Új privát üzeneted érkezett!

Nanett, gratula a Babóhoz!!! Nagyon cuki.
Rossz a harántfekvés, rosszabb, mint a farfekvés?

Kép

Kép

Kép
luisa

Dehát van ideje még befordulni, nemde? :wink:

KépKép
evica76

Ja, a méretek alapján jan. 27. helyett jan. 18-at mutatott a gép a várható szülés időpontjául.

Luisa! Remélem, hogy jók lettek az értékeid és nem kell inzulinoznod magad. Nagyon szép a babakocsitok. Én is vásároltam már a kínai piacon, tényleg olcsóbbak a ruhák, mint az üzletekben.

Bbetti! Jól vagy még? Gyakorol már a méhed (összehúzódások...)?

Ancsa! Már nagyon szép pocakod van!

Gyanixi! Remélem, hogy már jobban vagy és nem keményedik annyit a hasad. Pihenj, amennyit csak tudsz és én is csak a magnéziumot tudom ajánlani (a változatosság kedvéért).

Babzsák! Én a Kállai Ildikó DVD-jére tornázok, már amikor van időm rá. De ha van, akkor nekem nagyon jólesik a torna. Gratulálok Sámuelhez!

Bacilivi! Képzeld, nekem is pár napja zsibbad a bal kezem, pár órát naponta. Remélem, hogy ez nem gond.

Zsanett! Remélem, minden rendben van veled is és jót tett a fekvés. Miért kell feküdnöd?

Tami! Én eredetileg kistarcsai vagyok. Kinél fogsz szülni?

Benkoka! Gratulálok Gergőhöz.

Elizabeth! Elmúltak már a rosszulléteid? Remélem, jobban vagy már.

Gratulálok a jó AFP eredményekhez is mindenkinek.

Zsana! Ugye azóta volt már nyugodtabb éjszakád is? Nagyon intenzív a kisfiad! Na, hogy döntöttél, mész 4D-re a jövő héten?

BacsBern! Én is a Jahn Ferencben fogok szülni. Ki a dokid? Mire vagy kiváncsi?

KépKép
nanett

Luisa! Ha harántfekvésben van a baba, tuti csak császár lehet.

Evica! Persze, reméljük, hogy befordul még a helyére, bár eddig még nem mutatott rá hajlandóságot.

Ja, még annyit, hogy most a munkahelyen eszméletlenül hajtanak, még enni is alig van időm. Be kell tanítanom az egyik utódomat, akinek Ádám-Évától kell magyaráznom még az SAP használatát is (protekcióval vették fel). Ráadásul egy munkatársamat is helyettesítenem kell, egész héten betegállományban van. Hát, ezek után már tényleg nagyon szeretnék otthon maradni, "már vágom a cetlit".
nanett

Nanett,
szép a babód, tényleg nagy, nekem két hete volt 1230 gr-os. És nálam is még farfakvéses, ami nem izgatna annyira, de ma a védőnőm azt mondta, hogy egyre kevesebb helye lesz megfordulni és még rosszabb, hogy a lába is égnek áll. Szerintem kicsit eltúlozta a dolgokat, én nem félek, hogy nem fordul be, ha meg tényleg nem, akkor annak is biztos meg van az oka.

Macsek,
én az ötödik hónap után hagytam abba a munkát, két okból. Egyrészt nem akartam minden nap egy-másfél órát autókázni a Pesti forgalomban, másrészt nem szerettem volna olyan munkákat elvállalni, mint építkezésekre járni, terveket cipekedni, stb. Nem bántam meg, mert nincs egy percem sem, amikor unatkozom (kismamatornára járok, takarítgatok, főzök, gyerekes barátnőkkel találkozok, stb.) és emelett, ha kell a cégemnek segítség, még heti, kétheti alkalommal besegíteket nekik, főként otthonról.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Nagyon aranyos a babád Nanett!

Elizabeth, ugye minden rednben volt a 4D ultrahangon.
Tegyél fel képet, ha tudsz. A neméről mondtak valamit?

