Új privát üzeneted érkezett!

Dehogy mondtad hogy baj. Csak gondolom van elég bajod az ügyfeleiddel. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

ha megvan a folyamatos két éved, akkor az előző év, tehát 2008.

Edit

Kép
ézsóné

Szai Nóri, köszi.Hálám örökké üldözni fog :D Azt megkérdezhetem, hogy a rendelés/fizetés h történik?

Az orrom neke is folyik és a torkomban is van olyan váladék :( de az okát nem tudom. Nekem nem rég kezdődőtt.

Csütörtökön megyek dokihoz...kiváncsi vagyok mit fog mondani és (remélem ) meg is nézi a babót :wink:

Kép
csipike09

ézsóné: De mi már 2010-ben fogunk szülni. Akkor a 2009-es év? Az nekem nem lenne a legjobb, mert a legutóbbi bónuszt még 2008-ban kaptuk, a következőt meg már 2010-ben fogjuk kapni. :?
vicky79
Budapest III. kerület

télleg :oops: :oops: :oops: bocsika, igen 2009-es év! bocs a terhességgel tűnik hülyülök is :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Lányok Nekem is van kiskönyvem :lol:

Edit kérdezhetek én is:
én 2007. március 14-től táppénzen, tgyás, gyed, gyes-en vagyok. Ha gyesről megyek szülni (remélem így is lesz :lol:) akkor nekem mi a kövi juttatások alapja, jól tudom, hogy a szerződés szerinti munkabér?

KépKép

KépKép
beneildi

Vicky, neked a 2009-lesz az alapja az én tudásom szerint.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok lányok,
bocsi, hogy már megint ajtóstól rontok ide, de iszonyatosan kiakadtam tegnap... és valakinek el kell mesélnem...
Szombat reggel lementünk anyuékhoz, elújságoltuk az örömhírt, persze először anyukám letolt, hogy miért csak most mondjuk el, de nagyon nagyon örült neki mindenki... Szerintem azóta is egyfolytában telefonál, hogy mindenkinek elárulhassa, hogy ő márpedig nagymama lesz... :D
Hát anyósom ennek homlokegyenest az ellenkezőjeképp reagált...
Miután ő is lebaszott, hogy miért csak most mondjuk el, holott neki JOGA lett volna róla tudni, elmondtam, hogy mivel a haematóma miatt nem volt semmi biztos, így csak most mertük elmondani, erre gyorsan rákontrázott, hogy de még ez sem biztos, mert ő bizony először a 6. hónapban vetélt el... és nem tudhatom, hogy nálam ez már biztosan megmarad...
Na ekkor nálam elrántották a függyönyt, felálltam, és elkezdtem vele ordítani, már majdnem sírva, hogy hogy lehet ilyen tapintatlan, és pont lesz@rom, hogy 40 évvel ezelőtt ő min ment keresztül, de ez a gyerek februárban meg fog születni, ha tetszik neki ha nem.... és TUDOM, hogy meg fog születni egészésgesen, és jobb ha tudomásul veszi, hogy soha többé nem vagyok hajlandó vele erről a témáról beszélgetni, tartsa meg a rémtörténeteit másnak, mert én ugyan erre nem vagyok kíváncsi... Ekkor felálltam és hazajöttünk, majd párom megtiltotta, hogy átmenjek anyósomhoz, mert nem szeretné, hogy a köcsög anyja miatt nekem vagy a gyereknek bármi bajunk legyen...
Hogy lehet ilyen egy anya...?!?!?! Engem nem kell szeretni, leszarom, de mégiscsak a fia gyerekéről van szó.... elképesztő...
Ja és este mesélte el Feri, hogy már hetek óta gyerekellenes kampányba kezdett az anyja, mintha érezte volna... mindig mondogatta, hogy úgysem fog összejönni, és hogy miért pont egy ilyen nőtől, és miért pont ettől akar gyereket... meghogy pont erre a világra, és hogy ha szétmegyünk, fizetheti a gyerektartást stb... Kedves nem???
Hát mit ne mondjak, nagyon elszomorít a tény, hogy a gyerkemnek 5 nagyszülője lesz (após feleségét is beleértve), és pont az lakik a legközelebb, amelyik már most utálja a gyereket, holott még meg sem született... :(
Remélem ebből mitsem érez a kicsi, és igenis velünk marad mostmár mindörökre...

