Vanda, szépek a gyerkek! Gazdag Jézuska volt!
Tigriske, tényleg ügyik vagytok, ha már most megszületnének sem lenne semmi probléma az ég világon! És szép egyformák, kiváncsi leszek a születési méreteikre!!! De persze minél többet vannak bent, annál jobb!
AMúgy nekem ugyanilyen aggodalmaim voltak, hogy 1. lesz-e tejem 2. elég lesz-e 3. hogy fogom életben tartani a gyerekeimet (le ne essenek, meg ne fulladjanak, stb) 4. hogy kell pelenkázni, fürdetni, szopiztatni, stb 5. jó anya leszek-e 6. jó feleség maradok/leszek-e 7. nem leszek-e depressziós 8. nem hízok-e el nagyon 9. tudom-e majd, mi a bajuk, ha sírnak 10. tudom-e majd, mit kell tennem, ha betegek. És most csak azokat írtam le, amik hirtelen eszembe jutottak!
Majd meglátod, ha ezek a kételyek nem is tűnnek el maradéktalanul, de időd viszont nem lesz többé, hogy ezeken töprengj!!!
Elkap majd a napi rutin gépezete, és majd csak azt veszed észre, hogy teszed, amit kell, és milyen ügyesen!! (Mindenki meg fog dícsérni, még ha te bizonytalankodsz is néha!!)
Tényleg jó nagyot nőtt a pocid!!!
Én is tisztellek benneteket, hogy 3 (egykorú, mert van, akinek még van több is!) gyereket bevállaltok! Én kettővel is alig bírok egyedül!
Nyulasz, sztem szép nagypk a babák is!
Hízás: Én 15 kg-ot híztam a terhesség alatt, és szülés után pár nappal 2 kg -mal voltam nehezebb, mint terhesség előtt, a régi farmeremben mentem az 5 hetes újszülött kontrollra! Én se vettem észre, hogy vizesedtem volna, pedig igen, mert egyszercsak azt vettem észre, hogy milyen vékony a lábam! (El is felejtettem, hogy milyen volt, meg ráadásul ami izmom volt terhesség előtt, az is elsorvadt rajta!
Aztán elbíztam magam, és itthon csak ettem meg szoptattam meg neteztem (ki se mozdultam a rossz idő és az influenza járvány miatt), és ma már tök dagi vagyok (alig jönnek rám a régi ruháim), úgyhogy megmérni sem merem magam....
Na, így gondolhatjátok, hogy meg is van az újévi fogadalom!!!
Nem tudjátok véletlenül (persze hogy tudjátok!
) a gyerekorvos által felírt popsikrém halványsárga színű?? Van itt egy kenőcs, "x. sz felírat" néven, és nem tudom, mi lehet (nem én mentem a receptért és a gyógyikért).... Kizárásos alapon popsikrém, de gondoltam megkérdezem, mielőtt a gyerekekre kenem. Eddig Sudocrem-et használtam néha-néha, de most vhol azt olvastam, hogy szigorúan csak az orvos által felírt cuccokat lehet használni...
Mondjuk nem szokott kicsípődni a popika, csak nagyon ritkán egy pindurit. Ja, és most vettem észre, hogy a zöld Pampers törlőkendő, amiből jól bevásároltunk és már egy ideje használjuk, nagyobb gyerekeknek való.
Így gyorsan elszaladtam venni fehéret (Sensitive).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2010.01.01 13:39-kor.