Új privát üzeneted érkezett!

Ind,
Nem hiszem hogy emiatt lehangoltnak kell lenned hiszen írtam méhen kívül is megtapad csak azért nem nevezném szupinak ennyi. Attól még lehetsz babás és reméljük az is vagy!!
Vendég

nyilván csalódott leszek, te is az vagy minden hónapban nem? ilyet nem lehet kérni, de nem rátok leszek mérges, csak szimplán csalódott leszek függetlenül attól, hogy ki mit mondott.

KépKép

KépKép
lnd

Zora,
Az tuti hogy én már nem produkálok tüneteket mert sokszor befordultam utánna.Csak tudod tök puha lett a cicim és nem fáj egyáltalán meg kis is száradtam semmi folyás. Ebből gondolom hogy mensi lesz és fájdogál is a hasam.
Vendég

Zora,
az lemaradt hogy még nem voltam terhes legalábbis nem tudok róla.
Vendég

Ne vedd komolyan Ind! Láthatod, sokszor semmiségeket felturbózunk(lásd gyönyörű görbék baba nélkül), fontos történések meg rejtve maradnak. Simán el tudom képzelni, hogy Te leszel itt a második kismama, és ezt komolyan gondolom! De mindenki azt mondja, amit lát és gondol és nem mindig azt, amit hallani szeretnél. Tényleg ne haragudj ezért!

Zora
Kép
zora7

nem feltétlenül azért izgulok, hogy terhes vagyok-e, bár nyilván jó lenne. egyenlőre csak azért, hogy volt-e tényleg pé. De egyszerűen nehéz lenne elhinnem, hogy ennyi különböző helyről érkező jel mellett nem volt semmi. Azért is kérdezgettem mindenkitől ezt a hüvelyváladékos dolgot.

KépKép

KépKép
lnd

Zora,
Igen igazad van.
Vendég

Zora,
Igen igazad van.
Vendég

Ind,
Attól még lehettett pé hogy nem olyan a hártya vagy most nem értem... :oops:
Vendég

mondom, hogy nem haragszom. és kifejezetten azt szeretném, hogy mindenki a véleményét írja, ne pedig azt, amit hallani szeretnék.

KépKép

KépKép
lnd

Oké, oké, ne haragudj, azért én még mindig reménykedem, mert nálam a terhesség első jele a beágyazódás után éppen a szokásos pé utáni mellfájdalom elmaradása volt, ami fura, de így igaz. A terhesség 6. hetéig olyan puha volt a cicim, aztán ne tudd meg, hozzá érni sem lehetett!

Zora
Kép
zora7

na én lassan távozom
fiúk ébredeznek, túl sokáig aludtak, de nem tudtam felkelteni őket.

KépKép

KépKép
lnd

Zora,
Hát kedden legkésöbb kiderül de én lennék a legjobban ledöbbenve de persze örülnék csak inkább így állok hozzá akkor nem lesz sírás befordulás. Azért köszönöm :D
Vendég

én a mellemen soha semmit nem éreztem, se pé-t, se mensit, se terhességet. igazi fájdalmas tejbelövelésem se volt, mégis volt és van is tejem.

KépKép

KépKép
lnd

Ind! Egy a lényeg! Akármi is van, együtt izguljuk végig és sikerülni fog, igérem!

Zora
Kép
zora7

oké. sziasztok!

KépKép

KépKép
lnd

Hú, Ind, mekkora mázlista vagy! Tényleg lehet, hogy nálad minden suttyomban történik, mi meg majd csak nézünk, és a görbédet majd mutogatjuk, mint a legcsodálatosabb babás görbét!

Zora
Kép
zora7

Sheila! Tegyél fel légyszi egy múlt havi görbét, mi már a görbéinken keresztül látunk egymás veséjébe! :lol: :lol: Á ez csak az én mániám. Nekem nagyon bejött. A babáidat milyen körülmények között veszítetted el? Volt vérzés, barnázás, görcs? Szokott a mensi előtt barna pecsételésed lenni? Ha néztek neked 21. napi progeszteron szintet, mennyi volt? Ezek nekem azért fontosak, mert itt tartok most és jó lenne megbeszélni! Majd többször benézek, hátha éppen vagy!

