Új privát üzeneted érkezett!

eszike!
dehogy nem sértettél meg. különben neked is ajánlom gwinitől a rendelést. www.kismamaruci.hu nézz körül!

szeder74

Hát a vásárlásaimmal az a helyzet, ami a többieknél. Egyszer rákattanok, és képes vagyok napokig csak vásárolgatni. Úgyhogy nem nagyon merek ilyen oldalakat nézni, mert akkor biztos, hogy vásárolni is fogok.
Kb. 3 héttel ezelőtt már rámjött egyszer a pénzköltés, és mindjárt vettem 5 nadrágot, meg kb 5 fölsőt. Majdnem minden nap másik ruhát tudnék felhúzni.
Nem akarok túlzásba esni, de egyszerűen nem tudok ellenállni a gyönyörű ruciknak.
Szóval most éppen leálltam!

Szerencsére a babaruha-vásárlási mánia még nem jött rám.
Vendég

Sziasztok!

bazerka,
tök jó ötlet a tali!!! Én is simán benne vagyok!! :D Nekem is pont úgy jó, ahogy te írtad!

Ági,
nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy!!! :cry: Szerintem is inkább hívd ki a doki, te ne mászkálj sehova!! Különben is egy orvosi váróban annyi bacit össze lehet szedni. Nincs neked arra most szükséged...

Szeder,
Sajna nekem is van keményedésem. :cry: Én mondjuk eddig nem paráztam tőle, mert fájni nem fáj, csak nagyon kellemetlen. De annyira, hogy fel is ébredek rá.
Az a furi, hogy ez nekem össze vissza van. Van hogy napokig semmi, van hogy 3-4 reggel is erre ébredek.
Ami totál logikátlan, hogy miért pont hajnalban, alvés után???!! Te sem tudod? Miért pont akkor, amikor a legpihentebb vagyok.
Annyit figyeltem csak meg, hogy nekem összefügg azzal, ha hajnalban már nagyon kell pisilnem.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Tegnap végre lejárt a 3 hét cölibátus!! :D :D
Be is vetettem magam. Mire hazaért a férjem otthon vártam csinibe beöltözve ( :D :oops: ) , bár a pocakommal kicsit furi volt a látvány, de azért megtette a hatását... :D :D
Húúú csajok, jobb volt mint 18 évesen. :D :D
Komolyan mondom, ezentúl , csak úgy passzióból bevezetem a kicsit szexmentes időszakokat. Megéri. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Lola!

Mehet a tali, bár én is dolgozok, de én meg 3-ig. :D
Ehhez még az is hozzájön hogy Neked ott van Lolababa... így már annyira nem is lesz könnyű ezt összehozni. Megpróbáljuk max... :D

Nekem nem keményedik a pocim, az elején volt párszor, de elmúlt. Én pont azt olvastam róla hogy ez a koraterhességnél sem kóros, ha nem túl sokat van és nem görcsös, mert dolgozik a méh, attól keményedik.
Amit én most érzek inkább olyan izom húzódás / izom láz féle, mintha csinálná kifelé a helyet a baba magának és azt érzem. Mocorgás ügyben nálam még semmi, pedig tökre várom már. :D

Honey!

Nem biztos hogy a cölibátus tette. :wink:
Nekünk nem kellett megtartóztatni magunkat és mégis a jónál is jobbnak mondhatom a mostani együttléteinket, pedig a baba előtt sem volt kutya a dolog. Gondolkoztam már rajta, hogy mi csinálja ezt, a több vér vagy a hormonok... de még nem jöttem rá. Szóval csak hajrá! :D

Takarítás:
A 11. héttől ismét magamhoz tértem ez ügyben és minden hétvégén forgószél szerűen végigtakarítom a házat. Még a mosógépen sem lehet egyetlen folt sem. :D Meghülyültem, nah. :D:D:D Ez is a hormonok miatt lenne? :lol:
Hajolgatni viszont pár hete nem tudok, nem bírom, szédülök és ha erőltetem hogy decsakazértis, akkor meg az ájulás szélére kerülök. :?
Viszont főzni valami baromi módon utálok mostanság. Nyűg nekiállni, megcsinálni, szórakozni vele... de még a leg alapabb kaját is gyűlölöm... fúúúj. Még jó hogy hétközben rendeljük a kaját. :?

