Új privát üzeneted érkezett!

Anita, nekünk van Babyhaler, de mi a gyógyszertárban vettük, így teljes a készlet. Borinak szinte minden megfázás után használni kell pár napig (kb. évente 2-3-szor), mert ugyanúgy, ahogy nekem, asztmatikus köhögése marad vissza a nátha után. A maszkban ilyen kicsiknél az a fontos, hogy a szájat és az orrot is légmentesen takarja, mert akkor fog a hatóanyag a tüdőbe jutni. Egyébként nagyon hasznos kütyü, igen jó találmány! Mi nem bántuk meg, hogy megvettük.
ktc

Jah és még az átforduláshoz: Az nálunk is így megy. Olyan, mint a kis büdösbogár. Fent a kis popsi és oldalradől :lol:

bellerreni
Eger

ja, tudom, koszmót akartam írni, mi a babét használjuk, folyamatosan, és ettől OK. amúgy nyomokban még így is picit olyan a fejbőre, de alig látszik

na, itt egy kép, a többit iwiwre rakom

Kép

boruska

Bori, melyik templomban volt a keresztelő? Milyen papírok kellenek hozzá a szülőktől és keresztszülőktől? A mi papunkat áthelyezték Zalaegerszegre, és nem tudom, hogy feljön-e a keresztelőre, vagy másik templomot, papot kell keresnünk. Egyébként mi augusztusban szerettük volna, de a keresztapuka külföldön dolgozik, és csak októberben tud hazajönni, így valószínűleg akkor lesz. Akkor "szoktak" egyáltalán keresztelőt tartani? :roll:

Ági

KépKép
agci

Zsuzsa!

Köszönöm kérdésed! Beszélt a kardiológussal, aki adott időpontot. Szeptember végére! :shock: Aztán beköptem anyut egy pszichiáter barátnőjének, aki 3perc múlva telefonon konferenciabeszélgetést kezdeményezett egy győri kardiológussal.
Teljesen felháborodott, hogy ilyen tünetekkel, ha anyu az ő betege lenne, házhoz ment volna! :roll:
Letette a telefont, majd 5perc múlva hívott, hogy másnap reggel 8-ra várja anyut az Országos Kardiológia Intézetben egy doki. :shock:
Odament, fél délelőtt vizsgálták, szurkálták. Majd közölték, hogy protekciós beteg, így 2hét múlva megdugják. :lol: :lol: (szívkatéter)

Ajánlottak 2másik gyógyszert, meg valami Aspirines izét. (pl 4! éve 400helyett 600! körül mozog a trombija, de a hülye háziorvos szerint ez normális... :roll: ) A lényeg, hogy a vérnyomása azóta 110-130körül van, ami nagyon jó a 150-170helyett!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólást, mert lehet, hogy nem mószeroltam volna be a barátnőnél és akkor most sehol sem lennénk!

Nagyon hálás vagyok!!!!

(ha valakinek valaha 35.000 soros Excel táblát kell átbogarászni költséghatékonysági elemzéshez, szívesen segítek! :lol: :lol: :lol: Hát én ehhez értek, no! :oops: )

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Agci, ez a kőbányai szent lászló templom
papírokat nem kértek, senki keresztlevelét, se a házasságunkról semmit, minden bemondásra ment... de lehet, hogy ez nem mindenhol van így

Sztem bármikor 'szoktak' keresztelőt tartani, talán nagyon téli babáknál megvárják a tavaszt, nehogy megfázzon, de ennek sem vallási oka van :) Kb. mint az esküvőknél - a legtöbb ápr-szept, de azért máskor is van

boruska

Norci, de jó, hogy anyukáddal foglalkoznak végre! Örülök, hogy 'beparáztattunk'!

boruska

Köszi Bori. Nekünk a keresztlányom keresztelőjénél kértek mindenféle kikérőt tőlünk is, és a szülőktől is, és ahova lakhely szerint tartozunk templom, mindig megnehezíti a dolgunkat, nem nagyon akarják kiadni a papírokat. Az esküvőnknél is ez volt. Már előre félek. De akkor ezek szerint hátha nekünk sem kell majd.

Ági

KépKép
agci

Nóri!
Az Aspirin Protect-re gondolsz? Állítólag nagyon jó!

Csajok!
Köszi a tanácsokat! Mindenek előtt leszögezném, se csomó se láz. Csak fáj. És nem is mindig. De lefekvés előtt bedobom a meggymagos párnát a mikróba, és ráteszem majd.

