Sziasztok!
Lola!
Mehet a tali, bár én is dolgozok, de én meg 3-ig.
Ehhez még az is hozzájön hogy Neked ott van Lolababa... így már annyira nem is lesz könnyű ezt összehozni. Megpróbáljuk max...
Nekem nem keményedik a pocim, az elején volt párszor, de elmúlt. Én pont azt olvastam róla hogy ez a koraterhességnél sem kóros, ha nem túl sokat van és nem görcsös, mert dolgozik a méh, attól keményedik.
Amit én most érzek inkább olyan izom húzódás / izom láz féle, mintha csinálná kifelé a helyet a baba magának és azt érzem. Mocorgás ügyben nálam még semmi, pedig tökre várom már.
Honey!
Nem biztos hogy a cölibátus tette.
Nekünk nem kellett megtartóztatni magunkat és mégis a jónál is jobbnak mondhatom a mostani együttléteinket, pedig a baba előtt sem volt kutya a dolog. Gondolkoztam már rajta, hogy mi csinálja ezt, a több vér vagy a hormonok... de még nem jöttem rá. Szóval csak hajrá!
Takarítás:
A 11. héttől ismét magamhoz tértem ez ügyben és minden hétvégén forgószél szerűen végigtakarítom a házat. Még a mosógépen sem lehet egyetlen folt sem.
Meghülyültem, nah.
:D:D Ez is a hormonok miatt lenne?
Hajolgatni viszont pár hete nem tudok, nem bírom, szédülök és ha erőltetem hogy decsakazértis, akkor meg az ájulás szélére kerülök.
Viszont főzni valami baromi módon utálok mostanság. Nyűg nekiállni, megcsinálni, szórakozni vele... de még a leg alapabb kaját is gyűlölöm... fúúúj. Még jó hogy hétközben rendeljük a kaját.
Aukció:
Tegnap az utolsó pillanatban lecsaptak a kezemről egy Jessica felsőt, olyat aminek van baba lábnyom a pocak részén. Elcseppentettem néhány könnycseppet érte, mert olyat már nagyon régen szerettem volna és ennek még az ára is teljesen jó lett volna. Nagyon szomorú vagyok hogy az az aukció nem sikerült.
Monee