Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma töltöttem be a 14 hetet. Jejejeje!
Este csinálok pocakfotót, hogy mennyit nőt két hét alatt. Nem sokat, de azért szerintem picit igen.
Böbe
10 éves a babanet, utána néztem a neten én is, hátha nyerünk.
Orsi-Gabi
Irigy vagyok. Biztos jó lehet, jókat dumcsizni. Gabi jól bevásároltál, és milyen keveset fizettél... Nekem is meg kell látogatnom most már ezt a boltot.
Nomi
Hát biztos nehéz lehet, hogy ilyen távol vagy a családodtól. És van valami időpont, amikor hazalátogatsz esetleg?
Suzy
Sajnálom a székrekedést. Nekem az elején volt, és érdekes módon most tök jó, jobb mint terhesség előtt, mert én akkor is szenvedtem sokat. Bár akkor méregtelenítettem, és utána beállt valamelyest normálisra. De most szuper. De könnyen lehet, hogy majd változni fog. Főleg, ha már akkora lesz a baba, hogy nyomja a beleimet.
Délután pedikűrös, hm az jó!!
Orsi
8000-ért javítják meg??? Hát ez elég durva. Jó lehúznak vele!
Mellszívót én is kaptam ajándékba tesómtól. Remélem lesz sok tejem, és hasznosíthatom. Csak remélem az én gyerekem okosabb lesz, mint én. Anyumnak rengeteg teje volt, én meg nem voltam hajlandó enni. Anyu azt hitte lusta vagyok, lefejte, hogy cumisüvegből eszem, de nem. Én inkább a tápszert ettem.
Melegen ajánlom a gyerekemnek,hogy ezt meg ne merje tenni
A lefejt anyatejet a szomszédunk ette, mert 2 nap van köztünk.
Vicces.
Babakocsitéma megint
Mi a véleményetek a Pierre Cardin Ps822-ről. Az bolygó kerekes, bár nem tetszik annyira, mint a Kunert VIP. Meg kevesebb mindent adnak hozzá. Hát nem tudom olyan tanácstalan vagyok.
Bababörzén az össze babakocsit ki fogom próbálni.