Új privát üzeneted érkezett!

Megy a drukk a 3 új színért. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tencsi: Remélem Viki mihamarabb meggyógyul teljesen!!! Azért engem az egy csöppet felháborít, hogy az ember csak magánrendelésen kapja meg azt ami alapból jár neki!!! :evil: :twisted: :evil:

Szép napot!
Vica
wicca

Anna:

Isten Éltessen sokáig!!!
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

Kukli: Mér 3? :oops: :oops: :oops: Nemlajos, Gabka és még?? Nagggyon szita vagyok!

Szép napot!
Vica
wicca

Mert te fent Papillont írtál, én meg beugrottam a csapdádba. :oops: :lol:
Anna Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk Mi is!

Vagy azt nem is arra írtad? :? Leszünk együtt sziták? :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

:lol: :lol: :lol: Akkor nem vagyok szita!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Szép napot!
Vica
wicca

Mit nem mire írtam???? :shock: :D
Tudod mit? Legyünk együtt sziták!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Bizony Wicca ez így van! Pont a férjem is ezen "nevetett", hogy amikor rendelési idő van, szinte két perc alatt kidobják az embert, most meg simán bent voltunk fél órát!!!
Azért ennek a doktornőnek a javára legyen írva, hogy ameddig ő volt alapból a gyerekorvosunk, ő akkor is nagyon körültekintő és alapos volt.

Isten éltessen Anna! Nagyon boldog születésnapod Neked!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Ezek szerint vannak még lelkiismeretes orvosok?! Na jó! Tudom, hogy vannak, de elég ritka ...

Szép napot!
Vica
wicca

Annát is sok boldog isten éltesse!!!

Én meg lassan indulok... :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Várunk vissza nagyon a hírekkel!! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Ez így van Wicca, nagyítóval kell keresni az ilyeneket és ezek után döntöttünk úgy, hogy inkább fizetünk, de legyen jó kezekben a gyerkőc!!! Köszi, reméljük Viki mielőbb rendbejön!!

Nemlajos, gondolom már tűkön ülsz??? Párod megy veled?

Kép
Kép
Kép
tencsi

nagy drukk mindenkinek ;)
és várunk benneteket a hírekkel :)

Anna. Happy Birthday ;)

Kép ezt kívánom neked mára

KépKép
KépKép
adryn

Tencsi szerencsére nekünk még nem volt gond a dokinkkal. Remélem nem is lesz. Annál több a védő nénivel. Ha azt le lehetne váltaniiiiiii….
Tencsi sztem nektek már nincsen cisztátok. Jövő héten mikor mentek? Ikreket nem viszitek? Ecsetelés hogy ment?
Nemlajos, almát vadászni nekem még ősszel sem ment. Pedig szezonja van.
Este mennénk bulizni, de Bobó megelőzött. 2- ½ 4-ig mesélt nekem szépeket, a fejemnél ülve. Olyan vagyok, mint akit agyonütöttek. Cserébe nem aludt tovább ½ 7-nél, és most épp az ágyában énekel, pedig normál esetben is már csicsija lenne. Tuti nem fog 1 óránál am se többet aludni, mert Murphy az Murphy……… :? Mire elalszik legalább megsül a bacon-ös, citromos tonhalam.
Amúgy én dúskálok az élvezetekben., Hétfőn megyek a nagy uh-ra. Akkor lesz kép is a kis kobakról. :wink:
Gabka mikor jön? Ő már reggel volt uh-n ugye?
Nemlajos már bizti eszi a csokit, vagy issza a kv-t.
:lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, de drága vagy, remélem igazad van és cisztának nyoma sem!! Megbeszéltem kismanóval, hogy eltünteti!!! :wink: :D
Gyerkőcöket nem visszük, mert az minden lenne, csak nyugodt nézelődés nem. Majd a 4D-s DVD-t együtt megnézzük otthon.

Szuper, hogy nálatok minden rendben a dokival. A régi védőnő nálunk is nagyon gázos volt, de szerencsére újat kaptunk!!!!

