Új privát üzeneted érkezett!

Helló!!!

Apa szabadnapos,így ma nem nagyon leszek! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy! Ha minden igaz,jon a ferjem is....

Evita! Ugy tervezzuk,edesanyam jon Karacsony tajekan,en meg mennek a babaval marciusba,esetleg februarban........de ha lehetne,inkabb holnap :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Evita! Gratulalok a 14. hethez :wink: :lol:
Gabi! hat akkor jo kikapcsolodast :)

nomi77

Hááát, irtam egy csomót, de eltűnt...a francbaaaaaaa :?

Akkor mégegyszer.... :shock:

Sziasztok!
Reggel felkeltem, azóta meg sem állok....Én nem értem, hogy lehet ennyi dolog itthon...ebben a pöttöm lakásban....elkezdtem mosni és kaptam egy csomó spenótot az egyik ismerőstől, azt meg kell csinálnom és fagyaszom le, télre! :wink:

Dalma nem túl aktiv, reggel sem kel fel velem...már kezdtem megijedni...kicsit köhögtem, pöckölgettem és felébredt szegénykém! Minden ok vele csak ez az idő..... :) :?

És még ma boltba is kell mennem, bár nincs messze kb. 1 perc a háztól.....aztán vasalni kéne...nah szóval napi program adott!
Az a durva, hogy alapjáraton mindezeket a napi 8 órás...jobb esetben 8 órás munkád mellett kellett megcsinálni, nem is tudom, hogy birtam...birtuk... :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Na mi történt? Mindenki eltűnt???

Orsi
Hát igen, mindig van mit csinálni.
Dalmusnak sem tetszik biztos ez az idő, meg lehet, hogy készülődik kifelé??? Gyűjti az erőt ő is! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

:lol: Evita!
Lehetséges.... :wink:

Olyan álmositó nagyon ez az idő! :D

Mindenkinek dolga van, dolgoznak, vásásrolnak, Apáznak!
Remélemjól telik a napjuk! :P :wink:
Majd talán estefelé jönnek és elmesélik, mit tevékenykedtek! :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Nagyon álmosító.

Mindjárt elalszom. Lassan indulok haza. Este én nem nagyon tudok írni,mert Laci gépezik akkor. Szakdogáját írogatja. Úgyhogy amikor feláll, mert kimegy a konyhába vagy mosdóba, gyorsan odaülök a géphez, elolvasom mit írtatok, de válaszolni nincs időm.

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Semmi baj!Fontosabb a szakdoga!!! :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Na itt a 14 hetes pocakom, csak egy nagyon picit nőtt! :? Kép

Szép estét!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert kicsit kipurcantam. :? :roll:

Reggel még beugrottunk a házidokihoz a táppénzespapírért, azóta shopping!
Sikerült jól bevásárolni! :D :D :D
Voltunk Pesten is vettünk forgó-zenélő játékot, játszószőnyeget, szoptatós melltartót, mellszívót (Avent kézi 11.000Ft 5tároló edénnyel-->DM-es), állólámpát (fényerős szabályozósat--- >Bauhaus) a babaszobába, mintás cseh tetrapelust, csörgőt, rágókát és még csudi tudja, h mennyi mit. :D :D :D :D
És ezután még magunknak is Auchanba sok-sok kaját. :D :) :D

Márcsak a bébiőr/légzésfigyelő (AngelCare 301-et néztük ki--->27.000Ft,) párásító, orrszívó (a porszívós :) ), és nekem a hasleszorító van vissza. (Azt hiszem... :roll: :roll: :roll: )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi-Orsi
Én is kicsit irigy vagyok a tali miatt,:oops: de örülök, h jól éreztétek magatokat! :D

Evita
De cuki a pocikád! :) :D Pillanatok alatt meg fog nőni! :)

Nomi
Sajnálom, h honvágyad van. Nagyon nehéz lehet így neked! :( Kitartást! (Mindjárt itt van a Karácsony!)
Drukkolok nagyon, h látszódjon a Pici neme az UH-n!

