Új privát üzeneted érkezett!

Tünetek
Hát igen. Nem a legjobb a hányás, bár életemben nem túl sokat hánytam. Reggel elég rossz volt, de azért utólag mégis örülök, hogy volt, mert így megnyugodtam, hogy minden oké. :oops: Nagyon hülye vagyok, mi? Hát ez van!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Jaj, dehogy vagy hülye.....igen,minden oké!
Produkálod a terhesség tüneteit....persze van olyan is akinél semmi, de ez sem jelentené azt, hogy baj van! Mindenkinek máshogyan reagál a szervezete....

Természetes egyébként, hogy minden egyes picike tünetre reagálunk, filózunk rajta, hiszen még soha nem voltunk ilyen állapotban.... :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
Tényleg ma találkoztok Gabival! Most találkoztok először vagy már találkoztatok?
Bejelöltelek iwiw-en. :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Még soha nem találkoztunk, pedig itt Csepelen elég közel lakunk egymáshoz, ahogy elmondta....igy a mai találkozásunk lesz az első! :wink:
Igen láttam, Én pedig visszaigazoltalak iwiwen! :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Fura! Nekem azt mutatja,hogy még nem igazoltál vissza! :?

evita10
Budapest IX. kerület

Akkor mindjárt megnézem....mert reggel szarakodott az iwiwem...de visszaigazoltalak! :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Az nagyon fincsi kis torta lesz, és mikor :?: örülök, hogy jól aludtál :!: :wink:
Nekem majd az lesz furcsa, ha otthon leszek, tuti fel fogok akkor is kelni korán, hiszen megszoktam :roll: :wink:
Munka után jön a férjem értem és megyünk a diabetológiára, viszem a fél éves kontrollra és utána nagy bevásárlást csinálunk (kaja és egyéb) :!:
A lényeg, hogy időben rendbe tetetted a fogaidat, nagyon fontos, mert tényleg ebben az állapotban gyorsan romlanak és akinek még egy kis genetikai hajlama is van rá :roll: ...

Én egy hónapban egyszer ülök be a fogászati székbe és nincs lyukas fogam se fogkövem hál istennek :!: még egy jó pár évvel ezelőtt cseréltettem ki a fehér töméseimet aranyra, azóta semmi gond velük :!:

Gabi és Orsi
Irigyellek benneteket a találka miatt, ha Én is Pesten lennék... :roll: :wink: örömteli találkozást és jó vásárlást kívánok, lehet egy pár év múlva a gyerekeitek fognak találkát szervezni :roll: :lol:

Gabi
Ja tényleg a Tiétek is Graco :roll: :oops: :wink:
Sajnálom a rossz éjszakádat :cry:
És a teát iszod :?:

Nekünk egyik hónapban sem egyforma a lakáshitelünk, miénk is svájci frankban van sajnos, mert 2006-ban az nagyon kedvező feltételekkel volt :roll: a táppénzem kb.elég rá :shock:

Vivi
Nekem 24.héttől kezdve koponya tartásban van :!:
Köszi, még bírom, nem vágom még :!: :wink:
Zymafluor 100db 900-1000ft körül van :!:

Böbe
Nekem senki nem mondta, hogy menni kell fogdokihoz, de mivel ebben is dolgozom, így megoldottam magamnak és be is írtam a kis könyvemben, hogy ép, javított fogazat :!:
Az elején érdemes megcsináltatni, kijavítani a "hibákat, mert utána olyan gyorsan elszedi a magzat :!:
Ínyvérzésre használt a Corsodyl öblögetőt, fluor tablettát neked is ajánlom :!:

Evita
Hát ezek a tünetek jönnek, mennek, de sztem is jobb, ha vannak, Én sokkal nyugodtabb voltam, ha volt jele :!: :roll: :wink:
5-kor kelek régóta, már megszoktam :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tényleg nem igazolt vissza, bakker,ez az iwiw...nem a legmegbizhatóbb közösségi oldal.... :? :o :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Kösziiii!
Hááát, talán egyszer, amikor már mindegyikünknek megvannak a babái, tudunk valami Kismamiforumos találkozót leszervezni valahol...Apákkal, Babákkal és Mi!
Hátha...... :wink:

Elviekben 15.-én van a szülinapja, de mivel hétközben Bécsben van, ezért most tartjuk hétvégén.....szerintem pénteken fogom megsütni! :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Na sikerült! Megnézegettem Dalmus fotókat. Nagyon cuki! :wink:

Hát arra én kíváncsi leszek, hogy Laci eljön ilyen találkozóra! :lol: :lol: De Babó és én bizti ott leszünk. Bár én szülök legkésőbb! :cry: Csajok miután megszültetek, azért gyertek rendszeresen, persze amennyire engedik a Babók, de remélem engedni fogják! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi
Én örülnék ilyen találkának :lol: mi a férjemmel benne vagyunk már most :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Te iwiw-en fent vagy? Ha igen bejelölsz?
Annával mi van? Már rég nem volt!