Zora
Kép
zora7

Megint egy kép, én már csak a múltból élek! Kép

Zora
Kép
zora7

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást :)

Zora!

Igen, a mi helyzetünk hasonló, erre már korábban is gondoltam, ezért is írtam ide.
Görbeügy: nem csak Te vagy a megszállottja :lol:
én is mániákus hőmérőző vagyok,hónapok óta...

felteszem a görbét, csak lécci írd meg hogy kell vezetni és elmenteni a fertyt, ill. azt, hol írtátok le korábban...sajnos elég béna vagyok, egy nyomorult fényképet sem tudok feltenni régóta :roll:

a progihiányra már én is gyanakodtam, de nekem azt mondták, hogy ez akár havonta változhat, attól függően, hogy volt-e PÉ v. nem abban az adott ciklusban, sőt az is előfordulhat, hogy normál állapotban jó a progi, terhességnél viszont mégis kevésnek bizonyul a kritikus 8-12. hét közötti szakaszban.
Én erre gyanakszom az én esetemben, ezért kérni fogok Utro-t és használom a + teszttől kezdve.
Egyébként a lombikosoknál ez rutinszerű: Utro a zebrateszttől a 12. hét végéig.

Nekem a mensik előtt néha van barnázás, máskor csak tejeskávé színű váladék, majd vér. Mint pl. a mostani (szerintem anovulációs ciklus után ).
Nemrég ( márc. 21. ) voltam a szokásos évi cytológián, ott hüvelyi UH-t is csináltak, azt mondta a doki, hogy szép egészséges a méhem és a petefészkeim, teljesen normális a nyálkahártya ( 21. napon voltam ) szerinte nyugodtan próbálkozhatok teherbe esni, nem vagyok "öreg" hozzá :lol:
Ez a ciklus nem viselt meg annyira, nem feszült a cicim, nem voltam idegbeteg a vérzés előtt ( csak miután megjött :) ) és a hőm egyenletes volt ugyan ( napokig 36,8 majd 36,7 egy reggel volt 36,9 és ez volt a legmagasabb ) ezért gondolom, hogy nem volt PÉ.
Remélem, majd most :D

Az elvetélt babákról: elsővel barnázgattam, de nem aggódtam, mert egyrészt olvastam, hogy ez gyakori,másrészt a legelső gyermekemmel 18 évesen is barnázgattam az elején, mégis kihordtam probléma nélkül.
Aztán a barnából egy éjszaka piros lett, akkor tudtam, itt a vége :( ...aznap elrohantunk UH-ra, szívhang nem volt, a baba is már teljesen elmosódott :cry:

a második (tavaly okt.): SEMMI barnázás, már örültem, hogy minden rendben lesz, majd egy nappal a 10. hét betöltése előtt tejeskávé színű folt, pánikba esve töröltem magam a WC-n, a papír már véres-nyákos volt...rohantunk a kh-ba, UH: szívhang nincs, előtte pont egy héttel már láttuk a szívhangot és a kis végtag kezdeményeket :cry: műszeres bef. megint, szóval így történt....

akkor a cickafarkot PÉ után iszom majd, és akkor mennyit naponta??
most ittam meg épp egy csészével, mielőtt benéztem ide...
én is úgy hallottam, hogy a proginál segít be a tea...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Most itt vagyok, épp olvaslak, addig nézd meg a topikunk elején sokat írtunk a fertyről, aztán segítek!

Zora
Kép
zora7

OK, nézem :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Cickafark tea szerintem 3X1 csésze, de pontosan utána kell még nézni, még új vagyok ebben, de a dobozon ez az ajánlat. Tüszőrepi előtt az E-vitamint ajálják nagyon, én most ezt szedem. A vitaminoktól nagyon elkezdtem hízni, így maradt ez, meg a folsav. Nálam a vetélések előtt sosem volt barnázás, csak azóta. A Te gondod tipikus progihiány szerintem. Mondjuk ma mi korunkban ez már elég gyakori, mert az ösztrogén nagyon túlsúlyba kerül a táplálkozási problémák, meg a sok hormonkezelt hús és szennyezett víz miatt. Ez aztán megbontja a finom egyensúlyt. De fel a fejjel, a 3. ismétlődésre már (mivel mindketten makk egészségesek vagyunk) tényleg 0 esély van, de tudod, én már azt is kibirom. Addig próbálom, amíg sikerül, hiszen egy baba majd csak alkalmasnak talál, ha már ennek a 3-nak jó vagyok! :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Zora!