Suzy
Sajnálom, h megint kínoz a székrekedés! :( Próbáltad az Aktimelt is éhgyomorra? (Nekem egy kicsit érzékeny a gyomrom a tejtermékekre, így amikor a szilva sem használ, akkor ezt vetem be...)

Orsi
Barni ma egész nap veszekedett, bokszolt. Neki ilyen esős időbe jön meg a kedve a virgonckodáshoz. :)
Estére sem lett aktív Dalma?
Hát igen, most már nekem is furi, h minden házimunkát, eddig munka mellett csináltunk... :roll: :? :shock: :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
:lol: Szuper, hogy bevásároltatok.... :shock: Tyűűűű,mennyi minden!!
Avent tárolóedényeket még vennem kell Nekem is! De pont Én is a DM-be néztem... :wink:
Huhha,akkor felszereltek mindent vagy még vűrtok vele? :P Én már alig vártam,hogy minden a helyén legyen!

Dalma mostanra rugdos és bokszol ezerrel...kipihente magát a Kisasszony! :lol:
Holnap felhivom az aneszteziológust és bemegyek a Védőnőhöz, nem húzom tovább!
Meg posta, asszem, majd meglátom hogy birom.... :wink: :D
És holnap Apa jön haza.... :wink: :lol: ...már várjuk!

Azt hiszem ma korán fekszem...bár ez sokmindentől függ majd..elsősorban az Én Édeske Kislánykámtól...akarja-e vagy sem... :!: :wink: :idea: :arrow: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

wiviann én a légzésfigylőt meg a mérleget majd bérelni akarom...3 éve a tesóm is bérelte ezeket valami 2-3ezerért
a mellszívó jól hangzik 11-ért én mikor benéztem a vaterára olyan 15-20-ért láttam szívókat persze volt olyan is ami 3000 de az olyan volt hogy nem venném meg...tasóm is aventes kézivel fejte a tejet bár neki azzal se nagyon jött...igaz nem abból kell kiindulni mert neki volt mellplasztikája és szana szét vágták úgyhogy lehet azért nem sikerült a tejcsi...mindenesetre az a szívó már nincs meg sajnos odaadta egy csajnak aki mint kiderült eladta a vaterán...de 3db tejtartó van belőle..remélem lesz is értelme és tejgyáros leszek :lol:

a jó laboeredmény el lett kiabálva mert este mikor kézhez kaptam láttam a vasam nem jó kerek 6-os úgyhogy kell tardiferon már olvasom hogy milyen székrekedést csinál szóval előre örülök mert napok óta így is nehezen sikerül a dolog...van a hűtőbe még 2-3 ampulla ferlecit na de a szar vénáim miatt ugye nem szívesen szuratnám magam...majd meglátom melyik jobb...

Kép
menion
Budapest

http://teddybababolt.hu/images/Speedi-Autumn.jpg

ilyen kocsit kaptunk és ehez van mózes kosár meg mindenféle kiegészítő...
majd elájultam hogy az egészet márciusban 165000ért árulta a neten vki...nekem meg ilyenbe lesz a kincsem :shock:
nem semmi....

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt Lányok! :)

Úgy látom ebben a borús nyálkás időben inkább mindenki pihenget! Jól is teszitek, h sokáig alszotok! :) :) :)
Remélem a babókkal is minden rendben van! :)

Orsi
Már hetek-hónapok óta írogatom össze, h mi mindent kell beszerezni, majd ha rászánjuk az időt, (és sikerül annyit félre rakni...), és most végre a nagyrésze meg lett! :D :) Nagyon-nagyon örülök! Szerintem nem sokáig fogom én kibírni, h dobozokba legyen minden. :wink: :D Amit lehet, de legkésőbb a jövőhéten összerakom, (amit nem sikerül azt majd a Párom :D )
Már teljesen be vagyok sózva én is! :D (Túlteng a fészekrakó ösztön! :D )
Sikerült korán lefeküdnöd aludni? És tudtál is valamennyit aludni?
Remélem kedves, rendes védőnőd lesz! :)

Menion
Jaj, szegény! Ez a vas szinte mindegyikünknél gondot okoz! :? :(
Nem próbálkozol először valamilyen tablettás változattal? (Ez a szuris nagyon rosszul hangzik!)

