Új privát üzeneted érkezett!

Berni! Mi sem adattuk be a rotát... Hasonló okok miatt, mint amit Kiskoboldnál említett Gabi! Viszont azt tudom, hogy mi a kötelező, Hib-es oltás után ( a 2. után) hánytunk, meg minden... Erre is lenne elvileg homeos bogyó... Csak ugye én nem tudom beadni, mivel Mesi nem iszik vizet... Bár lehet, hogy ezek anyatejben is oldódnak... De bízzunk benne, hogy Zsófi gond nélkül átvészeli! Pozitívan!
sinaszi

Berni: tényleg a k..va anyjába az ilyennek. Mi sem adatuk be a rotát, úgyanazért amiért Kiskobold és Mesike sem kapta meg. A mi dokink szerint is felesleges.

Sina: húúú de nagyok vagytok!!! Mi lesz így Mártonunkkal???!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Boci! Majd Mesi hordja a nadrágot!!!!! :lol: :lol: :lol:
sinaszi

Csatlakozunk a "rotanembeadatókhoz", hasonló doki és védőnői véleménnyel. (védőnő érve: ez nem halálos kimenetelű (csak az esetleges kiszáradás, amit okozhat... :? ), szemben pl. a meningococcusszal, amire meg is kapja majd a szurit)
...plusz: böszmedrága, és olyan ellen véd, amihez hasonlót bármikor elkaphat egyébként is :?
bébic

Lányok! Olyan jó idő van! Nem szervezünk egy randit??? Vagy le vagyok maradva? Már túlvagytok rajta?
sinaszi

A színes dolgot azért kérdeztem, mert Ákos most kifejezetten rá van cuppanva az élénk narancssárgára (a pelenkázó fölé ragasztott Tigris így most nagy népszerűségnek örvend :lol: )....nemrég a piros volt a favorit... :P

De akkor ezek szerint ez a "korral jár".... :lol: :lol: :wink:
bébic

berni. nem semmi a vedono, nem csodalom, hogy merges vagy! es mi van ha nincs ra eppen akkor penzetek? neha nem ertem az embereket.

KépKép
KépKép
mush589

nem volt kedvem setalni, es sikerult elaltatnom a babakocsiban a kertben, megyek es vasalok gyorsan.
csomagot holnap vagy szerdan adom fel.

KépKép
KépKép
mush589

Mshi! Meg szab kérdezni, hogy milyen cucost küldessz a csajoknak? Hiába kerestem vissza, nem találtam... :oops:
sinaszi

Berni: Húbakker, én felképeltem volna! :evil:
Enyim védőnő se kerek néha, akárhányszor jön, mindig mást mond....(pölö: múltkor még majdnem leharapta a fejem, hogy előhoztam a hozzátápi témát....most, hogy itt volt, már azt mondta, betöltött 5. hó után kezdhetem el....ehhh, má' letojom! :twisted: )

jaj, már rég kérdezni akartam: meg szabad kérdezni, hogy hívják a bőrdokit, aki kezeli Zsoffot?
bébic

Mush: Köszönöm! Megy privi!

Berni: Domiban benne van már mindkét rota. Nem volt semmi mellékhatás! Sajnálom a dokinénit!!!! Én mondjuk az elején elhatároztam, hogy egy dokira hallgatok és arra de csak arra mindenben...a védőnővel nincs is kapcsolat...azért csináltam így, mert nem bírom ezt az ez mond ezt az mond azt dolgot, amit veled is csinálnak terpeszpelus ügyben...

Kéééész vagyok. Még a múlt héten leejtette apa a fényképezőgépem!!!!! így az egyik objektívem szervízben pihent a hétvégén, a másikkal pedig nem olyanok a képek, amilyenek szoktak lenni... :( :( :( Azért mellékelek egy kirándulósat!

Kép

Kép
mannababoca

KépKép
KépKép
mush589

Lányok segítsetek!

