Új privát üzeneted érkezett!

dalmi

na látod,nagyon rendes volt a főnököd,hisz a kis bébit nem kell titikolni,örülni kell neki :) :)

KépKép
bettike83

majdnem 20 hetes leszek mikor kell menni a 18 hetes genetikára,durva :shock:

igy sztem elmegyek 18 hetesen 4dre.dokim az ugyis juli 19 ig szabin van.nem igen foglalkozik a kismamáival,nekem kb akkor kellett volna mennem uhra hozzá,de akkor már kibirom a 18 hetet és akkor adok 2000ftal többet és csináltatok 4dt.majd valamikor meg elmegyek hozzá is.nem gáz h elég ritkán járok hozzá?eddig a 12 hét alatt 1 alkalommal voltam,a tanácsadásokon meg nem volt,pedig tegnap is kellett volna jönnie.

KépKép
bettike83

bettike szerintem nem árt ha néha megnézi a méhszájadat, hogy zárt-e. Én eddig 3x voltam, de mondjuk magánhoz járok aki UH is egyben.
Én 18+3 napos leszek a genetikainál, akkor az még jó.

Jaj de jó, most már a kolleganők is tudják és mindenki örül nagyon és kaptam sok puszit és ez egy igazán boldog nap :)
Még délután megyünk a római partra hekkezni a többi kollegával és tök jó lesz :)
Megmutattam nekik a dvd-t, mert ez a gép lejátsza és ők is látták a kukit :)
Na jó nem akarom magam beleélni, majd talán a 16 hetesnél megmutatja jobban.

Mára elbúcsúzok, vár a Duna part :)
Pocaksimis délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Dalmicsek nagyon szép napot nektek :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Ide le lehet írni a doki nevét, aki nekem szimpi? csak azért kérdem, hátha valakinek ismerős

Kép
monka1

mára elköszönök, majd holnap jelentkezem :D szép pocaksimis estét mindenkinek :D

Kép
monka1

Megjöttem...
Remélem azért még valaki elolvassa amit írok, mert látom ma nem pörgött a topic, gondolom a jó idő miatt, de azért leírom mi volt az orvosnál.
Minden oké volt megvizsgált, aztán meg csinálta az Uh-t. Először tök megijedtem, mert nézte-nézte, de nem mondott semmit már azt hittem, hogy van valami baj, de aztán megmutatta és tök jóóóó volt látni, ott mozgott a kis drága!!! :lol: :lol: Nagyon jó volt! Megvan mindene, szépen lubickolt a pocakomban, és szívdobogás is szépen látható volt, és most 2,5 cm-es a babám. Szóval minden rendben van. Köszönöm a drukkokat :lol: Annyi az ami "baj", hogy 9 hetesnek számított, mert a menszitől tényleg 11 hetes vagyok, de a baba a fogantatástól számítva 9 hetes, meg a mérete is annak megfelelő, amit tudtunk eddig is, hogy van 2 hét, de ő most azt mondta, hogy a ténylegestől számítsuk a heteket, szóval most 9 hetes vagyok (csinálhatok új vonalzót) és majd csak 3 hét múlva megyek 12 hetesre. Ja és kiszámoltam így a 40. hét február 01-re esik, szóval én kiestem a januári topicnól, de remélem nem kell elmennem innen :) Ja és monka már nem vagy egyedül februári.
Kicsit el voltam kenődve emiatt, hogy 9 hetes vagyok megint, de nem baj, mert legalább tudom, hogy minden rendben van, az a 2 hét meg nem olyan sok, ja és én is februárban születtem :lol: :lol:

nyufó: majd ha van időd írd át légyszi az adataimat, köszii :)
Veled mi volt integrálton?

KépKép

KépKép
t.timi

timi: már nagyon vártam hogy jelentkezz
egyáltalán ne légy letörve a 9 hét miatt. a lényeg hogy a babád jól van odabenn. biztosan nagyon jól érzi magát, erről meg is győződhettél, hisz írtad hogy ficánkolt.

