Új privát üzeneted érkezett!

Viki,ha nem gond a többieknek,akkor mehetünk!A vezetést viszont rád bíznám!Van jogsim meg minden,de csak itt helyben vezetek,Pesten csak apa felügyeletével merek. :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Juti, Milán is szopik még, csak én meg ilyen fajta vagyok, hogy szülés után nem sokkal már megjön. Benivel is így volt, pedig 10 hónapos koráig szopott.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Én is itt, csak közben jelmezt gyártok. Hétvégén megyünk egy szülinapra és be kell öltözni.
Tényleg nincs vmi ötletetek, hogy mivel tudnék ruhára festeni, ami gyors és egyszerű?

Üdv az újaknak :)

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=42
nekünk ilyen van a hordozóba

Olvasok tovább

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Halihó,
fél napot nem voltunk oszt már egy órája olvasom a termést :D

mi nagyot sétáltunk most délelőtt. Piacon voltunk meg Anyóséknál ebédeltünk. Nagggyon meleg van (nyelvlógatós smiley...)

dalika

Hali!
De idegesítő, hogy ennyire erőltetik a cukros vizet gggrrrr....
Annyira fölösleges rászoktatni a piciket!

Anita!
Múltkor Domó is 5 napig tartogatta a kaksit.
A harmadik napon voltunk hasi uh kontrollon (nem emiatt) ésa doktornő megnézte a beleit is, majd közölte, hogy pedig már rengeteg van raktáron.
Aztán az 5. napon 3 tekintélyes mennyiséget is produkált.
És már nem kirobban belőle, hanem úgy jön, mint a kenőmájas a tubusból. :lol:

Viki!
Rendes vagy és én is kíváncsi vagyok ám rátok, de jelenpillanatban a negatívságom felülkerekedik a kíváncsiságomon.
Meg nem is vagyok otthon...

Zsó!
Átérzem a helyzeted.
Jelenleg három darab hatvan, és egy nyócvan év feletti egyeddel vagyok összezárva a Balatonon.
Egy trilliárd szúnyog van és nem ám csak alkonyatkor!
Egész nap esznek. Még a napon is támadnak, höogy az egyéb fiszfasz kis bogarakról ne is beszéljünk. És olyan meleg van, hogy ki sem moccanunk a házból, ahol kb ugyanannyi fok van, mint künn, csak még a szél se fú ehhh....
Korán reggel el akartam tolni babakocsiban Domót a kis boltba, de pont olyan szögben sütött a nap, hogy nem tudtam semmilyen módon leárnyékolni. (nincs babakocsira szerelhető ernyőnk) Tolókar sem átfordítható, járdák ezen a szakaszon meg annyira trék, hogy nem vállaltam be, hogy húzzam magam után. (van pofájuk ezt a szakasz bicajútként is jelölni, pedig nincs 10 centi sima rész rajta.)
Szóval felcsaptam a mt-ba és úgy mentünk, és bár bekentem 50+-os naptejjel, de para volt, nehogy odakozmáljanak a napon a kilógó alkatrészei.
Szóval egyelőre nem nagyon élvezem az itt létet...
Fürdőruhám nincs, pedig muszáj leszek bemenni a vízbe, mert megőrülök.
Rájöttem, hogy gyűlölöm ezt a nagy meleget!!!!!!!!!
Tavaly nem bírtam a pocakosságom miatt, most meg a vágósúlyom miatt (gondolom).
Én, aki órákat tudtam magam kint rohasztani a napon.

Kakti!
Miért nem jó a galaktív bio szúnyogűző cucc???
Rá van írva vastagon szedve, hogy terhesség és szoptatás időszakában, csecsemők és kisbabák bőrén is alkalmazható. :roll:
Én bekentem vele a gyerekem.

Kattkat

Kép
kattkat

Juci tök jó, hogy nincs tovább kengyel. Majd mindenképpen számolj be Hannus reakciójáról :)

Máté sem kap vizet, helyette sűrűbben tejcsizik.

