Új privát üzeneted érkezett!

Megcsináltam. :) :)

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

De ari vagy! Tök jó lett!!! :wink:
Na így már sokkal jobb!!! :lol: :lol:

Egy kis olvasnivaló:

Fogantatás 2

Ha családot akar alapítani, készüljön fel arra, hogy tanácsokat kap. Készüljön fel arra is, hogy sok részigazsággal vagy teljesen téves információval fogják elhalmozni a rokonok, barátok, a munkatársak és az ismerősök. Néhány újabb „bölcs" állítás, amit nem kell elhinni.

A megfoganást befolyásolja a pár testhelyzete a közösülés alatt, vagy utána

A gravitáció miatt az ember elvárná, hogy számítson a testhelyzet. Az ondósejteknek át kell úszniuk a méhnyak nyílásán keresztül a méhbe, majd a petevezetékbe, ahol a petesejt van. Logikusnak látszik, hogy ez az erőfeszítés könnyebb lenne, ha az ondósejteknek nem kellene egy „emelkedőn" felfelé úszniuk. Viszont tény, hogy már 20 perccel a közösülés után ondósejtek találhatók a méhben, és több millió spermium igyekszik még oda, tekintet nélkül a partnerek pozíciójára.

Így bármennyire is tetszetős ez az elképzelés, kevés bizonyíték van arra, hogy egy bizonyos testhelyzet a közösülés alatt vagy után befolyásolná a teherbeesést. Így a testhelyzet kiválasztása nem megbízható módja a terhesség elkerülésének sem.

A teherbeesés esélyét befolyásolja, milyen alsóneműt hord a férfi

Ez a tévhit onnan származik, hogy az ondósejtek a herében vannak elraktározva, melyek pedig a herezacskóban helyezkednek el. Ez a hely a testüregen kívül van, sokkal hűvösebb, mint a test többi része; amikor a testhőmérséklet emelkedik, vagy ha a férfi testhezálló ruhát hord, a spermiumok száma és mozgékonysága csökkenthet. Ezért tanácsolják azoknak a férfiaknak, akiknek alacsony a spermaszámuk, vagy más meddőségi problémájuk van, hogy kerüljék a forró fürdőt, illetve a szoros, testhezálló ruházatot, ami emelheti az ondó hőmérsékletét.

Azonban a legtöbb egészséges férfi termékenységét nem befolyásolja észrevehetően, mit hord, vagy hogyan fürdik. Normális esetben a termékenység nem fokozható azzal, ha a férfiak boxeralsóra váltanak át, illetve az apaságot sem lehet elkerülni az alsónadrág megfelelő kiválasztásával.

A fogamzóképesség 35 éves kor után hirtelen hanyatlik

Az életkor hatása a fogamzóképességre fokozatos, nem lehet pontosan megjelölni a hanyatlás kezdetét. Valójában a termékenység csökkenése már 27 éves korban is észlelhető, és azután minden évben hanyatlik. 35 éves korra a fogamzás esélye körülbelül a fele a 25 éves kori esélyeknek, miután évente körülbelül három százalékkal csökken.

Természetesen egy fiatal nőnek is lehet meddőségi problémája különösen olyan kockázati tényezők esetén, mint például egy korábban lezajlott nemi betegség, krónikus betegségek vagy bizonyos nőgyógyászati műtétek után.

A meddőség oka a nő

Meddőségi problémáknál a fogamzás nehézségeiért az esetek legalább 60 százalékában a férfi a felelős, legalábbis részben: 20-30%-ban egyedül ő felelős és 20-30-ban részben, ha összetett problémáról van szó.

Kizárólag a nő a meddőség oka az esetek 35-40 százalékában, a meddőség néhány esetében pedig nem vezethető vissza konkrétan egyik partnerhez sem.

Miért születnek ezek a tévhitek?

Valószínűleg azért, mert a szaporodás annyira rejtélyesnek látszik. Ezért sok legendát építettek fel köré.

Az alapvető biológiai ismeretek közül az időzítés a legfontosabb. Azok számára, akiknek a fogantatással nehézségük van, ez nem olyan egyszerű – amit a legtöbb pár természetesnek tart, az valójában egy rendkívül bonyolult rendszer. És sok mindent még mindig nem értünk.

Ha családot tervez, gratulálunk, és sok szerencsét! Tegyen meg mindent azért, hogy várandós legyen, és egészséges babát szüljön. De fontos előre gondolkodni, és megbízható forrásokból származó tanácsokat meghallgatni, ne higgyen el mindent, amit mondanak.