és természetesen te már ide tartozol, nem is engednénk el :D

gratulálok az ultrahanghoz... ha van képed majd várjuk

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka: köszi a drukkot! nagyon aranyos vagy!
igen nagyon örülök, hogy minden rendben van, izgultam nagyon, de most már tök jó, mert láttam a kis babámat, ott ficánkolt össze-vissza :) Van kép, próbálom feltenni, de nem tudom mennyire fog látszani, mert nem a legjobb minőségű lett,de felteszem.

KépKép

KépKép
t.timi

t.timi: már vártalak...
Nagy-nagy gratula!!!

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil

irbil: köszi :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

timi
gratula a babókához:)))) mindenkinek megnő szép lassan:)

dalmicsek
neked is gratula:) na ugye hogy ugye nem is volt olyan vészes megmondani meló helyen:) túl vagy rajta és már ezen se stresszeled magad:) nem ér ilyeneket írni!!!hekk!!énisénisénisénisénis!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
msi22

nem tudom feltenni a képet, mert lefotóztuk, de alig látszik valami :? Pedig amúgy elég jól látható a kép.. dalmicseknek nagyon jól sikerült,de nekem nem jó, majd lehet, ha már nagyobb lesz a baba vagy nem tudom miért nem látszik rendesen.

KépKép

KépKép
t.timi

avranim
neked is gratula:) hát nem mondom van nózi, de az tuti az orra?:))) nem lehet a keze véletlen? kíváncsi leszek nagyon a következő uh-ra:))

bettike
ha nem mondtam volna akkor neked is gratula. amúgy Kecskemétre leugrani egy dinnyéért...hát....de lehet ha nagyon bezsongok akkor apát szalajtom:)))

Mindenki babalesen volt? Alig várom már a hétfőt én is:))))

KépKép

KépKép
msi22

avrenim: Neked is gratula a babóhoz. Apa nálunk is csak pislogott, mikor meglátta a gyerkőcét, tegnap meg meg is volt sértődve, hogy miért nem lett behívva nézelődni. Alig akarta elhinni, hogy nem csinált a doki Uh-t. De hogy felcsillant a szeme,amikor megtudta, hogy kedden lesz...

Kép
irbil

Sziasztok lányok!

Én is itt vagyok, de nagyon elkeserdve. Annyira depis voltam az integrált óta, hogy nem is volt lelkierőm írni. A babával minden okés, 80 % hogy kislány (amit szeretnénk is), tarkóredő 1,4, szóval minden tökéletes lenne, de annyira alul tapadt meg a méhlepény, hogy már most eléri a belső méhszájat. Aug. 6-án vissza kell mennem és akkor kiderül hogy mi lesz a sorsom, de ha ránő a méhszájra akkor azt mondta a doki, hogy szigorú fekvés, mert vérzés lehet és az viszont olyan veszélyes hogy el is vérezhetek, és bármi vérzés kezdődik azonnal rohanni kell a kórházba. :shock: Kérdezte, hogy nem véreztem idáig? És nem emelhetek, pihenjek már most is, nem lehet házas életetet élni. Ha most nekem egy hónap múlva kiderül hogy tényleg ránőtt a méhszájamra, hogy fogok én feküdni egy 20 hónapos gyerekkel egyedül (apának dolgozni kell)? Anyósomék már mondták hogy akkor ittmaradok, de akkor meg legyek fél évig apa nélkül? Ő meg nélkülünk???? Totál kivagyok, nem számítottam rá hogy bármi gond lehet. Most kitaláltam hogy két hét múlva elmegyek a maszek nőgyógyászomhoz, nem mondok neki direkt semmit, hogy ő mit mond. De bízok a mai orvosban is, nagyon rendes, alapos volt, biztos nem téved, szóval kész vagyok Avrenim???????? Te mit tudsz erről, ez tényleg ennyire veszélyes ha ránő a belső méhszájra??? Szóval most egyáltalán nem tudok örülni, eléggé neki vagyok keseredve, a csuda se gondolta ezt, üröm az örömben :cry:

Irbil jó hogy írtál, gyere sűrűbben ha tudsz!!

Spumilla hogy van most Lili?

