Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Rájöttem, azért szagatott a keresztem, mert a mikroszkóp másik időpontban páfrányosodott. Kicsit átirogattam, hogy megnézzem és ez a konkluzióm. Annyit variáltam, hogy a végén alig tudtam mindent visszaírni. szerencsére számítottam erre, úgyhogy előre felírtam mindent. :D :D :D
Remélem Krisztinka és Panda nem jön meg nektek a rossz érzésetek ellenére sem.
Zora neked megint volt már pé-d? Ennyire gyorsan telik az idő? Nemrég írtunk még az előző sorozatosról.
Andi, szerintem lehet, hogy nekem is hasonló fájdalmam volt. Nekem a szerintemi és minden jel szerinti pé utáni 6. és 9. nap között, azóta semmi. Akkor is főleg este. Érdekes módon nekem összevissza fájt. Volt, hogy az egész méhem, ill. először a jobb majd a köv. naptól a bal oldalon. Jó ég tudja, hogy mitől. Egész addig nem is tudtam, hogy a méhem fáj, míg el nem kezdett kicsit görcsölgetni is alkalmanként. Ennek az érzésnek pedig már be tudtam azonosítani a helyét.
Hőm még mindig 36.3 (lent ma megnéztem 36.6 volt). Valószínűleg nekem nem tud magasabbra emelkedni a szopik miatt. Mondjuk annak idején is kb ilyen volt. Azért csatolok egy görbét.
Éva, meg van az Aviva könyv? Tudod, megbeszéltük!!!
Lehet, ha terhes leszek egyszer, akkor is csinálni fogom, hog yerősítsem a méhem falát, hogy ez ne legyen plusz érv a császár mellett. De azt már csak az oktatótól személyesen tanulnám. Azóta se tudom, hogy mi legyen a kórház- és orvosválasztással. Mindig ezen gondolkodom.
Puszi mindenkinek.
Mo, ne haragudj, neked nem írtam semmit. A hőhöz tudod, hogy egyáltalán nem értek. Már múltkor írtam, csak leállt ez a hülye babanet, hogy amikor idejöttem, még te voltál a kevésbé tájékozozz, de én átvettem a helyed és te beálltál a profi, hozzáértő személyek sorába, aki ráadásul képekkel is illusztrálja magyarázatát.
Jaj Zora! Köszi az infókat.

KépKép

KépKép
lnd

Kedves Sheila! Hát, bocsi Ind (mi mindig vitatkozunk :lol: :lol: , de szertjük egymást), de éppen most ásom bele magam a cickafark témába, de sebaj, több szem többet lát! Szóval, szeretettel üdvözöllek, végre egy korombéli, nem kell kizárólag ezekkel a csitrikkel értekeznem :lol: :lol: :lol: ! Én azt olvastam, hogy a cickafarkot a tüszőrepedés után szabad inni leginkább, mert a sárgatest működést serkenti. Én ezt eddig nem tudtam, ittam 2 hétig reggeltől estig elkeseredésemben, erre a 9. ciklusnapon már úgy fájt a cicim, szinte görcsölt, hogy csak ennek tudhattam be. 3 napja nem iszom, erre a fájdalom kezd alábbhagyni. Egyébként én szedem a Maca Vibét is, és csak pozitív teszt esetén hagyom abba. Nekem valószínüleg progihiány miatt haltak el a babáim, erre utal a barna vérezgetés mensi előtt, de bizonyítékom csak 2 hét múlva lesz, lépések csak azután. Egyébként a történetünk elég hasonló, jó lesz megvitatni, nagyon örülök Neked!
Ind! Mit szólsz, hogy gyűjtöttem Neked?

Zora
Kép
zora7

Elfelejtettem a görbét. Kép

KépKép

KépKép
lnd

Zora! Én tőletek hallottam, hogy csak pé-ig szabad inni. :? :? :?

KépKép

KépKép
lnd

A macát lehet szedni, csak én nem szedem.

KépKép

KépKép
lnd

Szia Ind! Nem volt pé-m, csak beteg voltam és hőemelkedésem volt, de már minden ok és csak neked írom, hogy ma elkezdődött a termékeny váladékom(ma még csak a kevéssé nedves), úgyhogy naponta tájékoztatlak a megfigyeléseimről. Páfrányim is vannak! Azt kérlek Te fejtsd meg, mi lehet az oka, hogy nekem mindig vannak, még sosem volt olyan , hogy nem, csk kevésbé és nagyon. Nem írja a mikroszkópod, ez mitől lehet? Én egyébként rendes nagy mikroszkóppel és üveg tárgylemezzel nézem nyálból, de végül is ez mindegy.

