Új privát üzeneted érkezett!

Zsombinak is izzad a lába! :)
A cicin vigyorgás neki is megy,mikor már jóllakott,meg onnan tudom,hogy már nem éhes,hogy bekapja a cicit,kettőt szív kiköpi,majd ismét vissza így "játszik" és röhög rajtam,hogy én meg hagyom.
Zene:még nem vettem észre,hogy annyira érdekli,ha énekelgetek neki azt szereti,egy kis ideig leköti.Meg mikor nem tud elaludni egyedül,akkor hasra teszem és ritmusosan ütögetem a popóját,meg dúdolok neki,akkor gyorsan bealszik.

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

A zene nálunk is kulcs szerepet tölt be. Mind a két lány imádja például a Hotel Californiát. A nagyobbik pár hónapig rendszeresen arra aludt:) Sokat hallgatunk zenét. Mindenfélét. Bár Apa a Linkin Parkot megtiltotta :D De a Hairt nagyon szeretjük.

dalika

Kép

Rakom fel a számítógépre a képeket. Gondoltam ezt megmutatom Nektek is!

dalika

Nóri köszi, megpróbálom.

Palik, Soltész Rezső, kemény arcok. Nekem pittypang koromban, nem emlékszem, hogy lett volna valaki, akibe bele voltam zúgva. Most nálam is Kevin Costner a befutó.

Zsizell az tök jó, hogy Samu így meg tudja különböztetni a zenéket.

Baromira tetszenek ezek az mt-k, 100%ig biztos voltam benne, hogy az lesz a következő hordozónk, de meg lettem győzve, hogy beco kell nekem. :) És tényleg nagyon jó, Dani is imádja, és így még apukája is hordozza, míg az mt-ben nem hiszem, hogy magára kötötte volna. Ha esetleg még nem próbáltatok becot, akkor a talin ki tudjátok. Persze csak ha szeretnétek. :)

Kép

Kép
koviki

Hello!

Én teljesen az igény szerinti szoptatás híve vagyok, de nappal 6 h-nál többet nem hagyom aludn (Esztermég mindig éjszakai üzemmódban van, de már csak 11-fél12-ig, eleinte 3-4igkukorékolt....Éjjel rendszeresen eszik, ált 2szer, 1 körül és 4-5 h között. De ha nem ébred, a világért sem kelteném fel.... Újabban a kora esti szopit szabotálja, csakis üvegből eszik. Szerintetek ez miért lehet? Feszíti magát, visít, amint a cici közelében van. Ha cumisüvegből kapja, semmi baja.... :shock:

Zene: Eszti is rirtmusra nyomja! Gryllus Vilmos dalait hallgatjuk, de mivel nagy zenebolondok vagyunk, ugyanúgy szól Sebestyén Márta és Kamelot, sőt pl a Hair is, És szemmel láthatólag élvezi... Nagyon édes... Ha éneklek neki, óriási kacajjal díjazza...:) Furulyázni akarok újra megtanulni (ált iskolában még tudtam...), de megint vissza fogunk térni a gitározáshoz, csak perpill nincs hangszerünk. Apának mármondtam h lőni kéne magunknak egy igazán jót... Rég zenéltünk, hiányzik... Egyetértett. Mini is élvezné;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.10 13:29-kor.
Vendég

Ramiolgi, koszi, valaszoltam.

Villo is huncutkodik, szopi kozben. Szopizik, aztan hirtelen oldalra forditja a fejet, nagyokat vigyorog, mjad vissza a cicire. Naggggyon aranyos. :-). Raadasul mar sikongat, meg ha bohockodok neki akkor nagyokat kacag. Meg kell zabalni. Viszont nem kicsit hiu, mert a tukorben tetszik maganak minig nagyokat mosolyog :-).

Dalika, hu de szepek a gyekocok. Mi meg nem furdettunk nagy kadban, de nem sokara kenyelmetlen lesz a kis furdetoje, ugy hogy hamarosan mi is kiprobaljuk.

