Sziasztok!
Nem győztem visszaolvasni...
Mezsó: kivert a víz,amit a cicdről írtál...
gyorsan megnéztem a sajátomat, nem találtam semmit..
remélem most már jól vagy!!!!! Ez a gyógyszertári pénz naggggyooon durva..
Kriszpiri: nagyon szép név a Kiara. Nálunk azért van 2 név, mert ez családi hagyomány. Nem is tudom hány generáció óta van a Mária. Dédi, nagyi,anyu=ők alapból, nekem Diána Mária, lánykám Emma Mária. Kimondhatatlan????
Na akkor a lányomé is: Vincze Emma Mária.
De én lesz...tam ki mit mondott, nekem így tetszett. Egy kicsit bánom,h hagytam lebeszélni magamat az Alina-ról.....majd legközelebb!
Érdekesség: második neve azért volt anno sok embernek, mert ha pogány keresztneve volt valakinek, kellett válsztani egy 2.-at,amit a keresztség által megkap. PL: Bojána (ker.egyház nem ismeri el,nincs ilyen szent), másodikként Mária.
Eve: jó ez a költözéses vonalzó
Borzasztó milyen anyósok vannak itt!
Nekem se apósom,se anyósom. Mindkettőt csak a temetőben tudom meglátogatni...
pedig jó fejek voltak. Én B.gyarmaton születtem, hát anyu elmesélte milyen "érdekes" körülmények között....jó hogy nem ott szülsz!!!
Kbeya: A csípőszűrés kötelező. Általába a gy.dokija beutalót ad az ortopédushoz, hiszen ő a szakembere ennek. (jó nehéz időpontot szerezni) Fejkörfogat: az a standard ha havi 1 cm-t nő. Ha ennél nagyobb, DE NEM DEFORMÁLÓDOTT A FEJFORMA, az nem gáz. Ha fura alakú plusszba a feje, akkor érdemes utánanézni, hogy hogy álla kutacsa. Nagyon cuki Kristófod!!!!
Lekri: hát látom nem csak én szenvedek cefetül az altatással...
És jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!
Bfkriszta: jó,hogy benéztél, gondolom a 3 kicsi mellett nincs sok időd!
jól vagytok?
Aida:
UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! Én 22vagyok, 03.05.-én leszek 23. Remélem a vérzésen segítenek a cseppek!!!!!
Megnéztem a videót!!! Annira édi, lesz mit mutogatni neki ha nagyobb lesz!!!!
Reni24: te is ritka madár vagy errefelé!!!
Írd meg mi a helyzet a vesével!! Drukkolok!!!! És remélem csak elnézték!!!!!!
Annus: te jó ég, lassan ott tartasz,h hetente ctg-re mész.....hogy repül az idő! Én is turizok!
(mi az a női vonal????)
Bea88: üdv itt! mesélj magadról!
Rennye: jobbulást!!!
mielőbb!!!! Ez a csokitorta nagyon gusztusos!!!
Nincs kedved feldobni ide a receptet? (ha van időd..)
Timi: gondoltam rád, vajon mi lehet veletek,h nem jelentkeztél
...hálisten,h nem lett férjednek komoly baja!!!!
Nagyon rátok járt a rúd így év elején...
kívánom ne legyen ilyen több!!!! De jó helye van Sanyikának!
pihe-puha paplan között....
Alexa: te jó ég! Én is bőgtem volna! Hallottam már ilyenről....mostmár jobban van?
Nyuszitappancs: Én is vaterázok!!!!!
Ja,durva,hogy azt lejmoják le,akinek épp gyereke lesz...
ezért ölni tudnék...
gerinctelenség, szerintem.
Megvettem a vaterán Mia keresztelő ruháját:
http://www.vatera.hu/bebi_keresztelo_ki ... 72006.html
Teljesen beleszerettem!
Mné Zsuzsi: én 1 hete szedek Tri-Regolt. Eredmény: teljesen elapadt a tejem, egyik napról a másikra.
Sztem ha még szoptatni akarsz, addig ne szedj bogyót!
Voltunk koponya uh-n. Mértem (nem viccelek), 23mpig tartott a vizsgálat, majd közölte a doki,h az agya rendbe van. Köszi vazze...ezt eddig is tudtam. Jövőhét pénteken megyünk neurológiára,hát kíváncsi vagyok mi lesz. Tiszta vicc,h mit művelenek...
Megyek,kajázok egyet....