Lányok próbáltam kiböjtölni az esti műsort, de elaludtam. Nem tudná valaki leírni, hogy mi van ezzel a körház-orvos választással. A híradóban nagyon eldöntöttnek hangzott.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Nenett nem tudom, mert tegnap nem volt "róka", hát a mai napra meg kiváncsi leszek! :) DE nagyon örülnék ha túllennék végre rajta!

Ancsa, kisfiú, 1000%-ra megerőssítétették a 4D-sen, nagyon szuper volt, örökké bántam volna ha tegnap nem megyünk el!A baba egy héttel fejletebb, mint amilyen időben járok, úgyhogy nem 06.03-ra, hanem 05.28-ra mondta a doktornő a szülés várható időpontját!

Kaptunk a dvd-n kívül két fekete-fehér képet is, azt lefényképeztem nektek telcsivel és felteszem ide, bár nem a legjobb minőség így! Majd valakitől kiokumlálom, hogy a dvd-ről, hogy lehet fényképet kimásolni!

Remélem mindenki jól van! :)

Kép

Kép

Kép
elizabeth25

Apropó, én nem tudom, de valaki ezen a topicon, hűha most ne kérdezzétek ki, bemásolt múltkor ide egy linket, miszerint az volt, hogy elfogadták a törvényt, de csak azokra vonatkozik, akik június 1. után szülnek...most még sem így van?????

Kép
elizabeth25

Én is bealudtam, majd írjátok le mi volt!!!!! :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Nanett
köszi az aggódást, hála nem kell inzulinoznom, de marad a szigorú diéta, de márcsak reggelente szúrom magam, hogy ellenőrizzem a cukorszintem, és PISZKOSUL HIÁNYZIk a csoki :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Elisabeth
Örülök, hogy minden simán ment! Cukik a képek!

Most tényleg kell majd fizetni, akkor is ha helyi kórházban szülök, de fogadott dokinál? Nem értem. Se a híradót, se a házon kívült nem láttam. Info?
Ha így van akkor nagyon morcos leszek. Nem tudom miért a gyerekes családok sújtják állandóan, bezzeg a nyugdíjasok....Na de mindegy nem akarok politizálni, de ezt a Molnárt azért megölném egy kannál vízbe.

Kép

Kép
mary79

Sziasztok :)

Bacsbern én is a Jahn-ban fogok szülni, és a lánykám is ott született. Eléggé rendben van a kórház,és a dokik is 8) Amikor Nonót szültem a dokim csak a szülésre jött be, de előtte 3 ügyeletes is megvizsgált és semmi gond nem volt velük.

Elisabet gratula a kispasihoz. Mi is gondolkodunk a 4D-n de előbb még a genetika lesz jövő héten. Mondjuk nálunk is van előzmény amiért akár már holnap mennék, de mostmár megvárom a keddi AFP eredményt.
Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Dia, nektek még nagyobb élmény lesz, mivel a babátok már nagyobb lesz, és jobban kivehető lesz pl. az arca :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Én láttam tegnap a Házon Kívült. Semmi újat nem tudtam meg. Azt ecsetelték, ha tényleg bevezetnék az új törvényt,akkor tényleg fizetni kéne akkor,ha választott kórházban szülünk,ill.ha választott orvosnál,akkor is. 25-100 ezer forintig terjedhetne ez az összeg,és a kórházat gyarapítaná.megkérdeztek 2 kismamát,akik egyértelműen azt válaszolták,hogy ezt is kifizetik,+ a parát,amit eleve a dokinak szántak. Ha bevezetik ezt a törvényt,akkor én hazamegyek Debrecenbe szülni,nem vagyok hajlandó fizetni egy fillért sem,mert felháborítónak tartom. Náluk van helye annak a 100 ezernek,amit összesen minimum ki kéne fizetnünk a választott kórházért, és választott dokiért és dokinak...