A leírást megtaláltam, Balimamának hála :)
megpróbálom megcsinálni és felrakni, de lehet, hogy csak holnap de. tudom, mert a kislányom most erőteljesen rágja a fülemet, hogy éhes, és vasalnom is kell...de holnap lesz pár nyugis pillanatom, ha egyedül leszek itthon.

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

A fertyn regisztrálnod kell. Ha beszélni angol, akkor kicsit könnyebb. Ha nem , azt hiszem, a lányok ezt részletesen leírták nekem az elején. Ha megvan a görbe, jobb egérgombbal rákattintasz, kép mentése másnéven, elnevezed a fájlt. Visszajössz ide, ennek a keretnek a bal alsó sarkában megnyomod a melléklet feltöltését, tallózás, kikeresed a fájlt, feltöltés, megjelenik itt a keretben, majd elküldöd, ugyanúgy, mintha írnál nekünk. Ennyi. Addig próbálod, amíg sikerül.

Zora
Kép
zora7

Rendben, de ha lehet nézz be este, Éva is jön, neki most jót tenne egy kis új lendület, eléggé elkenődött szegény!

Zora
Kép
zora7

Zora,

tetszik a hozzáállásod :) :) :)
igen, számomra is jobb elfogadni az "egyszerű" progihiányt, mert az könnyen orvosolható...
háát, én most úgy érzem harmadszorra már az elviselhetetlenség határát súrolná a vetélés :( , a másodiknál is kijelentettem az Uh-n fekve, hogy én ezt még egyszer nem próbálom, mert nem bírnám elviselni...aztán felébredve az altatásból egyből azt kérdeztem: mikor lehet újra próbálkozni?? :)

azért remélem, igazad lesz, és harmadszorra nem csap be a villám ugyanoda...

arra én is gondoltam már, hogy spirituális oka lehet, egyszerűen nem jött el az ideje a leszületésnek...de most már jöhetne az a kölök, nem kéne megvárnia amíg az anyjából nagyanyja lesz :lol:

E-vitamint milyen gyakorisággal szeded??
én úgy hallottam vigyázni kell vele, nekem heti 2x1-et javasoltak a patikában...
folsavból napi kettőt szedek, Prenatal nevű magzatvédő vitamint, és szójavitet.

A cickafarkot folytatni kell babásodás esetén is??

jók a képek, amiket feltettél :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Egyébként a hő, amit írsz nagyon is pé utáni,csak szerényebb progival(bár ez a téma érzékeny pont, még kutatás alatt )inkább az lenne a lényeg, hogy hány napig volt ennyi! Mindenesetre nagyon várom, hogy mutasd, de vigyázz, szegény Indet ma elüldöztem ezzel! :oops: :oops: :oops: Kicsit erőszakos vagyok, de nem akarok senkit bántani. Mérleg, nyilas aszcendensel...ez van, ajtóstul minden házba

Zora
Kép
zora7

Terhesség alatt szerintem abba kell hagyni minden gyogyit, kivéve a kismamivitamint. Ezek vannak klinikailag kipróbálva, szerintem a többi csak a cél eléréséig fontos. Mit tudsz az E-vitaminról? A dobozon: (100 mg) normál esetben napi egy, hiány esetén 3 is lehet. Mellékhatást nem írnak, túladagolni nem veszélyes. Upsz: Én napi 2-t szedek egy hete! Folsavból is.

Zora
Kép
zora7

Erről Esztert fogom megkérdezni, ő orvosi utasítás szerint szedi. Aztán megírom.