Aukció:
Tegnap az utolsó pillanatban lecsaptak a kezemről egy Jessica felsőt, olyat aminek van baba lábnyom a pocak részén. Elcseppentettem néhány könnycseppet érte, mert olyat már nagyon régen szerettem volna és ennek még az ára is teljesen jó lett volna. Nagyon szomorú vagyok hogy az az aukció nem sikerült. :(

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Basszus, elszállt minden amit írtam.Jaaaaaaaaaaj.

Szóval, elért hozzám a drukkotok, végre nincs lázam.
Bár tegnap még volt 38,2 , be is kellett vennem egy bogyót, de az esti film közben ittam egy langyos meleg teát (a forrótól ugyanis feljebb ment a lázam) rengeteg mézzel, és izzadtam, mint a ló. Ez megtette hatását. Már éjszakára lement 37,1-re. Ma sem volt már végre!!

Én még egyenlőre nem csábulok a kismamaruhák terén, csak egy kicsit. Már korábban sem fért a pocim a bugyimba ( :lol: ), így vettem nagyobbat, amibe belefér, de pont most hétvégén voltunk boltban, és vettem kismama bugyit. Olyan fura, hogy mennyivel nagyobb a normálisnál.
Az igazat megvallva a gatyókat is nézegettem, próbálgattam már, de még egyenlőre nem vettem.
A márciusi kismama magazinban vannak jó ruhák, aminek a szabásmintáit elküldik, ha visszaküldjük a kupont. Nagyon szép dolgok vannak. Szoknya, naci, szép nyári ruha, fölső.
Anyut meg is kértem, szülinapomra varrja meg az egyik nadrágot. Szóval, akinek van varró ismerőse, az kitud hozni, olcsón új jó dolgokat.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Szeder!
Köszi! :lol:

Eszike!
Semmi baj! :)

gwini

Sziasztok!

Bocs, hogy most jövök csak, de nem volt időm, most jutottam géphez úgy, hogy írni is tudjak.

Képzeljétek. Megismételtettem a 12 heti UH-át annál, aki a 4D-t is csinálja. fantasztikus látvány volt!!!20 perces volt a vizsgálat. mindent elmondott, és megmutatott, és persze rögzítette a vizsgálati lapon. Rendkívül alapos, és részletes volt. Ez nagyon fontos volt nekem.
Szóval:
CRL:83 mm a pici ülőmagassága.
BPD: 29 mm
tarkóredő: 1,2 mm
orrcsont is teljesen rendben van, csak most nem találom a papíromon, hogy melyik az....
:oops:

Mindene megvan, mozgott, kapálózott, szóval mindent csinált. Van sztárfotóm is róla, de azt majd később tudom csak feltenni, mert nincs mivel beszkenneljem.
JA!!!!És képzeljétek!!!! Kis kukis lesz!!!!!! :D :D :D 95%-ban megtudta mondani a nemét!!!!
Ja és 14 és fél hetes terhesnek mondott!!!!:shock: :shock:
De nagyon boldog vagyok!!
Nagyon jó ötletnek találom a találkozót!Ki szervezi meg?

Kistiggrincs! Gratulálok a jó eredményekhez!!!

eszike!Üdv itt!És gratula a babóhoz!

Ági ! Jobbulást kívánok!!Gyógyulj meg ténylegesen.

Lolababa!Köszi az infót!!!!De sajnos kicsúsztam az integrált tesz elvégzéséből, mert azt a héten vagy inkább a múlt héten kellett volna megcsináltatnom. Most már csak a 4-es tesztre tudok menni!!