További információk: www.babatervezo.hu

„a titok, amit több mint 100 000 hölgy már ismer, de Ön még nem” www.babatervezo.hu
Vendég

Sziasztok!
Ma megjött :D
Vendég

Kép

Kell valakinek valamit beírni?
Vendég

Szia pandácska sajnálom, hogy megjött, de a lombik biztosan sikerülni fog szorítunk.

A táblázatba nekem irhatod, hogy ápr. 9 re én sem várom a mensit.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Kép
Vendég

Ági! Ürülök, hogy végre hallok felőled. A kismamák gyorsan kimásznak minden betegségből, úgyhogy ügyesen csináltad te is! Természetes, hogy lányt jósoltunk, hiszen azt rendeltél, nem? Hány nappal pé előtt is voltatok együtt?

Andi! Nekem is van mindkét féle naptáram. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi a különbség, az egyiket egy fórumról szedtem le, a másiknak volt kifejezett honlapja. A másik nagyon sok mindenkinek bevált, de nagyon sok mindenkinek nem. Úgyhogy én nem igazán hiszek egyikben sem. Illetve kicsit igen, de ezért nem fogok hónapokat kihagyni.

Különben a lányra vágyóknak írom, hogy azt olvastam ecetes hüvelyöblítést kell csinákni az akció előtti fél órában. Ha hól emlékszem 1 liter vízhez kell keverni 1 ek ecetet. De fogalmam sincs, hogy magát az öblögetést, hogy kell végezni.

Zora! Megjött rendesen. Talán kicsit kevesebb mennyiség, mint előtte, de az nem lehet baj. Viszont egyáltalán nem vagyok rosszul, ami rendkívül felemelő érzés. Eddig el se tudtam képzelni, hogy van ilyen. Holnap bejelentkezem az Imrés új orvoshoz. Szerinted nem ciki odaállítani, hogy szerinte ki fér-e rajtam egy baba vagy ő is eleve kizárja ezt?

Krisz! Én nem tudom, hogy számoltas, de mivel nem hó elején lesz pé-d, hanem kb 2 hét múlva, az tutti januárii baba (kívéve ha 2 héttel hamarabb születik) :lol: Én februárban letem terhes, így lett Beni novemberi, a sógornőm márc-ban, így a fia decemberi lett. Vagy félsz, hogy az utolsó hónapban nem lesz segítséged?

Mo! Neked kisfiút jósolok először! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Jaj, panda elfelejtettem neked írni, hogy olyan izgatott vagyok a lombikod miatt! A sógornőm is írtó hamar megtudta, hogy sikerült neki. Aztán, ha egyszer így terhes leszel, a következő lehet, hogy már magától jön. Talán éppen szoptatás alatt titokban... :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Lányok ismét szavazásra buzdítalak benneteket!!!!
10 percenként lehet szavazni:
http://mazsola.hu/index.php?apps=fotopa ... oto_id=134

Köszike!
Vendég

Szavaztam :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Krisz,
Nyomom a szavazatokat én is :wink:

Ind,
Nem lesz következő ha rajtunk múlik azért köszi mi csak egy gyereket szeretnénk max akkor kettőt ha egyszerre jönnek.
Vendég

Pandácska
Nekem a következő UH ápr. 25-én lesz. 20 nap múlva még csak megbeszélésre mentek? És mikor kezded el a gyógyszereket szedni?

Zora
Irigyellek én meg az utazás miatt. Érezzétek magatokat nagyon jól!

Ind
Az öblögetésről én is hallottam de én azt nem alkalmaztam. A fiúknál meg szódabikarbónát kell a vízbe tenni. Mi úgy voltunk együtt, hogy mikor lecsökkent a hőm előtte 2 nappal.

Andi
De jó lenne ha fenn maradna a görbéd! Neked máskor is szokott hányingered lenni? Nekem soha nem szokott semmi lenni még a hasam sem görcsölt soha.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Ági,
A fogigátlót már holnap kezdem hozzá és a megbeszélésen megkapom a szuri recepteket és ha minden okés akkor kezdhetem is őket kb 29-én.
Vendég

Sziasztok, lányok!