Zora
Kép
zora7

Ezt találtam, abszolút hiteles gyógyszertári leírás:Mennyi E-vitamint szedjünk?
Az ajánlott dózis attól függ, hogy az E-vitamint megelőzésre vagy a már kialakult betegség kiegészítő terápiájaként alkalmazzuk. Az első esetben általában alacsonyabb napi adag szükséges: környezeti ártalmak, pl. szennyezett, városi levegőben élés, zajártalom, stressz esetén általában 200 mg/nap, a szervezet általános védekezőkészségének (az immunfunkciók) erősítésére, a menstruáció előtti tünetegyüttes megelőzésére ill. enyhítésére és idős korban 4-600 mg/nap ajánlott.
Szív- és érrendszeri betegségekben (anginás panaszok, vérkeringési zavarok) 400-600 mg/nap, ízületi betegségekben, egyes idegrendszeri kórképekben (sclerosis multiplex, epilepsia), vérrögösödési hajlamban, felszívódási zavarokban (l. fent) 400-800 mg/nap. A közel 20 éves külföldi tapasztalatok szerint azonban az indokolt esetekben 1200-1400 mg/napra emelt dózis tartós szedése sem okoz káros mellékhatásokat. Kísérletes vizsgálatokban emberben 3000-4000 mg/nap E-vitamin heteken át történő adása egyes esetekben enyhe gyomor-bél panaszokat okozott.
Feltétlenül megemlítendő, hogy az említett megbetegedésekben az E-vitamin nem helyettesíti az egyébként alkalmazandó gyógyszeres vagy műtéti kezelést, melyről a beteg kezelőorvosa dönt.

Összefoglalás
Az E-vitamin hatásmechanizmusának pontosítása és az ezzel kapcsolatban elvégzett, ellenőrzött klinikai vizsgálatok elvezettek a vitamin új alkalmazási területeihez és adagolási módjának megváltoztatásához. Ma már világszerte számos betegség kiegészítő terápiájában és a megelőzésben is használják, az eddig megszokottnál magasabb dózisokban, mivel bebizonyosodott, hogy a többi zsíroldékony vitamintól eltérően nagyobb adagok alkalmazása esetén sem kell káros mellékhatásokkal számolni.

Zora
Kép
zora7

Ránk a 4-600 mg vonatkozik naponta, nem az egészet másoltam be, de írja, hogy ez a vitamin, bár zsírban oldódó, mégsem veszélyes nagy mennyiségben alkalmazni.

Zora
Kép
zora7

Zora,
Én napi 400 mg e vitamint szedek és kell is annyi akiknek ilyen jellegű problémájuk van túladagolás csak több ezer felett lehetséges.
Vendég

Jaj, köszi Panda, mindig jól jön a megerősítés! Egyébként már biztos, hogy acickafark csinálta a mellfájást, már egyáltalán nem fáj és kezdek termékenybe átmenni! Hú, annyira szeretném ezt a hónapot!

Zora
Kép
zora7

Szia Éva! Láttalak ám!!!

Zora
Kép
zora7

Közben megérkezett Radványi doktornő válasza. Azt írja, az életkorom, a vetéléseim és a panaszaim mind a Clostys stimulálást teszik szükségessé, mert hiába vagyok egészséges, enélkül kár kísérletezni. Hát, valahol erre számítottam. Most próbálkozunk egyet, de ha nem jön össze, elmegyek a dokinénihez és megpróbálom, amit ajánl.

Zora
Kép
zora7

Sziasztok Lányok!
Nagy rohanás a mai este! Hazahoztunk egy rakás szennyest, ami halmokban áll mindenhol, kénytelen vagyok pakolászni. Minden utazás ezzel jár nálunk. Lassan urrá leszek a káoszon!
Nagyon hiányoztatok ám!
Reggel mindent visszaolvasok és jövök!

Sheila!
Nagy szeretettel köszöntelek én is közöttünk!
Minden tiszteletem azért, hogy két ilyen tragédia után hinni tudsz! Biztos vagyok a sikerben! Remélem itt maradsz velünk!

