Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Irok később....ezer dolgom van!!!!
Pápá!

Ok minden!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Gabi
Igen szerintem is szép ez a babakocsi is, viszont megkérdeztem, ha bolygókerékkel kérem az még +6300, így 50000 lenne a végösszeg, és annyi sajnos nincs! :cry: Úgyhogy valószínűleg marad a másik, mert az 38000, szállítással. Eddig mindenki dicsérte ezt a babakocsit, nem panaszkodtak, hogy nincs bolygókereke! ez van. Ez lesz! Nekem tetszik. Majd izmosodik maximum a karom! :lol: :lol: :lol:
Remélem a börzén kint lesz az a fajta babakocsi és akkor majd letesztelem.

Megvettem az Anyák lapját. A kuponok: egy babakocsira, utazóágyra, szoptatóhálóingre, takaróra, téli bundazsákra, sapkára, játékokra, pelenkatartóra, cumira és cumisüvegre van akció.

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Sajnos a pénz nagy úr :twisted: Milyen jó lenne,ha mindenki megvehetné azt amit a babájának szeretne.De azt hiszem kevesen vannak így.Mi 15e-ért vettünk használt babakocsit. :? :cry:
És mennyire akciósak a dolgok kuponnal?

Kép
cukigabi
Budapest

Nah vagyook!

9-re mentem a körmöshöz, lecsisszantottuk a porcelánt, igy maradt csak az Én körmöm alatta....lekockásitottuk, nem lett az a csutka rövid...kb.4 mmel nagyobb az ujjhegyemnél....csutiiii..! És fehérre van festve a vége, azaz francia, a gyűrűsökbe meg rakott fekete egyszerű mintát és kisköveket, igazán szép!
És remélem a dokibácsi is elágedett lesz, hogy látja a körömágyam.... :wink: :D

Aztáán, elmentem a turiba.... :( , és elköltöttem kőkemény 1700 Ftot, vettem 3-6 hónaposnak, 6-9 hónaposnak való rucikat....

Meg péksütit, felvágottat....és jöttem haza.

Itt meg a tegnapi pakolás miatt minden tiszta por volt.....eshettem neki! Utoljára felkentem a parkettát....mármint, úgy utoljára, hogy szülésig... :lol:
Mindent letörölgettem...erkély....fürdő, wc...a hálót Apára hagytam,kipurcantam..ja és vasaltam is.....

Tegnap este ismét jelentkeztek a fájáskáim....kisugározva a derékba....aztán elmúltak megint! :wink:
És a hasam mindenféle formában pompázott az összehúzódásoktól...érdekes nagyon! Amikor vége akkor Dalma ezerrel rugkapál odabent...gondolom az amúgy is pindurka helye, miután kienged...fellélegzik Ő is!!!

Éjszaka, egész türhető volt....kétszer mentem pisikélni,de ennyi!

Gabi!
Nekem jó a holnap, mikor, hol????

Huhh Csajok olyan sokat irtatok, megmondom őszintén fáradt vagyok mindenkinek, most külön-külön reflektálni! Ha nem baj ezt most kihagyom!

De örülök, hogy mindenki rendben van..Babák és Mamák és Papák is! :wink: :lol: :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Evita!Sajnos még nincs hír a táppénzes papirról a héten a háziorvos nem jön...majd a jövő héten :( ,remélem nem lesz késő.

Gabi!Sajnos mindég van valami dolog itthon,remélem mikor meg lesz a pici segítenek anyósomék.
A járkálásba is el lehet fáradni nagyon...pihenj sokat...rád fér.

Szép estét mindenkinek!

Kép
erika12

Persze, jelöljetek be iwiwen, nyugodtan!!!
:P :wink:
Várom!

KépKép
Kép Kép
schorsi

sziasztok lányok

evita: én is elmegyek az expóra bár itt olvastam hogy nem népszerű mert nagy a tömeg és annyira nagy olcsóság sincs mint ahogy mondják de az ötlet hogy ott kipróbáld a kocsit az nagyon okos!remélem találsz olyat mert azért ilyen összeg kifizetése elött jól meg kell nézni mit vesz az ember...sztem a kék.vaj szín az már fius de a tesóm is kapott egy csomó fiúnak való holmit és a Norina nagyon cuki volt benne...most 3 és fél éves most kezd csak "divatozni" már nem lehet akármit ráadni...
de nekem inkább az a szempont hogy jó anyaga legyen vagy praktikus...én pl.a babakocsit kapom és sose választottam volna ARANY-PIROS színt de ameddig egy fillérembe se kerül addig nem is szólhatok... ha kéne venni akkor én is ilyesmit választanék mint te...bordó az jó szín fiúnak lánynak is! és én is kipróbálnám valahol mielött megveszem