Képzeljétek, tegnap 2kor ébredt benyomtam a cumit a szájába és aludt 6 ig :shock:
lehet h mem is éhes, ahogy Zsizell is mondja

Nálam még nem járt a mikulás, de nem is várom annyira, mint gyerekkoromban. :P

bchris

Pammut-bori

Azért aggodom egy kicsit a forgás miatt, mert a testvérem beteg.
Mikor Regivel voltam terhes voltunk genetikusnál, aki azt mondta hogy lány gyermeknél nincs kockázat, fiunál lehet, akkor ha ... sok lehetőség van, de semmi nem biztos.

Tudom, hogy minden gyerköc más, de közben azt is látom, hogy anyáék mit csináltak végig a tesommal és én most ugy látom, hogy erre képtelen lennék.

K

bchris

Én ebben a nagy melegben nem viszem ki Samut. Elég volt tegnap,főleg hogy kézben kellett hazacipelnem az Ikeától a Stadionokig. :shock: Holnap már meglesz a mei-tai, és bátrabban nekiindulok a világnak, mert ha nem bírja a kocsit, majd felkötöm. :)

bchris: megkérdezhetem hogy mi a baja a tesódnak?

Samunak most az a legújabb szokása, hogy belekapaszkodik a kiságyrácsba két kézzel, oldalra fordul és a lábával meg rugdossa közben. Ebben rendszerint annyira elfárad, hogy belealszik. :lol:

Kép
zsizell

Sziasztok,

Eloszor is udvozlet minden ujonan csatlakozottnak!

Vagyok am, csak nem kicsit stresszel a haza koltozes. Pontosan mahoz 3 hetre megyunk. Van mit intezni, es bar a haza kuldendo cucc be van mar csomagolva,(szallitoceg jon a heten) mindig jon hozza par dolog, amit meg el kene kuldeni. Kozben titkarnonek erzem magam, minden nap levelezgetek hivatalos ugyekben. No de nem panaszkepp, csak mar mennek.
Kicsit tartok tole Villo hogy viseli majd a repulest, meg a hely valtozast. Plusz meg az is,hogy ugye itt csak kettonket lat szinte, otthon meg majd a sok ember... Na valahogy csak megszokja a kis dragam.

Vicky, meg nem is gratulaltam, nagyon ugyi vagy hogy elsore atmentel a vizsgan!

Juci, de jo mar hogy lekerult a kengyel!!!

Katkatt, kenomajas, vagosuly :D :D :D . En napernyovel kozlekedem ha a gyermek kendoben van, persze jol be is kenem elotte.

Vizet Villo sem kap, bar itt nincs meleg (13 fok :shock: ).

Koszi egyebkent a hianyolast, jol esett.

Ma voltunk a 3! honapos oltason. Nem sietik el. Egesz jo birta a lenyzo, csak picit sirt. Oh viszont a fogzassal megszenvedunk rendesen. Szegenykem nagyon nyugi. Most homeopatiaval probalkozom, mert a dentinox semmire sem jo. Chamomillat adok neki, de itt csak 6ch-at lehet kapni.

Ramiolgi, latom Fehervari vagy. Nem tudnal ajanlani egy jo gyerekorvost?

Na tuti kifelejtettem valamit, de meg jovok, csak felebredt a ded.

Kép

Kép
editmk

Edit dologélt nem probáltátok.

Testvérem alacsonynövésű és csontritkulása van, és a porcok nem alakultak ki nála rendesen
Ez annyit tesz, hogy futni, sokat gyalogolni nem tud.

kb 8 éves volt mikor először műtötték. Összesen kb 5-6-szor.
2 éve kapott csipőprotézist, mert megkoptak a csontok a porc hiányában. Jövőre meg kell csinálni a másik lábát is.
Ezt a műtétjét végigaszisztáltam. Ott voltam vele mielőtt elvitték, ott voltam mikor kihozták, utána minden nap..... :(

A szüleim elmondása szerint mikor megszületett nem látszott rajta semmi, kb 2 éves volt mikor látszott, hogy nem teljesen ugy fejlődik, mint a hasonló korú társai.