Bocsánat, hogy így kifakardtam, de nagyon jól esett kiírni magamból... mindjárt végigolvasok mindent, és érdemben is reagálok... :)

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Sajnos én is így gondoltam, úgyhogy a bónuszom biztos nem lesz benne. Pedig az még legalább 1 havi pénz szokott lenni. Mindegy én már annak is örülni fogok, ha megkapom még szülés előtt és akkor lesz mit odaadni a dokinak.

barbi: Anyósod kapja be. Már bocsi, de ez a nő nem normális. Jól elküldted a fenébe. Nagyon helyes. Teljesen egyetértek veled, csak azt sajnálom, hogy emiatt fel kellett idegesítened magad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.10 18:44-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Na visszaolvasgattam a hétvégi termést...

Csilla, ha álmodban kisfiú a baba, akkor kislány lesz, és fordítva… legalábbis az álmoskönyvek szerint.

Ronci,
Gratula az eredményekhez…. Az én babóm is folyton ficánkolt, mondta is a doki, hogy nem hallgat rám már most sem… :( Alig tudta megmérni… de sikerült… :)

Bea, ez a csomagos dolog tényleg nem nagyon akar összejönni neked… ráadásul napszúrás… jobban vagy már? Gondolom a babamocorgás mindent feledtet… :)

Kakti, gratula az óriásbébihez… :)… ne bánd a képet, a lényeg, hogy láttad…. :D Ez a kézfejes dolog nekem nem tetszik még így látatlanban sem...

Juci… kicsit udvarolhattál volna még, hogy elárulja, hogy mit is lát valójában…

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

barbi - ez micsoda bunkó :evil: - ez én anyósom se matyóhímzés, de ehhez képest...
ahogy magad is mondtad: leszarni! nem ér annyit hogy idegesítsd magad rajta!

voltam kozmetikusnál, nagyon megkínzott a sok hormonális ragyám miatt, de jól esett egy kis törődés

Mióta szabin vagyunk, alig látom a férjem :? , ma is egész nap ügyet intézett, a szüleinél volt, meg fodrásznál, most meg edzeni ment...

Remélem, azért felkel velem a holnap hajnali vérvételre....

boruska

Barbi! Két füled van, egyiken be, másikon ki! Tényleg bunkó volt az anyósod! Próbálj megnyugodni, a legfontosabb, hogy a férjed melletted áll!!!!!!!!!!!!!!!!

Orrdugulás: nekem nagyon sokat folyik az orrom mostanában, és sajnos vérzik is újra. Viszont fekete üröm szezon van, nálam az tesz be (gondolom).

Éjjel iszonyatosan rosszul aludtam, ezért viszont egész nap szédülök. Hiába aludtam Borival, nem lett sokkal jobb. Vérnyomásom a béka feneke alatt, most még ettem is lekváros kenyeret, úgyhogy üldögélek egy kicsit. :?

Edit, én is zaklatlak hülyeséggel: Bori előtt dolgoztam 1 tanévet 2003/2004-ben, utána passzív gyeden voltam. 2006 nyara óta gyesen vagyok. 2008 év végén dolgoztam összesen 79 napot. Ez tudom, semmire sem elég. Mire leszek jogosult a babó születése után? Félek, még gyesre sem, hiszen Bori után most is kapom (még 10 éves koráig).