Alíz

KépKép
roni0422

Szeder!
nEKEM IS ÉPPEN ILYENEK A KEMÉNYEDÉSEIM!
És nekem is hajnalban volt mind a három, és nagyon kellett pisilnem!
Szerintem nem káros, ha ennyire egyforma mindkettőnknek!
Meg, ahogyan Monee mondja,dolgozik a méh.Csak még azért ne dolgozzon túl sokat...
Vendég

Szia Roni!

Üdv neked is, köszi a gratulációt!
Hát én is gratulálnék neked, sugárzik a leveledből az öröm, amit én a sima 12. heti UH-nál éltem át. Ez biztosan ezerszer nagyobb élmény volt! És neveken gondolkodtatok már?
Én is már nagyon várom a következő UH-t, és beszervezem a páromat is, remélem elengedik!

Én egyáltalán nem gondololkoztam 4D-n... de most, hogy így ennyien mondjátok, hogy érdemes, talán én is elmegyek.
Vendég

Eszike!

A 4D kihagyhatatlan, főleg ha első babáról van szó (de inkább az összesnél). Ha csak egyetlen alkalommal is, de megéri a költégvetésből erre áldozni. Az első 2D is hatalmas szám, mégsem lehet összehasonlitani sem a 4D élménnyel.
De 4D-t inkább a 24-28 hetek között érdemes csináltatni, mert akkor már igazi babaforma a baba, látszanak a kis arcvonásai, mindene... Előtte még nem annyira babás, utána meg már túl nagy ahhoz, hogy az egészet egyben lehessen látni... :)

Pécsen pedig van erre egy nagyon jó magánrendelő is, már nyomozom a nevüket, cimüket, tavaly egy barátnőm volt ott, onnan az infó.

Kép
Kép
lolababa

Kistigrincs
Gratula a babóhoz

Lanta
Az jutott eszembe,hogy sima uh-ra én vinném és vittem is Henit…de a 4D hosszadalmas…nem jobb ha csak ketten mentek és akkor apuja is az uh-ra tud koncentralni?
Elhisem,hogy be vagy zsongva!!

Bagzerka
Örülök,hogy minden rendben volt!!

Eszike
:) Üdv. Gratu a babádhoz! 18-20 hét között lesz a köv uh,oda már az AFP eredménnyel kell menni.

Honey
Jan vége óta!!! :( :( És még nem tudom meddig…Más módon oldjuk meg az eggyüttlétet. :oops: :wink:

Vásárlás
Tényleg rá kell jönni, hogy a babóink előbb-utóbb a földön fognak kúszni illetve játszótéren homokozni,füves dombon szaladgálni.…..ilyen célra pedig tökéletes a használt ruha. Én rajongok a Rákoczi út elején lévő angolturi gyerekruha áruházért. Azon a héten kell menni amikor áru érkezik…bombasztik Nextes cuccokat turok ott neki. És olyanok mintha vadiújak lennének!!! Emellett pedig a HandM és a CundA nagy kedvencünk,onnan veszünk mindig néhány csini ruhát.
Anno Heninél a téli kismamacuccaim egy részét használtan vettem egy részét boltban.
Tényleg csak pár hónapot hordjuk és nagyon szépeket jó áron ki lehet fogni..

Roni
De csodás!!! Jó,hogy minden rendben volt és grat a KISKUKIS-hoz!!! :lol:

Jó sokan mentek 4D-re ebben a hónapban!! Izgalmas.
holka

eggyüttlétet=együttlétet bocs :oops:
holka

lolababa!
Nagyon örülök az örömödnek :) Gratulálok az ismételt jó ultrahanghoz.

Eszike!
Nehogy kihagyd a 4D-s ultrahangot! Felejthetelen élmény, csatlakozom az előttem szólókhoz :)

(halkan megjegyzem, hogy van, aki hetente fodrászhoz megy hajatszárítani, maszíroztat, műkörmöt rakat fel, stb... én meg amikor csak tudok, megyek nézni a babámat ultrahangon, nekem most ez a boldogság, öröm és megnyugvás..)