Funky:
nem csodálom, hogy apa üvöltött. Én is majdnem. Nevetségesen vezette a játékot a bíró. :?

Na, ha már a méretekről van szó:
Kép
a kép jobb oldalán látható kisfiú(!) egy idős Lilivel!!! :lol:

És itt egy kép, ahol Anya úsztatja a lánykát:
Kép
(fúúúúúúúúj, milyen ronda tehén vagyok...) :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Agci, nálunk sem kértek papírt, anyósom bediktálta az adatokat, oszt jólvan. Az emléklapon a keresztmami adatai rajta sincsenek. Mondjuk a névadóin sincs, csak a szülők neve.
Bármikor van keresztelő, ez csupán a szülőtől függ. A kórházban volt egy cigány csaj, ők úgy vitték haza a babát, hogy először elmentek a templomba megkeresztelni. A nagyfiamat nekünk pl. csak 3 évesen sikerült, én meg 10 évesen saját kérésre lettem református. Előtte névadóm volt nekem is.

Boruska, Te tartottad a keresztvíz alá Bercit?
Milán is a fejével kezdi az átfordulást hasról hátra. Eldől, aztán a lábával rugózik amíg átlendül a holtponton és készen is van.

Nóri, örülök hogy anyukáddal rendesen foglalkoznak.

Reni, kisöltönyt vettél? :wink: Én Milánt jól beöltöztettem, (harisnya zokni helyett, kardigán) fölvettem én is a blézeremet (ami vállban erősen feszül), derékvédőt, mert gondoltam hogy jó hideg lesz a templomban. No, kábé ötször izzadtam le a 20 perc alatt. Egyrészt Milán nyugtatásában, másrészt meg mert relatíve meleg volt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Agci! Papja válogatja! Ki milyen papírt kér, mennyire alapos. Legalábbis nekünk ez a tapasztalatunk. Pl. simán lettünk keresztszülők, pedig még össze sem voltunk házasodva. Ugyanezért pedig nem lehettem bérmakeresztanya. És ez két hely, két pap. Ja, és az öcsém keresztelője szilveszterkor volt. :) Szóval szerintem időpontban is lehet egyeztetni. :wink:

Kakti! Jobbulást! Ha lázas vagy és egy napnál tovább tart, érdemes dokihoz menni.

Nóri! Ez szuper, anyukád most már jó kezekben van!

Na, a múltkori hasról hátra fordulás tényleg véletlen volt, mert azóta sem csinálta a drágám. Lusta egy lányom van. :oops: :roll:

Kép
Kép
molmar

Mariann!

Noi kb 2,5hónaposan fordult hasról hátra először. Egyszer. Aztán kb 1hónapja újrakezdte. Most már nem az van, hogy én leteszem és ő úgy marad, mert 1mp alatt háton van. Hasra is tud, de ritkán.
Viszont az gyakori, hogy ha valami új mozgás van kilátásban, elfelejti az előzőt! :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Csilla, igen, én fogtam, a pap azt kérte, fogja az, akinél nyugton lesz :) Amúgy én is leizzadtam, kicsit izgultam Bercin, meg hogy a tágabb család ne helytelenkedjen ott :)

Keresztelőruha: a képen nem látszik tán jól, de ez egy fehér bársonyrugi, rajta egy kis mellény és nyakkendő rátét.... Egy kicsit izé, de egyszer van csak rajta ilyen :) Amúgy kint még egy sildes fehét sapka is volt rajta (mint az avataron). Erre öcsém (a komoly keresztapa) közölte, hogy úgy néz ki, mint egy gengszter-rapper :)

boruska

Ja és tegnap mértem: 6850g ( múlt héten 6890g volt) Már majdnem hajlottam a hozzátápi megkezdésére 5hónaposan, de ma 6900g volt fürdés előtt, éhesen! Az 5dkg plusz! :lol: :lol: Szóval kap még egy kis időt! De rengeteget mozog, nem csodálom, hogy kevés neki a kaja, alig alszik nappal. Ma kb 3szor fél órát! :shock: :? :? Éjjel meg sokszor ébred! 3óránként eszik!
Nem remélek csodát a hozzátápitól, de tuti, hogy az éhség miatt nem alussza át az éjszakát! :cry:

(tényleg, én ugye nem akarnám 1éves kora utánig húzni a dolgot -szopit- így 6hótól fokozatosan szeretnék kiváltani kajákat. Kb ez ugye havi 1étkezés. Az esti meg a reggeli marad legtovább. Szóval ugye akkor nekik még kell valami folyékony trutymó is. Ez inkább tápszer, vagy tej legyen 1éves kor után? Aztán lehet, hogy 8hósan letojja a szopit, meg az is lehet, hogy 1,5évesen is marad az esti cici. De terveim szerint én 1éves korára szeretném elválasztani! Szóval? Tej, vagy táp?)

