Sziasztok!
Bagzerka!
Tudom, én is láttam tegnap a C&A-ban, de az 5000 pénz, a teszveszen meg 1500-ért tudtam volna megvenni.
Kellett vennem másik cicitartót, mert annyira érzékenyek a bimbóim, hogy a régi melltartóban szó szerint fájtak.
Jah, tényleg, nincs más, aludjál ha teheted! Én nem tehetem a meló miatt és naggyon de naggyon sajnálom magam miatta.
Eszike/Lola!
A jelenlegi infoim alapján úgy néz ki a dolog hogy a Medisonban 15.000.- a vizsgálat, a Klinikán meg 10.000.-.
Csak saját véleményem a dologról:
Mindkét helyen ugyanazok az orvosok, ugyanazzal a típusú géppel dolgoznak. Tehát ha a doki bunkó egyik helyen, akkor valszeg a másik helyen is az lesz.
A kolléganőm néhány hete volt a Klinikán és a legmaximálisabb mértékig meg volt vele elégedve. Megmérték a babát, kaptak róla DVD-t (igaz, fényképet nem), azt mondta hogy valami hiper-szuper óriás monitoron nézhették végig az egész vizsgálatot a férjével. Szóval neki (és még jó néhány másik ismerősnek) jó tapasztalata van a Klinikával.
Ezek alapján azt gondolom, hogy sem nekem, sem a Férjemnek nem nagy fájdalom az hogy azért a plusz 5000 forintért (ami mondjuk egy heti kaja pénzünk) nem tolnak a váróban fotelt a fenekünk alá és hogy nem adnak fényképet. Amikor 22 forint egy fénykép előhívási költsége, akkor nekem inkább ne adjanak fotót
egyet, mert az 5000-ből elég sok kijöne. De ez tényleg csak az én véleményem.
Monee