Kép
menion
Budapest

schorsi: hol voltál turiba? én 1x voltam a hádában és már nem emlékszem hogy ott voltak-e csecsemő ruhák is vagy csak nagyobbakra valók...szívesen mennék mert azt terveztem hogy veszek pár db kezdő méretet a tescoban olyan olcsó rugikat ami egy csomagban 3db van...hogy azért mégis kezdésnek legyen rajta új meg emlékszem hogy ezeket hordta a tesóm babája is orrba-szájba mert 100%pamut és nagyon gazdaságos és nyilván ezért szerette is a tesóm mert akkor nem kellett úgy vigyáznia nehogy tönkremenjen...aztán gondoltam hogy az expón és turiba beszerzem a nagyobb méreteket amik már azért mintásak megy nem olyan egyszerűek...
nem vet fel a pénz és tudom hogy 1-2 hónap és kinövi majd úgyhogy én nem lelkizek azon hogy mindenből originál legyen...

Kép
menion
Budapest

nomi...na perszeee az Anna név már stipi stopiiiii :lol:

viccelek de ha már vallás akkor mond már el mit ír az Anna névről?
ha már az én porontyom is Anna lesz :D ...
mi nem vagyunk vallásosak bár én azt hiszem hogy lehet úgy is valaki "vallásos" hogy nem gyakorolja "látványosan"...
nem is volt templomi esküvőnk emiatt bár sokan furcsállották de én azt mondtam hogy nem érzem illendőnek hogy templomban tegyek esküt ha nem járok templomba...

Kép
menion
Budapest

Menion!
A Csepel Plázában voltam, szintén Háda...ööö..azt hiszem!
És szerintem nagyon jó kis dolgokat lehet venni....Én is csupa pamut és bársony babaruhát vettem, kaptam....persze nem kell sokat venni egy méretből, mert babáink nagyon hamar kinövik majd....!
Itt szombatonként van bálabontás...na akkor tutira nem mennék be, mert ma is beszélték, hogy milyen durva volt szombaton a helyzet...egymás kezéből tépték ki a ruhákat az emberek!!!
A lökdösődés hiányzik a legkevésbé....

Jaj, képzeljétek ma volt bent egy Nénike, előttem fizetett volna...azt hiszem 375 ftot egy átmeneti kabátért....de nem tudta kifizetni, mert hiányzott hozzá 100 Ft...persze mindenki állt mint TÖK! Én odaadtam neki azt a 100 Ft-ot arra gondolván, hogy hátha egyszer nekem is 100 Ft hiányzik majd ahhoz, hogy ne fázzak...és talán majd Velem is lesz valaki ilyen.....szerintetek! Persze jót nevettem magamban...álmodtam egyet, de legalább a néni nem fog fázni ősszel.
Persze szegény azt se tudta hogy tiltakozzon, de otthagytam a pénztartóban a pénztár előtt a 100 ast...annyira sajnáltam!!!!!
:(

KépKép
Kép Kép
schorsi

istenem kiborítanak ezek a dolgok :cry:
borzalmas! ilyenkor mindig arra gondolok hogy ezek a töpörödött nénik bácsi már mennyit dolgoztak és szenvedtek és ilyen helyzetbe kerültek öreg korukra....mert bizony az ő generációjuk nem segélyeken öregedett meg ők még a háborút is megélték és megtanultak spórolni és mindent értékelni...
bezzeg ez a sok újgazdag azt se tudja hova szórja a pénzét vagy pl.a szegény "kissebbség" amelyik reggel fél 8kor már a hivatalban strázsál és minden jár neki...
szerdán olvastam egy írást miszerint egy 6 gyerekes "kissebbség"havonta mennyi támogatást kap...gyerekenként 80000és még ilyen olyan segély családi p. meg nem is tudom mi összesen valami 670.000/hó!!!
le volt írva tételesen mi mennyi ft...és ezért egy percet nem dolgoztak!!!!
nem bírom ki ezeket az igazságtalanságokat! és akkor a szegény nénike meg nem veszi meg magának a zsömlét meg a gyógyszerét mert nincs miből pláne kabátot! szégyen!!!