Zora
Kép
zora7

Hát, lehet Ind, mert ugye pé után már mindennel vigyázni kell, de tegnap ezt az infót találtam egy gyógynövényes honlapon, azért írtam. Nem akarok hülyeségeket írni, de Te is tudod, még a dokik sem írnak mindenről ugyanazt. Mindenről meg lehet találni az ellenkezőjét is, kezdem már ezt elfogadni...

Zora
Kép
zora7

Előtte 3 órán át maximum csak vízet fogyaszthatsz. Én lehetőleg azt is kihagyom. Legjobb reggel, rögtön hőmérőzés után. :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Az a baj, hogy mire elérünk a te pé. utáni váladékodhoz, addogra már megkéne tapasztalnom a rdszert, csak számomra kicsit nehéz.
Most akkor nekem mennyire tutti, hogy volt pém?

KépKép

KépKép
lnd

Ezt mire írtad?

Zora
Kép
zora7

Egyébként Évával most beszéltünk, teljesen le van törve a kétes peteérése miatt. Figyelj, Ind, tényleg jobb lenne, ha lent mérnénk mindannyian, jobban össze lehetne hasonlítani, és digitális hőmérővel fél perc alatt el lehet intézni a paplan alatt. Mit szólsz? Na ezt hívják rektális kampánynak! :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Mit?
Azt hittem azért írtad így, hogy "csak neked írom, hogy ma elkezdődött a termékeny váladékom", hogy segíts az én információéhes kiváncsiságomon, ami viszont főleg a pé. utáni időszakra terjed ki.

KépKép

KépKép
lnd

Akkor nem kell 5 percig?

KépKép

KépKép
lnd

Ezentúl mérem mindkét helyen, de agörbébe most nem kezdhezek mást írni. Nem gondolod?

KépKép

KépKép
lnd

Ind! ha azt mondom a görbéd alapján, hogy nem volt, azt szar hallani. Viszont most olvastam hiteles forrásból, hogy a nők 1/3-ánál nem is mutatja ki a peteérést a hő feltétlenül. De, ha megjön Neked, okosabbak leszünk.

Zora
Kép
zora7

Most meg mi az nálam, hogy 10 C? Miért nem dpo? Soha nem örülhetek egy kicsit?

KépKép

KépKép
lnd

Sheila,
Üdv közöttünk!

Ind,
Krisznek már megjött :( nekem csak azért nem mert még szedem a rpogit.
Vendég

Átírhatod, csak feljebb nyomod 3 tizeddel az értékeket. Majd meglátod a lent mért értékek sokkal megbízhatóbbak és bíztatóbbak is!

Zora
Kép
zora7

progit :oops:
Vendég

Ezt valóban szar volt hallani. Dene csak a görbém nézd, hanem az alá kigyüjtött infókat is és a múltkori szupi 8 milios méhnyálkahártyámat. Szerintem most már a görbém se rossz. Egyértelműen meg lehet különböztetni 2 szakaszt.

KépKép

KépKép
lnd

Szia Panda, nagyon helyes vagy a képeken! Kb. Ilyennek képzeltelek!

Zora
Kép
zora7

Húúúúúú, ezt írta már vhól és ennyire figyelmetlen voltam? Remélem nem én siklóttam így át felette. Neked viszon 2 babád tutti lesz nemsokára. Rögtön nagycsaládos leszel! :lol: :lol:
Különben hányat ültetnek be?

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
7 milios nyálkahártya? Az milyen?

Kép
Vendég

Zora,
köszönöm szépen :lol: :oops:
Vendég

Ind,
Másik topicba írta. 2 ültetnek be annyi elég is :lol:
Vendég

véletlen volt, természetesen 8 miliméteres. Az orvos szerint ez nálam csak a ciklus 2. felében lehet.

KépKép

KépKép
lnd

Hát én leszek a legboldogabb, ha így van! A jövő héten minden eldől. Egyébként ne csak a negatívumokat halld meg tőlem, mást is írtam! Az egy tudományos kísérlet eredménye volt! Egyébként ez lesz a leghasznosabb tapasztalat, amit itt dokumentálunk magunkról, később visszaolvasva. Gondold el, mi teljesen laikus szemmel vizsgáljuk egymást és önmagunkat, ne szeretném, ha úgy tűnne, mint ha biztosan állítanék bármit is.