Hencsinek mi a keresztneve?

Én is nagyon örülnék az ilyen találkának, és megyek is,csak a férjem nem hiszem, hogy jön. :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Persze, ahogy időnk azaz Kisbabáink engedni fogják jelentkezni fogunk/fogok!
De szegény Andinak sincs sok ideje, mint látjuk, de azért próbálkozni fogok..... :wink:

Suzy!
Mi is benne lennénk! Szóval kivárunk mindenkit.... :D :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita!
Miért nem, nem ilyen tipus? Vagy?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita
Én is fent vagyok,de csak a nevem, majd küldök priviben magamról képet (a férjem rendőr és nem díjazza az iwiw, facebook dolgot :!: :roll: )
Miért nem jönne el a férjed :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Taliba én is benn vagyok!!! 20perc alatt fenn vagyok a zónázó vonattal a Nyugatiba! :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Ha Pest lesz a találka hely, akkor Én 1,5 óra alatt vagyok fent :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát nem ilyen típus. Ha a saját társaságában van, akkor minden oké. Poénkodik, sziporkázik :lol: , de ha nem... Például, ha az én családomnál van családi összeröffenés, akkor is csöndesebb. Szeretne hamar hazamenni. Nem tudom miért ilyen. Ilyenkor visszahúzódóvá válik. Biztos nem bírnám rávenni, hogy vadigenek közé jöjjön.
A családomat ismeri már jó ideje, de akkor is. Érdekes. Ez van. Már megszoktam.

suzy
Oké.

Azért nem kell megvárni engem, én sokára szülök. Én szívesen elmegyek úgy is,hogy még a pocakomban van Babó. :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Wivi!

Te merre laksz?Vácon?:)

Kép
böbe baba

Sziasztok Csajok!

Bocsi az eltűnésért,de nem sok időm van írogatni.Kicsit szar hangulatban is vagyok.De amint időm engedi visszolvaslak titeket!
remélem mindenki jól van!a babócákkal minden rendben???

Puszillak benneteket!!!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Szia Heni!!!

én is pár napja tértem vissza , én is még némileg le vagyok maradva de igyekszem:)
veled és a babócáddal minden rendben?:)

Kép
böbe baba

Sziasztok!

Ma is jo sokat irtatok!

Jujjj,en is el akarok menni arra a talalkozora :( De sebaj,majd ha otthon leszek (remelem valamikor tavasszal),megismeteljuk,jo? :wink:

Evita! sajnalom a reggeli rosszulletet.... De azert jobb,ha kijon,aminek ki kell,mert az egesz napos hanyinger meg rosszabb......

Vivi! tul vagy a fogdokin?

Orsi,Gabi! Milyen volt a tali?

Menion! Az Anna jelentese "kegyelem",pont mint az Amara-e. Csak az egyik heber eredetu,a masik igbo.

Egy kicsit tanacstalan vagyok......azt meseltem,hogy kaptam egy ismerostol babaruhakat,ma jutottam oda,hogy elkezdjem kimosni oket. Szerettem volna 90 fokon mosni,de szinte mindegyik cimkejen a 40 fok van feltuntetve. ti ezt hogy oldottatok meg?

