Új privát üzeneted érkezett!

Boci: Szép MArci méretek! :lol:

Bernuska:
[quote]A írta:ztán hogy mi lesz később, amikor már 10 kilós lesz???

Semmi, ne félj. Barátnőm kisfia most 16 hónapos, napközben még mindig úgy alszik el, hogy járkál vele a sötét szobában és dúdol neki kicsit.
Ja, és most már több, mint félidős terhes mindemellett. :lol: (mármint a barátnőm :lol: 8) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.04.17 20:04-kor.
bébic

Két mai kép! Bocsi, muszáj spammelnem.. :oops: Imádom! :D

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush: Csak az a lényeg, hogy mindig azt nézd, nektek mi jó! Ne foglalkozz másokkal, próbáld meg a legjobb oldaláról megközelíteni a dolgot, bújj össze Kincsővel és szeretgesd, hiszen olyan gyorsan felnőnek. :(
bébic

Délután annyi almát evett szopi után, hogy nem kellett mellé tápi. Annyira örülök neki!
Most azon agyalok, hogy akkor elkezdhetek vele új ízt megismertetni? :?

Jaj, és még az jutott eszembe, hogy pl. rendes kispárnát mikortól lehet használni náluk?

Mush: sajnálom, hogy nem jött be, de igaza van Máginak, nem egyformák a gyerkőcök, és az is olyan jó, hogy összebújva alszotok el. Ezért irigyellek kicsit, nálunk meg ezt nem szereti annyira Kobold. Ölben lenni szeret, de ha csak úgy melléfekszem, azt nem annyira... :(
Viszont képzeld, elkezdtek jók lenni Kristófra a ruhák, annyira csini bennük, hétvégén a egyik galléros pólóba mentünk a dédihez, és mindenki megdicsérte, hogy milyen jól áll neki, ma meg a legutóbb kapott barna kapucnis pulcsi volt rajta farmerral, hát abban is vadító :D

Aida: mekkora szeme van és mennyi haja!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.04.17 20:14-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Aida: Noel még mindig haláli kiccsávó, főleg az első képen! :lol: :lol:
bébic

Én is hozok egyet, ma esti friss és ropogós, fürcsi után készült:

Kép eeeeezt apa választotta nekem, bibibíííí :D
bébic

jön vki kismama bababörzére?

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic, Aida!
Nagyon édik a kiskrapekok!!

Lányok, akinek van almareszelöje nem dobna egy képet róla???? Akarok venni, de egyszerüen nem ugrik be hogy néz ki!!! :oops: :oops: :oops: Elöre is köszi!!! :lol:
susy75

lyndde. en is ilyet vettem. holnap megyek erte a postara es frissiben ki is probalom majd.
te hasznaltad ma?

bebic. akos milyen kis husis! nagyon edi.

aida. noel milyen nagyfiusnak nez ki a masodik kepen.

koszi lanyok!!!!

gabi. egy eves kor alatt itt nem javasoljak.
orulok, hogy mar jok a ruhak es vadito bennuk Kiskobold, csak aztan nehogy vki elcsabitsa tolunk! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

suzy. holnap jo lesz az a kep?

aki tudja,mennyibe kerul egy adag inflacol?

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Persze, jó! Köszi! :wink:
susy75

Aida! Nagyon aranyos Noel! Gyönyörű szemei vannak és nagyon értelmesen néz! :D

Gabi! A kispárna kérdést majd megoldja Kiskobold! Én igazából nem tettem a feje alá kispárnát, de volt ott az ágyában kispána, díszpárna, stb. És egyszer csak azt vettem észre, hogy a gyerek 3 párnán alszik. Éjszaka mikor megébredt, begyűjtötte a párnákat! :lol: Azóta csak egy gyerekpárnát tartok a közelében (amit gyerekpaplannal lehet venni) és azon alszik. De egyáltalán nem fontos, hogy párnán aludjanak.

Bébic! Nagyon édes Ákos! És szuper a bodyja!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Susy:
ez pölö:
Kép

vagy:
Kép

Rám is rámjött a képrakás. Ezek a kedvencek most, annyira aranyosak a dédivel:
Kép
Kép

Almázunk:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Susy: Kösziii! :)
Nem itt vettük, de nekünk ugyan ilyen van:
http://shop.mikrongrowing.hu/index.php? ... 11038dab0b

Mush: Jaja, olyan kis cupákjai vannak, azt zabálom minden fürcsi előtt. :oops: :wink: :lol:
Asszem itt olyan 1200 ft körül van az Infacol.
bébic

Mush! Ha jól emlékszem 1.700 körül volt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush, Enikő: köszi!

Kép

Kép
gabilany79

Enikő: Köszi! Majd átadom Apának, hogy jól választott rucit! :lol:

Ja, olyan van, ami Gabi 2. képén.

