Új privát üzeneted érkezett!

A gyerekből nem sok látszik, mert itt is tömi magába a szakálkáját :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Hűteni nem hűti konkrétan, de a két szoba között így is ég és föld a különbség!

dalika

Zsuzsa- nagyon szepek vagytok!
En meg azert logok itt a neten, mert nagyon nyugi, es itt kell bent uljek vele- jobban modva alljak es tancoljak- mondjuk azert egy kis porszivozassal fuszereztuk...meg mindent locsogosra felmostam, hatha javit a levegon.
geri79

Az embőc kitalálta, hogy kössünk jégakkut a ventillátor elé és kész is a léghűtő :shock: Szerintetek? Néha olyan kis dilis tud lenni :lol: de én így szeretem :roll:

bellerreni
Eger

Na LÁnyok!
Végigolvastam a délelőtti termést! :) Laza fél órámba telt! :lol:
Nálunk nincs 30 fok a lakásban, csak 25-26. De ma voltunk a kutyákkal kozmetikában (vagyis elvittük őket, meg értük mentünk), és Lilinek is nagyon melege volt. Megmondom őszintén, én simán lefürdetem 34-35 fokos vízben. Az elmúlt 3-4 napban minden nap megfürdettem délben IS. Persze ilyenkor nem macerálom a fürdetővel, csak „hűsöl” kicsit, meg felfrissül. Utána kis pucérkodás, tiszta pelus, vékony kis body, és tök jót alszik.
Lili ilyenben nyomul mostanság (bár a blogon is látható):
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Tök jó ez a kis rucóka. Hol lehet ilyet kapni, mert én csak olyat tudtam neki venni, mint az atlettatrikóóó :lol: Fehér vastag pántos.

bellerreni
Eger

Hát izé! Én 2009!!!! januárt írtam! :oops: Mert Csanád 8,5kg és egy soványka 1éves is annyi kb. :oops: És persze pont Editet akartam bevédeni, de látszik ezt is szarul csinálom!!!!!! :oops: :oops: :oops: De most meglepetésként nem törlöm magam, jó? :roll: :D

Tudom, tudom, tudom. Pont most írtam, hogy ne ítélkezzünk senki felett! DE! (kibebaszott nagy pofám nem bír magával...)
Szóval Viki! A gyümölcslé nem innivaló, hanem ÉTEL egy ekkora gyereknek. Sőt, nagyobbnak is. A bölcsiben tízóraira kapják.
- elveszi az étvágyat
- cukros (még ha gyümölcscukros is)
- árt a fogaknak (annak is, ami még nem nőtt ki)
- iszonyúan rá lehet szokni és ha most azt kap Barbus, ne csodálkozz, ha SOHA nem fog vizet inni, és csak a Kubu lesz jó neki

Nem folyadékpótlásként kell alkalmazni. Arra csakis a víz való. Nem a gyümilevet kifogásolom.Sőt, annak a babának, aki nehezebben kakil, gyümölcspép helyett frissen facsart, ROSTOS leveket szoktak adni.
Amit a boltban veszel üvegben csak kétes vitamin tartalmú hőkezelt lötty.
Nem mindenáron kell beletuszkolni a folyadékot. Luc full tápos volt és fél éves koráig a napi bevitt folyadékmennyiség nem érte el a fél decit sem. Később sportkupakos Jana üvegből kapott vizet.
Egyébként a tápszer is tartalmaz vizet. Méghozzá elég sokat. De a hozzátáplált babáknak valóban van szüksége plusz folyadékra. De az semmiképp ne legyen gyümölcslé. Akkor inkább tea, vagy bármi. De a gyümölcslé értéktelen, haszontalan cucc! :roll:

http://www.babaszoba.hu/articles/Gyumol ... F-44C141CD

Itt a cikkban is az van, hogy testsúlykg-ként 10ml. És hogy minél előbb át kell szoktatni a pépre! :oops:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Zsuzsa,nagyon szép a kendőtök nekem is nagyon tetszik!!!Persze a lakója is nagyon aranyos! :D

Lili nagyon kis trendi,a rózsaszín spagettipántosban,édes kislány(én is akarok kislányt!!!!!!)! :D
Zsombinak sincs ujjatlan bodyja,csak egy napozója ujjatlan,de én sem nagyon láttam sehol...bár még nem is kerestem úgy igazán.