Ma nem volt időm irni a munkából, és nagyon úgy néz ki, hogy holnap sem lesz jobb :evil: :roll:
Na, de most itt vagyok! - Most voltam aerobikon - de úgy látom, el vagytok foglalva :(

Ági, gratula a babóhoz - jó, hogy már tudsz jönni néha :)

Ind, tudom, hogy egy + tesztnek jobban örülnél, de szerintem ez már szuper teljesitmény, hogy megjött a mensid :D - és van egy olyan érzésem, hogy hipp-hopp megbabásodsz :wink:

Pandácska, neked nagyon drukkolok a lombikhoz!!!- lehet, hogy most hűlyeséget kérdezek, de én olyan süket vagyok ehhez a témához: a vonalzódnál azt irja, hogy .... nap a lmbik konzultációig - ez pontosan mit jelent? A kontultáció úgy tudom, hogy kivizsgálást jelent.... Mikorra kell drukkoljunk?

Zora, nagyon jó kikapcsolódást kivánok... de úgy is tudom, hogy nem fogod birni nélkülünk, és onnan is irni fogsz :D :D

Éva, nagyon aranyos a kép Balázskádról - haragudt, amiért fényképeztétek?
Neked mikorra nem várjuk a mensidet? Csak azért kérdem, mert általában rövidebbek a ciklusaid, mint nekem (vagy nem? :roll: ) - még 1 kérdés (ha nem akarsz, ne válaszolj): már teszteltél?

Krisz, nagyon gyűlnek a szavazatok :D - mielött elmentem aerobikra, akkor teszteltem a 13-ikot, most pedig, 1 óra múlva már a 24-iket szavaztam :D :D Hajrá! :) Itt mit nyertek?

Andi, a görbédet, amikor megláttam, az szökött be, hogy jéééééé - ez babás görbe :D :D - nagyon kiváncsi vagyok a végére, de remélem igazam van! Ha az elkövetkező napokban tartja a hőd a mai és a tegnapi szintet, akkor a görbéd 3 fázisú, ami nagyobb eséllyel babás görbe, mint egy más...

Mo, te hol vagy? Jelentést kérek!!!Ideje lenne már, hogy produkálj egy tűszőrepit!!!!

puszi

KépKépKép
ildiko74

Pandácska, már válaszoltál a kérdésemre, csak én irtam sokat, és nem láttam :oops:

KépKépKép
ildiko74

Ildikó,
A konzultáció nem kivizsgálás hanem megbeszélés.
Vendég

ok, Panda....értem.

KépKépKép
ildiko74

Mit jelent az, hogy 3fázisú görbe?
Ma du. nekem már alig volt valami, szerintem holnapra már el is múlik. Ez normális? Mondjuk írták, hogy a torna erre is jó, de azt gondoltam, ahhoz végig kell tornázni a hónapot, én meg a 2. félben már nem tornáztam. Holnap kezdem újra, de esküszöm, még így is félek, nehogy véletlenül terhes leszek és elvetéltetem magam. Persze ez kizárt, de még bennem van az elmúlt hónapok bizonytalanság érzése.

Panda, miért csak 1 gyereket szeretnétek? Vagy titok?

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de egész nap nagytakarítok és készülődünk a húsvétra! Pedig nem is leszünk itthon! :lol:
Reggel minden elmaradásomat bepótolom!
Magamról annyit, hogy állandóan pisilnem kell és nagyon fáj a hasam a jobb oldalon. :shock:

Zora megbízott egy feladattal!
Mindenkit puszil és amint tud jelentkezik Rómából!
Én részemről megelőlegezem neki, hogy ez a római út meghozza az eredményt!
Lányok! Ha neki sikerül bérlünk egy repülőgépet és mindannyian elmegyünk Rómába!!! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Csajok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem jöttem, de egyszerűen nincs időm leülni a géphez! Sajnos olvasgatni se volt időm, így azt se tudom, hogy kivel mi történt. :cry:
Tulajdonképpen most is csak búcsúzni jöttem,mert nem akartam szónélkül lelépni!
Nagyon remélem, hogy mindenkinek hamarosan valóra válik az álma, és egy szép babával ajándékozza meg az élet!!!! A távolból is sokat gondolok majd rátok, és nagyon drukkolok mindenkinek! Aztán ha hazajöttünk, lehet, hogy újra kapcsolódom hozzátok, és akkor már mindenkinek a babás vonalzóját szeretném látni! :lol:

Sok puszi mindenkinek, és vigyázzatok magatokra, illetve egymásra!!!!!
Vendég

Sziasztok, Màr Ròmàbòl ìrok. Nem ràzhattok le egykonnyen,làthatjàtok, pedig nemrèg szàllt le a repulo. Nem tudom, velem mi fog itt torttènni, de egyenlore semmi nyoma peteèrèsnek, elèg fura, de majd meglàtjuk. Irok este mindenkinek!