Mérleg: az nálunk is majd kölcsönbe lesz a felettünk lakótól. :) Szerencsére azt nem kell venni!

Babakocsi: nagyon vagány! :D :) Használd sok-sok örömmel! :D :)
Azért durva az eredeti ára!!!! 165.000Ft?!?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hű... Van aki annyit ki tud fizetni egy babakocsiért?

Ma délután megyek 16:30ra a dokimhoz. Majd utána jelentkezem, ha sikerült sztárfotót készíteni, és mondjuk nem csak a kezéről, lábáról, akkor teszek is fel! :) :) :)

További szép napot mindenkinek!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jo reggelt lanyok!

Evita! Edi a pocid :lol: :wink:

Menion! Nagyon szep a babakocsi :wink: Nem csodalom,hogy 165ert arultak,hiszen itt is nagyon draga,600-700 euro korul van.

Kepzeljetek,hogy jartam! Rendezem a szulesi-szabadsagos papirokat,a doki alairta,a fonokasszony segitett kitolteni az en reszemet,de a nagyfonok nem akarja alairni. Nem ertem...gondolta,ha elmegyek szulni nem kell fizesse utanam a biztositast? Kulonben kva nagy osszeg,40-50 euro egy honapra. Nagyon duhos vagyok..... Felhivom a szakszervezetist,lassam,o mit mond.......

Szep napot..kesobb meg jelentkezem

nomi77

Sziasztok Csajok!

Na a ma reggeli fogmosás is taccsra tett. Hihetetlen,hogy 12 hétig 1x sem hánytam, az elmúlt 2 hétben pedig 4x. :shock: Miért pont most jön ez? Nem értem.

Vivi
Tök jól bevásároltatok! Szupi! Milyen jó lehetett ilyeneket vásárolgatni. Már várom én is.
Drukk+++++ a dokihoz. Várjuk a képeket! :wink:

Orsi
Örülök, hogy Dalmus ficánkolt már estére. És az is szupi, hogy ma jön Apa haza. Tényleg csütörtök van már. Hogy szalad az idő!!

Menion
Tök jó babakocsit kaptál. Hihetetlen milyen babakocsi árak vannak. Az a durva, hogy van 200000 fölött is. :shock:

Nomi
Sajnálom, hogy ilyen kalamajkák vannak a szülési szabadság miatt.
Milyen szemét a főnököd. Kitartás! Biztos minden rendben lesz!

Én arra gondoltam, hogy légzésfigyelőt használtan veszek a vaterán! Szerintetek?

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok csajszik!

Mi újság felétek?Én jól vagyok!Kicsit mélyponton voltunk,és nem is igazán volt jó hangulatom.De szerencsére most már úgy néz ki minden rendben van és rendeződnek a dolgok.Remélem így is marad! :wink:

Ma voltam AFP vérvételen.Meg lett a másik vérvétel eredménye.Minden negatív,csak a vércsoportnál azt írták hogy A RH(D) pozitív,egyéb vörösvérsejt antigének: E-,vörösvérsejt ellenes antitestek: anti-E,ellenanyagszűrés eredménye:Pozitív,direkt coomb vizsgálat negatív,az apával két héten belül a vérellátót felkeresni,a beteg savójából anti-E mutatható ki.Ezt elmagyaráznátok nekem?hogy akkor most ez mi?
Olyan jó hogy avgytok itt egészségügyisek :D :wink:

Evita
Jó lett a pocakfoto.Szépen növöget :D :wink:

Majd én is csinálok aztán rakok fel. :wink: A prom csinált egyet szemből azon olyan mintha egy focilabda lenne a hasamban :D

Nagyon le vagyok maradva,majdigyekszem visszaolvasgatni!

szép napot nektek! :wink:

Puszi

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi
Én nem vagyok egészségügyis, de olvastam erről.
Azt eleje nem is gond, mert azt jelenti h a vércsoportod: A RH+.
A második fele sem probléma, csak mégegyszer ellenőrizniük kell az ellenanyag termelést, és ha másodjára is kimutatható, h termeled, akkor szedned kell egy gyógyszert a terhesség alatt, ami ezt blokkolja. (A baba nem a te vércsoportodat örökölte és amiatt fellépett az ellenanyagtermelés. Viszont mivel Rh+ vagy ez csak a A-B-AB-0 összeférhetetlenség lehet. (Ezért kell a Párod vércsoportját is megnézetni.) Ez ritka dolog, de nem egyedi eset. Sőt ami fontos: mivel észrevették így nem fog gondot okozni!

Ha valamit nem jól írtam, aki jobban ért hozzá javítson ki!

Evita
Sajnálom, h nem múlik el a hányingered. :(

Szerintem, ha találsz jót Vaterán, akkor nyugodtan vedd onnan! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Amúgy ez az ellenanyag termelés nem csak második terhességnél alakul ki? Én eddig ezt így tudtam.

evita10
Budapest IX. kerület

És én úgy tudom, hogy csak akkor termelődik, ha az anyuka RH-. Én most összezavarodtam teljesen.

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Elnézést h nem jelentkeztem idáig,,,de erőm sem volt meg lusta is vagyok...gondolom a front változástól.Hétfőn raktunk el télire zakuszkát le írom h miből(vöröshagyma,vinetta és paprikából)ezeket mind külön kellett össze főzni a végén pedig már össze kellet önteni és tovább főzni...sokára lett kész már alig vártam h lepihenjek.

Én sajnos nagyon messze lakom Pest-től...jó lett volna találkozni.

Ma takarítást végzek a fürdőszoba már kész van szerencsére...később következik a szoba.
A telefonomat meg javították most rendben van aminek örülök.

Adámka sokat mocorog néha akkorákat rug :lol: .Tegnap éjjel sem tudta abba hagyni addig éreztem míg el nem aludtam.Reggel pedig ő volt az első.

A ti pocaklakótok mocorog sokat :?: Remélem mindenkinél minden rendben van.

Menion!Örülök a jó eredményeidnek.Gratulálok :!:

Vivi!Örülök h el tudtad rendezni a fogad.

Andi!Jó munkát kívánok nektek :!:

Nomi!Péntekre megy a drukk :!: És sajnálom h ilyen a főnököd.Meg látod meg fog oldódni.Kitartás :!:

Evita!Gratulálok a 14 héthez :!: A pocakfotód nagyon szép...jó nézel ki és látszik h növekszik...meg látod majd később milyen gyorsan fog nőni.

Szép napot mindenkinek :!:

Kép
erika12

Evita
De lényegében igen csak a másodiknál. De ez történhet úgyis, h spontán vetélés volt az első, amit csak egy erősebb menstruációnak érzékel valaki, olyan gyorsan vége. (Vagy abortusz után is, ha nem kapott anti-D-t.)
Az amit mondasz az a gyakoribb az Rh összeférhetetlenség. (Azért tudom, mert én is Rh- vagyok míg a Párom Rh+. Tehát nálam is lesz ilyen, a köv. terhességnél, ha a mostani szülésem után nem kapnám meg az Anti-D-t.)
De létezik ennek az A-B-AB-O fővércsoport változata is, de ritka.
(Utána olvastam a témának, mert a változatosság kedvéért akár ez is érinthet. Én B- a Párom A+)

Azt hiszem egy régebbi fórum van erről a témáról itt a Babaneten is.

