam rátok..

köszi előre is

andy

Kép
andy30

ja és tegnapi féléves szülinapi elzászi bodzás almatorta természetesen fél gyertyával:)
Kép és a Regina szülinapi virágcsokra apa kedvence törökszegfű:) Kép

most mentem jóét mindenkinek remélem holnap tok jönni

andy

Kép
andy30

bébic: nem is rossz ötlet szétszedetni. neomagnolt használsz? már irtam aszem korábban h lehidaltam az árától ugyh én azt nem használom a gőzölős sterilizálóba meg nem mehet minden ugyh inkább forralt vizbe dugom azokat..
ja és bababoltos néni szerint nem kell fertőtleniteni a csörgöit kell annyi kosz. hááááttt :roll:

Kép
andy30

hello andy,
nah ebben a könyvgyűjtősben én is megpróbáltam emberkéket találni, without success, kb. 1,5 hónapig de semmi pedig legalább 30 embert megkérdeztem, olyan kár, pont erről leveleztünk Enikővel valamelyik nap

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu akkor akár küldhetnénk egymásnak nem? legalábbis ha lenne itt annyi ember.. de nem erőltetem csak ha téleg összejön

Kép
andy30

könyvgyűjtősben én is benne vagyok, egyetlen könyvet sem kaptam ! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy! Meggy nemsokára lesz! A barack miért allergizálhat jobban, mint a többi gyümi?
Szépek vagytok! Boldogságos félévet a nagy lánynak! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

3 oldal? Hát én bedobom a törülközőt!

Ma csak a nekem szólókat bírom elolvasni, sorry!

[quote]Z írta:öldi,te már nem szoptatsz,hogy 90 napozol?Nekem a védőnő szigorúan azt mondta ezt az egy diétát abszolút nem lehet,míg szoptatok.

Sarmi! Dehogynem szoptatok! Szerintem semmi nem szól ellene, hiszen mindent eszem, csak nem minden nap mindent, hanem ciklikusan. Szerencsére - 10 nap elteltével - több a tejem, mint előtte. Bár csajszim már gyümizik is, ugyanannyit szopizik továbbra is.

Más a hajad! Tök jól áll! És nagyon szépek vagytok!

[quote]z írta:öldi
és csüt hány órakkor??

Vera!Nekünk kb. 3-tól jó. Kánikula lesz!!! Brrrrr!

Kicsit off:
Egy ismerősünk felszámolta a bababoltját, és nagykeráron kiárusítja a maradék ruhákat. (Kenguru goldok)
56-104-ig vannak cuccok. Ha valakit érdekel szóljon, és rakok fel listát, ill fotózok.

Ma 3 barátnőmmel is találkoztunk - külön-külön - reggel 10-től este 8-ig pörögtünk. Hulla vagyok.

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

huu,ennyit irni, nem is tudok mindent visszaolvasni.. :oops: :oops:
Kubu, Bébic, nekem ezt a legjobb barinőm játszotta ezt el... amikor kiderült hogy az egyik puccos hotelben lesz az esküvőnk, akkor ugy döntött hogy ő most irigy, vagy nemtom mi, és többet nem is nagyon beszéltünk, 1x2 csak, de jégcsap volt.. Amikor Mini született, ő is kapott SMS-t, akkor közölte, hogy miért titkoltam. 4x hivtam a 8 hó alatt 1x sem vette fel...majd visszahiv,m ert most nagyon bizi....sosem hivott.. na mindegy..
:(

Andi édesek vagytok, gratula a fél évhez, én is tervezek ilyen kis tortás fél gyertyás témát jovő hétre :D
Hozzátápi, mi már szinte minden hamizunk amit ilyenkor lehet, a favorit a paradicsomos krumpli :D Igy már csak reggel és este adok tápit szinte, meg kivételes esetekben, amikor kiabál érte..

Én már vettem etetőszéket, mert már mindenünk kajás volt, szeretjük nagyon, Fisher Price, ez az egyetlen ami 25 kg-ig jo, tehát elég hosszu távu, meg hát meg is tetszett.. 3 foan állitható a támla, 7 magasság, gurulós láb, stb..
szal majdnem ilyen, csak más a mintája, egyel ujabb...
Kép

Mininek is tetszik ugy tűnik, teszek képet róla...
Kép

Ja, és megyünk Olaszba 1 hó mulva párom cégével minibusszal, 3 napra... hát kivi leszek...aztán anyáékkal megint rá egy hóra kicsit többre.. remélem lesz rá keret... a GYEdel szűkösebb napok jönnek :?