Zora
Kép
zora7

Lyna! Érezd Te is jól magad és azért ha gépközelbe kerülsz kukkants be. Meddig lesztek oda?
Ha visszajöttök mi akkor is várunk szerettel, ha még itt leszünk. Reméljük itt leszünk és babás vonalzóval!!! :lol: :lol:

Zora! DE jó, hogy már ott vagytok. Figyuka ne ékezetesen írjál, talán úgy könnyebb lesz elolvasnunk!!!!

Ildi! Legtöbbször tapasztalatot nyerek. De sose nem fogadom meg, hogy nem nevezek be. Én szeretek játszani, de csak normál keretek között. De egyébként könyvet meg valami játékot lehet nyerni.

Éva!!!!!! Igen is haragszunk! :lol: Hogy képzeled, hogy a házimunkát választod helyettünk!!! Nem szép! :lol: :lol: :lol:
Akkor most Te hol is tartasz a ciklusban? Már volt pé., ja emlékszem nem láttak tüszőt mikor visszamentél az uh-ra.
Azért feldobhatnád a vonalzót, hogy lássuk hanyadik nap tartazs.

Lányok! Nagyon nem jó ez így, hogy nem akarunk bebabásodni!!!
Mi van velünk? Itt drukkolunk egymásnak, szerintem jól megvagyunk, nem balhézunk és akkor nem érdemelnénk meg szép sorban 1-1 babát???? :roll:

Mo! Te hová tűntél??? Már megint mit vettél be ami eltűntetett???? :shock:

Nagyon nagy cupp Mindenkinek!
Vendég

Krisz,
Igen lassan megy itt a babásodáspedig itt a tavasz stb.

Zora,
Örülök hogy jelezkeztél bár a második üzidet nem tudom elolvasni küldjél füstjeleket inkább :lol: :lol:
Vendég

Zora, érezzétek jól Magatokat ( és egymást :lol: ) abban a csodálatos városban!
Mi is voltunk tavaly a Párommal és egy baráti házaspárral, és azóta is visszahúz a szívem...

bár a kicsi Melissánk szörnyen hiányzott, de igazán jó hatással volt ránk Róma :) többször bújtunk össze, mint itthon :lol: , pedig iszonyú fáradtak voltunk a sok gyaloglástól és baromi meleg is volt
(augusztusban voltunk )
hazajövetelünk után egy héttel pedig megfogant a legutóbbi Kismanónk...

köszönöm a jótanácsokat, péntekre már be is jelentkeztem a doktornőmhöz, felíratom az Utrot...már megvettem az e havi ovulációs tesztcsomagot is, kb. jövő hét csüt-péntek lesz PÉ, akkor épp Alsópáhokon lazulunk majd :)
remélem a pihenés és környezetváltás meghozza a várva-várt eredményt :)

a cickafark teával kissé megzavarodtam, most azt nem iszom, de tényleg: nem lesz gond belőle a PÉ után?? ( méhösszehúzódás)

Lányok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat és az együttérzést, nagyon jólesett :) jól éreztem, hogy csatlakoznom kell ehhez a klassz kis társasághoz...örülök, hogy befogadtatok.

ne haragudjatok, ha nem szólok most külön mindenkihez, most ismerkedem Veletek egyenként :)

Pandácska!

Szeretnék bekerülni a táblába azzal a reménnyel, hogy hamarosan mindannyian csatlakozunk Ágihoz :)

szóval: ciklus. 28-30nap, gyerekek: 21 és 14 éves fiúk, 5 éves lány,
2005. aug óta próbálkozunk, azóta volt 2 sikertelen terhesség, 40 éves vagyok, Prenatalt, folsavat, E vitamint, szójavitet szedek és Gynevac injekciót kapok 10 naponként.
ja, és hőmérözök :)

Éva!

Én is bevállalnék egy ilyen édes-durcás kisfiút, mint Balázs. :)
Egyébként a kínai naptár szerint ( ami az előző lapon van) nekem sem stimmelnek a nemek...Melissának fiúnak kéne lennie :)

nekem a másik van meg, ez egy régi Kismama újsághoz volt csomagolva (2001-ben) aszerint jöttek be eddig a dolgok...hát, lesz ahogy lennie kell, csak egészséges legyen :)

Ági!

nagyon édes Petra, olyan meghatóak tudnak lenni :) ahogy előre örülnek a kistesónak :)

Krisz!

Szavaztam én is a szép kis Manódra!