En is nagyon kivancsi vagyok,hogy fekszik a bebi...valamelyik este szornyen aktiv volt,ugy ereztem tornado van a hasamban,utana meg egeszen fennt,a mellem alatt rugdosott. Mondtam,bizti befordult. De most megint keresztben erzem a mozgasat.... :roll: Majd penteken kiderul :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Először is bocsi, de nem igazán tudok visszaolvasni, annyit írtatok az elmúlt héten. Nem igazán volt időm netezni, mert bele fogtunk a költözésbe, így most már tényleg minden másodpercem foglalt.
Szóval a napon most dobozolásból és Dórizásból áll, ráadásul most lesz 2 hónapos és járni kell az ilyenkor kötelező vizsgálatokra.
Tegnap kapta meg az oltását, szerencsére eddig nem lázasodott be, remélem nem is fog.
Az új lakásba lesz saját szobája, ha majd kész lesz teszek fel a blogomba képet róla. Igaz az még kb 1 hónap. Apácska csinálja a szobáját, addig én a mostani lakásunkat dobozolom.
Egyébként minden rendben van, a héten frissítem a blogomat a 2 hónapos képekkel.
Remélem mindenkivel minden oké, és a babák is jól vannak.

Orsi!
Már nincs sok hátra, kitartást az utolsó hetekre és könnyű szülést kívánok neked!

Viszont akit régóta nem láttam írni az Noémi, nem tudjátok mi lehet vele?

Mindenkinek minden jót kívánok és amint tudok jelentkezek újra!

puszi

andicsiga

suzy hivatalosan 1 de 3 kutya van a kertben mert egy a nővéremé egy a sógoromé(aki 4hónapja elment és a kutyát "ittfelejtette")...mind nagyon nagy db...imádnivaló óriások...németjuhász a tesómé rottweiler az enyém és a sógor "kutyája"egy bordói dog...nem kis csapat
a házban pedig van 1-1 cica is akik a két lakásban hol itt hol tesómnál vannak...ők már régi családtagok az én Pici-vacak cicám már 14 éve van velünk a lánya meg 13...

ezek amik a cicimen jöttek ki azok nem sötét barnák mint egy anyajegy hanem teljesen olyan színűek mint a bőröm...olyan fura mintha nem lenne a testem része...kiáll...pont olyan mint egy kullancs...igen ez a jó hasonlat...mikor a kullancs benned van és a potroha kiáll belőled na olyan...és érzéketlen is...nagyon gusztustalan..áááá....le is jött leszedtem..
az anyajegyeket nem bántom mert azt majd bőrgyogyin leszedetem mármint a nagyokat lézerrel...

Kép
menion
Budapest

fogdokinál még nem voltam pedig az volt a tervem hogy a második trimeszter elején elmegyek...csakhát akkor kórház volt...

a hányásra meg nem nagyon panaszkodhatok mert kb a 22hétig semmi nem volt és most kezdtem ezt csinálni mert szerintem ahogy a rekeszemet felnyomja a baba attól jön fel a cucc...ha pl.nem hajolok le vagy nem úgy ülök fel hogy préselek akkor nincs baj...csakhát öltözni se lehet anélkül hogy ne hajolnék le stb...lacit meg nem kérhetem hogy adja fel a zoknit vagy szedje elő a cuccomat az alsó fiókból bár vasárnap reggel 6kor kénytelen voltam mert 3x próbáltam a zoknit kivenni a fiókból és odahánytam...végül olyan aranyos volt azt mondta hagyjam majd ő takarít.pedig tudom hogy nem bírja gyomorral az ilyesmit....nem is hagytam neki gyorsan feltöröltem amíg kiszedett egy zoknit nekem :oops:

Kép
menion
Budapest

JÓK AZ EREDMÉNYEIIIIIM! jó az éhgyomri vc és a vas is és a tsh is...!!!!! pedig meg voltam győződve hogy a szteroidok mellett vacak lesz...juj dejóóóóó :D :D :D

Kép
menion
Budapest

Orsi!
El se tudtunk köszönni rendesen! :cry: :?
Millió pusziiiiiiiiiii

Kép
cukigabi
Budapest

Nomi
Mosás:
Én a turisakat, fehéreket, színeseket is, 60°C-on mostam ki, mindegy mi volt ráírva, :oops: :oops: (és nagy hőfokon vasaltam).
A kölcsön ruhákat olyan hőfokon, ami rajtuk szerepelt. (De ezeket is nagy hőfokon vasaltam.)

Túléltem a fogdokit! :D :D :D
Nagyon rendes volt, már az elején mondta, h nem tud velem mit kezdeni, mert komoly beavatkozás már lehetetlen... Lecsiszolta az éles törésfelületeket, és megbeszéltük, h szülés után visszamegyek és akkor megröntgenezi, kibontja a régi tömést és újraépíti.
És megbeszéltük, h annyit még tehet, h jövőhéten fogkő eltávolításra visszamegyek. :)
DE végre tudok enni, mert nem karcolja a nyelvem! :D :D :D :D

Böbe
Deákváron lakunk.