Ja, túrót, meg sajtot, joghurtot olyan 10hós kora körül szeretnék adni. Nem egyből a tej lenne a kezdés persze.

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Bori!

Az avataron egyértelműen rappernek néztek ki! Nem az volt a cél? :shock: :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri! Még nem aggódom, mert látom, hogy más dolgokban viszont fejlődik. Akkor aggódnék, ha ezek nem lennének... Csak ugye olvasom, hogy egyre több baba forgolódik és ebből szűröm le, hogy a lánykám lusta. :)

Kép
Kép
molmar

Boruska, tulajdonképpen a végén nálunk is az én kezemben volt Milán, bár ott is ordított egy darabig. De a pap felszólított előtte a keresztszülőnek való átadásra. :lol:

Kakti, ha ez vigasztal, én is bálna vagyok. Tegnap a névadóra alig jött rám az a ruhám ami mindig is jó volt. Ma meg egy nadrágom, amire mindig úgy emlékeztem hogy jó bő. Hát most nem az. És júliusban esküvőre megyünk, muszáj lesz valami blúzt szerválnom. Minden kicsi csöcsben, a hasam meg külön fejezetet érdemelne. A fenekem mondjuk normális, a lábaim sem vastagok, ettől még mókásabban néz ki hogy mekkora debella vagyok deréktól fölfelé. :cry: :cry: :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri! Lehet, hogy megköveztek érte, de én a tejre szavaznék 1 éves kor után. (Ha lehet, nem kétséges eredetű. :roll: ) Addigra úgy gondolom, kapna mindenféle tápanyagot, amit azért nem muszáj táppal pótolni.

Már régebben megfogalmazódott bennem a kérdés, el is szalasztottam a felvetését. De nem bírom tovább magamban tartani. Miből lehet gondolni, hogy vizes vagy zsíros az anyatej?! Előre is bocs az érintettől, hogy nem emlékszem ki, de neki ezért ajánlották a hozzátápit. (Stephie?) Megmérték a tejének a zsírfokát? Mint a (tehén)tejgyűjtő állomásokon? Vagy csak a látottak alapján mondták rá, hogy zsíros a teje? Bocs, de el nem tudom képzelni... :oops: És akkor Nórinak ez alapján "vizes" a teje? Ezért éhes mindig Noi? (Bocs Nóri, hogy Téged hoztalak fel példának, :oops: de nem bántásként akartam írni. Meg szerintem nem is igaz.) Szóval én ezt nem értem... :roll: Miért dolgozna a szervezetünk a babánk ellen? Ktc, szopiguruk, bárki; tudtok erről valami felvilágosítással szolgálni?

Kép
Kép
molmar

Bocs, kétes eredetű :oops:

Kép
Kép
molmar

Teszek fel a gmail-re képeket.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Eszter, nagyon eltűntél. Merre vagy?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nori!
Ebben a formaban, ha egy eves korig eleg az anyatej, akkor en a tehentejre szavazok szep bevezetessel. Legalabbis en nem latnam sok ertelmet par honapos tapszerezesnek, ha utana ugyanugy tehentejet kapna, ez csak annyit tenne, hogy nem egyszer kell valtani, hanem ketszer.
Kristof ugyan tapszeres volt, de egy evesen ugyanugy elkezdtem a tehentejre szoktatast eleinte kajaban, azutan tizoraihoz kapott kicsit kostolonak (egyebkent nem iszik ilyesmit tizoraihoz, mert akkor nem eszik jol, vagy megmarad a tej). Azutan a reggeli volt tej, estere maradt a tap, mert meg maradt 1-2 dobozzal, amit kintrol hoztunk. Amiota elfogyott, azota csak boci van.
Ha meg ugy erzed, hogy esetleg nem birja, nem szereti a tehentejet, akkor ugyis kenytelen leszel tapszerezni.
Vendég

Jol ertem, hogy a legtobb baba hasrol hatra fordul eloszor?
Mar regebben is olvastam ilyesmit. De az en fiaim forditva kezdtek, kezdik. Bar, amennyire utaltak hason lenni nem is csodalom.
Vendég

Jó reggelt!