Kép
menion
Budapest

Igy van!! Rengetegen élnek a létminimum alatt---és nincs 100 Ftjuk....undoritó ilyen szempontból is ez az ország.....akinek sok van, annak még többet adnak, akinek meg kevés..na azoktól elvesznek...hatezerszer megadóztatnak mindent...és kedves országvezetőink nap,mint nap a képünkbe vigyorogva felteszik a kérdést: Mi a probléma?
Hát az kéremszépen, hogy azok az emberek akik anno felépitették Mo.-ot és akiknek köszönhetően...Orbán Úr vagy anno Gyurcsány Úr bársonyszékbe ülhetett...nélkülöznek!
És nekünk 30-35 éves fejjel azon kell gondolkoznunk vállaljunk-e gyereket vagy sem....mert miből fogjuk eltartani....ááá!

Hát majd Mi is nélkülözünk, csak hogy Babáinknak mindene meglegyen!!!!! :oops: :cry: :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Huhhu...minket kivágnak a házból....Apa gitározik!!!!
:? :shock: :)
De nem a kisgitárkával, hanem a naggyal....és erősitővel... :shock: :)
Még nincs 20 óra....szegény szomszédok!!!!

KépKép
Kép Kép
schorsi

ma reggel összeszedtem magam és elmentem laborba...megcsinálták a cukorpróbát és ha már megszúrtam kértem más vizsgálatokat is...sajnálkoztam a nővérek a vénáimon és az se segített nekik hogy szteroidozok...mindig elkeserednek
de most is egész jól sikerült mindkét szuri...ilyenkor mindig elmondom nekik hogy szuperek és nem szoktam ennyivel megúszni...
az is meglepő hogy minden vizsgálat kész lesz holnapra...megy a nődokihoz is és megy a házidokihoz is eredmény (kivel mit irattam)...csak kérdés milyenek lesznek mert nem tudom milyen az az éhgyomri vc ha reggel még az esti kakaót rókáztam ki... :?

aztán úgylátszik tényleg kikészültem a vasárnapi veszekedős munkában és az éjszakai forgolódós "nemneveznémalvásnak" se segített így ledőltem labor után és elfelejtettem felkelni 4-ig...végre kipihentem magam!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Böbe
Nekünk ez volt a lánynevünk már olyan 2000-ben megbeszéltük a férjemmel, hogy mik lesznek a gyerekek nevei: Maja vagy Ádám :roll: :wink: de a sógornőmnek márciusban kislánya született és megtetszett neki a Maja név, nekünk meg fiunk lesz most :arrow: ÁDÁM :lol:
Esett az eső és elég hideg van, front van a javából :roll:
Hol dolgozol :?:
Sztem a puffadás állandóan jelentkezhet :roll: nem próbáltad a Salvus vizet :?: nekem szokott segíteni :!:

Erika
Köszi a dicsiket, kedves vagy :!: :wink:
Ti már megint búcsún voltatok :?: igaz most ennek van az ideje, mi képzelt vasárnap megyünk :!: :wink:

Noémi
Nagyon tetszenek a nevek :!: :wink:

Evita
Zsuzsanna vagyok :wink: :!:
Nem szeretnél a Vaterán venni babakocsit :?: most láttam, hogy van olyan, mint a miénk, amit hozattam Angliából...kék színű, van hozzá hordozó is és mózeskosár is, 45ezer ft :!: :roll: :?:

Gabi
Sztem a vastól megy a hasad, mint már sms-ben is megírtam...nekem mondta a dokim, hogy ne lepődjek meg, de lehet hasmenés egy iső után a vas tablettától :!: :roll: mindjárt elolvasom a tiédnek a betegtájékoztatóját :!: :roll:
Ügyi vagy, hogy elintézted a papírost, megkérdeztem nálunk is ugyan úgy van :!: :wink: sztem nem a zöld tea a "bűnös" :!: :roll: :wink:
A Tardyferon fol szeded ugye :?:

Köszi a poci dicsit :wink: :!:
A drága férjem rosszul volt reggel, hányingere volt, de nem sikerült neki könnyíteni...elment dolgozni, hívott, de most már kutya baja...sztem túl zabálta magát vagy nem tudom :roll:

Orsi
Örülök, hogy jobb éjszakád volt :!: :wink:
Biztosan szép lett a körmöd :roll: :wink:
El is hiszem, hogy fáradt vagy, pihizzél drága :!: :wink: lábacskáid :?:

Menion
Nekünk sem volt templomi esküvőnk :!: :roll:

Itt ülök a gép előtt és annyira mozog Cipike :lol: én meg csak beszélek neki és szinte egyre jobban mozog :lol: annyira boldog vagyok és úgy imádom Őt...már alig várom, hogy a férjem is haza jöjjön és lássa a hullámokat a hasamon, mert most már olyan szépen látszik, hogy merre van :lol:

Aludtam délután, aztán főztem paradicsomos húsgombócot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
És Dalmus mit szól hozzá :?:

Menion
Nekem is rossz vénáim vannak, a drága kolléganő mindig mondja, hogy szúrás előtt legalább igyak már vizet :roll: :wink:
drukk a jó eredményért++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
"4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszernek, így a Tardyferon Fol tabletta is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek
Alkalmazása során ritkán gyomorfájdalom, hányinger, hasmenés vagy székrekedés, allergiás bőrreakciók előfordulhatnak."

Zöld tea:ha mértékkel fogyasztjuk nincs mellékhatása :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion!
Jujj, Te szegény..a vérvételek Nekem is mumusaim, de nem a rossz vénák miatt, hanem mert Én mindig elájulok, de nem jöttem rá mitől..a tűtől nem félek, a vértől sem...szúrástól sem....szóval nem tudom! Mindeddig a vérvételeim ájulással jártak..mostanában nem, utóbbi 3-4 alkalommal...

Nem baj, legalább pihiztél picit! :wink: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Csajok nekem úgy viszket a hasam :shock: a szeplőim és anyajegyeim egyre erősebbek az arcomon meg minden hol :shock: :wink: dolgoznak a hormonok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Lábacskáimat kérdezed, azokról a lábacskákról beszélünk ami vagy 3szor nagyobb ecetszagú elefántcsülök....aham ezekről a lábacskákról beszélünk.... :wink:
Hát igen, zsibog, sajog, dagadt.... :wink:

Dalmus imádja Apuci zenéjét, de a nagygitár eő elbújunk a másik szobába....a rendes akusztikus gitárt imádjaaaaaaaaa!!!
Vannak már megszokott dalok, amiket eljátszik neki, remélem később is segit majd a megnyugtatásában, altatásnál.... :oops: :)

Nálunk is hullámzás van...vagyis ez mr nem nevezhető annak...nyomja el a pocimat jobbra balra..... :wink: :lol: :D :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Nekem is....és vannak rajtam új pöttyök, remélem majd ezek azért eltűnnek..vagy nem tudom!
És a bőröm szine is másabb...egy picit barnább vagyok mint szoktam lenni! :shock: 8)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Ez tök jó lehet :roll: :lol: Én imádom a gitárt, biztosan később majd nagy hasznát veszitek, Dalmus biztosan imádni fogja :!: :roll: :wink:

Jajjj, Te szegény, ezekkel a lábakkal :roll: egyébként néztek neked már toxaemiát :?:
Nálam még csak hullámzás van :roll: de élvezem :roll: :wink:

Igen, Én is sokkal barnább vagyok, mint szoktam lenni :roll: :wink: rajtam annyi anyajegy van :roll: a férjem mondta is, hogy nincs is szabad terület anyajegy nélkül csak a talpamon és a tenyeremen :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Folyamatosan mutogatom a dokinak, de azt mondta semmi vészes nincs....ugyhogy emiatt nem izgulok! :?

De pénteken megint mondom majd..... :shock:

Jó éjszakát Neked is!
:P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Szép estét mindenkinek!

Most jutottam gép elé. A munkahelyemen nincs net a gépemen, meg hát elég pörgős is, úgyhogy ott nem nagyon szoktam netezni, max. naponta 1-szer egy másik gépnél.

Itt aztán volt ma pörgés.

Mi is gondolkodtunk már a neveken, főleg inkább a lány neveken, a fiú nevet már akkor tudtuk amikor még nem voltam kismama: szóval ha lány akkor Luca, ha fiú akkor Domonkos.

Ma néztünk mi is babakocsit, nekem eddig a Graco típusú tetszik a legjobban és használtan is lehet elég jót kapni.

Nekem egy hete kb. minden nap fáj a fejem, nem tudom mi lehet. A vérnyomásom jó, arra egyébként is szedek gyógyszert. A héten megyek dokihoz, meg védőnőhöz, majd rákérdezek mi a véleményük.

Nem panaszkodok tovább....., megyek mert még van egy kis dolgom és holnap meg megyek dolizni reggel ugye......

Jó éjszakát!