-ezen érdemes elgondolkodni mindenkinek! tegnap csak úgy jöttek ezek a gondolatok.. és, ha jobban belegondolok milyen igazam van.. bocsi az önajnározásomért :oops:

szeder74

roni,
miért csináltad meg újra a 12 hetest? Csak úgy "úri passzióból" vagy valami volt az elöző eredményével?
De durva, hogy már ekkora a babád!!! :D Tényleg kicsúsztál az integrált tesztből. Mert ott nem is annyira az idő, mint inkább a méáret számít CRL: 53 - 75 mm közötti babáknál csinálják csak meg.

Eszike,
A 4D genesis-nek van galériaaz oldalán. Érdemes megnézni! :D rögtön megjön a kedved hozz :D á!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

aki már volt 12 hetesen....

azt ha jól tudom hasival csinálják már... igaz, hogy a hasi elött jobb ha nem pisil az ember és teli a hólyag, mert akkor jobban látszik minden?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

az előbbi nem lolababának, hanem RONI-nak szólt bocsi, kezdek figyelmetlen lenni .... ismét....

szeder74

honeymoon!
nekem nem mondták, hogy teli hólyaggal kell mennem.
talán a lányok tudnak valamit erről..

(szerintem elég nagy ahhoz már ilyenkor a baba, hogy ne kelljen teli hólyag, ha nem tudsz biztosat, hívd fel az orvosod, hogy hogyan csinálják ott a kórházban, az is lehet, hogy mindehol másként állnak a kérdéshez.)

szeder74

Honey!

Igen, azt szokták mondani, hogy hasinál teli hólyaggal jobb, hüvelyinél üressel... ez akkor érdekes, ha hasira készülsz és mégis hüvelyi lesz... de akkor sincs semmi gond, és tök jól látszik, ha éppen előtte pisilsz. Én valamiért mindig elmegyek előtte. Ez valami hülye beidegződés. Van egy visszatérő, állandó parám, hogy nehogy oda sikeredjen... :oops: Még sosem fordult elő, úgyhogy nem tudom miért, de mindig ettől félek... :D

Kép
Kép
lolababa

De jóóóóóóóóóóó!
Már én is 200 nap alatt járok... :D :D :D

Kép
Kép
lolababa

Honey!
Nem kell teli hólyag az UH-hoz. A 12 hetesen már tök jól látszik a babó.

Szép napot!

Kép
Kép
konan

Nekem hüvelyi volt a 12 hetes, de két lánynak ez is, az is volt egyszerre, mert valamit csak a hasin tudott lemérni a doki.

Kicsit tájékozatlan vagyok még. Segítsetek. :oops: Az integrált teszt nem egyenlő az AFP-vel? Nekem múlt hét csütörtökön mértek 66 mm-t, szóval lehet, hogy mi is lecsúsztunk volna?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Lola! Ha megtudod, hogy pécsen hol csinálnak 4D-t és mennyiért, akkor szólj! Köszi

Két helyet biztosan tudok: a Medisonban az irgalmasok útján, de az a legdrágább hely (árat nem tudok, mert még nem érdeklődtem), meg csinálnak az Édesanyák útján is a klinikán, de az árat itt sem tudom, nem néztem meg, de ha megyek legközelebb UH-ra akkor elolvasom az árakat!
Vendég

Ági!
Az integrált teszt nem egyenlő az AFP-vel.
AFP kizárólag a 16. héten van.
Integrált teszt meg általában a 12-14 között.
És itt mondják a lányok, hogy a legtöbb helyen nem csinálják és nem is ajánlják az integrált teszet.
De ahová én járok, ott újabban kötelezően és ingyen elvégzik!
(mint utólag kiderült)
Vendég

Eszike!

