Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Megjöttem...gyors leszek...

Ma voltunk Ctg-n minden rendben ,bár eléggé fickándozott :)
Megvizsgált és teljesen zárt vagyok csak rövidült a méhnyak megint...de minden ok..

Voltunk4d-n:)
Kicsi Fiam aki nem is olyan kicsi :D :P 2811gramm:)
Olyan kis pufók arcocskája van :)Holnap hozok képet...most sietek ,mert....hulla vagyok....

Remélem mindenki jól van....

Kriszti: Rokonoknak alap,hogy megy az sms :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszi:
Örülök hogy jól vagytok!
De azt nem értem hogy hogyan rövidült a méhnyak :shock:
Ez az én tudatlanságomnak tudható be.
Kíváncsian várom a képet!!!Meg szerintem mindenki :D

Kép
eve3htv

Csináltam költözős vonalzót :lol:

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Nem győztem visszaolvasni... :lol: :lol:

Mezsó: kivert a víz,amit a cicdről írtál... :shock: gyorsan megnéztem a sajátomat, nem találtam semmit.. :) remélem most már jól vagy!!!!! Ez a gyógyszertári pénz naggggyooon durva.. :shock: :shock: :shock:

Kriszpiri: nagyon szép név a Kiara. Nálunk azért van 2 név, mert ez családi hagyomány. Nem is tudom hány generáció óta van a Mária. Dédi, nagyi,anyu=ők alapból, nekem Diána Mária, lánykám Emma Mária. Kimondhatatlan???? :shock: Na akkor a lányomé is: Vincze Emma Mária. :lol: De én lesz...tam ki mit mondott, nekem így tetszett. Egy kicsit bánom,h hagytam lebeszélni magamat az Alina-ról.....majd legközelebb! :lol:

Érdekesség: második neve azért volt anno sok embernek, mert ha pogány keresztneve volt valakinek, kellett válsztani egy 2.-at,amit a keresztség által megkap. PL: Bojána (ker.egyház nem ismeri el,nincs ilyen szent), másodikként Mária.

Eve: jó ez a költözéses vonalzó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Borzasztó milyen anyósok vannak itt! :evil: Nekem se apósom,se anyósom. Mindkettőt csak a temetőben tudom meglátogatni... :cry: pedig jó fejek voltak. Én B.gyarmaton születtem, hát anyu elmesélte milyen "érdekes" körülmények között....jó hogy nem ott szülsz!!! :D

Kbeya: A csípőszűrés kötelező. Általába a gy.dokija beutalót ad az ortopédushoz, hiszen ő a szakembere ennek. (jó nehéz időpontot szerezni) Fejkörfogat: az a standard ha havi 1 cm-t nő. Ha ennél nagyobb, DE NEM DEFORMÁLÓDOTT A FEJFORMA, az nem gáz. Ha fura alakú plusszba a feje, akkor érdemes utánanézni, hogy hogy álla kutacsa. Nagyon cuki Kristófod!!!!

Lekri: hát látom nem csak én szenvedek cefetül az altatással... :cry: És jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Bfkriszta: jó,hogy benéztél, gondolom a 3 kicsi mellett nincs sok időd! :lol: jól vagytok?

Aida: UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! :lol: Én 22vagyok, 03.05.-én leszek 23. Remélem a vérzésen segítenek a cseppek!!!!! :cry: Megnéztem a videót!!! Annira édi, lesz mit mutogatni neki ha nagyobb lesz!!!! :lol:

Reni24: te is ritka madár vagy errefelé!!! :lol: Írd meg mi a helyzet a vesével!! Drukkolok!!!! És remélem csak elnézték!!!!!! :x

Annus: te jó ég, lassan ott tartasz,h hetente ctg-re mész.....hogy repül az idő! Én is turizok! :lol: :lol: (mi az a női vonal????)

Bea88: üdv itt! mesélj magadról!

