Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a hajdícséreteket! Azóta már megmostam és olyan jól van levágva, hogy magamnak is jól meg tudtam szárítani. Kis zselével beletúrok, így kellően kócos és hamar készen van. Bár Huni ebbe a rövid hajba is bele tud kapaszkodni! :?

Erika! Köszönöm a Babaszakácskönyv infot! Gergőd nagyon édes pasi! Ha ránéz majd a gyönyörű szemeivel a lányokra ... :lol:

Kubu! Jobbulást!!!

Kép
Kép
szeles4

hahó!

Még mindig le vagyok maradva,igaz csak 2 oldallal,de ma esély sincs bepótolni mert Arni most különösen nyűgi.nem tudom mi lehet....

Délután megyünk dokinénihez,megnézi a pociját,aztán pénteken Uh.

Nekünk szépen megy a forgás oda vissza és rájött hogy oldalt fekve jobbat alszik.... :D

Új játékot talált a lába ujját és a pelenkázón már pakolni szeretne.

hoztam pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
lyndee

Szép jó napot mindenkinek!

erika: nagyon édik a gyerköcök! Jó nekik mint uncsitesóknak mert egykorúak. Jókat tudnak játszani! :D

Hozzátápi: én eddig el sem gondolkodtam ezen míg nem került most itt szóba. Olyan természetes volt eddig a szopi. Szedem az okosságokat tőletek. És vettünk bébivizet ma kipróbáljuk.

Bocika; bébic köszi a köszöntést!

Tegnapi képek az én "nagy" lányomról:
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.13 10:52-kor.
Vendég

Erika! Az engedély még nincs meg, de minden nap lesem a postást. Legkésőbb május végére kell, hogy meglegyen, de telefonon hamarabb ígérték. Azt, hogy mennyivel előtte kell lefoglalni, nem tudom, egyelőre még szabad a pálya! :) Most intézem a hirdetős oldalakat, gondolom, ha ott megjelenik, beindul a foglalás. Legalábbis remélem. Egyébként kész van a honlap is, a galériát még folyamatosan bővítem, ahogy szépül a kert, meg a benti dolgok is, de azért már lehet nézegetni! Az árakat úgy nézzétek, hogy a babanetről jelentkezőknek 10% kedvezmény!!!

http://www.boglarkavendeghaz.lapunk.hu/

zsebi_baba

A második képen a telefonomat kaparitntotta meg. :D
Vendég

Szeles: Hehe, nekem is ekkora hajam van és Ákos is mindig talál "fogást" rajta! :P

Lyndee: Bizti nem lesz semmi gond a pocakkal, de várunk majd a hírekkel! Édik a képek, főleg a lábujjzabálós! :lol: :lol:

Szorsi: Édes a "nagy" lánykád! :D

Zsebi: :lol: :lol: :lol: Link a kedvencek között! :wink:
bébic

Bébic, nálunk mindig vv-lel ellenőrzik. A hemoglobin és a hematokrit értéket nézik ilyenkor. Egyébként rá utaló jel, az aluszékonyság, nemhízás, sápadtság.

Lyndee, nagyon jók a képek!!

Nálunk még nem találták meg a lábukat, csak a térdig jutottak el. :roll:

Zsebi, én is elmentettem a linket!!

Szorsolya, micsoda frizura! :lol: :lol:

verzso

Verzso: Köszii az infót, akkor asszem nem vérszegény: nappal alig alszik :? , hízik mint egy kismalac :lol: és nekem nem tűnik sápadtnak :) .

Mush: Írok privit!
bébic

[quote]M írta:ush: aha, valami hasonló. Zöldi, ezt/ilyet lehet?

Gabi! NEM! A nyaka alá semmit, csak a feje köré! Az a zöld kutyás, amit Musi belinkelt kiváló!

[quote]A írta: lázkúppal vagyok bajban. Akkor ne adjak neki este?

Aida! A lázkúp megelőzésre nem jó, úgyhogy nincs értelme előre beadni, azért, hogy ne legyen lázas. Esetleg akkor add láztalanul, ha NAGYON nyűgös, mert nyugtató is van benne.

Jeeee Oli! Gratula!

[quote]G írta:abi: A holnapi napot én is a hozzátáplálásos olvasásra szánom...

Manna! De a csütörtököt már nem, ugye? SÉÉÉÉÉTAAAAAAAA!
Domi stipistopi Hannának! Óriási hozomány van kilátásban ;)

Szeles! Hú, nagyon jó a hajad!
Gyönyörűek a kölkök!