Kép
babzsák

Na lányok szép jó reggelt.Most néztem meg én is videón a tegnapi müsort A helyzet az ha nem a kijelölt kkórházban szülsz fizetsz. Ha a kijelöltben de választott dokinál akkor is fizetsz. Ha kijelöltben ügyeletesnél szülsz abban az egy esetben nem kell fizetni.

Úgy látszik nálam bejön a barátnőim mondása miszerint boszorkány vagyok mert vannak megérzéseim és be is jönnek.Én mikor megtudtam hogy kisbabaám lesz megbeszéltem a párommal hogy nincs választott doki.Anyagi megfontoltságból is meg minek? Eddig nem is bántam meg.Mindenesetre ügyeletes dokinál fogok szülni és szreintem tutira nem lesz gond :) Minden doki akivel találkoztam nagyon rendes volt velem és mivel vidéki kórház talán még csak egy dokival nem találkoztam és azt meg mindenki dicséri. Szóval én nem aggódom. Viszont meg tudom érteni azokat is akik tényleg 9 hónapig egy dokihoz mennek és esetleg a felmerülő plusz költségeket nem tudják már bevállalni és esetleg ügyeletesnél kell szülnie. Veszprémben azt hiszem m már két éve nincs orvosválasztás és már megszokták és bevált. Ott azért kezdeményezték ezt mert az egyik szülész meghalt mert annyit dolgozott hogy már nem bírta az iramot. Szerintem is jobb egy pihent nem túlhajszolt doki mellett szülni mint egy olyan sztár szülésznél akinek semmi pihenés 5 napja dolgozik egyfolytában stb. Barátnőm szülésznő és ő is mesélt egy két dolgot ilyen fártadt dokikról. Ő a Nyírőben dolgozott. Ma már nem dolgozik a szakmájában mert nem bírta a tempót az állandó 24 órákat. Pedig imádta a munkáját. Csak kevesen voltak.

Na nem fárasztok senkit tovább.
Jó pihenést minden kismamának:9

Eliza szerintem már vége nálad a rossz időnek meglátod most fogod csak igazán élvezni a kismamaságot főleg amikor már érezni fogd a mocorgást is. :)

nika70
Salgótarján

Bocsi, de ehhez a kórházas témához csak annyit, hogy a kórházban az első kérdése mindenkinek, hogy ki az orvosom. Egyébként itt annyi orvos van, hogy esélyem sincs mindet megismerni, vadidegenek, életemben nem is láttam őket. Szerintetek ugyanúgy bánnak egy tök idegen kismamával, akinek egyik kollegájuk a dokija?? Hát, nem hiszem.

Veszprémhez csak annyi a megjegyzésem, hogy még a volt eü. miniszter, Rácz Jenő vezette be ezt a rendszert ott (próbából), mivel ennek az agymenésnek ő az egyik kitalálója. Most ő ott a kórház igazgatója. Nehogy azt higgyétek, hogy a mi egészségünk érdekli őket, hogy ne fáradt dokik dolgozzanak. Csakis az anyagi megtakarítás a lényeg.

Na, abbahagyom a dohogást.

KépKép
nanett

Nika, sajnos reggel is volt róka, de remélem, hogy most már kevesebb lesz, egyre kevesebb! :)
Ti jól vagytok?

Lányok, engem nagyon felháborít ez az egész! Nem tudom miért kell ennyire kibaltázniuk a kismamákkal? Mire jó ez?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Az okosok szerint mi hol szureteljuk a penzt? :evil:

Mindegy, nekem jo, ha 9 honapig is ahhoz jarok, akit en valasztok. De abban mar nem vagyok biztos, hogy nem ugyeletes dokinal fogok szulni. Majd latjuk.

Elizabeth! nagyon aranyos a kicsi meg ezen a homalyos felvetelen is. Gondolkoztatok mar neveken? Mi csak kicsit kesobb megyunk 4D-re, mert akkor mar fejlettebb, husisabb, babaszerubb. Nem is tudom, valahogy a kesobbi kepek jobban tetszenek.