Holnap genetikai UH, már be vagyok sózva. Délután jövök az eredményekkel!
ktc

Ktc: hát én se éreztem magam ma jól, ezek szerint mégiscsak front

Barbi: csatlakozom az előttem szólókhoz, nem kell többé bevonni a gyerekvállalásba. Hidd el, ő fog a legjobban szenvedni!!!

zarja

Katica!

Olyan, hogy dupla GYES nincsen. Ha jogosult is vagy a tgyás-ra, vagy gyed-re, az a 79 nap miatt nem hinném, hogy több, mint a gyes összege, de ehhez tudni kellene a számokat is. Viszont a férjed nem tud Bori jogán GYES-re menni, Te meg táppénzre? (vagy arra nem vagy jogosult??? :roll: )

Bea!

Én is furának tartom, hogy nincs még honlapjuk sem. Az meg kifejezetten fáj, hogy Németországból kivonultak! Morr!
Én már nem csinálom az elejét, csak az izzadós, seggmegmozgatóst! Vagyis kombinálom, mert minden nap csinálom az első rész erősítését, a belső combot a másodikból, és kétnaponta a harmadik részt bemelegítés nélkül.

Next:
Úgy megy, hogy küldesz egy mailt a csajszinak, hogy vegyen fel a levelezési listára. Kamion indulás előtt pár nappal ír, hogy mennyi a szorzó. Meg hogy meddig vesz fel rendelést. Összeszeded a honlapról, ami kell, elküldöd neki. Ő ír egy végösszeget. Te felteszed a magyar bankszámlára a pénzt. Max 1 héten belül itt a cucc zacskóban, gyönyörűen. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róluk!
Vendég

Hú, de sokat írtatok!

zarja: ne érdekeljen a munkahelyed! Te tudod, hogy meddig jó és akarsz dolgozni, a lelkiismereted hagyják békén.

lucababa: hogyhogy nem kell AFP-re menned? A kombieredményed miatt? De jó... :?

ananácska: remélem kiheverted a napszúrást azóta... Tök jó lehet a szívhallgató, így bármikor meghallgathatod manócskádat :D :D :D

vicky:nem irigyellek a cukor miatt, de biztosan hamar belejössz és nem lesz gond.

ézsóné: én is zargathatlak táppénz, gyed, gyes stb. miatt? De nekem egy kicsit hosszú és egyébként is hülye vagyok hozzá, így ha lehet priviben küldeném el kérdéseimet.

hbarbi: nem semmi anyósod van, jól tetted, hogy kiosztottad őt és ami a lényeg, hogy a párod melletted áll!!! Most hogy kibeszélted magadból, nyugodj meg és felejsd el az anyósod!

kakti: legalább alapos a dokid, tényleg nem lenne jó, ha trombózist kapnál. A kombihoz meg drukkolok :D

Rólam röviden annyi, hogy ma láttam megint manócskámat, integetett, nagyon mocorgott! :lol: Most tudtam, meg hogy fölöslegesen csináltattam meg a kombit. :cry: Ugyanis még mindig nem szívódott fel a másik petezsák és ez befolyásolja az eredményt, így el kel mennem amniocentézisre vagy mire. :shock:
Jó lett volna elkerülni, de mindig van velem valami... :cry: :cry: :cry: Már az elejétől fogva veszélyeztett terhes vagyok különböző szövődmények miatt, sajnos. De a lényeg az, hogy a babó jól van (legalább vele nincs gond, mint a hülye anyjával :lol: :lol:)
Ja, jut eszembe! Az AFP-t csak vérből nézik? Vagy miből áll ez a vizsgálat? (UH, vér, stb.?)

Kép
Kép
molmar

SziasztoK!

Még élek :) Túl vagyok néhány betanulási napon az új melóban, szerdán kezdek is délután.

Holnap én is megyek genetikai UH-ra, ahol Katicával is összefutunk majd, úgyhogy ha nekem nem lesz időm megírni, hogy mi volt, akkor majd megüzenem vele :wink: nagyon, de nagyon izgulok, hogy minden rendben van e!

