Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok!
Anna megbízom a doimban, ha ő azt mondja, menjek ide, akkor megyek. Amúgy nem vészes. Kiderült 1700 Ft. Nem afp-t vesznek, hanem béta- hcg-t. Ebben lévő hormonszitet vetik össze afp eredménnyel, és ez megadja van tévedése az afp-nek vagy nincs. Szval csak egy vérvétel, és kész. Amúgy hétfőn megyek uh-ra a praxisba, genetikaira. Abban is bízom, így köszi, de nem megyek máshova. :wink: Ár be is költöztetek? Milyen? Dolgozol még?
Adryn sztem annyit egyél amennyit kívánsz. Előbb halsz te éhen, mint a Nicolay (akinek lesz beceneve?). Inkább csak ha keveset ezsel, egyél sokfélét.
Tencsi örülök, hogy jobban vagytok, és Domi is jól bírta Viki nélkül. Remélem többiek is jobban vannak.
Csibb megy ma uh-ra gye? :oops: Bocsi de annyira el voltam foglalva ezekkel a dolgokkal, nem tom. Visszaolvasni esélyem sincs. Így is néha szöknöm kell. Uraság ma nagyon gyagya, de nem alszik. Ellenben le tudja venni a nadrágját, peluját, stb...... alvás helyett. :evil:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Okés, csak legyen minden rendben!

A Praxist ismerem, Bartók Béla út ugye? Ha nem tévedek, és tényleg ott van, habár amemóm mostanában nem az igazi, ugyanabban az épületben rendbel a dokim, Barna Péter.

Van ötleted szülésznőre a szent imrében?

Köszi előre is!
anna**

Kukli:

Az AFP teljesen elavult dolog... Nézesd meg genetikai UH-val, ha az rendben van, akkor nem szabad ezen görcsölni... Komolyan. Nem tudom mennyi az AFP-d... Nekem a Zsófival 0,45 volt. Komolyan. És okos és minden.
És ne haragudj, hogy ezt írom, de azt is gondold át, hogy mit tennél, ha tudnád, hogy beteg? Mert mindenhol azzal fognak stresszelni, hogy csak a magzatvízvizsgálat ad 100%-os eredményt... Szóval azt szerintem, akkor érdemes megcsináltatni, ha úgy érzed, hogy nem tudnál mit kezdeni egy beteg gyerekkel. Ha ettől összeomlana az életed/életetek... Nagyon nehéz, tudom, de át gondolnod (gondolotok) és a pároddal is beszéld meg a félelmeidet.... Szerintem kutya baja a kisbabádnak, csak stresszelnek Téged egy ilyen megbízhatatlan vizsgálattal...

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

kukli:D:D:D édes lehet ahogy megszabadul a ruháitól :D:D:D Nicolay beceneve lehet Nic, Nico.. tök jó mert a papa meg Mic.. szóval megy majd a Nic, Mic :lol: :lol: de a Nico jobban tecc.. sztem is elveszi ő ami neki kell.. nem értem miért paráztat túl ez a nőszemély...

Anna sosem voltam az a tipikus farkasétvágy :) én 1.77 és 58 kg-san kezdtem.. szóval sztem hasonló alkatunk van. ;) Neked mikor jön a baba?

KépKép
KépKép
adryn

Nem tudom, adry, akkor szerintem úgy jó ahogy van, és ha babó kivánni fogja a több ennivalót biztosan jelez. Igen, és sem eszek túl sokat, de most egészen jól állok.

Mi 03.19re várjuk.

:-)
anna**

Kukli
én továbbra is bíztatlak, nincs ott semmi gond! :wink:
én most voltam nemrég uh-n, úgyhogy most nem megyek! Erpé megy ma!
nagyon édes a kis angyalkád és rénszarvasod egyben!!! :lol: :lol: :lol:

Anna
gratula a kukishoz!!! szép nevek!