Kép
gyevacska

nekem annyi pöttyöm van mint égen a csillag...ma is észrevettem egyet ami nem volt még ott hétvége elött...ráadásul olyanok is jönnek rám mint az a "vadhús"vagy mi...nem vagyok bőrgyogyiban jártas de tuti ezek nem fognak elmúlni...a pöttyök talán...de tini koromban számoltuk meg életemben elóször és utoljára akkor 107db pöttyöm volt....szerintem most 3billió :?
és még a bimbóudvarra is nőtt 3-4db...egyet leszedtem ahogy piszkáltam és vakaróztam mert én is baromira viszketek...nem nőtt vissza de a másikon is van egy olyan ami kiáll és irtóra irritál...szerintem azt is leszadizom elöbb-utóbb...szörnyű!
el akartam menni leszedetni a nagyokat de azt mondták hogy terhesen nem lehet...szóval majd jövőre!

Kép
menion
Budapest

ma azt olvastam hogy az újszülöttnek a gyomra egy nagy cseresznyényi...hát abba mi fér? :shock:

Kép
menion
Budapest

megyek kutyaetetni vagy sátálni és utána etetni....majd megnézzük mennyire tudják a kivert kutya ábrázatot magukra ölteni a cél érdekében :lol:

jó pihenést mindenkinek! sziasztok

Kép
menion
Budapest

Szép jó reggelt :!:

Orsi
Ha a doki azt mondja, akkor minden ok, mert hát az Ő szava a legfontosabb :!: :wink: majd le fog menni idővel, addig is kitartás :!: :wink:

Gyevacska
Szép neveket választottatok :!: :wink:
Nekem is Graco van, de gondolom láttad a képet :!: :wink: remélem jó kis járgány lesz, éppen ajánlottam Evitának is :!: :roll: :wink:

Nekem is fájt a fejem az elején többször, hormonok, front, bármi okozhatja, ilyen állapotban ez természetes :!: :roll:
Mit szedsz a vérnyomásodra :?: mennyi szokott lenni :?: előtte is magas volt :?:

Menion
Nekem is van a bimbóudvar környékén nem is egy elég sötét kis valami, de nem bántom nehogy baj legyen, Én nem merem piszkálni :roll: :oops:

Milyen kutyusotok van :?:

Én már dolgozom vagy is bent vagyok :roll: :wink: elég hideg volt, de süt a nap már most, lehetne jó idő nem úgy, mint tegnap :roll: :wink:

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Csajok!

Apa elment dolgozni Bécsbe... :( , majd csütörtök este jön haza, remélem addig Dalma a helyén marad.... :wink:

Hétvégre sütnöm kell tortát, Apa szülinapra....van lefagyasztva fekete szedrem, majd kombinálom vmivel.... :P

Éjszaka: jól telt, végig aludtam!
Apának elkezdett fájdogálni a torka....adtam neki a nálunk bevált tantum verdét...elvitte, hát meglátjuk segit-e neki! :?

Menion!
A kisbabák gyomra újszülött körban kb. 30 mililiternyi folyadékor képes befogadni, ami valóban nagyon csekély....3 hónapos koráig viszont megduplázódik az ürtartalma....
Ezt olvastam....Azt hiszem a kismama.hu-n, mert a csecsemőkori refluxbetegségre kerestem rá, anno....

Jaja, Kutyaaa...nekem is nagyon hiányzik a kiskutyám, Fifi.....ide nem tudtam elhizni magammal....otthonhagytam Anyukáméknál, igy most Ő a gyerekük! :P

Suzy!
Te nem semmi vagy...meló....Én fel sem tudnék kelni....ááááá!
Itt is sütöget a napocska, bár hideg van......nekem tettszik ez az idő....csak ne essen! :D

Csajok!
Ki-mit tervezett mára?
:)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó reggelt csajok!

ma is nagyon hideg van , de látom nem csak én gondolom így....mikor sétáltam a vonathoz úgy lefagyott a kezem mint télen...de van nap közbe egy pár óra olyan 1-3 között amikor meg meleg van és minden t le kell vennem magamról...mert ugye reggel meg eléggé beöltözöm...

Kép
böbe baba

Jó reggelt!

