Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
hát az egészségügyről csak annyit hogy bővenvan mit kijavítani.
pumipumi gratula a kislányhoz ilyen idősen azért már jók kivehető :)
gio'ia. én kölcsön kaptam annó a mellszívót és örültem is neki mert nem olcsó ha jót akarsz de sajna most nemtudják kölcsön adni :(
én lehet bérelni fogok mert kitudja meddig kell :roll:
mielőtt használod átfőzött a tatozékokat és ennyi

Kép
Kép
anitaaa03

Gio!
Szerintem sem gáz,egyáltalán.Arról nem is beszélve,hogy mi van ha véletlenül nem is lesz rá szükség és ti meg megveszitek tizenezerért.Nyugodtan vegyél használtat!
Nekem Madela van,kézi,de alig-alig használtam.
Vendég

nagyon csendes mostanában a topic.mindnki nyaral? :)

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!
Én nemsokára indulok 4d-re. Most kezdek csak nagyon izgulni. Holnap reggel meg afp után irány a nyaralás. Remélem, most megússzuk az utat simán.
Ha lesz jó kép, meg eredmény, este még benézek.
Biztos mindenki nyaral :wink:

briell

Igen, igen, gyertek az eredmenyekkel...neha en is bekukkantottam ma, de nem nagyon volt mit irnom, meg ma extra vasalos napot tartottam, most meg megyek uszni :) Ne aggodj az ut miatt, jo nyaralast :):)
Olga! A Zizu vonalzoja ma tok muris...1 ev, 1 honap, 1 het, 1 nap :)

Kép
pumipumi

briell kiváncsian várjuk a képeket

Kép
Kép
anitaaa03

Nálam jelentem minden rendben, korának megfelelő a 17 hetes kicsikénk. (ma voltam dokinál)
A neme nem derült ki mert takargatta magát, oldalt feküdt, fejen állt, de talán majd jövő héten, akkor lesz a 18. heti genetikai uhu.
A dokim nekem azt mondta hogy 20. hét előtt első babónál ne várjak túlzottan észrevehető mocorgásokat, úgyhogy megnyugodtam. Majd jelez a babó ha úgy érzi.
Boldog vagyok nagyon. Napokig feltölt ezerrel amikor látom, hogy ő ott bent vaaaannn! :-) Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez olyan hihetetlenül szépséges érzés - mégha esetleg közhelyesen is hangzik - , hogy egy életke van egy életben, azaz bennem , 2 szív dobog ésatöbbi :-))
Na jó, nem nyálaskodok itt tovább, lényeg hogy minden okés. Mozgás és szextilalom feloldva, heamatomám felszívódott, Balcsiban is fürdőzhetek. Szval mi bajom is lehet? 8) Jövő héttől jóga, tánc.
Ki jár kismamahastáncra??? Pesten van? Hol?
Vendég

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Gio nagyszerű hírek, kezdődhet az önfeledt nyár :lol:
Remélem Briell is jó hírekkel és képekkel tér majd haza a 4d-ről.
Én holnap délután megyek a genetikai uh-ra, ahol állítólag képet is kapok.
Vendég

M&G,
kórházban csinálják a genetikai uhut vagy magánba mész? Dejó! Akkor holnap meg érted izgulunk pozitívan :-)
Vendég

Gio!
Én fogok jövő héttől járni kismama hastáncra. (ha törik-ha szakad megyek)Sajna közel sem Pestre :cry:
Nekem is azt mondta a dokim,hogy a Balaton simán mehet,strandra inkább ne!
Cölibátusból feloldva??Akkor gondolom párodnak jó estélye lesz :D Na meg persze neked is! :D

Briell!
Igen-igen!Képet!!!Mi volt a dokinál?
Az út miatt ne aggódj,nem lesz semmi gond.KEllemes nyaralást nektek!

Nem tudom mi volt ma Ketteskével,de majd kirúgta a hasamat :D Nagyon elemébe volt.NA de így van ez jól!
Megyek is mert a Zuram megérkezett Zizuval a fagyizásból.
Vendég

Sprite
utánajárok én is Pesten hol van kismamihastánc és majd jóól eszmét cserélünk a nagy pocaktánctapasztalatokról 8)

Briell,
én is nagyon kíváncsi vagyok milyen élménnyel tértek meg az uhuról!!
Vendég

Sziasztok!