Erika
Mindig tanulok tőled valami új nevet. Most ez a 'zakuszka'. :)
Jó munkát mára! (Vagy inkább már a jól megérdemelt pihit! :D :) )
Örülök, h kész a telod! :) Nagyon rossz lehetett nélküle!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Köszi szépen a segítséget!Akkor végülis ez nem akkora gond,ugye?Bekapkodom majd a gyógyszereket amit felírnak aztán ennyi.
Írtátok hogy a második terhességnél fordulhat ez elő?Nekem ez az első terhességem!Hogy lehet ez?

hencsi25

Kismamik!
Barátnőm kisfia megszületett Apor. Délelőtt 10re ment nstre, és bent fogták fél órája üzent, hogy megvannak! Minden ok, részleteket még nem tudok! :lol: :P
Durván gyorsan kibújt!!!!! :wink: :shock: :D

Bejelentkeztem itteni védőnőhöz, kedden 9-10 óra között kijön hozzám! :)
Pusziii!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hencsi
Lehet, h régebben volt egy spontán vetélésed, amit észre sem vettél. (Csak menstruációnak tűnt, mert még 4hetes se volt .)
Vagy még az is lehet, h nincs is semmi ellenanyag termelés, csak benézték. (Azért kell menned mégegyszer a Pároddal együtt, h neki lesz egy sima vércsoport meghatározás, neked meg egy ismétlés ellenanyagra.)

De majd, ha Suzy jön akkor szerintem Ő részletesebben és jobban el fogja tudni neked ezt mondani, és engem kijavítani, ha valamit félreolvastam volna.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Gratulálunk a barátnődnek!!!!! :D :D :D
Majd gyere az infókkal, h a mekkora babu stb....
(Hűűűű, ez tényleg gyors szülés volt!!!! :) :D Ügyesek nagyon!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Mondjuk a doki amikor voltam terhesmegállapításkor uh-n,az első kérdése az volt hogy már volt terhességem?Lehet tényleg nem vettem észre.Na mindegy majd kiderül ha megyünk majd a vérellátóba!Azért köszi! :wink:

Orsi
Gratula a barátnőd babájához! :D :wink:
jó gyorsan kijött az a gyerek :D :D :D

hencsi25

Orsi
Gratula a barátnődnek. Én is szeretnék ilyen gyorsan szülni. :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Kismamik!

Bocsanat, h elhanyagollak titeket, eskuvoi intezkedések vannak! :)

Remélem, mindenkinel minden rendben!

Puszi,
Anna

Kép
presario

Kép Lányok!!!

Orsi!
Jaaa,Karda Bea.........kicsit nevetséges volt szegény ahogy ott intézkedett.Utána még láttam őket,"szaladtak"át az úton. :?
Remélem normális lesz a védőnőd!!!
Barátnődnek gratulálok!Részleteket hozd majd.

Suzy!
Szívesen küldenék az én vastabletta tünetemből (hasmenés),mert akkor mindkettőnknek pont jó lenne.

Nomi!
Sajnálom a honvágyat,nem lehet könnyű,de ott van életed párja és közös kincseteket várjátok!
Igazi köcsög a főnököd!

Evita!
Én mondtam,hogy kis üzlet ez a turi! :wink: :lol:
Babakocsira azt mondom én is,hogy próbáld ki mindet amit kinéztél/kinézel.
Pocid növöget :wink: :lol:
Légzésfigyelőt szerintem nyugodtan vehetsz használtat,nem nagyon lehet azt tönkre tenni.

Vivi!
Jól bevásároltatok,én kicsit sajnálom,hogy minden megvan (majdnem).Olyan jó volt nézelődni,válogatni.
Kézről-lábról is jöhet kép,de drukkolok,hogy sikerüljön a pofijáról.

Menion!
Nekem úgy néz ki,hogy a tardyferon hasmenést csinál :roll: Neked se biztos a rekedés.
Ez a babakocsi nagyon fullos!

Hencsi!
Hát kb én is annyira értek ezekhez az rh+-.........,stb dolgokhoz mint te. :?

Erika!
Roli is mocorog,rúg nagyokat.

Anna!
Esküvő után várunk,ha addig nem tudsz jönni,de akkor sok képet is szeretnénk áááááám!

Mi tegnap beszereztünk még 1-2 dolgot (pelenkázótáska-szobahőmérő....)Aztán este a barátoknál voltunk,jó későn értünk haza,majd beszakadt már a hátam.Ennyire még soha nem fájt,de szerencsére reggelre elmúlt.Jót aludtam éjjel.