Olyan furcsa, egy rossz éjszakát általában egy viszonylag jó követ! :D :) Most tudtam aludni! :D :)
Csajok, akik előrébb jártok, lenne egy kérdésem:
Arra figyeltem fel reggel mintha Barni átfordult volna teljesen. Két lépésbe egészen kicsavarodott a pocakom. Tapasztaltatok ilyet?
(Kíváncsi vagyok, h most hogy fekszi, (csütörtökön kiderül, akkor megyek dokihoz) remélem nem popsival lefelé... :? :shock: :roll:)

Nomi
Még nem vagytok elkésve a név változtatással! (Egészen a szülőszobába lépésig még simán! :) :D :D )
De jó, h téged is elkapott a vásárlási láz! :D :) Majd fotóz légyszi, h miket szereztél! :)

Böbe
Szerintem is sok a két hét eltérés. Én a helyedbe beállítanám úgy ahol a doki szerint tartok.
A Maja nagyon szép név! :) :) És én is csak egy Pici lányt ismerek ilyen névvel. (Felettünk laknak és most 8hónapos)

Gabi
Jó, h mondod az anyakönyvi kivonatot! Most hétvégén hazaugrunk hozzánk (ott esküdtünk) akkor kérünk is! Ne kelljen már később szaladgálni utána.

Orsi
Tyűűű! Nagyon aktív napod volt! :shock: :roll: Nagyon szuperül bírod!
Furcsa lehet az új rövid köröm! Megszoktad azért kicsit?

Nagyon rendes dolog volt tőled, h kisegítetted az öreg nénit! Én is így tettem volna. Mindig megsajnálom az ilyen időseket, akik öreg korukra kerülnek ilyen helyzetbe, és nincs senkijük, aki segítene... :( :cry:

Menion
Mi is használt ruhákat vettünk többnyire turisakat. De az az igazság, h mivel ennyire gyorsan kinövik a babák a turis ruhák is olyanok, mintha újak lennének. Találtam olyat is a turiba, amin még a címke is rajta volt. :D :) Meg igazából felesleges kiadni értük sok-sok pénzt, lehet, h 2-3szor lesz csak rajta...
(Ja, és van 1-2 új ruha nekünk is TESCO leárazott termék. :wink: :D :D )
Örülök, h tudtál pihenni kicsit! :)
Nem szabad terhesen olyan helyen dolgozni, ahol stresszben vagy! Szükséged van a nyugalomra! Jobb lesz mind a kettőtöknek otthon.

Gyevacska
Nagyon szép nevek nálatok is! :) :D
Úgy tűnik közülünk mindenkinek az egyszerű, de mégsem tömegnevek tetszenek! :D :) Ez tök jó! :wink:

Suzy
Hogy bírod ma a melót? Elkezdted már vágni a centit? :wink: :D :)
Itt nálunk szépen kisütött a nap! :D :)
Köszönöm a tippet, délután megnézem gyógyszertárba azt a gyógyszert, amit írtál.

Pöttyök: én teljesen tele vagyok mindenféle anyajeggyel, szeplővel, és hasonlóval. Nagyon fehér bőröm van sajnos. (Remélem ezt Barni nem örökli! :wink: )
Úgyhogy nem is figyeltem fel rá, h a szokásosnál több lenne. (Úgyse férne már rám több! :wink: :) :? )

Mindenkinek szép napot!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Mai fix pont a 3kor fogorvos. :? :( Meg egy kis takarítás, főzés. (de csak valami egyszerűt.)
Holnap lesz nagy shopppppppping nap! (A Párom szabin lesz, és elmegyünk beszerzünk minden elmaradt dolgot! :D :D :D :) :) Lámpa a babaszobába, orrszívó..stb! Nagyon várom! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt!

Na úgy néz ki a hasmenés elmúlt :lol: Legalábbis tegnap csak 1× voltam. :?
Azt nem értem,ha tényleg a vas tablettától volt akkor eddig miért nem?Na mindegy.......... :roll:

Ma éjjel megint 2 órát fent voltam :twisted: :twisted: :twisted:

Nekünk is Graco a babakocsi,csak régebbi,mint Suzyé.

Orsi!
Én programomat tudod :wink:
Gitááááár???? :shock:

Menion!
Én se merem piszkálni az új pöttyöket :roll:
Nekem mindíg kell innom vv előtt 2,5 dl vizet,különben soha az életbe nem találnák a vénám. :x

Gyevacska!
Mindenkinél más jön elő a terhesség miatt,neked a fejfájás.Sajnálom!
Hádában nagyon jó kis babaruhák vannak,én is beszereztem onnan "pár" darabot :lol:
Ti is szép neveket választottatok!

