Új privát üzeneted érkezett!

Én is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked Katica!

Zuzmoo: nem kell eldugulnod, én tökéletesen megértelek, mert egyszerűen a teljesítőképességem határán vagyok amiért nem alszik a kicsi lányom. Van olyan éjszakánk is amikor 2 óránként kel fel. Én is gondoltam már rá, hogy sokat rakom cicire, de van olyan, hogy nem is eszik csak cummog rajta. Napközben is nehéz mert nekem ráadásul szinte csak kézben van el.
ramiolgi

Olgi,Kép
Kaptam mindenféle napirendre szoktatós tanácsadó könyvet és már ott tartok tehetetlenségemben, hogy ezeket olvasom, hátha egyszercsak megvilágosodok. De annyira ellene van a természetemnek és az ösztöneimnek, hogy nem vagyok képes percre pontosan beszabályozni a kisfiam. És ezzel nem szeretnék topicharcot elindítani. Van akinek bejön a napirend, van akinek nem. Én csak tanácstalan vagyok és jól esik kiírni magamból. :(
zuzmooo

A napirendre szoktatás nekem sem megy, mert napközben az a 3szor fél óra amit alszik teljesen változó időszakban van. Egy biztos pont van az az esti fürdetés, de én már nem értem, ha ilyen keveset alszik, akkor miért nem dől ki este fürdés után. :(

Már arra is gondoltam, hogy kevés neki a szopi, de hízik rendesen. Próbáltam egyszer-kétszer a tápszert neki adni, de se cumisüveg, se pohár, se csőrös pohár se kanalazás nem jött be neki.

Ráadásul az egyik munkatársnőmnek egy hónappal idősebb a babája és mondta, hogy este 9től reggel 6 ig alszik 2 hónapos kora óta a babája és napközben is eszik alszik játszik egyedül. :? Megfőz mellette, vasal, mindent megcsinál és még pihenni is tud. Ilyenkor én is elgondolkodom, hogy vajon mit csinálok rosszul.
ramiolgi

sziasztok.

ha megengeditek en is hoztam kepet a tegnapi keresztelorol.aztan viszaolvasok.

Kép
kersztapa,en,dedi,mama

Kép
igy figyelte vegig a papbacsit :lol:

Kép
monyo83

Katica, Boldog Születésnapot kívánok!

Kakti: nekem is fáj pár napja a bimbóm, a bimbóm körül. Régebben is fájt, de csak a szopi elején, aztán elmúlt, de most már a jobb végig fáj (és utána is nagyon érzékeny), markolászok közben mindent annyira. És olyan fehér valami is van rajta, de csak néha, és elmúlik magától, ez olyan, mintha rosszul szívná, és ki lenne szívva. Én garmastan-nal kenem, de nem rendszeresen, mert mindig elfelejtem lemosni szopi előtt.

Ági

KépKép
agci

Monyo: nagyon cuki Noémi, ahogy figyeli a papbácsit :D

Beni most is itt van az ölemben, elaludt szopi közben. De ha letenném az ágyba, max10 perc múlva sírna :( Most kb 1 óra telt el két evés között, nem is akartam mellre tenni, de úgy rácuppant a nyakamra, hogy meggyőzött róla, hogy éhes :D (Szabi este hazajön és majd kérdőre von, hogy ki szívta ki a nyakam... :lol: )
Jah, a Suttogó szerint én most épp rászoktatom a nassolásra :?
zuzmooo

Zuzmooo: Lilien sem alszik napközben fél óránál többet, éjszaka is kel 3 óránként, de nem is eszik, csak cuppog a cicin. Mondtam is Janinak, hogy csak le akarja ellenőrizni, hogy megvagyunk-e még. Olvastam én is, hogy vannak kevés alvásigényű babák, na a mi babáink úgy tűnik ilyenek. Én is gondoltam már mindenre, de hiába fárasztom le, hogy mondjuk két szopi között nem alszik, talán 1-2 alkalommal volt, hogy utána aludt 1-2 óránál többet.

Ez a bebugyolálás hogyan működne, mármint, hogy csomagoljam be. Liliennek jár a keze elalvás előtt, szerintem ő ordítana, ha becsomagolnám. :)

Mi most hétvégén megyünk esküvőre. Még nincs ruhám. :? Azt sem tudom, hogy hol és mikor fogok venni.