Ma du. megyek vissza a homeopátiás doktornőhöz ( múlt szerdán voltam először) tök furcsa volt előadni az eddigi élettörténetemet :)
állítólag ma kapok v.milyen csodaszereket is, remélem segítenek majd :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Jaj sziasztok! Megprobalom ekezetek nelkul. Egy csomot irtam Eszternek is erre el sem tudta olvasni. Remelem mindenkinek jol van a lelke, szerintem ez valami fura bolygoallas, hogy mar egy jo kis peteerest sem hozunk ossze lassan. De valahogy ez most nem bant olyan melyen, bizom a dolgok rendjeben, talan egyutt tapasztalunk majd mindent, hisz egy kis igyekezettel egyszerre is lesz tuszorepi meg minden, annyira benne vagyunk egymas lelkeben. Nalam meg semmi, 14 cn, a fene tudja, de inkabb varok, csak erjen mar egy jo kis pete. elhoztam a cickateat, honap masodik feletol iszom, megint utana neztem. Terhesen kell csak abbahagyni, addig nem art. Sheila orulok hogy egyutt csinaljuk ezt vegig, igy akinek epp fogytan az ereje, segit a masiknak.
Eva! Irj bovebben te is, mi van veled!
Ildi, Mo, gorbet kerek! Juj de idetlen igy ez a szoveg!

Zora
Kép
zora7

Zora! Örülök, hogy Rómában is van időd írni. Azért foglalkozzatok mással is! :lol: :lol: Nyugi sokkal jobb így a szöveg, alz előzőt én egyáltalán nem tudtam elolvasni. Nem azért mondom, de azt igérted, hogy ebben a hónapban már avivázol? Elfelejtetted? Én ma kezdem és minden másnap csinálom a 14. napig, aztán már csak biz. gyakorlatokat csinálok a hormonszint megtartásáért. Remélem ebben a hónapban is lesz pé-m, most jobban résen leszünk! :lol: Bár kicsit aggaszt, hogy mára már szinte el is múlt. Szerinted ez is a torna miatt van?

Panda, direkt nem válaszoltál?
Szerintem Mo tiokban bebújt Zora böröndjébe, Zora pedig még biztos nem pakolt ki.

KépKép

KépKép
lnd

Sheila!
Ez a homeopátiás doktornő mire specializálódott? Kb mennyibe kerül és hogy kezel? Alkati szerrel? Nem tudnád elküldeni a számát, akár ppriviben, ha így nem akarod.

KépKép

KépKép
lnd

Éva! Én lekesen várom az írásod, de még nem látom!!!
Vagy megbántottalak?! :? :roll: Jajjj Csak vicc volt!!!!
Na mi van elromlott a géped???
HAhóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég

Ind! Meg a dokival kapcsolatban; dehogy ciki ilyet kerdezni, vegulis azert vannak, hogy ezekre az eletbevago kerdesekre valaszt adjanak. Soha nem gond ha egy orvos a munkajat vegzi, soha nem gond, ha egy no kerdez, gond a tajekozatlansag es a nemtorodomseg.
Tok jo a mensi, kicsit meg talan gyengek a hormonok de a tornatol is lehet a gyengebb verzes. Hajra peteeres!

Zora
Kép
zora7

Végülis a tornához azt írták, hogy kb 2 hét múlva eredményz hoz, lett is 2 héten belül pém. És azt is írja a könyv, hogy a 2/4 napig tartó mensit csinál az 5/7 naposból, nekem annak idején 4-5 napig tartott. Így legalább hamarabb rá lehet hangolódni a babagyártásra.

KépKép

KépKép
lnd

Május 18-án megyek a másik dokihoz. Elég elfoglalt ember lehet, de ez talán azt jelenti, hogy nahyon jó orvos.

KépKép

KépKép
lnd

Na mi az lányok, ha nincs itt Zora már senki nem ír semmit?Meg foglak mondani titeket!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Én vagyok! Csak közben Manóval is játszani kell.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nehogy már meggyanúsítsatok, hogy leléptem!
:shock: :lol:
Igazából csak ismét úrrá lett rajtam a megint nem sikerült. Valahogy érzem magamban. Úgy látszik tényleg nincs mit tenni!
Persze, ha őszinte akarok lenni jobban szeretném, ha akkor lennék babás, amikor végre kiderül, hogy ki az aki hajlandó ellátni az Újpesti kismamákat! A Honvéd ugyanis elküldi, mert egyelőre nincs felkészülve. :shock:
Este jövök majd hosszaban és hozok fotót a kisfiam új hajáról!
Krisztinka szavazok, amikor csak engedi a rendszer!