Suzy!
Igen tardyferon-fol-t szedek,ha esetleg mégis visszajönne a hasmenés lehet váltok,mert tök jó,hogy nincs szorulásom,de azért ez már sok volt :lol: :? napi 4-5×

Tegnap jött papír a banktól,hogy mennyi lesz a köv fél évben a lakáshitel (nekünk mindíg félévente változik),hát csajok................. :twisted: :twisted: :twisted: .......botrány!!!!!!!!!!!Apa jól le is tört! :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
Nekem még nem fordult be,de állítólag olyan lesz,mint neked.Eszrevehető!
Fogorvoshoz kitartás!

Kép
cukigabi
Budapest

Böbe!
Reggel tánleg nagyon hideg van!
Azt hiszem ma délután bemenekitam az erkélyen tartott, de bentre vaó növényeimet...pffff, még kevesebb hely lesz!
Amikor megjött a jó idő kiraktam őket....

Vivi!
Hát inkább mocorgok, mint töppedek itthon, igy is eléggé bekorlátoznak a dolgok.... :wink:

Bevallom őszintén, Én konkrétan nem vettem észre amikor Dalma megfordult....vagyis ez igy nem igaz, amikor pár héttel ezelőtti uhn, megláttam, higy végre fejjel lefelé van, akkor kb. tudtam következtetni, hogy akkor az 1 héttel ezelőtti rumlizós napon történhetett, mert azóta sem vol olyan formájú a hasam...szóval..igy, de konkrétan, akkor nem tudtam....
Na ezt most jól elmagyaráztam mi???!! :? :P :shock:
Köröm: furi, de azért megszokható lesz, és nem lett olyan csuti, mert a sajét körmöm alatta is egészen nagy volt már....de hagytunk egy picit...egyáltalán nem sért...tegnap próbáltam magamat ,megkarcolni, karmolni vele....erőlködtem elhiheted..de nem sikerült!Igy gondolom Dalmát sem fogom tudni megsérteni vele.... :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi
Sajnálom nagyon a hitelt! Svájci fr-ban van vagy euró-ban nektek?
Nekünk eurós, és majd januárba változik... (Biztos nem előnyére... :( :? )
De furcsa ez a vastabletta nálad! Nekem eddig csak a szorulásos tünetet produkálta... :? :(
Sajnálom, h nem aludtál jól! :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Hi-hi! :D :) A lényeget értem! Nagy rumlit csinált a kisasszony, h ezzel álcázza a befordulást. :D :)

Gabi
köszi! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
ÚÚÚÚ, tényleg ma Neked fogdokiii!
:shock:
Én még a terhességem előtt ráköltöttem jó kis összeget a fogsoromra....ugye akkor még dolgoztam és sikerült megnyerni egy pályázatot, amit Én dolgoztam ki...éy ilyenkor az a szokás közalkalmazottaknál, hogy a megnyerhető összeg bizonyos % a pályázat irójának jön....
Na akkor eldöntöttem, hogy abból a fogsoromat rendbetetem, megnézetem....hm, fogkő, töméscsere, 1-et húzni kellet sajna, azt pótoltattam....meg vmi lézerrel rátevős cuccos került a felületekre....hm, nem volt occsó......
Igy most semmi baj nincs a fogaimmal, persze ezerrel mosom és nézem folyamatosan, nehogy elkezdjen romlani, sokat hallani erről, hogy a terhesség alatt tönkremennek a fogak...mert a szervezet onnan vonja ki a kálciumot....
:?

Gabi!
Igeeen, a Te progidat tudom! :lol:
Hurrá-hurrá! :P
Roli és Dalma végre találkozik! :wink:
És mennek a turibaaaaaaaaa...ahol Dalma nem kap semmit....csak Roli!!!Hihi!

UHhh, lakáshitel, ne is mond.... :shock: :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vivi!
Hát persze,hogy svájci frank (4 éve lett felvéve) :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Roli se biztos hogy kap valamit!Lehet,hogy mégse kéne be,enni! :?

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok, erősek vagytok és támogatjátok egymást! :) :D
Nem lesz gond egy kis nézelődésből! :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi!
Akkor majd eldöntjük...... :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó szórakozást majd mára Nektek! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Megyek reggelizek aztán elindulok.Orsi csörgök majd!

Mindenki legyen jó és vigyázzatok magatokra!

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
Kösziiii! :D

Gabi!
Rendben, várom! :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Lányok!

látom írkáltok a fogászatról...ti hányszor voltatok vagy hányszor kell menni egy terhesség alatt?én voltam már még a múltkor elküldtek akkor semmi bajom nem volt azt mondta a doki , hogy menjek vissza 3 hónap múlva m addigra lesz lyukas fogam...meg mondta h lehet h majd az ínyem be fog gyulladni de attól ne íjjedjek meg , szájvízzel öblögessek ha úgy van...!?