Dalmicsek jó hogy minden rendben van, akkor csak az új méretet írtam be, a többit úgy hagytam. Örülök hogy így örült anyósod és hogy a munkahelyeden is ilyen jó fej volt a főnököd, meg most már túl vagy a nagy színvalláson. Kár hogy elmegy a főnököd, jó lett volna vele végigcsinálni, amíg ott vagy.

Avrenim szépen nő a te babód is, javítom a méretet.

Monka én is sárkány vagyok, csak most már elkeseredett sárkány leszek mától :cry:

T.timi ne is törődj a korával, az a lényeg hogy egészséges, örülök hogy minden oké, már nagyon vártad ezt! Egyébként meg nehogy elmenj azért mert átcsúszol a februárba. Mi így vagyunk egy csapat!

KépKép

KépKép
nyufó8

Kép Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: nem megyek el, úgy megszerettelek titeket, főleg téged meg monkát :) de persze a többiket is szeretem!!
Hát én nem tudok mit írni avrenim, biztos tud okosságot mondani, de ne keseredj el meg ne idegeskedj, mert az tényleg nem jó a babának, próbálj egy kicsit megnyugodni és örülni annak, hogy kislány, meg hogy egészséges, aztán majd 2 hét múlva meglátjuk mi lesz, de addig is ne emelj, ne dolgozz túl sokat és neee legyél ideges meg szomorú, mert azt érzi a babuci is! Tudom nagyon nehéz, de érte tedd meg, aztán meglátjuk mit mondanak. A magándoki jó ötlet, próbáld meg. Oda mikor akarsz menni?? Nagyon nagyon drukkolok!!!

KépKép

KépKép
t.timi

nyufó: nagyon sajnálom a történteket. remélem azért nem lesz gond. próbálj meg minnél többet pihenni, amikor csak teheted és hinni benne hogy nem lesz semmi probléma, a babának is erre van a legnagyobb szüksége most. és tényleg menj el egy másik orvoshoz is. azért az orvosok is tévedhetnek.
az már egy jó dolog hogy a baba teljesen egészséges, szépen fejlődik. vigyázz nagyon magatokra. én szívből szorítok nektek.
és természetesen gratulálok a kislányhoz

KépKép
Kép
rebeka85

tök jók a képek :lol: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

Nyufó: nagyon aranyos babócád van.
Nagyon sajnálom a méhlepényt. Gyorsan rákerestem, és szerintem hasonló esetet találtam:

link: http://www.netbaby.hu/article.aspx?id=1324

Bízzunk benne, hogy Neked is lesz méhlepény méhszáj eltávolodás. drukk, drukk, drukk. Kicsit visszább veszed a tempót, light-osan ellesztek a kislányoddal, januárban pedig már együtt örülünk az egészséges babódnak, és csak nevetünk az egészen.

Kép
irbil

sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Timi nagy gratula a babához!

Irtam privin,ha tudod,még ma olvasd el.

puszika

Kép

KépKép
torpilla

torpilla: elolvastam, írtam is vissza rá. Holnap hívlak!
Köszi, nagyon örülök!!!! :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

Hidd el én is örülök,nem is hiszed el mennyire :D

Már alig várom,hogy menyjünk eggyütt sétálni.

Na megyek mert sir a fiam :lol: nem akar aludni,ki van pattanva a szeme :lol:

Na pusza

még megvárom,hogy irj

Kép

KépKép
torpilla

torpilla: én is nagyon várom! mikor mondta a doki számoljam a valós heteket, mármint azt amekkora ténylegesen a baba akkor kicsit elkenődtem, hogy vissza estem 2 hetet, de aztán rájöttem, hogy így legalább nem kell vissza vonni két hetet meg ilyenek, meg a lényeg, hogy minden rendben van, és láttam mozogni, annyira jóóóó volt :lol: :lol:
remélem ti is jól vagytok! aztán majd hétvégén talizunk megint :lol:
Holnap meg hívlak ha szabad lesz a rendelő. Írj te is még ha tudsz!
Puszii

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Dalmicsek.gratulálok a sikeres bejelentéshez!még potyázhattál is a hekkesnél nyami-nyami.. :lol:

Msi:anyum és én is gondolkoztunk hogy nem lehet ekkora,amikro másholcsak egy kis csontocska van a nózi helyén...lehet kezével takarta a nóziját..reménykedem :? már a metron azt néztem melyik ember orrára fog hasonlítani a babómé...

nyufó:25.hét előtt nehéz megállapítani az előlfekvő lepényt a placenta "vándorlása miatt" úgy képzeld el hogy egy lufira ráragasztassz egy pöttyöt, ahogy elkezded fújni, nől a lufi a pötty is máshova kerül,általába feljebb..szóval még nincs esmmi veszve! Gratulálok a lányzóhoz!!!

Timi:persze hogy a csapatba tartozol!neked is gratulálok az uh-hoz!

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Nagyon köszönöm lányok, annyira aranyosak vagytok, olyan jól esik hogy így bíztattok, most aztán szükségem is van rá. Olyan jó hogy van ez a fórum és így meg tudjuk egymást vígasztalni!

Irbil köszönöm a linket, már gondoltam rá én is hogy felmegyek a netre és körbenézek, de nem mertem, félek hogy sok szörnyűséget találok. Attól félek nekem még rosszabb lehet az esetem, mert az a lány azt írta, hogy mélyen tapadó méhlepénye van, de nekem meg már most azt írta a doki hogy "hátsó falon, mélyen tapad, a belső méhszájat eléri" Azért félek hogy már most ott van, akkor mi lesz később??? Mert most nő és ha már most a méhszájnál van, akkor nem sok esélyt látok rá, hogy megúszom hogy ránőjjön. A próféta szóljon belőled és januárban veletek babázhassak!!!!

T.timi én is megkedveltem a csapatot már, gondolom mindenkinek vannak kedvesebbek, nekem is te vagy az egyik :lol: Próbálok nugodt maradni és nem idegeskedni. Igazából nem is ideges vagyok, inkább csak letört. Félek hogy tudjuk megoldani ha ez bekövetkezik. Ez a vizsgálat is maszek alapon ment, nagyon rendes volt a doki és itt a Magzati Diagnosztikai Központban nagyon szuper a gép, jók az orvosok, itt van a Czeizel is, szóval biztos hogy nem tévedett. De valahogy mégis bizakodom hogy az orvosom optimistább lesz, akihez évek óta járok és bízok benne. Gondoltam várok két hetet, addig is nő a lepény, ha már akkor elkezd ránőni a méhszájra, akkor már két hét múlva fogom tudni.

