jó reggelt! (Üdv az újabb topiklakóknak
Tegnap nagy nehezen elolvastam mindent és elkezdtem válaszolni aztán elment az utcában az áram
néhány komment:
ovis nemi téma: Eszter idejében volt az oviban egy olyan csoport ahol a gondozónéni nem engedte, hogy a gyerekek másképp aludjanak,mint hanyatt fekve, mindkét kéz a takaró tetején, mert félt, hogy alvás közben magukhoz nyúlnak a kicsik
kattkat: napernyő helyett én tetrát teszek a babakocsi tetejére, jól letakarja, járja a szellő, baba nézelődik
dalika:: nagyon jó a kádas kép
irigy -irigy
zsizell: gratula az átforduláshoz:)
Nóri:a lányok minden lehetséges opciót felsoroltak a MT pánttal, inkább azt mondd el, milyen színek jöhetnek számításba
zamionpálma a kedvencem, sok van belőle a lakásban
McLeod lányait imádom ( a letöltős oldalon az is rajta van
naptej épp tegnap vettem vichy 50+spray-t 200ml 4000Ft akciósan. én előbb kézre fújok, onnan viszem fel a gyerekek bőrére
kedvenc pasijaim tiniként Bery Ary (szerelem első vérig) Johnny Depp, Tom Cruise, azóta Nicolas Cage,Harrison Ford, Josh Hartnett
Leviről orvosi téma: tegnap voltunk kontrolon, gyógyszer mellet javultak a véreredmények, de sajnos igaz a hír, túl zsíros a tej, doktornő javasolta hogy napi 3x szopi, 3x főzelék hússal, 1x gyümölcs
Hát dobtam egy hátast, hogy aki semmit nem evett eddig, most érdekes lesz ráállni. Korábbi tapasztalatból merítva vettem egy vilmoskörte desszertet és rájöttem, hogy alulértékeltem a gyerekem
Volt vagy 2 finnyogás aztán már röhögve kapkodott a kanál után, tátotta a száját mint valami kis kacsa és dühöngött, hogy elsőre, csak a bébidesszert negyedét adtam
Hát az van. Eddig még allergiás reakció nincs, kaki is volt
Esztert szerencsére még nem műtik, visszatérünk rá 1 év múlva ha addig nem lesz gond. (3 havonta kontrol)
Bocsi ha hosszú voltam)