A gyerkőcöknek külön szenzoruk van ahhoz, hogy ha te progit szerveznél vagy hasonló, akkor tutira borítják a megszokott napirendjüket.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kukli a védőnő majdnem mindenkinél gázos...:? az enyém is kb 20 éves azt sem tudja mi az hogy babát várni, de azért próbálja nekem osztani az észt.. tegnap a 100% növényi olajas Clarins olajamat is leszólta amit a striák ellen vettünk, merthogy ki tudja mi van benne.. ő inkább a testápolót javasolja.. kérdem én.. abban mennyi a vegyi anyag??? majdnem a fejére öntöttem csak sajnáltam :twisted: (mármint az olajat) :twisted: :lol:
na meg amikor okosabb akar lenni a dokitól... eléggé felmegy bennem a pumpa.. azon voltam tegnap is hogy elküldöm a p..ba :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Kedves Lányok!

Kukli, wicca, tencsi, nemlajos, adry és mindneki!
Köszönöm a jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok! Virtuálisan meghívlak benneteket egy finom szelet szatmári szilva tortára, ezt hoztam a kollégáknak ebéd utáni nasira, egy barátnőm ajánlotta, az idén ez lett az "ország tortája".

Remélem izleni fog nekik! :-)

Szóval köszönöm nagyon kedvesek vagytok!

Nagy drukk mindnekinek a mai napra! :)

puszik
anna**

Adryn az enyém sem jobb. 18 éves fia most bukott le a 16 éveshez. Ezt reklámozza állandóan. Semmi tanácsot nem ad, csak magukról beszél. Tudom hol vesztette el a szüzességét, mekkora lakásban laknak, és ha a fia felviszi a bnőjét, akkor ők csendben elosonnak...... jó példa? szted én kérdeztem ezeket?????? (be nem áll a csevegője) Mindegy. Ritkán látom. :wink:
[quote]C írta:larins olajamat
Ezt nem ismerem. Amúgy én néha ha lusta vagyok bekenni magam, a fürcsivízbe öntök egy kis babaolajat. Így le vagyok tudva mindenhol. :)
Jah és köszi a vonalzó figyelmeztetést! :wink:
Anna köszi! Épp ebéd után vagyok.
Nemlajos meg Tamara után. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.22 11:06-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Anna: Köszi a tortát és a nyálcsorgást!! :wink: :lol:

Tencsi: Erről a ciszta dologról én lemaradtam (ill. asszem elfelejtettem, de az nagyobb ciki), kinek van/volt cisztája és hol? Jajj de ciki ez most nekem :oops: !

Szép napot!
Vica
wicca

Az én védőnőm szuper!!!! De tényleg! Aranyos, segítőkész, nem okoskodik és nem beszél sokat magától! Szereti ha inkább én kérdezgetem! Szóval szupi! :D:D:D
Húúú a dokim viszont!! Az imád beszélni :D!! Úgy hogy nem is kérdezem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

basszus Kukli hogyhogy még nem lőtted le azt a nőszemélyt? :lol: :lol: :lol: én tuti letagadtatnám magam hogy egyáltalán még a földön vagyok... ez azt jelenti hogy Nemlajosnak lánya lesz? :?

Tencsi: nem lesz ott semmi ciszta legközelebb. és faggasd ki a dokit nagyon ne hagyd úgy elrohanni mint a múltkor.. ;)

Wiccaörülök hogy Te kivételnek számítasz védőnőügyileg..

pussz majd csak 5 felé jövök.. megyek rohangálni papír ügyben meg fodrászhoz mert megérdemlem :P :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

[quote]e írta:z azt jelenti hogy Nemlajosnak lánya lesz?
Csak vicceltem. Nem tudom. Az bizti Nem Lajos lesz. :wink: Bár ezt már elsütöttük.......
Wicca ma mennyit kerülgetjük egymást. :lol:
Vanda ma hiperaktív. Épp nektek pápázott asszem.
Tessza, Zazzy, Rszg hova lett? :o

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Most tolták be sógornőmet a műtőbe!!!!!!!!! Édesanya telefonál ha megszületett Dominik :)!

Kukli: Jaja, eléggé toppon vagyunk :lol: , ez biztos a terhesség miatt van :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn: Lassan kissebbséget képviselek :D, jófej a védőnőm és nem eü.-s egyik családtagom sem, de még a nagyon távoliak között sincs eü-s!!! :wink: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

[quote]M írta:ost tolták be sógornőmet a műtőbe!!!!!!!!! Édesanya telefonál ha megszületett Dominik !
Hajráááááááá! Akkor bekapcsolva hagyom a gépet. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

wicca, pocakmanó buksijában találtak a 18. heti uh-on egy 1,4 mm-es cisztát és jövő héten megyünk megnézni, hogy ott van-e még. A dokim megnyugtatott, hogy ezek 99,9%-ban felszívódnak és amúgy sem okoznak semmilyen problémát. Ha gondolod megnézem, hogy hányadik oldalon is írtam le az esetet.