Rennye: jobbulást!!! :cry: mielőbb!!!! Ez a csokitorta nagyon gusztusos!!! :roll: Nincs kedved feldobni ide a receptet? (ha van időd..)

Timi: gondoltam rád, vajon mi lehet veletek,h nem jelentkeztél :oops: ...hálisten,h nem lett férjednek komoly baja!!!! :roll: Nagyon rátok járt a rúd így év elején... :evil: kívánom ne legyen ilyen több!!!! De jó helye van Sanyikának! :lol: pihe-puha paplan között.... :lol:

Alexa: te jó ég! Én is bőgtem volna! Hallottam már ilyenről....mostmár jobban van?

Nyuszitappancs: Én is vaterázok!!!!! :lol: Ja,durva,hogy azt lejmoják le,akinek épp gyereke lesz... :evil: ezért ölni tudnék... :evil: gerinctelenség, szerintem.

Megvettem a vaterán Mia keresztelő ruháját:
http://www.vatera.hu/bebi_keresztelo_ki ... 72006.html
Teljesen beleszerettem!

Mné Zsuzsi: én 1 hete szedek Tri-Regolt. Eredmény: teljesen elapadt a tejem, egyik napról a másikra. :evil: Sztem ha még szoptatni akarsz, addig ne szedj bogyót!

Voltunk koponya uh-n. Mértem (nem viccelek), 23mpig tartott a vizsgálat, majd közölte a doki,h az agya rendbe van. Köszi vazze...ezt eddig is tudtam. Jövőhét pénteken megyünk neurológiára,hát kíváncsi vagyok mi lesz. Tiszta vicc,h mit művelenek...

Megyek,kajázok egyet.... :wink:

Kép
pocimaci

nyuszitappancs: igen igen,képet képet! :wink: :wink: :wink: Várjuk! :wink: 2811gram? :wink: Szééép! :D Megrövidült méhnyak! :) Innen még hetek lehetnek hátra simán,de a megrövidülés után jön a nyíladozás. :wink: Ez annyit jelent hogy a méhed már masszívan készül... :wink:

Évi: ne degradáld magad hogy tudatlan lennél!Nem kell neked ilyeneket csípőből tudni,hogy mit jelent a méhnyak rövidülés! :wink: Elég ha a védőnőd,vagy a szülészed tudja,és ha megkérdezed elmagyarázza.De én már leírtam neked fentebb hogy mit jelent. :wink: Klassz a költözéses vonalzód!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Évi! Együttérzek veled:

Kép

Reni
Kép
Kép
rennye

Ja és mindenki itt iwiwezik... ENGEM IS!!!!!!!

Vincze Diána Mária (Dius), 22év

Köcce :wink:

Kép
pocimaci

pocimaci: ne ijedezz!Akkor ott a mammográfián aki az UH-át csinálta az a doki mondta,hogy semmi gond,tejmirigyek megnagyobbodtak ennyi.Nem kóros.Valakinél ez így alakul.De Uh-val,meg tapintással semmi kórosat nem találtak egyik mellemben,és hónaljamban sem.Szerencsére! :D Viszont ha egy oldalt visszalapozol,most hüvelyi folyás ügyben megy a kutakodás nálam...tegnap voltam nődokinál,olvasd el!!Mégegyszer hadd ne írjam le!!!!Amúgy jól vagyok! :lol: Ez a koponya UH tényleg durva!Kíváncsi vagyok mit mondanak majd nektek a neurológián!Szép nagyon a ruci amit találtál a Vaterán!

Kép

Kép
mezsó

Kép dumálok

Kép
pocimaci

Reni: :oops: agyam szita :oops: :oops: Hová is utaztok??Valami rémlik,talán írtad,biztos...De most nem keresném vissza. :oops:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, veled mindig történik valami.... :lol: Viccen kívül: remélem,h jó lesz az eredmény! Nekem is van, volt is világ életemben. Évente 1x-2x kell használnom Canesten kúpot. Sajna én ilyen típus vagyok. :roll:

Kép
pocimaci

Nyuszi! Szupiiiii!!!
Szép súlyú baba! Nekem 36 hetesen 3050 g-ra mérték, és 38-ra lett 3500 g :D Úgyhogy...... :lol: Megrövidült méhnyak még szupibb!! Tényleg készül a méhed, és ez jóóó!
Hajrá!

