Köszi angyalka nevében a bókokat! Van még egy télapós cucca is, de nem akartam sokkkkkk lenni. Amúgy az angyalkás, egy sima rugira rádobtam egy dekor angyalszárnnyal poénból, ő meg vevő volt.
Anna igen, ez az a hol a Barna rendel. Én Tóth Irénnel fogok szülni, de elég hamar le kell őket foglalni, mert nem sok idejük van. Van aki 12. hét után már nem is tud fogadni. Nem tom Barnával ki dolgozik együtt (megkérdezhetem holnapra, mert 3 bnőm sis züült nála), Irénke nagyon jól kiegészíti az orvosom, szívesen ajánlom. A dokim már jelezte neki, hogy vagyunk, én majd jövő héten hívom fel, de a naptájában vagyok tutira, ráérek.
Nico tecc. Akkor így fogom hívni ha nem baj. Helló Nico!
Katka köszi, tudom, tudom…. Nem is az idegesít, hanem a felhajtás körülötte. Amúgy nem engedném a magzatvíz vizsgálatot szerintem, és ha beteg gyerekem lenne? Bizti hülye vagyok, de gondoltam erre, és egy nagyon hülye dolog ugrott be. Sztem a család minden tagja nagyon sokat kapna egy beteg gyerektől. Boti olyan toleranciát tanulna, amit sosem fog. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem neveljük toleránsra, és azt sem, hogy beteg babát szeretnék. De nem hiszem, hogy kétségbe esnék jobban, mint mások. Ugyanúgy az életünk, szívünk része lenne, mint Boti. De Vandus, mint a makkkkkkkk.
Bocsi Csibb…. Már tudom, Mátééééééé
Szval Erpé hol vagy???????
Wicca én is megszoktam Villőkét, de tiszteletben tartom Zsolti kérését. Meg végül is 20. hétig Botit is így hívtuk…… Én kicsit bánom, hogy nem Villő. Mindenképpen várjuk holnap a híreket, és majd a képeket! Imádom mikor egy új kis lélekkel gazdagodik a világ!
Na még bekukk Erpé miatt, azt dobok egy új táblát, ha beírtuk új kishaverunkat.