Keresztelő nálunk nem lesz. Szerintem.
Vendég

Zsuzsa, hajítsd ki azt a könyvet :wink: én is elkeseredésemben olvastam anno, de tiszta fejjel és pihenten se tetszett később sem :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Katica: Nagyon sok boldog születésnapot.
Vendég

Kismaki, nekem még 3 hetem van unokatesóm esküvőéig, nagy és puccos esküvő lesz, nekem meg szinte semmi ruhám, ami állna rajtam valahogy. Ja és a szopi miatt egybe ruhák, szép felsők nagy százaléka számításba se jöhet :evil: meg kövér is vagyok :oops: szóval én se állok sehogy :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Katica!

Nagyon boldog születésnapot!

N
Vendég

Katica, boldog születésnapot!

Bea, Milán is hasról hátra fordult először. Szerintem az az egyszerűbb. 

Reni, az a lényeg, hogy Nektek tetszik. Csak azért kérdeztem, mert azt írtad, hogy biztosan nem fog tetszeni. Természetesen képet is kérünk.
Sajnálom hogy nem javul a lábad.

Zsuzsa, jó látod a ragtapaszt.  A származási helye pedig még mulatságosabb. Párom hozott melóból, mert a nagyon okos munkavédelmis ebből vett vagy 6 dobozzal felnőtt embereknek. :lol:
Nekem vagy egy csoporttársam a suliban, az ő babája alszik nagyon keveset, pedig már 1 éves. Igaz, ő korababa volt, de a nagymama állítása szerint az anyukája is ilyen volt.
Milán napközben egyben csak fél órákat alszik, viszont ha a mellkasomon szunyált el, akkor hajlandó többet is. Persze ehhez rá kell érni, de ha tudnál pihenni vele egy kicsit így napközben, akkor talán Neked is jobb lenne kicsit.

Ildi, köszi! Valami hasonló állásponton vagyok én is. Minek dolgozzak vele kétszer? Bár anyós azt mondta, ha nem blansírozom, akkor „zöld” íze lesz. :lol:

Koviki, Milán is aludt velünk, de rájöttem hogy a kiságyban jobban tud pihenni, így hiába imádom szagolgatni, puszilgatni, inkább a helyére teszem le aludni. Mondjuk nem árt óvatosnak lenni a módszerrel, Beni 6 éves koráig velünk aludt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kismaki: én általában elalvás után 2-3 perccel bugyoláltam, vagy ha már nagyon beájult. Már annyira megszokta, hogy már elalvás előtt is hagyná...
Itten van egy kép: :lol:
Kép .

Kép

Kép
koviki

Csilla: igen, én sem erőltetem már a velünk alvást, nem állok a fejlődés útjába. :) csak ugye, sose semmi nem jó, ha velünk alszik gyerek, akkor az a baj, ha meg külön akar aludni, az a baj. Voltak olyan gondolataim, hogy már nincs is rám szüksége a gyerekemnek. :lol:

Egy kedves videó a nem alvós babák anyukáinak. Kitartást! Én imádom. :)

http://vimeo.com/1211060

Katica! Boldog szülinapot!

Kép

Kép
koviki

Csilla, akkor mi majd zöld ízű zöldborsót eszünk :lol:

Viki, na nekem ezt Lilla nem hagyta volna sosem, pedig a kórházban nekem is megmutatták milyen jól be lehet csomagolni a babákat :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Viki!

Nagyon jó ez a viedó! :D
ramiolgi

ktc! Boldog születésnapot kivánunk mi is!!!

zuzmoo! Nem szeretném magunkat hozzátok hasonlítani, mert az én Blankám éjjel alszik/múlt héten a rota oltás miatt volt kicsit nyűgös vagy 2éjszaka, de egyébként nyugis/, nappal viszont nekünk sincs semmilyen napirendünk. Kb 3-4szer 30percet alszik nappal, teljesen változó időpontokban és sürűn kérezkedik cicire. van, hogy kibír 2-2.5órát, meg van, hogy csak 1-1.5-t. amikor kér én adok neki, mondjuk nem is olvastam semmilyen könyvet a témával kapcs. csal a LLL oldalán olvastam a füzeteket, aszerint rendben van ez így. mármint a szopi része.
ugyhogy komfort szopi nálunk is működik, nappali ébrenlét nálunk is meg van, az éjszaka nincs/hála istennek! a múlt heti 2éjszaka után már alig tudtam magamról: nem is tudom, hogy bírjátok egyáltalán!!! /Ami a szörnyű, hogy Blanka ugyan átalussza az éjszakát, de én vagy 4szer la. megnézem, mert ha nyög egyet akkor már ott is feszítek az ágyánál, hogy felkelt vagy csak pukizott stb... :lol:
Reni!!! jó az oldal, de a mézet ne tedd majd bele az italába még egy jó ideig! :lol:

Kép
Kép
ronci

bakker! Itt úgy zuhog, mintha monszun lenne!!! :shock: :shock:
zuzmooo

viki: szuper kis video. állva néztem, Beni az ölemben , háttal a monitornak. Addig tekergett, míg nem látta a képernyőt, majd egy hang nélkül, mozdulatlanul végignézte a videot. :lol:
(most megint nyíg :( )
zuzmooo

Ktc, Isten éltessen!!

Viki, marha jó ez a videó! Nekem most pont ez kellett! :D

Rossz napunk van. Az én kisebbikem is alig alszik napközben. Egyszer-kétszer fél órát... Lóf.sz! A nagy meg pörög ezerrel (mi mást csinálna egy kétéves?). Most ebéd után kb egy órámba került, de alszik mind a kettő. Fáradt vagyok mit ne mondjak.

Egyébként is rosszul indult a nap, összekaptam kicsit Anyukámmal... És ez eddig mindenre rányomta ma a bélyegét.

Mindegy, nem nyafogok :D Akartam reagálni egy csomó mindenre, de már nem tudom mire :?

dalika

Izé, jól esett csajok, hogy hiányoltok. Olvasom Reni fenyegetését próbálok kommentelni – erre csörög a telcsi Reni hívott ezt hívják telepátiának. Dióhéjban:

Orfű, barlangászat: uh, nagyon jó volt, Bulcsú tündér. Hárman kaptunk külön szállást: a térképtárban aludtunk 3 földre terített matracon. A nők rácuppantak a Dedre én meg levegőt kaptam: kifejezetten jó volt a kimenő. Mikor éhes volt, hozták, etetés után vitték. Bulcsú mindenkire vigyorgott, többen eldöntötték, ők is belevágnak a bébiprojektbe. Bébiőrünk ugye nincs, és nem mertem fenn hagyni egyedül a babát a szobába: ingyen beszélünk Zsoltival telefonon, így felhívtuk egymást, egyik telefon fenn maradt Bulcsú mellett a másikat levittük magunkkal a tábortűz köré. Megnyugtató volt. Végre újra a réginek éreztem magam.

Balaton: hát nem volt kegyes az idő, de jól éreztük magunkat. Eljött Bulcsú keresztanyja is velünk, így voltunk 4-esben. Sokat sétáltunk, pihentünk. Viszont csütörtökön meglepett valami állat engem (nem a Zsolti :D) és szarrá csípte a lábszáramat. Kb 50 csípés van mindkét lábszáramon, akkora mint a szúnyogcsípés, de annál 100-szor jobban viszket, búb is képződik a csípésben és kb 3-4 nap alatt szívódik fel a búb. Addig viszket. Azalatt és utána viszont helyes piros foltokat képez. Jelentkezem a legrondább láb kategóriába. Viszont nem tudok aludni, mert annyira viszket. Voltam ügyeleten is mert megőrülök tőle: hülyének néztek hogy minek megyek oda éjjel egykor szúnyogcsípéssel. Mondom, ha az lenne nem ide jöttem volna, de ez valami más. Kaptam rá bogyót, örömmel jövök ki, Ági kérdi, és mondtad, hogy szoptatsz? Nem. Újabb kör dokinál, visszaveszi mindkét bogyót, mert kifejezetten ellenjavallt (nekem eszembe se jutott, számomra olyan természetes lett már, az életem része). Közli nincs más mód: Elocom kenőcs, meg Calcium sandoz. F*sza. Ezt eddig is tudtam. Viszont megőrülök szoptatás alatt. Nem tudom, nálatok mit csinálnak a babák, de Bulcsú nagyon komótos: szoppant kettőt-hármat, nézelődik egy kört, újra két szívás kicsit csukott szemmel ábrándozik és így tovább. Én meg megőrülök, annyira viszket a lábam. Ez főleg este csúcsosodik ki, mikor kaja közben-után alszik el. Életemben ilyen gyorsan nem dobtam le aludni, csak azért, hogy vakarózhassak kicsit.