Gabi: Nagyon jók a képek! :lol:
A dédi melyikőtök nagymamija?
bébic

Bébic: párom nagyija, 86 éves, és én is imádom, mert nekem sajnos már jópár éve nincs egy nagyim se (a szüleim késői gyerekek voltak).
Nagyon kis aranyos Ákos baba :)

Mush: nem hagyom, hogy Koboldot lecsapják Sophie kezéről! :wink: :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Tündéri Kiskobold!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi: Kösziii! :)
Oldalról nézve nagyon hasonlít a ti déditek a mienkre! Vagyis az én nagymamámra. Sőt, még a ruhája is, én nagyim is így szokott öltözködni. :lol: :lol:
bébic

Bébic: ez a dédi-style :lol: :lol:

Enikő: köszi :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Aha, a déDIvat. :lol: 8) :wink: :D
bébic

Bébic, Ákos édes kissrác! ;)

Gaby, fantasztikusak a képek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="mush589"]
írta:
mush589aida. noel milyen nagyfiusnak nez ki a masodik kepen.

Ezt én is megállapítottam! :D Mondtam is anyumnak, hogy többnek nézném mint 4 hónapos.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na végre itt vagyok! Most rettegjetek tőlem! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Bébic: köszi Marcink méreteinek dicséretét. Összegezve 0,5 kg-ot hízott és 1,5cm-t "nőtt"!!!! :lol: :lol: Ákos nagyon édi!!!!!

Gabi: Kiskoboldod nagyon aranyos!!!! :lol: :lol:

Aida: Noel is tünemény! :lol: Szerintem is fordulj orvoshoz a nemhízuk kérdésben!!! Ja és akartam kérdezni, hogy levelezőre nem tudsz átmenni?? Esetleg úgy könnyebb lenne??!!!

Amúgy mindenki babája nagyon édi!

Nappali alvás: nálunk 2-szer max. 3-szor 30 perc. Legtöbbször ezt babakocsiban sikerül "összehozni"!!!! Nagy a nyűg emiatt, mert estére persze hulla a kis Drágám!!! Képzeljétek már fürdés vége felé is sír. Ficánkol, rugdos és egyszer csak legörbül a szája és sír. Néha alig lehet megvigasztalni. Gondolom ezt is a nemalvás okozza és hogy nagyon fáradt estére.
Amúgy egyetértek azzal hogy mindenki úgy altassa a babáját ahogy a gyereknek jó. Én is szeretném kiságyba, de nem igazán sikerül. Igaz éjjel nincsen gond. Most is ott durmol!!!! :lol: :lol:

Cili: nálunk is ez a gond apával. Hát nem vagyunk valami jóban mostanában.

Járóka-bébikomp téma: én bébikompot nem szeretnék, járókát meg igen. Védőnéni sem javasolta a kompot. De persze én nem ítélek el senkit azért mert használja. Mi nem fogjuk és kész. Járóka meg kell, mert nálunk egyben van nappali-konyha-étkező és főzésnél nem tudom a konyhát lerekeszteni. Ha meg Manócska elkezd kúszni-mászni akkor veszélyes lehet, ha én meg főzőcskézek közben. Jövő héten tervezzük hogy veszünk egyet! Nagy a teraszunk és oda is ki szeretném tenni benne. Persze nem órákra, de azért egy kicsit legyen abban is.

Ja és most offolok!!! 8) 8) 8)

Off1: barátnőmnek két hét múlva lesz a lánybúcsúja. Tudnátok valami jópofa játék ill. ajándék ötleteket mondani?? Tavaly együtt 4 lánybúcsúban voltunk és szerintem minden poént ellőttünk már!!! :lol: :lol: Ja és miatta nem tudom mikor lesz az abbahagyomaszoptatásésjólberugok bulim. Ugyanis ő az én "ivócimborám" és már rajta vannak a gyerekprojekten. Szóval együtt mostanában nem iszunk! :lol: :lol: :lol:

Off2: fáj egy kicsit a szívem. Jövő héten jön a kedvenc focicsapatom Magyarországra. 13 éve nekik drukkolok de még soha nem volt alkalmam látni őket élőben. Erre pont most jönnek!!! :cry: :cry: :cry: Sajnos hogy a Szentélyükbe eljussak képtelenség. Anyagilag nem tudjuk megengedni!!! Tényleg nagyon rossz. Persze ha ránézek Mártonunkra akkor elmúlik a bánat..........
Vendég

Boci, szerencsére van kedvezményes tanulmányi rend nappali tagozaton (baba mellett lehet kérvényezni) így ez ad annyi könnyítést mint a levelező. Szerencsére. Anélkül már biztosan nem menne. Ja és köszi a bókot! :) Orvos meg meglesz hétfőn!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic, Gabi!
Köszi a fotókat. Megvilágosodtam...!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Tényleg édi a dédi fotó!
Mikor otthon voltunk mi is csináltunk, nagyikámról és Vinzentröl,de Vinzent épp sírt rajta, így nem lett olyan jó. Júniusba megyek haza megint és akkor remélem sikerül szebbet készíteni! :P
susy75

Aida: Kösziiii! :lol:

Szerintetek Ákos duci? Csak mert a combocskáin én is látom a hurkákat, de nekem pl. az arca nem tűnik annak. Vagy csak azért van ez, mert én állandóan látom?

