Új privát üzeneted érkezett!

JA!!Büszke vagyok ám magunkra! :wink: Én anno kb.február eleje óta éreztem,hogy nem fog Blanka odabent maradni végig.És nem is akartam,mert nagyon akartam már látni,de utáltam is végén már a pocakosságot.Diétáznom is kellett a cukor miatt,és a hasam is nagyon feszült a végén,és nehéz volt na.Utolsó 1hót végig nyűglődtem.Na és Blankával április 3-ra voltam kiírva.Így itt a babaneten én a 2008.április-májusi babavárókhoz írogattam,és irogatok ma is.És Blanka lett az első topikbaba! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mivel ugye március 6-án nekiindult a nagy világnak,és 7-én hajnal 5.15kor meg is látta a napvilágot. :D Szóval ő csak ennyire sietett./ja és nyuszitappancs a betöltött 36.héten 0.napon indult be a szülésem,és Blanka nem lett koraszülött így sem.És él és virul. :wink: Ebben a magasságban ha megszületnek a babócák már nem sok komplikációra lehet számítani. :)

Kép

Kép
mezsó

mezso:Én is szenvedek már....de nagyon.....Én azthittem,hogy a 36.-hét még koraii de akkkkor nem...:)
Már jó lennne ha foghatnám:)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Koraszülöttnek koraszülött a 36.hét,de mifelénk nézték azt is,hogy 36.héthez képest mennyivel született,és 3650gram,53cm volt 10-es Apgarral.Na ilyen adatok mellett azt mondták,hogy felesleges lenne koraszülött osztályra vinni,hisz makk egészséges.Hát ennyi.Szóval a legutóbbi UH-án mekkora volt a babád?Mert a becsült súly alapján mondjuk te is átgondolhatod,hogy ha most születne minek számítana.

Kép

Kép
mezsó

Jó reggelt! :D

Végre ismét betöltött az oldal :D Tegnap este fogta magát és úgy döntött, hogy a főoldal se jön be. Úgyhogy mérgemben elmentem aludni....
Timi! Én igen, talán innen is jutott eszembe megkérdezni. Pegig Norbival több, mint 1,5 évig nem gyújtottam rá. (9 hónap terhesség, 10 hónap szopi)
Valóban, a 36. héttől mondják, hogy már biztonsággal megszülethet a baba, mert onnantól már nem igen adódnak komplikációk.
Na de az is igaz, hogy nem minden baba születik 36. hétre olyan súllyal, mint Blanka :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Hát nekem még most is elég lassú a babanet... :twisted: Na mindegy,mert ma nem is nagyon tudok jönni,mert este megyek nődokihoz,és ez külön szervezés kérdése...Pár utcával odébb van a rendelője a dokimnak,mint ahol anyuék laknak,így este inkább anyuéknál alszunk,mivel 18.15-re kaptam időpontot.Így az egyszerűbb Blankával,ha akkor maradunk este anyáéknál.

Hát konkrétan 36.hétig kell megérjen a tüdő arra,hogy ha megszületik a baba,idekint is önállóan tudjon működni. :wink: Hát a súlya valóban nem mindenkinél akkora mint amekkora Blankáé volt. :lol:

Tegnap éjfélkor előszülinapoztam itt a gépnél...fél órát olvasgattam,és nagy melegség töltötte el a szívemet.Jól esett. :D Még eddig nem vettem a strapát hogy visszakeressem azokat az oldalakat,ahol az egyik topiktárs beírta,hogy szülőszobára kerültem,aztán meg hogy megszületett Blanka,és ahogy sokan gratuláltak utána.De tegnap visszakutattam ezeket az oldalakat,és komolyan majdnem elsírtam magam olyan jól esett olvasni. :wink: :wink: /Miért kell annyit várnunk ketteskével? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon nagyon akarom ezeket a dolgokat mégegyszer átélni!!!Minél hamarabb! :D /

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!

Ennyivel elöbb jött Blanka? :shock: És ilyen nagy volt??Hát nem semmi!