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Sziasztok,

Zsizell, Villo velunk alszik a nagy agyban, tudom, hogy lassan at kellene szoktatnom az agyikojaba (ami mar csak otthon fog megtortenni, mert epp ma viszik el a szallitok) de en is attol tarok hogy fogok majd aludni nelkule :oops: .

Nem semmi milyen meleg van otthon, mar elore felek Villo hogy fogja viselni, itt nincs valami nagy meleg, de meg igy is be tud izzadni a babakocsiban.

Naptej, nekunk Granier 50+-os van, eddig bevalt.

Boruska, hugom Dorisz, es hallottuk sokszor, hogy de hat az kutyanev... A lanyom nevere meg sokan azt hiszik, hogy fiu nev, en meg nem ertem miert.

Blanka nagyon tunderi, es milyen sok haja van! Villonek alig van valami a feje tetejen, am ivan az meg raadasul voros, igy meg ritkabbank tunik.

Edit, Villo sem szokott sokat aludni nap kozben, de mostanaban alszik tobbszor is, szerintem novekedesi ugras, mert nyulik mint a gomba. Mehetek is vasarolni neki uj rugikat, ezeket mar majdnem kinotte, es ami a legfurabb, hogy mintha a talpa none a leggyorasbban, komolyan tok nagy laba van... O ugye 47 cm-rel szuletett, ahhoz kepest jol megnyult mar.

Kép

Kép
editmk

Megcsináltam a blogot :D Mivel meghívásos, küldtem Nektek is meghívót a gmailre. Ha esetleg kíváncsiak vagytok rá, ott be tudtok lépni.

dalika

Editmk!

Nektek mondták a Vilikét, ugye!? Pfff! :shock: Olyan hülyék az emberek.... :roll:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri, én vettem a 2009-es poénodat, szerintem lassan mi is átpályázhatunk oda a 8 kg-val. Mondtam is embernek valamelyik nap, hogy ő talán egy évesen volt ennyi. Tényleg, elő is keresem a súlynaplóját. (Beniét még mindig nem találtam meg, jól elraktam, basszus. :oops: )

Milán is egy szál bodyban van egész nap, élvezi marhára. Tegnap délelőtt pelus nélkül is volt egy kicsit, jól hónaljon is pisilt. :lol:
Ha melege van, szinte azonnal pöttyös lesz a kis nyaka, de szerencsére hamar elmúlik.
Reni, redőnyötök sincs?

Én egyetértek Nórival és Zuzmoo-val, akkor kezdünk bármi kaját, gyümölcsöt adni, ha elérte a féléves kort. Addig tutira nem, mondhat nekem bármit a gyerekorvos. És mondom ezt úgy, hogy az előző gyerekem 3 hónapos korától főzeléket is kapott. (Akkor az volt a trendi.) Baromi sok pepecselés van vele, illetve jóval büdibb a kaki is. Én még nem vágyom rá, örülök hogy simán beszagolok a sz@ros pelusba, mégsem ájulok el. :lol:

Nóri, a Bosch MU4255 jó, ugye? A múltkor biztos átsiklottál a kérdés felett.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

sziasztok
víz kontra gyümölcslé:csak saját példa:
Mirci bekanalaz naponta kb ...ööööhhhmmm ...hát kb..10 kanál almalevet(én facsarom) attól nem éhes egész délelőtt ugyhogy az tényleg tömi..
reggel tejet kap. azonkívül tápot és ebben a nagy melegben alig egy deci vizet iszik de van hogy csak felet...

az a baj a hozzátáp témával hogy még így is nagy köztünk a szórás, mert van aki most mult 3 hós, de van aki már 4 és fél
én is csak kapkodom a fejem, hogy ki mit ad..
saját példa:én minden nap adom az általam zöldségesben kiválaszott de nem bio(a védőnő azt mondta nem kell bio, mert akkor ha oviba kap egy nembio almát az kikészíti...)almalevet
ez megy 3 hete és tök oké minden, de jöhetne a következő lépés..
vagy még nem kell??
én ugy érzem-látom hogy jól elvagyunk így egy tej, egy alma és 3 táp kajával(alma után nem hajlandó rá tápot enni, se teát inni)
de mindenki erölteti h. adjak már mást...