Köszi Adryn, nagyon aranyos vagy. Most elvileg egy másik, itt Pécsen eléggé neves emberke fog megkukkantani minket. De résen leszünk az tuit! Jó szaladgálást és szépülést!! Teljesen új frizu vagy csak igazítás?

Kukli, ma én pocaklakóm is nagyon elemében van, ez a buszozás nagyon felkavarta!!! :D Viki hétfőn buszozott életében először apájával és után ki is jelentette, hogy neki nem tetszett, mert hangos volt, de beleegyezett, hogy majd kipróbálunk egy új buszt is. Amúgy két hete kisvasutaztunk a Mecseken és az sem nagyon tetszett neki, csak az odaút ment neki, vissza már sétáltam vele. Persze Domcsit meg alig lehetett leszedni a "Thomasról".

A régi védőnőnk is elméletben nagyon frankón tudott mindent, mintha könyvből olvasta volna, de hasznos, gyakorlati tanácsot nem tudott adni, ráadásul én voltam az első ikres anyukája........
Kukli, azért a tiéd nem semmi!!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Hűha, megy a drukk sógornődnek és várjuk a híreket!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Köszönjük!!!

Láng Dominik Bence 3850 g-al és 57 cm-el 12:35-kor megszületett!!! :D Óriás bébike :D :D :D

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Most raktam le a kiscsávót, kíváncsi vagyok mikor alszik el. Újabban az ebéd utáni alváskor mindent kitalál, csakhogy ne kelljen aludni mennie. Mai kívánságlista: a helikoptere, egy fürcsisbálna és a bálnás pólója (mire ez utóbbira rájöttem, h mit is akar...). De meglett minden, és végül elégedetten vonult be a szobájába tentézni. Egyébként nem mindig vagyok a "minden kívánságot teljesítő" típus, de ezek végülis nem voltak tragikusak, és boldogan ment aludni. Ez persze nem jelenti azt, hogy aludni fog akár félórán belül.
Nagy szerencse, hogyha végül elalszik, akkor viszont 2-3 órát is lenyom egyszerre.

Tencsi, Vikinek jobbulást! Már írtad, de csatlakozom a szitaagyúak táborához :) Miért is kell az eddigi dokinénitekhez magánrendelésre járni? Nyugdíjba ment?
Samu dokinénije nagyon jó fej, alapos, kedves, elégedett vagyok vele, és Samu is bírja. Már ő is eléggé nyugdíjközeli, egyik kollégám feleségének is ő volt még a gyerekorvosa anno. Szóval tapasztalt, de nem a régi iskolát képviseli. Pl. csak nagyon indokolt esetben ír fel antibiotikumot és gyakran ajánl különböző homeopátiás szereket.

És Wicca, nem vagy kisebbség :) nekem is jó a védőnőm, jó tippjei vannak + tök kedves. Nekem nagyon sokat segített első gyerekes lüke kérdéseim megválaszolásában. Olyan negyvenes lehet, van gyereke is és elég sok mindent látott már...
Kukli, a tied tényleg nem semmi arc lehet... Hogy bírod ki, hogy nem szólsz be neki? Bár lehet, hogy ez a típus észre (fel) se veszi...
Ja, és nekem sincs egészségügyis rokonom :)

Kukli, sajnálom, hogy Bobó pont most bulizott egy nagyot. Remélhetőleg a déli alvása jobban sikerül... Azért te menjél ma csak bulizni, jó az!

No, meglesem a gyerköcöt, hogy is áll az alvásdologgal, de szerencsére biztató a csend.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Ennyit még nem sírtam egy gyerek születésén!!! :D ezek a hormonok!!! :D
Péneteken megyünk be Hozzájuk, leghamarabb aznap este tudok képet feltenni!