Legelőször: Ktc. Nagyon nagyon sok boldog születésnapot!!!

Jajj, de várom már én is a keresztelőt :roll: Pont ma viszem be a papírokat a plébániára. Hát nekünk is jó sokminden kellett. Igazolás, hogy tesómék lehetnek keresztszülők meg ilyesmi. Nekünk úgy lesz a keresztelő, hogy 2in1, vagyis az egyik tesómék keresztelik Kornélt a másik tesómék keresztelik az egyik tesómék kislányát, Gvendolint. :lol: Na ezt jól leírtam, de remélem érthető. :roll:

Ruha: Hát nem öltöny, de jóval csicsásabb, mint amit mutattam valamelyik nap. Az alap az egy fehér kisnadrág meg kardigán csak van hozzá nyakkendő meg hímzett mellényke is. Sőőőőt. Olyan sapka amiben úgy néz ki a ded, mint a Szabadság-szobor :lol: Azt mondjuk nem hiszem, hogy ráadjuk, mert szerintem gáz. Az apja aszongya az úgy jó ahogy van. :roll: Nekünk nagyon tetszik és szerintem ez a lényeg :oops:

Esztert már én is kerestem valamelyik nap, de majd ma felhívom. Eszter, ha olvasol ezt veheted nyugodtan fenyegetésnek :wink:

Molmar! Erre a tejes dologra én is kíváncsi vagyok, csak nem mertem eddig megkérdezni :oops:

Mi is megyünk július 10-én lagziba. A melltartót már beszereztem. Csajok nagyon durva 75 F (!!!) melltartó kellett. :shock: És majd 10.000 Ft volt egy szép melltartó. :x Hát megmondom őszintén, mintha a fogamat húzták volna :roll: De végülis 1x kell megvenni. Apa rábeszélt, hogy megérdemlem (szerelmes smiley) :lol:

bellerreni
Eger

Nóri! Örülök, hogy anyud jó kezekben van.

Kakti! Cickód? Szép a csajod :lol:

Nekem sajna szerintem műttetni kell a lábam :cry: Csak ideig óráig jó minden. A paradicsom, a szaliciles kence, a hagyma, a kenőcs, a dunszt. Reggelre mind rendbe teszi, de ha leveszem 1-2 óra múlva visszajön a gyulladás vagyis szerintem el sem megy, csak tudjátok olyan fehér amikor leveszem róla :roll: Még csütörtökig várok, kezelgetem hátha a pedikűrös tud vele valamit kezdeni, de ha nem akkor sajna megint műtét :cry:

bellerreni
Eger

Bea! Bocsi, nem kötekedni akarok, de az írásodból nekem az jön le, ("Bar, amennyire utaltak hason lenni nem is csodalom.") hogy ők is hasról hátra fordulnak. De lehet, hogy én értettem félre. :oops: Bocsika, hogy beleszóltam, most már eldugulok :roll:

bellerreni
Eger

Nézzétek mit találtam: http://makvirag.atw.hu/receptkonyha19.html

Bea! Vagy más tudorok :lol: A csipkebogyóteát mikortól lehet adni?

bellerreni
Eger

Jó reggelt!

Végre kész van, na jó, nem teljesen, de azért kukkantsatok be, kérlek...

http://baracskacsalad.blogspot.com

Niki
Vendég

Reni!
Nem, hatrol hasra volt az elso. Mivel utaltak hason lenni, igy nem is igazan voltak ugy, tehat nem tudtak gyakorolni, hogy hogyan kell kezdeni abbol a pozbol a fordulast. Igy mar OK? :D

Szerintem a csipket mar lehet adni. Legalabbis en mar adnam, ha Eriknek nem kellene a viz, de most meg elfogadja, bar nem sokat iszik.
Vendég

Reni!
Bea gondolom úgy értette, hogy alapból mindig háton voltak a fiai, ezért nem sok esélyük volt a hasról hátra való próbálkozásra. Ugye Bea?