Tudom, már nagyon sokszor volt szó a kengururól. most van a tesz-veszen egy Baby Björn, nagyon olcsó. Mi a véleményetek?
http://www.teszvesz.hu/item610475589_ba ... nguru.html

Ha nem Baby Björn, akkor melyik jó még? Az is jó, ha tudtok oldalszámot, kb. mikor volt róla szó, visszaolvasom, de így esélyem sincs, hol keressem.

köszönöm! Laura

Kép
Kép
szeles4

Csak gyorsan, mert sétizünk.

Sina: Kobold se iszik vizet, de én az oltás "elleni" homeós bogyót úgy adom be neki, hogy van egy alig 3 centes műanyag pohárka, amit kb. félig (se) töltök vízzel, és abban oldom fel, és azt itatom meg vele.

Kép

Kép
gabilany79

Sina! De jó, hogy újra itt vagy! :lol:
Mesi gyönyörű! Nagyon csinik vagytok mindketten! Abban a farmer ruciban tündéri! És mindig megcsodálom a hatalmas loboncát!

Én ma lemértem a gyerkőcömet: tisztába tevés után pelusban, ruhában 8,41 kg-ot mértem! :shock: Hihetetlen iramban nő, még a bátyját is lehagyta!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna: Nagyon jó a kép, mégmégmég kérünk! :)

Szeles: Szerintem csapj le rá, nagyon jó vételnek tűnik!

Lányok, a "nem iszik vizet" az kinél mit jelent? Hogy nem adtok neki, vagy adtok/adnátok, de mondjuk kiköpi?

Enikő: Ejha, aaaz igen, Milán nem aprózza el! :lol:
bébic

Berni! Nem túl megbízható ez a védőnő-doki páros! Nem is értem miért nem tudnak időben tájékoztatni! A védőoltásokkal kapcsolatos beszélgetés nálunk a 3-ik héten volt. Akkor mindent részletesen elmondott a dokinéni és még prospektusokat is adott az oltásokkal kapcsolatban. Szóval.... nem is értem. Egyébként mi sem adattuk be a rotát a fent elsorolt okok miatt.

Manna! Sajnálom az objektívet! :(
Így is csodásak a pasik!

Laura! Ez nagyon jó ár! Én 4000-ért vettem. Előnyei: könnyen ki és betehető a baba és pamut. Szerintem nyárra, ennyi idős babáknál tökéletes.
Ja és Zöldinek is ez a kedvenc kenguruja! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszönöm a válaszokat, jelenleg 3100-ért az enyém, de úgy látom, más is hajt rá. még 3 óra!

Kép
Kép
szeles4

Laura! Én még Hauck-ot vettem! Azt azért mert háton is hordható a gyerek 12 kg-ig és a derék részen is csatolódik, tehát nem a vállamon tartom az egész súlyt! annak viszont nagy hátrány, hogy nem pamut. Azt olyankor használom ha hűvösebb van és nem izzadunk bele.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Laura! Ha tanácsolhatom, mostmár ne licitálj, csak a végén az utolsó percekben, különben nagyon felveritek az árát!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi Enikő! Ezt teszem!

Kép
Kép
szeles4

boci:hogy adtad a kamillát?cukorral vagy anélkül?én egyszer adtam neki eredmény nem volt,de akkor úgy látszik nem vagyok elég kitartó,kipróbálom több napig.

sina:gyönyörű Mesi még mindig! :wink:

berni:mi is gondolkodunk a rotán,de még nem döntöttük el.az a legjobb hogy nekünk nem a védőnő és a doki mondta hanem levélben kipostázta hogy van ilyen védőoltás is.persze árat nem írt.

egyébként a mi dokinkról is no comment.....Arni fogára egyértelműen kijelentette hogy nem fog,pedig mindenki csak megerősít abban amit már én is tudok kezdettől,hogy fog van a szájában :evil:

laura:szupi a kenguru,drukkolok hogy a tiéd legyen :wink:

manna:még képet!!!!!!!!!!! :D

víz:nálunk eddig megitta,amíg kisebb volt most egyáltalán nem hajlandó meginni.

KépKép
lyndee

Sina! Mesike jól megnőtt! Minden elismerésem a tiéd, hiszen emlékszem, milyen gondjaid voltak az elején a tejcsivel! :lol:

Víz: én még nem próbáltam, egyelőre nem is tervezem. Ma is evett 3 kiskanál almapürét a délutáni szopi előtt, szerintem ha szomjas, kér cicit (az meg hál istennek van még bőven :lol: ).