Bea
a Maja nekem is nagyon tetszik, Fanninak van is Maja barátnője, nagyon cuki kislány! :wink:

Adryn
örülj neki, hogy nem akarsz állandóan enni! ha kell a babának, úgyis szólni fog! 8)

Tencsi
sokat veszekednek az ikrek? én amúgy ettől tartok egy kicsit. mert ha gyerektársaságba megyünk, ugye állandóan megy a harc valami játékért, stb. ha nincs idegem hozzá, nem megyünk gyerektársaságba, és nyugalom van, de ha már tesó lesz, akkor nem lehet sosem nyugit csinálni... remélem, nem fognak sokat veszekedni... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Papillon
együttérzek... a közigazgatási főiskolát végeztem februárban, és terhesen én is csináltam, de az még nem is rossz!!!! remélem, befejezed a baba előtt, mert gyerekkel sokkal kimerítőbb!!!
drukk holnapra!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

[b]Erpé!!!
Jelentkezz, hogy mi volt!!!! Várjuk a híreket!!!!
[/b]

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

húúú, ez elég gyászkeretesre sikerült, bocsánat!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hallihóóó

Erpé?!?! Hol vagy??? Kíváncsian várunk!!
Valaki volt még Uhun!!! Én úgy emléxem! ki volt az???

Próbálok visszaolvasni, de szita azagyam :oops: :cry: ...

Rszg, Adryn: Nagyon jó kis tütüt vettetek!!!
Adryn: Bababörzén vásároltatok valahol??? te írtad, ugye, hogy kiságyat 16-ért tudtál venni?! Hol vannak a szerzeményekről a fotók??? :lol:
Fotók!! Nagyon édesek amiket feltöltöttek, egész egyszerűen imádom nézegetni őket!!! Ahogy Fanni táncol, TÜNDÉRIIIII!!!! Botiról ez az angyalkás kép (is!!!!) annyira aranyos!!!
Kukli! Tudom, hogy tudod, hogy minden rendben :lol: :lol: :lol: !!! És mi is tudjuk :D:D:D!!! Villőből Vanda ... én már megszoktam a Villőkét :wink: :wink: !! Persze nagyon szép név a Vanda is!!!! :wink: :lol:
Vasárnap megyünk bababörzézni, remélem találunk babakocsit!!! Vagy kiságyat ... vagy valamit!!!
Anna: Örülök, hogy minden rendben és gratu a kistököshöz! :lol: :lol: :lol:
Eléggé kék egyelőre az a tábla!!!
Na mi is volt még ???? Elfeljtettem :oops: !

Ja! Papillon: DRukkDRukkDRukkDRukkDRukkDRukkDRukksoksok!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Holnap szül a sógornőm!!! Programozott császár! A 4 napban megyünk majd hozzájuk a kórházba és fotózok kedvcsinálónak!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Köszönöm Wicca!

Hú holnap szül a sógornőd, holnap van a szülinapom, :-)

Jó kis mérleg lesz ! ;-) Hihi.......
anna**

Köszi angyalka nevében a bókokat! Van még egy télapós cucca is, de nem akartam sokkkkkk lenni. Amúgy az angyalkás, egy sima rugira rádobtam egy dekor angyalszárnnyal poénból, ő meg vevő volt. :lol:
Anna igen, ez az a hol a Barna rendel. Én Tóth Irénnel fogok szülni, de elég hamar le kell őket foglalni, mert nem sok idejük van. Van aki 12. hét után már nem is tud fogadni. Nem tom Barnával ki dolgozik együtt (megkérdezhetem holnapra, mert 3 bnőm sis züült nála), Irénke nagyon jól kiegészíti az orvosom, szívesen ajánlom. A dokim már jelezte neki, hogy vagyunk, én majd jövő héten hívom fel, de a naptájában vagyok tutira, ráérek.
Nico tecc. Akkor így fogom hívni ha nem baj. Helló Nico! :P
Katka köszi, tudom, tudom…. Nem is az idegesít, hanem a felhajtás körülötte. Amúgy nem engedném a magzatvíz vizsgálatot szerintem, és ha beteg gyerekem lenne? Bizti hülye vagyok, de gondoltam erre, és egy nagyon hülye dolog ugrott be. Sztem a család minden tagja nagyon sokat kapna egy beteg gyerektől. Boti olyan toleranciát tanulna, amit sosem fog. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem neveljük toleránsra, és azt sem, hogy beteg babát szeretnék. De nem hiszem, hogy kétségbe esnék jobban, mint mások. Ugyanúgy az életünk, szívünk része lenne, mint Boti. De Vandus, mint a makkkkkkkk.
Bocsi Csibb…. Már tudom, Mátééééééé
Szval Erpé hol vagy???????
Wicca én is megszoktam Villőkét, de tiszteletben tartom Zsolti kérését. Meg végül is 20. hétig Botit is így hívtuk…… Én kicsit bánom, hogy nem Villő. Mindenképpen várjuk holnap a híreket, és majd a képeket! Imádom mikor egy új kis lélekkel gazdagodik a világ! :)
Na még bekukk Erpé miatt, azt dobok egy új táblát, ha beírtuk új kishaverunkat.
:lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé én is várlak ám... kíváncsi vagyok hogy még kékebb lesz e az a tábla... :D tényleg a kiscsávók vannak többségben. kit fognak ezek elvenni feleségül? :lol: :lol: :lol:

Csibb:
TE nem vagy iwiwen?

Kukli: akkor ideje átírnod a vonalzódat Vandára ;) szeretem ezt a nevet.. én is ezt "hordtam" Krétán, mert az Adriennel gondban voltak kiejtésileg :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a kiderült nemekhez, remélem, holnap reggel nekem is megmutatja magát a pocakom lakója :)
(Tessék terpeszben ülni!!!!!! -ez természetesen a babának szólt :) )
Most beszéltem egy barátnőmmel, akivel 1-2 külömbséggel sikerült teherbeesni. Neki is kisfiút láttak az uh-n.
Remélem én leszek az egyik kévétel, akinek kislányt ígérnek majd :)
Szurkoljatok :)
meg azért is, hoyg minden rendben legyen, nemtől függetlenül :)

a magzatvízvételt én sem engedném, max akkor, ha az uh valami olyan szörnyüséget mutatna, amit nem tudok felvállalni.

Az tény, hogy az ember a beteg gyerekét is nyilván ugyanúgy szereti, mintha egészséges lenne, de én szerintem nem vállalnék egy súlyosan fogyatékos, vagy sérült gyereket. (nem az apróbb bajokról beszélek, mint pl nyúlszáj, vagy egy ujj hiánya, hanem a súlyos fogyatékról).

Kép

Kép
gabka77

Kuklika, erőt, kitartást a vizsgálathoz. Ne aggódj, a babád egészségesen akar megszületni hozzád! Nem is szabad másra gondolni! Minden rendben lesz!!
Nagyon édi fotók Botiról :wink:
Ha tetszik a Villő, és már Botinál is tetszett, miért nem szerepel 3. név-ként. Én amikor felnőttem és elmesélte anyukám, hogy Kittinek akart hívni, megkérdeztem, miért nem adta 3. névnek, aztán eldöntöttem volna használom e vagy sem :D ?
Lehet én is huszonakárhanyadig hétig (amikor végre kiderül :twisted: ) Majának hívom majd, utána keresztelhetem át :lol:

Hogy álltok a stresszel? Én ma leordítottam a kukásembernek a haját, mert azt mondta álljak arrébb, rossz helyen parkolok, mert nem fér el a kukás kocsija, utána meg úgy szégyelltem magam :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Amúgy 35 felett van magzatvíz vétel, nagynénémnek vettek, semmi baja nem lett, se neki, se a babának, természetesnek vette, de odáig úgyse jutsz Kuklika, szerintem elég lesz a vérvétel

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn,

szerintem, ha a kismama jól érzi magát, a baba is! annyit egyél, amennyit kívánsz, úgyse tart sokáig ez a nemkívánás, nekem is volt ilyen, átmeneti, biztos a stressz miatt, most újra minden percben mást ennék.

