Új privát üzeneted érkezett!

Jah és Villő babának boldog névnapot :lol:

bellerreni
Eger

Bori! Vigasztalódj: 1:50ig vasaltam. 2:30kor kelt inni. Majd 6:50kor. Ittam egy kávét a csíkszem miatt,majd megláttam az órát: 4:50! :D

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Szia Bori! Én itt! Gyorsba főzök, aztán megyünk uszizni!

Csilla!
Nekünk GRACO utazóágyunk van, használtan vettük.
Most van valamilyen a Lidl-ben akciós, de ha nem akarsz No-name-et, akkor használd a babamagazinos kuponokat a brendonban. Ott van egy Hauck most akciós. 12 990,- kuponnal (anélkül 16 990,.).
Ja! Szúnyoghálót külön tudsz majd venni hozzá (nekünk is van).

És tessék:
http://www.brendon.hu/Products/List/biz ... %91_59/all

Gremese-mei-taiosok! Olyan irigy vagyok arra a kis övtáskára! Nekünk olyan nincs, pedig tök praktikus lenne! :( Brü-hü-hü! Liliputiék nem gyártanak ilyet és ugye az anyagok sem egyformák.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is vagyok. Mostanra sikerült rendesen végigolvasnom a termést.

Tegnap jöttünk haza a sör és csülökfesztiválról. Jó volt, csak Mazsola kicsit elfáradt. A Bikini koncert túl hangos volt, ezért a parkolóban etetés közben hallgattam. :D

Rengeteg szúnyog van lent Békéscsabán. Össze-vissza vagyok csipkedve. :evil:

Reagálni nagyon már nem tudok mire, mert nagyon sok mindent megválaszoltatok.

Utazóágy: nekünk L. Rossi van. Én szeretem nagyon. Van benne ez a megemelő is, hogy nem a legaljára kell rakni a gyereket. Nekem ez tetszik. Ismerőstől vettük használtan.

Foci vb: én is néző leszek, sőt még fogadok is. :wink:

Nagyon tetszik Nóri kendője és én is elkezdtem nézegetni és szerintem beszerzek egyet csak még nem tudom milyen legyen :D

Hozzátáplálásról én még nem gondolkodtam. Ha a tejcsi elég lesz 6 hónapig akkor én is csak utána szeretném elkezdeni. Anyuék mondogatják, hogy majd húslevessel kell kezdeni. Na, azt majd én eldöntöm. Bár a múltkor közölték, hogy nekem egyik rokonomék szalonnát adtak nekem 6 hónapos koromban. :shock: Nincs gyerekük gondolom nem nagyon értettek hozzám.

Itt is nagyon meleg van. Tegnap én is megtörölgettem nedves kendővel, meg pucérkodik is a lányka.

Na, valamelyik este megpróbáltam neki vizet adni este cici helyett. Nem jött be neki. Nem is volt hajlandó megszívni a cumisüveget. :?
Vendég

A kapart zsalonna házi füstöléssel kevésbé veszélyes a banánnál meg a citromnál... Tápláló és zsírdús. Régen sokan kapták! Sőt, dokinéni javaslatára Luca is kapott bio mangalicából sült császárhúst 8-9hósan. Ez csak szarul hangzik, de a hidrogénezett növényi olaj talán jobb?

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Jó reggelt!

Nálunk megfordult a világ egy kicsit. eddig nappal aludt sokat és éjjel (számomra gyakran) egyszer kelt. Most délután kezd egyre kevesebbet aludni, viszont éjszaka 10-f8-ig aludt :shock:

Reaga:
Juci: Én is gondolkodóba este a kutatásos izén. Csak Apját kell meggyőzni, mert mindig azt kérdezgeti, hogy MINEK??? Én meg röhögök rajta... Sztem érdekes dolog. Főleg, ha jutnak valami eredményre, akkor esetleg megküldik a tanulmányt vagy ilyesmi.

Szúnyogok:
Itt nincs, de félek mi lesz jövő héten... Após hegeszti éppen a szúnyoghálót, bár Zsuzsónál szerencsére van, a többit meg megoldjuk :D

Izzadósok: jövő hét közepétől enyhül az idő. Részemről ellennék egész nyáron 26 fokban ;)

Utazóágy: nekünk no name van. Anya vette a JYSK-ben. Számára a szempont az volt, hogy színes is legyen, mert az jó a gyereknek...