Pocimaci! Szia! Gáz a 23 mp :evil: Tündéri a kisruha! Gyönyörű! Nem csoda, hogy beleszerettél!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sehova. Évinek csináltam együttérzésből kifolyólag

Reni
Kép
Kép
rennye

Nekem is volt szülés előtt is folyásom elég sokszor,de azóta brutálisan megváltozott a helyzet,és tényleg,mert amikor felerősödik,akkor jön vele egy kis hólyaggyulladás is/csíp a pisi,görcsöl a hasam.../.És épp hogy kikezeljük antibiotikumokkal kezdődik az egész elölről... :cry: :cry: :cry: Nagyon rossz ám...És tudom velünk tényleg mindig történik valami,hisz Blanka is beteg már születésétől fogva,áprilistól minden nap kapja az antibiotikumot,műteni is fogják valószínűleg.Immunrendszere nullával egyenlő,jelenleg is 1 hete taknyos...szóval élünk mint hal a vízben,leginkább problémákkal betegségekkel tele,de legalább annál nagyobb szeretetben! :D

pocimaci valami gond van az iwiw-en szerintem...nem ír ki találatot nekem a nevedre! :cry: Borosné Lódi Tímea-ként megtalálsz,jelölj te be.

Kép

Kép
mezsó

PociDia: nekem asszem ismerősöm vagy! Ugye?

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: annál jobb :lol: :lol: :lol: akkor mégsem szita az agyam :wink: :lol:

Kép

Kép
mezsó

jajjj jajjj nagyon nyugtalankán alszik a kishölgy...előbb nagyon felsírt! :cry: Nem tudom írtam-e már,jön a 9.fogunk. :roll: :cry: :roll: Még csak duzzadt az ínye,de az nagyon,és ezerrel rágja most is az ujját...szerintem fáj neki tuti. :cry: :cry:

Kép

Kép
mezsó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért ez jó hír Timi!

Reni
Kép
Kép
rennye

Nem használsz ilyenkor semmit?

Reni
Kép
Kép
rennye

na ugye? :lol: én is nagyon megvagyok nyugodva :lol: 8) na nem a fogfájás miatt... :cry: /vasalnom kellene de hozzá se merek érni a vasalóállványhoz,fel ne ébredjen a zörgésre :? Tiszta felszínesen alszik... :cry:

Kép

Kép
mezsó

Hát én sem a fogfájásra gondoltam, elhiheted :cry:

Reni
Kép
Kép
rennye

Már a fogfájására Blankának?De szoktam,de egész álló nap nem láttam rajta hogy kínozta volna a fájdalom,fene gondolta volna hogy alvás közben majd elkezdi... :? :? Viburcol kúp,Nurofen szirup,Dentinox gél szokott neki menni.Ha kell a kúp,Nurofen akár 4óránként folyamatosan szoktam neki adni.Hát ha esetleg este felébredne teljesen,akkor nyomom neki be ezeket egyből,mert tuti fog a gond.

Kép

Kép
mezsó

[quote]v írta:asalnom kellene de hozzá se merek érni a vasalóállványhoz,fel ne ébredjen a zörgésre Tiszta felszínesen alszik...

Most, hogy ezt írtad, eszembe jutott, hogyan tudnék én alvó gyerek mellett bármit is csinálni.... Vagy megszokta egy idő után, hogy jövés-menés van körülötte alváskor?

Reni
Kép
Kép
rennye

[quote]f írta:ene gondolta volna hogy alvás közben majd elkezdi...