K

bchris

hello!

Bchris: a textilfilcet tudom javasolni, hobbyboltokban, ritkán tescoban,auchanban is kapható.
Vendég

Köszi Niki megnézem.

bchris

Edit!
Nem tudom, hogy ott kapható e Nurofen. Én még nem adtam Samunak (csak oltás után láz megelőzésére), de ismerős babánál saját szememmel láttam, hogy egy perc alatt abba maradt a nagy ordítás, miután beadták neki.

Kép
zsizell

Húha. Jó sokat írtatok. :shock:

Boruska: szerintem minket is vehetsz tutira a talin, de mi késni fogunk. Jánosom éjszakás és miután felkel (majd hamarabb felébresztem) elvisz minket és elmegy edzeni. Legalábbis én így gondoltam ki. :D

Én is próbálgatok neki tegnap óta vizet adni, de nem nagyon hatja meg a próbálkozásom. Nem kell neki.

Megvolt ma az oltásunk. (3 hónapos) Nagyon ügyes volt, alig sírdogált. Utána elmentünk az uh-ra. Ott is ügyes volt. Az előttünk lévő kisbaba üvöltött. Most meg aluszik.

Holnap megyünk Békéscsabára a sör és csülök fesztiválra.( persze a kocsink az most romlott el és még nem biztos, hogy kész lesz. :D Én, aki utálja a sört. :P

Autósülés: lévén én pont közlekedési baleseteket vizsgálok, sajnos tudom, hogy mi történhet, ha nincs bekötve akár a gyerek akár a felnőtt. Az a baj, hogy nem kell nekünk hibázni, mert majd hibázik a másik. :( Sajnos ez így van. Nem a vétkesekkel történik visszafordíthatatlan dolog az esetek nagy többségében, hanem a vétlenekkel. Nálunk egyébként hiába rendőr apa is, ő a hülyébb. (már bocsánat, hogy így nevezem) Nem bírja elviselni, hogy ha üvölt, mindig mondja, hogy vegyem ki. Na, de mivel én ülök hátul mellette nem szoktam kivenni. Ebből sok vita volt már, de mondtam neki, hogy ő tudhatná a legjobban, hogy mi van ha balesetezünk. :evil:

Ilyen melegben én sem nagyon megyek ki vele sétálni. Na, de eddig ezt vártuk. Itt a jó idő. :D
Vendég

Bchris: az a huzat jó? Mármint nem izzad be tényleg a baba háta? Ha bevált nektek akkor szerintem veszünk egyet mi is. :wink:
Vendég

Kismaki

Igen nekünk bevállt, van olyan méret is ami kimondottan a hordozóba való. Mi később ezt alakítottuk át az ülésbe (Reginek). Kellett rajta vágni egy lyukat.

K

bchris

Nah, lányok, ez kezd egész tömegesen festeni, hajrá hétfő!! (Csak ne essen :? )

Összeszedem, kik jeleztek vissza, hogy jönnek, szigorúan ötletszerű sorrendben:

- Kakti
- Norci (kicit készik)
- Kismaki (ő isz)
- Szilvi
- Katica
- Juci
- Niki
- Funky + Vicky kombó :)
- Viki + Erika, újkombó, Vecsési különítmény :)

- jómagam

+ a leszármazottak :)

Kihagytam vkit? ill. ér még jelentkezni!!

Akkor hétfő 10-kor, ennél a szép műintézménynél:

Kép

boruska

Bori!
Pontos cím vagy GPS koordináta?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Katkat: hol vagy a Balcsin? Mi Máriára megyünk jövő héten, ha fiatalabbal is szeretnél randizni összefuthatunk… Tudom, antiszoc vagy.

zarja

Vicky köszi a kakis választ, megnyugodtam. :)

Erika, persze szívesen vezetek, akkor majd megbeszéljük, hogy mikor hova menjek értetek.

