Sziasztok!
Elég ritkán tudok sajna jönni, még az olvasó üzemmódomat se nagyon használom, csak átfutok nagyjából mindent, néha ki-ki maradnak részek.
Igyekszem betartani az orvosi utasítást és fekvéssel tölteni az időmet, amikor felkelek pedig végzek egy kis házimunkát, főzés stb...
Kevesebb időm is van pihenni, mert a lányunk lovastáborban van egy hétig, így csak enyém a fiunk egész napra. Tegnap is kint az udvaron fekve csináltam a homokteknősöket.
Látom lassan kiderülnek kinek ki lakik a pocijában és nagyon örülök, hogy eddig mindenki csak jó hírekkel jött!
Jövő héten teli leszünk élményekkel, mert jó sokan megyünk uh-ra.
Csillag! Örülök, hogy végre eljött a te időd is, mikor nem kell hányással küszködnöd! Ez annyira jó!
Ha magándokihoz járnék, már én is otthagytam volna egy kisebb vagyont. De ez a terhesgondozás nálunk ami van, nekem nagyon bejön, jobb mint a magándoki volt, TB-ben pedig már úgyis kifizettem.
Két hét múlva lesz az első találkám a szülésznővel, nagyon kíváncsi vagyok rá, a barátnőm nagyon ajánlotta, ezért fogadtam fel. Már izgatott vagyok.
Sütöttem ma gofrit...életemben először! Annyira de annyira finom lett! majd ha a kiscsajszi hazajön a táborból, csinálok neki is, ezt kár lenne kihagyni.
Alig lesz pár napot itthon, csak 3 napot. Utána megyünk 4 napra megint horgászni, aztán egyből visszük le a nagyszüleihez a Balcsihoz. Nem is fogom látni egy csomó ideig.
Teljesen szétszórt vagyok, annyira érzem a hormonok hullámait! A sok állatos reklámon is képes vagyok sírni!