Kép

Kép
editmk

Mi hétvégente fürdünk nagy kádban. Vagy velem fürdik, vagy Zsoltival. nagyon élvezi, és nagyon el is fárad. :)

nikolett: én a múltkor előszedtem itthon a hangszerfelhozatalt. Furulyáztam, nem tetszett. Pánsípoztam, nem tetszett, szájharmonikáztam, nem tetszett, végül elővettem a dorombot, na az úgy ahogy egy darabig. Gitár nincs itthon, de azon játszani még ezeknél is jobban elfelejtettem. :shock:

Kép
zsizell

hm, az együtt fürdést még nem mertük, bár nagyon gondolkodtam rajt. Lehet ma kipróbáljuk :D A kiskádban is nagy lubickolást rendez, mi lesz ebből?!
Vendég

na jó, nem bírom ki...
mi 2 napja a teraszon fürdetjük a Mircit, úgy elvan de semmi extra.tegnap mondták itt a csajok, hogy nagyvízbe meg medencébe "úsznak" a hasonló korú gyerekek mint a Mirc
na ezen felbuzdulva csináltam neki jó nagy vizet a kádjába és beleraktam az ülőjét(olyan magas vízállással mint Judit)
eredmény bőgés
ma csináltam neki a kismedencéjébe kisvizet és belecsücsült, persze fogtam ezerrel
eredmény bőgés
:(

zsó
Kép
pcd1985

Norcogó:
én is a narancsot javasoltam volna, de hát neked az nem gyerebe. :) Pedig Ms. Leokádia termése kevésbé feltűnő rajta, mint egy sötétebb színen. :lol:

Zene:
én alt furulyán tanultam (meg cimbalmozni, de azt nem tartunk itthon), azon szoktam játszani Lilinek. Tetszik neki! :) Pedig bele kell újra jönnöm.
És ha a Micimackót énekelem, azt imádja, meg a „Száraz tónak nedves partjánt”. :lol:

Alvás-szopi:
Lili (ugye írtam már) 10-11 órákat alszik éjszaka. Sosem ébresztettem fel kajálni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Már én is és apa is fürdött együtt a nagykádba Ramónával sokkal jobban élvezi mint a kiskádat és én volt, hogy ott meg is szoptattam.
ramiolgi

Nagy nap ez a mai, most meg képzeljétek a hátáról a hasára fordult! Fel is írtam a babakönyvbe! :D

Kép
zsizell

Hát Kakti: ha Samu annyit aludna, biza én sem ébreszteném fel! :wink: De ő max 6 órát alszik.

Kép
zsizell

Mi is nagykádban fürdetünk, és általában apával fürdik együtt. Nálunk úgy alakult, hogy a fürdés apás program lett. Dani közben végig dumál, meg nagyokat kacag. Nagyon édes. :)

Kép

Kép
koviki

Gratula Samunak! :)

Kép

Kép
koviki

Olgi, nem tudtam, hogy mérgező a mikuvirág, bár az a fehér nedv, amit ereszt gyanús volt. Majd nem engedem megenni neki :)

Szilvi, de ügyes ez a Samuka! Berkónak fel kell kötni a gatyóját!

Huncutkodás: az én gyerekem mindig huncut, de az evés vérkomoly, azzal nem szórakozunk. Ha eszünk, akkor eszünk (mielőtt megkérdezitek, én is :) ). Ha elveszem a kaját, visít. Semmi vigyorgás, csak táplálkozás.

