Sziasztok Lányok!
Ijesztgettek a kórházas témával kapcsolatban de rendesen... Nem tudom, hogy fenn tudok-e maradni, mert már most lecsukódik a szemem, de ugye ha elaludnék megírjátok, hogy mi volt.
Tudja valaki, hogy hol lehet utána nézni ki hova tartozik? Pl nekem a VIII.kerületbe van bejelentve az állandó lakcímem, mivel a VII.-ben lakom, tegnap oda bejelentkeztem, vagyis ez a tartózkodási helyem. Ha minden igaz a VII. kerület számít, nem? De akkor is melyik 3 kórház tartozik ide? OK a Péterfy, és a kettő másik????? Valaki segítsen!!!!
Én amúgy a MÁVba járok, 1 buszmegállóra van, de az már VI. kerület, most szülhetnék vajon ott?
Babzsák:
Te Péterfys vagy? Írj már kicsit a kórházról, lehet, hogy elmegyek a 4.-eire előadásra is. Ugyanis én egyenlőre nem a dokimhoz ragaszkodom, hanem a MÁV kórházhoz, mert eddig nagyon szimpi volt ott minden, viszont úgy gondoltam körülnézek a Péterfyben is, hátha mégis váltok...
Zsana:
tegnap nekem is ilyen éjszakám volt, amit meséltél, hajnalban félálomban voltam sokáig, és állandóan forgolódtam, a babó pedig boxolt...
De olyan enyhén, még nem fáj...