Mi is elkezdtünk forogni, hasrol már tökéletes, hátról egyenlőre csak oldalt, de már fogja a lábát, a szőnyegen annyit mozog, hogy 36o fokot körbefordul mindenféle mozdulattal...
Ennek is az eredménye, hogy 3 hét alatt 15 dekát hiztunk csak!!! HALLELUJA, igy most házi mérés szerint 815o gr, 72 cm. :D

Kép
Kép
zsiraf8

huu,ennyit irni, nem is tudok mindent visszaolvasni.. :oops: :oops:
Kubu, Bébic, nekem ezt a legjobb barinőm játszotta ezt el... amikor kiderült hogy az egyik puccos hotelben lesz az esküvőnk, akkor ugy döntött hogy ő most irigy, vagy nemtom mi, és többet nem is nagyon beszéltünk, 1x2 csak, de jégcsap volt.. Amikor Mini született, ő is kapott SMS-t, akkor közölte, hogy miért titkoltam. 4x hivtam a 8 hó alatt 1x sem vette fel...majd visszahiv,m ert most nagyon bizi....sosem hivott.. na mindegy..
:(

Andi édesek vagytok, gratula a fél évhez, én is tervezek ilyen kis tortás fél gyertyás témát jovő hétre :D
Hozzátápi, mi már szinte minden hamizunk amit ilyenkor lehet, a favorit a paradicsomos krumpli :D Igy már csak reggel és este adok tápit szinte, meg kivételes esetekben, amikor kiabál érte..

Én már vettem etetőszéket, mert már mindenünk kajás volt, szeretjük nagyon, Fisher Price, ez az egyetlen ami 25 kg-ig jo, tehát elég hosszu távu, meg hát meg is tetszett.. 3 foan állitható a támla, 7 magasság, gurulós láb, stb..
szal majdnem ilyen, csak más a mintája, egyel ujabb...
Kép

Mininek is tetszik ugy tűnik, teszek képet róla...
Kép

Ja, és megyünk Olaszba 1 hó mulva párom cégével minibusszal, 3 napra... hát kivi leszek...aztán anyáékkal megint rá egy hóra kicsit többre.. remélem lesz rá keret... a GYEdel szűkösebb napok jönnek :?

Mi is elkezdtünk forogni, hasrol már tökéletes, hátról egyenlőre csak oldalt, de már fogja a lábát, a szőnyegen annyit mozog, hogy 36o fokot körbefordul mindenféle mozdulattal...
Ennek is az eredménye, hogy 3 hét alatt 15 dekát hiztunk csak!!! HALLELUJA, igy most házi mérés szerint 815o gr, 72 cm. :D

Kép
Kép
zsiraf8

boccsi, csak 1x akartam, de sz...xik megint az oldal... :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Zöldi, nekem jó a csüt, akkor hova megyünk? Olyan helyre kellene ahol árnyékban tudunk tartósan dekkolni..

Manna, használtak a drukkok? Ha irtad már akkor bocsi, elkerülte a figyelmemet :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Jó reggelt!

Andy! Jól néz ki a tortád, még egyszer boldog féléves fordulót!

Zöldi! Engem érdekelne lista, kérlek tedd fel, előre is nagyon köszönöm!!!

Mi a hordozóban eszünk, egyelőre megúsztam a nagyobb piszkítást! :lol:

Tegnap megvolt a vendégeskedés. Ahhoz képest, hogy Huni délután nem sokat aludt és iszonyat meleg volt délután, nagyon jól bírta. Csodaszép játékokat kapott, el is kápráztatták vele. Időnként elkezdett nyöszörögni (nagyon álmos volt már), de valahogy mindig új erőre kapott. Azt mondták az unokatesómék, hogy ők még nem láttak ennyire nyugodt, kiegyensúlyozott, hisztimentes gyereket!

A menü mustáros tarja répás-kaliforniai paprikás rizzsel, őszibarackkal és sajttal sült pulykamell burgonyapürével, pogácsa és madártej szelet. Ez utóbbit elfelejtettem lefotózni, de van még pár szelet (nagy sikere volt, alig maradt belőle), ha Huni elalszik, lefotózom és recepttel együtt megy a másik topikba.