Menion
Nagyon szuper! Gratulálok!!!! :) :D

Andi
Jó munkát és kitartást! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi-Gabi
Hogy sikerült a tali?
Kapott Dalma és Rolika szép ruhákat?!?!?! :) :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat a nevekkel kapcsolatosan.

Suzy
Már a terhességem előtt is magas volt a vérnyomásom és dokim direkt olyan gyógyszert írt fel amivel teherbe eshetek és a terhesség alatt is szedhetem, ez a Metoprolol Z Hexal /Sandoz/. Nem volt vészesen magas a vérnyomásom, de tekintettel a családi előzményekre (apukám szívátültetett, és anyukámnak is van cukor és vérnyomás baja is) azt mondta a doki erre azért már kell vmit szedni. Egyébként a legfőbb baj az volt hogy az éjszakai vérnyomásom is magas. (nappal 140, 150; éjjel 140-től, de volt hogy 190 volt).

Evita
Reméljük, nem lesz több rosszullét v. legalábbis nem sokszor. A párom is Roland.

Menion
Örülök, hogy jók az eredményeid. A cukorterheléstől egy kicsit én is tartok, mert 1X voltam már és nem volt jó élmény, még most is kiráz a hideg ha rá gondolok.

Ma végre nem fájt a fejem. Viszont a bőröm annyira száraz (szinte mindenhol) és néha eléggé viszket és hiába kenem egy nap 2-3-szor.

Na megyek összedobok vmi gyors vacsit. Még később szerintem benézek.

Kép
gyevacska

Sziasztok!

Hencsi!
örülök, hogy jól vagytok! Irj majd!

Nomi!
Tali szuper volt, sokat dumcsiztunk....:-)
Naggyon Édes Gabi! és a pocak is tüncimünci! :wink: :)

Andi!
Köszönöm a jókivánságokat..... :oops: :) :!:
Szegénykék, költözködés.....de a végeredmény szupi lesz, kitartás!!!! :wink: +++++++++++

Menion!
Gratulálok a kiváló eredményekhez!
Kinövések, anyajegyek....igen Nekem is rengeteg van.....ezeket majd leszedetem a szülés után...de várok kicsit amig a hormonok rendeződnek valamilyen szinten, hátha addig alakulnak ezek az izék.... :P :?

Gabi!
Köszönöm a találkozást, nagyon jól éreztem magamat! Remélem megismételjük!!!! És akkor a turiban is odajutunk a babarucikhoz...és semmi zavaró tényező nem lesz...hihi!! :wink: :)
Igen, kiugrottam a kocsiból gyorsan......köszönöm, hogy elhoztál, igy nem áztam el! Puszillak érte!
Postán okés volt minden?
:P :wink:

Vivi!
Na, szuper..legalább nem kezdi ki a belső pofidbőrét.... :lol:
Nagyon jó! Akkor már kajoltál is???? :)
Tali jól sikerült, Roli és Dalma ruhát nem kaptak a turiból..de megcuppantottunk velük egy- egy vaniliás shaket....!!!!
:lol: :oops: :D :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

köszi lányok örülök is nagyon...meg is ettem örömömben egy csomó grandolettit :lol:

Kép
menion
Budapest

olvastam itt a mellszívókkal kapcsolatban amiket írtatok..megnéztem a vaterán az árakat és teljesen összezavart hogy mi minden van és mennyi féle áron...
azt mondta nekem a keresztanyám hogy ne vegyek mert az se biztos hogy kell egyáltalán...
na mondjuk ráérek tényleg a dologgal de nem bánnám ha érteném a tipusok közt mi a különbség

Kép
menion
Budapest

Orsi!
Vissza mentem a turiba :oops: :roll: :? :lol: :D
Jó volt nagyon találkozni :lol: Jó lett volna előbb összehozni,de majd bepótoljuk remélem. :wink:
Postán felvettem a hatalmas összeget.

Csajok!
Orsi olyan jól néz ki élőben,nagyon irigylem!!!És teljesen más a has formánk,persze biztos azért,mert rajta nincs is súly felesleg.
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ kellett volna egy közös poci fotó!

Nomi!
Én 60 fokon mostam majdnem mindent.Egy adagot raktam be 40-en,mert azok sötétek voltak,piros-barna......