Egyébként egészségileg egész jól telnek napjaim, kicsit még mindig gyomorégésesen, de ez a legnagyobb bajom, na meg az álmosság.

Látom, nagyon belebonyolódtatok már ebbe a Gyes-es Gyed-es stb. témába. Nekem is problémás az esetem, de én már le sem merem írni :lol:

Kép
zsizell

molmar: Én dierkt rákérdeztem a kombinált tesztnél, hogy számít-e hogy ikerterhességgel indultam. Azt ugyan nem mondtam, hogy a másik petezsák még meg van, legalábbis nem emlékszem. Azt mondta, hogy nem számít. Most akkor mégis?

AFP-t vérből nézik, de van genetikai uh is.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky: Ez érdekes! Én ma mondtam a dokimnak, hogy megcsináltattam a kombit és azt mondta, hogy felesleges volt. De az még érdekesebb, hogy saját magával kerül ellentmondásba, mert 2 héttel ezelőtt ő mondta, hogy csináltassam meg. Nem akartam már erre felhívni a figyelmét, hogy mit mond(ott)... Én most úgy vagyok vele, hogy így úgy is megkapom az eredményt, és ha az jó, akkor meg duplán örülhetek. 8) Inkább biztosra megyek, mert a kombi eredménye csak 80-85%-os, míg ez (ha jól emlékszem) 95-98%.

Éppen most néztem az előbb a vonalzóinkat, egy napon szülünk, de miért vagyok egy nappal öregebb? :shock: :P

Kép
Kép
molmar

Vicky!

Küldtem privit, vagy remélem sikerült, mert most próbáltam először!

Kép
Kép
molmar

Molmar!

Én is 10-én szülök. :D
És jé, szolnoki vagy? Megkérdezhetem hány éves vagy? Én is ott születtem. Mondjuk később Szandán laktunk, de az is ugyanaz...
Vendég

Barbi sajnálom az anyós témát!
Hogy ennyire lökött asszony! :(
Nemhogy örülne,hogy onokája születik!
Sajnos az én anyósom meghalt,de ő nagyon szerette Fruzsit!
Azt sajnálta a legjobban,hogy őt itt kell hagyni.... :(
De ugye nem vagyunk egyformák,ami látható is :?
Az álmot én is kérdeztem...elösször is kisfiut álmodtam és ime a kislányom és most is....hááát majd látjuk!Férjecske annyira kisfiura vágyik....

Molmár dehogyis vagy hülye.... 8)
Mintha tehetnénk az egészségünkről....
Magzatviz vizsgálatra kell menned,ugye?Esetleg éveid végett is vagy csak a másik petezsák miatt?

ktc nekem is vérzett a Fruzsival a nószim!Jól be is tojtam!
Ugyanis nekem eddig életem folyamán csak 1-2-szer fordult elő orrvérzés! :roll:

Boruska külömben is gond van a pattanásokkal vagy csak most a terhesség alatt?Mert nekem állandó probléma-de most....ne is mondjam iszonyat sok van... :roll: :?

Ha pár nappal fiatalabb a pocaklakó az kislányt jelenthet?
Gondolom azért mert a lányok tudtommal egy kicsit késöbb is beágyazódhatnak...vagy hüleséget irtam?

:oops:

Ma kellett volna felhivnom a korházat,hogy kész-e a vérvizsgám és elfelejtettem(én lökött....)majd holnap pótlom,,,
Én még nem érzem a babócát!
A hájamnak(a drágának)köze lehet hozzá? :oops: :D

Puszika

Kép
Kép
szintus

Lucababám!

33 leszek (te Jó ég! leírva még nem szembesültem ezzel a számmal :roll: :lol: ) és csak 10 éve lakom Szolnokon. Egyébként szolnok megyei vagyok... Ja, és Szandán dolgoztam, mielőtt táppénzre mentem. :)
A kombi miatt nem kell AFP-re menned?