Bea, Maja

Kép
bea1978

hehe stressz.. én inkább mindent humorral oldok meg :) a múltkor is a gyógyszertárban egy kiégett 40 éves életunt picsának nem tetszett valami és én kedves mosollyal és megjátszott udvariassággal némi humorral fegyvereztem le.. persze az egész szitu csak neki nem tetszett a gyógyszertáros csaj meg vigyorgott :lol: :lol: :lol:
megvan tiltva a stressz kismamáknak.. elvileg :? de persze nekem is van sajna a hülye papírok miatt.. , a két helyen lévő otthonlét miatt, a hülye utazgatások miatt, a mit hogyanok miatt... na de pozitív gondolkodás.. olyan még sosem volt hogy sehogysem lett volna.. kedvenc mondásom :D:D:D

ja.. Bea kukásembernek meg ígérj legközelebb sok büdös pelust pár hónapon belülre ;)

KépKép
KépKép
adryn

inkább humorizáltam volna én is, de nem tudtam magamon uralkodni :lol:

Amúgy mi nem tetszett neki :D

Sajnos a stresszt nem kerülhetjük el, mert kismamák vagyunk, hacsak erre az időszakra nem költöznénk el egy KISMAMASZIGETRE, ahol mindenki kedvünkben járna, minket kényeztetne... :D :D kismama - paradicsom, wellness, all inclusive ellátás, masszás, pezsgőfürdő, különböző méretű és hőmérsékletű medencék, kerti jóga, naplemente...:lol: aztán meg az idegesítene, hogy nincs adrenalin

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn
de, Bencze Bőcs Bernadett a nevem!

Gabka
drukk holnapra!

én reggel nőgyógyászhoz megyek. de ott nics uh...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kezdődik a Celeb :P

Csibb, rádkeresek én is :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibb én is bejelöltelek iwiw-en

én nem bírom a celebeket, vizsont mindgyárt megyünk Levivel pancsizni, mert apa ma későn jön nagyon haza, és ilyenkor hiába apás a gyerkőc :)

a párom egyébként minden este a dallas-t nézi :)
én eddig büszke voltam rá, hogy egy részt sem láttam belőle :)

Kép

Kép
gabka77

de jó az a bár-os kép :) , Fanni is nagyon aranyos a képeken.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csajok, ki beszélt az Alma együttesről? Bocsi, de szita vagyok. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Dallast???? Ez az a régi Dallas? Hol megy az?

Bea, Maja

Kép
bea1978

a story tv-n
minden este 7-től

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Csak gyors leszek, mert mindjárt vacsiidő Samunak.

Szóval UH-n minden Ok volt, de sajnos elég szégyenlős a picur. A doki ugyan tippelt (kislány), de azt mondta, hogy ezt azért ne vegyem 100%-ra, nagyon nem mutogatta magát a kiscsaj / kiscsávó... Szóval a táblába még ne vezessük át, vagy csak valami nagyon halvány rószaszínnel :)

Mivel AFP-m alacsony, engem is elküldött a doki genetikai tanácsadásra, de engem máshova mint Kuklit... Én a SOTE 1-esbe fogok majd menni. Fel is hívtam már őket, itt egy újabb UH lesz majd, meg beszélgetés. Időpontot még nem kaptam, azt csak péntekenként adnak :shock:
Egyébként doki jófej volt, azt mondta ne parázzak, mert szerinte az UH és a kombinált teszt alapján minden rendben, szépen fejlődik a picur és mindene a helyén van. Persze biztos ami biztos, azért nézze meg más is.
Egyébként én is voltam Samuval Hajdú doktornőnél 4D UH-n, de a Praxisban...
Majd még jövök.
és köszi a drukkokat!
Éva

erpé

Erpé, akkor kislány gyanús!

:D

Strory? az szerintem nekem nincs, belekukkantottam volna :)

Jó éjt kismamák

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé akkor neked csinálok spec. rózsaszínt. :wink:
Anna, Molnár Gabi-t keressd sztem, ő szokott együtt dolgozni a dokiddal. De ő is nagyon kelendő, minél előbb lépj, ha őt szeretnéd megismerni először. Ilyenkor már nem nagyon érnek rá. Amúgy attól mert talizol vele, még nem kell választnod, ha nem szimpi. De sztem mindenki nagyon aranyos és segítőkész.
Érdekes Erpé. Szte a dokik le vannak szerződve vagy mi, emrt nekem kérdezték ki küldött, és névről mondták, ok. Vagy vmi körzet van, vagy nem tom.
Jóccakát! Mi holnap bulizunk este! Már most várom! :)
Nem volt halványabb rózsaszín az eddigieknél. Remélem ez a szín jó lesz. 8)
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

szuper, hogy bejelöltetek! :wink:
én beszéltem az alma együttesről!