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A Medison lesz az!!! Tavaly 10e-ért csináltak a barátnőmnek dvd-t, képeket és teljeskörű uh vizsgálatot.
Mi a picivel pont egy éve voltunk az Édesanyák útján... inkább nem véleményezném... iszonyúan felháborodva jöttem el, egy összesen kb 15 percig tartó köszönet sem sok volt benne vizsgálat után!
Az ára ugyanannyi volt, mint a barátnőméknek (10e), és képet egyáltalán nem kaptunk, csak egy dvd-t.

Szerintem most sem lehet sokkal drágább. ;)

Kép
Kép
lolababa

eszike,
miért nem ajánlják és csinálják? Az csak sime vérvétel, semmi Veszélye nincs. Max csak a pénztárcádra nézve.
viszont ha ezzel még további rendellenességeket kisszűrhetek, akkor megéri azt a közel 30 ezer Ft-ot.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Eszike!

Köszi a választ. Tényleg, miből áll a vizsgálat? Vérvétel az is? Mit szűrnek pluszban?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!
Próbáltam most keresni neked olyan oldalt, ahol megtalálod a pontos leírását az integrált tesztnek. Beírtam a google-ba az integrált teszt kifejezést, és ott rákattintottam az első kidobott találatra.
Tegyél így te is, és ott bővebben tudsz tájékozódni. Hosszú lenne teljes valójában leírni, hogy miért is jó, ha valaki megcsináltatja ezt a vizsgálatot is.
Én megcsináltattam az első fázison túl vagyok, a másodikat jövőhéten fogják levenni. Utánna 2 napon belül eredmény. /ahol én vetetem le a vért, onnan tovább küldik Londonba, onnan 2 napon belül érkezik eredmény.
Az AFP-t ettől függetlenül elvégzi a kórház.

Mindenesetre ajánlom neked, hogy olvass utána és mérlegelj. Jó nézelődést! Szia.

szeder74

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!
Honey! :D Azért ismételtettem meg, mert a múlthetivel egyáltalán nem voltam megelégedve. Azok az adatok, amiket most leírtam, az előzőnél nem mondták el, nem is írták rá a vizsgálati lapomra. Olyan üresség volt bennem, mikor kijöttem. Nem nézett a másik doki orrcsontot, a végtagokat, a tarkóredő méretet is úgy kellett kihúznom belőle. Nem mondta mekkora, szinte semmit nem mondott. Tehát abszolút nem voltam megelégedve vele, és az én megnyugtatásom miatt gondoltam arra, hogy egy másik dokival megcsináltatom. Egyébként 4D UH-ra jelentkeztem be és mentem hozzá, és ott beszéltük meg, hogy akkor csinál leletet is.

Csajok!Fantasztikus élmény volt!!!!
Eszike! Ha teheted, ne hagyd ki. Ne hagyja ki senki sem. Ott könnyeztem, hogy ez a csoda ott van bennem, és fantasztikus volt látni, ahogy megelevenedett bennem!Egy nagy plazmatévén volt kivetítve az egész vizsgálat.
Nagyon boldog vagyok lányok, és kívánom mindenkinek élje át ezt a csodás élményt!

Ami zavar, hogy a doki egyértelműen azt mondta, hogy 14 hetes vagyok. Írtam korábban nektek, hogy dec 14.-én volt az utsó vérzésem. Pontosabban 3 nap alatt lezajlott, és nem igazi vérzés volt, hanem barnázás. Elképzelhető, hogy előbb fogant?

Nos. Itt a sztárfotó!! :D :D :D
Fényképeznem kellett, remélem azért látható lesz minden.
Kép

Alíz

KépKép
roni0422

Utánanéztem a dolgoknak. A 12 hetes genetikai vérvétel során a PAPP A- t és még valamit néztek itt nálunk, sajna már nem emlékszem mi volt a másik. De valami HCG. Lehet, hogy a béta HCG amit még nézni szoktak ilyenkor. Az integrált tesztnél még néznek valamit pluszban?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Roni!