meleg:
saját példa
höööö hát jó meleg van :D :D
napi 2 sima(nem nagyvizes) fürdés a kertben hangyák minden mennyiségben, szúnyogokat kergetem, de jól elvagyunk
((ja az árvíztől a pangó vizektől kva sok szunyog lesz))
tiszta piros a bőre a melegtől
meg ahogy pucéran hurcolom látszik az ujjlenyomatom, mintha verném szegényt
mennem kell......
üdv az ujaknak

zsó
Kép
pcd1985

Dalika, szuper a blog! Csak beleolvastam de nagyon csini.

Nori, jaja ismeros kerdezte, es o raadasul tudta is, hogy lany :shock:

A hintoport el is fejtettem, en csak a babom nyakat hintoporozom, azt viszont ugy, hogy egy ful tisztito palcikanas doboznaka tetjebe szortam hintoport, es az ujjamat belemartva kenem a nyakara, igy nem megy sem a szemebe sem a szajaba.

Kép

Kép
editmk

Csilla!
Igen, a BOSCH cucc jó! Anyámnak is az van! :) (Nekem csak egy ragyavert Moulinex :lol:)

Hát akkor elárulom a titkot!
Ami a képen van body, azt kaptuk (három színben: rózsaszín, halványlila és halványzöld). De az AUCHAN-ban vettünk a héten 2x2db hasonlót. 2 db egy vállfán 800 Ft! Szóval ha van Auchan a közelben, akkor futás! :)

Reni!
Mivel úgy tudom, felétek nincs, ha gondolod, mondd meg a méretet és veszek nektek fiús színekben (azok kékes-zöldesek inkább) és postán elküldöm! Mit szólsz? :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

viki: Nem törvényszerű szerintem a hozzátáplálás, de nem hiszem hogy érdemes tovább várni. Én akkor is adtam volna Barbusnak 6 hónaposan kajcsit, ha anyatejes lett volna. Így hamarabb kezdtük hogy a kaki helyzet rendeződjön.

zuzmoo: Mikortól lehet/kell háton hordozni inkább a kicsiket?

reni: Én holnap akarok strandra menni a gyerekkel, de vettem kis medencét, lehet hogy csak abba teszek vizet.

kakti: Ilyesmink nekünk is van. Nagyon édes benne Lili.

nóri: Tudom, azért is nem adom neki csak úgy. A kaját egészítem ki vele, jó sok víz vagy tea van benne. Megmondom őszintén nem örültem neki mikor az apja adott neki, mert tudtam hogy rászokik. (Naná, majd nem.) Csak nem főzött teát és szomjas volt a gyerek, hát odaadta azt ami a hippes csomagban volt. De már mindegy, ez van. Szerintem sem csúszna már neki a víz vagy az ízetlen tea. Függő lett. Próbálom mindig kicsit kevesebb lével és több vízzel, hátha leszokik róla. Talán ezért eszik a tápból is kevesebbet. Ez a 10 ml egyszerre vagy egész nap? Mert ennyit egyszerre behúz. És nálunk nem kaja helyett megy, hanem mellette. Lét csak pár napig kapott csak, nem is kellett neki nagyon.

Úszópelus: mekkorát vegyek? Mert Barbus nem vastag dongájú, de hosszú (már ahogy a ruháin észreveszem). Szóval simából 3-ast hord mert ez ér eléggé fel, de ez a combján lazább. Az úszópelusnál meg ez nem a legjobb. Szorítson inkább egy kicsit, vagy akkor sincs gond ha a nagyobbat húzom meg a megfelelő méretre. A moshatót meg csak simán ráadom és utána ki lehet mosni, vagy az úszóra adom. Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de elképzelésem sincs hogy működik.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Mi úszópelust a DM-est vettük, az XS-es méretben (asszem az is 9 kilóig van!). Holnap kezdjük a babaúszást! Jipíííííííííííííííííííííííííí! :lol:

Bori és Vicky: a melltartó esélytelen szerintem. Megmértem magam, ki van zárva, hogy a 90-es körbeérjen. :? Szóval miattam ne cipeljétek (bár nem nagy súly, de sok kicsi sokra megy).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zuzmooo!
Bendét frankón háton is hordozod már vagy csak a kép kedvéért.
Én még valahogy nem tudom elképzelni, hogy hátra kössem D.-t Megőrülnék, hogy nem látom. Pl elficcen a sapi a fején én meg nem veszem észre és megég, meg ilyen rémképeim vannak.