Kép
Kép
molmar

Igen. 25 éves vagyok, 1:30.000-hez az esély a Down-szindrómára. Szóval minek is menjek? :oops: :roll:
Csak arra emlékszem, hogy a Gorkij u. 34. 2em 13-ban laktunk! :lol: :lol: Mármint Szandán. Szolnokon meg a Bercsényi u.-ban.
Vendég

molmar!

küldtem neked privit! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Nóri, még 1x köszi. Akkor esetleg hívatkozzak rád vagy??

Barbi, sajnálom, h ilyen az anyósod, hidd el később ő fogja nagyon sajnálni a mostani kitörését.

AFP: nem csak a downt vizsgálja, hnem a nyitott gerincet is. Ált az AFP csak vérvétel, és a 18-20 héten van a köv. genetikai UH.

Molmar, rossz lett a kombid, h magzatví vételre küldtek? A korod nem indokolná és szerintem az sem , h ikerterhességnek indultál.

Szintus, ált azt mondják, h az xx et tartalmazó spermák ugyan lassuak, de tovább élnek, így ha a terhességed néhány nappal fiatalabb mint számolód, akkor elképzelhető...( hozzá teszem, nekem mindegyik terhességem 2 héttel fiatalabb volt/van mint a menses szerint lenne. Az "erdmény" 1 fiú, 1 lány és amostani???? :D :D :D :D :D :D

Kép
csipike09

Csipikeee :D :D :D :D
Én is fiut szeretnék(meg annyira örülnék,ha a férjemnek is teljesülne a vágya...) :lol:

Majd látjuk....fő az egészség.....

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Én önző vagyok. Nálunk a férjem elsőre nagyon kislányt szeretett volna. Megkapta. Nekem akkor mindegy volt. Most neki mindegy, de én lányt szeretnék.
Ebben megerősített, hogy tegnap egy játszóházban néhány fiú artikulálatlanul ordítva rohangált fel-alá és ölték egymást. Nem az a normális gyereksikítás, hanem torkuk szakadtából ordítottak. A szüleik meg csak nézték. :roll: Nem tudom, mit csinálnék, ha ilyen fiam lenne! :oops:
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Hát ez az anyós téma nem semmi... Szegényke sajnállak... Az enyém se kutya egyébként... :lol: Még nem is tudta, hogy állapotos vagyok amikor már azt mondogatta, hogy ő majd vesz a gyereknek olyan pólyát mint ami neki volt, (tudjátok amiben le szokták kötni a gyerekeket, hogy nehogy ferdüljön a gerince meg ilyenek) hogy a gyereknek ne legyen majd semmi baja... Pffff... Mit képzeld? Hogy majd csak úgy odaadom neki a gyereket, hogy persze kötözze le nyugodtan??? Ezek után kijelentette, hogy hozzá vegyünk kiságyat otthonra nekünk meg jó lesz a mózeskosár, úgyis nála lesz mindig a gyerek... Normális szerintetek??? Kiröhögtem és fel volt háborodva... Sajnos a párom családja nem teljesen normális... :shock: Még jó, hogy Zsolti nekem ad igazat... :?

Szintus a pattanásokkal nekem is gond volt eddig is és most meg úgy nézek ki, mint egy tini, de azt észrevettem, hogy sokkal gyorsabban gyógyulnak :D Egy-két nap alatt elmúlnak az óriásiak is, de jön helyettük másik :evil: Ezt a "kislány később ágyazódik be" dolgot én is hallottam már... Ezért is gondolom, hogy nekünk kislányunk lesz... Mi tudatosan készültünk rá, minden nap... :oops: Csak amit a doki mond, hogy akkor fogant akkor pont nem volt pásztoróra, mert akkor volt sógorék esküvője és képzeljétek egy szobába tettek anyóssal... :?