Nanett! az elorepakolt kez ellenere is nagyon jok lettek a fotok! Van meg ideje atfordulni, nyugi, de ha meg nem, igazad van, akkor sincs gond. Szerintem tudjak, mit csinalnak.

Lanyok, ki is csinalja az uj tablat? Elfelejtettem...:oops: Elkuldenem priviben az adatokat. Legyszi irjatok meg!

Sziasztok, ne idegeskedjetek sokat az ocska helyzet miatt, csak nyugi! Valtoztatni ugysem tudunk... :cry:

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok Lányok! Örülök,hogy ilyen sokan fogtok a Jahn Ferencben szülni.Én igazából semmit nem tudok még erről a kórházról,elvileg hétfőn megyek este a dokihoz és leinformálom a dolgokat.Nem tudom ti voltatok már ilyen szülöszoba látogatóban ott? Én szeretnék menni ,csak az elözöről lemaradtam és nem tudom mikor lesz megint ha esetleg tudjátok akkor leírjátok? Különben az én orvosom neve Dr. Somogyi főorvos. Ti kihez jártok? A kórházas témához csak annyit nagy szemétség amitt csinálnak már a kismamákkal!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia macsek!

A kép az ilyen, de a dvd, hát az nagyon babás már :), csak azt itt nem lehet megmutatni! :)

Kép
elizabeth25

Meg azért ilyen homályos a kép, mert az uh-ng képet telcsivel fényképeztem le, és hát, azzal nem olyan jó a felvétel! :( Sajnos nincs hiper-szuper extra fényképezőgépünk! :cry:

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Macsek! Én csinálom a táblát, szóval küldd el priviben az adataidat,és beleteszlek. És persze a többiek is nyugodtan,akik fel szeretnének kerülni.
És még annyit,hogy eddig Őzi mindig hétfőn rakta fel az aktuális hetit,én is így szeretném...

Kép
babzsák

Sziasztok
úgy tűnik elszállt amit tegnap írtam :evil:
Azért kell feküdnöm, mert mélyen fekvő a méhlepény és barna folyásom volt... (bocsi a részletezésért) :oops:
Lilla baba nagyon aktív és lehet, hogy kicsit "megnyomorgatta" a lepényt :) lehet, hogy fordult, mert nagyon mozgolódott.

A kórházas téma engem is felháborított, néztem tegnap este a házon kívült... kb. 5-6 percet szántak az egészre, azért lehetett volna kicsit hosszabb.

Már én is azon gondolkodom, hogy lehet, hogy ügyeletesnél fogok szülni... mivel akit választanék úgyis csak a 36. héten vesz át.... majd meglátjuk

jkzsanett

Bacsbern! Én a Csütörtöki Attilához járok. Minden hó első keddjén du. 2-től van szülőszoba látogatás, ezen Zsanával voltunk már. A nővérszállóra kell menni, ott kezdődik. A többi kedden csecsemő-ellátás meg szülés-felkészítés vagy valami ilyesmi van, de ezeken még nem voltam, mert dolgozok még és nehéz megoldanom. Akkor akarok menni, ha már otthon leszek.

KépKép
nanett

HELÓ MINDENKI!

nanett, naagyon tündéri a babód!! és már most milyen kis pufókpofi!! :-)
A zsibbadásról annyit, hogy kb nekem is akkor keydődött mint neked. mostmár egésznap zsibbadnak az ujjaim, de ezt még megszoknám valahogy, csaksajnos fájnak is :-( Neked ha sokat mozgatod rosszabb vagy jobb lesz?
Én 6,5 hónapig dolgoztam kb, fáradékony is voltam, meg több volt a stressz a kelleténél...

elizabeth. tökjó,hogy ilyen korán is ilyen szép élmény volt a 4d.És nagyon helyes a kis kukis !! !!Gartula!!! :) Apa mit szólt?
Vendég

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönöm, aki gratulált az AFP eredményemhez. Mindenkinek hasonló jókat!

Van valakinek véleménye, vagy tapasztalata CHICCO márkájú, több funkciós, 3 kerekű babakocsival kapcsolatban?