Éva

Kép
balimama

Zora!
Ez az én életkoromra is vonatkozik????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt lányok :D

Megcsináltam a tesztet és full negatív lett ahogy éreztem. Szomi nem vagyok nincs semmi baj mert majd most sikerülni fog!
Hajrá lombik :D
Vendég

Jó reggelt Panda! Akkor megint együtt állunk a startvonalnál, és ennek, mint mindennek oka van. Nem adjuk fel! És a belső megérzések létjogosultsága megint beigazolódott, majd meglátod a babavárás alatt ennek még nagy hasznát veszed! Puszi

Zora
Kép
zora7

Éva! Te még csitri vagy! :lol: Ettől függetlenül sajna szerintem igen, rád is vonatkozik. Azért kicsit el vagyok szontyolodva, még az is megfordult este a fejemben, hogy talán ezt a vonalat nem akartam átlépni. De mostanra már úgy elmosódott minden vonal, amit a múltban húztam, a dolgok átalakulnak. Mindegy, most van bő két hetem a döntésre, illetve arra, ha az égiek mégis úgy döntsenek, hogy stimu nélkül is megy.

Zora
Kép
zora7

Zora,
Igen a megérzéseimre akkor is hallgatni fogok ha más nem hiszi el hogy van ilyen mert sokszor segítettek már az életben.
Vendég

Éva!

Köszönöm a kedves fogadtatást, persze, hogy maradok :) :) :)
már kicsit jobban vagy lelkileg?

Pandácska!
Örülök, hogy nem keseredtél el nagyon, nem akarok közhelyeket írni, de nagyon bízom benne, hogy nyáron már csupa babaváró vonalzó lesz a hsz-ok végén :)

Ind!

Köszönöm Neked is az infókat :)

Zora!

Számomra nem tűnsz erőszakosnak, inkább harcos forradalmárnak, aki felvette a kesztyűt a Sors igazságtalansága ellen...és ez nagyon tetszik, mert én is ilyen vagyok :)

mikor túl voltam a második műsz.bef-en ott, a kórházi ágyon ökölbe szorított kézzel fogadkoztam, hogy csakazértis megmutatom, hogy már pedig itt BABA LESZ, egy éven belül!!!

A fertin követtem Éva utasításait, de jelszót még nem kaptam, ezért beírom az értékeket, szerintem Te, mint görbeszakértő, így is látod majd a lényeget :)

tehát: most látom, hogy sajnos a 6cn-on kezdtem mérni, mert épp wellnessen voltunk 4 napig (épp mensiztem :evil: ), és elfelejtettem
lázmérőt vinni :oops:

36,3 , 36,4 , 36,4 , 36,6 ,36,6 ,36,5 , 36,4, 36,3, 36,4, 36,5, 36,6, 36,6, 36,7,36,7,36,7,36,7,36,7, 36,8,36,8, 36,9, 36,7,36,8,36,7,36,7,36,5-ekkor jött meg.

a ciklusaim szabályosak, ált. 30 naposak, a hőt szájban mértem, 5 percig, higanyos lázmérővel.

én is nagyon bízom ebben a ciklusban, a drága Párom annyira vágyik egy kisfiúra, hogy szinte remegek, hogy sikerüljön :)
mi nagyon bízunk a kínai naptárban, (eddig minden gyerekemnél stimmelnek a nemek) Melissát a kislányunkat is így "hoztuk össze"lányos hónapban...most, áprilisi fogamzás esetén fiú lenne :)

megnéztem az E-vitamin dobozát ( 100mg), tényleg az van ráírva, hogy napi 1-3, mostantól én is napi 2-t veszek be, mint Te.
csak azt nem tudom, hogy konkrétan, a mi esetünkre
vonatkoztatva miért is fontos ez a vitamin??
biztos volt már róla szó, de elkerülte a figyelmemet :oops:
gondolom, kajával nem túl sokat viszünk be belőle, azért is nem lehet túladagolni :roll:

én eddig tartottam tőle, mert a gyógyszerész azt mondta, hogy heti 2x1, miután megkérdezte, hogy orvos javasolta a szedését??

ezért ijedtem meg, hogy esetleg gáz lehet nagyobb mennyiségben?? elég be***i vagyok ilyen téren...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Sheila! Üdv közöttünk!
Nagyon sajnálom amiken keresztül mentél, nem lehetett egyszerű. De nagyon tisztellek érte, hogy így talpraálltál és azért is küzdesz a babáért!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez mindenkinek szól!!!