Bori, újkombó vecsési különítmény :D

Kattkat, nekünk a védőnő azt mondta, hogy az idegrendszer fejlődéséhez kell a cukor a vízbe...viszont a dokink meg azt, hogy nem kell, én meg inkább a dokira hallgatok. mondjuk a védőnő szerint már két hetesen is adnom kellett volna cukros vizet, ha kajálás után két órával újra enni akart. mert szerinte kizárt hogy két órán belül éhes legyen. sőt akkor sem lehet éhes, ha még bukik. :twisted: ha hallgatok rá, akkor a gyerekem valószínűleg éhen hal, mert elég bukós, de attól, hogy kajálás után még 3 órával is kijön belőle kaja, még éhes.
koviki

Jányok, mire a teljes kétségbeesésem tetőfokára értem, megjött a menstruációm. nem lesz (még) kistesó!! Homloktörlős megkönnyebbülős szmájli. :D

Kép
zsizell

Bori,vecsési újkombó különítmény! :lol: :lol: :lol:

Viki,oké,akkor majd még a héten megbeszéljük,mikor és hol lesz a randi! :) Nekem azt mondta a védőnő még az elején,hogy gyorsabban elmúlik a sárgaság a cukros víztől!No comment...

erika87

Szilvi,mikor még menstruáltam, akkor nekem is mindig akkorra jött meg,mikor már megvettem a tesztet,hogy most aztán tutti baba lesz... :)

erika87

Lányok, lányok! Újabb isteni szikra pattant ki zseniális agyamból.... nektek köszönhetően... (Tetszenek a blogjaitok)

Blogot fogok írni, babásat, irodalmit, mindent ami érdekel.... Lelkesedésem határtalan... (lökött egy tyúk vagyok, na)Az ötlet megvan, csak a megvalósítás várat magára, de az sem sokáig!!! :D
Vendég

Jelöltem én is 2010-es babákat iwiwen. Jól meglestem mindenkit, nagyon szépek a babák!
koviki

Gyors beszámoló, aztán visszaolvasok.

Ma hajnali fél hatkor eldobtuk láncainkat! :D A jeles nap tiszteletére beüzemeltem a mei tait, imádom! Azzal voltunk vásárolni, az én tündér babámnak egy hangja nem volt, nagy szemekkel pislogott kifelé, szemmel láthatóan lenyűgözte a közért. Ahogy hazajöttünk beájult, nagyban durmol.

Hétvégén megyünk egy esküvőre, ennek ürügyén kolbászoltam ma kicsit a Westendben és a Mexxben lőttem egy ruhát, meg shortot. Rég örültem ruhának ennyire.

Kép
juci-77

Én is megyek a talira! Értem ki kanyarodik el? :wink: :D

dalika

Megjöttünk az UH-ról. Bchris, nem irigyellek a Keszis útviszonyok miatt. :(

Még maradt egy kis tágulatunk, de azt mondta dokinéni hogy nem romlott. Kell adni neki kálciumot a csípője miatt, és nem napi 1 csepp D vitamint, hanem 2 naponta 2 cseppet javasolt. Meg igyak én is kalciumot. Kontroll másfél évesen.