Szép napot Mindenkinek!

Kép
moncsi75

Sziasztok!

Tök jó,hogy ennyi képet raktok fel!

Elizabeth:
Nagyon aranyos a babátok!! Remélem,nem sok ideig tart már a rókázás.. Nekem nem volt,hála Istennek. Azt olvastam,hogy a hányós kismamiknak még sokkal jobban kell vigyázni a fogaikra (már úgy értem,hogy sokkal többször kell mosni),mert a gyomorsavval érintkezve marja a fogakat! :(
Nektek DVD-re vették?Hol voltatok? Mi is megyünk majd,talán januárban,de lehet,hogy decmberben.. Jó lenne tudni,kisfiú vagy kislány lesz. Persze mindegyiknek örülnénk,csak akkor tudnánk, melyik legyen a lány- és a fiúszoba...

Bbeti:
Hogy vagy???? Bírod még? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Gratula a babás képekhez és kukisokhoz, nagyon helyesek.

Barbamami
Köszi jól vagyok. Néha ha többet eszem, van egy kis légszomjam, mert a gyomrom állítólag ilyenkor nyomja a rekeszizmom.
Méhösszehózódás a ctg szerint még nincs, de este és napközben meg álláskor elég rendesen be tud keményedni és feszülni. Éjszaka rendesen rosszul esik megfordulni az ágyban. Még nem szülünk, mert a méhszáj betonkemény. Majd meglátjuk hétfőn, hogy használt-e a málnatea?
A dokim szerint 3 héttel a szülés előtt már puhulnia kellene, különben ott fogok meggebedni.

Tegnap megkötöttük a szerződést a köldökzsinórvér levételre. Utánna bementünk a Kikába megnézni a nagy akciós árakat. Hát ezek teljesen hülyék. Egy-két dolog tényleg akciós, de a többi dolognak brutális ára van. Azért a 600.000 Ft-os maszírozós fotelben feküdtünk vagy fél órát, nagyon jó volt. Egy macis takarót azért vettünk a baby osztályon, de azon is brutál árak vannak.

A házonkívül műsora engem is felháborított, az a eü. tárcás nő rettentően el van szállva, vagy még nincs gyereke, vagy megengedheti magának, magánklinikán szüljön. A cigányokra tényleg sokkal több időt fordítottak. Ezt a műsort is főműsoridőben kellene leadni, nem éjjel. És az ember még ne legyen ideges. Itt már az emberek régen le vannak sz...-va, lényeg, hogy az állam kasszába minél több pénz menjen, brutális. :twisted:

Kép
Kép
bbeti

Bacilivi, gondolhatod apa mit szólt! Csak úgy feszült a melle, hogy fia lesz! :lol: :D :lol: :D

Barbamami tényleg csodás volt! Mi itt voltunk: http://www.4dultrahang.hu/launch.php

Igen, felvették dvd-re, de az plusz pénz volt, meg kaptunk két fekete fehér 4D-s fotót (amiket fel is raktam), meg egy teljes orvosi "analízist" a baba összes méretéről és az én állapotomról!
A doktornő nagyon kedves volt...úgyhogy én csak ajánlani tudom őket! :lol:

Kép
elizabeth25

Betti:

Attól ne félj,hogy nehezebb lesz a szülés,mert -pláne 3 héttel a kiírt időpont előtt- még kemény a méhszáj. A lányomat a Jánosban szültem, ott kaptam méhszájpuhító kúpot a szülés előtt (indították). Állítólag felerősíti a fájásokat,de hatni biztos,hogy hat. Első szülésem ellenére 3 óra alatt teljesen kitágultam!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Hello Lányok!