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

A hétvégénk elég mozgalmasan telt, szombaton kerti buliban voltunk Andrea napon. Szabit nem vittük, mert szerettünk volna kicsit tovább is maradni, és azért este már nem volt valami meleg. Mi a tűz körül jól éreztük magunkat, de ő nem biztos, hogy nem fázott volna, úgyhogy anyósomék jöttek be vigyázni rá. Végül úgy 11 körül jöttünk haza. Még itthon is beszélgettünk kicsit, úgyhogy éjfél után feküdtünk le, hát nem fölébresztett bennünket hajnali 6-kor? Smile Pedig általában fél8-fél9-ig alszik.Vasárnap pedig Gergőnek volt szülinapi bulija. Minipizzát sütöttem (magunknak ebédre pedig rendeset), illetve Darth Vaderes tortát. Úgy csináltam, int a Rigó Jancsit, csak kerek tortaformában, és cukormázzal Bogi díszítette ki Darth Vader maszkjával. Egész jól sikerült, finom volt nagyon, és szerintem a díszítés is jó lett. Gergő mindenesetre jobban örült neki, mint a cukrászdai tortának. A buli nagyon jól sikerült, nyolcan voltak. Volt sorverseny, vetélkedő, fociztak, legóztak, úgyhogy jól érezték magukat. Gergő szerint ez volt a legjobb bulija (mondjuk minden évben ezt mondja Smile ) És azt is mondta, hogy ma a suliban biztos mindenki az ő bulijáról fog beszélni. Néhány kép:

Kép pizzázás Kép a torta Kép a szülinapos a tortával

És egy kép Szabiról is: Kép Imádom Rodyt!
Ezt a lovacskát a munkatársaimtól kapta. Még ráülni ugyan nem tud, de már imádja! Úgy szoktunk vele játszani, mint a babamókában a labdával.

zsebi_baba

Víz: Szabi sem issza meg, egyszer próbáltuk, szabályosan öklendezett tőle. A gyümilevet megissza, de én még nem adok neki folyadékot.

Rota: Mi sem adattuk be, fölöslegesnek tartom én is, hiszen annyi hányós-fosós vírus van még ezen kívül is!

zsebi_baba

A fiúk locsolnak :)

Ivás (mármint a gyerkőcé :P): még én se adok neki pluszban semmit, majd ha melegebb lesz. Nem látom rajta, hogy igényelné :?
Tényleg, akartam is kérdezni, hogy szerintetek fontos a tea is? Mert vizet meg gyümilevet tervezek neki adni, de valamiért a teához nem ragaszkodnék. Vagy az jobb, mint mondjuk a gyümölcslé? :roll:

Enikő: hű, milyen nagy Milán! Látszik, hogy jól tartod :wink: :D

Laura: az én taktikám az, hogy az utsó 5 percre odatapadok a gép elé, és a végén kb. 5 másodpercenként frissítek, és amikor már csak 1 perc van (vagy kevesebb 1 percnél), akkor dobok licitet. Csak annyi benne a rizikó, hogy nehogy a másiknak nagyobb legyen a max. licitje, mert akkor automatikusan túllicitál... Szóval ezt úgy kell csinálni, hogy még egy vésztartalék licitálás beleférjen
Drukkolok, hogy a tied legyen a kenguru :)

Kép

Kép
gabilany79

Lyndee: szerintem Boci itta a teát, nem Marcival itatta.... :?

Zsebi: nagyon jó lett a torta! Ez a lovacska tényleg szuper, barátom kisfiának is van, és imádja :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Köszi!
Szerintem azért jobb a tea, mint a gyümilé, mert ha megissza ízesítés nélkül, akkor ugye nincs benne cukor. Egyébként szomjoltásra a gyümilé is inkább hígítva jó.

zsebi_baba

Mushi! Köszi! Ilyenünk már van! Beszereztük még a születés előtt! Csak olyan jó dolgokat szoktál venni és mutogatni! Ezért kérdeztem! :)

Szeles! Köszi az elismeréseket! Aranyos vagy, hogy így emlékszel részletekre! Mára már nincs ilyen gond! :lol:

Lyndee! Köszi a dicséretet! Enikő! Neked is köszi! A hajunk most kezd visszadúsulni, mert eléggé megkopott... Na, de még úgy is sok maradt! :) De hogy a Te Milánod milyen roham léptekben hízik! Ügyik vagytok! Tejcsi van még vagy csak tápi?