Nóri, ugye jól emlékszem hogy a BOSCH MUM 4655 jó kis gép? Most jött el a pillanat hogy megvegyem. Te kiegészítőket hol vettél hozzá?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

dalika, makó itt van a szomszédban :)

Juci, juhéé, hogy élvezheti Hannus!!!

kakti, pontos cím, kérlek (a koordinátán először röhögtem, de megkerestem :) ): 47.483569,19.145479

Kőér u - Harmat u kereszteződés (GPS-be beírható a harmat u 29., mondjuk)

boruska

Sziasztok!
Hú, micsoda forgalom!
Egy kis segítséget kérek! Sógornőmnek ígértem, hogy meg mondom neki, hogy hogy is kell csinálni a szaporító fejést, de nem emlékszem és azt sem, hogy kb.mikor volt róla szó.. mivel én sose csináltam, így nem is tudom.. Valaki írja meg légyszi!
Mi is megyünk a talira... :lol: na, jó, most inkább nem utazunk 5-6órát: meleg van. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci: szaporító fejés én úgy tudom, hogy 7-7-5-5-3-3-1-1 percenként felváltva a melleket. Annó én azt olvastam, hogy érdemesebb délelőtt csinálni, mert akkor még jobban termelődik a tej, mint este, de én pl. csináltam éjszaka is.
Vendég

sziasztok!

köszi a hiányolást, vagyok én, csak olvasó üzemmódban... kivagyok.. :cry:

üdv az újaknak, gyertek bátran, mindenkit szívesen látunk!

rólunk: reggeli mérlegelés: 8420gr :shock: :shock: :shock: :shock: , jöhetnek a 74-es ruhák, 5-ös libero már most kinövő félben :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ,ja és szájpenészesek lettünk...f@sza jimmy :x

Nóri: örülök, h visszatértél, te morgomedve :wink:

Edit

Kép
ézsóné

Edit: a szájpenésszel nekünk is meggyűlt a bajunk. Sőt, még mindig van. Vissza-vissza jön neki. Ma kaptunk rá új ecsetelőt. :?
Vendég

nekem aszonták, ha a boraxostol nem mulik el, akkor gyogyszert adnak rá. kaptunk keményen 3-4 napot, h javuljon a helyzet...

Edit

Kép
ézsóné

Nekünk attól nem múlt el, vagyis elmúlik és visszajön.
Vendég

mármint a gyogyszertől??

OFF
jaj csajok, annyira tele a f@szom :shock: :shock: :shock: ha nem lenne édes angyalbögyörő drága zabálnivalo kis szarosom, már világgá mentem volna...
ON

Edit

Kép
ézsóné

Nem, mi bogyót nem kaptunk.Még. A boraxostól.
Vendég

Edit ,mesélj, írj a gmailre, ha ide nem akarsz... ez nem OFF, ez tök ON

nálunk a zapa ma reggel odabaszta a falhoz a kedvenc mikulásvirágomat, mert szar kedve volt és útban volt neki :) :evil: :twisted:

boruska

az igazság az, hogy azért nem jöttem, mert szinte csak nyafogni tudnék...és nem akarom az itt lévő jo hangulatot szétbombázni. szoval inkább nem irtam semmit. meg a multkor is, amikor leirtam mi a bajom, nagy feszko lett, tudjátok...szoval inkább off-olom magamat. de a kölköm imádom :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, ha itt bármiből feszkó lett, szerintem biztos nem miattad volt!!

Sokat gondolunk Rád, meg hiányolunk. Nekem is állandóan sír a szám vmin, azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak, kinek miben :roll:

boruska

Edit, szerintem is írd ki magadból!! Nekem mindig segít :D Valahogy megkönnyebbülök tőle és ha máshol nem is, itt megértésre lelek!

dalika

Edit, nyugodtan írd csak meg a bajaidat, meghallgatunk. Persze csak ha akarod.

Ronci, én mindig úgy olvastam, hogy az esti utolsó szopi után kell csinálni.

Lemértem a nagylegényt este. Hmmm... 8 kg :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nálunk lányka alszik, apa dolgozik, engem meg beszippantott magával a Grey's klinika és azt nézem.

Most mértem meg a hőmérsékletét. 37,5 volt (38 -0,5) nem adtam neki kúpot, remélem nem lesz lázas. :? Majd ha kel megmérem neki éjszaka.
Vendég

Szegény Edit! Ha gondolod írd ki magadból hátha jobb lesz valamivel... Addig is óriási buksisimi és hatalmas virtuális ölelés...

