Sziasztok lányok!
Én is itt vagyok, de nagyon elkeserdve. Annyira depis voltam az integrált óta, hogy nem is volt lelkierőm írni. A babával minden okés, 80 % hogy kislány (amit szeretnénk is), tarkóredő 1,4, szóval minden tökéletes lenne,
de annyira alul tapadt meg a méhlepény, hogy már most eléri a belső méhszájat. Aug. 6-án vissza kell mennem és akkor kiderül hogy mi lesz a sorsom, de ha ránő a méhszájra akkor azt mondta a doki, hogy szigorú fekvés, mert vérzés lehet és az viszont olyan veszélyes hogy el is vérezhetek, és bármi vérzés kezdődik azonnal rohanni kell a kórházba.
Kérdezte, hogy nem véreztem idáig? És nem emelhetek, pihenjek már most is, nem lehet házas életetet élni. Ha most nekem egy hónap múlva kiderül hogy tényleg ránőtt a méhszájamra, hogy fogok én feküdni egy 20 hónapos gyerekkel egyedül (apának dolgozni kell)? Anyósomék már mondták hogy akkor ittmaradok, de akkor meg legyek fél évig apa nélkül? Ő meg nélkülünk???? Totál kivagyok, nem számítottam rá hogy bármi gond lehet. Most kitaláltam hogy két hét múlva elmegyek a maszek nőgyógyászomhoz, nem mondok neki direkt semmit, hogy ő mit mond. De bízok a mai orvosban is, nagyon rendes, alapos volt, biztos nem téved, szóval kész vagyok
Avrenim???????? Te mit tudsz erről, ez tényleg ennyire veszélyes ha ránő a belső méhszájra??? Szóval most egyáltalán nem tudok örülni, eléggé neki vagyok keseredve, a csuda se gondolta ezt, üröm az örömben
Irbil jó hogy írtál, gyere sűrűbben ha tudsz!!
Spumilla hogy van most Lili?
Dalmicsek jó hogy minden rendben van, akkor csak az új méretet írtam be, a többit úgy hagytam. Örülök hogy így örült anyósod és hogy a munkahelyeden is ilyen jó fej volt a főnököd, meg most már túl vagy a nagy színvalláson. Kár hogy elmegy a főnököd, jó lett volna vele végigcsinálni, amíg ott vagy.
Avrenim szépen nő a te babód is, javítom a méretet.
Monka én is sárkány vagyok, csak most már elkeseredett sárkány leszek mától
T.timi ne is törődj a korával, az a lényeg hogy egészséges, örülök hogy minden oké, már nagyon vártad ezt! Egyébként meg nehogy elmenj azért mert átcsúszol a februárba. Mi így vagyunk egy csapat!