nagyon szép a babád!!! Annyira kivehető minden! Én is szeretnék már ilyen élményt. Bár egy kicsit félek a mostani láz miatt, jutott is eszembe, hogy pénteken vagy jövő héten el kéne menni megnézni, minden rendben van-e. Szerintetek? Foglalkozzak vele, vagy várjam ki a köv. UH-ot?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hol voltál helyileg és mennyibe került? Képet is kaptál? Gondolom rendesek voltak. Annyian vagyunk, nem tudok mindent jegyezni :oops: , te voltál Pesten a Genesisben?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági! :D Köszönöm!! :D
Szerintem, ha jobban érzed magad, nyugodtan menj el UH-ra. Legalább megnyugszol egy kicsit, hogy odabenn minden a legnagyobb rendben van!:D

A fejecskéjén az a sötét folt erről azt mondta a doki, hogy a fény, vagyis ahogy az UH így rávetítődik a fejére. Vagy valami ilyesmi..:shock: rövid az agyam.

Alíz

KépKép
roni0422

Én fehérváron voltam. Itt sajnos csak egyetlen egy helyen csinálják, a Gólyafészekben. 11.000. forintot fizettem, amibe a teljeskörű UH- vizsgálat, a 4D UH, beletartozott, és kaptam egy képet, meg az egész vizsgálatról DVD felvételt. Nagyon meg voltam elégedve, totál másképp bántak velem. Ráadásul ismertem a dokit, mert a gimis osztálytársam apukája. Neki nagyon jó szeme van a genetikai szűréshez.

Alíz

KépKép
roni0422

RONI!
Olyan kis tündéri!
Ugye milyen más, hogy láttad szinte teljes valójában?!!
-a fején az a sötét folt állítólag a kutacsa :) én is kérdeztem, hogy mi az a sötét lyuk? -hát a kutacsa a babának anyuka. - ez volt a válasz.

Ági! Szerintem is menj el sokkal jobb lesz utána és meg is nyugszol :)

szeder74

hahóó!!

lanta, köszi az érdeklődést, jobb, vettem egy nasivin spray-t és azt hordom magammal, ma már beizzítottam, és így bírható :)

szeder!!!
jéézusom, ablak pucolás???? :O nem vagy semmi!!! :D nem lehet hoyg attól volt a keményedés??? jobb lenne az ilyen hasizmokat használó gyakorlatokat másra hagynád....

honey :D:D
hajrá összebújás :) és nekem a 12hetesnél csinálták hasival, de nem azzal mérték, csak mutatták a fiúknak. majd a "komoly" részénél jött a pálcika :P

monee!
ha még sírtál is a felső miatt, akkor ha nem jön össze így licitálósan, most láttam bótban, szóval ha nagggyon kő, akkor hát nincs mese :D

roni!
tök jó hoyg minen rendben!!! szuperédes a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon emberke! ilyet szeretnék én is jövő héten :)

mi tutira 3an megyünk 4d-re, pont a mozizásra ne vigyük manót??? már ő is várja nagyon :)

KépKép

KépKép
bagzerka

Roni!
Nekem is egy - másfél héttel nagyobb a babám. Az AFP-t is ennek megfelelően veszik le.

szeder74

ja, ezt lefelejtettem.....

Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

a papucsomat ne nézzétek :lol: :oops:

KépKép

KépKép
bagzerka

bagzerka!
Irtam,hogy volt segítségem. Van itt az ismerőseink között egy középkorú hölgy -nagyon kedves, aranyos- no ő segített az összes ablakot ő pucolta meg, én meg pakolásztam a függönyöket a mosógépbe. Több helyre jár takarítani, én egyenlőre nem kértem, hogy jöjjön hetente, viszont megbeszéltem vele,hogy az ablakpucolásokat még pocakos vagyok, addig ő fogja végezni.
-elég nagy a lakás, tényleg nem bírtam volna most egyedül megcsinálni- de legalább most egy ideig nem kell ezzel sem foglalkoznom.
Az orrdugulásod meg nem lehet, hogy azért van, mert az orrnyálkahártya ilyenkor duzzadtabb terhesség alatt. Vagy van egyéb tüneted is?

szeder74

Roni!