Gio! de jó hogy láthattad a picurkátokat. Annyira irigylem már akik most mennek uh-ra. Már annyira szeretném én is látni a pottönkénket.

Briell! Téged is nagyon várunk , olyan kiváncsi lennék a képekre.

Én már 5 hete láttam utoljára a babánkat. Jövő hét csütörtökön megyünk a genetikai uh-ra.
Vendég

Melinda,
mindjárt itt a jövő hét!! AKkor Neked is ez a 18.heti lesz?
Mi kb. egyszerre vagyunk belőve a szülést illetően úgy látom a vonalzónkon.

Ismét szembesülhetünk azzal, hogy ahány orvos és kórház, annyi szokás. Olyan furcsa. Van akit 2hetente lát a doki, van akit havonta, van akit még ritkábban.
Vendég

Apropó Melinda,
látom veszprémi vagy. Jó ott a kórház meg a dokik?
Füreden fogunk majd nyaralni és ha ne adj Isten bármi történne akkor Veszprémben van a legközelebbi kórház, úgyhogy gondoltam informálódom jó kezekben lennék-e:-)
Vendég

Gio! A korház jól felszerelt, de a dokikról sok jót nem tudok mondani. De tuti nem lesz semmi gondod, és korházra sem lesz szükségetek. Mikor mentek nyaralni? Amugy tényleg 1 nap külömbséggel vagyunk kiirva. :) Kiváncsi vagyok 18 hetesen változtatnak-e a kiírás időpontján. Akkor neked ma teljesen korának megfelelő értékei voltak a babának. Az olyan jóó!
Vendég

Melinda,
igen, magam is meglepődtem, hogy ilyen jól számolunk. Szval dec. 16 az időpont aztán meglátjuk hogy lesz. Jó lenne karácsony előtt hogy az ünnepre már otthon lehessünk.
De választott dokid van amúgy? MOst hallottam egy ajkai bnőmtől, hogy náluk pl. a kórházban nem lehet szülészorvost választani, hanem annál kell szülnie aki épp ott van amikor indul a mandula. Ezen azért le vagyok döbbenve...
Vendég

Csak gyors képek, mert pakolunk, a holnap meg rémes lesz, mert férjemnek még be kell mennie dolgozni, mielőtt indulunk :?

Lusta, kicsit kisebb a koránál, de gyönyörű, és lehet, hogy lány, de igazából nem lehetett látni, Annyira édes, inkább aludt volna :D
Kép
Kép [/img]

briell

Briell! Annyira édesek a képek. Ki tudja miért olyan kis szégyenlős. Jó nyaralást kívánok Nektek!!!

Gio! Nálunk 3 orvost lehet megfogadni. De nekem nincs saját dokim, sztk-ba járok. Amig nincs olyan problémám addig így is marad. Te hová valósi vagy?
Vendég

Sziasztok!

Nagy részben végigolvastam a fórumot, és én is csatlakoznék! Elvileg dec 27-re várjuk a babát, bár az időpont minden újabb ultrahanggal változik. De a legutóbbi (most hétfő) szerint valamikor karácsony környékén esedékes! Immár 100% hogy fiú, mert volt kromoszómavizsgálat.

Próbálok majd rendszeresen benézni, tök jó olvasni, hogy kivel mi történik kb. ugyanennyi idős terhesen.:lol:

+1 kérdés: Tedorka, neked ki az orvosod? Én is az ÁEK-ban fogok szülni!

/
lemonsong

Szia Lemonsong! Üdv itt a fórumon. Gratulákok a kisfiúhoz. Első babátok? Gyere minnél többször a fórumra!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek, ha még reggel van egyáltalán.
A villanyászok jelentem, befejezték a munkát, úgyhogy most hétfőre várjuk a festőt, meg a légkondist. Sokkal jobb, hogy nem kell dolgoznom, mert így békés és nyugodt napjaim vannak.
Lemonsong! Üdv itt közöttünk, tényleg gyere sokszor. Ja, és Spánik doktor az orvosom.
Kép
tedorka

Briell gratulálok a babához és a képekhez is, valamint köszönjük! Nyugodt, békés nyaralást, úgy tűnik, jó időtök lesz, pihenjetek sokat!

Gio kórházba megyek uh-ra, magánban szerdán voltam, akkor is már megnéztünk mindent, de ma ismételjük :) Ha kapok képet, akkor még ma érkezem vele, a vizsgálatra délután megyek.