Ma 1 órára értekezletre megyek, apa lesz a délutános ügyeletes.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Olvastam a Start számlás hozzászólásaitokat. Én is úgy gondolom, de ha valaki biztosra tudja, szóval, hogy akit megillet annak megmarad ez a lehetőség, aki meg a tv megszüntetése után születik, értelemszerűen nem kap ilyet. Azon én is elgondolkodtam, hogy a bank kezelési költsége nem valami korrekt, illetve, hogy tényleg aki nem fizetne rá semmit a végén még rosszul is járhat.

Etetőszék:

Nálunk ugye Daniról "lemaradt", illetve hát Ő is használja a mai napig, de Gergő is bele tud már csücsülni.
Nekünk ilyenünk van:
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... _raya.html

Annak idején megérezhettük, hogy a második is fiú lesz... :D

Bár Gerinek még a hordozóba próbáltam az etetést. Eddig még csak az almát kezdtük el. Igazság szerint nem akartam 6 hós kora előtt, de most kevesebb a tejem (mensi miatt) bár aztán attól a mennyiségtől amit megevett, attól meg nem fog kipukkadni.
De nem igazán tetszett neki eddig. Bár ízlelgetett paradicsomos káposztának a levét, kis spenót, tejpép. Na jó ezeket úgy kell elképzelni, hogy csak éppen olyan volt a kanál.
De látszik, hogy vele nem lesz olyan problémás az evés mint Danival.

Danim tegnap ráejtette a lábára az üveg személymérleget, nem lapjával, hanem az "élével". Jól felszakadt neki a körömágya, szinte végig a nagylábujján, a mellette levő mutató- és középső ujja is kapott egy kicsit. Hát ez volt az első ilyen nagy "vérfürdővel" járó balesetünk, de hál istennek kórházba azért nem kellett vele menni, mert tudja mozgatni mindegyiket.

Mennem kell!
Szép napot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok!

de aktívak vagytok, Réka ebben a melegben max fél órákat alszik és nagyon nyűgős.
de nem cicizik többet mint eddig.
a ringató nagyon jó volt, el is fáradtunk mindketten be is aludt de mikor nyírják a sövényeket az egész telepen ipari sövénynyíróval...naná amikor végre elaludt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kubu: nem tudom pontosan hányadik kerületbe laksz de itt van a ringató felsorolása kerületek szerint
http://www.ringato.hu/index.php?helyido ... yhasznalok

andy: sajnos csak bemutató volt Egerbe :cry:

most egyenlőre ennyi, megyünk piacozni
gyűjtöm az etetőszékes hozzászólásokat a köv hónapba mi is veszünk.

KépKép

Kép
orsimorsi

Röff!

Zsiráf! Óriási Minid! És már busza is van? ;) :)

Csüt 3-tól bármikor jó nekünk - előtte dévényezünk. Én továbbra is javaslom a Westend tetőkertet, mert szépséges, viszonylag hűvös, van sok pad tuti árnyékban, szopi/kajaszoba, és bemenekülési lehetőség zuhé és hőség elől.
Verának, Mannának jó, Többieket meg majd még odacsábítjuk!

[quote]Z írta:öldi! Engem érdekelne lista, kérlek tedd fel, előre is nagyon köszönöm!!!

Szeles! Uhh! Az egy kicsit húzós, mert a néni kocskás papírra nyomatta kézzel, és nincs scannerem. Ha a holnapi talis csajok közül valakinek van, kérem, tegye fel a kezét! Ha nincs, akkor lefénymásoltatom, és küldöm!

GabiDani! Puszi a lábidra!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Engem érdekelnének 104-es pasi ruhák, hálózsákok. Köszi, ha fotózol!

Zsiráf! Hol vettétek a széket? Én is pont ilyet vettem, csak az új húzattal (zsiráfos!), és a 2,5 évesemnek is szuper. Most azt tervezem, hogy ő kap lépcsős fa etetőszéket és ez marad a picinek! :lol:
Nagyon édes Minid van!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Helló Csajok!

Basszus 3 nap alatt kb. 10 oldalt írtatok! :evil: Nem bíííííííííííírok visszaolvasni!!!

Gyors helyzetjelentés:
Zsófinak szombaton alul, középen kibukkant az egyik foga! :-D Annyira aranyos vele!!! Taknya még mindig van sajna és ma már színes is volt, remélem nem lesz nagyobb baj. :( Az orrszívót viszont már tiszta szívből gyűlöli, minden orrszívás egy szívás. Rota 2-t hétfőn megkaptuk, semmi mellékhatás.