Zora
Kép
zora7

persze-persze, tudom én. szóval mi az a 10 C dpo helyett?

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
A nyálkahártyát növeli a nagyon sok folyadék most nekem is nagyon szép volt ittam is mint a kacsa.
Vendég

én alig iszom. neked van tapasztalatod. Milyen ez az érték? Biztató?

KépKép

KépKép
lnd

Vagy az nem is C?

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
10A az nagyon jó ami még ennél is vastagabb az meg szupi a 7mm az gyenguska de ez nem jelent semmit hiszen méhenkívülinél meg nincs is nyálkahártya és mégis megtapad. Mennyi az a kevés? Én kb napi 3dl ittam de most már sokkal többet és szép is lett az eredmény. Erőszakold meg magad és igyál igyál igyál. Mikor nézték ciklus hanyadik napja?
Vendég

Ezt nézzétek meg! Egy 23 hetes méhen belül nyitott gerinc miatt sikeresen megoperált magzat, aki megfogta a sebész kezét műtét közben! 4 hónappal mkésőbb egészségesen megszületett! Kép baba

Zora
Kép
zora7

Már láttam ezt a képet. Nekem kicsit ijesztő. 8milis, de mindegy.

KépKép

KépKép
lnd

Zora,
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuu :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ind,
Tudom hogy 8 csak azt tudom hogy a 7 gyengus és 10A a jó tehát kb sejthető hogy milyen.
Vendég

Hát igazából orvosilag csodálatos, látványnak nem szép, csak a lényege szívbemarkoló!

Zora
Kép
zora7

Nem tudom, hányadik nap volt. A görbe szerint a 7. , sztm a 10. nap tr. után. Az orvos szerint tuttira ciklus 2. szakasza és szerinte hamarosan meg is jön, de szerinte akár az is elképzelhető, h már terhes is lettem, mert még egyiket se lehetne látni ilyen korán, se azt, ha terhes vagyok, se azt, ha nem.

KépKép

KépKép
lnd

Panda, ugye neked hányadik ciklusnapon volt az inszem?

Zora
Kép
zora7

Zora, ezt kicsit furcsán kérdezted nem? vagy csak én olvasom rosszul? :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Már utánaszámoltam. 12 napja volt. Azért én annyira remélem, hogy mégis sikerül! Mikpr tesztelsz pontosan?

Zora
Kép
zora7

Ind,
Hát nem tudoménkeveslem tüszőrepedés után ezt a 8 mm-ert mert ugye akkor vastagodik meg igazán. De lehet csak nekem tűnik kevésnek.

Zora,
Most 14. napon az első inszem 12.napon a második meg 11.napon.
Vendég

Á, hülye vagyok, sebaj! Kicsit sok vörösbort ittam!

Zora
Kép
zora7

Zora,
13 napja volt.
Vendég

Zora,
Kedd reggel kell tesztel nem de ez nem lényeg csak akkor már nyugodt szívvel befejezhetem a progit.
Vendég

Zora,
12 napja de ugye az már 13 napnak számít inszemnél
Vendég

Ind, nehéz ezt kimondani, de én szerintem közülünk Panda nagyon tájékozott és jó értelemben realista is, mert a szíve is benne van a válaszokban. Ne legyél nagyon csalódott, ha mégis neki lesz igaza..

Zora
Kép
zora7

Zora,
Ugye azt is írtam hogy azért ez nem olyan nagy szám hiszen a méhenkívül is megtapad egy babó ott meg nincs is ny.hártya csak azt tuti hogy nem számít szupinak a 8mm tüszőrepedés után de attól még lehet baba belőle.
Vendég

komolyan lehet, hogy nem kéne fórumoznom. A dokitól olyan boldogan jöttem el, erre itt összeszedek mindenféle lehangoló infót. Nem rátok haragszom, nehogy azt higyjétek, hanem magamra, hogy miért kell ennyit kérdezgetnem.

KépKép

KépKép
lnd

Figyelj Panda! Ugye Te még nem voltál terhes? Egyáltalán ne legyél még olyan biztos abban, hogy nem sikerült! Pont az ilyen nem hisztis, megfontolt, nem görcsölős csajok szoktak a legkevesebb tünetet produkálni, mert náluk a pszihés rásegítés (álterhes tünetek) nem jelentkezik.

Zora
Kép
zora7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?