Sziasztok!
Ritkán jövök, de általában olvasgatni van időm.
3 érdekesebb téma is felmerült:
1. doki aki pénzt kér: enyim doki megmondta, hogy mennyit kér, és nekem ez volt jó. Nem volt az, hogy a következő gyerekemet nem vállalja, mert nem adtam eleget az elsőnél, és szerintem jogosan méri fel ő, hogy mennyit ér a szabadideje, amit esetleg a szülésemmel megzavarok. Én meg jogosan mérem fel, hogy megér -e nekem ennyit az ő szabadideje. A munkahelyemen én is jobba örülök a pénzbeli prémiumnak, mint a doboz csokinak...Előbbiből úgyis olyan csokit vehetek, amit tényleg szeretek. De lehet, hogy ez a közgazdász létemből fakad.
2.szülés milyensége: lehet, hogy hülyeség, mert ugyi nem értek hozzá, de azt a dokit, akinél szanaszét szakad a méhszájam, vagy a gátam, szerintem nem szabad legközelebb is választani. Többek között szerintem ugyanis ahhoz is kell értenie, hogy mikor kell siettetni, és mikor kell gyorsítani egy szülést, illetve mikor-mivel kell tágítani a mamit, vagy téraránytalanság miatt csaszit elrendelni.
Van ismerősöm, akinek szülés után egy évig fájt a házasélet, mert olyan sebeket szerzett. Nekem csaszival is minden rendbe jött a 6.hetes kontrollra. Pedig nem vagyok egy sport-lady. Dokim erre azt mondta kissé morbidan, hogy inkább egy gátvágás, vagy császár, minthogy egy kamion is meg tudjon fordulni odalenn.
3.második szülés: itt én kakukktoji leszek, mert ugyi császárom volt. Sajnálom, hogy nem tudtuk elkerülni, de a végén már megváltás volt a műtét. Ennek ellenére örömmel várom a következőt. Nagyon sok részletre már másnap nem emlékeztem. Ugyhogy kezdő kismamik megnyugtatására csak annyit, hogy talán nektek is segít majd a (rossz) memória.
Pókica, sajna téged megint nem értelek: két egymás utáni hsz-ben azt írtad, hogy a második sokkal jobb élmény volt, mint az első, aztán azt, hogy a második sokkal jobban fájt, mint az első, mert össze-vissza kellett varrni téged.
Remélem a harmadik lesz a legeslegszebb, és akkor pedig nem is lesz szükség szabás-varrásra sem.
Gyerkőc felébredt, este jövök.
Szép napot,
M.