[quote]A írta:hogy Solya előhozta a Maltofert, eszembe jutott vmi, Zöldi, olyan lehet, hogy bár jó húsban van a babó (mint pölö Ákos) de mégis vérszegény?

Bébic! Lehet, de miért gondolod, hogy az?

[quote]N írta:yügig vagyunk, biztos az idő miatt....
Manna! Hanna is! Idő, fog...nyafog.

[quote]S írta:ajnos el kellett venni apától a közös vacsit,

Szegény Gabiapa! Fogyóztatod?

Apropó! Én hétfő óta 90 naposozok, ééééééés...elindult lefelé a háj!

Folyt köv.

Kép
zölddisznó

Helló Csajok!

Ezer meg egy éve jártam erre utoljára...

Rólunk: Az éjszakáink továbbra is változóan botrányosak. De már egész jól tűröm. :-D Felébredés Zsófi részéről továbbra sincs, csak gyakran sírdogál, kapálózik félálomban. Ilyenkor cumi, legvégső esetben cici. Amúgy napközben már egyátalán nem szopizik a kiscsaj, akkor túlságosan pörög ahhoz, hogy kivárja a nagynehezen beinduló tejcit. Fejéssel meg már semmire se megyek, utolsó napokban 20-30 ml tejet bírtam lefejni egész nap. Szóval nálunk most tápizás megy ezerrel, hozzátápival kivárom a 6 hót.

Viszont mióta már szinte 100% tápi megy, ittam kávét, kólát és egy Bacardi-kólát is!!! :lol:

Zsófi egyébként eszméletlen nyüzsgős kiscsaj!!! Minden baba kapkodja a levegőt izgalmában, ha valami olyat lát, ami baromira feldobja??? :-D Annyira fel tudja spanolni magát, eszméletlen!!! Napközbeni elalvás mindig katasztrófális. Túlpörgeti magát és alig bír bealudni... Forgás már naggyon gyorsan megy, ölben baromi erősen tartja már a hátát...

Manna!
Nagyon tutik a műtermi fotók! Baromira tetszik a háttér ötlet. :-D

Verzso!
Zsófi is csak a napokban találta meg a lábát, de akkor is annyira kapkodott, hogy kicsit rásegítettem, hogy betaláljon a lábujjával a szájába. Nem ízlett neki. :lol:

Lyndee!
Az első kép baromi aranyos! Mit látott, ami ilyen meglepettséget váltott ki belőle?

Szorsolya!
Odett nagyon szép! És mekkora haja van neki is!!! :-D

Kubu!
Jobbulást!

Zöldi!
Gratula a mínusz kilókhoz! Nekem is kéne diétáznom, de nem bírom rávenni magam. Mondjuk nálam a step-aerobik volt a nyerő, de most még egy emelkedőn felmenni is megerőltető, nem hogy ugrálni...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Kezd nagyon tele lenni a t...m a nettel! Ha van időm nem műkszik, ha műkszik, nincs időm!

Nagyjából visszaolvastam!
Mindenki babócája nagyon szép, olyan jü nézegetni a képeket!

Hát képtelen vagyok ennyi mindenre reagálni,és valószínűleg a net is bekrepálna addigra!

Remélem mindenki jól van! Baba és mama egyaránt!!!!!

Mi jól vagyunk, bár Daninak hátfő óta megint hőemelkedése van, és ma talán egy pici hasmenése is volt. Holnap irány a doki, egyébként is mázsálják..., most kap Normaflore-t (doki javaslatára!!!)
Remélem csak a foga hozza ki ezt az egészet!

Laura jó lett a haj! Én is tegnap voltam, rövidebb de még Dani is bele bír kapaszkodni!

Zsebi, link elmentve! Rég jártam Debrecen környékén, nagyon szép hely egyébként!

Zöldi vesszenek a kilók! Nekem tegnap azt mondták, már ne fogyjak többet, mert gebe leszek..., hát attól nagyon messze vagyok... :D

Hát most így hirtelen felindulásból ennyit bírtam megjegyezni, és reagálni!

Kép

Kép
dcili81

Ibernuska: nnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm éééééééééééérrrrrrrrrrrrrrr a Bacardi-kóla! :twisted: :twisted: :twisted: Az a kedvencem!!!! Az elvonási tüneteimet úgy orvosolom, hogy néha ha kólát iszok akkor azt a Bacardi-s poharamból iszom!!!! :lol: :lol: :lol:

Cili: remélem tényleg csak a fog! Kérünk képet a séróról!!!

Laura: nagyon tuti a hajad!!!!

Manna: nagyon édi Domid van. Olyan a képeken mint egy kis angyalka akik a felhők felett lebeg!!! :lol: :lol: A pucéros kép a nyerő nálam!!!!

Lyndee: aranyos Arnid van, és milyen ügyes!!!

Nyüg: nálunk is van ezerrel!!!!Most kb. 30 percig tartott mire elaltattam és csak cicivel sikerült!!!!! Máskor 2 perc és alszik. Nem tudom mi van!!!!???? Két napja az éjszakák sem olyan tutik. 2-3 óra körül felkel. 2-szer 3-szor bemegyünk hozzá és cumival visszaaltatjuk (néha csak 5 percre sikerül) aztán 4 és 5 között már cicit kér!!!!! Igaz utána még jól alszik!!!!!

Aki szed Cerazettet annak volt vérzése??? Én tegnap este vérezgettem! Most ez normális???!!!!!
Vendég

Zöldi: Kösziii!
Igazából nem gondoltam, hogy az, csak nem tudtam, hogy milyen jelei vannak.
Gratula a mínuszokhoz! :lol:

Bernuska: Tényleg nagyon rég voltál! :twisted: :twisted:
Sajnálom, hogy már nincs tejci. :( Akkor már nem is fejsz?
De tök jó, hogy Zsófi ilyen kis nyüzsi és minden rendben van veletek!
(ja, a kávé-kóla övön aluli volt! :twisted: :twisted: )

Cili: Gonosz net! :evil: :evil:
Reméljük, csak a fog maitt van minden!

Bocika: Mostanság jönnek-mennek a frontok, meg a fogzás is....én már őszintén sajnálom kicsi fiam, tök rossz lehet neki.... :?
bébic

Bakker! Zöldiiiiiiiiiiiiii, help! Lehet olyan, hogy a krumplitól kiütéses lesz Manó???!! :roll: :shock: :shock: :shock: Az arca tele lett apró piros pöttyökkel, úgy kb. a szája vonalától lefelé, és a jobb oldalon több van, mint a balon. Ma kapott először olyan 3 órája alma-burgonya pépet.
bébic

Gabi!
Na megrendeltük a botmixert, ez is Braun! :lol: Péntektöl zöldség pürézünk.

Bébic!
tegnap óta Vininek a popóján van szép diónyi helyen kiütés, meg a kukija feletti területen. Azon agyalok, ha én mogyorót ettem, az okozhat nála ilyet??? :roll: :roll:

Bernuska!
Èn szopi mellett is kávézok, kólázok. :oops: :oops:

Amúgy nagyon kivi vagyok nálunk mikor lesznek fogacskák.
Ìrtatok tegnap a csörös pohárról. Abból csak vizet adtok nekik,vagy mást is? Pl tejcsit??? :roll: :?:
susy75

Susy: Meglehet....bár ezt szerintem majd Zöldi tudni fogja.

[quote]& írta:amp;Egrave;n szopi mellett is kávézok, kólázok.

Komolyan kezdem azt hinni, hogy én vagyok túl betoji.... :oops: én még Nestea-t sem merek inni, nehogy pörögjön az úrfi a koffeintől.... 8) :wink: :P
Pedig már majd meghalok egy kiadós rakott káposztáért, csemegekukoricáért, borsófőzelékért..... :roll: :D meg még sorolhatnám...
Nem beszélve az unikumról, sörről, fincsi ágyas pálinkáról....(nem vagyok ám alkesz, csak ezek a kedvencek :lol: )
bébic

Bébic!
Èn kezdetektöl iszom ezeket, és szerencsére nem tapasztaltam mellékhatásként, hogy túlpörögne. Szerintem egy gyenge kávé, vagy kis kóla nagyon kis mennyiségnben jut át az anyatejbe. :? :?
Söt borsófözeléket is eszek és néha káposztát is. :wink:
susy75

Susy: hát, biztos, ha megpróbálnám, lehet, hogy nem lenne semmi gond, de nagyon be vagyok tojva....majdnem 5 hónapig küzdöttünk a pocifájással, és nem akarom, hogy megint az legyen... :roll:
Esélyes, hogy már olyan sokáig úgysem szopizunk, addig meg csak kibírom, ha már eddig bírtam! :lol: Marad az alkoholmentes sör, a koffeinmentes kávé (bár azt is csak 7végente iszom, mikor reggel a férjemmel kávézunk) meg a nyálcsorgatás.... :P :wink: :D
bébic

Délben nem sikerült elkészülnöm a gyerek kajájával, mire felébredt, szóval nyomtam neki egy látványkonyhát. Annyira tetszett neki. Krumplit törtem, almát reszeltem, kutyultam, közben ő ült az asztalon a pihiszékben, hadonászott a kanállal, járt keze-lába és dumált meg berregett hozzá.
Aztán mikor közelítettem felé a tálkával, szinte kiugrott a székből, úgy nyújtózott felé. Azt hittem, megzabálom :)
Be is tolta az alma-krumpli adagot, meg még maradék pár kanál őszit desszertnek, és végül némi tegnapi lefejt tejcsit. Szóval rendesen belakmározott :lol:

Boldog 5. hót Odettnek és Petriknek

Erika: de jó, hogy kérdezed, mindig eszembe jut, csak aztán elfelejtem. Jól megbeszélem apával a dolgot. Igazából akkora szervezést nem igényel, annyi a lényeg, hogy tudjuk, hogy kb. hány főre számíthatunk. Azt is megbeszéljük, hogy az "ezt-azt" rész hogy legyen.

CSAJOK! MIT SZÓLNÁTOK AUGUSZTUS ELSŐ SZOMBATJÁHOZ (NEM 1-JÉHEZ, HANEM 8.-ÁHOZ? De más időpontban is benne vagyok. Remélem, hogy minél többen tudtok jönni, de tartok tőle, hogy úgysem lesz olyan időpont, ami mindenkinek jó :(. Szóval én alkalmazkodom a többség javaslatához :)

Bébic: apa szerencsére megérti az ilyesmit, és nyilván hiányzik neki az esti tápi adás, de attól meg tök boldog, ahogy Kritóf megörül neki, amikor hazajön mammutkergetésből, szóval azért kompenzál a gyerkőc ezerrel.
Az okát nem tudom, szerintem ahogy kezdi elkülöníteni magát anyától és hiányolja. :roll:
Tízórai: az később, ha már több kaját kiváltottál, akkor nem igazán lesz főétkezés, az inkább ilyen gyümis hami, nassi-tájm.

Lyndee: nagyon édes Arni baba :) Lábujjrágás nálunk is nyerő. Ma lerángatta a zokniját, hogy hozzáférjen...

Berni:
[quote]M írta:inden baba kapkodja a levegőt izgalmában, ha valami olyat lát, ami baromira feldobja???

... és hadonászik, csücsörít, nyúlkál érte...

Susy:
[quote] írta:n szopi mellett is kávézok, kólázok.

én is. :oops: :oops: :oops:
Botmixer jóóóóó!
Csőrös pohár: én csak a vizet tervezem abból adni, a tápihoz/tejcsihez ott az etetője.

Zsebi: naggyon jó a szállás! Egyeztetnem kell Zöldi nénivel :wink: :lol:

Mush, Zöldi: akkor nézek olyat, mint a kiskutyás :)

Zöldi: elismerésem a diétához :) Kollégáim/kolléganőim szokták, de én nem tudom rávenni magam. Olyan nincs, hogy 90 napig nem ehetek minden nap húst.... Ráadásul most beleesne a Balcsizás, az meg nem arról szól, hogy fogyi :twisted: :twisted: :P :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Kubu! Jobbulj!

Helló Lyndee!

Odettanya! Hajasbabád földön, vagy ágyon van? Nagyon édi!

Vigyázzatok nagyon akik még nem tettétek le földre a bébit, meert mindenre képesek! Hanna tegnap - egy pisilésnyi idő alatt - lemászott a 120*150-es puzzlepolifoamról, és a rongyszőnyeg bojtjait zabálta éppen, amikor bementem. :) ...ma megérkezett a többi habtapim! Már 50 darabot leraktam, kezdem a kipárnázást.

V
[quote]i írta:szont mióta már szinte 100% tápi megy, ittam kávét, kólát és egy Bacardi-kólát is!!!

Berni! Hogy k..nád be! :)

[quote]M írta:inden baba kapkodja a levegőt izgalmában, ha valami olyat lát, ami baromira feldobja???
Hanna dettó.

[quote]d írta:e most még egy emelkedőn felmenni is megerőltető, nem hogy ugrálni...

Megoldás: holnap séta a Kopaszi gáton. Az közel van hozzátok is (viszonylag)

Köszia kilóim megindulásának való örömködéseket! Nagyon kell, mert elég kemény ez a hirtelen felindulásból elkövetett 90 napos kúra. DE MEGCSINÁLOM!!!

Bébic! Krumpli az egyik legkevésbé allergizáló kaja. Nem hiszem, kogy attól, de este megkérdezem tesót.

[quote]h írta:a én mogyorót ettem, az okozhat nála ilyet???

Susy! Szerintem nem, mert akkor testszerte jelentkezne, nem csak a pelusos helyeken.

Én nem adnék tejet csőrikéből, mert szinte lehetetlen tisztítani.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Köszönnjük a dícséreteket!!!

Szorsi:saharin,jó ég :shock: :shock: Nagyon édes Odett.Boldog 5hónapot neki :lol: :lol:

Verzso:köszönöm h megírtad,akkor remélem nekünk is segít :wink: :D egyébként nálunk csak a sápadság(az sem oylan vészes szerintem)a jellemző,alig alszik vmit,és hízik is,vannak már tünetek is?Bár azt mondta a dokinő h ha én vérszegény vagyok akkor Oli is,hát én az vagyok...
Értékelés:én semlegest(nagyon jó indulattal)adnék és beleírnám h kamus

Megszült a barátnőm:ma hajnalban 6-kor :shock: :shock: kislánya lett Dóra 4120g és nem tudom hány cm :oops: :D :D

Kubu:jobbulást!!

Csatorna:mi már hála ég túlestünk rajta,tavaly előtt megvolt :D

Erika:Gergő nagyon cukkki,olyan szép szemei vannak :wink:

Lyndee:Arni kész kis pasi,nagyon helyes :D

Zöldi:gratula a minuszokhoz(és ezért én hogy utállllak) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vicc volt

Berni:bacardi-kóla én is én is... :lol: :lol: Sajnálom a tápit,de tök jó hogy eddig is ment a szopi :D

Bocika:ez jó(poharas) :lol: :lol: :lol:
Cerazett:én most nem szedek semmit de Rékánál nagyon sokszor csak úgy elkezdtem tőle vérezni,nagyon utáltam,és abba is hagytam,szerintem normális,de én akkor visszamentem dokihoz és ő is mondta hogy hagyjam abba

Bébi:nem csak te vagy ilyen "félős",én is eléggé az vagyok,én sem merek mindent megenni,bár sokszor a falat kaparom mert megkívánok vmit :lol: :lol:

Nálunk:itt is esik,fúj a szél Oli tegnap egész nap szinte aludt ma meg felkelt 10-kor és most aludt csak el,ja de éjjel háromszor kelt enni.Remélem csak az időjárás a ludas.

Hát lányok szerintem nekem van a legrosszabb védőnőm!!!Ma felhívom hogy akkor holnap mikor menjünk az oltásra,erre közli hogy ja nem is szólt hogy nem lesz oltás mert a dokinő szabin van????Hát mondom ha én enm hívom fel akkor nem is szól????Akkor mit várjak még tőle?Most akkor mikor kapja meg Oli az oltásokat így is elég rendesen el vagyunk csúszva a kötelezőkkel a betegsége miatt.Nem is tudom mi lenne velem ha csak tőle kérhetnék tanácsot stb...fúúú de felhúztam magam
Ja és akkor mondja hogy de nem kell ám mennünk méreszkedni sem,majd jövő héten amikor lesz dokinő,hát én meg mondtam neki hogy de pedig én menni fogok,mivel már 3hete nem mérte le a gyereket,és nem tudom hízik e rendesen,mérlegem meg nincsen.
Bocsi h kiborultam,de felidegesítenek az ilyen emberek

solya051020
Káld

Bébic! Én eszem MINDENT, és iszom is alkoholost csak este, de most azt sem a kúra alatt) Soha semmi baja nem vot bébinek kaják-piák miatt.
Amúgy hasfájás: jobb, ha anyatejen keresztül szokja meg a "veszélyes" kajákat, mert nagyobb problémát okoz, ha majd közvetlenül kell megbirkóznia ezekkel a belecskéjének. Úgyhogy barátkozz a rakottkáposzta gondolatával nyugodtan.

[quote]n írta:aggyon jó a szállás! Egyeztetnem kell Zöldi nénivel
...nálunk most válság van. Nem lóvé-válság, hanem idő. tegnapelőtt vízelárasztás - vízórások nem rakták vissza az aknában a csövet, emiatt csúszott kőmíves, tegnap EON nem vette át a villanyszerelők munkáját...Brrrrr!

Musi! Beszélnünk kell a nyaralásotokat illetően. Bár apa szerint kész leszünk addigra, de én aggódom.

Kép
zölddisznó

Gabi: Egészségére Kiskoboldnak a lakoma! :lol:
Mikor mentek Balcsira, hova?

Zöldi: Köccce előre is, ha megkérdezed. Én is furcsállom, de reggel még nem voltak a pofiján , tuti.
A kajás infót is köszi, végül is logikus, hogy így "enyhébb" még a hatás....akkor próbálkozzak....? :roll: Lehet, hogy akkor hétvégén megcsinálom az utolérhetetlen :wink: rakott káposztámat és bezabálom az összeset! :D
Szakik! :evil:

Csőrikéből én is szerintem csak a vizet fogom adni.

Solya: Nagy gratula barátnődnek! :lol:
Védőnő meg elmehet a sunyiba! :evil: :evil: :evil: (mondjuk húsvét előtt enyim jófej volt, szólt, mikor nem lesznek, mert nekünk éppen oltásidő lett volna akkor)
bébic

Örülök, hogy tetszik a honlap, mindenkit szeretettel várunk!
Zöldi! Biztos tudtok majd időt egyeztetni Gabiékkal!
Cili! Most, hogy csináltam a honlapot, meg bicajoztunk a városban, olyasmiket is észrevettem, amit a hétköznapi rohanásban nem figyel meg az ember, és rájöttem, hogy alapvetően tényleg szép város Debrecen! :) Ahogy Laura írta valamelyik nap, hogy szeret Miskolcon lakni, én is szeretk Debrecenben! Az meg, hogy egy ilyen nagyvárosban egy ilyen csöndes kertvárosi részben lakunk, különösen klassz! (a vendégházzal szemben lakunk)

zsebi_baba

Kicsi fiam az előbb először életében önállóan HASRAFORDULT itt mellettem!!!! :lol: :lol: :lol: (és én nem láttam bakker, mert éppen olvastam... :evil: )
bébic

Zöldi, Gabi! Én a 90 naposban azt nem bírnám, hogy délig csak gyümölcs. Imádom a gyümölcsöt, de inkább délután. Február óta viszont majdnem minden héten tartok gyümölcsnapot, ami nagyon jó, még akkor is legalább szinten tart, ha a többi napon nem nagyon figyel oda az ember.

zsebi_baba

Bébic! Gratula Ákos babának!!

zsebi_baba

Zsebi: Kösziiii, én most olyan boldog vagyok, elsírtam magam... :oops:
Ezt már régóta akartam írni, de sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen kis ember ekkora boldogságot tud okozni. Hogy egy-egy ilyen jelentéktelennek tűnő kis mozzanatának ennyire lehet örülni....legszívesebben kikiáltanám a világba....pedig tudom, nem nagy szó, főleg kívülállóknak.....de ez valami hihetetlen érzés! :D Ezt nem lehet elmondani, csak átérezni....bár ezt pont nektek nem kell mondani, ugye... :D :wink:
Bocsi az érzelgősségért :oops: , de az a kibújó fogacska a minap, most meg ez..... :lol: :lol: nekünk eddig semmi ilyen eksön nem volt, most meg nem győzöm feldolgozni.... :oops: :lol: (ígérem, többet nem csinálom ezt! :) )
bébic

Zsebi: A debreceni virágkarnevál mikor van? Nagyon szeretnék egyszer elmenni rá, igazából Anyukámat szeretném elvinni, nagy vágya, hogy egyszer láthassa.
bébic

Bébic! Ne ígérd, mert még sokszor fogod! :wink:

zsebi_baba

Sziasztok!
Húú megjöttünk tanácsadásról és rendesen kiakadtam. A védőnéni szerint Marci keveset hízott. 23 dkg-t majdnem egy hónap alatt, viszont 3 cm-t nőtt!!!! Előtte hízott 0,5 kg-ot és 1,5cm-t nőtt arra meg azt mondta sok. ??????????? Most vissza kell vinnem 2 hét múlva hogy nem e stagnál a súlya. A gyerekdoki is ott volt (ő is olyan asztalmögöttrőlokoskodos) szerinte rendben van, hiszen egy-két dkg híján megdupláztuk a születési súlyunkat. 3390 grammal született és most 6740 gramm!!!Kérdezték hogy mennyi időt bír ki két kaja között, én mondtam hogy 3,5-4 órát. Arra azt mondták az nagyon jó! Zöldi szerinted????!!!!! Ja és a legjobb: mikor védőnéni itt volt 4 hónapos tanácsadás előtt, akkor mondta hogy kezdjem el a gyümizést erre most azt mondta hogy 6 hónapos kora előtt ne!!!!!???? Értitek???!!!! Felindulásból hazajöttünk és megkóstoltuk az almát! Marci úgy tolta befelé és nagyokat vigyorgott meg cuppogott hozzá!!!! :lol: :lol: :lol:
Bocsi, majd később reagálok de ezt ki kellett írnom magamból!!!!
Vendég

A virágkarnevál augusztus 20.-án van. Az utcai felvonulás természetesen ingyenes, de érdemes jegyet venni valamelyik tribünre, akkor biztos láttok mindent. De addig még van idő.

zsebi_baba

Bébic:gratula,nagyon ügyi!!!!!!!!!!
Én is pityeregtem mikor láttam először forgulászni :lol: és tényleg olyan jó érzés

solya051020
Káld

Jó sokat írtatok!

Szorsolya! Odett nagyon édes kis hajasbaba!

Lyndee! Jó hogy jöttél újra, Arni édespofa, nekem is a lábrágós lett a kedvencem!

Solya! Gratula a barátnődnek, jó egészséget nekik!

Gabi! Nekünk tökéletes lenne az augusztus 8-a, mint említettem, akkor jövünk haza Zalakarosról és így hazafelé bemennénk hozzátok. Természetesen, ha a többségnek nem jó ez a dátum, megpróbálunk alkalmazkodni!

Bébic! Ákos baba ügyeeeeees!

Hunor a délutáni szopi után benyomott 1/3 üveg kecskeméti "vilmoskörte birsalmával" kajcsit. Annyira finom, hogy tűrtőztetnem kellett magam, nehogy megegyem a gyerek elől!

Zoknilehúzás nálunk is sláger lett, napjában többször húzom vissza.

Kép
Kép
szeles4

hát ezt nem hiszem el,ma már harmadszorra öltöztetem át Olit,az egész gyerek tiszta nyál :twisted: :twisted: :twisted: Lehet fogzunk????

solya051020
Káld

sziasztok!

bébic
: nekünk is kb a 16 hétre szűnt meg a hasfájás azóta is rettenetesen puffad Réka hasa, reggel is egy sorozattal indul a napja
detto, se kv, se cola, se borsó, bab,kukorica káposzta, karfiol, retek, se pia

múlt héten megpróbáltam ettem egy kis rizibizit kb 10 szem borsó volt benne,két napig küzdött a hasa

csak vörös teát (nesteat) iszom, meg gyümölcsteákat 5 hónapja...
szóval fogjunk kezet.

gabi: nekünk jó sztem az a hétvége, egyenlőre nincs programmunk.

ma voltunk baba mama tornán, hát lányok meglátszik a mozgástalanságom, a közepén kifejezetten úgy néztem ki mint egy kukta amiben túlfőtt a kaja és sípol belőle a gőz, vörös voltam izzadtam és fújtattam.
de nagyon jó a csaj, táncpedagógus irigylésre méltó alakkal(két gyerek után) extra hajlékonysággal megáldva, szálkás izomzattal.
irigy irigy :D :D :D :D

enikő: ha felébredt a babszika elmegyünk végre a postára.

lyndee:nekem Réka nem fedezte fel még a lábait.

ma egész nap alszik a leányzó,nem tudom minek köszönhetően,dél óta alszik kop,kop,kop
az elmúlt napokba mondjuk semmit nem aludt napközben.

KépKép

Kép
orsimorsi

Köszi a csörikés infókat, akkor tejcsire marad a cumisüveg! Muszály azért okosodnom, na!!! :oops: :oops:

Zöldi!
Igaz, akkor máshol is lenne neki. Akkor bizti csak pelus kiütés! :? :shock:

Bébic!
De ügyi Àkos! :P Cuppanósat neki! Nyugodtan érzelgösködj, én is szoktam. :lol: Meg bizti fogok is ha hasonló események lesznek nálunk.