Orsi: Most olvasom csak, bocsi. :oops:
Az hol lesz és mikor?
bébic

Aida: ja, az akkor jó!!! Nem tudtam! :oops: :oops:

Csatlakozom a déDivathoz! :lol: :lol: Húsvétkor készült a dédivel!!
Kép
Vendég

Boci: Neked is köszi! :)

Lánybúcsú: Én semmi izgit nem tudok, enyémen is a mondhatni "szokásos" dolgok voltak, de nagyon jól sikerült így is! :lol:

A bébikompról jut eszembe, hallottatok már olyanról, ami szintén ilyen "komp", csak fürdőkádba való. Anyósom látott másnál, és nagyon venni akar nekünk, de én nem vagyok biztos benne, hogy az nekünk annyira nagyon kéne... :?

Járókát meg mi nem biztos, hogy veszünk, mert olyan a lakás elrendezése, hogy nem biztos, hogy van értelme. Aztán ki tudja...
bébic

Lányok, segítsetek légyszi!
Megyek haza Manóval júniusban repcsivel. Mivel a mi babakocsinkat nem tudom vinni, így szeretnék egy használtat venni,amit akkor használunk ha otthon vagyok a szüleimnél. Szóval nem túl drágát keresnék. Szerintetek valami ilyesmi megteszi nyárra? Esetleg még összel is használható? Na meg akkor kb 6 hónapos lesz Vinzent tehát elvileg már nem baj ha nem vízszintes ugye?
http://www.teszvesz.hu/item613033385_pi ... ml#gallery
susy75

Na, ha már megalkottam a "déDIvat"-ot (hú, le kéne védetnem :lol: :lol: ), én sem maradhatok adós képpel :D :

Kép dédivel
bébic

Gabi, irom a választ nemsokára a prividre. Mi már a krumplin is tul vagyunk és a banánon, ma spenotos krumpli volt a menü.

Lányok, köszi a véleményket a laposfej vs. hasra forditás kérdésben.
Annyit akartam még hozzátenni, hogy a buksi már a pocakomban is nagy volt, a 3o. héttől kb az UH-n hetekkel megelőzte a többi méretet. A 3o hetes UH-n már 34 hetesnek megfelelő buksi volt...

Egyébként tündér fiam van :D Este elaltattuk a nagyágyban hanyatt, aztán átforditottuk oldalra, majd hasra.... és 4 órát aludt igy. Becsempésztem alá a légzésfigyelőt...
Nappal is próbátam nyomatni ezt a hason témát, szegényem annyira elfáradt... :shock:

Dokinéni mondta ne aggodjak, nappal minél többet legyen hason, egy éveskoráig még alakul.

Enikő,köszi a választ Neked is. És mennyire zavaró ez a fiadnál manapság? Látszik? Vagy eltakarja a haja?
[/b]

Kép
Kép
zsiraf8

Boci: Nagyon jó a kép! :lol: Marci épp durmol?

Aida: Ez tök jó, hogy van ilyen lehetőség, én sem tudtam!

Susy: Én úgy segítenék, ha tudnék, annyira nem értek a babakocsikhoz. Később tuti nagyon jó lesz, de hogy a közeljövőben fogod-e tudni használni, azt nemtom.... :( :oops:
bébic

Bébic: déDIvat Kép mennyé' aludni, szerintem fáradt vagy :wink: :lol:
Mámélenne Ákos duci? Ez hogy jutott eszedbe?

Egyébként nagyon aranyosak a dédis képek mindenkinek :)

Boci: gondoltam is rád a meccsel kapcsolatban :) sajnálom, hogy nem tudsz kimenni rá...
Nappali-konyha ügy nálunk dettó.

Susy: én ebben nem vagyok nagy guru, de nekem tetszik :) Zöldi biztos tudna olcsóbban, ő nagyon jókat vett fillérekért, ha jól emléxem :lol:

Aida: köszi neked is :)

Kép

Kép
gabilany79

Bocika! Aranyos a dédis képetek! És milyen nagyfius nadrágja van Mártonnak! Nagyon édi!

Bébic! Erre gondolsz?