Suzy!
A teát már nem iszom,de délután megint volt egy kis adag. :twisted: Így akkor valószínű,hogy tényleg a tardyferon,de még a héten figyelem mit eszek-iszok.
Nekem a táppénz a fele hitelre sem elég :shock: :twisted:

Menion!
Gratulálok a jó eredményeidhez! :wink:
Durva lehet ez a hányás,nekem reggelente a fogmosás gázos,ma reggel nekem is majdnem sikerült rókázni. :?
Én kölcsön kaptam a mellszívót,egyszerű kézi és bővíthető,hogy elektromos legyen-medela.Nekem pont jó lesz,ha kell.

Vivi!
Szuper,hogy kész a fogad! :lol: Kár,hogy még újra kell csinálni.

Gyevacska!
Mivel kened magad?

Andi!
Kitartás a költözéshez!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi

Dm-es babylove krém és olaj terhességi csíkok ellen

Kép
gyevacska

Menion!
Én is kölcsönbe kaptam a mellszivót a barátnőmtől, igy ezt pénzkötés nélkül megúsztam....Avent.
Sima kézi mellszivó...
Szerintem pont megfelel majd a célnak..se több nem kell se kevesebb!
:) :wink:

Gabi!
Hogy frappáns legyek Te olyan Cukiiiiiiiii vagy!
Igen nem lett pocakfotó...jövő héten tali? A turiiiiiiináál...hihihi!
Persze visszamentél és és és??? Mit vettél?
Jajjjj, nem mintha rajtad lenne felesleg...csak folyton mondod, pedig nincs is....igen teljesen más a pocakunk!!!
Nekem a köldököm majd kimászik Neked meg még az sincs kint....és szép gömbölyű, az enyém meg előrenyúlik mint egy nagy öblös valami.... :wink: :oops: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gyevacska!
Akkor én a tusfürdődre tippelek.

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Hát vettem egy kantáros bársony nadrágot(homokszínű),2 kis melegítő nadrágot(világoskék) meg 2 hosszú ujjú felsőt és aminek a legjobban örülök egy vastag bélelt plüss+pamut kapucnis felső(fehér).1400,-összesen!
Hát én benne vagyok a taliba, már csak Dalmus szólhat közbe! :lol: Csak akkor csináljunk majd képet is.
Köldököm még nekem is kijöhet.
Apának is tetszik a sapi!Aranyos vagy!

Kép
cukigabi
Budapest

Mindenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Okés!
Igen, Dalmus közbeszólhat, de talán még nem.... :wink: :D
Csinálunk képet!
Addigra a mi kis gépünk is megjavul...8ezerért... :wink: :roll:
Örülök, hogy tettszik a sapi! Remélem Roland megszereti majd! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó éjt!!!! :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabiii!
Hát azt nem is meséltük a többi Kismaminak, hogy Karda Beáta volt az asztal szomszédunk..... :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita
Nincs is ezzel semmi baj, Ő ilyen és Te ezt elfogadtad :!: :wink: nehezen oldódik biztos :!: :roll:

Hencsi
Már éppen akartam írni, hogy merre vagy, mert Te is mindig szoktál reggel jelentkezni :!: :roll: történt valami :?: vagy sok a munka :?: babócád :?: :?: :?:

Noémi
Péntekre drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++gyere majd a bébi hírekkel :!: :wink:

Andi
Örülök, hogy jelentkeztél :wink: hát így akkor nem is csoda, hogy nincs időd jönni :shock: reméljük gyorsan túl lesztek a költözésen :!: :wink: várom a képeket :!: :wink:

Menion
Húúúú, akkor van dolog a kutyusokkal :shock:
Ja, értem, de mi a fenétől jönnek ezek oda :?: akkor Én is le szedném tuti :!: :wink:
Szegénykém, biztosan a babaócád "nyomja ki" belőled a cuccost :roll: rendes a férjed nagyon :!:
Engem kb. két hete tusolás után mindig Ő töröl meg, mert nagyon nehéz, mi lesz később :shock: :lol: de olyan kedves és olyan büszkén csinálja
:wink:
Örülök a jó eredményeidnek :wink: szteroidok :shock: :?: :?: :?:

Vivi
Örülök, hogy túl élted a fogdokit :!: :wink:

Gyevacska
Húúúú, az tényleg nagyon magas :shock: és hogy bírtad a nagyon meleg időszakot :?: akkor nem volt nagyon rossz :?: és a szíved :?:

Orsi-Gabi
Kicsit irigy vagyok a tali miatt :roll: :oops: :wink: örülök, hogy jól éreztétek magatokat :!: :lol:

Gabi
Sztem a vas tabi a bűnös :!:

Én tegnap délután is egy nagyot aludtam, egész nap szinte esett az eső :!: este is bírtam aludni nem volt gond, de reggel alig bírtam felkelni :roll: nem szedtem be a vas tablettát már egy 3 napja, de nem is fogom, mert a székrekedéssel küszködök már megint :!: hiába iszom minden nap a Laevolac szirupot, semmit nem csinál, glicerines kúpot használtam már pá napja, azzal minden ok :!: :roll:
Vas injekciót fogok felvenni 3 adagot és nem szenvedek a tablettával, de majd a dokinőmmel megkonzultálom jövő hét csütörtökön :!:

Ma délután pedikűrös munka után :!:

Szép napot, pusszantás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt lányok!

Segítsetek nekem , hány éves a babanet?:)

Kép
böbe baba

Böbe
Rész veszel a játékban :?: :wink: utána kell néznem, mert Én sem tudom pontosan :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt!

Suzy! Csak mar lenne pentek!

Gabi,Orsi! Szuper,hogy jol sikerult a tali! En is irigy vagyok egy picit :oops: :oops: :oops: Jo lenne bandukolni egyet Csepelen,meg az sem zavarna,ha szakad az eso :(

Mar megint depis vagyok,a tegnap csetteltem a csaladdal,a tesom gyerekei kezdik az egyetemet,mind fennt vannak Peste. Jo lenne veluk lenni :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Suzy!

szeretnék igen:)hátha...sose lehet tudni:);)

Kép
böbe baba

Noémi
Tudom, hogy nagyon várod már, hogy láthasd a picurkádat :!: :roll: :wink: a férjed is tud menni :?:
A honvágy...biztosan nagyon rossz lehet :!: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Ma töltöttem be a 14 hetet. Jejejeje! :lol: Este csinálok pocakfotót, hogy mennyit nőt két hét alatt. Nem sokat, de azért szerintem picit igen. :D

Böbe
10 éves a babanet, utána néztem a neten én is, hátha nyerünk. :wink:

Orsi-Gabi
Irigy vagyok. Biztos jó lehet, jókat dumcsizni. Gabi jól bevásároltál, és milyen keveset fizettél... Nekem is meg kell látogatnom most már ezt a boltot. :lol:

Nomi
Hát biztos nehéz lehet, hogy ilyen távol vagy a családodtól. És van valami időpont, amikor hazalátogatsz esetleg?

Suzy
Sajnálom a székrekedést. Nekem az elején volt, és érdekes módon most tök jó, jobb mint terhesség előtt, mert én akkor is szenvedtem sokat. Bár akkor méregtelenítettem, és utána beállt valamelyest normálisra. De most szuper. De könnyen lehet, hogy majd változni fog. Főleg, ha már akkora lesz a baba, hogy nyomja a beleimet. :? Délután pedikűrös, hm az jó!!

Orsi
8000-ért javítják meg??? Hát ez elég durva. Jó lehúznak vele!

Mellszívót én is kaptam ajándékba tesómtól. Remélem lesz sok tejem, és hasznosíthatom. Csak remélem az én gyerekem okosabb lesz, mint én. Anyumnak rengeteg teje volt, én meg nem voltam hajlandó enni. Anyu azt hitte lusta vagyok, lefejte, hogy cumisüvegből eszem, de nem. Én inkább a tápszert ettem. :oops:
Melegen ajánlom a gyerekemnek,hogy ezt meg ne merje tenni :!: :!: A lefejt anyatejet a szomszédunk ette, mert 2 nap van köztünk. :lol: Vicces.

Babakocsitéma megint :oops:
Mi a véleményetek a Pierre Cardin Ps822-ről. Az bolygó kerekes, bár nem tetszik annyira, mint a Kunert VIP. Meg kevesebb mindent adnak hozzá. Hát nem tudom olyan tanácstalan vagyok.
:cry: Bababörzén az össze babakocsit ki fogom próbálni. :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!

köszönöm:)hátha;)

Kép
böbe baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?