Zsiráf!
Ne is mondd a Gyed-es szűk napokat! :-( Ugye jól emlékszem, hogy te sem tudtál visszamenni dolgozni?

Andy!
Gratula Regi kisasszony fél éves évfordulójához!!! :-D Nagyon szépek vagytok!

Körkérdés:
Ti ebben a hőségben miben altatjátok a gyerkőcöket? Nálunk a tetőtérben lefekvéskor még simán 26 fok van, éjjel 24-25 fokig megy le. Mostanában már csak szimplán egy rugit adtam rá, meg plédet.

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi! ngem is érdekelnek a ruhák 74-től fölfelé.

zsebi_baba

Zsiráf!
Laja már tiszta kisfiús abban az etetőszékben! :-D Haláli aranyos a mosolya!!!

Gabidani!
Danid lábacskájának jobbulást!

Szeles!
Nem semmi, mennyi energiád van!!! Hogy csinálod??? Meló, 2 gyerek, főzés... Én egy mellett, itthon dekkolva alig érem utol magam!!!

Újabb körkérdés:
Etetőszéknél milyen paramétereket érdemes szem előtt tartani? Tudom, hogy már volt egyszer téma, de akkor még nem volt aktuális és átsiklottam felette.

Kép
Kép
lbernuska

Berni! Egyszerűen szerencsém van! Mivel nálunk nincsenek alvás problémák se éjszaka, se nappal, Hunor bőven hagy nekem időt arra, hogy főzzek, mossak, vasaljak. Ma 6.11-kor ébredt, evett, és 8 óra óta megint alszik. Már fő a tejszínes-ananászos csirke! :lol:
Érdekes módon az én szervezetem se igényel annyi alvást, mint korábban, bár most is sokszor sikerül 8 órát aludnom.
Szóval nem én vagyok nagyon ügyes, hanem a drága kisfiam :lol: !

Kép
Kép
szeles4

Hali!
Gyorsan pár képpel jövök, rohanok palacsintát sütni :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242807244.0461.jpg[/img] A cumi mindig kéznél van...

[/img] Kép mushnak a nyakláncos kép :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242807297.6172.jpg[/img] babakocsis

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Halihó!

Zöldi: rucik érdekelnek engem is szintén 74-től :)
Mostani csütörtök sajna nekem nejjó, jön anyukám, el kell rongyolnom érte, itt lesz vasárnapig. Ez viszont jó :)

Zsiráf: a fent említett miatt a héten már nem jó (csütörtök úgy látom neked, a péntek meg nekem :))
Mini nagyon cuki, tényleg, milyen nagyfiús a székben :)
A gyed említésétől is rosszul vagyok :evil:

Berni: pont tegnap este jutottatok eszembe, és reggel akartam kérdezni, hogy mizu :)
Altatás: most atlétabody meg rövidgatya-zokni van rajta és vékony takaró. Este body+hálózsák+vékony takaró, ami kb. 2 percig marad rajta, szóval mintha nem is lenne.

Kép

Kép
gabilany79

hahó

na aszem mégis beadatom ma neki az első prevenart. este lefekvéskor meggyőztem magam h attól h halasztgatom még nem leszek se nyugodtabb és az sem vsznű h rá másh hatna.. nagyon bizom benne h nem lesz beteg tőle. lécci szoritsatok nekünk!

azért izgulok ennyire mert legutóbb az oltás után lett olyan beteg:(

most végre elaludt megyek fürdeni stb aztán felkel szopi és indulunk.. ja és kakimintát is nézetek akkor sztem.

ja és irtam vmelyik nap h regi nem mászik sehova a kiságyban erre ma h találom? az egyik oldalnak lapulva:)

na szaladok majd jövök drukkoljatok annyi rosszat hallottam erről a prevenaros oltásrol:(

andy

Kép
andy30

Berni! Pesti bérház, földszint, szűk udvarra néző...21 fok éjjel. 24-25 fokban én egy pamut rugit adnék rá, vagy egy trikós body + pamut hálózacsi.

Enikő, Szeles, Zsebi, Gabi ... és még aki kér! Várjunk holnapig, hátha valaki tud segíteni scannelésben. Ha nem, pénteken küldöm a fénymásolt listákat.
Próbálok fotózni is majd, de Hanna nem nagyon hagy.