Mindegy egyébként, hogy fiú lesz vagy kislány csak egészséges legyen...

Reni

bellerreni
Eger

Barbi, sajnállak anyósod viselkedése miatt. De tényleg csak előre nézz, úgy ahogy most is teszed. Nem szabad a rosszra gondolni.
Rosszakat nem szabad meghallani.
:wink:

Nálunk mindegy a neme, csak rendben legyen minden :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Mi csak átautózni szoktunk Szolnokon, férjem szülei ugyanis Martfűn laknak :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Beneildi! Nézted, hogy a kislányod ma mennyi idős? 2 éves 2 hónapos 2 hetes és 2 napos :lol: Milyen sok kettes :lol:

bellerreni
Eger

Szasztok csajok!

Na, akinek szakmai kérdése van, azt kérném, hogy priviben írja meg, pontos dátumokkal,és utána priviben vissza váaszolok!

Edit

Kép
ézsóné

Reni, egy két évesnek sok kettes dukál :lol: de csak most vettem észre, hogy felhívtad a figyelmem :wink:

Edit, akkor én írok egy privit, ha szabad. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Molmar: A vonalzóm mindig késik, utána meg behozza időnként a lemaradását. Szerintem csak más órában frissít. Privit sajnos nem kaptam. Én az ikrekről a kiadott papírok alapján azt olvastam, hogy az integrált és a négyes tesztet nincs értelme megcsináltatni, mert nem mutat igazi eredményt. De ott is azt írták, hogy a kombináltnál nincs befolyással az eredményre. Mondjuk nem igazán értem, de nem baj. Én nem szúratom magam, nincs nálunk akkora kockázat. Még csak 30 éves vagyok és teherbe esés előtt is szedtem a vitaminokat. Nem mellesleg 3 évnyi próbálkozás után nem kockáztatnék meg egy vetélést. Én a kombináltat csak a meddőségi kezelés esetleges kockázata és az anyukámnál előforduló nyitott hátgerinces baba miatt kértem. De mint kiderült ezt még nem is mutatja ki.

Lucababám: De az AFP csak a Down-kórt szűri? Én úgy olvastam, hogy néz valamilyen értéket a nyitott hátgerincre is. Vagy azt csak az uh-n lehet látni?

Csipike: Akkor jól emlékeztem? Csak mert nekem ugye a gerinces baki az aggódásom tárgya. Még jó, hogy az AFP-s vérvétel után megyünk nyaralni és a genetikai uh-ra meg utána, ha visszajöttünk. Nem lesz időm aggódni miatta.

Ma elég szarul indult a napunk. Hajnalban arra keltem, hogy begörcsölt a vádlim. Nagyon fájt, de legalább hamar elmúlt. Utána meg jól szarrá áztunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Én kislányt szeretnék :D :D (de végülis mindegy csak egészséges legyen)
Nóri, a fiúk valóban ilyenek :D , de van közöttük is különböző fokozat :D azt mondanám, h ami a lányoknál hisztiben jelenik meg, az a fiúknál harci üvöltésben. DE pl nálunk a fiamat ahogy beadtam az oviba, uolyar rendben és tisztaságban kaptam vissza, mig a lányomat 3x öltöztették át és így is koszosan kiszakadt térdekkel jött haza a legtöbbször :roll: Szóval vannak érvek mindkét nem mellett :D :D

Kép
csipike09

Vicy, az AFP nézi a nyitott gerincet is+ a 18-20 heti genetikai UH
A lábgörcsre magneb6+kalcium, nekem bevált ( én is lábgörcsös vagyok :? )

Kép
csipike09

Nálunk én fiút érzek, a párom meg lányt. Remélem a legközlebbi uh-n kiderül, hogy melyikünknek lesz igaza.
vicky79
Budapest III. kerület

Nahát beneildi! :lol:

Az én férjem szülei is Martfűn laknak! Mi is szoktunk menni - épp múlt hétvégén voltunk ott! :lol: Kicsi a világ!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csipike: Nekem nagyon régen volt ilyen utpljára, terhesség alatt még egyszer sem. Remélem nem is jön elő túl sokszor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Természetes gyógymód a görcsökre:
PARADICSOM!