Megyek boldoggá teszem az embőcöt :oops: :lol:

Jóccakát.

bellerreni
Eger

[quote]K írta:atica, én is akartam már írni, hogy annyira olyan szépek vagytok Emővel!
:oops:

Vizet még nem próbáltam adni, nem is akarok, kizárólag szoptatott babának nagy melegben sem kell. Bori júl. végi, ő sem kapott. Viszont ha tápszer van ill. már hozzátáplálás, akkor jó, ha kap. Kimondott babavíz (pl. Jana, Óbudai gyémánt) forralás nélkül mehet, többi ill. csapvíz forralva majd lehűtve.

Új Viki
, üdv. neked! De jó, hogy újak is jönnek a talira!!!!!!!!!!!!!! És hogy ennyien szándékozunk menni! Remélem, odatalálok. Bori, Pesterzsébetről hogyan menjünk? Na jó, költői kérdés volt, mivel már leírtad a pontos helyet, megnézem a bkv honlapján.

Erusverus
, neked még tartozom egy szopisztrájkos megoldással (már ami nálunk bejött). Ezek pedig: szoros testközelség, legjobb, ha meztelen felsőtestek érnek össze (ebben a melegben nem a legjobb), lehet akár közös fürdés is. Szopiztatás félálomban, tehát az első jelre (mocorgás, szemmozgások, grimaszok - kinél mi) rögtön mellre tenni, semmiképpen sem várni ki a sírást (ez amúgy sem ajánlatos). Közös kellemes időtöltés, sok kacagás. Tánc. Talán Zarjának is van még tippje, mi segíthet.
ktc

Bocs nem tudom kihagyni:

Edit! Neked is szájpenészed lett??? :shock: :shock: :shock:

:lol: Bocs :lol:

zarja

Edit, Csuppancs!
Elég durván növesztitek a kis mukikat. :lol:
A múltkor néztem Milán puccos képét, amin hason fekszik. Aztaaa mekkora hurkái vannak.
Meggyurmáznám őket.

Úgy egy hete kezdi Domó látványosan felfedezni a tappancsait. Folyton égnek áll a lába és belekapaszkodik a kezeivel . Rángatja a szája felé. Úgyhogy "nehezített pályán" pelenkázok mostanság.

Zarja!
Zamárdiban vagyunk.
Ha nem riasztott el a leírásom az itteni állapotokról, szeretettel várunk Titeket!

Este 8 körül iszonyú hangerővel dübörgött itt el valami kétszer is. Nem tudtam megítélni a házból, hogy levegőben vagy földön közlekedő jármű lehetett. Esetleg egy tank, mert rém hangos volt.
Tank azért nem badarság, mert itt van egy military park mindenféle háborús járművekkel. Néha próbálgatják őket.
De nem!
Egy szúnyogirtó repzaj volt!!!
Halleluja!
Remélem holnapra mind egy szálig megmurdelnek!
:twisted:

Kattkat

Kép
kattkat

Jajj, most, hogy Kattkat írta, eszembe jutott, hogy már napok óta akartam írni nektek:
valamelyik este Lilit pelenkáztam, és felemeltem a lábacskáit. Erre a jobb kezével úgy „fogta meg” a combiját a térdénél, mint aki fel akarja húzni a lábát. Annyira édes volt! :)

Ááááááááááááááá!
Nálunk nem lehet szúnyogot irtani, mert itt van mellettünk a Szilas-patak és az ő környéke, és az Természetvédelmi Terület. De valami érdekes oknál fogva itt még jól működnek: csak kora este rajzanak. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én sem vagyok noooooooooooooormááááááális: ebben a melegben, ebben az órában vasalok. :oops: :shock: 8)
ktc

Ja, és csukott ablak mellett, mert itt még nincs szúnyogháló a konyhában.
ktc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?