Ma meg pakolásztam,főztem,mostam,vasaltam és most pihi van.Apa játszik a gépén én meg ülök a fotelban a laptoppal. :lol: Ki se teszem a lábam. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, áll az alku! ;P

Kép
presario

Sziasztok!
Kicsit lehuppantam....

Mint irtam, voltam a csepeli védőnőknél.....kicsit várnom kellett...hogy valaki kijöjjön és tudjak vele beszélni. Mert a kiirásokon ugyan nem igazodtam ki....olyan sokan voltak kisgyerekekkel, gyönyörködtem bennük és közben kerültem a prüsszögéseket... :lol:
Aztán jó fél óra után végre kijött valaki az egyik szobából, gyorsan lerohantam, de egészen készséges volt, megtudtam a nevét a védőnőnek, telefonszámát és sikerült is vele beszélnem, kedden jön ki hozzám 9 és 10 óra között! Nagyon fiatal volt a hangja, bár ez azért csalóka....na de ez is megvan!

Vivi!
Elhiszem, úgyis mindent össze fogtok rakni, meglátod!!!
Hát az éjszakám....lefeküdtem, de aztán felkeltem...dúdoltam magamban a NEM JÖN ÁLOM A SZEMEMRE......sorokat....tévé be, és éjfél fele jutottam el odáig, hogy forgolódás nélkül sikerült az elalvás!
:x :shock: :)
Várom a sztárfotót!!!!! :wink:

Nomi!
Látom, papirmizéria folytatódik, nem értem miért akadékoskodik.....40 euróért.....nevetséges! :( :evil:

Evita!
Na , nálad most jött el a hányos időszak, sebaj! Majd elmúlik! Csinálj gyors fogmosást.....hipphopp...és kész! :wink: :)

Hencsi!
Vivi tökéletesen leirta, ennél érthetőbben nem is lehetne, tök jó hogy észrevették és egy egyszerű gyógyszerrel orvosolható probléma.
De talán majd Suzy jelentkezik és Ő többet tud erről, hiszen laborban, vérrel foglalkozik!

Ha már Suzynál tartok, 2 napja nem ir...nagyon remélem, hogy semmi probléma! És csak sok a munka, vagy nincs netközelben!
Jelentkezz Suzy! :? :)

Erika!
Jó, hogy irtál! Hogy Te sem birsz megülni a popódon....örökmozgó lesz a Babád, ha igy folytatod, mert ha kibújik akkor is igényli majd a folyamatos mozgolódást! Nem baj majd ráülteted a mosógépre és centrifugára állitod.... :lol: :lol: :wink:
Huhha, jól hangzik ez a savanyúféleség! Ügyesek vagytok!! :wink:

Menion!
Valóban nagyon szuper ez a babakocsi....az ára is!!!! Használjátok egészséggel!

Gabi!
Beus...futott, hiszen ott bent meg alig tudott tipegni a szentem! :-)
Zuhogó eső, félhomály.....Karda Beáta napszemüvegben..., persze az is lehet, hogy Ő is fényérzékeny, mint Demjén Rózsi!!!Hihihi!Bocsi a csipős humorért... :oops: :wink: :P :)

Azért még a turiba nézelődhetünk..... :shock: :? :lol:
Bár Apa tuti sokkot kap, ha mégegyszer belenéz a szennyesruhatartóba...őőő...és félig lesz pakolva babaruhákkal!!!! :wink: :roll:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hazaértünk a dokitól.
Úgy tűnik Barni nagyon nem csipi ezt az ultrahang dolgot. :(
Ez a legjobban sikerült kép:

Kép
Barni 32.hét

Már lelkiismeret furdalásom is van azért, h mindig nyúzzuk. :( Csak az a baj, h olyan jó látni!
(1824g, napra pontosan ott tart ahol kell (32.hét+ 2nap--->erre a Párom azt mondja mindig, h "mérnök-baba" :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Anna
Nyugodtan elhanyagolhatsz minket! az esküvő most előbbre való, de utána tényleg gyere, várunk! :wink:

Gabi
Én is úgy gondoltam, hogy nagyon nem lehet elhasználni a légzésfigyelőt! Jaj vasalás! Nekem is kéne, de nem visz rá a lélek! :cry: Úgy utálok vasalni! Nem tudom mi lesz velem, ha jön a baba, neki aztán mindent vasalni kell! Szörnyű! Tizenévesen annyit vasaltam, hogy undorom lett tőle! Fúúúj!