KépKép

KépKép
nyufó8

Helló csajok! Kössz a drukkokat és az együtt érzést. Ma táppénzre mentem. Egy kicsit részletesebben leírom mert félre értésre adtam okot Az én munkahelyem minisztériumi és országos lefedettségű. Az egészet számolják fel ezért csak javasolták, hogy aki tud menjen tp-re. Mivel megszűnik és utána munkanélküli lennék a gyedem potom a közel 30 as lenne nem amennyi így… Szóval így én jobban járok hosszú távon csak most jelentős féléves fele fizu kiesés a babóca előtt nem annyira tetszik De egészségesek vagyunk ami a legnagyobb kincs!!!!!
Dalmicsek ejha jó nagy big baby gartula! jah hát ilyen apai méretek alapján.. NYUGI!!! HEURÉKA!!!! A mi iroda házunkban 4 nő dolgozik egy már 60 fölött egy tavaly júniusban szült egy most szeptemberben fog én meg januárban, nálunk is mentek ám a gyanús megjegyzések, hogy aki gyereket szeretne jöjjön hozzánk, garantált
Salsifraga nekem is szörnyű néha ez a légszomj.. Azt figyeltem meg amikor párás a levegő meg valami front van akkor aztán hatványozódik lásd ma
msi A poci is tuti na rólatok nem is beszélve. Majd én is feldobok egy képet, hogy harmadszorra mire számíthattok .:)
t timi Így vagyok ezzel én is , hogy nem tudom kinek mit is szerettem volna. Csináltam egy word dokot és abban előre szerkesztem ahogy olvasom a blogot és akkor a nevek mellé firkantok tiszta ovodás szint de így egyszeűbb az uh ra drukk! Lehetsz te még január 30 i Örülök a kis halacskának gratula.
irbill Kit érdekel az ember súly mindenkinek egyénileg van kódolva. Amennyiben egészséges vagy akkor noo problem És ne térj vissza az olvasó pózba!!!
bettike Ne aggódj a cuccok miatt majd csak jó lesz valamikor Milyen homeóssal küzdesz?? homogene? mert attól van egyedibb szer is. Te mázlista vagy én már közel 1,5 hónapja kismama naciban nyomom, mert semmi nem jön rám pedig most vagyok az eredeti súlyomnál az elején 4 kiló lement. Jó a hasizmod. na nekem neeeem
spumilla Akinek nincs pockója egy dolgot feltételez! Kívánló a hasizma:D a munlásra az elején válaszoltam tünetek? nem tudom mert nem kapo levegőt kicsit szúr itt ott és fáradt is vagyok és természetesen figyelmetlen is))))) DEEEE a hányinger javult!!!! Szóval a pozitívumokat előre!! A viszerekre nekem azt mondták, hogy még csak tágulatok még nem kell velük foglalkozni. Amikor gondod lesz a már a jó páradik kiló és jó pár hónap műve. nem lógat láb, stb… bla bla vigyázol rá
nyufo8 te aztán aktivizálod magad alig hogy megérkeztek máris ezerrel pörögsz! Örülök, mert biztos jól érzed magad!! Hát az összes kutyi valami szenzációs. nekem egy nagy labradorom van.. Hát azzal nem ell a picúrnak egy darabig játszani Hát akkor ezért nem jelentkeztél jó sokáig csodálkoztam is! Hát ez nem jó hír, de azért talán nem is annyira gáz, bár nem értek hozzá. A megoldás lehet, hogy nem lesz egyszerű, de te vagy annyira tuti, hogy megoldod!! Fel a fejjel és próbálj lehetőségeket vázolni. Ha félév apa nélkül lehet, hogy repzizni fog és meglátogat 1-2 havonta ezt a pár hónapot valahogy csak kibírod!! Kíváncsi vagyok a fejleményekre és mindenképp drukkolok ezerrel vagy még többel!!!!! A babócád csudaszép!!! Kitartás!!
monka 1 én is lenni házi sárkány és olyan rossz utána mindenkihez menni, hogy ne haragudj, csak kicsit feszültebb vagyok… De utána megnyugszom.. már amikor
avrenim IGAZAD VAN!! Igy kellett lennie. Nyugalom béke meg akármi Hát mivel nem egy hajós meló volt úgy terveztem, hogy novemberig dolgozom, de a sors úgy néz kis közbe szól.. De tényleg így kell lennie én hiszek a minden történik valamiért és valami újat fogok kapni( heheh egy babócát) az élettől. talán a rejtett vágyam tejesül,. hogy gyed után óvó néni lehetek.. Ez a jövő és örülök, hogy egyenlőre nem tudom. veletek rendeződnek a dolgok? Nálam a poronyt még a 11 hetesen hüvelyi a doki mondta, hogy a táncos lábút kicsit nyomjam már le, mert nem tudja meg mérni benyomtam egy kicsit a hasam erre betojt és csak figyelt . Hát ne mondja érdekes volt… kb mit csináltok??? mert én épp steppelek A babóca meg nem is nózis

KépKép
Kép
krisztin76

Avrenim nem elől fekszik "hátsó falon, mélyen tapad, a belső méhszájat eléri" Szerinted??? Már most eléri a méhszájat és ugye most nő :cry:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: kitartás! és ha bármi van írj és megpróbálunk lelket önteni beléd, meg egy kis jó kedvet! én mindenesetre nagyon igyekszem :)
Pihenj sokat és ne agyalj mi lesz várj és majd meglátjuk. Nyugi!!