Zene: imádja!!! mindenfélét (amit csak mutattam eddig, az tetszett neki), mondjuk ébren a ritmusos zenét szereti, aludni a smooth jazzt, komolyzenét, ilyesmit. Rengeteget énekelek neki, azt nagyon élvezi, főleg népdalokat, gyerekdalokat, musicalaket, meg kb. bármit, ami eszembe jut. István a királyt, Jézus Krisztus szupersztárt, Hairt, Kabarét, Józsefet, Operaház fantomját - ált. beteszem lejátszóba, és énekelek vele. Ritmusos mozgást nem vettem észre, csak úgy kapál, de azt nagyon. Viszont imád velem énekelni! Néha meg is kell állnom, akár soronként, mert ő is mondani akarja (hőőő, áááá, úóóó). Nem kicsit vicces pláne, ha közben mosogatok is vagy vmi. Inkább élőzene párti amúgy, szóval énbeklés, il. én szoktam zongorázni, meg gitározni is (mondjuk az utóbbi nagyon alapszinten). Az a vicces, hogy ilyenkor abszolút nem röhög, hanem néz nagy komoly levesestányér méretű szemekkel, mint a nagyanyám a Zeneakadémián. De élvezi, gondolom, mert leköti, nem visít, stb. És ilyenkor a játék sem kell.

Fürdés: én mégnem mertem nagy kádban fürdetni, de lehet, hogy ebben a melegben kipróbálom, hogy együtt fürödjük vmikor a hétvégén :) Bár újabban nem csípi a fürdést a kis halacska, pedig régebben szerette...

boruska

[quote="erika87"]Z írta:erika87sombinak is izzad a lába! :)
A cicin vigyorgás neki is megy,mikor már jóllakott,meg onnan tudom,hogy már nem éhes,hogy bekapja a cicit,kettőt szív kiköpi,majd ismét vissza így "játszik" és röhög rajtam,hogy én meg hagyom.
Zene:még nem vettem észre,hogy annyira érdekli,ha énekelgetek neki azt szereti,egy kis ideig leköti.Meg mikor nem tud elaludni egyedül,akkor hasra teszem és ritmusosan ütögetem a popóját,meg dúdolok neki,akkor gyorsan bealszik.
Ezt akár én is írhattam volna. Dettó ugyanez :lol:

Jó sokat írtatok alig bírtam visszaolvasni.

Zsó! Üdv újra. Már régen írtál :lol:

Képzeljétek. Tegnap este fürdésnél úgy vettem észre hogy kicsit kisebb a lyuk a fütyikén pedig már olyan szépen nyílt. Na erre felbuzdulva mondom én beviszem a dokinőhöz biztos ami tuti. Bemegyünk és úgy hátrahúzta a dokinő, hogy én csak pislogtam. Aszongya: "Anyuka ezzel nincsen semmi gond, gönyörűen vissza lehet húzni, ne aggódjon" Mondom akkor jóvan, de én ennyire nem mertem visszahúzni. Úgyhogy meg vagyok nyugodva nincs letapadva és azt mondta, ha már most ilyen szépen vissza lehet húzni akkor nem is valószínű, hogy le fog tapadni.

Éjjel én is próbálom cumival visszaaltatni, de ha nem megy akkor megetetem, de akkor megpróbálom én is a vizet hátha csak szomjas. :wink:

Nóri! Nekem is a fekete jön be, de azt mondják, hogy az nagyon sötét lenne. Hát ugye az egyém egyik odala totál fekete úgyhogy nekem nem lenne furi :roll:

Na még valamit akartam, de a szita agyam megint kihagy :shock:

bellerreni
Eger

Mi is fürödtünk már együtt nem egyszer. Volt, hogy velem, volt, hogy Apával. És nagyon tetszik Lilinek. Nem is baj, mert holnapután babaúszásra megyünk. :) Szóval szoknia kell...

Nóri!
Ha akarsz röhögni egy jót, csak annyit üzenek: "Nyomd a mustárt!" :lol::lol::lol::lol::lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Én is már néhány hónapja olvaslak Titeket kisebb-nagyobb megszakításokkal, és már annyiszor szerettem volna csatlakozni, de mindig úgy voltam vele, hogy már túl késő. Nyuszi voltam. :D Illetve kislányunk, Réka, végül március 5-én született, tehát nem éppen februári baba, de ha megengeditek szeretnék csatlakozni. :) A sok új tag meghozta a bátorságomat, mert mindenkit olyan kedvesen fogadtatok.