Kép
zölddisznó

Van még 10 db figurás (járűvek) habtapim eladó. Vaterán lőttem, de kicsit sokat egyszerre, és mind megnyertem. Használt, de nagyon jó állapotúak. 1000.- pénz.

...Hanna és lábak nélkül... :)
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi: habtapit kéremkéremkérem! :) :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.05.20 10:30-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Mági nagyon jó a kocsi és bence édi. A cumis kép nagyon jó!Ugye jól látom, hogy olyan öv van a kocsiban, mint a pihiszékekben is? Én is ilyet szeretnék!

Zsiráf! Minid nagyon cuki!

Andy! Ne izgulj nem lesz semmi baj!
Nagyon jó Regi tortája!

Vatera válasza: indítsak polgári pert. Na hát ennél többre számítottam, normálisak? Megpróbálom eladni, hátha így is kell valakinek. Így is bukok rajta, de hátha a fele visszajön.

Kép
Kép
Kép
erika26

Zöldi! engem is érdekelnének a ruhák és úgy mennék talira is, de akkora a babakocsink, hogy azzal képtelenség tömegköllekedni, ezért is akartam egy 3 kerekűt
ha mégis rászánom magam és elindulok, én tudok scannelni

Kép
Kép
Kép
erika26

hát ez a csaj nem semmi. szinte sosem alszik többet félóránál napközben főleg délelőtt, itt sietek a fürdéssel h mire felkel gyors szopi és mehessünk is oltásra erre micsinál? még mindig nyomja a szunyát már kb másfél órája :shock: :lol: 8)
sztetek érzi h oltásra fogom vinni ha felkel és ezért?:):) :roll: :) :? szegényke..

Kép
andy30

még jó h nem oltás után csinálja ezt mert már meg lennék ijedve..

Kép
andy30

Gabi! Habtapi foglalva. Anyudért Petre jössz? Mert akkor megnézhetnéd a ruhákat és a habtapit meg jól elvihetnéd.

Erika! Hát akkor jó rászánást! Várunk!!!

Kép
zölddisznó

Van teszveszen is néhány cuccom fenn...ha valakit érdekel...talosgy1

Kép
zölddisznó

kérdés: sztetek mitől lehet az h fáj a lábfejem? először csak a bal fájt de ma már a másik is és akkor ha nyugalmi helyzetben van és utána megmozditom ill pl. felállok elkezdek járni stb. nem sokáig pár lépésig aztán elmulik. fekvés után a legrosszabb. nem is tmo h a csontok v izületrészek fájnak-e. eccer serdülőkoromban volt már ilyen pár hét v hónapig tartott ha jól emléxem de nem csináltunk vele semmit aztán elmult magától.
ha tulsulyom lenne arra fognám dehát minuszban vagyok.. lehet vmi vitaminhiány? v sokat terhelem? de akkor mért alvás fekvés után jelentkezik?
ötletek?

köszi

na sztem lassan felébresztem mert még lekéssük a rendelést.
vagy ez egy jel h ne ma vigyem? :roll: jajj.

Kép
andy30

Körkérdés: ki milyen autósülést használ? Nekünk még a bébihordó van, de lassan kinövi. Van most a Corában akciós ülés, de nem tudom mennyire jó. Lehet hogy gagyi? Milyet érdemes venni?

Kép
Kép
Kép
erika26

Sütirecept feltöltve! Laura

Kép
Kép
szeles4

Autósülés:
Gergőnk már abban ül. Nekünk Brevi grand prix silver van.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Dani is szerette és Geri is eddig...

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zsiráf:
Az etetőszéket hol és mennyiért vettétek?
Mert ami Annának van, Bencének nem lrsz jó. .15 kilóig van kalibrálva, és a mostani 8 kilós testtömegünkkel gyanítom, hogy enyhén túllépjük a 15 kilós határt záros határidőn belül.. :?

Erika:
Autósülésnél érdemes nézni a törésteszteket. Nekünk Maxi Cosink van. Ha sokat utaztok, és hosszú távon, akkor szerintem inkább érdemes beruházni egy drágább ülésbe, de akkor az biztonságos.

Andy:
nekem is szokot így fájni a lábfejem, a csontomat érzem, meg is ijedtem tőle.. Lehet, hogy valami vitaminhiány?? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote]z írta:öldi nekem okés a 3 óra. akkor 3-kor a westend bejáratánál ahol a metró van?