Erpé
ha ilyen szégyenlős, akkor tuti kiscsaj, szerintem! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, még azt akartam írni, hogy nekem Fannival volt amniocentézisem, és egyáltalán nem olyan veszélyes, mint amilyen a híre. mi a férjemmel beszéltünk ott egy dokival, aki megnyugtatott minket, hogy manapság már olyan gyakorisággal csinálják, hogy abszolút rutinbeavatkozás, és sokkal kevesebb a vetélés esélye az 1 %-nál. Nekem semmi rossz nem volt benne.
2 hétig kell vigyázni, pihenni, nem emelni, nem fürödni kádvízben, nem ugrálni, tornázni.

ezt csak azért írom, ha véletlenül mégis kellene valakinek mennie, akkor sem kell félni! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kuklika, az Almát meg nekem ígérted, ha levadászod!!!
:wink:

erpé, örülök, hogy minden rendben, és hát a szégyenlősök általában lányok.

Én meg csurizom holnapig :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gyönyörű, vagány kislányod van Csibb :D

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: Én is jelöltelek :D!
Erpé: Örülök, hogy minden rendben van/lesz!! Mert rendben van!!! :D Kár, h nem mutizta meg magát :(. Nekem Zsozsó sem nagyon akarta megmutatni magát anno és akkor azt mondta a doki, h a fiúk a szégyenlősebbek! Persze ez is csak egy újabb "hülyeség" :D!!
Gabka: remélem nem nagyon várakoztatsz meg mindket holnap!!! :D:D:D
[quote]t írta:ényleg a kiscsávók vannak többségben. kit fognak ezek elvenni feleségül?

Hát az én összes ismerősőm és azok összes ismerőse idén kislányt szült, tehát lesz kit feleségül venni, csak a pasik egy évvel fiatalabbak lesznek :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: !!!

Szép napot!
Vica
wicca

nemlajos: Te mikorra mész holnap????

Szép napot!
Vica
wicca

Szorítok Neked is és persze mihamarabb várunk majd a hírekkel!!!

Szép napot!
Vica
wicca

wicca, 11.40-re.
Remélem, ez személyes időpont, és nem a rendelés kezdete... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is gondolok majd Rád Nemlajos. hány órára mész? bár 9-től Papillonnak szorítok vizsgailag, úgyhogy majd gondolok Rád is babailag ;)

na ha az összes szégyenlős kiscsaj akkor lesz néhány rózsaszín csíkocska is... :D

KépKép
KépKép
adryn

ok. Nemlajos én is vettem az időpontot.. :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Akkor szorítunk egész délelőtt, mert mindig lesz kiért :D:D:D!!!
Jóccakát lányok, megyek vészhelyzetet nézni!!!

Szép napot!
Vica
wicca

hol van még a Vészhelyzet, Te sumák!!! A BK kezdődik majd most :lol: :lol: :lol:

Az tök jó, hogy a délelőtt ilyen mozgalmas, délután lesz mit olvasni :wink:
Értem ne aggódjatok, ha minden igaz, 2-kor randizom a leendő szomszédasszonyommal, most találkozunk először irl 8) :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ok. Nemlajos.. de siess haza a hírekkel ;)
tudod: kék vagy rózsaszín... :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Na b..ker, tényleg! Még csak a BK kezdődött ....

