Jó reggelt Csajok!
Ismét egy reggel, de már csak egyet kell kibírni!
Baba! százmillió szorítás!
Jól indul a reggel, a csini rózsaszín ingem jól összekakaóscsigáztam
- na kreáljon még valaki ilyen szót!
Tegnap kérdeztem az uram, hogy a következő babát mikortól kezdjük el próbálni készíteni - na jól állok ma fogalmazás terén. Persze ez még korai, de tervek vannak. Szeretnék gyorsan kettőt egymás után. Nem szeretnék egy-két évre munkába állni, úgy hogy tudom, hogy bármikor beeshet egy újabb baba. És nem szeretnék két évesen megvállni Marcelltől (mai gyes tarifa miatt). Ezért tegnap egyetértésben megbeszéltük, hogy ha a terveinket nem módosítja semmisem (egészség, teherbírás, anyagiak...), akkor Marcell egy éves kora után ismét próbálkozunk majd. Így lesz egy kicsi és egy kisebb gyerekünk. Követem Norma és Vörösbegy példáját. Így ha még belefér az álmaimba, akkor a hiteleink lejárta után 6-7 év múlva próbálkozhatnék még, ha úgy szeretném. Majd kiderül. Most minden esetre csak Marcellre koncentrálok! És már el sem tudom képzelni, hogy milyen lenne ha Marcell kislánynak készülne... Jaj, ő az én kisfiam!
De azért a 2008. május első vasárnapjanekem még mindig olyan távoli. Azt már felfogtam, hogy gyerekem lesz, de azt hogy én anya leszek
ez még mindig olyan hihetetlen. Ez egy olyan felelősség teljes státusz és a státuszokat nem adják csak úgy... azt ki szokták érdemelni. Nem lehetne, hogy előbb bizonyítsak, s aztán neveznek anyának? Tudom persze, hogy más szülni és más anyává válni... De gondolom az első gyerekes anyukák hasonló cipőben járnak - mármint a még hihetetlen és felfoghatatlan jövő miatt.
Nem tom ti hogy vagytok vele, de én most elég pozitív vagyok. Tenni vágyó és pozitív gondolkodású - nem lehet semmi baj, könnyű szülés lesz, mindenki egészséges lesz...
Ja Lafi! Nem izé... na... így írásban elég nehéz a hangsúlyok nélkül... szóval gondoltam, hogy nem azért írtál ilyen szorosan, mert nem akarsz, hisz válaszoltál... látszott a válaszon, hogy akarsz, de többre nem futja és nem bunkóságból vagy ilyesmi...
Nem bántottál meg és nem sértődtem meg. Sőt! Őrültem, hogy választ kaptam a kérdéseimre.
Na szép napot mindenkinek!