Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de mostanra sikerült annyira lenyugodnom, hogy le tudjam egyáltalán írni az "élményt"
Szóval: 9re volt időpontunk, a barátnőm, aki a klinikán dolgozik, direkt bevitte a papíromat, hogy ismerős jön stb.
3/4 9től ott ültünk a váróban egyészen 9,20ig, amikor végre kegyeskedtek behívni. Vizsgálandó személy nem ment be vagy jött ki ezidő alatt.
A vizsgálat nem tartott 2 percig.
Közölte, hogy megvan keze-lába, de nem tudja megnézni a nemét, öltözzek és menjek. először annyira le voltam döbbenve, hogy csendben felöltöztem és kijöttünk. fél perc múlva, mire bekopogtam a barátnőmhöz már "lenyugodtam" annyira, hogy magamhoztérjek. szegény barátnőmön csattant a dühöm és neki mondtam el, hogy a 20 perces csúszást talán nem rajtam (1 vizsgálandón) kellene behozni, úgyhogy azonnal csináljon valamit, mert ezt nem érzem kielégítőnek. (Nem azt, hogy nem tudja megmondani a nemét
)
Elismerem, hogy tudnak és tapasztaltak, de nehogymár egy 1/4 órás vizsgálatot letudjon kevesebb mint 2 perc alatt.
azt már a 12. héten tudtuk, hogy végtagjai rendben a 18 hetesnek nem erről kell szólnia.
Nagyon felhúztam magam, jól be is keményedett a hasam.
Kért nekem időpontot másik szonográfushoz, de csak 2 hét múlvára volt hely.
Felháborít a dolog és ég a pofámról a bőr, hogy itt ajánlgatom erpé-nek is, hogy majd szólok az ismerősnek, erre tessék ezt csinálják velem.
Megjegyzem, ugyanez a csaj csinálta a 12 hetest és akkor tök normális volt, alapos és kedves, igaz, akkor nem volt csúszás.
Most kértem időpontot a Kárpát utcai 4d-s be, ahol megcsinálják a genetikait normálisan. Ugyan 10000be fog fájni, de inkább kifizetem ezt az összeget, de így is hétfőn délutánig várnom kell, hogy megtudjam minden rendben van-e a gyerekemmel.
Azt még fontolgatom, hogy a profnál fogok panaszt tenni, mert ez azért nagyon nem korrekt.
Bocs, hogy hosszú lettem