Lemonsong üdvözöllek, örülök, hogy veletek is minden rendben, valamint gratulálok a kisfiúhoz!
Vendég

Lemon,
üdv itt!! Érezd jól magad!! És gratulálok a kisfiúhoz, első babó? Hány éves vagy?

Melinda,
én Bp-en élek, Szt. Jánosban fogok majd szülni. JElenleg a VIII. kerben lakunk a belvárosban, így a kerületi SZTKba nem volt kedvem dokihoz odajárni :-) A védőnő és a gyermekorvos viszont egy főnyeremény, nem is gondoltam volna.
A hugom és legjobb barátnőm a dokimnál szültek, azt mondták Nagykanizsáról is feljárnának hozzá, úgyhogy referenciaanyaga volt, ezért esett rá a választásom.

M&G
Hányra mész?
Vendég

Gabi! Akkor ez a genetikai uh-tok ugye? Gyere a hírekkel!!!!

Gio! Az Sztk-ás rendelés nálunk borzalmas. A 12 hetes uh-n egy szót sem szólt hozzám a doki. Annyit sem, hogy rendben vagy nincs rendben. Csak a papírból láttam, hogy minden oké. Meg utána elmentünk kombinélt tesztre. A védőnőm nekem is nagyon aranyos. A gyerekorvost meg még fogaglmam is ki lesz. Te hogy-hogy már találkoztál vele?

Jó mert , most megint ilyen uh-s időszakba érkeztünk. Majdenm minden nap van akit várhatunk az eredményekkel. Remélem mindenkinél (már aki tudni szeretné) kiderül , hogy kisfiú vagy kislány.
Vendég

A gyermekorvos pont ott rendel a védőnő mellett így egyszerű volt megejteni , meg kiderült hogy ismeri a sógornőmet - néha kicsi ez a Bp:-) , tehát csak ezért volt a korai ismerkedés.
Olyan gáz egyébként amikor a kismamákat ennyire leszarják hogy még arra sem méltatnak, hogy hozzánk szóljanak...Nem elég hogy édes terhet cipelünk, émelygünk, lassulunk, érzékenykedünk , napi bunkókkal megküzdünk mondjuk egy villamososon , még a dokik is ilyenek...És ez akkor különösen "szép" ha még fizetsz is és akkor is flegma nem odafigyelő a doki.
Vendég

Gio kettőre, és remélem hamar végzek! Utána következik egy fagyizás, rokonlátogás, így biztosan későn érkezem.
Szerencsémre nekem ma a kórházban is az az orvos vár, akihez magánban járok, csak hát így hivatalos.
Vendég

Ismét jövök a táblázattal, hátha jelentkeznek, akik régen voltak erre. Én nagyon bízom benne, hogy mindenkivel rendben van minden!

Kép

Kép
Vendég

sziasztok
briell köszi a képeket,ari.
lemon.. üdv köztünk gyűlnek a kisfiúk :)
még nekem is vanegy hetem a genetikai uh-ig.a vércsoportról a leletem ma hozta el a párom az negatv a többi lelet a védőnőnél vande remélem azok is jók lettek.
ma már elkezdtük a 18. hetet el sem hiszem. :D

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok! Gyors bekukk.
Gabi, nálunk a megyei kórház Szt. Lázár, bocs ha én írtam multkor félre, most nem keresem ki. :oops:

Lányok, Ti hogy szoktátok mondani, ha kérdezik mennyi idős terhesek vagytok? A betöltött hetet (én most 17+0 vagyok) akkor 17 vagy amelyik hétbe léptetek 18?
Anita, akkor Neked már betöltött 18. heted van és most kezded a 19. hetet?
Bocs ha hülyeségeket írok, de ezzel mindig bekavarom magam. :oops:
Késik a vonalzóm. :(
csillag25

Briell, nagyon édi képek. :D Nekem olyan kislányos ahogy bújik. :) Már én is alig várom, hogy uh-ra menjünk, csak még olyan messze van. Jó pihenést nektek.

Lemon, üdv köztünk. Írj még magadról.