Agic: nagyon büszke vagyok, hogy a történtek után legalább idáig eljutottunk a szopi témában (rosszabb napjaimban megy az önostorozás, hogy rá vagyunk szorulva a tápos kiegészítésre), de nem akarok senkit megbántani, vagy hivalkodni. Úgy érzem magam, mint egy mozgássérült: én három mellből szoptatok. Kell a mankó, hogy menjen a járás. De nem akarok ezzel topikbajt, így büszkeségemet felülírja az óvatosság, és inkább törlök minden szopira utaló bejegyzést. Ez volt az utolsó ilyen jellegű. (bocs még egy: ugye nehezen indult meg Bulcsú súlya, viszont alvókája pokoli jó. Az éjszaka 10-12 órát simán átalszik. Illetve aludna… Mivel nagyon lassan ment a súlya és még sokat is bukott, ezért azt javasolták, hogy több apró részletben etessem, tehát éjjel is ébresszem fel enni. Ezért – szerintem én vagyok az egyetlen ilyen őrült anya – eleinte 10-1-3 aztán 12-4 órakor ébresztem enni. Eleinte kellett táp is, mostanság csak tej van éjjel. Gondolkodtam, hogy kéne még ritkítani, mondjuk kb 3 kor ébresztem egyszer és annyi. Megpróbáltam. 2-kor arra ébredtem, hogy az egyébként helyes alma mellecském (amely mostanság szottyadt körtére hajaz) benevezett a dinnyefesztiválra. Feldagadt, bekeményedett és iszonyúan feszült. Ébresztettem Bulcsút, és örömmel vettem, hogy könnyít rajtam. Korai lenne még átszokni az éji egy szopira?)

Keresztelő: nálunk is megvolt, napra pontosan az első házassági évfordulónkon. Csöndes és egyszerű volt, pont olyan, ahogy terveztem. Kapott Bulcsú borostyán láncot, meg két étkészletet. Egy Zsolnayt meg egy Warner Brossost. Porcelánból. Műanyag gyakorló tányért meg én vegyek, mi?

Még egy! Nóri írt nemrég arról, hogy felül kéne vizsgálni az eddig beállt napirendet, mert lehet, hogy nem is ő igényli, hanem mi szoktuk meg. Szal eddig ha nyikkant tömtem. Adtam neki enni, és bőgtem ha nem evett. Töltöttem bele pohárral, sőt zokogva hívtam a szopis tanácsadót, hogy nem akar már vákuumot se csinálni. Mi legyen. Mi a f*sz van a tejemmel? Aztán elmentünk egy ismihez, akitől tejet kaptunk és azt mondta, ha ott vagyunk szívesen megszoptatja. Na Bulcsú nyígett, én megpróbáltam etetni, nem kellett, akkor megpróbálta ő is. Az se kellett. Kiakadt. Neki van teje, hiszen a kisfiának még tejtestvére is van. Aztán kiderült, nem éhes, unatkozik. Persze, hogy nem csinál vákuumot. És mostanság egyre többet- állandóan dumál. Én meg nem etetem az első nyígre. És így is hízik. Ki gondolta volna?

Holnap indul az alma projekt.

zarja

Szia Eszter! Hiányoztál! ;)
zuzmooo

Az évfordulótokról jut eszembe: ma egy éve csináltam meg a pozitív tesztet, ami kimutatta, hogy Bende van a pocakban. :D ja és ma van a 2. házassági évfordulónk is. :D
zuzmooo

Zsuzsa, gratulálunk a második házassági évfordulóhoz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Zsuzsa, akkor Nektek ez egy szép nap!

Érdekes dolog egyébként ez a házasság. Míg csak ketten voltunk Tamással, valahogy nem vágytam rá, hogy összeházasodjunk. Most, hogy már van két gyerekünk, valahogy egyre fontosabbnak érzem azt a "darab papírt".

Eszter, jó, hogy újra itt vagy!