Épp itt egy vízvezetékszerelő és most árasztotta el a lépcsőházat vízzel ... plusz az egyik radiátor elkezdett csöpögni, úgy hogy hozzá sem nyúlt!!! :shock: :shock: :shock:

Szép napot!
Vica
wicca

wicca gratulálok a sógornődnek !! :) Tényleg jó nagy baba , és milyen szép neve van:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Wicca, sógornődéknek gratulálok, és üdv az új jövevénynek!
ha nem indiszkrét: miért volt szükség a császármetszésre?
erpé

Wicca hatalmas gratula kis Dominikhoz! Tényleg szép méretei vannak.
Boti 1 órát aludt. Én ülve elalszom. Most épp büntiben van. Tiszta zizi.
Megyek is, kikapcsolom a gépet.
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Wicca szívből gratulálok a kislegényhez, az egész családnak! Szép hosszú emberke!!!! :D :wink: A neve nekem is nagyon nagyon tetszik!!!! :wink:

Erpé, a dokinénink eladta a praxisát és most már csak heti 2 alkalommal tart magánrendelést. Ő még nem nyugdíjközeli, sajnos nem tudjuk, hogy miért döntött így.
Látom Samu is trükközik rendesen, de ha alvás a vége akkor az még szerencsés, mert nálunk otthon egyszerűen nem akarnak aludni, csak nagyon ritkán fordul elő. Samu még rácsos ágyban alszik?

Kép
Kép
Kép
tencsi

De jó Erpé, most látom, hogy neked is szerda a váltónapod!!!!:-D

Kép
Kép
Kép
tencsi

Köszönöm sógornőm nevében is!! :D:D:D
Az első bébi is császárral jött világra + terhességi diabétesze is van/volt! Amikor mérték neki először, 9 fölött volt ...

Szép napot!
Vica
wicca

Pénteken viszünk neki egy nagy tábla csokit :D!!! Szegénykém már nagyon vágyik rá!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de mostanra sikerült annyira lenyugodnom, hogy le tudjam egyáltalán írni az "élményt" :(

Szóval: 9re volt időpontunk, a barátnőm, aki a klinikán dolgozik, direkt bevitte a papíromat, hogy ismerős jön stb.
3/4 9től ott ültünk a váróban egyészen 9,20ig, amikor végre kegyeskedtek behívni. Vizsgálandó személy nem ment be vagy jött ki ezidő alatt.
A vizsgálat nem tartott 2 percig.
Közölte, hogy megvan keze-lába, de nem tudja megnézni a nemét, öltözzek és menjek. először annyira le voltam döbbenve, hogy csendben felöltöztem és kijöttünk. fél perc múlva, mire bekopogtam a barátnőmhöz már "lenyugodtam" annyira, hogy magamhoztérjek. szegény barátnőmön csattant a dühöm és neki mondtam el, hogy a 20 perces csúszást talán nem rajtam (1 vizsgálandón) kellene behozni, úgyhogy azonnal csináljon valamit, mert ezt nem érzem kielégítőnek. (Nem azt, hogy nem tudja megmondani a nemét :) )
Elismerem, hogy tudnak és tapasztaltak, de nehogymár egy 1/4 órás vizsgálatot letudjon kevesebb mint 2 perc alatt.
azt már a 12. héten tudtuk, hogy végtagjai rendben a 18 hetesnek nem erről kell szólnia.
Nagyon felhúztam magam, jól be is keményedett a hasam.
Kért nekem időpontot másik szonográfushoz, de csak 2 hét múlvára volt hely.
Felháborít a dolog és ég a pofámról a bőr, hogy itt ajánlgatom erpé-nek is, hogy majd szólok az ismerősnek, erre tessék ezt csinálják velem.
Megjegyzem, ugyanez a csaj csinálta a 12 hetest és akkor tök normális volt, alapos és kedves, igaz, akkor nem volt csúszás.

Most kértem időpontot a Kárpát utcai 4d-s be, ahol megcsinálják a genetikait normálisan. Ugyan 10000be fog fájni, de inkább kifizetem ezt az összeget, de így is hétfőn délutánig várnom kell, hogy megtudjam minden rendben van-e a gyerekemmel.

Azt még fontolgatom, hogy a profnál fogok panaszt tenni, mert ez azért nagyon nem korrekt.

Bocs, hogy hosszú lettem

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok csajok!

Bocs hogy csak igy ismeretlenül, de lenne egy eladó babakocsim hátha érdekel valakit!!
Szerintem az egyik legjobb babakocsi.
Ha érdekel Tel.: 06 30 2951327.

Kép
Kép
Kép

Kép
fiona66

Gabka, nagyon sajnálom, hogy a várva várt esemény ilyen balul sült el! Azért ez egy csöppent pofátlanság és felelőtlenség volt, mert azért két percbe a pontos mérések nem igazán férnek bele, mégha tapasztalt orvosról is van szó!!!