Ági
agci

Szia Agci, legy udvozolve! :)

Kép

Kép
editmk

Szia Ági! :) Merre laktok?
Szentendre környékéről nincs valaki olvasó?? :roll:

Nekünk a gyerekdoki már a legelején mondta, hogy nem "szereti" ezt az új trendet, hogy mindenki igény szerint szoptat. 60-70 év körül van, elég más a véleménye sok mindenről. Nem mindig egyezik a véleményünk, nem csinálok mindent úgy ahogy mond, de annyit betartottam belőle, hogy max. 2,5 óránként etettem az első perctől kezdve. Ha nincs cumink lehet nem ment volna, mert folyamatosan szopni akart. De szerintem van abban valami, hogy a babák gyomrának is pihenni kell, hagyni kell időt hogy megeméssze a kaját.. úgy ahogy a felnőtteknek is kéne. (na én beszélek mikor az előbb megettem 2 óriás tál gombás tésztát, majd ezek után egy üres kiflit majszoltam és teli szájjal mondtam a páromnak, hogy ebben a melegben biztos Balázs sem éhes!!! ??? Erre a párom jót röhögött, hogy miért még ki nem az????)

Na szóval Bazsu eleinte 2x kelt éjjel, szopizott,majd egyből vissza is aludt. Aztán kipróbáltuk cumival visszaaltatni és simán sikerült, következő éjjel már csak egy picit nyöszörgött, azóta kb 1 héten egyszer ha eszik éjjel.
Este 8 körül fürdetünk, 9körül eszik, alszik 5-6-ig, majd napközben kisebb nagyobb eltérésekkel három óránként eszik.
(Ha kevesebb a tej többször)

Talpizzadás nálunk is van. Savanyú szaggal... :lol: :lol:
Vendég

Nóri, jó hogy újra itt vagy! Megint jót nevettem az odaszáradt nagyin. :oops: :oops: :oops: :lol:
Vendég

Fürdés:sajna kicsi a fürdőszobánk és csak zuhanyzónk van...így marad a kis kádas fürdés,de azt nagyon szereti a kiscsávó,bármilyen nyűgös a fürdés ideje alatt csönd van(ha előtte utána nem is,de addig igen)! :)

erika87

erika, eddig nálunk is ez volt :)

agci, üdv!!

boruska

Mindent elfelejtek. :oops:
Szilvi, gratulálok!!! Apuka most már biztos nem aggódhat, hogy le van maradva Samu. Bazsunak esze ágában sincs forgolódni, bár ő imád hason lenni, szerintem hamarabb fog hátról hasra fordulni..
Oldalra már fordul, de csak ha Mc Leod lányai megy a tévében! :lol:

Dalika, nagyon édesek!! Mindig örülök a képeknek, mutogatom apának is.. :oops: :)

Bori, én vega vagyok.
Mikulás virágról már én is olvastam, hogy mérgező, de szinte minden második növény az. :?

Zsó, próbáld ki te is hason a fürdetést. Nekünk is egyedül az vált be és Katkatt is írta, hogy bejött.

Zene nálunk hiánycikk. :oops: és nem tudok/unk énekelni sem. Néha próbálkozunk, de szerintem jobb ha nem tesszük, talán úgy még lesz valami hallása.. :?

Na egész nap nem jöttem, most meg szófosásom lett. Bocsánat! :oops:
Fáj a fejem, izzatok és közben minden felzabálok.. :oops: :oops:
Vendég

ÁGI- légy üdvözölve a banyák közt :) (banyanet)

Most elköszönök, megyek átvenni a mei-tai-t utána meg megnézni a remélhetőleg következő kecónkat!!!

Kép
zsizell

Zsizell, soxerencsét mindkettőhöz!!

boruska

Szia Ági! :)

Ha valakinek van Zamioculcas nevű növénye, vagyis ez:
Kép
Jó, ha tudjátok: MINDEN része mérgező!!! (SAJNOS!!!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, nekem van. Bár jó magasan... De olyan gyönyörű, szívem szakadna megválni tőle asszem.

