Sziasztok!
Kicsit lehuppantam....
Mint irtam, voltam a csepeli védőnőknél.....kicsit várnom kellett...hogy valaki kijöjjön és tudjak vele beszélni. Mert a kiirásokon ugyan nem igazodtam ki....olyan sokan voltak kisgyerekekkel, gyönyörködtem bennük és közben kerültem a prüsszögéseket...
Aztán jó fél óra után végre kijött valaki az egyik szobából, gyorsan lerohantam, de egészen készséges volt, megtudtam a nevét a védőnőnek, telefonszámát és sikerült is vele beszélnem, kedden jön ki hozzám 9 és 10 óra között! Nagyon fiatal volt a hangja, bár ez azért csalóka....na de ez is megvan!
Vivi!
Elhiszem, úgyis mindent össze fogtok rakni, meglátod!!!
Hát az éjszakám....lefeküdtem, de aztán felkeltem...dúdoltam magamban a NEM JÖN ÁLOM A SZEMEMRE......sorokat....tévé be, és éjfél fele jutottam el odáig, hogy forgolódás nélkül sikerült az elalvás!
Várom a sztárfotót!!!!!
Nomi!
Látom, papirmizéria folytatódik, nem értem miért akadékoskodik.....40 euróért.....nevetséges!
Evita!
Na , nálad most jött el a hányos időszak, sebaj! Majd elmúlik! Csinálj gyors fogmosást.....hipphopp...és kész!
Hencsi!
Vivi tökéletesen leirta, ennél érthetőbben nem is lehetne, tök jó hogy észrevették és egy egyszerű gyógyszerrel orvosolható probléma.
De talán majd Suzy jelentkezik és Ő többet tud erről, hiszen laborban, vérrel foglalkozik!
Ha már Suzynál tartok, 2 napja nem ir...nagyon remélem, hogy semmi probléma! És csak sok a munka, vagy nincs netközelben!
Jelentkezz Suzy!
Erika!
Jó, hogy irtál! Hogy Te sem birsz megülni a popódon....örökmozgó lesz a Babád, ha igy folytatod, mert ha kibújik akkor is igényli majd a folyamatos mozgolódást! Nem baj majd ráülteted a mosógépre és centrifugára állitod....
Huhha, jól hangzik ez a savanyúféleség! Ügyesek vagytok!!
Menion!
Valóban nagyon szuper ez a babakocsi....az ára is!!!! Használjátok egészséggel!
Gabi!
Beus...futott, hiszen ott bent meg alig tudott tipegni a szentem!
Zuhogó eső, félhomály.....Karda Beáta napszemüvegben..., persze az is lehet, hogy Ő is fényérzékeny, mint Demjén Rózsi!!!Hihihi!Bocsi a csipős humorért...
Azért még a turiba nézelődhetünk.....
Bár Apa tuti sokkot kap, ha mégegyszer belenéz a szennyesruhatartóba...őőő...és félig lesz pakolva babaruhákkal!!!!