KépKép

KépKép
t.timi

kösziiiii mindenkinek a drukkot, meg a gratulációt.
Most próbálkozom a képpel, egyszer csak sikerül!! :)

KépKép

KépKép
t.timi

Kép Babucim

KépKép

KépKép
t.timi

Végre!! Apa segítségével minden sikerül :lol: :lol:
Ennyire tudtuk megcsinálni, levágni, de azért szerintem látszik a picikém. :P

KépKép

KépKép
t.timi

T.timi Nagyobban nem tudjátok felrakni? Olyan pici így, nehéz kivenni. Azért fejecskét, pocikát, lábacskát mintha látnám :lol: Annyira örülök hogy minden rendben veled. Még a bajom ellenére is gondoltam rád!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: nagyon aranyos vagy!! én is drukkoltam neked, de akkor nem elég jól :? sajna!!
Most olvastam el megint mit írt a leletre, azt írta: hogy jó magzati életjelek, intenzív mozgás. CRL 2,41 cm, 9 hetes szabályos terhesség, petezsák is szabályos :) kontroll 3 hét-12 hetes UH.

KépKép

KépKép
t.timi

T.timi de jó, annyira szuper!!!! Annyit kellett neked is erre várnod! Apával voltál, ő is látta vagy egyedül?

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: apa is jött, elkísért, de nem jött be. Nem tudom lehetett volna-e nem kérdeztük meg, de majd ha megyek a 12 hetesre akkor már bejön :)

KépKép

KépKép
t.timi

szuper volt látni ahogy mozgott a kis keze, lába :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

T.timi elhiszem, olyan megható érzés! Kíváncsi leszek majd apa mit szól neked hozzá! Az én párom nagyon szeret babamozizni, most is olyan meghatóan bámulta a kis csöppséget, nagy élmény neki. Meg igazából ez már így megfogható neki is hogy ott van a pici.

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: igen, annyira más most már így. Most nem is gondoltunk rá, hogy bejöjjön, mert még hüvelyit csinált és nem gondolnám, hogy arra bejöhet, de majd a 12 hetesen remélem, és akkor ő is meglátja milyen jóóóó látni :lol: :lol:
Nem tudok nagyobb képet feltenni, mert akkor nem lehet látni semmit, az a "legjobb" amit feltettem, de remélem azért láttad a babámat. Ez az eredeti kép jó, de így fotózva nem az igazi, talán majd legközelebbi.
Most megyek aludni, régen volt már 4:40. (akkor keltem)
Jó éjt! És fel a fejjel! Holnap írok mindenképp! :)

KépKép

KépKép
t.timi

T.timi én 5.40-kor ébredtem, de még így is vezetsz egy órával! Kivehető azért a babó, fejecske, poci, lábika, csak gondoltam háta tudsz nagyobbat, de sebaj, így is édes!!!! Jó éjszakát!

KépKép

KépKép
nyufó8

timi: ez egy nagyon aranyos beszólás volt: " Kicsit el voltam kenődve emiatt, hogy 9 hetes vagyok megint,"
megint :) fúúú, el tudom képzelni miylen, de annyira de annyira örülök hogy viszotn jól van a babád! és szép az uh-d is!

nyufó:
te meg ne legyél elkeseredve! fel a fejjel, nagyon szorítok értetek!! és persze, menj el egy másik dokihoz is! ezek az angolok nem láttak ebből semmit?? hülyék ezek? bakker. totál kivagyok miattad, micsoda szar hír. remélem valahogy felkuszik ez a méhlepény. sok fejenállás? :) csak próbállak felviditani.. annyira sajnálom..
és basszus még most is kiváncsi vagy miránk. Lilike ma sokkal jobban van, köszönöm kérdésed, bár kajában nagyon nehéz a kedvére tenni és megint kimostam öt a hányásából.. Délután kapott rá injekciót, most 24 óráig tuti bennemarad minden.. remélem utána már nem lesz semmi gond

Kép
spumilla

Krisztin én is így szoktam ám, amikor már az előző lapon is van amit nem olvastam, jegyzetelek. Rossz hogy ha váltasz lapot, akkor nem tartja meg a beírást. Különben én se bírnám megjegyezni hogy kinek mit akarok írni. Megkeresem az utolsó bejegyzésemet, mert odáig mindig elolvasok mindent. Onnan haladok és írom címszavakban hogy kinek mit akarok írni :lol: Köszi a drukkot, valahogy csak lesz. Csak nem tudom hogy hogy :cry: , de mindig van valahogy. Most próbálok arra fele menni, hogy szugerálom magam, hogy minden rendben lesz! Nagyon aranyos a labrador, kedvelem nagyon, képet esetleg nem tudsz rakni te is? Sajnálom a munkahelyed, nem semmi hogy megszűntök úgy ahogy vagytok. A választások utáni átszervezések? Én is állami cégnél dolgoztam még otthon.... Mennyi embert érint?

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: biztos rákerestél már, de
"Gondot csak az okozhat, ha a méhszáj környékén tapad meg, azaz ún. mélyen fekvő méhlepényről beszélünk. Ebben az esetben fontos tudni, hogy a terhesség melyik szakaszában jár a kismama. Az első harmadban gyakori a mégszájon való tapadás, azonban a méh növekedésével a lepény feljebb csúszhat."

És erre az utolsó mondatra kell sokat gondolnod!!! Múlt már el a blogban polip meg kitudja már milyen csodák!!

teljes cikk:http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-alatt/mehlepeny

Kép
spumilla

Spumilla köszönöm, jót mosolyogtam a fejenálláson, sikerült a vidítás :lol: :lol: Nagyon sajnáltalak Lili miatt és Lilit is, nagy állatbarát vagyok, az öreg keverék talált kutyus, akit 6 hónaposan vittem haza, 15 évig élt, és vele nőttem fel, 11 évesen találtam. Nagyon az ember szívéhez tudnak nőni, igazi családtagok. Szóval nagyon át tudom érezni milyen nehéz is most neked és nagyon szorítok kicsi Lilinek hogy rendben legyen!!!! Foggalmam sincs ám kint Angliában miért nem foglalkoztak ezzel, vagy hogy nem látták, de nem lep meg, mert elég lazák mindenben, de nekem is megfordult a fejemben!

Lányok, annyian szorítottok már nekem, hogy biztos nem lesz baj, köszönöm :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép

KépKép
nyufó8

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:21-kor.
lenojo

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:22-kor.
lenojo

nyufó
azért biztos ami biztos én is csatlakozom a szorítósok táborába:) remélem felkúszik a babuci egy jó kis helyre és amit spumilla küldött az elég jól hangzik. NAGYON SZORÍTOK!!!!!!

timi
én is pont ezt akartam írni mint lenojo...lehet a köv uh-n meg megint előre sorolnak mert egyszerre akkorát nő a babuci hogy csak na:)

KépKép

KépKép
msi22

Spumilla nem is láttam este a második beírásod, köszi, igen, ebben bízok én is :lol: Most megtaláltam hogy négy variáció lehet, hogy közel van a méhszájhoz, a méhszájnál van, félig van a méhszájon és teljesen. Ez az utolsó a nagyon veszélyes. A közel van a méhszájhoz az kiesett, mert már most eléri de még marad három lehetőség, szóval csak 1/3 esély van a legrosszabbra, szóval van 2/3 esélyem, és erre a 2/3-ra gondolok, úgy döntöttem, szép az élet, 80 % hogy cuncis megint szóval mára már sokkal jobban vagyok, köszi lányok a bíztatást, segített!!!

Lenojo azt jelenti a 80 % hogy még nem biztos a doki teljesen benne, de ő cuncisnak nézi :lol: Remélem az lesz amit írsz, hogy feljebb kerül és minden rendben lesz!

Msi köszi neked is, használ már most érzem, hogy használ a sok drukk!!! :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

hú olyan sokat irtatok :)

na szoval:

timi

nagyon édes a babucid :) és ne menj sehova,mostmár ide tartozol,meg tudod ezek a napok csak napok,de sokan 1-2 héttel a kiirás előtt megszülnek.de azért nem lehet tudni persze.na mindegy,maradj velünk :wink: :)

nyufó

sajnálom a történteket,de azért bizz h nem lesz baj,én is remélem.a kislánynak pedig örülök,ő volt a vágyad :)

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?