Szép napot!
Vica
wicca

Én 9re megyek holnap és már nagyon várom :)

erpé, ha meg van az időpontod szólj, mert van ott ismerősöm a klinikán, majd szólok neki, hogy figyeljen egy kicsit oda Rád.
De megnyugtatásként, a klinikán tényleg nagyon profi minden doki. Minden szonográfus elég tapasztalt.
Egy barátnőmet is elküldték a genetikára, hogy nagyon rossz lett az afp és kell a magzatvízvétel. Erre, ott a genetikán mondta a doki, hogy ő inkább megnézné uh-n és ha azon is nagyon gázosnak tünik, csak akkor javasolja az amnio-t

ja apa hazaért már fél 8ra, szóval most ő altat Levit :)

Jó éjt mindenkinek :)

Kép

Kép
gabka77

Kukli, nagyon köszi a speciális rózsaszínt :) remélem, hogy mihamarabb megtudjuk a nemét. Most a lelkem mélyén már én is kislányt szeretnék, aztán ha megjelenik a pöcök, majd csak lesünk :)
Egyébként igazad lehet, hogy vagy az intézmények között vagy a dokikkal szerződések vannak ezekre a spec vizsgálatokra.

Gabka, nagyon rendes vagy az ismerős "felajánlásával", szólni fogok, ha lesz időpontom. Én is remélem, meg a telefonban is azt mondták, hogy egyelőre egy újabb UH lesz. Hogy mikor lesz időpontom, jó kérdés. Ugye csak péntekenként adnak időpontot, de valószínűleg ez a mostani péntekre nem vonatkozik (munkaszünet), bár ki tudja... Dokim azt mondta, h legalább 3 hét...
Drukk a holnapi UH-hoz! Biztos minden rendben lesz. És hátha kiderül, hogy kisfiú vagy kislány csücsül a pocidban.

Csibb, és neked miért csináltak Fannival amniot?

Nemlajos, neked is szorítok, hogy holnap mindent rendben találjon a doki!

Wicca, na ja, jó kérdés (jó kis babona), melyik nem a szégyenlősebb :) :)
Samu nekem is bujkált még a 18. héten, az ő nemét "csak" a 22. héten tudtuk meg. A 4D-n.
Ma már jobban vagyok, nátha múlóban, de borzasztóan fáradt is vagyok sajnos...
Jó éjt!
Éva

erpé

gabka neked is szorítok!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Jaj én már alig bírok magammal :)
még egy óra :)
jön értem a férjem és Ő is megsasolhatja a látnivalókat :)

még jelentkezem ma, remélem határozott szinválasztással :)

Kép

Kép
gabka77

Szép jó napot!

Mindenkinek megy ma a drukk, vizsgázónak uh-ozokónk! Aztán várjuk a bejelntéseket a színeket és eredményeket illetően.

Csibb, én is kiváncsi vagyok, hogy miért kellett neked amniocentézist csinálni? Kérdezted, hogy veszekszenek-e az ikrek!! Hát naná, de még hogy!!!! Egyik pillanatban nyalják-falják egymást, aztán meg olyan verekedés kerekedik, hogy győzzük őket szétszedni és ebben sajnos sokszor a Viki a ludas, mert folytan szekálja a Domcsit amikor játszik és az persze nem tetszik neki. Elveszik egymás játékát, legyen az egy baba vagy autó. De csak otthon csinálják, bölcsibe abszolút nem ilyenek. Otthon jöhet a tombolás.

Erpé, Kukli szerintem nem lehet probléma a pocaklakókkal, azért ennyi uh alapján csak kibukott volna vmi. Látjátok nekem az afp nem mutatott semmit, aztán mégis van (reméljük már csak volt) egy ciszta a kismanó buksijában. Már alig várom én is a jövő hetet, apa is elkísér majd.

Ma reggel busszal jöttem dolgozni (2 éve nem volt ilyen, hogy buszoztam volna), mert apának a és a gyerekeknek kell a kocsi. Kismanó úgy rugdalozott a buszon, nincs hozzászokva a zötykölődéshez. :D

Voltunk tegnap Vikicával a dokinéninknél magánban és hát ég és föld amit ott kaptunk. Szépen ecsetelni kell a manduláját (este lesz az elő próba, nagyon kiváncsi leszek rá), sajnos nem gyógyult ki az előzőből és lerakodótt a sok cuccos a mandulájára. Kapnak majd mindketten vitamint és immunerősítőt.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Papillon, Gabka!!! DrukkokDrukkokDrukkokDrukkok!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?