Tudsz telefonszámot mondani? Nincs lényegesen messzebb nekünk mint Pest. Előre is köszi.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

bagzerka!
pont a papucson akadt meg a szemem, nagyot kuncogtam magamban,, nagyon találó!
Édes pocikád van halllllllod-e? No majd én is teszek fel..

szeder74

Köszi csajok! :D

Szeder!Totál más!!!Leírhatatlan volt!

Bagzerka!! :D Nagyon komoly a pocid!!!A papucs is nagyon állat! :D Nekem még szinte semmi nem látszik. Éppen hogy talán elkezdett nőni. De tényleg csak éppen. Azt érzem, hogy a régi gatyóim feszülnek már rajtam, sőt!! :shock: :shock: Be sem tudom már kapcsolni. De ami késik nem múlik.

Nekem is sokszor van orrdugulásom!

Alíz

KépKép
roni0422

Ági! Naná!!0620/242-1035. Gólyafészek Kismama Centrum D&D 4D UH Kft. Ha érdekel, kérd magad a Dr. Bácskai Józsefhez. Profi. :D :D

Alíz

KépKép
roni0422

RONI!
milyen jó lenne minden nap ilyen élmény? -vegyünk egy ultrahangot :lol: :lol: :lol: :lol: -

szeder74

Szeder!! :D
KOmolyan mondom, hogy mikor ott voltam közben én is ezen gondolkodtam, hogy minden nap átélném újra és újra!VEGYÜNK! :D :D :D :D :D

Alíz

KépKép
roni0422

Huh mennyit írtatok!Biztos nem tudok mindenre reagálni mert Kornélia nagyon rosszalkodik apukája meg még sehol :(

Roni gratuláélok ehhez a csodálatos élményhez és jó eredményekhez és a tüneményes babához a képen van!! Nagy édes!! :lol: :lol: :lol:

Holka meggondolom még ezt az uh-s dolgok majd meglátom kedden, hogy bírja a várakozást a sima dokinál! Utána mérlegelek :)

Bagzerka nagyon szép és aranyos pocód van és már mekkora!!! Totál kismamis vagy már! Le sem tagadhatod! Nekem most két hét alatt szerintem nem változott semmit!!! :(

Konan jobban van már a foghelyed?? Nem is írtad!

Ági örülök, hogy jobban vagy és remélem ez már így is marad!! Szerintem is menj el dokihoz akkor biztosan megnyugodhatsz!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Ági: örülök, hogy jobban vagy legalább egy kicsit. Mihamarabbi teljes gyógyulást.

Roni: gratula a kis kukishoz! :) Jó a sztárfotó :)

Honey: nekem hasi UH volt, mielőtt elindultam volna otthonról pisiltem, és nem mondták, hogy baj lett volna, szóval kifejezetten teli hólyag szerintem nem kell.

Bagzerka: nagyon jó a papucs. És Neked már teljeen jó kismamis pocid van, enyém még nem látszik.

Holka: megírnád merre van az az angol turi? Előbb utóbb valószínűleg jól fog jönni :oops:

Arra jutottam, hogy imádom a bandázsomat :) Végre nem csak egy nadrágomat tudom hordani, hanem 3-at :) Kismama nacik szerintem rajtam még nem állnának jól, mert szinte semmi pocakom, de a cipzár felhúzásával már egy ideje gondom volt, na ezt most kiküszöböltem :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

HÚÚÚÚÚ Roni!

Nagyon aranyos a babád vagyis a kisfiad! :D Már én is nagyon várom a hétfői UH-t. Talán én is megtudom ki lakik odabenn! :D :D :D

Ági!

Csak így tovább, mi küldjük a pozitív energiákat!

Bagzerka!

Ez a pocak nagyon kismamás már!:D Mikor elsz nekem is olyan??? :cry:

Kép
Kép
a.m.

Roni!
Köszi a számot.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: