Sziasztok.. gyors jelentkezés:)
Élek és virulok de szó szerint:)
Sajnos nemtudok olyan sokszor hozzá szólni adott témákhoz de igyekszem követni benneteket..
Rólunk: Minden rendben van, egészségesnek bizonyult a kiscsajszink, - mostmár tuti leányzó, 4D-n és sima 18-19.heti UH-n is azt mondták ő csajszi
- megvolt eddig minden szükséges vizsgálat, úgyhogy bő 1,5 hónapig nem kell sehova mászkerálni csak pihizni és élvezni a nyarat - már amennyire lehet ebben a szörmyű időben ugye:) - ..
Mocorgás: néha néha naponta érzek valami bugyborékolásos valamit de valahogy nemtudom most megkülönböztetni a bélmozgás-e az vagy a picúr.. szerintem 2 hét múlva már biztosabb leszek a mozgásában:)
Tünetek: Minden elmúlt - remélem nem is jön elő többet:) - eszek normálisan, nincs undor, a rossz/depis kedv is elillant csak olykor-olykor jön elő kisebb hangulatingadozás..
Pocak: Nem igazán nagy.. persze szépségesen nő - de anyukám azt mondja nem lesz nagy pocak ami nem jelenti azt ugye hogy kis súllyal születik majd a baby - csodálkoztak is a kórházban hogy 5 hónapos vagyok és a 13 hetes csajszinak már akkora a hasa mint ha 5 hónapos lenne
)))) de hát sebaj a fő hogy egészséges a kis tündérke:)
Örülök hogy mindenkinél minden rendben van és szépek a képeitek is:) Ti hogy vagytok a szüléssel? Én kezdek nem félni és nem rettegni bár osk videot megnéztem
ami nem éppen bizalomgerjesztő - de itt jön az hogy már nem a szüléstől parázok, sőőt képzeljétek egyáltalán nincsenek aggályaim mint anno.. inkább az hogy magamhoz ölelhessem a kicsit:) - kiváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel..
Na befogom most megint egy kisebb időre
))
Szép napot nektek!