Ami a cickót illeti, azt hittem reggelre, hogy jól van, aztán szopizott Lili. Továbbra is fáj, ha a szájába veszi a bimbit - pedig jól csinálja. Nem tudom, mi lehet, de szerdán úgyis szuri, meg védőnős mérések, akkor megérdeklődöm tőle, mit javasol... :? És folytatom a melegterápiát.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jah Bea! Így már érthető. :lol: Kicsit értetlen vagyok manapság :oops: Köszi a csipketeás hozzászólást is :roll:

bellerreni
Eger

Berci dettó utált hason lenni, és azért raktam le úgy, hogy hátha utája eléggé, hogy megfordulon :)
De nem, olyan lusti, hogy inkább megtanulta szeretni a hason levést :) Most már rendesen tudja emelni és tatanmi a fejét hason, így át dolgokat, pl. engem, és hajlandó hason röhögni is!!!

boruska

Katica:
Nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is!

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea: Réka is hátról hasra fordul. Pont tegnap először, és reggel is forgolódott már párat. :)

Köszi a keresztelős hozzászólásokat, akkor ezek minden templomban más a szokás.

Ági

KépKép
agci

Niki: nagyon szép lesz a blogotok! ;)

Nóri, örülök, hogy anyukád végre jó kezekbe került! Hátha az új doki a cigi csökkentésre is rá tudná venni.

Kakti: csak a bimbid fáj, vagy inkább az egész melled? Csak mert írtad, hogy akkor fáj, ha Lili a szájába veszi. Próbáltad rá a lanolinos kencét?

Én úgy emlékszem, hogy Eszterék nyaralnak, azért nem ír. De ha már visszatértek: Eszter, tessék jönni közénk!!!

Mindenkiről nagyon cukik a fotók! :D
zuzmooo

Csilla, jól látom, hogy Mici mackós tapasz van Milán vállán az úszáson? :lol:
zuzmooo

Kép
zuzmooo

Sorstársak jelentkezését várom! Bende soha nem volt nagy alvó, de mostanában elképesztően keveset alszik éjjel és nappal is. Kezdek végkimerülni. Van még olyan akinek ilyen rosszul alszik a babója? Felmerül bennem a kérdés, hogy biztos, hogy "csak" ilyen típusú a babám, vagy esetleg én csinálok valamit nagyon rosszul??? Tudom, attól, hogy másnak is rossz, nekem nem lesz jobb, de legalább megnyugtatna, hogy nem csak nálunk van ilyen probléma...
zuzmooo

Csilla,
szerintem így is, úgy is lehet elrakni. Én mondjuk nyersen rakom el, készítéskor amúgy is főzöm, de én alapvetően szeretem az egyszerűbb dolgokat. 100 gr körül egy zacskóban.
Rakj el meggyet is magozva. Bár megosztja a baákat, nekem Lilla megette almával :lol:

Enyim gyerek csak néha forog, hasról-hátra. LustaLilla mellett ez a szerény eredmény is eredmény :lol:

Reni, sajna az ilyen szopis melltartók ilyen árban vannak :cry: jól tetted, hogy megvetted :wink:
Ja és tegyél keresztelős rucis képet is nyugodtan Zsubikáról. :wink:

Kakti, jobbulást Neked!
Tegnap voltunk Martfűn :wink: fekete ugye a kocsitok? :wink: annyira fájt a szívem, hogy nem találkozhattunk, de Lilla még tegnap nem lett volna taliképes :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Katica, boldog szülinapot Neked. :lol:

Zuzmoo, Lillusnak volt egy törés a jó alvásában 5 hósan, nekünk akkor a babamasszás segített visszatalálni a régi mederbe. Más ötletem nincs, hosszú távon nekünk csak nappali nem alvás van/volt, azt nem tudjuk megoldani :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Zuzmooo: próbáltad már Bendét bebugyolálni? Dani eleinte iszonyatosan keveset aludt, és kipróbáltuk ezt a múmiás alvást, és azóta baromi nagyokat alszik. Mondjuk én pont most próbálom róla leszoktatni, mert nem akarom, hogy megint ne aludjon a melegben... De hátha nálatok is bejönne. Vagy! Azt is csináltam, hogy beraktam mellé a kiságyba egy pólómat, ami már volt rajtam, így érezte az illatomat (szagomat? :) ), nekünk ez is bejött. Ha ezeket már próbáltad, akkor bocsi, de nekünk ezek tényleg segítettek.
Ja és volt mégegy, ezért mindenki hülyének nézett, de nem érdekelt: babakocsiba leraktam, és odatoltam a páraelszívóhoz, a monoton zajtól is tök jókat aludt. :) Meg van egy cd, amin szélzúgás, eső, meg hullámcsapdosás van, néha az is segített.
Rajtad, kendőben is ilyen keveseket alszik?