Pandácska! Sajnálom a negatív tezstet. Sajna én is éreztem hogy meg fog jönni és az is lett a vége.
Egyébként szerintem a szervezetünk azt akarja, hogy egyszerre babásodjunk! :lol:
Annyira drukkolok neked Pandácska, hogy az első lombik már sikerüljön, ennyi küzdelem után igazán megérdemled, hogy rögtön ott maradjon a baba vagy babák!!!!

Mi most védekezős hónapot csinálunk, hogy ne legyen decemberi babánk megint, mert apának akkor nagy a hajtás. Meg szeretne több időt majd velünk lenni. Lehet nem is baj egy kis leállás. Egyébként most nem érintett olyan rosszul a mensi. Számítottam rá és nem is voltam csalódott és még sírni sem sírtam.
Biztosan jót tett a hóközepi fejmosás apától.

Többiek mindenki! Írjatok mi van veletek!

Puszi
Vendég

Kedves Sheila!
Döbbenetes a hasonlóság minden szinten. Még a patikában is ugyanazt a szöveget mondták nekem. Az E-vitamin minden folyamatot serkent röviden, ami egy egészséges peteéréshez kell. Most azt tanácsolnám neked, hogy ne csak menjen az idő feleslegesen és én is ezt teszem, a peteéréstől számított 2 napra kezdd el a progipótlást valamelyik szerrel(Duphaston 2x1, vagy Utrogestan kúp), ettől szép lesz a nyálkahártyád és a baba is mindent megkap időben, ha megfogan. Amikor letelt a 10 nap, csinálsz egy tesztet, ha pozitív, szeded tovább, akár emelt adagban, ha nem , abbahagyod és szépen megjön. Nincs értelme várni és kísérletezni. Én ezt gondolom, hiszen a probléma elég nyílvánvaló az esetünkben. Írom ezt azért is, mert Te is mint én, könnyen fogansz, így mire várnál a progival. Este jövök még. Ja a hőid gyönyörűek, igazából semmilyen hiányra nem utalnak, de a progival bajt nem okozhatsz, csak megelőzheted azt. Hajrá!

Zora
Kép
zora7

Sziasztok, lányok!

Sheila, üdv köztünk! Látom, már jót dumcsiztál Zorával, úgy, hogy nagyon könnyű lesz a csapatba való beilleszkedés! Érezd jól magad köztünk!
Nekem a dokinéni napi 1 db.E vitamint és 2 db. Folsavat irt fel – ezt szedem 3 hónapja....
Igy, olvasva titeket, lehet, hogy nekem is pé-srkentőre lenne szükségem, de félek bármit is beszedni addig, amig a dokim nem mondja.....én még próbálok néhány ciklust igy, serkentők nélkül.....
Ird meg Pandának az adataidat, hogy be tudjon tenni a táblázatba :wink:

Zora, görbe? Ha jól tudom, a napokban pé-t kell produkálj!

Éva, nagyon sajnálom, hogy megint magadba fordultál :( - Tulajdonképpen én sem vagyok megelégedve a görbémmel.... ahhoz, hogy berajzolja a ferti a pé-t, egy napot csalnom kellett – a múlt vasárnapi hőmet később mértem 2 órával, azt kellett 1 fokkal lennebb hoznom... de a hőm az állitólagos pé után nagyon alacsony, és nem akar fennebb menni.... ezzel csak azt akartam mondani, hogy én sem vagyok az elégedettség magaslatán, és nagyon átérzem az érzéseid..... DE nagyon szeretném, ha nem ezen rágódnál, hanem csak arra gondolnál, hogy ha most nem jött össze, akkor a következő hónapban, megint figyelni fognak UH-val, és csak elkapjátok a megfelelő pillanatot!!!!