Nanett: nagyon édi a kis Dominika. Igazi formás kis csaj! Szép nagy baba, de inkább nagyobb legyen mint kisebb! :P Végül is én sem bírtam magammal és bejelentkeztem jövő hét péntekre a Praxisba. Már nagyon várjuk. Köszi kérdésedet, igen már sokkal jobban alszom. Valószínű az az éjszaka csak valami különleges eset lehetett, bár esténként lefekvéskor nagy a helyezkedés most is. :wink: Még valami, akarsz menni szülés felkészítőre? Mehetnénk együtt megint, ha jó neked, de nem tudom mikor tartják, de két hét múlva megyek a dokihoz ott ki van írva majd megnézem. Mi a helyzet a tetőtérrel?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Bacsbern: én is a Délpestiben fogok szülni. Mi voltunk szülőszoba látogatáson, az ott dolgozók kedvesnek tűnnek, alternatíva tulképp a labda és a bordásfal. Az a jó, hogy a szobák mindegyikében van külön WC és fürdő nem kell kimenni a folyosóra, ja és nem kell fizetni az 1 ágyas szobáért, érkezési sorrend van, meg persze ha akar valaki 1 ágyasba menni.

Elisabeth: örülök, hogy ilyen nagy élménnyel lettetek gazdagabbak! Gratula a kukishoz! :wink:

Málnateát hol lehet kapni???

KépKép
Kép
r. zsana

Kórházas téma: tegnap néztem a műsort... :twisted: Felháborító, és sajnos én azt vettem ki az egészből, hogy januártól élesben megy ez a dolog. Azt gondolom, hogy lesznek, ill. vannak kiskapuk már most erre a problémára... pl.: bejelentkezni a közelbe (ez nem kerül semmibe), az ügyeletes orvos dolgot meg úgy lehet megoldani, hogy bejön a választott orvos, de az ügyeletes írja alá majd a papírokat...ami az orvosok érdeke is, hiszen legközelebb fordítva lesz, ő megy be és a másik lesz ügyeletes. Na persze ez csak az én fejemből pattant ki, de szerintem lesznek megoldások. Mindenesetre elég szörnyű, hogy ezen a kijátszási módon kell gondolkodni! Ja, a hölgyet én is hallottam... :twisted: szerintem az a nő még nem szült soha, de valószínű, hogy kórházban sem tartózkodott egy percet se!!!

KépKép
Kép
r. zsana

Barbamami
Gondolom a 3 óra nem számít soknak, ennyiből könnyebb volt akkor neked.

Zsana
Drogéria, gyógynövényes üzlet. Én az Auchanban vettem, illetve az épületében van egy pici gyógynövényes bolt. (Napi 2* kell inni 36. héttől, púpozott kévéskanállal.)

Kép
Kép
bbeti

sziasztok Lányok!!!!

CSodások a Babák!!!! Hát mindig megcsodálom a technika képességeit.... Hihetetlen...

Ma mi is voltunk 3D-4D...Az első bejött kép - a Babym enekéről szólt... alulnézetben. :) .. És mit láttunk??? :!: :!: Mit??? :?: :?:
JEZUSOM!!!! FIAM lesz!!! Hol avn a lány amit rendeltem és vártam - nem tudom.... Mostantól :shock: fiút :shock: várok!!!
Apja NAGYON örült... pedig hát neki már van egy fia.... és nem... Ő ezt a gyereket fiúnak gondolta...
Anym lányt akart.. kicsit elkeseredett... pár percig.. Az mondta nincs tapasztalatunk fiú nevelesben.. És tényleg.. Az én családomben mindenki lány.... /még a kutya is/
Apám... !!! Hát most éppen nyaralóban van... Összehivta a szomszédokat.... Ünnepelnek!!!!!! Első fiút!
Barátnőm azt mondta.. - na jó... nem baaaaaj!!!!....
Hát ez van!!!!
FIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :shock:

Jaj... és azt mondta a doki... készüljek fel... ez egy nagy baba.... hmmmmm 16+5 naposan 20cm és 210 gramm - az sok?????????????

Kép

Kép
fenix

Fenix, és neked bejött a rendelő? Nekem nagyon! :)

Isten hozott a fiús klubban! :) Tegnap én is így éreztem magamat, ahogy te most! :( Valahol a megrendelt kiscsajunk elmaradt! :(
Akkor mi is lesz a neve?