Nekem a térdműtétem után sokszor előfordult. Éjszaka is! És nem bírtam lábra állni (a lábfejem görcsölt be, úgy néztem ki, mint ha a lábam végén nem is egy lábfej lenne!) És a paradicsom segített! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
A lány vagy fiú témában a véleményem még mindig változatlan: nekem mindegy, mindkettőnek örülnék. Úgy érzem, hogy Feri egyre jobban bízik a lányban, de nekem az elmúlt két hétben inkább fiú-érzésem van. :D
A személyiség, tehát hogy mennyire vad egy fiú az inkább attól függ, hogy milyen tulajdonságokat örököl, illetve milyennek neveljük. Nem tudom azt mondani határozottan, hogy a fiú, vagy lány jobb, csendesebb, szófogadóbb, mert a családunkban van mindkettőre példa és ellenpélda is. Például az unokaöcsém nagyon aranyos, barátságos, beszélgetős gyerek, mindenbe bele lehet vonni és imád az emberekkel lenni, nagyon aranyos.
Az unokahúgom szintén tündéri, de rendkívül akaratos teremtés, a kedvenc szava a "nem" és hangoztatja is rendesen, ha valamit kérsz tőle. Időnként hisztérika, szüleivel, idegenekkel szemben egyaránt, szóval az anyjának fel kell kötnie a gatyáját rendesen. Úgy tűnik, hogy három fiút is kitesz. :lol: :lol:
Babaként is látok mindenre példát, mert Kristóf fiú létére nagyon barátságos, igazi kis vigyorgombóc, rendkívül közvetlen baba, de a barátnőm kislánya nagyon komoly baba, a barátnőm többször "panaszkodott" már, hogy annyira szeretné mosolyogni látni, de még ő is max naponta egyszer tudja megmosolyogtatni, kacagni még alig hallották. És épp emiatt olyan velük nem nagyon fordul elő, hogy bevásárlás közben, vagy buszon, stb valaki elkezd a babájával játszani, kommunikálni, mivel a baba fapofát vág, így az emberek max ránéznek és elmennek mellette.
Szóval mindenből van ilyen is, olyan is.
Vendég

Jó hírem van a babamozgással kapcsolatban! Tegnap voltam a védőnőnél és kérdezte, hogy éreztem-e már a mozgást. Mondtam neki, hogy néha mintha úgy éreztem volna, de tuti nem lehetett, mert még korai. Erre mondta, hogy biztos azt éreztem, mert a többedik terhességnél a 12. héttől már szokták érezni :) Úgyhogy koncentráljunk csak nyugodtan, mert már a babát érezzük!!!

Képzeljétek tegnap elmondtuk a gyerekeknek, hogy februárban tesójuk lesz és annyira örültek, hogy a nagyobbik még el is sírta magát örömében, éjszaka nem tudott aludni és egyfolytában kérdezgeti, hogy most hol a baba feje, meg lapozgatják a babás könyveket és hogy milyen játékot vegyünk a babának. Egyfolytában a sarkamban van, hogy segítsen nekem és a babának ahogy mondja :D
Tegnap már szülésest játszottak. A kislányom volt a szülő kismama, a kisfiam meg az orvos :D:D:D Nem gondoltam, hogy ennyire fognak örülni…annyira aranyosak :D

Nóri, ezt is köszi, ám nem kimondottan erre gondoltam, hanem egy táblázatra, amiben az van, hogy ennyi BPD= ennyi hét, ekkora femur az milyen terhességi héthez tartozik, stb. Esetleg ez megvan még neked?