Ja, vasalni kéne, meg pakolni, meg mosni... hm... Asszem elcsoszogok és neki kezdek. Zapa n5kor jött haza. Picit elmentek sörözni. Aztán meg majd itt panaszkodik, hogy ő álmoooos. Pasik ;)

Szép napot!

Kép

Ági
agic83

Szalonna :D Én itt mindig tanulok valamit :D Hidrogénezett növényi izék meg mondjanak le!! Én, ha lehetne, csak vajat ennék, arról legalább tudjuk, hogy mi ;)

Ja és Csisza, sztem tök jó, hogy leírtad, Te hogyan csináltad a kajálást ezelőtt. Nekem annyira jót tesz a lelkemnek, hogy látom, hogy nem csak egy út vezet a célhoz!

Kép

Ági
agic83

Juci, Ági, milyen kutatás! nekem is küldjetek linket!!

boruska

Bori:
http://web.me.com/babakutato/babakutato ... 3%A1s.html

Ja és Minimanóban a kijáratnál lehet kapni fából készült dekorokat. Falra, lámpára, stb. szerelhetőek. Szted milyet láttam? Háp :D
http://www.minimano.hu/termekeink/babab ... kacsa.html

Kép

Ági
agic83

Waazzee, Nóri! Küldjél már egy linket erről a H betűs helyről ;) Asszem régebben, küldtél, de sajna nem lehet visszakeresni, mert felszámoltad Magad :D Beleszerettem a képekbe, valami gyönyörű! Talán jövőre megfűzöm Zapát, hogy menjünk el. Sztem akkor már Gizit is lehet vinni :D Nagyon drágaaa??? Mert Zapa szereti ocó ;)

Na, tényleg megyek dolgomra, mert magától nem lesz készen...

Kép

Ági
agic83

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Te Ági!

A kacsának (amit belinkeltél) milye kunkorodik a lába közt??? :lol::lol::lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ÖÖÖÖÖÖ :D Kinek mire áll a szeme ;)

Nem lehet elég korán kezdeni a nemi identitás kialakítását :D

Kép

Ági
agic83

Na jó reggelt!

Tök jó az az utazó ágy, a Lidlis,de én tegnap voltam és nem láttam...na mindegy apa úgyse akar venni,szerinte tök fölösleges...majd rájön ő is,hogy nem az,majd akkor veszünk...
Én ma akarom kipróbálni mit szól a vízhez cumisüvegből,apai nyomásra,majd meglátjuk. :? Sztem még mindig felesleges,csak jelezné,hogy hahó szomjas vagyok!!!Adjatok valamit!Nem?

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Reni, KOSZI aranyos vagy, maris vidaman indul a nap :D

Tegnap utra kelt a cuccunk...

Megyek pakolni, egy ora mulva jonnek lakast nezni.

Kép

Kép
editmk

Villőnek:
Kép
zuzmooo

Már én is kifigyeltem hét elején, hogy ma Villő lesz.
Boldog névnapot a kicsi lánynak! :)

Kattkat

Kép
kattkat

***Villő baba! Boldog névnapot! :) ***

Kép

Kép
koviki

Ági, Köszi a linket, meg a kacsatippet :) Kakti, hát igen, a kacsák ilyen pajzán állatok :)

Juci, elfelejtettem válaszolni, én úgy tervezem, hogy a találkozóhelyünktől nem messze 50 m-en belül letelepszünk, szóval hagyhattok a kocsiban dolgokat, ami nem akut kell.

boruska

Sok boldog első névnapot Villőnek!

erika87

Hazajöttünk a babausziból - Lili ájultan alszik. :)
Nagyon jól viselte, sőt, élvezte is. A második felében már gagyarászott (illetve heöeö-zött) is. :) Meg is dicsérte az oktató csajszi, hogy ilyen pici létére, meg első alkalommal nagyon jól bírta. :)
Szóval remélem, anyja lánya lesz! :)

Reni!
Végül miben maradtunk? Mekkora Zsubika? Mekkora cuccos kell neki? És hány garnitúra (2db/gar.)?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ja! Villőnek boldog névnapot!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Villő babának nagyon boldog névnapot!

