Sziasztok!
Most csatlakoztam a fórumhoz.
15 hetes terhes vagyok, szept. 2-re várjuk a babát.
Már január első napjaiban megtudtam, hogy terhes vagyok.
Most gondoltam, hogy csatlakozom, mert azért jó a terhes dolgokat valakivel megbeszélni.
Van köztetek pécsi, aki a klinikán fog szülni?
Én szerencsés vagyok abból a szempontból, hogy se hányás, se émelygés, se rosszullét nem gyötört eddig. És szerencsére még nem is híztam semmit, pedig nem vagyok egy vékony alkat.
Még a pocim sem igazán látszik, mert van némi zsírréteg a hasamon, meg a csípőm és széles a magasságomhoz képest. És azt mondják ilyenkor van helye a babának még ott bent, ezért nem nő kifelé.
Bár már kismamanaciban járok, mert ez elég kényelmes, nem nyomja a pocimat a nadrágszíj, de elvileg még nem lenne rá szükség.
Jövő héten megyek AFP-re, nagyon izgulok.
Most éppen azzal vagyok elfoglalva esténként, hogy tapizom a hasamat, hogy érezzek valamit: egy kis kidudorodást valahol, vagy egy kis mocorgást. De egyelőre semmi.
Ja, és úgy ézrem kislány lesz. (Első gyermek)
A 12. heti UH nagy élmény volt számomra. Egyáltlán nem számítottam rá, hogy ennyire mozgolódik egy pirinyó kis test. Nagyon meglepődtem, és teljesen felvillanyozódtam. Aki még nem volt 12. UH-n annak javaslom, hogy vigye el a párját is, mert főleg első gyereknél, ez egy rettentő nagy élmény. Én anyukámmal mentem, aki 2 gyereket szült, és láttam rajta, hogy ő is tisztára elérzékenyült. Pedig az UH nem volt több 5 percnél.
Na sziasztok, ha van valami kérdés szóljatok!