Inkább a tetőkert liftes kij/be-járatánál. (Középen van a lift a mosdóknál, ami oda is felvisz)

Csajok! Lábfájás inkább a még mindig puhább izületek miatt van. Sajna nekem nem, nekem csonthártyagyuszi van a sarokcsontomban. :( Már másfél hónapja!

Kép
zölddisznó

Nu lányok, 3-ra kell visszamennem. utána jelentkezem, hogy örülünk-e vag búsulunk-e...

Andy: Drukkolok!

Zöldi: Okké akkor háromkor, majd hívlak!

Mágnes: Én is kérek palacsintááááááááát

Kép
mannababoca

Bébic: bakker nem is néztem. :cry: Úgy látszik én ilyen hülye vagyok! Nem is csodálkozom!!! Tudod mi lehetett a baj? Az hogy néztem, hogy az Univeres cuccokban nincs hozzáadott egyéb dolog és nekem Univer=Kecskemét=kecskeméti! Remélem érthető! Erre most nézem hogy a "kecskemétit" a HIPP gyártja. :twisted: :twisted: Mondjuk azért is vettem meg olyan hirtelen, mert itt a faluban örülök ha lehet kapni valamilyen bébikaját!! Hihetetlen hogy nincs a boltokban, pedig van elég sok kisgyerek. A közeli városba meg nem jutottam/jutok be mostanában! :cry: :cry:

Andy és Mági: én tuti meglátogatnák egy ortopédust!!!

Gyerekülés: mi még a hordozóban nyomjuk! Marci 63 cm-ével simán elfér benne. De ha váltunk én is valami jó minőségűt akarok venni. Szerintem ezen nem érdemes spórolni!!!!

Öltöztetés: nálunk 21-22 fok van még mindig!!! Ezért szeretek itt lakni. Igaz régi ház, de 60 cm-es falaink vannak és hát nehezen melegszik fel. Tudom sokan hülyének tartottak minket, hogy ilyent újítottunk fel, de ilyenkor áldom az eszemet. Ja szóval este Marci egy vékony hosszú ujjú pamut rugiban alszik és egy ujjatlan hálózsákban. Takaró esélytelen, mert a kis focista úgyis lerúgja magáról.

Egyébként most 1,5 órát szenvedtem vele, hogy elaludjon! :evil: :evil: Nem tudom mi van???!!!

Zöldi: engem is érdekel a ruha! Igaz leginkább 68-as nacik kellenének!!!
Vendég

Manna: én le sem merem írni mire gondolok!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andy:
Mi már túl vagyunk mindkét Prevenaron, és semmi gond nincs belőle. Se Anna, sem Bence nem lázasodott, nem volt nyűgös.. Pedig Bence 2 oltást kapott egyszerre. Szóval nyugi :wink:

Manna:
Sajnos csak nutellás van... Nem baj? :wink:

Bocika:
Hát, ha lenne házhoz jövő ortopédus,akkor bármikor.. Még a fogorvoshoz sem tudok elmenni.... :cry:

A Hipp bébiételeket is jól meg kell nézni, mert az egyikbe tesznek cukrot, a másikba nem... Szóval el kell jól olvasni....

Ami nagyon tuti még, és cukormentes, az a Frutapura!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: nem Pestre, csak Gödöllőre :) Viszont ha neked jó, akkor jövő héten valamikor elmegyünk érte :)

Boci:
[quote]M írta:anna: én le sem merem írni mire gondolok!!!

szerintem egyre gondolunk :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Boci! Gabi! Nekem is valami motoszkál tegnap óta a fejemben! Már nagyon fúrja az oldalam a kiváncsiság! :wink: :lol:
Manna! Druuuukkkk!

Gabidani! Mági! köszi! Azt hiszem akkor még gyüjtögetünk egy kicsit és nézünk valami jó minőséget.

Kép
Kép
Kép
erika26

Manna! Még az uramék is Szurkolnak" - szigetelést csinálják éppen :)

[quote]A írta:mi nagyon tuti még, és cukormentes, az a Frutapura!

Mági! Hanna kedvence! ... a buxám útálja csak ;)

Boci! Van sok 68-sa (de szerintem nagyobbak, mert 70 cm-s csajomnak bőven jó.) Lehet, hogy egy-két 62-es is jó még nektek.

Kép
zölddisznó

Akkor már hárman, sőt négyen gondolunk egyre! ;)

Gabi! Akkor majd egyeztessünk!

Kép
zölddisznó

Enikő! 104-est csak 3-at találtam:

Kép
Kép
Kép

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X