Jó reggelt!
Olyan furcsa, egy rossz éjszakát általában egy viszonylag jó követ!
Most tudtam aludni!
Csajok, akik előrébb jártok, lenne egy kérdésem:
Arra figyeltem fel reggel mintha Barni átfordult volna teljesen. Két lépésbe egészen kicsavarodott a pocakom. Tapasztaltatok ilyet?
(Kíváncsi vagyok, h most hogy fekszi, (csütörtökön kiderül, akkor megyek dokihoz) remélem nem popsival lefelé...
)
Nomi
Még nem vagytok elkésve a név változtatással! (Egészen a szülőszobába lépésig még simán!
)
De jó, h téged is elkapott a vásárlási láz!
Majd fotóz légyszi, h miket szereztél!
Böbe
Szerintem is sok a két hét eltérés. Én a helyedbe beállítanám úgy ahol a doki szerint tartok.
A Maja nagyon szép név!
És én is csak egy Pici lányt ismerek ilyen névvel. (Felettünk laknak és most 8hónapos)
Gabi
Jó, h mondod az anyakönyvi kivonatot! Most hétvégén hazaugrunk hozzánk (ott esküdtünk) akkor kérünk is! Ne kelljen már később szaladgálni utána.
Orsi
Tyűűű! Nagyon aktív napod volt!
Nagyon szuperül bírod!
Furcsa lehet az új rövid köröm! Megszoktad azért kicsit?
Nagyon rendes dolog volt tőled, h kisegítetted az öreg nénit! Én is így tettem volna. Mindig megsajnálom az ilyen időseket, akik öreg korukra kerülnek ilyen helyzetbe, és nincs senkijük, aki segítene...
Menion
Mi is használt ruhákat vettünk többnyire turisakat. De az az igazság, h mivel ennyire gyorsan kinövik a babák a turis ruhák is olyanok, mintha újak lennének. Találtam olyat is a turiba, amin még a címke is rajta volt.
Meg igazából felesleges kiadni értük sok-sok pénzt, lehet, h 2-3szor lesz csak rajta...
(Ja, és van 1-2 új ruha nekünk is TESCO leárazott termék.
)
Örülök, h tudtál pihenni kicsit!
Nem szabad terhesen olyan helyen dolgozni, ahol stresszben vagy! Szükséged van a nyugalomra! Jobb lesz mind a kettőtöknek otthon.
Gyevacska
Nagyon szép nevek nálatok is!
Úgy tűnik közülünk mindenkinek az egyszerű, de mégsem tömegnevek tetszenek!
Ez tök jó!
Suzy
Hogy bírod ma a melót? Elkezdted már vágni a centit?
Itt nálunk szépen kisütött a nap!
Köszönöm a tippet, délután megnézem gyógyszertárba azt a gyógyszert, amit írtál.
Pöttyök: én teljesen tele vagyok mindenféle anyajeggyel, szeplővel, és hasonlóval. Nagyon fehér bőröm van sajnos. (Remélem ezt Barni nem örökli!
)
Úgyhogy nem is figyeltem fel rá, h a szokásosnál több lenne. (Úgyse férne már rám több!
)
Mindenkinek szép napot!