Hali!
De idegesítő, hogy ennyire erőltetik a cukros vizet gggrrrr....
Annyira fölösleges rászoktatni a piciket!
Anita!
Múltkor Domó is 5 napig tartogatta a kaksit.
A harmadik napon voltunk hasi uh kontrollon (nem emiatt) ésa doktornő megnézte a beleit is, majd közölte, hogy pedig már rengeteg van raktáron.
Aztán az 5. napon 3 tekintélyes mennyiséget is produkált.
És már nem kirobban belőle, hanem úgy jön, mint a kenőmájas a tubusból.
Viki!
Rendes vagy és én is kíváncsi vagyok ám rátok, de jelenpillanatban a negatívságom felülkerekedik a kíváncsiságomon.
Meg nem is vagyok otthon...
Zsó!
Átérzem a helyzeted.
Jelenleg három darab hatvan, és egy nyócvan év feletti egyeddel vagyok összezárva a Balatonon.
Egy trilliárd szúnyog van és nem ám csak alkonyatkor!
Egész nap esznek. Még a napon is támadnak, höogy az egyéb fiszfasz kis bogarakról ne is beszéljünk. És olyan meleg van, hogy ki sem moccanunk a házból, ahol kb ugyanannyi fok van, mint künn, csak még a szél se fú ehhh....
Korán reggel el akartam tolni babakocsiban Domót a kis boltba, de pont olyan szögben sütött a nap, hogy nem tudtam semmilyen módon leárnyékolni. (nincs babakocsira szerelhető ernyőnk) Tolókar sem átfordítható, járdák ezen a szakaszon meg annyira trék, hogy nem vállaltam be, hogy húzzam magam után. (van pofájuk ezt a szakasz bicajútként is jelölni, pedig nincs 10 centi sima rész rajta.)
Szóval felcsaptam a mt-ba és úgy mentünk, és bár bekentem 50+-os naptejjel, de para volt, nehogy odakozmáljanak a napon a kilógó alkatrészei.
Szóval egyelőre nem nagyon élvezem az itt létet...
Fürdőruhám nincs, pedig muszáj leszek bemenni a vízbe, mert megőrülök.
Rájöttem, hogy gyűlölöm ezt a nagy meleget!!!!!!!!!
Tavaly nem bírtam a pocakosságom miatt, most meg a vágósúlyom miatt (gondolom).
Én, aki órákat tudtam magam kint rohasztani a napon.
Kakti!
Miért nem jó a galaktív bio szúnyogűző cucc???
Rá van írva vastagon szedve, hogy terhesség és szoptatás időszakában, csecsemők és kisbabák bőrén is alkalmazható.
Én bekentem vele a gyerekem.