Geri!
Jó, hogy nem nyelte le és öklendezte vissza.
Állatvilágban van rá példa bőven. :wink:

Blanka névről jut eszembe, hogy ismerősék a pocaklakójuknak keresgélték a fiú és lány neveket és meg is egyeztek Sándor és Blanka nevekben. Sokáig nem mutatta meg a lábaközét a picuri, ezért a két névből összevonva, némileg módosítva, hogy értelme is legyen lett a Sablonka. :lol:

Én is kínáltam ma vízzel Csibészkét és jobban fintorgott, mint a Konakiontól. Helyesbítek. A Konakiontól nem fintorog, a víztől igen.

Tescoban vettem 3 darabos atlétabodyt. Aranyos dínók vannak rajtuk. Most is abban parádézik.
Nem tudok képet rakni, nincs itt a kábel.

Lili nagyon csajos a rózsaszín trikóban.

Kattkat

Kép
kattkat

Ja!
Ma megyek a homeopátiás előadásra. Majd beszámolok róla. Engem pl. nagyon érdekel, hogy a dokink mit javasol, mik azok a cuccok, amik mindenképp legyenek itthon kisgyerek mellett. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszönjük a dicsiket! Szerintem is csodaszép! :lol:
Ujjatlan body? tescoban is lehet venni ujjatlanokat, azt hiszem 2db 1190ft.. múlt héten láttam. De Blankának van vagy 8ujjatlan 68-asa meg vagy 10rövid ujju, a hosszúból meg vagy 20. :shock: A hosszúakat kaptam, a többit vettem..lehetett volna fordítva! :lol:

Kép
Kép
ronci

Még jó, hogy utólag olvasom mit írt kattkat! tényleg 3db-os volt a body csomag.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Kakti! Ha nem megerőltető akkor nagyon megköszönném :roll: Megmondod milyen számlára fizessek be és mennyit és már fizetem is. :lol: Óóóóó, de jó nagyon köszönöm.

A homeo engem is érdekelne. Azt is megköszönöm :wink:

A szemem jobban van köszike. Már csak néha viszket, nem tom mi lelte :shock:

A háti hordozás engem is érdekelne, de azt hiszem csak 6 hós kortól ajánlják. De lehet rosszul tudom. :oops: Én most az oldalamra akarom majd felkötni. Az nekem úgy tetszik :roll: Tudom hosszútávon nem a legjobb a hordozónak, de egy próbát megér :P

A drágám a kiságyban dumál a haveroknak és mindenáron le akarja tépni őket. :lol: Közben meg megy a Halász Judit.

Jah jut eszembe. Valakinek csinálja még azt a kölkec, hogy addig nyúlkál a torkára még el nem kezd öklendezni majd vigyorgás közepett kezdi elörről? :shock: Nálunk most ez a trendi.

bellerreni
Eger

Reni,nálunk is ez a trendi!Váltott kézzel és ujjal csinálja,mikor melyik tetszik. :D

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Reni! Blanka meg is tudja hánytatni magát!!! de sokszor dugja le öklendezésig a kezét!

Kép
Kép
ronci

Ronci:
Blanka kicsit korán kezdi a bulímiát, nem? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kezdődik a foci vb! Nézi valaki?

Erusverus, mindig akarom írni, hogy a Gyermekek magzati kor szerint, 1010-es babák topikban van egy lány aki Szegeden lakik! :)

Én abba a topikba írtam először tavaly ősszel.Nem vagyunk ott sokan kb. hatan vagyunk fixen és még vannak akik jönnek mennek..
Velük is mindig szervezzük a talit, de még nem jött össze. Arra gondoltam, hogy hívnám őket a hétfői talira ha titeket nem zavarna????:oops: :roll:
Vendég

Kakti, köszi a Bosch-os választ! :lol:

Nálunk néhány napja működésbe lépett a vízszintjelzővel összekötött sziréna. :lol:
Öklendezés Milánnál is nyerő szórakozás. :roll:

Viki, úszópelust nem tudod megszorítani, mert körbegumis, nem tépőzáras. Nekünk az S-es Libero még kicsit nagy, pedig 7 kg-tól van, a combjánál mégis laza. Lehet hogy beruházok egy moshatóra mégis, a vízben talán jobban érdekli minden más a kakilásnál.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

NÓRI!!!
Plagizálom az ötletedet: bekapcsoltam a Bebe tévét Lilinek (amit amúgy utálok), és kb. 2 perc alatt levágtam a körmöcskéit! Teljesen lekötötte az a bárgyú zene meg a színes képek! Észre sem vette, miben mesterkedem! :) Köszi!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Funky, én kénytelen leszek nézni, mert apa ugye nagy focifan. Bár a színvonalas játékot akár szívesen is nézem. (Csak az a baj, hogy még meccs alatt is kapcsolgat...)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!
Azért mondják, hogy előfordulhat kakilás, mert a vízben (egy idő után) elengedik magukat, elernyednek az izmok, aztán huss, a kaki máris kint van! :)

Funky:
Ne haragudj, hogy ezt írom, és nem tudom, a többiek is egyet értenek-e velem, vagy sem, de alapvetően szerintem ne hívj erre a talira vadidegeneket, akikről rajtad kívül senki semmit nem tud. Biztos aranyosak, de (hangsúlyozom: SZERINTEM) az sem jó, ha túl sokan vagyunk! Egyelőre elég, ha mi, a saját topikunkon belül ismerkedünk. :) Szóval azért ez ne törjön le, én nagyon szívesen találkozom mindenkivel, akivel ITT írogatunk! Szóval GYERTEK BAZSUVAL!
Többiek? Ti mit gondoltok erről?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni: Levente itthon egy szál pelenkában nomul az elmúlt pár napban és én is textilpelussal legyezgetem ha nagyon nyügis és akkor lenyugszik. Emellett egy kis nedves kézzel megsimogatom, látszik ahogy tiszta libabőrös lesz, de tetszik neki :)
öklendezés: nálunk is megy :)

zuzmooo:most pampersben nyomulunk mert az volt itthon és megállapítottam, hogy a pampers sleep&play nem jó annyira, de az active baby az jó kis rugalmas, ráadásul a tescoban most lesz akciós a 4-es méret , lehet hogy kellene venni belőle betárazni későbbre.
Bende nagyon szép az indigóban. Mi lett azzal a mustársárgával amit szerettél volna?

ronci: Blanka nagyon kis huncutul mosolyog.

Kakti: Lili nagyon szép ebben a kis spagettipántosban. (helyesbítek: ebben IS nagyon szép ) :)

funky: attól tartok a foci vb-t én nézni fogom, mert nekünk ez a tv van, vagy nézhetem a lányoknál a minimaxot :)

hozzátápi: mentségemre legyen mondva, hogy ha nem ez lenne a helyzet Levivel akkor még én is várnék vele, de végtére is már kedden 5 hónapos, úgyhogy kénytelen vagyok megfogadni a doktornő tanácsát ha nem akarom még hónapokon keresztül gyógyszerezni a gyereket (eddig 1 hónap se volt amikor ne kellett volna szedni valamilyen gyógyszert) :oops:
stephie

Kakti, ezt még nem hallottam, de nem lettem nyugodtabb. :lol:
Én igazából csak azért nem tudom hogy akarok-e moshatót, mert hogy mosom ki belőle a kakit? (Azt Beninél is mindig utáltam a textilpelusból. :oops: )

Kíváncsi vagyok, Lilinek hogy fog tetszeni a babaúszás. Mi is holnap megyünk, csak mi már másodszor. :)
Ja, és muszáj a nagykádban fürdeni, mert minden este úszott a szoba, és már a kád is kicsi. Akarok venni babatartót vagy mi a szöszt, mert tartani a 8 kg-t meg leszakad a kezem. Abban meg egy kicsit tovább pancsizhatna. Szerintetek érdemes még neki? Belefér?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti, én is már napok óta azon gondolkozom, hogy jó vagy nem.. aztán gondoltam, ha már ennyi új jön, akkor lehet hogy nem lenne gond, végiül is csak hárman pestiek. Meg már úgy találkoztam volna velük is ha már úgy is Pesten vagyunk. :oops: De teljesen megértem, ha így gondolod, azért is akartalak megkérdezni titeket.
Vendég

Ja, jó hogy írod Anita a Pamperst. Az Active Baby nekünk is bejön. Úgy kaptunk egy 100-as csomagot, legközelebb viszont a Huggies-t is ki akarom próbálni. A popsitörlője olyan jó illatú, én meg "szagmániás" vagyok. (Kímélő is, meg miegymás.)
A Ti hozzátápitok szerintem külön kategória, úgyhogy emiatt ne fájjon a fejed.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bazsu hasról hátra fordult! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pont láttam! :lol: Tök véletlen, kicsit megbillent, az oldalára huppant onnan meg eldőlt.... :lol: :lol:
Vendég

Help me! Nagyon megtetszett az a karikasor, amit Kakti vett (és a képen is látható), de nálunk a soroksári Brendonban nincs. Hétfői talisok közül nem jár valaki a hétvégén egy másik ilyen boltban? Hálám üldözné, ha megvenné nekünk, a talin meg kifizetném. :roll: :oops:
ktc

Dalika!
Szép a blogod!

Kattkat

Kép
kattkat

Fogdoki-Geri!
Szerinted nem korai egy ilyen?
http://www.mambaby.com/index.php?StoryI ... ductID=159

Kaptunk egyet, nekem nagyon tetszik. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rencsi!

Javasolnám a nagyanyámféle parasztpárásító rendszert:
ajtóra, ablakra, bárhova kiakaszt egy jéghideg vízben áztatott lepedőt, takarót, bármit. Ha átmelegszik, újra bevizezi hideggel. Szobaborogatás! :lol: És nagyon jól hűt. Ha parketta van alatta, akkor tegyél egy száraz törölközőt alá!

Aszongyák az okosok, az optimális csoportlétszám 12! És lévén, hogy sok új lesz a talin, meg olyanok is jönnek, akik eddig nem (irgumburgum) így maradnék szűk családi körben, ha lehet!!!!

Hozok pár ruhát, amiből lehet mazsolázni. Ami nekünk nem kell, mert túl sok van. Na nem sok, meg a hajpánt és a hozzá való polo Lilinek lesz, de egy pár rujjú body meg ilyenek vannak, amiket nem tok ráadni!
Hord még vki 62-es ruhát egyáltalán? :roll:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Hahó!

Na, fodrondásztól is megjöttem, van melírom, Berci üvölt...

Most neki kéne még állnom dolgozni, jövő hétre kell vmi, juj, de nincs kedvem, meg agyam sem, elpárolgott mind...

Funky, ha nem baj, akkor sztem is inkább erről a topicról jöjjön mindenki, elég szép számmal leszünk így is.

Kakti: én is akarok ilyen műanyag láncot, meg is néztem a Brendon honlapján, de nem találtam... :( Mennyi volt? Megvetetem a leendő keresztszülőkkel! Az Árkásban lehet kapni szted?

Kéz: olvastam, hogy semmilyen életkorban nem tudja az ember a saját öklét bekapni. Hát, Berci is dolgozik rajta, hogy empirikus úton cáfolja ezt az elméletet :)

boruska

Okok! Értem én!

Én is rákerestem a karikákra. Ez az?
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... 1&pageno=2
Vendég

Sziasztok.

Help :!: lanyos anyukak,volt valakinel olyan hogy a kisajkak osszenottek :?: a vedonom azt mondta ne nyuljak hozza sosem,de hallottam olyat hogy valakinek osszenot,megneztem...Nocinak egy reszen ossze van nove,kivagyok...felek hogy szetfeszitik neki.

bellereni,mi tavaly ugy csinaltuk hogy 2literes uvegbe lefagyasztottuk a vizet,aztan ventilator ele szek,arra talca uveg ratesz es fujattuk ventilatorral,tok jol mukodott,hutotte a levegot.

vicky neked a tejpep nem fogta meg Barbara hasat :?: Nocinak szerintem attol volt kemenyebb,amiota nem adom azota jobb a helyzet.
Mi adunk neki vizet,elfogadja.

Kép
monyo83

Monyo! Csak nem Sudocreme-t használsz, mert azt hallottam, hogy attól volt olyan akinek összenőtt. De hogy mit kell vele csinálni aztat nem tom :roll:

Köszönöm a szobahűtős hsz-eket. Mindet ki fogom próbálni :lol:

Felébredt a ded, menek.

bellerreni
Eger

bellereni,nem hasznalunk sudokremet,egy hamositot hasznaltunk pelenkakiutesre a dokino javaslatara de sosem kentem neki ott benn.

Kép
monyo83

funky, igen, ezt kerestem!!!

boruska

Újra itt. :)

Délután megstrandoltattam Botit itt a nappaliban a kiskádjában. :) Szerintem tetszett neki, bár kicsit meglepődött, hogy ilyenkor és nem a szobában locsizott. Aztán futólépésben elsétáltunk a gyógyszertárba és a boltba. Méregtelenítésre kiváló most az idő, nem gondoljátok?! :?

Reni, a szobaborogatást, amit Nóri is írt, azt mi is csináltuk még a koleszban a nyári vizsgaidőszakban. Egész jó, főleg, ha egy kicsit fúj a szél. ;)
Boti is lenyúl a torkába, és öklendezik meg köhög, de őt sem zavarja... :) Ráadásul sokszor úgy próbál gagyarászni is.

Funky, köszi az infót a szegedi anyukáról! 8) ;) Ügyes a kis Bazsu! :)

Kattkat, Boti is pont abban a dinós szerkóban van, amit írtál. (szerintem) Próbáltam feltölteni róla egy képet, de valamiért nem műkszik...

No, mindjárt megint fürdünk! :)

Kép
erusverus

Úgy látszik, hogy megfejeljük a meleget egy fogzással. Tegnap óta folyamatos üzemmódban sír. Ráadásul nappal kb 5 perceket alszik, ettől csupa piros a szeme, mint aki kb két éjjelt is a dizsiben töltötte. :( És nyíg.

Ja bealszik ám, cicin. De amint leteszem csipák nyílnak arc torzul...

Most végre elaludt. Mei-taiban. :shock: Nem merem letenni, hogy legalább egy órát aludjon.

Zuzmoo: jók vagytok háton. Én is próbálgattam, de amíg bírom elöl, addig inkább ölelgetem. Bár Bulcsú nagyon élvezte a hátamon az életet.

Reni: hasonló Nórihoz:
1, ragadd meg az alkalmat és a szobában teregess
2, én jeget teszek a radiátor párologtatójába (vizes edény)
3, hidegpárásító.

Khm, Bulcsúnak az orra begyulladt a szülés után (mert ugye le kellett szívni a váladékot :? ) és nem volt hajlandó szopizni, ami így megérthető. Elvitte a csecsemős, hogy párásít neki. Megyek megnézem a csodapárásítót, amiért nem lehet velem a gyermekem. Azt hittem kiugrok a 7.ről. A csodapárásító nem más volt, mint egy vizes textilpelenka a kiságya fölé teregetve!!! :shock: :shock: :shock: Azért nem adták vissza, mert megfigyelik, meg a párásító miatt. Mondtam nekik, hogy nekem csak egy gyerekre kell figyelnem, én is meg tudom figyelni, és ha megszánnak egy textilpelenkával én is be tudom vizezni és felteríteni. Fél napomba telt mire meggyőztem őket, hogy alkalmas vagyok a fenti feladatok ellátására.

Szal vizes textilpelus...

zarja

Uhh, Reni, a Sudocrem-től összenőtt??? Már lehet, hogy meséltem: nekem a nődoki javasolta, hogy kenegessem magam ott lent Sudocrem-mel... Akkor most féljek? :) Na jó, én nem hiszem, hogy ettől összenőne, még egy babának sem. Legalábbis, akkor csak betiltanák, nem?!

Kép
erusverus

monyo: nekünk a hüvelybemenete forrt össze a nagylányomnak. Először kaptunk rá Ovestine krémet aztán a kontrollon egy másik orvos volt, teljesen kiakadt, hogy hormontartalmú dolgot írtak az akkor 2 éves gyereknek, és mondta, hogy a lehető legjobb az
A-vitamin olaj. Azzal kenegettük és szépen kinyílt
stephie

erusverus,pedig letezik,sajnos.nem csak a sudokremtol hanem mas hamositotol is.

Kép
monyo83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?