Gabi, jó babanézegetést és fagyizást, várunk majd az eredménnyel. :wink:

Tényleg, már akartam kérdezni, hogy szerintetek így táppénz alatt mennyire "illik" elmenni nyaralni? Persze nem külföldre gondolok, csak itthon. Én kicsit parázós vagyok, főleg ha esetleg ismerőssel netán kollégával összefut az ember és rögtön a "dolgozni beteg, nyaralni azért tud" szöveget sütik rá az emberre. :roll:
csillag25

Csillag lehet, én írtam el :oops: már javítottam, legközelebb jó lesz :)
Én mindíg azt mondom, hogy hányadikban vagyok, jelenleg a 20-ban. Pár napnak egyébként sincs jelentősége, orvosnál-védőnőnél úgyis mindíg megnézik pontosan.
Remélem, egyre jobban vagy..!
Vendég

Csillag! Teljesen jol irtad. Ha ma van a betoltott 17 heted, akkor ma kezded a 18. hetet es 17 (pont nelkul) hetes vagy. Vagyis Anita mar 19-t kezdi ma :):):) A vonalzo szokott kesni, attol fugg, hogy melyik napszakban szerkesztetted.
KOszi gabi a tablazatot (fagyi??? :):):) ), mar lassan nem is tudom kovetni magunkat :):) Pedig probalok gyakran jonni.
Udv lemonsong, majd ha lesz idod, irj egy kcist tobbet magatokrol...ha olvastal, ugyis tudod, hogy mindenre kivancsiak vagyunk :):)
Olyan jo, hogy ilyen jol alakulnak a dolgok mindenkinel, es jok az eredmenyek is. nalunk itt a 18. heti genetikai UH nincs, helyette a 22-24. het kozott van morfologiai, amit meg Mo-on nem csinalnak. A 18. heti sokkal erthetobb, hiszen europa-szerte arra a korra vannak kidolgozva a viszonyszamok, kesobb mar a kort sem lehet jol meghatarozni (nna nem mintha a sima Uh kepes lenne ra...mikor az eredmenyek mogott ott a "plusz-minusz 2 het"). Nna de mindegy. Meg szerencse, hogy az ismerosomnek vlami hiperszuper gepe van, es azon mindent nagyon jol lehetett latni, meg a pupillat meg az agy reszeit is, meg az ujjbutykoket...De azert a korhazban nem csinalnak ilyen alapos vizsgalatot, elkuldenek a 22. heten maganba, ahol fizetsz 250 eurot a 4D-ert (15-20 perc). SZerencsere mi elobbre hoztuk a hazautazast egy honappal, igy pont 22 hetesen tudok menni a genezisbe, beszeltem veluk, azt mondjak, csinalnak mindenre kiterjedot, az itteni helyett tokeletes lesz (hooooo...nem akartam mondnai: tulsagosan is) :):)

Kép
pumipumi

Köszi! :)
Akkor jó, én már a 18. héten járok egy kis csalással. :wink: Ebben szeretem "öregíteni" magam. :D
Köszönöm, tényleg egyre jobban vagyok, ami abból is látszik, hogy itt csücsülök a gép előtt. Apa megint megsimizte a hasim és megbeszélte a kicsivel, hogy nincs több hányás. Hallgat az apjára. :)
csillag25

Igen, en is erre gondoltam: hogy olyan kislanyosan bujik :):) Briell meg lehet, hogy hozzatenne: de milyen kisfiusan boxol :):)
Csillag! Ha nekem ezt mondnak, hogy dolgozni beteg, nyaralni tud, siman, egy nagy mosollyal visszavalaszolnek: hat, igy kell csinalni...kulonbenis buta,aki nem teszi meg, ha lehet. meg egyebkent is, varandossag alatt szukseged van a pihenesre, foleg a vege elott, hogy majd kipihenten,felkeszulten varhasd a nehezet. Nehogy mar ezen parazz!!!

Kép
pumipumi

Pumi, köszi a kiigazítást, most már teljesen képben vagyok hogy kell ezt írni, mondani. :wink:
Az ismid hiperszuper gépét azért irigylem, nekünk itthon ilyen pontossággal soha nem fogják nézni, vagy legalábbis nem közlik mit látnak, csak hogy minden rendben van.
csillag25

csillag
ezt én sem tudom pontosan de szerintem is úgyvan hogy akkor ez már a megkezdett 19. hét én különben hozzáteszem ha kérdezik hogy pl.pénteken lessz 19 hetes pont és így a pontosat mondom te annak a párnapnak ténylegnincs jelentősége.
ja avonalzóm nekem is késik de majd behozza