Kép
böbe baba

Böbe!
Az elején kell menned gócvizsgálatra, aztán fogorvostól függően és a fogaid állapotától függően, szerintem. Én akkor voltam amikor 7 hetes terhes voltam és kellett az igazolás...majd félidőben.....most nem mentem mert minden okés.

Nekem is volt begyulladva a foginyem és folyamtosan vérzett is, de Suzy ajánlotta a Zymafluort, azt szedtem....mára elmúlt minden tünetem....

És amióta homeos bogyókat szedek azóta mentholmentes fogkrémet használok....

Szerintem, amit mondott tartsd be, menj vissza 3 hónap múlva....nehogy kialkuljon valami gócod és a terhesség alatt elég macerásak a fogdolgok, de azt hiszem erről Suzy többet tud mesélni majd, mert ő másodállásban fogorvos mellett van!
:!: :idea: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hát Csajok!

Megint nagy a pörgés! Nem baj,ezt szeretem! :wink:

Ó Csajok, hogy fogtam volna be a számat!!!! Én hüly azon panaszkodtam nincs tünetem, és a babát sem érzem még. Hát tessék, ma reggel olyan rosszul lettem egy hét után, hogy a reggelim ki is jött. Ilyen még nem volt! :cry: Ígérem többet nem panaszkodok! Türelmes leszek! :oops: :lol:

Gabi
Kuponok: babakocsi 69990 helyett 64990 :lol: , ágy 14990 helyett 11990, hálóing 7790 helyett 4490, útitakaró és zokni garnitúra 2990 helyett 990, bundazsák 9690 helyett 7690, sapka 2990 helyett 1790, pelenkatartó vödör 2190 helyett 1190, cumiból kétféle van, az új ára 790 és 990, cumisüveg 995 helyett 495, felhúzós zenélőjáték babakocsira vagy babahordozóra 5990 helyett 3990, és még egy zenélő játék 6990 helyett 3990, és kétféle morzsolgató kendő 1990 és 2290 az új áruk!
Örülök, hogy hasmenésnek vége! És nagyon sajnálom a hitelt. Nagyon gáz!
:?

Orsi
Az jó, ha Dalmus szereti apa gitározását. Laci is szokott gitározgatni! :lol:
Én ma dolgozgatok, vagy legalábbis úgy teszek! :lol: És ma korán lefekszem aludni. Legkésőbb 9kor. Ez tuti. Olyan nehezen keltem ma fel!

Vivi
Fogdoki fúj. Nekem is kéne mennem, de még nem szántam rá magam. :oops: Holnap vásárlás? Hmmm, az nagyon jó!!!! Azt szeressük!

Suzy
Sejtettem, hogy Zsuzsanna vagy, okosan kikövetkeztettem, csak nem voltam biztos, hogy a nevedből van-e. :lol: De nézegettem a vaterát. Ott találtam a 38000Ft-os babakocsit szállítási költséggel. Nekem olyan babakocsi nem kell, amihez adnak hordót, mert az már van nekünk, szóval azért plusz pénzt nem akarok költeni.
De azért még nézegetek babakocsikat, de ebbe nagyon beleszerettem. Reggel 7kor már a munkahelyeden?? Brrr. Egy hős vagy! :D

Gyevacska
Nagyon szépek a nevek!
Épp tegnap soroltam fel férjemnek 1-2 fiúnevet, ami tetszik mondom Roland, erre ő nem, Levente- nem, Marcell-nem, mondom akkor marad a Barnabás (arra eddig nem mondott nemet, de keres ennél jobbat), mondja nem, lány lesz, ja mondom oké.
:lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
:lol: Édes évődések.....a nevek miatt..hihihi!
Nézd meg az utónév oldalakat a neten, hátha....mivel Apa sokat volt külföldön, Mi eleve sok emailt küldünk egymásnak...igy összegyűjtöttem Én is a névkupacomat, meg ő is és elemaileztük egymásnak...majd amikor hazajött megbeszéltük.....de a fiúneven nem jutottunk túl, igy az nincs is...kapja az Apa nevét.....Norbert. Bár ez sem tettszik neki annyira....de beletörődött, ha esetlegesen miután Kisbabánk kibújt, és mégis kukis....akkor Norbert lesz!
:wink: :D

Tünetek...hát igen, azok jönnek....nyugi, ez csak jó! Bár ha Te sem szeretsz hányni....én egyenesen irtózok a hányástól..!!! :? :shock: :(

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?