Amúgy lányok, ma három barátnőm jelentette be, hogy fia lesz, tuti, hogy van valami, hogy ilyen sok fiú születik! :)

Kép
elizabeth25

elizabeth
Köszike!
Nem rossz a rendelő... kiboritottak engem ezzel a cipőzsacskoval... na de hát ez van.. Amugy semmi különös...

Neve... hmmmm... hááát.. Több mint valoszinű, hogy
Maximilian Bagonyi lesz a neve a FIAMnak...

Ja.. az hogy sok fiú születik.. nos nálunk van egy babona/népi megfigyelés.... erre.. de nem jó... Sajna... Azt mondják, sok fiú háború előtt születik...
Na de... brrrrrrrrrr.. erre gondolni se akarok...

Kép

Kép
fenix

Igen, a cipőzsákos téma szar volt, magasabb sarkú csizmában voltam, persze kiszakadt az egyik egyből! :lol:

Jó volt azért látni a kiscsákót? :)

Most szokod a tudatot mi? Én is azt csinálom! :shock:

Kép
elizabeth25

Úgy látszik nem vagyok egyedűl azok között akik lányt vártak és nagy valószínűséggel fiút várnak most. Igaz én nem bánom párom meg plne nem :):)

Egy kis segítség kéne: Kb egy hete estére baromira ég a nyelőcsővem tudtok valami hasznos segítséget adni? Nem segít a keksz, sajt stb.Talán egy kis tej de ez sem az igazi.

nika70
Salgótarján

Nika, nálunk nem nagy valószínűség, hanem 10000000000000%, mivel a kukija többször is látszódott az uh-on , ill. a dvd-n is amit már vagy háromszor megnéztünk! :) Csak nem alakul addig át! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Fenix,

Ne haragudj, de majdnem kinyultunk a ferjemmel az uzeneteden... :lol: Foleg azon, hogy nalatok meg a kutya is lany :lol:
GRATULALOK is egyuttal! Megertelek abszolut, hogy kicsit csalodtal, de meg azert viszonylag az elejen vagy, gondolj bele, ha a szuloszobaban derult volna ki, hogy megsem kiscsaj...

A Maximilian nekem is marhara tetszik, a magyar megfelelo nagyon gazos...=Miksa.... én a mi Noénknak is inkább Noah-t adnék, de férjecskének nem tetszik úgy. :roll:

Nem szuletik sok fiu, egyensulyban van ez, itt Becsben mindenkinek lanykaja van mostansag.

Nika,

Sajna nem tudok segiteni, nekem a keksz, vagy vmi apróság bejön.

Nanett,

Gratula a tunderi kiscsajhoz! Es szuper, h. engedik a huvelyi szulest!!!!

Elisabeth,

Edes a baba nagyon, egesz jol latszik mar mindene!

Néhány kérdés:

- Mosható pelenkát vesztek vagy eldobhatóst ?

(http://www.monapel.hu/)

- Nektek is kékes színű a köldökötök körül a bőr?

- Ki tervezi még Bettin kívül a köldökzsinórlevételt ?

Zsana,

Már én is nehezen alszom néha, és a baba persze különösen aktív, nem rugdos, hanem pakolja magát egyik oldalról a másikra... :roll:
De azért jó érzés is ez :D

KépKép
KépKép
vitte

Vitte azért köszike. Én eldobhatósat veszek pelenkából:9

nika70
Salgótarján

Fenix

A kinai naptár szerint anno nem fiú jött ki???

Kép
moncsi75

fenix, mi pár nappal utánad voltunk 4d uh-n és a mienk is pont 210gr volt...Nálunk is azt mondják, nem lesz kicsi...dehát én is nagyra nőttem a férjem is 2méter... Azért valahogy majd csak kijön :-)
Vendég

Sziasztok!