Kép
Kép
anitaaa03

én is irigyellek pumi biztos jó lehet egy olyan gépen nézni

Kép
Kép
anitaaa03

Csillag! Nálam is már 1 hete elmúlt a hányás!!! :) (Le is kopgtam) És pont 1 hete amióta nincs hányingerem, éreztem valami kis mocorgást. Akkor meg (meg most sem) voltam benne biztos, hogy a picur volt. de az biztos hogy attól a naptól a hányinger elmúlt. Szóval nálam ez bejött. Mi pont egyidősek vagyunk! Nálunk is apa folyton simizi és puszilgatja a babá (pocakot). És annyira imádom amikor azt mondja hogy " Szeretlek Titeket!!!"
Vendég

Teljesen igazad van Pumi, főleg, hogy a nyaralás az pihenés -amit amúgy is javasolnak a dokik- nem olyan mint melóban idegeskedni reggeltől estig. Ilyen szempontból nem is lehet összehasonlítani, csak én olyan hüle vagyok. :oops: Mert tudod az irigység más emberek részéről... Na de le van ejtve, mit foglalkozok én ilyenekkel, főleg, hogy még kinézőben sincs nyaralás, de talán majd egy hétvége valahol. Spórolni kell a párom szabijával, hogy decemberben sokat lehessünk hármasban itthon. :) Ja, és addig is az uh-ra elmennek egy-egy napok.
csillag25

Nna azert nem olyan jo...az a gep a munkahelyen van, eleg messze innen, csak egyszer voltunk ott, az itthoni, lakasan levo gepe kifejezetten ramaty...de azert tenyleg jo.
Meg szerencse, hogy vegre elmult a hanyas...aztan majd meglatos, onnan, hogy elkezdted erezni a picit, naprol napra jobban fogod. Persze nem egyfolytaban, mert azert sokat alszanak.

Kép
pumipumi

Sziasztok.. gyors jelentkezés:)

Élek és virulok de szó szerint:)

Sajnos nemtudok olyan sokszor hozzá szólni adott témákhoz de igyekszem követni benneteket..

Rólunk: Minden rendben van, egészségesnek bizonyult a kiscsajszink, - mostmár tuti leányzó, 4D-n és sima 18-19.heti UH-n is azt mondták ő csajszi :) - megvolt eddig minden szükséges vizsgálat, úgyhogy bő 1,5 hónapig nem kell sehova mászkerálni csak pihizni és élvezni a nyarat - már amennyire lehet ebben a szörmyű időben ugye:) - ..
Mocorgás: néha néha naponta érzek valami bugyborékolásos valamit de valahogy nemtudom most megkülönböztetni a bélmozgás-e az vagy a picúr.. szerintem 2 hét múlva már biztosabb leszek a mozgásában:)
Tünetek: Minden elmúlt - remélem nem is jön elő többet:) - eszek normálisan, nincs undor, a rossz/depis kedv is elillant csak olykor-olykor jön elő kisebb hangulatingadozás..
Pocak: Nem igazán nagy.. persze szépségesen nő - de anyukám azt mondja nem lesz nagy pocak ami nem jelenti azt ugye hogy kis súllyal születik majd a baby - csodálkoztak is a kórházban hogy 5 hónapos vagyok és a 13 hetes csajszinak már akkora a hasa mint ha 5 hónapos lenne :))))) de hát sebaj a fő hogy egészséges a kis tündérke:)

Örülök hogy mindenkinél minden rendben van és szépek a képeitek is:) Ti hogy vagytok a szüléssel? Én kezdek nem félni és nem rettegni bár osk videot megnéztem :shock: ami nem éppen bizalomgerjesztő - de itt jön az hogy már nem a szüléstől parázok, sőőt képzeljétek egyáltalán nincsenek aggályaim mint anno.. inkább az hogy magamhoz ölelhessem a kicsit:) - kiváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel..