Érdekes, de általában így szokott lenni. Nehogy már nyugodtan lehessen aludni :? :evil:

Reni
Kép
Kép
rennye

Persze megszokta ő a jövés menést maga körül,muszáj volt,hisz 1szobás a lakás... :roll: Csak most hogy ilyen nagyon rosszul alszik,nem tudom hogy érdemes lenne-e vasalással próbálkozni,fel ne keltsem vele.Kár volna...Muszáj lesz pedig,ha nem most egy keveset,de holnap reggel legkésőbb mert eláraszt a rengeteg vasalni való. :cry: És ráadásul holnap folytatjuk a takarítást anyával...szóval nagyon muszáj lesz azt a rengeteg vasalnivalót onnan eltüntetni.

Kép

Kép
mezsó

Timi! Említetted valamelyik nap, hogy előszülinapoztál. Muszáj volt előkeresnem régi képeket, és bár asszem feltettem már ebbe a topikba, de annnnnyira imádom ezt a képet.
Úgyhogy felteszem, adjon kitartást az utolsó hetekhez, anyóstól megmeneküléshez, stb, meg csak úgy :wink:

Kép Norbika :)

Reni
Kép
Kép
rennye

jajjj mindjárt én is kutatok egy ilyen kis kedvenc képet :D :D :D :D Nekem is van ilyesmi hátha megtalálom... :D Cuki Norbi :D

Addig is...remélem ezt még nem töltöttem fel ide,ha igen akkor bocsika Kép

Kép

Kép
mezsó

jajjjj pici lett :cry: na mégegyszer megpróbálom Kép

Kép

Kép
mezsó

Timi! Ne hari, de magadra hagylak a vasalni valóddal :oops: Az éjszakai járatom úgy kicsinált, hogy menten elalszok....... :oops:

Kívánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Reni
Kép
Kép
rennye

Édes szépség :)

Reni
Kép
Kép
rennye

Kép itt 1 napos a lelkem :wink:

Kép itt kereken 1órás! :D A szülőszobában a megfigyelésen csináltuk :D Ezt a képet a mai napig imádom!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mezsó

Éjszakai /epés/járat! :cry: Jó éjt!Nyugodalmasat!A vasalás...hááát nem visz rá a lélek... :cry:

Kép

Kép
mezsó

Reni:
De aranyos vagy!!! :P Köszike!
Nagyon szuper fotótok van!Olyan éééééédes!

Mezsó:
Most már értem mit jelent.
A ti fotótok is szuper!Ha lesz nekünk is majd megmutatom.

Pocimaci:
Nagyon eleven a képen a babukád!
Hát örülök hogy nem gyarmaton fogok szülni,
minnél messzebb szülök innen annál jobb.

Bárhogy is szeretné anyósom hogy ide jöjjünk, nem fogom a pár napos gyerekemet utaztatni ide az isten háta mögé Gyöngyösről, azért hogy folyton bosszantsanak meg kikapják a gyerekemet a kiságyból valahányszor felsír.
Egyébként még mindíg azt hiszi hogy Gyarmaton fogok szülni,
nem közöltem vele a további szándékaimat.
A védőnő is azt mondta hogy minek hoznám én ide, főleg ha ilyen rosszul érzem itt magam.
Átjelentkezek a dokihoz jobbágyira, és a lakcímkártyámat is
megcsináltatom oda.

Kérje számon a ringyó 16 éves lányát ne engem!
Bocsi hogy ezt írom de ez az igazság.
Biztos meséltem hogy mit művelt velem a kislánya, meg utána mit
szólt be Anyósom :x (Azt hitte 5 hónapos terhesen nagyhassal félre......)Keresztanyám azt mondta biztos magából indul ki :lol:

Más téma:
A bölcsességfogam most jön, és felrepedt az ínyem.
Érzem hogy vérzik, és tisztára ferdén van kint :?
Még jó hogy nem fáj.
Na bocs hogy ennyit csacsogtam!Szép álmokat mindenkinek!

Üdv:Évi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eve3htv 2009.02.06 23:14-kor.

Kép
eve3htv

Évi: köszike :D Ha szeretnél/szeretnétek még 1-2 cuki újszülöttkori képet Blankáról akkor szóljatok és töltök még. :wink: /márc.7-17-ig feküdtem a gyerekágyon,szóval unalmamban 1-2 aranyos pillanatát elkaptam a kisasszonynak,meg utána is a kórházi bentfekvések alkalmával is csináltam 1-2 viccesre sikerült képet...csak senkit nem akarok untatni vele... 8) :lol:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó:
Istenem, epét hánytam több mint egy hónapig :?
Együttérzek veled :oops:
Fotók:Naná hogy érdekel ide vele!

Kép
eve3htv

pocimaci: :D bejelöltelek iwiw-en!De arra figyelj hogy legközelebb azt a neved írd ide,ha valaki szeretnéd hogy rádtaláljon,ahogyan az iwiw-en fent vagy!Oké? :) Ott ugyanis nincs ott hogy Mária,itt viszont leírtad.És én Máriával együtt kerestelek!Végén Reni ismerősein keresztül akadtam rád. :wink:

Évi: anyós témához már nem is bírok szólni,de jól teszed hogy átjelentkezel Jobbágyira!A bölcsességfogadat sajnálom!Még tényleg klassz hogy nem fáj!!Nem ijesztgetni akarlak,de ha picit is elkezdene fájni,menj el vele azonnal fogdokihoz,mert páromnak is ferdén nőtt ki a bölcsességfoga.Az a fog nem fáj neki,de elkezdte a mellette levőket úgy nyomni azzal hogy ferdén nőtt ki,hogy pokoli fájdalmakat élt/él át/mert még nem volt vele szájsebészeten/,és le is tört a feszítés miatt egy kis darabka a mellette lévő fogából.Szóval röntgen lelet bizonyítja már az esetében hogy az a fog oly ferdén van kinőve,hogy muszáj kihúzni...Mivel a mellette lévő fogakat csak tönkreteszi... :cry:

Kép

Kép
mezsó

Nem én szenvedek az epével hanem a Reni :cry: :cry:
Akkor majd kicsinyítgetek képeket,és rakok még. :wink: De lehet már nem ma... :roll: De holnap tutira! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Jó reggelt!

Épp gyilkolják egymást a fiaim.... :x Összevesztek egy széken. Mintha nem lenne elég itthon.

Timi! Édi újszülött Blankád :D Engem sem zavarnának képek :lol: :wink:
Miért voltatok 10 napot bent??

Évi! Szerintem logikus, hogy Gyöngyösön szülsz. És miért kéne annyi hangos, otromba ember közé vinned csöppödet?? Nagyon jó lesz nektek otthon, békében. Majd rádöbben anyósod idővel.

Reni
Kép
Kép
rennye

Na csak gyorsan átfutottam!

Mezsó!
Igen,én voltam az :roll: De írtam is h elment a baba,utána már feleslegesnek tartottam oda írni tovább...De ez már a múlt!Azért olyan hamar nem jött a baba...de majdnem akkor fogant mint az első :wink:

Nyuszi!
Szép nagy baba!Én ennyi a 41.héten voltam amikor megszülettem :lol: :lol:

Pocimaci!
Jó h jöttél!!!

Na sietek reggelizek...aztán még jövök!!!!

annus11

Syasztok!

Mezsó:Nagyon aranyos volt Blanka!Az első órákhoz nincs is fogható!Nem?És még mindig kis hercegnő! :o

Rennye:Nekem is az a kedvenc képem amikor rám tették!Az a legjobb érzés!Felejthetettlen!

Pocimaci:Gyönyörű a kis Emma!Amúgy igen jobban van,még jövőhéten kontrol és remélem ennyi volt!De ma megyünk baba úszásra,remélem tetszeni fog neki!Szeretném hordani rá,mert jót tesz neki!

Na pusy mindenkinek,piciknek is!:)

Kép
alexa116

Sziasztok!!!