Krisztinka, én sajnálom, hogy úszott neked ez a hónap, de nagyon csodállak a hozzáállásodért. Azért kiváncsi leszek a pé körüli időszakodban, hogy mennyire leszel nyugodt :D :D

Pandácska, te is csodálatra méltó vagy a hozzáállásoddal! Igaz, hogy addig, amig nincs mensid, addig én még szoritok neked, de ha mégis igazad van, és ebben a hónapban nem jött össze, akkor ezerrel mennek a drukkok a lombikhoz!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Ind, hidd el, hogy attól, hogy napokig agyalsz azon, hogy volt pé, vagy nem volt pé, attól még nem javul a helyzet..... te mindent megtettél az ügy érdekében, és reméljük, hogy néhány nap múlva vagy + tesztet jelentesz be nekünk, vagy mensit!
Ha a dokid azt mondta, hogy a nyh-a pé. utáni időszakra utal, akkor hidd el neki, és várj türelmesen! Ma milyen hővel ébredtél?

Andi, nagyon jól néz ki a görbéd... és szájban ilyen magas értékeket mérsz??? Irigy vagyok!!!! :D :D – ne félj, nem ártok vele neked! :wink: - de már én is szeretnék tisztességes hő-sorozatot mérni....

Mo, téges ki nem hagynálak semmiért a sorból :wink: :D – szomorúan olvastam, hogy a hőd visszaesett, de azért kiváncsi vagyok a továbbiakra is. Ez a hónap úgy látszik erről szól, hogy mindegyikünkből tréfát űz a ferti :( - jobb lenne betudni annak, hogy tavaszodik, és megpróbálunk alkalmazkodni az éghajlathoz – csak nem tudom, ennek a felfogásnak van-e valami értelme :D :D :D

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Andi, Pandácska! - bejelöltelek az iwiw-en

KépKépKép
ildiko74

és ilyen a görbém:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok! Ma visszaesett a hőm 36.1-re, elkezdtem görcsölni kicsit és meg is jött reggel, kb abban az időpontban, amikor 2 hete kis rózsaszín izé volt. Úgyhogy szerencsére jól gondoltam, hogy mikor volt a pé. Akkor tényleg nem voltunk együtt 3 napja, úgyhogy elég kevés esély lett volna a terhességre. Arról nem is beszélve , hogy mivel nem vagyok nagyravágyó (persze igazából az vagyok :lol: :lol: ) első lépésben már annak is örülök, hogy 2 év után végre újra megjött. A következő hónapban már nem fogok ennyire örülni, de majd meglátjuk mi lesz.
Ami érdekes az az, hogy a terhességem előtt úgy fájt a hasam, hogy nem bírtam ki kelni az ágyból, az iskolába is mindig értem kellett jönni, mert nem bírtam sehogy meglenni. Most szinte semmit nem értek, alkalmanként kicsit begörcsöl, de ezt bőven az elviselhetőség szintjén van. Ráadásul nem is jön olyan sok. Már bocsánat, hogy ilyeneket írok, de csak normál ob volt itthpn és az soknak bizonyul. Ez másnál is így van terhesség után?
Különben az előző ciklust is átírtam és most már lent mérem a hőt.
Éva, mint mondtad, sikerült saját tapasztalatot gyüjtenem. Nekem nem volt morzsalékos szerintem, de rettenetesen bő volt (szinte a legbővebb a ciklusban) a pé. utáni 7. naptól. Tegnap már alig volt vm, de lehet, hogy azért mert de. uszodában voltunk 2 órán át és az mindig kiszárított egy időre régebben is.
Holnaptól újra tornázom és szedem a bogyóimat. Olvasmányaim alapján lehet, hogy kiegészítem e- vitaminnal is. Tehát minden másnap Aviva. Különben az ő nevét arannyal raknám ki. Biztos vagyok benne, hogy a torna segített a legtöbbet, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom.
Én a ciklusomat a mensi ellenére is pozitívnak értékelem, végre eséllyel próbálkozunk.
Még egy kérdés: A jónás-naptárat úgye csak a születési óra és perc tudatában lehet használni?

KépKép

KépKép
lnd

Köszönöm mindenkinek :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?