Hízás: a napi szintű Boci csokik, tejszínhab, jégkrém ellenére 40 dkg-t fogytam a 8.héthez képest…amit tényleg nem értek, mert nagyon sokat eszek…de mind1 :D Na, azért nem vagyok szomorú :D

Barbi, őszinte részvétem az anyós miatt, nagyon durva…hogy lehet valaki ilyen? Direkt csinálja vagy csak születési hiba nála? Remélem elgondolkodik és bocsánatot fog kérni!

Ma délután megyünk UH-ra, azért többes számban, mert jönnek a gyerekek is természetesen 8)
lara

Kakti!
akkor a férjeink lehet ismerik is egymást :wink: az enyim most lesz 35 idén (ha egy korosztályba tartoznak, nyilván nagyobb az esély). Amúgy mi is a hétvégén voltunk Martfűn :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

A lány fiú kérdésre én is tudnék sok példát mondani, de viszont azzal nem értek egyet, hogy attól függ, hogy hogyan neveled...

Van az egyik ismerősöméknek két fia. Az egyik áldott jó gyerek, egész napokat el van egyedül játszik foglalkoztatja magát. A másik olyan rossz, hogy egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni, pedig a második gyereket még jobban fogták mint az elsőt, ugye az elsőt általában mindenki elkényezteti egy picit... Mind a két szülő nyugodt a nagyszülők is nyugodtak a múltkor még vicceltünk is vele, hogy biztosan elcserélték a kórházban azért ilyen kis ördög... :P

Az egyik tesóméknál kisfiú van a másiknál kislány, hát a kislány fele annyi idő mint a fiú, de simán túltesz a fiún... :D Úgyhogy tényleg van ilyen is meg olyan is...

bellerreni
Eger

Jah a kis ördögöt a múltkor az anyja úgy tudta megnyugtatni, hogy megmártotta a medencében egy kis "hideg" vízben, mert egyszerűen ütött, vágott, rúgott, harapott köpködött mindenkit. Ez is egy jó módszer :lol:

bellerreni
Eger

Nagy valószínűséggel ismerik egymást! Az én Zolim valszeg egy évfolyammal járt a tied felett (decemberben lesz 36). A ti családotok merre lakik Martfűn? Az én anyósomék a Jókai utca és a Kossuth utca sarkán laknak. :) Sógoromék meg a Mikszáth Kálmán utcában. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Fiú-lány téma: én azt mondom, hogy nagyon sok múlik a szülőkön, illetve az sem mindegy, hogy hanyadik az a gyerek, mert az elsőhöz másképp áll mindenki, mint a többedikhez. És nyilván az is fontos, hogy milyen habitust örököl. Illetve, hogy egyke vagy van tesója, a tesója mennyivel idősebb/fiatalabb. Sok összetevős téma, de én akkoris azt mondom, hogy a mindközül a döntő, hogy a szülő hogy neveli a gyereket.
lara

Lara, sajnos nem csak a nevelésen múlik. Nagyon-nagyon sok összetevője van annak milyen az a gyerek. Ezt látom a testvéreimnél is és a gyerekeimnél is (az én gyerekeim 1 napon születtek 5 év eltéréssel, uazon szabályok és elv szerint lettek nevelve, ua a csillagjegyük és mégis ég és föld-és itt nem csak nemek miatti különbségről beszélek)

Kép
csipike09

Mi van veletek csajok? El vagytok tűnve... Ilyen sok dolga van mindenkinek? :lol: Én meg bezzeg megint unatkozom :cry: 2 óra múlva megyek Ekg-ra... Már alig várom, hogy kimozdulhassak az irodából... :roll:

bellerreni
Eger

Szia Kakti,
kérdeztem a férjem, azt mondta csak látásból tudja ki is lehet a férjed, szülei ugyanis a Jókai legvégén laknak :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?