Nika! Szerintem próbáld ki a Rennie rágótablettát,mert amiről írsz az reflux-szerű,tehát feljön a gyomorsavad,és marja a nyelőcsöved. Terhesen is tutira szabad,rá is van írva,és a dokik is ezt adják mindig. Nekem is szokott ilyen lenni,bár nekem alapból szar a gyomrom.De nár azt is hallotam, ahogy nő a bébi haja, úgy nő a gyomorégés is a hajtól... :shock:

Vitte! Én még gondolkodom, állítólag jók az új mosható pelenkák,amik a gyerekkel "együtt nőnek",és csak egyszer kell megvenni. Ráadásul hamarabb lesz szobatiszta. De még nem döntöttem,sztem ilyet is,olyat is.

A köldökzsinórvérről csak annyi,hogy rohadt drága a tárolása,ráadásul sztem az azzal való gyógyítás egy darabig nem lesz még TB támogatott. ha levetetjük sem hiszem, hogy valaha lesz annyi pénzünk,hogy élni tudjunk a lehetőségével...sajnos...

ja, és még annyi,a kínai naptár nálunk eddig mindenkinek bejött,az anyukám megnézte magára is,és kijöttünk+ minden ismerős,akit megkért,mindenkinek megmondta a nemet...És nálunk is mindenki lány,persze az apám nem...

Kép
babzsák

Lányok! Köszi szépen a babám nevében is a sok dicséretet. Biztos irul-pirul :D

Zsana! Igen, szeretnék menni én is a szülés-felkészítőre. Én is megkérdezem majd a dokimat, mikor tartják. Jó lenne akkor együtt menni. Te még dolgozol decemberben? Megkérdezem majd a dokimat, milyen megoldást javasol erre a szar ügyeletes-dokis szülésre.

Bacilivi! Lehet, hogy a stressztől jött ki a zsibbadás? Mert azóta van, amióta a melóhelyen bolondokháza van (legalábbis nekem azt csináltak). Remélem, ha otthon maradok, elmúlik. Bár az igaz, hogy neked sem múlt el. Maszírozgatom olyankor a kezem, de nem igazán múlik. Nem tudom, hogy mozgatáskor rosszabb-e, nem vettem észre változást.

Vitte! Én szeretném megpróbálni a mosható pelenka használatát. Engem zavar a több tonna le nem bomló szemét, ami utánunk marad, meg azt olvastam, a baba bőrének is jobb. Persze majd a gyakorlat megmutatja, fog-e menni a dolog. Találtam egy másik oldalt is ezzel kapcsolatban: www.babanatura.hu Ezt ismered?

Nekem még nem kékes színű a bőröm a köldök körül, sőt, lekopogom, nem látunk semmi csíkot sem. Persze ez még változhat, gondolom, főleg így a vége felé. A köldökzsinórvér levételére nincs pénzünk.

KépKép
nanett

nanett, a maszirózás nekem ugyan jólesik, de szintén nem múlik tőle. szerintem nálad is az lehet, hogy a babóca nyom egy ideget. nem hiszem, hogy a stressztől lenne, de igyekezz sokat pihentetni, nálam ez az egy enyhít a dolgon. meddig dolgozol még, amúgy?

vitte, én még nem vettem mosható pelust, de szeretném kipróbálni, remélem lesz rá időm és energiám a baba mellett.
köldökzsinórvéren gondolkodtunk, de mivel elég gyerekcipőben jár ez a dolog és ettől függetlenül drága, nem vetetjük le.

fenix, és mi lesz a cuki rózsaszin kiscipővel?
Vendég

Nanett, Elizabeth: Nagyon édesek a képek! Hihetetlen , h már ennyi hetesen így kivehető mindene!! :lol:

Kép
gyanixi

Látom nagy a fiú dömping. Remélem ez továbbra is így érvényes marad. Én fiút szeretnék :oops:

KépKép
evica76

Milyen kinai számolás szerint?

Köldökzsínórvér nagyon drága de nagyon jó dolog csak tényleg még gyerekcipőben jár.Nekem nincs rá keretem de ha lenne akkor tuti megcsináltatnám.

A fiú dömping tényleg érdekes.Alig van valaki akinek lánya lesz:)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?