Erika
Jó, hogy itt vagy te is! Az én pocaklakóm is biztos sokat mocorog, de még nem érzem! :cry: Már tűkön ülök, hogy érezzem. Türelmetlen vagyok nagyon! :oops: Örülök, hogy kész a telcsid. Én meghülyülnék nélküle! :lol: Ne dolgozd halálra magad, azért pihenjél is ám!!!!

Suzy
Hova tűntél :?: :?: :?: Te nem szoktál így eltűnni :!: :!:

Orsi
Te biztos Apázol! :wink: Az jó lehet! De azért Te is gyere!

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi
Nem baj, jó ez a kép is! :wink: Látom hajas baba lesz! :wink:
Neked a dokidnál mindig van 4d-és felvétel is? Vagy mentetek külön 4D-re? Nagyon cuki Barni!

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi
Babaruhák: Hi-hi! :) Nálunk az az általános sokkoló élmény, h a fregoli tele van babaruhával. :) :D (Száradás közbe nehezebb eldugni. :? :( )

Anna
Jó készülődést a nagy napra! :)
Aztán fotókat és élménybeszámolót kérünk utólag bőven! :D :) :)

Gabi
Jó kis programok! :)
Ne bánkódj, ha minden összeállt szépen! Én is akkor nyugszom majd meg, ha már tényleg minden meglesz! :)

Nomi
Ezt nem is teheti meg veled a szemét fönököd!!! Ugye, nem? :shock: :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Evita
Köszönjük! :) :D
Igen, olyan szerencsés vagyok, h a dokimnál van 4D uh is! :D És mindig csinál pár képkockát, vagy egy félperces 4D videot ingyen. :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Nem tudom milye van a képen :oops: a pofiját takarja a kezével???? :oops:

Orsi!
Hát apa már kész van a turitól,meg úgy egyébként a vásárlásaimtól,de mondtam neki,hogy most aztán tényleg befejeztem. :lol: :roll: :D :? (vagy nem) :oops:

Evita!
Vasalni én se szeretek,de a baba ruhákat egész más hangulatba vasalom. :wink: :D

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi
Milyen mázlista vagy, hogy van 4D-je! Ez tök jó!!!

Gabi
Igen ez az arca! Ott látszik a szeme, és a kezével takarja a többi részt! És látszik, hogy nem kopasz baba lesz!

Orsi
Mire megírtam az üzit Te addigra már írtál is! Remélem hamar elmúlik ez a hányós mizéria! Szörnyű!

Hát nálam még nem jött el a vásárlási láz, de ha megtudom, hogy lány v. fiú....! Nem szabad gyakran a turiba mennem! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Van még egy kérdésem! Ti milyen melltartót hordtok?? :oops:
Mert azt olvastam, hogy ilyenkor nem szabad merevítős, push up melltartókat használni! Én még nem vettem újat, bár az összeset kinőttem! Most egy db van, mert az régen nagy volt rám :lol: ,de ez merevítős! Milyet vegyek? Lehet, hogy hülye kérdés,de a nem szivacsos melltartóknál, a felsőn nem látszik át a mellbimbó? Mert az engem nagyon zavarna!
Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de tanácstalan vagyok! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Én olyat hordok amit eddig is,csak nagyobb.Ha nem lenne szivacsos engem zavarna,hogy átlátszik,mert bizony átlátszik.Tegnap vettem egy szoptatósat és hát........ :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
Ez a Barnifiú tényleg nagyon szégyenlős, de olyan édi, ahogy küzd Veletek és a dokival és az ultrahangfejjel! :wink: :P
Sebaj, a lényeg, hogy "Mérnök-Baba"!!!!! :lol:

Evita!
Apa most indult Bécsből, talán este 8 körül hazaér, úgy féltem mindig ilyenkor!!!Mert tudom, hogy nem túl lassan jön, minél előbb haza akar érni hozzánk! /Suzy férje remélem nem olvassa a fórumot!!! :wink:/
Szóval szinte félóránként rárecsegek, hogy mi van.... :? :)

Gabi!
Maradjuk annál az apróbetűs résznél..... :wink: :D
Vagy nem..... :lol:

Apa tuti éhes lesz....csináltam császsármorzsát, az egyik kedvence...meg volt lefagyasztva gomba, ilyen erdei vegyes gomba.....csináltam belőle gombakrémlevest....fini lett!
:D :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Na ez az! Akkor te is merevítőset hordasz? A szoptatósnál, úgy is beteszünk olyan melltartóbetétet, attól nem fog látszódni! De hát most nem tehetünk be még olyat! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Én is olyan melltartót hordok, mint eddig hordtam.... :)
És hát Apa nálunk folyamatosan poénkodik, mert elég nagy a mellbimbóm, mindig azt mondja, hogy nem fog elférni Dalma szájában, vagy hogy ezt aztán tutira megtalálja majd!!!! :lol:
Engem is fursztrál, ha átlátszik a mellbimbóm...és nekem alapjáraton is átlátszódna, nem csak ha fáznék és ahogy Gabi irja, a szoptatós érdekes lesz....mert abból tutira kidudorodik, hacsak nem teszek majd be állandóan melltartóbetétet... :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Amig kényelmes a régifajta csak nagyobban, addig szerintem semmi probléma! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Először nem értettem, hogy miért baj, hogy ha Suzy olvassa, de leesett! :lol: Lassan, de megértettem! :oops: :lol:
Hát remélem Suzy jelentkezik hamar, tegnap még írt, de ma!!! A frászt hozza ránk! Nem szép tőle! Amúgy van akinek megvan a telefonszáma? Így egymás között! Már csak amiatt is jól jöhet, ha szülünk, akkor tudunk írni egymásnak! :lol:

Kíváncsiságból szoktam olvasgatni itt a Babaneten azt a fórumot, hol augusztusra várták a babákat, és volt olyan aki este elkezdett vajúdni, bement a kórházba, hazaküldték, hogy jobb neki ha otthon vajúdik, majd reggel menjen vissza! :? És éjszaka egy csomószor beírogatott a fórumba! Elég kemény! Azt néztem, hogy egy páran mindennap annyiszor írnak, ahhoz képest, hogy megvan már a babájuk! remélem nekünk is lesz időnk megosztani egymással a sok infot4

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi!
Az lemaradt az előbb,hogy szuper,hogy napra pontos Barni, a születéskor is így legyen!!!

Orsi!
Gombakrém leves???Hmmm :roll: Lehet csinálok egyik nap. :lol:

Evita!
Hát nem tudom....én még a postaládához se megyek le melltartó nélkül :oops: :? De remélem a szoptatási időszakban nem leszek ennyire szemérmes ezzel kapcsolatban.

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!
Nekem megvan Suzy és Orsi száma,meg fordítva,ők tudják az enyémet.Így nekem lesz aki tudósít,Orsinak meg én fogok.Illetve rólam/Orsiról.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
A multkor itt a Badi Haminál lévő zöldségesnél volt ilyen vegyes erdei gomba csomag vagyis ilyen műanyag tálban volt. Elég sokféle: csiperke, galambica, rókagomba..meg még valamilyen, azt hiszem tuskógomba, mert megkérdeztem az eladót, persze megnéztem, hogy bevizsgálták...vettem, mert 399 Ft volt és elég tetemes mennyiség....megmostam lefagyasztottam és már készült belőle gombás tojás, most meg leves! :) :wink:

Evita!
Azám' Suzynk férje rendőrbácsiiiiii! Viygázni kell, mit mondunk el..háthaaaaaaa...hihihihihi! :wink: :lol: Csak viccelek ám! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?