Na befogom most megint egy kisebb időre :)))
Szép napot nektek!
Vendég

De jó Melinda, akkor talán mi is fellélegezhetünk. :) Már csak a mocorgás hiányzik, de biztos az elől tapadó lepény miatt várat még magára. Persze befelé érezhetném, de azt lehet, hogy másnak vélném. :oops: Ha már tuti a babának tudom majd be, akkor szólok. :wink:
Annyira édes a párod, ez nagyon szép mondat "Szeretlek Titeket". Nekem is sok aranyosat mond, de ezt nem. Meg is hatódtam rajta. :) Nálunk általában az uh-k után beszélgetősebb, vagy "menet közben is elkap" és megfogja a hasim, megpuszilgat. Akkor valahogy valóságosabbnak érzi miután látta a kis huncutot, hogy tényleg ott van bent. :D
csillag25

Nna en most jol bekajaltam a gep elott. meg megirok nehany emailt, aztan utana agyban varjuk apat haza. lusta vagyok, mar bevasaroltam, mostam meg jogaztam ma, pont eleg. Holnap talan megyunk a tengerpartra...itthon utalok napozni, mindig megzabalnak a szunyogok.

Kép
pumipumi

J'adore! Jo, hogy irtal...amugy gyere nyugodtan akkor is, ha nem tudsz hozzszolni a temahoz..legfeljebb leirod, hogy erzed magad, miket csinalsz, bla-bla. Tudom, ohgy fura, de benem az egvilagom SEMMI felelm nincs, semmit illetoen. Persze nem veszem konnyeden, pontosan tudom, hogy milyen nehez lesz, es hogy nem gyerekjatek sem a szules, sem utana, de valahogy nincs bennem aggodalom. Egy kis drukk csak az, amit erzek, de azt a varakozas valtja ki. Tudom, hogy szenvedni fogok, mint egy diszno, de valahogy nem riaszt vissza. Valahogy minden olyan konnyeden alakult a legelso naptol, lehet, ez is kozrejatszik. vagy egyszereuen csak szemelyiseg kerdese, nem tudom.

Kép
pumipumi

Olyan edesek ezek a mi ferjeink...neha vetekszenek a kisbabak aranyossagaval :):)

Kép
pumipumi

sziasztok

ezer éve nem írtam bár néha szoktalak titeket olvasni. Meló és a kicsi mellett, no és egy számítógépfüggő férj mellett nem igazán jutok nethez, csak olvasni:-))

Velünk minden rendben van. Úgy néz ki hogy a szülés várható időpontja dec. 13. No és úgy néz ki, hogy megint lányom lesz, de ez még nem 100%. de az orvosom nem igazán szokott az ilyenben tévedni. Úgyhogy én már nézegetem a lányneveket.

Még egy hetet dolgozok aztán három hét szabi - mivel 3 hétig nem lesz bölcsi - már úgy várom. Vágom a centit mint a katonák régen.

A táblázathoz az adataimnál nem adtam meg, hogy bizi én 31 éves vagyok és Szegeden csak a Női Klinikán lehet ugyebár szülni, hát én is ott fogok. Remélem szülni fogok bár az orvosom az előző császár miatt erre 15% esélyt adott.

várok ötleteket szép, egyedi lánynevekre!!! Nekem eddig amit tetszene: Linett, Boróka, Zóra

Stella
stella2007

a következő uh-raén is elviszem a páromat az már tudommal hasi lessz de majd elötte rákérdezem a dokira majd húgom addig vigyáz a "nagy"fiunkra.kiváncsi vagyok már mennyit nőlt az utolsó uh óta bitos sokat.lassan félidőhöz érkezünk olyan hihetetlen most vártunk a 12 hetes uhra és tessék már itt tartunk bár én jobban örülnék ha már december lenne.
én azért kicsit tartok a szüléstől az elsőnél én sem féltem úgy voltam vele hogy mitől féljek mégnem éltem át.de mostmár tudommilyn igazhogy nagyon könnyű volt 2óra vajúdás és kint volt.de annyit pont elég volt elviselni és perszetöbb órás vajúdás is lehet.szóval én inkább nem gondlok a szülésre :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

pumi nem akarlak elkeseríteni de a barátnőm is így volt tök jól viselte a terhessége végig aztán a végén megszenvedett.3 zselé stb.. több napos szenvedés és a végén mégs császár lett belőle.mondta is hogy a 9 hónap jó volt majd a szülésnél bepótolja így is lett.

Kép
Kép
anitaaa03

pumi nem akarlak elkeseríteni de a barátnőm is így volt tök jól viselte a terhessége végig aztán a végén megszenvedett.3 zselé stb.. több napos szenvedés és a végén mégs császár lett belőle.mondta is hogy a 9 hónap jó volt majd a szülésnél bepótolja így is lett.

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?