Szeles!
Èn is ettem már fini bébiételt mostanság. 8)
Ja és fogyózoknak ajánlom,mert nem hizlal! :wink: :wink:

Bocika!
Hülyeség!!! Az böven elég, Vinzent még ennyit se hízott egyhónap alatt (jó azért kicsit én is aggódtam), de már megduplázta a szüleséti súlyát, és a védönéni is azt mondta, hogy okés. :D
susy75

hoztam pár képet

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic:képzeld!!!!!!apához most jött egy répcelaki srác(kovács laci,nem tudom ismered e)méhészkedni!!!!!!egyből rád gondoltam :wink: :lol: :lol: :lol:

Orsi:de jó neked van lehetőséged elmenni tornára :D

solya051020
Káld

Orsi:jaj de tünemény Réka,a kalapos kép valami csodaszép,de a többi is szép ám :wink: :lol:
És még egy hasonlóságot találtam kettőnk között,te is Orsi én is,lányod Réka,nekem is és ráadásul még az orrunkban a piercing is pont ott van... :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Susy: köszi, már én is lenyugodtam, csak úgy ki tudok az ilyenen akadni. Főleg azon hogy egyszer ezt mondja, aztán mást!!!! :twisted: :twisted:

Solya: szép súlya lett a babónak. És ugye volt még neki vissza jó egy hónap!!! Nem semmi!!!! Örülök hogy tetszett a poharas dolgom!!! :lol: :lol: Akkor a te védőnőd sem semmi!!!!! :twisted: :twisted: Eddig az enyémmel meg voltam elégedve, de most már értem hogy miért panaszkodnak rá annyian!!!! Ja és köszi a Cerazette-s hozzászólást. Végül is nekem is felesleges szedni!

Bébic: gratula!!! Én is elpityeredtem, sőt ha jól láttam apának is fényesedett a szeme, bár ő ezt nem vallja be, meg amúgy sem egy pityergős!!!! :lol: :lol:
Vendég

Éljenek a forgolodós babák!!!!!!!!!!!

Hát az én fiam elaludt, nagyon nyűgös volt már, annyira visított, mintha a szopós kismalacot nyúzták volna!

Zöldi nekünk néha bejön a Dentinox, muszáj! De csak ritkán!

Boci tök hülye a védőnéni, meg a doki is! A fiad nem tömnivaló kacsa! Szerintem tök sokat hízott meg nőtt, úgyis ő tudja mennyi kell neki! Te meg akkor eteted, ha éhes!

Solya: védőnéni... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Káposzta elnapolva, amíg szopizik! Iszonyat hasfájás van tőle nálunk is! :(

Orsi még pár torna és te is tök fitt leszel! :wink: :wink:

Bébic nekem is nagy vágyam, hogy lássam a virágkarnevált...
8) :D

Berni sajna, hogy már nem megy a szopi, de Zsófi biztos cseperedik így is! A Bacardi-kóla.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Bébic: gratulálok Ákosnak, ügyi baba! (Nálunk még semmi sem történt :cry: )

Boci: nálunk is ütik egymás és saját szavaikat is, úgyogy én már nem hallgatok rájuk. Sőt a következő hülyeségnél másik dokihoz megyünk.

Mindenkinél nagyon édik a képek! Még-még!!!

Hasfájás: Vivi 2,5 hónpig volt hasfájós. Én arra esküszöm (szerintem nálunk ez oldotta meg) hogy én ittam a mecsek baby tejserkentő teáját, és Ő attól anyit pukizott, hogy csak na. Utána múlt el. (amúgy tele van édesköménnyel, és jobban bevált, mint amikor Vivinek adtuk közvetlenül az édesköményt paramami lévén nagy sokára.

Nektek is kell vissza menni ortopédiára? Mi most megyünk, remélem minden oké.

Amúgy szerintem kávét lehet inni, nálunk semmi hatása nincs pedig délután iszom. Viszont a kajákkal én is vigyázok, pedig csorog a nyálam.

Létezik, hogy a szoptatás tönkreteszi az összes fogamat?

KépKép
jurmine

Jurmine:

Kép

Kép

Kép
dcili81

és még párat amolyan most vagy soha
Kép a Kép Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

Köszönöm! Köszönöm! :lol: Édik!!

KépKép
jurmine

Orsi leányod cukkancs!!!!!!

Egyébként lehet a fogromlás a szopi miatt!
Szedsz vitamint?

Kép

Kép
dcili81

Elevitet minden nap. Most vettem kálcium pezsgőtabit, de nem tudom mennyit lehet. Nem szeretnék vesekövet!

KépKép
jurmine

Meg minden nap fél liter tejet iszok+tejtermékek.

KépKép
jurmine

Szorsolya: Boldog hófordulót!!!!
Odettnek születésénél is ennyi haja volt? Nem hullik Neki?

KépKép
jurmine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?