Sziasztok!
Trigemininek és a kedves hírhozó apukának hatalmas gratula, alig várom majd a képeket!!! Tényleg nagyon szép súlyúak.
Maci, sajnálom a csípést, remélem javulgatsz azért. Dokim az Istvánban Kassai Enikő. És neked? Lehet h mondtad már csak elkerülte a figyelmemet.
És neked Sti?

Agyilag teljesen zokni vagyok...
Sti, szépek a hűtők, mi anno az Aristonnal szemeztünk, nekem az nagyon tetszett, hozzánk persze nem fért be, kicsi panel konyha
Ági, basszus szegény férjed...meg ez az gáz dolog????Tényleg nincs napokig gáz Harasztin?Még jó, hogy nem vagyunk most ott.
Ez az ovi szünet basszus akkora szemétség, már bocsi a pedagógusoktól...majdnem 6 hetet csináljak végig, ebből eddig a férjem itthon volt 1-et, majd jövő héten itthon lesz szerdától.
Most már annyira készen voltam, pedig hozzá teszem Nono nem rossz gyerek, sőt, de azért egész nap megy az anyaaa figyelj, gyere autózzunk

és ezt ebben az állapotban nem tudom már úgy csinálni ahogy szeretném, hogy kivittem anyósomékhoz Solymárra 3 napra, de nagyon fura volt, 2 éve nem jártam ott, és olyan furán viselkedtek, még Nono szülinapjára sem jöttek el...olyan undorítónak tartom meg képmutatónak...brrr
Amúgy csak olyankor megy a gyerek mamáékhoz ha az apja itthon van Svájcból, és kiviszi. Úgy kényelmesebb...
Üdv, napsugár, megkérdezhetem h miért ilyen későn csatlakoztál?

Dolgoztál vagy más oka volt?
Lassan annyian vagyunk, hogy követni sem tudom
Keverek egy csomó mindenkit...ti hogy vagytok ezzel?
Velünk annyi van, hogy persze István nem fektet be, m,ert millió szülés van erre nincs se hely se semmi, és különben is ezek a cukor értékek jók, amik nekem vannak...mondja ezt a nődoki, mert h evés után 2 órával kell 7,8 alatt lenni a cukornak.
Totál elegem van...neten is ellentmondásokat találtam a dolgokról, de amit sziflának is meg nekem is mondott a diabetológus az nem azt mondja h nem lenne baj.
Szóval csinálom a diétát, most kiváncsiságból szúrom magam napi 8x, még hajnali 3 kor is, mert elméletben a vércukor profilba kell hajnali érték is. De hogy az eredményeimmel mit kezdek azt nem tudom.
Nem tudok olyan keveset enni hogy az éhomi 4,2-ről egy óra múlva ne 7,9-re menjen fel reggelente a cukrom. Persze 2 óra múlva meg lemegy...szóval én kijelentem h nem értem. Terhelésnél azért megnézném most már szívesen hogy mit produkálok, ugyanis tegnap a reggelim 19g CH volt, és erre csináltam 7,9-et.
Viszont fogyok...és csak reménykedem h Martin kap elegendő kaját odabent.
Még egy para, szombaton éjjel ugye én is görcsöltem, és most kérdezek lányok egy furcsát, tudom h így a második terhességnél ez fura, de ugye egy ilyen fájás felülről fáj, a méh tetejéről?
Nekem nem indult be Nono, programozott csaszi volt a betöltött 39. héten, szóval nem tudom, de egy éjjel vele is szenvedtem mint a kutya akkor rendszeresen jöttek a fájások, és minta a gyomromnál lett volna először olyan fura érzés ami haladt szépen lefelé. Gondolom ez nyomja lejjebb a babát,nem?
Csak azért kérdezem, mert mindenki mondja h leszállt a hasam, gyakorlatilag a tenyerem befér a méh teteje és a cicim közzé, nagyon nehezen megy a járárs és folyamatosan szúró fájdalom jön a hólyagom felől. Pisilni is rengeteget járok.
Mensis fájásaim is vannak meg a derekam is sokkal többet fáj azóta...
Szerintetek nem korai még ez? Így a 34 héten? Vagy ez semmit nem jelent???
Nyugtassatok meg lécci, hogy ez nem azt jelenti h hamarosan szülünk.