Funky, végre valaki, aki nézi a Mcleod lányait :D Engem mindig kiröhögnek vele...

ÉÉÉÉS, megcsináltam a blogomat végre! Bár pár dolgora még nem jöttem rá, de ami késik nem múlik :D

dalika

Nálam sajna nem túl sok virág éli túl....van egy pár túlélő,amiket átültettünk nagyobb cserépbe,de azok sem pompáznak túlzottan...gondolom,nem túl jó nekik,ha kimarad egy-egy locsolás.... :oops: :oops: :oops:

erika87

Erika, én is kinyírtam pár növényt már... még szerencse, hogy a gyerek sír, amikor éhes :)

boruska

Sziasztok!

Üdvözlet az újaknak! Szolnokról nincs valaki? Legalább itt bandázzunk, ha nem jutok el a talikra.

Egyébként tök jó, felfrissült a topik! Pörgünk megint ezerrel, így is ritkán jutok géphez.

Hja, mi is nehezen bírjuk a meleget. A lakásban sincs nagy hűvösség, ezerrel sötétítek, főleg délelőtt, mivel az ablakaink keletre néznek. A gyerek meg nehezebben és kevesebbet alszik. Bár mondjuk most szundiztunk (én is!) 3 órát. Jólesett.

Fürdés: nálunk már nagy kádban kell, hogy fürödjön Réka. Egyrészt nem fér a kiskádba, másrészt pedig úszott a szoba a locspolásától. Hétvégéken apjával fürdik a nagy kádban. Alig férnek el, de élvezik nagyon! Azt hiszem be kell szereznünk kismedencét a nagyszülőkhöz... :roll:

Talpizzadás: Rékának is van és ha nem húzok zoknit, hideg a lába, úgy fázósabb a drágám.

Zene: hát mi nem vagyunk nagy zenések, éneklősök. (a BÁR hangunkkal nem csoda.) De Réka nagyon élvezi, ha énekelünk neki. (Remélem nem fogja visszavetni a fejlődésben. :? :oops: :roll: ) Mondjuk a párom szülei biztos fogják tanítani egypár dalra. :wink: :lol:

Zsizell, gratu a forgáshoz!

Kép
Kép
molmar

Agci,most nézem akkor nekünk egy nap születtek a babáink! :D Melyik kórház?Nekem Szent István.

erika87

dalika: Barbus lába is izzad, néha tiszta víz a zoknija. Olyankor savankás lábúnak szoktuk hívni.

Mi egyszer már fürödtünk együtt. Barbusnak nagyon tetszett.

Volt nálunk a kolléganőm és elhozta a fia játszószőnyegét meg még egy csomó játékot. Hát Barbus azóta is csak nézegeti (néha szájjal) az új dolgokat. Olyan édes, nem tud betelni vele. És jó párszor átfordult ma a hasára, szerintem mert ez a szőnyeg vékonyabb és így nem olyan puha. Így talán könnyebb.

Imádom a Mcleod lányait, csak én a hallmarkon már jó párszor végig néztem azokat a sorozatokat, amik most a magyar 1-en mennek. Nem is tudom ott most hol tart.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm mindenkinek az üdvözlést. :)

Funky: Sajnos nem Szentendrén lakunk. Budapest, belváros. Ami napi ügyintézés szempontjából nagyon jó, de kisgyerekkel nem a legideálisabb.

Erika: Tényleg? De jó :) Én a Péterfyben szültem.