Talira senki nem cuppant rá? :(
sinaszi

Kenguru! Nekünk ilyen van:

http://www.minimano.hu/termekeink/utaza ... denim.html

Bevált, de igazából nincs tapasztalatom, így nem tudok véleményt mondani!
sinaszi

Zsebi! Nagyon ügyes vagy! Nehéz a minipizzat megcsinálni? Tedd fel a receptet légyszi a receptes topikba!
És boldog szülinapot kívánok Gergőnek utólag is!
Szabi milyen édes! :lol:

Gabi! Igen! Hatalmas, de nem duci, hanem nagy! Akkora, mint egy 6 hónapos! :D
Én is így szoktam licitálni! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Víz! Nekünk abszolút nem issza meg! Eddig csak azért próbáltam, mert a homeos bogyót akartam beadni neki: egyáltalán nem fogadja el... Múlt héten próbáltam aztán egy kis babaitalt: sárgarépás, őszibarackos és nemtom milyen.... az egyáltalán nem ízlett. A sütőtök kicsit jobban bejött. Igazából mi sokat utazunk és azért lenne jó, ha elfogadná, mert így nem kellene ciciztetni útközben...
sinaszi

Jaj a folyadékkal kapcsolatban: én Leventének 8 hós koráig csak vizet adtam, persze ha valaki saját maga facsarja az más, de szerintem nincs szükségük a gyerekeknek ezekre az üveges löttyökre. Teát sem adtam sokáig és most is ha adok akkor csak cukor nélkül, vagy mézzel és citrommal.
És most sem tervezem másképp!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lyndee: úgy ahogy Gabi mondja,én iszom a teát. Oda is írtam, hogy nagyon utálom, de a gyerekért bármit.... :lol: :lol: Már 4-szer volt ma kaki!! :lol: :lol:
Vendég

Víz: nálunk először nézett, hogy mi a fenét adok neki, de elfogadja. Igaz csak ha nagyon meleg van és utazunk valahová. Ja és érdekes az jöhet AVENT-es üvegből. :lol: :lol: Lefejt anyatejet meg csak MAM-osból issza meg!!!! :lol: :lol: Ja és homeos bogyókat is vízben adom neki!!!! :lol: Védőnéni szerint 25 fok felett nyugodtan adhatok neki pár kortyot, de szopi előtt egy órával már ne!!!! 8)
Vendég

Shina! Sajnos csak napi 3-4 dl anyatejet kap (annyit tudok fejni, mert egyáltalán nem cicizik, ill. ma 2-szer is hajlandó volt pár percig! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

boci:elértettem,bocsi.és azt hogyan?ízesítve,cukorral vagy nélküle?Egy nap hányszor és mennyit?Nincs több kérdésem :lol:

KépKép
lyndee

Köszi a vizes hozzászólásokat! :) Látom, eléggé megoszlanak a vélemények.

Laura: Naaaaaaaa, megvan az a kenguru?

Zsebi: Nagyon jó a torta! :lol: Édesek a gyerkőceid!
És én is boldog szülinapot kívánok Gergőnek!

Sina: Mi sajnos most már nagyon messze vagyunk.... :(

Lyndee: Én még mindig megpróbálkoznék a helyedben egy teljes Normaflore kúrával.....de te érzed....(Ákosnak is inkább a kúra végeztével vol jelentős a javulás, nem közben, míg kapta)
bébic

Lehet, hogy azért idegenkedek a teától, mert én se nagyon szoktam inni (nekem az nem szomjoltó egyáltalán)? :roll: Max. ezeket a gyógyteákat, de üresen és zutty, húzóra...

Enikő: jaja, a gyümilevet én is úgy gondoltam, hogy facsarnám. Igen, láttam a képeken, hogy Milán baba abszolút nem duci, hanem tényleg nagyra nőtt :) Van a családban valaki, aki ilyen kosaras méretekkel bír?

