Éva!
Köszönöm a kedves fogadtatást, persze, hogy maradok
már kicsit jobban vagy lelkileg?
Pandácska!
Örülök, hogy nem keseredtél el nagyon, nem akarok közhelyeket írni, de nagyon bízom benne, hogy nyáron már csupa babaváró vonalzó lesz a hsz-ok végén
Ind!
Köszönöm Neked is az infókat
Zora!
Számomra nem tűnsz erőszakosnak, inkább harcos forradalmárnak, aki felvette a kesztyűt a Sors igazságtalansága ellen...és ez nagyon tetszik, mert én is ilyen vagyok
mikor túl voltam a második műsz.bef-en ott, a kórházi ágyon ökölbe szorított kézzel fogadkoztam, hogy csakazértis megmutatom, hogy már pedig itt BABA LESZ, egy éven belül!!!
A fertin követtem Éva utasításait, de jelszót még nem kaptam, ezért beírom az értékeket, szerintem Te, mint görbeszakértő, így is látod majd a lényeget
tehát: most látom, hogy sajnos a 6cn-on kezdtem mérni, mert épp wellnessen voltunk 4 napig (épp mensiztem
), és elfelejtettem
lázmérőt vinni
36,3 , 36,4 , 36,4 , 36,6 ,36,6 ,36,5 , 36,4, 36,3, 36,4, 36,5, 36,6, 36,6, 36,7,36,7,36,7,36,7,36,7, 36,8,36,8, 36,9, 36,7,36,8,36,7,36,7,36,5-ekkor jött meg.
a ciklusaim szabályosak, ált. 30 naposak, a hőt szájban mértem, 5 percig, higanyos lázmérővel.
én is nagyon bízom ebben a ciklusban, a drága Párom annyira vágyik egy kisfiúra, hogy szinte remegek, hogy sikerüljön
mi nagyon bízunk a kínai naptárban, (eddig minden gyerekemnél stimmelnek a nemek) Melissát a kislányunkat is így "hoztuk össze"lányos hónapban...most, áprilisi fogamzás esetén fiú lenne
megnéztem az E-vitamin dobozát ( 100mg), tényleg az van ráírva, hogy napi 1-3, mostantól én is napi 2-t veszek be, mint Te.
csak azt nem tudom, hogy konkrétan, a mi esetünkre
vonatkoztatva miért is fontos ez a vitamin??
biztos volt már róla szó, de elkerülte a figyelmemet
gondolom, kajával nem túl sokat viszünk be belőle, azért is nem lehet túladagolni
én eddig tartottam tőle, mert a gyógyszerész azt mondta, hogy heti 2x1, miután megkérdezte, hogy orvos javasolta a szedését??
ezért ijedtem meg, hogy esetleg gáz lehet nagyobb mennyiségben?? elég be***i vagyok ilyen téren...