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Susy! Szerintem tökéletes ez a kocsi! Fél évesen már simánmehet ilyen kocsiban. Az a fontos, hogy a háta dönthető legyen és a lábrész emelhető, mert ebben a korban még jókat szunditanak a kocsiban

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hu, Zsiráf, dejó, hogy vagy! Kérdésem van: legeslegelső lépésként hogy adjam Ákosnak az almalevet?
Védőnéni szerint reggel cici, aztán 10 óra körül csak almalé, amennyi jólesik neki.
Barátnőm szerint a tízórai is legyen először cici, aztán első nap csak 1-2 kanál almalé, másnap már 2-3 kanál és így tovább....

Most akkor legyen előtte cici, vagy csak a lé menjen magában már rögtön első alkalommal?

Csak mert azt hiszem, holnap belevágunk. :lol: Ma volt védőnéni, a múltkori "szigorúan 6 hónapig csak cic+tápi" nézete lecsökkent 5 hónapra valami rejtélyes okból...
Meg úgy tűnik, kinőttük a pocifájást, így tudni fogom, ha bántja, mert akkor attól fog neki fájni, nem mástól, és akkor felfüggesztjük még kis ideig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.04.17 21:48-kor.
bébic

Zsiráf: köszi!
Tőled meg azt akartam kérdezni, hogy most már végig 2 csepp Vigantolt kell szednetek?
Ja, és azt is, hogy az normális, hogy kb. 3 nap alatt jutottunk el oda, hogy Kobold a decis pohárba reszelt almát teljes egészében betolja? Mondjuk rá van kattanva rendesen, és nem tűnt fel, hogy utána fájna valamije.

Na, megyek, el lettem zavarva fürdeni....

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemiiiis, üde vagyok, friss és ropogós! :wink: :lol: 8)
El akarsz kergetni? :( :twisted: :P

Nem is tudom, csak ez a kép....most néztem meg alaposabban, olyan pufóknak tűnik rajta...

Enikő: Nem tudom, de szerintem anyós erre gondolhatott. Én még nem láttam, csak mesélt róla.
De én ennek nem látom értelmét, hisz ez csak korlátozza majd a mozgásban meg lubickolásban, nem?
bébic

Na én se vagyok nagy babakocsi guru,ezért kérdezlek titeket. Egyik fontos szempont, hogy könnyü legyen, ez az. Abba meg nem voltam biztos, hogy 6 hónaposan nem e baj, hogy nem teljesen vizszintre dönthetö. De Enikö írta, hogy akkor már használható igy is.:P
Meg Egerben van és a szüleim eltudják hozni!!! Azért várom a véleményeket! 8) 8)
susy75

Bébic! Jaj de édesek! A csíkos rucikat imádom!

Zsiráf! A haja eltakarja, mikor rövidebb én is csak akkor látom, aki meg nem tudja biztos nem veszi észre. Remélem az apja génjeit örökölte és nem fog kopaszodni, mert az tuti nem lenne nyerő! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic! Mi nem használtunk ilyet, de úgy tudom ez olyasmi, mint ujszülött korban az az ülés, hogy a baba ne csusszon bele, Ezt is fixen kell rögzíteni és beleültethető a gyerek vele a kádba és nem kell fogni. Bár én sok értelmét nem látom, mert ebben lefürdetni úgysem tudom. Mi kiskádat használtunk, vagy vele fürdött valamelyikünk.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jaj mindig elfelejtem:

Laura! Van valami híred Bkata-ről?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:

[quote]o írta:lyasmi, mint ujszülött korban az az ülés, hogy a baba ne csusszon bele

Nnnna, akkor azt a fürdetőkompot vagy mit akkor Ákos amúgy is utálná, mert ilyan ülést is vettünk neki a kádba és mikor beletettük, úgy visított, mint egy kismalac. (még jó, hogy nem volt egy nagy összeg az a vacak, azóta is ott van a szekrényben... :? )
bébic

Nekem meg Andy jutott eszembe délután, ő mindig sokat írt, most meg hirtelen eltűnt.... :( meg persze Sina, Hemej, többiek, hooooool vagytoooooook??
bébic

Tényleg Andy mi újság a kutyussal? Lett gazdija,vagy lehet,hogy nem si kellett megválni töle??
susy75

Tényleg! Pár napja már nem írt Andy! Remélem mind meggyógyultak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

De szép az uj szerelmetes vonalzóm!!! :oops: :oops: :oops:
susy75

Én megyek lefekszem! Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na, azt hiszem, szót fogadok Gabinak és elhúzok mára a tollasbálba! Gondolom már úgyis sok volt belőlem.... :oops: :oops: bocsiiii!

Szép álmokat a bébiknek, mamiknak és papiknak! :D
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?