Pocimaci: nagy édi a kisruha

Reni jo h készül a méhed lssan akkor érkezik :D (lessz kin gyakorolnom :D :lol: )

Többiek nagyon jok a képek :D alig várom h már nekem is legyen ilyen :D

Ma voltam vásárolni vagyis csak aszisztáltam :) Öcsém vett nekünk egy kis szettet olyan ari kis zokni,sapi,body,rugdalozo és előke,meg szülinapomra választottam egy 4 részes táska szettet ami csak 1200ft volt megérte szerintem lessz mivel menni a korházba!!
Olyan érdekes ma már ilyennek is ugy tudok örülni mintha torony orát kaptam volna láncal :D

Ja és h stilusos legyek Nyulas a kiscucc,nyuszi szerintem ez tudja majd miért na de h mindenki tudja a páromat mindenki csak Nyulként ismeri :)

Kristofnak jo babauszást

Kép
kriszpiri

Kép Kép Kép

Kép Kép
Kristóf a kórházba :)
Vendég

Mezso:annyira aranyos az a kép ahol mosolyog

Kép
kriszpiri

Megnézlek titeket iwiwen én is

Kép
kriszpiri

Lekri! Annyira édes, ahogy fogja a kis fejét Tofi :D Mintha azt mondaná: Te jó ég! Hova kerültem?! :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye

sziasztok
Na szóval amint irtam csütörtökön voltunk tanácsadáson.
fiam megkapta a jobb combjába a kötelezöt, balba pedig a pneumococusra, amire mondta a növérke,hogy az biztos be fog dagadni /igaza is lett/
a váróban fél órát kellett várnunk, Törpével sétálnom kellett, nézelödött, beszélgetett. bent lemérték, vigyorgott, de amikor a hosszúságát akarták, az már nem tetszett neki és amikor a doki megvizsgálta, már visitott, szóval szerintem a szuri nagyon fel se tünt neki.
amig beraktam a kocsiba még sirt, haza fele bealudt, de vigyorogva ébredt, szóval nem volt semmi gond, nem is lázasodott be

3 hós adatai:
6560g
61cm
még csak most múlt 3 hónapos, de már megduplázta a születési súlyát és már túl is lépte

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi! Nagyon ügyes Sanyikád! A hízása mesebeli! :wink:
Tök jó, hogy így hízik a szopitól! Jó kis husis baba lehet, ha 61 cm-hez 6,5 kg :shock: :lol:
Nem raksz fel róla friss képet?

Kriszpiri!
[quote]4 írta: részes táska szettet ami csak 1200ft volt

:shock: És mi tartozik hozzá? Mert ez irtó olcsó volt, szerintem is megérte!! :!:
Jót mosolyogtam a nyuszis dolgon :) Párod Nyúl, tesója Nyuszitappancs :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye

Ja, és persze visszajelöltelek, úgyhogy gyorsan meg is néztem, hogy utólag kell e boldog szülinapot kívánnom, de nem. Viszont kívánok előre BOLDOG SZÜLINAPOT, mert ki tudja, hogy dolgozik majd 2 nap múlva a szita-agyam... :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Mezsó:
Én is attól félek hogy ki kell húzni :shock:
El is megyek valamikor.Az ínyem annyira feszül,egy
része pedig ki/le van szakadva, nem kellemes.

Most megyek mert párom el akar aludni és nem hagyom :D

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Most csak gyorsan...majd később bővebben! :wink:

Reni: azért kellett 10napig bent lennünk,mert Kecskeméten eleve úgy divat,hogy szülés után csak az 5.napon van hazaengedés,de Blanka annyira besárgult,és olyan nehezen jött ki belőle,hogy nem engedtek minket csak 17-én haza...És 23-án már bent feküdtünk a gyerekosztályon mert vissza is esett a sárgaságba,és 1hétig bent voltunk abból több mint fele időt non stop kék fény alatt töltötte,és csak azután jött ki belőle... :roll:

Na megyek én még csak most ebédelek... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?