Elkezdett ömleni az eső...

dalika

Ezt nézzétek: http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25631211

Próbált már valaki ilyet?

dalika

Dalika én csináltam!
Nagyon-nagyon finom!Ajánlom! :D

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

És szerinted szilikon formában is lehet?? Nekem csak az van :oops:

dalika

Nekem is csak az van! :D Én is abban csináltam.

erika87

köszi a gratulációkat :D
Egyébként pont az évfordulónk miatt csináltam tavaly tesztet, mert tudtam, hogy este ünnepelni megyünk és biztos akartam benne lenni, hogy ihatok-e, vagy baba van. :D
zuzmooo

LÁnyok, itt ítéletidő van. Éjszakai sötétség és ömlik az eső. Az uram úton van. CSak hazaérjen :roll:

dalika

Gratula az évfordulókhoz :lol:

Ez az oldal nekem is nagyon teszik. Átböngészem. :wink:

A gyermek nálunk is keveset alszik nappal. Most is alig bírtam elaltatni, és fél óra alatt 3x volt ébren. Visszasimogattam. Most meg már enni kellene neki (én tartom az időbeosztást :lol: ) most meg alszik, mint akit lelőttek :lol: És rájöttem, hogy miért ordít a babakocsiban. Azért mert nem lát engem. Sajna olyan babakocsink van ami nem átfordítható (kaptuk) úgyhogy most úgy sétálunk, hogy a hordozóba teszem a kölkect és azt velem szemben bele tudom tenni a kocsiba :roll:

Cickósok! A fehér pattanásszerű izé a bimbóudvaron majdnem biztos, hogy csatornaelzáródás! A védőnő tudja mit kell vele csinálni. Olyanom még nem volt úgyhogy sajna abban nem tudok segíteni, de amikor nekem is be volt gyulladva a cickóm az volt az első amit kérdezett a védőnő.

bellerreni
Eger

Köszi Reni, akkor én is utánanézek ennek a csatornaelzáródásnak, mit lehet vele csinálni.

Alvás téma: nálunk napközben minden etetés között alszik, de csak 20-30 percet, viszont éjszaka 10-11 órát.

Viszont elég keveset eszik mostanában. De ezt többen írtátok már. Mi úgy kezdtük, hogy a tápit kiegészítettük egy kis anyatejjel, aztán egyre több tejcsi lett, most már pár napja csak szopizik, de messze nem eszik annyit, mint ami a testsúlyának megfelelően kellene. Viszont nem sír, meg eddig hízogatott is, úgyhogy nem aggódok (annyira). Eddig próbáltam adni neki pótlásként lefejt tejet, de nagyon tiltakozik. Nem akarom erőltetni, nehogy elmenjen az étvágya. Van, hogy 50-el el van három órát, "kiskorában" meg 170 ml-t evett általában...

Ági

KépKép
agci

Valaki tud valamit az indio smaragd kendőről,fogta már valaki?Vagy kötött vele?Lehet olyat veszek,csak kéne egy kis info róla!Ezer köszi érte! :D
Ilyen:http://www.didymos.com.ua/products-ru/didymos/slings/indio/Indio-smaragd-emerald-ru

erika87

Zsuzsa,meglestem a blogodba,látom neked van ilyened!Akkor kérhetnék infot tőled?15 ezerért megéri az 5-ös méret?Azt írják régi típusú,középjelzés nélküli...nem tudom!Help please!

erika87

Erika, igen nekem van smaragd indiom. A színe nagyban függ a fényviszonyoktól, de közelebb áll a kékhez mint a zöldhöz :) De szerintem gyönyörű! Egyébként nagyon finom, puha, az enyém már jól be van törve. Viszont elég rövid (358cm), szinte csak háti batyuhoz elég, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy a többit milyen vele kötni. Nem tudom, hogy a 15E mennyire jó ár az 5-ösért, én 13ért vettem a 4-est. Az enyémen a középjelzés házilag lett rávarrva, egy kis lila X. Ezt te is meg tudod csinálni a tiéden, ez ne tartson vissza ;)
Úgy tudom van vecsési mamamis klub, ott esetleg nem tudsz kipróbálni egy indiot?
zuzmooo