Éva

Kép
balimama

Ági!
Közbe visszaolvastam egy kicsit!
Annyira örülök, hogy jelentkeztél! Persze tudom, hogy 2 gyerek és egy pocaklakó ellett most minden időt ki kell használni a pihenésre!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok! Én is megérkeztem. Tegnap fogadóórám volt a suliban. Este 9 után értrem haza... a férjecském már itthon várt, így nem tudtam jönni..
Gyorsan megnézem, hogy mit írtatok és jövök. Mindjárt mutatom a görbémet is, de ez a hónap szerintem is egy besült pé-s, úgyhogy nem remélek.... :cry:
Vendég

Ági! Örülök, hogy írtál nekünk! Amikor csak teheted, pihenj sokat!!!!

Lyna! Érezd jól magad!!! Remélem nemsokára újra jössz hozzánk és csupa-csupa jó hírt kapunk majd tőled is :wink:

Éva! A "nemsikerült" érzés rajtam is elhatalmasodott, de valahogy nem érzem most kudarcnak a dolgot. Jaj, olyan érdekesek vagyunk mi nők. Előző hónapban jobban elszontyolodtam a dolgon. Most valahogy nem érzem ennyire szörnyűnek...

Zora! Azt hittem már vagánykodsz és néhány óra

alatt "elfelejtettél" magyarul beszélni. :mrgreen: :lol:

Panda! Most egy kicsit elkenődtem, hogy megjött neked, de te olyan nyugis vagy. Mosolyogva mondtad. Nem is tudom, hogy most akkor örüljünk vagy micsoda.... Irigylem a nyugalmadat és az erődet.

Krisz! Régen kaptunk már sütikéket! Valami szépséges remekművel feldobhatnád a topikunk merengős szontyom-bontyom állapotát!!

Ildikó!! Mutasd a hődet!!! Különben valami jó kis tornagyakorlatot adhatnál nekünk.

Ind! Milyen dokitól kaptál ilyen távoli időpontot??? Bocs, lehet hogy én maradtam le valamiről, de nem értem... :oops:

Andi! Nagyon tetszik a görbéd!!! :wink:
Vendég

Tudod, gondolkodtam az orvosváltáson.
Most elmegyek, megnézem, hogy milyen egy másik orvos.

KépKép

KépKép
lnd

Sheila! Hogyan boldogulsz a fertivel? Olyan jó lenne látni a görbédet!! Szólj, ha elakadtál valahol. Szívesen segítünk. :wink:
Vendég

Miért akarsz váltani Ind?
Vendég

tUDOD!!! aMIT MONDOTT, HOGY TÚL SZŰK A MEDENCÉÁM. tE IS MONDTÁL RÁ VMT. Szörnyű, hogy milyen mellékhatásai vannak a bogyóidnak! :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Mo! Hol a tied? Azt mondtad, felrakod. Én mindjárt megyek.

KépKép

KépKép
lnd

Jaaa, már tudom. Igazad van. Jól teszed!!!
Bocsánat. Szita az agyam. Lehet, hogy nem a bogyók mellékhatása ez... mi van, ha a gyakori akciók okozzák ezt?? :? :oops: :lol: :lol:
Vendég

Hát, mindennek ára van.- A babéá az elhülyülés. Ezt tapasztalatból mondom! :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Máris mutatom.
A türelem, Mo-s görbét terem!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Amikor terhesen vizsgáztam, semmi nem maradt meg a fejemben, akármennyit is tanultam. Ráadásul bőgve jöttem ki minden vizsgáról, akkor is ha ötöst kaptam.

KépKép

KépKép
lnd

Jó, azt akkor még megvárom

KépKép

KépKép
lnd

Kép
Vendég

Na, mit szólsz?? Én már tanácstalan vagyok....
Vendég

Tudod, hogy én vagyok az első számú béna ezekben a kérdésekben, de valószínűleg még nem volt semmi.
Ennyire hosszú ciklusod még soha nem volt? Mármint úgy értem, ha csak most jönne a pé? Azért fel a fejjel, xeljetek továbbra is. Abból nagy baj nem lehet! Esetleg elmehetsz orvoshoz? Csak azért írom, mert ezzel már rég nyaggattak. És szerintem térj vissza a Macára és Dmben vedd meg!

Na most megyek! Puszi

KépKép

KépKép
lnd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?