Én ma sokáig akartam lustizni,erre a hülye felújításnál a sarkon az üres konténerbe öntötték bele a téglákat....na erre a nagy robajra kipattant a szemem...reggel "hajnali" 7kor :lol:

Én sose cigiztem.Anno kipróbáltam persze,de nem szívtam rendszeresen sose.Engem sokszor zavar mondjuk...mert sok cigis nincs tekinettetl a többi emberre!Pedig engem nem érdekel h ő szívja,biztos megvan az oka rá,nem is érdekel.Csak ne az én orrom alatt szívja :roll:

annus11

jaja ennyivel előrébb jött Blanka! :wink: Anno mikor én születtem,akkor február közepére volt anya kiírva,és jan.18-án születtem meg.Tesóm is egy hóval hamarabb jött...lehet valami örökség ez is. :)

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!!
Azért Reni erre is küldj 1 smst bár ugyse uszod meg h ne menjünk majd mi fel :D

Meghivo keresztlányomnak kell tetszik neki a vonalzok azt akar csinálni!!

Ma vettem gyogyszereket h jobban legyek!
Ja és tegnapi mérésem hiztam fél kg...haladok már :)

Kép
kriszpiri

Végre engedett bejelentkezni. :evil:

Timi! És tesód is hamarabb szült?
Blanka császáros lett a végén? Bocsi, ha rosszul emlékszem :oops: De ezek szerint nem maradt meg rossz élményként benned a szülés! Ami tök jó :D

[quote] írta:n ma sokáig akartam lustizni,erre a hülye felújításnál a sarkon az üres konténerbe öntötték bele a téglákat....na erre a nagy robajra kipattant a szemem...reggel "hajnali" 7kor

Szegény :( De szerintem a 7 óra idézőjel nélkül az: HAJNAL!

Kriszpiri! Értem, de nem értem. Én meghívó nélkül regiztem anno. Lehet, azóta már másképp van :?:

És egy hír a nem nagyon hízó kismamiknak: barátnőm múlt héten volt cukorterhelésen, előtte a diabetológiára kellett mennie. Megmérték, majd a diabetológus közölte a felszedett 6 kilójára (26 hetes), hogy a kismamáknak a 30. hétig nem kéne hízniuk. Szóval ne aggódjatok, hogy nem híztok, ezek szerint ez lenne a normális. Persze aki ilyet állít, az nem normális....

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: tesóm császárral szült a betöltött 38.hét után. Én természetes úton szültem...várj mindjárt bevágom a szüléstörténetem,hogy te is és a többiek is el tudjátok olvasni... :)

Kép

Kép
mezsó

Hát eléggé váratlan és viharos volt...

Március 6-án kezdődött az egész történet.Aznap még elmentem UH-ra,és CTG-re.A CTG-n egyenletes időközökben jelentkező 40-es és 50-es jóslófájások voltak kimutathatóak.De én akkor ott ezt nem éreztem,vagy legalábbis nem tudtam mit kell éreznem.Aztán a dokim mikor megnézte a leletemet kérdezte hogy érzek-e abból a fájásokból valamit,mondtam neki nem,és erre nagyokat csodálkozott,és mondta hogy 3 nap múlva újabb CTG feltétlen./addigra már karomban volt Blanka/
A másik ami nagyon gyanús volt 6-án végig hogy olyan folyásom volt egész nap,ami teljesen más volt mint amit egész életemben tapasztaltam...délutánra már kezdtem gyanakodni hogy esetleg a nyákdugóm távozik szakaszokban...Mire hazaértem a vizsgálatokról annyira keményedtem,hogy alig kaptam levegőt,és olyan kínomban voltam,hogy csak sírtam és sírtam az itthoniaknak...Mondván én ma szülni akarok mert nem bírom tovább.Aztán eltelt a délután,és este fürödtem egy jót a kádban,jó meleg vízben/amit elvileg nem lenne szabad/még mondtam is páromnak hogy milyen jól esik,akkor /utólag jöttem rá/ már fájásaim igaz,csak annyit érzékeltem belőle,és még viccelődtem is párommal,hogy nézze meg,hogy egyik pillanatban olyan kemény a hasam mint a beton,a másikban meg puha...Erre mondta a párom hogy megyünk szülni??És csak elnevedtük a dolgot,pedig akkor tudat alatt szerintem mindketten tudtuk hogy menni kell,csak nem akartuk elhinni...
No aztán fürdés után még neki álltam nagy kedvencemet a Harry Potternek utolsó részét olvasni,és kényelmesen elnyúltam az ágyamon,ám egyszercsak azt éreztem hogy iszonyatosan pisilni kell!Felálltam és rohanni kezdtem volna a WC-re,de épp hogy felálltam elfolyt a magzatvízem,és csak folyt és folyt megállás nélkül.Így kerültem be 6-án este 9-kor a szülőszobára.
De akkor nem történt semmi egy 2 óra hosszáig.Alig voltak fájásaim...a délelőtti 40-50-esek lementek 30-ra.És a baba feje is nagyon fent volt még.A dokim csak 22.30-kor nézett rám,és ő is azt mondta hogy talán másnap délelőtt 10-re ha lesz valami.Na akkor rémültem meg igazán...
Végül 23.00-kor felkent egy méhszájpuhító zselét,ami elindított valamit...szépen nyíladoztam is,meg erősödtek,sűrűsödtek a fájásaim is.Azt mondták éjjel 1-re ennek a hatása elmúlik és akkor lesz egy kis nyugim,ám ez nem így lett,mert még 1 előtt bekötötték az oxitocint.Onnantól kezdve nem volt megállás,egymást követték a fájásaim alig volt szünet köztük,és nagyon erősek voltak rögtön.És én őszintén megmondom nem is tudom hogy viseltem volna el,hogy bírtam volna ki párom jelenléte nélkül a szülést.Hányástól kezdve mindent kihozott belőlem a fájdalom amit csak el lehet képzelni.Végül hajnal 5-re tágultam ki annyira hogy elkezdtek jönni a tolófájások,ám addigra alig maradt némi erőm.De rengeteget jelentett párom jelenléte,és hogy ő tartotta a fejemet,és bíztatott.Nélküle semmire sem mentem volna.Végül 5 tolófájás után,úgy hogy a doki kinyomta a hasamból 5.15-kor született meg kicsi lányunk Blanka.
A gátvarrás...brrr...nem volt egy felemelő!!Viszont a gátmetszés elég meglepő volt,mert nem éreztem.Nem hittem el,hogy a sok fájdalom mellett azt már nem is lehet érezni,és tényleg így van.

No megyek is,mert elkéssük a buszunkat...este nődoki...drukkoljatok!!! :roll:

Kép

Kép
mezsó

Hú Timi, ez jó kis sztori :D Nemtom honnan vettem, hogy csaszis voltál :? Ezer bocsi érte!
Párod meg egy tündér :)

Annyira béna ma is a babanet, már kezdtem örülni reggel....

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok Csajok!

Mezsó:
Nem semmi történet!És már így értem hogy miért mondta
a védőnő.

Reni:
Jókor kérezed hogy hány éves, holnap van a szülinapja :D
Olyan 50 körül járhat.Én ha nem szeretek valakit de muszály
felköszöntenem, azt mondom neki: Isten ÉRTESSEN! :lol:
Na, szerintem holnap is ez lesz.
Itt dolgozik a faluban, az általános iskolában takarít.
Reggel 8-10-ig van ott, délután meg 3-tól 6-ig és fél hétre ér haza.
(Azt mondja minimál bérért, de keresztanyu elmondta hogy 80 ezer
fölött keres. )Jó mi? :shock:

Képzeljétek el, tegnap este előszedtem az utazótáskákat,
és szépen kipakoltam újra.Mert a múltkor dühömben csak
belegyömöszöltem mindent :?
Most szépen összehajtogattam a ruhákat, kiválogattam a dolgokat.
Még jó hogy csak a ruháinkat hoztuk el anno otthonról, még
így is kell egy táskát előkerítenem.Be van rakva az akasztós szekrénybe minden,
már csak ki kell venni és mehetünk is!!!!! 8)
Na meg összeszedtem a csekkeket... :roll:hát mit mondjak...
nem lesz egyszerű de mindent megér!!!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

sziasztok
ma végre túlestük a kötelezö és a pneumo. oltáson is. :?
majd holnap jövök és mesélek, csak most nincs idöm

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Syasztok!

Mezsó:Nem semmi kis történet! :lol: Nekem csak 11 nappal jött elöbb Kristóf!

Rólunk:Ma voltunk szemészeten,mert Kristófnak elégé váladékozott a szeme,meg csipásodott.Kikeleték mosni a könnycsatornáját,mert el volt zárodva!Engem kiküldtek,de kintről halottam,hogy sírt erre én is úgy elkezdtem sírni a páromnak,mint egy kislány,annyira fájt hallani! :cry:
Aztán behívtak mikor végeztek,és látom hogy bevérzett az orra.
Most cseppektetnem kell 2 napig és jövőhéten kontrol!

Kép
alexa116

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de írtó dühös lettem! :evil:
Alexa! Annyira sajnálom! Be is volt gyulladva Kristóf szeme? Tudod, én ezt soha nem értettem, hogy minek szúrkálják néha feleslegesen a babaszemeket.
Egy másik topikban volt nem is olyan régen téma. Az anyuka ezt írta átmosás után:
[quote]M írta:ikor bementem,azt mondta nem volt neki eldugulva,miért jöttünk!!!?Mert olyan csipás volt,hogy nekem kellett kinyitni a szemét,mert nem tudta.De akkor miért szúrta fel neki,ha nem kellett?Nem volt válasz!!Öltöztetésnél vettem észre,hogy vérzik a szeme.Nagyon megijedtem,visza mentem.Azt mondta előfordul,törölgessem.Köszi!!!!A kis szeme alja olyan volt,mintha bevertek volna neki!!

Erre válaszolt egy másik anyuka, aki sajnos elég sokat jár kórházba:
[quote]A írta: kórházak csak akkor kapnak pénzt a társadalombizt. alapból, ha valami beavatkozást végeznek, vagy beteg a gyerek. Kényszerből olyan dolgokért is "számláznak", amilyen baja nincs is a gyereknek. És akkor is elvégznek vizsgálatokat, beavatkozásokat, ha nincs rá szükség, mert csak ezzel tudják fenntartani a kórházat. Szörnyű, de ez van. M-nak papiron ével óta fülkürthurutja van, néha középfülgyulladással. Amikor pedig A-t vittem a sebészetre egy pici vérző sebbel, rögtön ráirták a lapjára, hogy elfertőződött a seb. Pedig nem, csak ezzel több pénzt lehetett kérni.
Na, most lelepleztem őket.

A lényeg: úgy látszik, nekem nagy szerencsém volt a régi gyerekorvosunkkal is. Levinek is el volt dugulva, extrémül csipásodott, sárga sűrű trutyi jött belőle, de azt mondta 6-8 hós korára kinövi. Bórvízzel mossuk addig. Bevállt. Annyira örülök, hogy nem hagytam. Én jó élményt onnan még nem hallottam :cry:

Évi: klassz melóhely :shock: Ennyiért ennyit dolgozni!! Énis-énis!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni:
Hát igen...(és nem is segít semmiben, pedig a párom
Apja is dolgozik).
Bezzeg a lányának minden héten új ruhája van.
Én nem fogom megkülönböztetni a gyerekeimet,
mármint ha lesz mégegy.
Vagy egyformán mindent, vagy akkor egyiknek se adok semmit.
A legjobb az egészben hogy sajnáltatja magát hogy milyen rosszul keres :?

Szomorúan vettem észre hogy a pocakomon van 2 csík :shock:
pedig minden este kenem mint a kisangyal :(
Találtam mégegy utazó táskát, nagyon örülök mert így
3 táskában elfér minden.
Na jó, az állólámpa meg a dvd lejátszó nem :)

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Kiságyában alszik ügyesen Noli. :D Persze jól körülbugyolálva, csak így volt hajlandó. :)

Kép

És ma először Gabi nagybácsi is megfogta Noelkét. :D

Kép

Eléggé vérzek megint így ma elkezdtem szedni az Ergam cseppeket. Nagyon remélem hogy nem lesz kevesebb tőle a tejcsi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Azt hittem, azt már szeded, reményemet is kifejeztem, hogy tán már a múlté a vérzés. :( Sajnálom, hogy nem így van :(
Nagyon édes Noel.
Akartam már kérdezni, hogy párodék ikrek, vagy csak nagyon hasonlítanak??

Reni
Kép
Kép
rennye

Ja, és tök ugyanolyan a sérójuk ezen a képen :lol: :D

Évi! Tessék szépen pakolni! :lol: Ezt a megkülönböztetéses dolgot én sem értettem soha. Tök rossz lehet úgy élni :?
Csíkon krém nem segít. Ha jönni akar, akkor jön is. Sajna...... :?

Reni
Kép
Kép
rennye

[quote="rennye"]A írta:rennyeida! Azt hittem, azt már szeded, reményemet is kifejeztem, hogy tán már a múlté a vérzés. :( Sajnálom, hogy nem így van :(
Nagyon édes Noel.
Akartam már kérdezni, hogy párodék ikrek, vagy csak nagyon hasonlítanak??

Nem szedtem, reménykedtem.. :? Mindegy, most már szedem, hátha segít.

Jól látod, párom és a testvére egypetéjű ikrek. :) Majd megzavarodik Noel 1-1.5 évesen. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Reni: :cry:

Na mind1 nem éredekel, nemsokára kedd!!!!

Kép
eve3htv

Lányok! Belenéztem most a Hal a tortán-ba. Komolyan mondom, úgy néz ki az a nagyszájú csaj (Geronazzo Mária), mintha mutáns lenne. Félelmetes... :?

Reni
Kép
Kép
rennye

Renye!
Attól a nőtől én is megijedtem :lol: Szörnyű!!!!Na de egészségére :lol:

Aida!
Remélem használnka a cseppek!
Na amikor megláttam a képet,én is rögtön mondtam magamban h az apjával van,aztán elolvastam mi van mellé írva :lol: A jó kis hajkorona akkor apai örökség,nem?Nagyon édes!!

Alexa!
Jaj,belegondolni is rosz ebbe...remélem h azért Kristóf már jól van!

Évi!
Már csak pár nap!!!A többivel meg ne foglalkozz!

annus11

Sziasztok!
Van egy bontatlan doboz Azalia fogamzásgátlóm!Nem lenne esetleg valakinek rá szüksége!2000Ft-ért postával odaadom mert sajnos nekem nincs tovább rá szükségem!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!!

Aida:remélem jobban leszel ha már szeded a gyogyszert :(
Noel mint mindig egy angyal

Alexa:nagyon sajnálom a picit :cry:

Rennye osztom a felháborodásod a nőről meg ne is beszéljünk

Eve:én csikosodás ellen használok tusfürdőt,olajat és krémet is hidd el ami jönni akar az jön is

Kép
kriszpiri

Reni:
Hát igen csúnya, de mint ember kezd szimpatikus lenni.
Ganxta Apja elég bunkó mert tényleg rajta is lenne mit kritizálni.

Annus:
Igyekszem nem idegeskedni már erre az időre.

Kriszpiri:
De én nem akarok csíííííííííííííííííííkokaaaaaaaaaat! :cry:
Úgy fogok kinézni mint egy zebra!
A lábam már így is csíkos.És ez nem fog elmúlni.

Kép
eve3htv

Eve sajnos ez ezzel jár!Nekem is a lábam karom 1-2 csik a hasamon meg két oldalt mintha macska karmolt volna meg :? gyönyörű

Kép
kriszpiri

Hú, szegények. Nekem nem voltak csíkjaim a terhesség alatt. Szerencsére.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Aida Te szerencsés alkat vagy. Irigykedek is a csíkmentességedért :D

Évi! Valóban, Zana elég szenya volt, már amit láttam belőle.... :?

Zsuzsi! Ugye ez nem azt jelenti, hogy teljesen elfogyott a szopi? :(

Timi! Mi volt a nődokinál??

Olyan rossz éjszakám volt, megint begörcsölt az epém :cry: De szerencsére csak 1 órás görcsöm volt, (előre is bocs) mert meghívtam rókakomát magunkhoz, attól mindig jobb. No meg persze rókajárás után NoSpa Forte.....

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Reni:hát igen,nem semmi volt a szülésem...leginkább viharos.6órás vajúdásom volt,de az olyan velős,mindent bele jelleggel.Nem nagyon hitték el nekem,de tényleg nagyon fájt,és tényleg egymást érték a fájásaim 6órán keresztül 1-2perc volt köztük talán...Szóval... :roll: Ott szörnyű volt,de mostmár nagyon jó rá visszagondolni. :) Párom miért tündér?Mert végig bent volt mellettem? :) És a végén fogta a fejemet?Tényleg sokat jelentett,mert amiket a szülésznő,és a dokim mondott a kitolási szaknál,semmi nem jutott el hozzám,olyan volt mintha ők nem is lettek volna,csak párom hangját hallottam végig,és ő tolmácsolta nekem a dolgokat amit a dokim+szülésznő mondott.Ez nekem csak utólag derült ki,mert ezekre sem emlékeztem. :lol: Érdekes hogy olyankor ott az embernek tényleg lemegy a roló,és semmire nem emlékszik. :shock: Maria Geronazzo...BORZALMAS VALÓBAN...Epegörcsöt sajnálom!

Évi: klassz hogy ennyire menetkészre összepakoltál már mindent!Csekkeket ne is mondd... :? :? Van nekünk is jópár...le kellene menjek még ma egy részével a postára,mert egyszerre sok volna. Mert párom fizuja majd csak később jön,és így szoktuk mindig...fizetnivalókat szétszedjük.Egy részét a gyedből a másikat a fizujából.

aida:
sajnálom,hogy megint vérzel. :cry: Aranyos a képen Noli baba. :)

mné zsuzsi: miért nem szeded végül a bogyit?

Voltam a nődokinál tegnap este.Levett hüvelyváladékmintát,majd jövő hét szerdán,vagy csütörtökön kell sms-ezzek az eredményért hogy találnak-e benne valamit.Azt mondta,hogy jelenleg ami folyásom van az nem kóros normális! :shock: Ránézésre legalább is...Meg mondta,hogy mivel hüvelyi úton szültem,így próbáljam meg elfogadni,hogy valamennyi folyásom ezután mindig is lesz...De amikor fehér,vagy sárga a színe akkor az valószínűleg kóros...kérdezte hogy szokott-e ilyen lenni,vagy hogy darabosabb lenne.Mondom neki igen.De nem mondott rá semmit.Bezzeg most átlátszó és tegnap is ezt látta...Mondta hogy rákszűrést nem kell megismételnie,mert a 6hetes kontrollon levett még anno,és az negatív volt,és ennyi idő alatt még nem lehet gáz...Szóval várjuk az eredményt hogy van-e valami cucc a váladékomban.Addig is megelőzés jelleggel javasolt gyógynövény tartalmú hüvelytablettát ami vény nélkül kapható,azt mondta hogy mensi után,és szexuális együttlétek után 2-3 napig,panasz esetén 4-5 napig használhatom.

Kép

Kép
mezsó

Timi! Kíváncsi vagyok, talál e valamit. Urológiára nem kell menned?

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: hát remélem,hogy semmi komoly dolgot nem talál majd... :roll: Nem volt még szó urológiáról,de előbb utóbb az is bekerülhet még a képbe...Főleg ha esetleg a hüvelyváladékban sem lesz semmi...Mert megőrülök bizony isten,ha ezzel az ismétlődő problémával nem fognak semmit sem tenni... :? :?

Kép

Kép
mezsó

élünk ám mi is :) :) :)
Vendég

csak ....................................
most jöhetnének a kifogások de csak egy van.irtó lusta vagyok irni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

baszus már 1017hozzászólásnál tartok :shock: :shock: :shock: :shock:
lököm ám a sodert :wink: :wink: :wink: :roll: :roll:
Vendég

Reni! Mezsó!
Most ott tartunk hogy egyre kevesebb a tejem már csak 25 miliket tudok lefejni!Gréti nem is akar szopizni!Most kipróbálom ha abbahagyom a gyógyszert akkor lesz e több tejem?És ha nem akkor adom ami van és utánna majd lesz valami!
A férjemmel azt bbeszéltük hogy akkor kezdett el megcsappani amikor elkezdtem szedni!Még amimost van azt beszedem utánna meglátjuk mi lesz csak a multhónapban 2 dobozt váltottam ki ezért akarom eladni!És ha valakinek kellene az jó lenne!!!

Kép
mné zsuzsi

mikor én elkezdtem szedni a cerazetett akkor nekem is kevesebb lett.én is abba hagytam.bár nekem volt tejem Tofi 3,5hós korába nem akart cicizni.még 2hétig tudtam neki anyatejet adni.

nálunk az volt a baj,hogy ő nem tudot kakilni.igy 2hósan már gyümilevet kapot pár kortyot,hogy ne csak kúptól tudjon kakilni.aztán jött sz,hogy éjjel nappal óránként cicizet.ugyhogy volt tejem és hizot rendesen.1hét után már alig birtam főleg az éjszakák miatt.
a védőnő tanácsára elkezdtem a gyümiket adni neki.alig akarta elfogadni. majd jött a néha tápszer amivel türt igy valószinű ugyan az volt ami Levinél nem volt tápláló a tejem.aztán már el se fogadta a cicit.én meg nem erőltettem.igy is sokkal tovább birtam szoptatni,mint Levit.Levi fogyot miután haza mentünk a kórházból.igy elkezdtük a tápszert adni amitől elkezdet hizni.de 5hetesen már nem is kellett a cici egyátalán.(nála depis voltam az első időkbe)
Vendég

Lekri!
Akkor meg se nézd h nekem hány hozzászólásom van...azt hiszem nekem kéne befogni néha :oops: :lol: :lol:

annus11

Lekri!Még ezt az egyet megpróbálom és majd meglátjuk!Elméletileg ezeknek nem szabadna befolyásolni a tejtermelést,de ezek szerint mi kivételek vagyunk!Próbáltam a teát megittam közel dobozzal de már most abbahagytam mert hányingerem volt tőle!Próbáltam még homeos bogyokat de semmi!Ez van!

Kép
mné zsuzsi

Annus
de én még 1éve se hogy regisztráltam :wink: :wink:

Zsuzsi
én ugy tudom,hogy a teát és a homeost nem lehet együtt használni

nekem azt mondta a dokim,hogy mikor elkezdi szedni az ember akkor valakinek teljesen el is apad(barátnőm) de az esetek többségében megcsappan egy időre de utána vissza áll.ez kb 3-4nap.én félhóig szedtem de utánn abba hagytam
Vendég

Lekri!

Hát én is kb 1 éve írok rendszeresebben...mert októberben a vetélés után nem nagyon jártam erre...
Amúgy meg nem baj h írsz!Erre van ez kitalálva :wink: :lol:

Évi!
Csíkok nekem oldalt vannak,de az is max 1-2,kíváncsi vagyok elmúlik e később...amúgy a hasamon nincs,a múltkor azt mondta a védőnő h szép,biztos kenem vmivel,és most mrá nem lesznek rajta csíkok :shock: Amúgy nem nagyon kenem,mostanában szoktam oldalt illetve a mellemet.De ezt se minden nap.Szerintem is ez inkáb hajlam...ezen krém nem segít :roll:

annus11

Kriszpiri:
Együtt érzek veled teljes mértékben :!:

Mezsó:
Köszike!Már nagyon készülődöm.
A csekkek...szerintem ezzel sokan így vannak mint mi.
Az meg senkit sem érdekel hogy enni is kéne :?
Velünk kibacott a svájci frank :( de majd túléljük ezt is
Ja!Szorítok hogy gyógyítsanak már meg végre!
Nekem azt mondták ha szülni fogok, utána nem
lesz annyi folyásom mint fiatal koromban :shock:

Reni:
Én az öreget már rég szájba vágtam volna.
Vennék neki kecske plüssöt, meg egy kiló sót!
Csíkok...inkább csíkjaim legyenek mint hogy olyan
rosszul legyek, mint eleinte.Úgyhogy befogom :)

Zsuzsi:
Én tuti többet be nem szednék semmiféle fogamzásgátlót!
A bogyótól kaptam pánikbetegséget, meg tele lett a tesem
cisztákkal és beduzzadtak a nyirokcsomóim.

Csajok bocsi a témáért de le kell írnom:
Amióta megmozdult a babám, nem akarok sexelni a
párommal :oops: és félek hogy ez neki probléma.
Ha az is akkor sem fogja elmondani, mert nem akar megbántani.
Én félek hogy megcsal, merthát sohasem lehet tudni :cry:
Meg ilyenektől tartok hogy megreped a burok stb...
Ennyit nem ér az egész!

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Akkor nézzétek meg, hogy én mióta vagyok regizve, és hány hozzászólásom van :lol:

Lekri, Zsuzsi! Nekem egyáltalán nem befolyásolta a tej mennyiségét a Cerazette. :shock:

[quote="Annus"]a írta:Annuszt mondta a védőnő h szép,biztos kenem vmivel,és most mrá nem lesznek rajta csíkok

Ez sajna nem így van, de drukkolok, hogy nálad bejöjjön!!

