Lányok! Rájöttem, azért szagatott a keresztem, mert a mikroszkóp másik időpontban páfrányosodott. Kicsit átirogattam, hogy megnézzem és ez a konkluzióm. Annyit variáltam, hogy a végén alig tudtam mindent visszaírni. szerencsére számítottam erre, úgyhogy előre felírtam mindent.
Remélem Krisztinka és Panda nem jön meg nektek a rossz érzésetek ellenére sem.
Zora neked megint volt már pé-d? Ennyire gyorsan telik az idő? Nemrég írtunk még az előző sorozatosról.
Andi, szerintem lehet, hogy nekem is hasonló fájdalmam volt. Nekem a szerintemi és minden jel szerinti pé utáni 6. és 9. nap között, azóta semmi. Akkor is főleg este. Érdekes módon nekem összevissza fájt. Volt, hogy az egész méhem, ill. először a jobb majd a köv. naptól a bal oldalon. Jó ég tudja, hogy mitől. Egész addig nem is tudtam, hogy a méhem fáj, míg el nem kezdett kicsit görcsölgetni is alkalmanként. Ennek az érzésnek pedig már be tudtam azonosítani a helyét.
Hőm még mindig 36.3 (lent ma megnéztem 36.6 volt). Valószínűleg nekem nem tud magasabbra emelkedni a szopik miatt. Mondjuk annak idején is kb ilyen volt. Azért csatolok egy görbét.
Éva, meg van az Aviva könyv? Tudod, megbeszéltük!!!
Lehet, ha terhes leszek egyszer, akkor is csinálni fogom, hog yerősítsem a méhem falát, hogy ez ne legyen plusz érv a császár mellett. De azt már csak az oktatótól személyesen tanulnám. Azóta se tudom, hogy mi legyen a kórház- és orvosválasztással. Mindig ezen gondolkodom.
Puszi mindenkinek.
Mo, ne haragudj, neked nem írtam semmit. A hőhöz tudod, hogy egyáltalán nem értek. Már múltkor írtam, csak leállt ez a hülye babanet, hogy amikor idejöttem, még te voltál a kevésbé tájékozozz, de én átvettem a helyed és te beálltál a profi, hozzáértő személyek sorába, aki ráadásul képekkel is illusztrálja magyarázatát.
Jaj Zora! Köszi az infókat.