Ági

KépKép
agci

Egyébként nekem az egyik problémám mostanában a séta. Mert itt hozzánk közel egy park van, a Károlyi kert, nem tudom ismeritek-e, az Astoriához van közel. Nagyon szép, de amíg oda eljutunk a jó kis Rákóczi úton, és Múzeum körúton, hát nem a legjobb. Ezért mivel a héten Anyu is ráért elmentünk kedden és szerdán is a Városligetbe, trolival nincs messze tőlünk. Nagyon jól éreztük magunkat, még szopiztunk is ott, hogy tovább maradhassunk, ne kelljen a következő etetésre hazajönni. Erre tegnap miközben sétáltunk jött felénk egy bolond, csöves kinézetű ember. Már messziről látszott, hogy nem stimmel vmi, mondta a magáét, szitkozódott. Amikor hozzánk ért leköpött minket, vagyis szegény Anyut találta el. Ahogy ment tovább a következő kutyás lányt is. Szóval most már oda sem megyek nyugodt szívvel, egyedül meg főleg nem, bár tudom, hogy hülyék mindenhol vannak, de azért ez egy "kicsit" rosszul érintett. Még jó, hogy nem a kicsit találta el. :evil:

Ági

KépKép
agci

vecsesi kulonitmeny! Lakik vki a Kellner dr. utca kozeleben?

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Én is bejelöltem az iwiw-es csapatot.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

Kinek mit ígértem? Csak azért, hogy hétfőn ne felejtsem el! :)
Funky: neked az IKEA-s cuccost.
Vicky: neked nem volt valami?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, kocsival nincs messze semmi, nem olyan nagy city ez. szeretnél valamit?

Kép

Kép
koviki

Vecsési különítmény! :lol:
Nem ismeri véletlenül valamelyiktek Baranyaiékat? (A gépjárműfelépítményes Baranyai)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ez a vecsési különítmény már rajtunk marad, de nekem tetszik :)

max 10 embert ismerek vecsésen, a gépjárműfelépítményes Baranyai nincs benne. :) nemrég költöztünk ide...

Kép

Kép
koviki

de savanyúkáposztát hoztok-e? :)

boruska

Húúúúúúúúúúúúú Bori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne izgass! Köztünk csak te ehetsz káposztát! Tudod, a K betűsök! Pedig a jó vecsési savanyúkáposztát imádom! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, majd mesélek róla :)

boruska

Hát csak ha nem gáz. Van egy csajszi, akitől rendelek Angliából ruhákat. Véletlenül lefelejtett egy pakk zoknit. Csak azért ragaszkodnék hozzájuk, mert 4eFt volt az a nyomorult titokzokni a gyerekre! :twisted: És hát ha nem muszáj, nem fizetnék 1000Ft postaköltséget, mert csomagként szokta küldeni.

De csak akkor ha nincs messze!
Nem akarnék más kárán (benzinén) spórolni! :roll: :oops:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Most nyomtam skáposztát, sült zsírbásszal és kumplival!!! (Drück mal den Senf!!! Aaaaaaaaah! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D )

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

no, megyek alud, szépálmokat, kuvikok :)

boruska

Lányok!

Tudtok nekem abban segíteni, hogy milyen naptejet vegyek a babának? A gyógyszertárban, ahol néztem Vichy és Eucerin volt. Én spray-re gondoltam, talán az praktikusabb... Már eddig is akartam, de most szombaton megyünk a Balatonra, és oda mindenképp vinném.

Köszönöm,

Ági

KépKép
agci

A nagykádban mi még nem próbáltuk a fürdést, mert sajna nincs dugónk hozzá (eddig nem is nagyon hiányzott, mert zuhanyozni szeretünk) és eddig még nem találtunk hozzávalót, mert sajna nem szabvány, de valahogy megoldom :wink: és kipróbáljuk mi is. :lol:

Wááááá Nóriiii! Basszus ez most nagyon mellbe vágott. Én 6 után már nem ehetek (a gyomrom miatt) és olyan rohadt éhes vagyok mire lefekszem, hogy az külön fogalom :shock: Erre te írsz egy ilyen kis szösszenetet. :roll:

Üdv az újaknak. Hát követni azt nem tudom, de majdcsak megtanulom, hogy ki-kicsoda :lol:

Na megyek én is aluszka.

Kép

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?