Kép

Kép
koviki

Azt elfelejtettem, hogy két hónapos koráig éjszaka, csak és kizárólag köztünk volt hajlandó aludni. Ezért is kaptam rendesen, hogy nem fogom tudni leszoktatni róla, de egyik napról a másikra átraktam a kiságyba, és azóta egyszer sem aludt velünk, és nem azért mert mi nem szerettük volna (nekem kimondottan hiányzott az együtt alvás), hanem mert egész egyszerűen nem alszik el ha közénk rakom, csak produkálja magát. :) Ti próbáltátok már az együtt alvást?

Kép

Kép
koviki

És ami előbb lemaradt...
Nóri, mi 15 hósan Milupa junior itallal jöttünk le a szopiról és 18 hóig kapta azt tej helyett. Én így láttam jónak. Tejterméket (joghurt, sajt, túró stb.) 1 éves kortól vezettük be. Lénánál sem tervezek bátrabb lenni, sőt ha Lillunak addigra tej allergiája bebizonyosodik, lehet még óvatosabbak leszünk.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

A hétvégén voltam az eü. tanfolyamon, pénteken majdnem elaludtam rajta, annyira fáradt voltam. :shock: De azért túléltem. Szerdán már megyek is vizsgázni és ha sikerül akkor meg is lesz a jogsi. Anyósék is voltak a hétvégén így főznöm sem kellett ez azért nagy segítség volt.

Zuzmoo: nálunk Ramóna minimálisat alszik, napközben kb. 3szor fél órát és este pl. 9kor tudtam elaltatni, de fél 11kor már fent volt. és utána 3kor hajnalban utána meg 5.30kor és reggel 7.30 óta ébren van. Most tettem be a kiságyba de sír megyek megpróbálom paskolni a fenekét bár ez még nálunk nem jött be hátha elalszik.
ramiolgi

Viki, köszi a segítséget. A bugyolálást és az együtt alvást még az elején próbáltuk, de nem jött be. Az elalvással nincs gond (cicin bealszik) csak mostanában nagyon hamar felriad és sír. Van hogy simogatással vissza tudom altatni, de általában nem. Ezt az "anyaszagú" pólót még kipróbálom (úgyis mindig csupa tej a pólóm)
Amikor így felriad és cicire teszem, általában megnyugszik és vagy tovább alszik, vagy abbahagyja a szopit és mosolyogni kezd. Ilyenkor játszunk pár órát vagy sétálni megyünk és mikor megint nyűgösködik és semmi nem jó neki, akkor megint szopi és bealszik. Csak nem tudom jót teszek-e azzal, hogy ilyen gyakran mellre teszem. Most pár napja romlott sokat a helyzet, max fél-1 órákat alszik és sokkal többet sír. Arra is gondoltam, hogy esetleg a foga jön és attól lett ennyire nyűgös, (csorog a nyála, mindent a szájába töm, de az ínyén nem látok semmit.)
zuzmooo

Ildi!
Igen, fekete az autónk. Ott állt a ház előtt úgy háromig kb. (akkor indultunk haza). Sajnálom, hogy nem találkoztunk, de lesz még rá alkalom. :wink:

Hát nem igazán tudom, hol fáj pontosan a cickóm. Mondjuk a bimbi körül - inkább a bimbóudvar tájéka. Ja! És a bimbin van egy kis fehér göb - látványra mint egy pattanás -, ez talán egy tejcsatornaelzáródás lehet? Ilyen volt már a terhesség alatt is a másik cicin, de az elmúlt... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ne haragudjatok, hogy ennyit rinyálok. :oops: Eldugultam.
zuzmooo

Ktc, boldog szülinapot!!

Juci, melyik is az a kutatóintézet, ahova vetted Hannát? Ágica, tán te is tudtad. Valaki?

boruska

Katica sok boldog születésnapot kívánok!

Reni,szerintem nyugodtan rakj keresztelőruhás képet a kisfiad,biztos édes a szerkójában!

Niki,tök jó lesz a blogotok,majd írni ám sokat!

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Katica,
Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, Minden lépésedet kísérje szeretet! Arcodon derû, lelkedben nyugalom, Légy boldog ezen a napon!

Kép

Kép
editmk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?