Tuti, hogy manócskáddal minden rendben van, próbáld kibírni hétfőig! A hétvége legyen a pihenésé ill. a családodé!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Hááááát Gabka. Pont ezért döntöttünk úgy, hogy mi a 4 uh-t a praxisban csináltatjuk. Bizti nem nyugtat most meg, de nálunk időpont sincs. 2-3 óra a várakozási idő, és hasonló a vizsgálat, és a hozzáállás.
Nagyon sajnálom, remélem hétfőn olyan élményben lesz részed, ami feledteti ezt a napot.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé
mert látott a dokim 6 hetes :shock: uh-on egy foltot a fejében. ezt egészen a 8. hétig látták, de akkor már elmentem a Schöpf-Méreibe, és elindult a folyamat, bár az ottani doki a 9. héten nem látott semmit, de a biztonság kedvéért megcsinálták. akkor én már tudtam, hogy semmi baja, mert utánaolvastam, és írták, hogy 5-bő 4-szer felszívódnak az ilyen ciszták, úgyhogy én tudtam, hogy az én gyerekem túlélő típus, de azért megnyugtató volt. és nem mellékesen már 16 hetesen tudtam 100%-ra, hogy kislány!

na ezt még este írtam, csak lemerült a laptop...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gabka
nagyon sajnálom, ez tényleg felháborító!!! :x
hajrá 4D!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gabka
nagyon sajnálom, ez tényleg felháborító!!! :x
hajrá 4D!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca, gratula a kis lurkóhoz!!!

Gabka sok sikert a hétfői naphoz!!!

A torta nagyon sikeres volt! :-) Mindenkinek ajánlom, ez tényleg valami hihetetlenül finom.
anna**

Na sziasztok :lol:
Gabka, nagyon sajnálom, ami Veled történt, úgy látszik, én leszek a mai napra az ellenpólusod.
Először is, pocakfotó:
Kép Kép

Megjártam az uhu-t, először rossz helyen várakoztam, de aztán kinyitottam a szám (nem haltam bele, de majdnem), és szépen el lettem navigálva jó helyre :roll:
Amikor bementem, majdnem seggre ültem, egy sötét kis szoba, hiperszuper géppel, és már éppen mondani akartam, hogy valahogy láthatnám-e majd én is, amikor megláttam szemben a falon a HATALMAS lcd-képernyőt :lol: :lol: :lol:
Szóval mindent akkorának láttam, mintha a gyerekem elefántbébi lenne, és bizony többnek is mérte egy héttel a koránál.
Igaz, az első percekben a hasam felett beszélgettek valami nyűgös terhesről (majdnem én is az lettem), de aztán valahogy rám terelődött a szó, és jelentem...

KISFIÚ!!!

Úgyhogy kéretik színezni a táblában!
Neve meg akkor egyelőre legyen Döme, aztán majd jól kiharcolom, hogy tényleg :wink:

Hja, még a végére annyi, hogy a méhlepényben van egy 2.8cmX1.4cm-es cisztának tűnő valami, de azzal majd ráérek foglalkozni, ha a dokinő elsápad a leletet olvasva :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia Nemlajos!

Gratula a kisfiúhoz ! :-)

Kékül a táblázatunk.....
anna**

gratu Nemlajos a kis tököshöz :D:D:D kékül a tábla csajok :lol: :lol: :lol:

hát Gabka... az tuti hogy én sem tudtam volna se köpni se nyelni először.. de szemetek!!!! nem is az időpont.. mert 20 perc csúszás még elfogadott.. de ne akarjon már lerendezni egy 18 hetes genetikai ultrahangot 2 percben.... ez felháborító.. sztem is írj a prof-nak. hadd rúgja csak s..be a hp-t.

KépKép
KépKép
adryn

nemlajos gratulálok !!!:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Gabka: Nagyon sajnálom, remélem hétfőn röpködni fogsz a föld felett a boldogságtól!!! És egyébként akkor milyen értékeket írt a papírra, merthogy arra kell írnia egy-két dolgot!! Sztem is tegyél panaszt, igaz az orvosok nagyon védik egymást ....
Nemlajos: Juhhhhhhhhhhhhhhhéééééééééééééé :D :D :D :D :D :D :D Gratulálok!!! Tökös, amilyet szerettél volna!!! Ja és megint bejött a tippem :D!!! Megindult Neked is a pocakod!! :D
Tencsi: Igen, így már rémlik a ciszta :(, na az már tuttti biztos, hogy nem lesz ott vagy ha igen akkor is jóval, sokkal kisebb és nincs semmi de semmi baj!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?