Köszönöm a választ!Szerintem nekem is ez lesz a befutó! :D Most néztem a vecsési mamamikat,csak mire a talit összehoznánk....addig ezt eladják...én meg,ha eldöntöm akkor AZONNAL akarom!!!!! :D

erika87

Sziasztok

Nem voltunk itt 7végén, lakodalomban voltunk. Jó sokat írtatok...
a buli jó volt, Blanka szépen bírta a két szertartást is, aztán elaludt, így tudtam vacsizni is, 11 körül vittem haza anyóshoz, utána a fiúkat 1 körül...mi meg maradtunk hajnali fél 5-ig, táncoltunk is egy csomót, falusi lakzi volt. Apa volt a tanú.
a szúnyogok viszont engem is agyoncsíptek, most néztem a lábamat szörnyű.

csatornaelzáródásom még nem volt...de valahol írta valaki hogy fertőtlenített (felforrósított) tűvel szúrta ki a hólyagot :roll: :?:
bimbim fájt már nekem is, de akkor sebes volt, garmastant ne kenjetek rá, csak rosszabb. a lansinoh volt jó..
meg olyan is volt hogy csak úgy fájt a fiúknál, már azt hittem szájpenészt kaptam el, de nem, a foguk jött és attól.

koszmó..én úgy csináltam (nekünk nagyon csúnya volt), hogy már délelőtt jól bekentem a gyógyszertári olajjal, de úgy, hogy tocsogott....rá a cérnasapka. este a fürdetésnél hajmosás babéval. másnap pedig a hajkeféjével szépen le lehetett kefélgetni, de bátran kell csinálni, nem kell megijedni a kutacsnál sem. rengeteg lejött, és azóta is szép..ja és durvább törölközövel is átdörzsöltem előtte. a kefét így oldalt tartva tudtam lekapargatni a koszmókat.

mi volt még?
ja a szárazság...a szoptatás miatt van, mert alacsony az ösztrogénszint...nekem ez a fiúknál nem okozott gondot, most teljesen banyakóros tünetek...hőhullám, szédülés, szárazság...az aranyeres, felfázásos tünetek is lehetnek emiatt. sajna nem tudok rá semmit javasolni, de engem nagyon zavar, így várom már hogy mást is egyen a kiscsaj és kevesebbet szopizzon :oops: :oops: önző dög vagyok...

olyan szépek a babák, már megnéztem vagy 5-ször :D

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Rosszhír: Anita Levivel kórházban van. Két oldali tüdő gyulladás. Kapott a fejébe branült, úgy adnak neki antibigyót. Legalább 3-4 napot bent kell lenniük. :(
zuzmooo

Ez rossz hír tényleg. Ha tudsz valamit róluk ne tartsd magadban!

dalika

Az emésztő teli, a hátsó kerítés mögötti ér pedig a kertben... és megint esik. Nem tudom mi lesz így. Remélem a kutya tud úszni :?

dalika

Levinek mennek a pozitívok!+++++++++++++Mielőbbi gyógyulást neki!

erika87

Szegény kis Levi. :( Remélem, hogy minél hamarabb meggyógyul, és gyorsan hazamehetnek.

Ági

KépKép
agci

Jobbulást Levi babának.
vicky79
Budapest III. kerület

Óh, jajj! Drága Levi! Jobbulást Neked!
(szegény kis manócska! mennyi minden kijutott már neked!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Gyorsan gyógyulj meg Levente!
Vendég

Ktc! Sok boldog születésnapot!

Zuzmoo! Gratula az évfordulókhoz!

Monyo! Szép lehetett a keresztelő!

Eszter! Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás! A szopi terén meg szerintem nincs szégyellnivalód. Keresztelőhöz és házassági évfordulóhoz gratula!

Ó, szegény Levi! Mihamarabb gyógyulj meg!

Kép
Kép
molmar

Uhhh, szegény Levi! Jobbulást neki!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Leventének jobbulást!!!Gyógyulj meg hamar kislegény!

Eszter én csak csodálni tudlak kitartásodért!

Kép
Kép
szintus

Konkrétan nem tudom, mit tegyek.
Lili szopizik - fáj nekem. Ez sem ok, de elviselem. De öt perc (se) után elkezd sírni, most szopja az ujját, néz rám, és csend van. De tuti nem lakott jól. Most kapott Chamomillát.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?