Sina: nálunk lesz egy tali, de majd csak augusztusban, mert többeknek akkor jó, de az még messze van.... :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Én is inkább víz, és max. (higított) gyümilé párti vagyok.
(amúgy Ákos szereti a vizet, nem mondom, hogy rajong érte, mert azért fintorog neki, de ha szomjas, azért leküzdi azt a pár kanál vizet is :D )
bébic

hahó

sina: ugy látom mesibaba még regusnál is pockosabb:)
de jövök én is egy ujjal

most csak erre van időm irni nem

andy

Kép

Kép
andy30

3500 pénzért enyém a kenguru! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Andy: Tyűűű, milyen kis husis Regi! :lol:

Laura: Gratulaaaa! :D
bébic

Laura: Kép Kép

Kép

Kép
gabilany79

Andi: Nem mondom...hány kiló Regina? Még mindig kel éjszaka?

Mi megvagyunk, bár elég nyűgös lett a napunk. Most az esti szopi után adtam neki 80ml lefagyasztott tejcit, úgy itta meg, mintha még nem evett volna ma. Nem értem. Ennyire kevés lenne az esti szopi? Nem tudom, azt hiszem a hétvégén átgondolom ezt a kaja kérdést. (víz, hozzátáplálás, éjszakai kaja)

Kép
mannababoca

Manna: Ma Ákos is nagyon nyűgös volt, olyan "semmisejó" napja volt. Nyűglődött, ha letettem, ha felvettem, ha kimentem a szobából, nem érdekelték a játékai se, ha el is aludt, csak nagyon rövid időre és láttam rajta, hogy nem pihente ki magát...este aztán alig bírtam megetetni, mert folyton elaludt.... :?

No, én el szunnyadni, szép álmokat mindenkinek!
bébic

Gabi! A férjem 192 cm. :lol:

Andy! Regin nem látszik, hogy beteg volt! :D Jól tartod!

Laura! Ügyes vagy!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!
Ma megjártuk a kardiológiát, teljes nyugalommal indultam el, tudtam, hogy minden ok Bencével. Tévedtem.
kamrai sövényhiánya van, azaz van egy kis luk a szívén.. Kissé elkeseredtem, de reménykedem, hogy helyre jövünk..

gyümilé:
én is víz párti vagyok, nagyon féltem a fogaikat, és a gyümilé is meg a tea is erősen színezi azokat. Na és cukortartalmú. A práseét az más!

Sina:
jó, hogy jöttél, csajszid nagyon hasonlít rád!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lyndee: én csak úgy natúran ittam! Naponta egy bögrével (kb. 2,5dl), egy filtert raktam bele (pickwick) !!!! :lol: :lol:

Andy: hát Regid nem semmi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Enikő: Milánodnak is szép méretei vannak!!!

Szeles: ügyi voltál!!!! 8) 8)
Vendég

Sziasztok!!!!!

Köszi mindenkinek csajok a bíztatást,tök jól esett:)
Jelentem most elég klasszul vagyok,jól kibeszéltem magamból a gondokat,csavargás is volt...szóval most jól vagyok,remélem marad is így.
Huh hirtelen nem is tudom mire reagáljak,elnézést ha vkinek nem írok.

Sina:nagyon gyönyörű Mesi,és a haja...:)neki nem is hullott?

Laura:gratula a kenguruért,ügyi vagy :D

Zsebi:tök jó a torta,gondolom fincsi is lett:)

Manna:jujjjj micsoda jó az a kenguru
Andy:micsoda husi Regi:)

Hozzátáplálás:én még nem kezdtem el,és nem is szeretném megvárom vele a 6hónapot.Oli anyatejen mást még nem kap,még vizet sem.

Szín:nálunk a kék,meg a citrom sárga ami bejön

Körkérdés:ennyi idősen már "eldőlhet" h milyen kezű lesz a baba?Oli mindenért a bal kezével nyúl.

hétvégén én is sütöttem főztem(ez is megnyugtatott egy kicsit)felteszem a recepteket a helyére :lol:

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?