Köszi mindenkinek az utazóágyas hozzászólásokat. Voltunk ma Lidlben az úszás után, de én balga nem mertem megvenni. Reggel indulás előtt ugyanis már nem néztem a fórumot és arra sem emlékeztem higy van-e hozzá matrac. Hülyeanyu. :lol:

Kakti, hogy tetszett Lilinek a babaúszás? Milánnak most is tetszett, csak utána visított, mert álmos volt. Az egész uszoda tőle zengett. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ügyes Lili!Miket csináltatok?Te is úszol/úsztál?

erika87

Kakti! Hát a méret elég változó :roll: attól függ, hogy mekkora. Van 62-es és 68 as bodynk meg ruhánk is. Gyártótól függ. De szerintem 68-as, max egy kicsit nagy lesz. Ha van többféle garnitúra is akkor két különböző garnitúra, ha csak egyféle van akkor egy. Nem tudok elég hálás lenni. Köszi köszi köszi köszi. :lol: Írd meg, hogy milyen számlára és mennyit fizessek és fizetem is. Előre is köszi.

Nekünk is Hauck utazóágy van, én 6000 Ft-ért vettem újonnan a Vaterán vagy a Teszveszen. Ki lehet fogni nagyon jókat.

Ebben a melegben de jó lenne egy kis babaúszás :roll:

bellerreni
Eger

Reni,az tök jó ár!Én eddig ennyiért újat nem találtam!Akkor még keresgélek!

erika87

Katica! Nálam a láncos szajré! :)

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Kicsit bejelentlezem én is. Strandon vagyunk, Barbusnak tetszik, fürdőpelus bevált. Még jó hogy hoztunk szúnyogriasztót, mert már megettek volna minket.

Villőnek boldog névnapot.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Alig tudtam visszaolvasni a termést, annyit irtatok, de ez igy jóóóóóóóó!

Villőnek boldogságos névnapot!

Ramóna hasról hátra fordul de ezzel az a baj, hogy kb. 20 perceket alszik mert ő a hátán nem tud. Éjszaka borzasztó volt rengetegszer kelt, hulla vagyok.

Iszonyat mennyi szúnyog van, engem összecsipkedtek pedig a szobákon az ablakon van szúnyogháló meg a nappaliba is egy ablakon meg az erkélyajtón de igy is betalálnak. A számat is megcsípte.
ramiolgi

Nóri, nálam meg a te szajréd! :)

Kép

Kép
koviki

Viki! Fogadd gleccserhűs, hallstatti hálámat érte! :) Ááá Kikában szívok a melegben! Viszont Punu kapott olyan aero sleep hordozóbetétet és überkirály! Kár h fekete volt csak!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Mi is tegnap vettünk egy olyan aero sleep betétet. :D
Itteni tapasztalatok alapján.
Vendég

Sőt, apának megmutattam a dechatlonban a Nóri féle sátrat és olyat is kaptam nyárra. :D
Vendég

Ja, Kakti látom már hogy közben írtál a babausziról, csak még nem láttam.

Ebben az aerosleep izében tényleg nem izzad?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

sziasztok!
Villonek boldog nevnapot!
Az itteni poklot Abel is nagyon nehezen viseli. Tegnap szinte egesz nap nem evett- szopizott, csak este, ennek megfeleloen ejszaka 4-szer kelt szopizni, es meg vagy 10-szer, amikor meg tudtam gyozni, hogy eleg a cumi, nem kell szopizni. Ma beszereztem nehany ujjatlan rugit, holnaptol mi is abban nyomulunk. Es megvettuk a keresztelo ruhat: egy kis feher ing lesz sotet nyakkendovel, hozza egy sotet vaszonnadrag.
Riado van...
geri79

Csilla! Máskor csurom víz a ruhája,most meg csont száraz... Ez elég meggyőző nekem! Csak ne lenne randa fekete! :) így jár az,aki türelmetlen!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Én meg a feketén gondolkoztam, aztán szürke lett belőle.
Vendég

Nóri, mennyibe kerül ez a betét a Kikában?
Én is szeretnék egyet, de mindenképp valami világosat, mert a hordozó is fekete... :?
Vendég

Nagyon szepen koszonjuk a nevnapi koszonteseket! Atadtam oket nagy puszik kisereteben :) .

Most ertunk haza a vasarlasbol. Jol elfaradtunk, de tudtam venni turot (az itt rikasag) igy megyek es csinalok turogombocot...hmmmmm...