Ma jó sokat voltunk lent. Délelőtt 9-re dokinéni, elég hamar végeztünk, mert 40-kor már ki is jöttünk :D Norbi majdnem gyógyultnak minősíthető, Levinek még beszűkült kicsit, de javul :D
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy szerdán mehetnek oviba-bölcsibe....
Bár Levi mindenképp megy szerdán, mert farsang lesz, és tutira nem engedem, hogy élete első farsangját kihagyja!! Még a jelmezt sem varrtam meg, talán holnap.....
Szóval doki után játszóztunk, nagyon rég voltunk lent ennyit a játszón. Most délután meg levittem őket bicajozni. Szép idő volt ma nagyon!! :)

Reni
Kép
Kép
rennye

Látszik, hogy közben összeraktam egy sínpályát :lol:

Évi! Ne idegeskedj! Ha már ilyenekről beszélünk: azért van az örömszerzésnek más formája is....ha érted miről beszélek :oops:
[quote]A írta: bogyótól kaptam pánikbetegséget, meg tele lett a tesem
cisztákkal és beduzzadtak a nyirokcsomóim.

Basszus, ez írtó gáz lehetett!! :shock: De remélem, a PB már a múlté!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni:
Értem persze.
Amióta terhes vagyok azóta nem szedek semmit a pb-re.
Mikor először rosszul lettem annyira szédültem hogy
nem bírtam járni.Pont érettségi előtt kapott el pár héttel.
Szednem kellett antidepresszánst és nyugtatót :oops:
Terhesség előtt negyed szem antidepit szedtem,
nyugtatót már nagyon rég nem.
Soha, senkinek nem kívánom azt az állapotot.
Még Anyósnak sem, pedig az nagy szó :!:

Kép
eve3htv

[quote]S írta:oha, senkinek nem kívánom azt az állapotot.

Azt én sem....

Reni
Kép
Kép
rennye

annus: nem akarom a múltadat felhánytorgatni,de emlékezhetek én rád a 2008.április-májusi topikból??Mert volt ott is egy annus...aki írogatott elég sokat,aztán egyszer csak eltűnt...Sajnálom a vetélést,de azért elég hamar összejött az új baba és ez tök jó! :D :D Ő majd elfeledteti veled/veletek azokat a borzalmakat amiket a vetélés okozott!! :)

Évi: nem semmi miket nem okozott neked a fogibogyó :shock: :shock: :shock: :shock: Mondjuk én sem panaszkodhatom ilyen téren... :? :? Én Yasminelle-t szedtem és felületes vénás trombózisom lett novemberben...2hét injekció volt a hasba,és Detralexet kellett akkor elkezdjek szedni rá,és még ma is szedem... :? :shock: :shock: Szal negatívumot én is tapasztaltam fogi bogyótól...Ki tudja lehet a tejmirigyeim is a bal mellemben a bogyó miatt nagyobbodtak meg :?: :?:

Ja és délután megvettem a nődoki által javasolt gyógynövényes hüvelykúpot,mert ez kúp és nem hüvelytabletta,és hát persze ez is 2200ft volt... :shock: :shock: :? :? :? Fogy a pénz fogy a pénz rendesen...bakker...és még csak most jött meg,már alig van belőle :shock: :shock:
Érdekesség: mivel szinte napi vendég vagyok a gyógyszertárban és érzésem szerint a pénzünk 90%-a minden hónapban gyógyszerre megy el,így február elsejével elkezdtem írni a gyógyszerre költött forintokat...el fogtok képedni!!!!Minden nap voltam eddig gyógyszertárban,és a következő a helyzet: 1300ft+1515+3451+2200+4050=12516Ft :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Bakker és még csak február 6-a van! :shock: Már engem is érdekelt hogy hány forint a gyógyszerköltségünk 1 hónapban és ezért kezdtem el írni...mi lesz itt hó végéig???????

Kép

Kép
mezsó

Mezsó:
Persze az ember /nő/ arra gondol hogy védekezzen ha nem akar
teherbe esni, de sokan nem tudják hogy milyen súlyos
mellékhatásai vannak ezekenk a bogyóknak.
És azt sem tudják hogy szünetelni is kell vele időközönként.
Én Yadine-t szedtem és Lindettet.
Azt meg nem is említettem mennyit híztam tőle :shock:
Úgyhogy én tuti spirált fogok feltetetni szülés után,
vagy valami hasonló megoldáson gondolkodom.

Kép
eve3htv

4 nap a szabadulásig :!: :!: :!: :P

Kép
eve3htv

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?