Kép

Kép
editmk

szasztok

akit érdekel, uj képek iwiwen 8)

Edit

Kép
ézsóné

Edit!
Édes ez a Csanád! Akkora szemei vannak! Gyönyörű kiscsávó! :D Puszi neki!
(jól láttam, hogy apja ölében ül két képen is?)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: igen, tudod, mindent a foto kedvéért...kell a látszat

Edit

Kép
ézsóné

sziasztok.

Viky Barbus hany fokos vizben pancsizott :?: van kinti medencenk de nem mertem belevinni mert csak 28 fokos a vize.

kakti,miket csinaltatok a vizben :?: fokozatosan kell bevinni :?: valami gyakorlatokat kell csinalni :?:

geri mikor lesz a keresztelo :?: ,biztos nagyon szep lessz a kisfiad :wink:

az en lanyom egesz nap aludt,elnyomta a meleg,ra ilyen hatasal van.
most viszont lathatoan szenved,aludni akar de nem bir.

Kép
monyo83

monyo: A gyerek medence 30 fokos volt, de igazából csak a lábacskáját tettem bele, meg vagy kétszer belemerítettem mellig.
vicky79
Budapest III. kerület

nem lepodott meg a sok viztol :?:

Kép
monyo83

Náluk is alvás volt a meleg miatt. Én úgy örültem neki. :roll: Sírás nélkül aludt 1-2 órákat.

Lányok, nálatok miben alszik este a csemete?

Diagnosztizálnátok nekem? Lilien hátán/derekán a pelenka tetejének a magasságában található egy tenyérnyi (Lilien tenyérnyi) piros folt benne pici pattanásszerű pöttyökkel. Ez mi lehet? :shock:

Mi ezt az aero sleepes micsodát 5500 Ft-ért vettük a Brendonban.
Vendég

Csajok! Vn még valakinek akinek izzad a baby? Nekem Kornél nagyon durván izzad. Főleg cicizésnél gyöngyödzik a homloka meg az alkarja. Zsolti is ilyen. :roll: Kell ezel valamit csinálni vagy kellene aggódnom? Úgy értem több víz vagy ilyesmi.

Megyek pancsizni.

Joccakát

bellerreni
Eger

Kismaki,lehet melegkiutes,ha holnapra halvanyul vagy elmulik akkor az az.
nekunk is van,hol kijon hol elmulik,nekunk is a hatan ahol a pelus dereka van.
Noci ma ataludta az egsz napot,viszont most jatszik apaval.

Kép
monyo83

Edit:
már kezdtem azt hinni, hogy elindultatok valami pozitív irányba... sajnálom... :(

Monyo:
szárazföldi „bemelegítéssel” kezdődik, aztán tusolás, aztán be a medencébe, és ott mindenféle gyakorlatokat végzünk - közben énekelünk meg mondókázunk. De a fentin kívül nincs fokozatosság. Annyi volt, hogy már úgy egy-két hete elkezdtük fokonként hűteni a fürdővizet, hogy ne legyen Lilinek szokatlan a medence hőfoka (ami úgy 30-32°C közt van). Így már pár napja kb. 33-34°C-os vízben fürcsizik a csajszi. Ez ebben a melegben nap közben is kifejezetten kellemes neki.

Kismaki:
Lili szobájában napról napra melegebb van (ma 26-27°). Ma este egy rövidujjú-rövidszáras rugi (napozó) van a csajon a pelenkán kívül (kicsit még nagy rá, így a felkarja közepéig és kb. a combja közepéig ér). Egy tetrával takartam csak be. Később még benézek hőfok miatt. (Amúgy adtam rá egy hálózsákot is, de nagyon melege volt benne, még sírt is - ahogy levettem, megnyugodott.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nekem nem nagyon alszik ebben a melegben napközben, max fél órákat...

Most viszont ki van ütve, alszik, nekem még dolgoznom kell :(

Lementünk fél 8kor sétálni, hogy már nincs olyan meleg, de annyi szúnyog volt, és Berci is nyűgösködött, úgyhogy feljöttünk

Ha már megcsípte a szúnyog, mit lehet csinálni a csípéssel?

Viszont együtt fürödtünk, nagyon élvezte:)

Na, megyek, aludni is kéne még ma...

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?