Na végre itt vagyok! Most rettegjetek tőlem!
Bébic: köszi Marcink méreteinek dicséretét. Összegezve 0,5 kg-ot hízott és 1,5cm-t "nőtt"!!!!
Ákos nagyon édi!!!!!
Gabi: Kiskoboldod nagyon aranyos!!!!
Aida: Noel is tünemény!
Szerintem is fordulj orvoshoz a nemhízuk kérdésben!!! Ja és akartam kérdezni, hogy levelezőre nem tudsz átmenni?? Esetleg úgy könnyebb lenne??!!!
Amúgy mindenki babája nagyon édi!
Nappali alvás: nálunk 2-szer max. 3-szor 30 perc. Legtöbbször ezt babakocsiban sikerül "összehozni"!!!! Nagy a nyűg emiatt, mert estére persze hulla a kis Drágám!!! Képzeljétek már fürdés vége felé is sír. Ficánkol, rugdos és egyszer csak legörbül a szája és sír. Néha alig lehet megvigasztalni. Gondolom ezt is a nemalvás okozza és hogy nagyon fáradt estére.
Amúgy egyetértek azzal hogy mindenki úgy altassa a babáját ahogy a gyereknek jó. Én is szeretném kiságyba, de nem igazán sikerül. Igaz éjjel nincsen gond. Most is ott durmol!!!!
Cili: nálunk is ez a gond apával. Hát nem vagyunk valami jóban mostanában.
Járóka-bébikomp téma: én bébikompot nem szeretnék, járókát meg igen. Védőnéni sem javasolta a kompot. De persze én nem ítélek el senkit azért mert használja. Mi nem fogjuk és kész. Járóka meg kell, mert nálunk egyben van nappali-konyha-étkező és főzésnél nem tudom a konyhát lerekeszteni. Ha meg Manócska elkezd kúszni-mászni akkor veszélyes lehet, ha én meg főzőcskézek közben. Jövő héten tervezzük hogy veszünk egyet! Nagy a teraszunk és oda is ki szeretném tenni benne. Persze nem órákra, de azért egy kicsit legyen abban is.
Ja és most offolok!!!
Off1: barátnőmnek két hét múlva lesz a lánybúcsúja. Tudnátok valami jópofa játék ill. ajándék ötleteket mondani?? Tavaly együtt 4 lánybúcsúban voltunk és szerintem minden poént ellőttünk már!!!
Ja és miatta nem tudom mikor lesz az abbahagyomaszoptatásésjólberugok bulim. Ugyanis ő az én "ivócimborám" és már rajta vannak a gyerekprojekten. Szóval együtt mostanában nem iszunk!
Off2: fáj egy kicsit a szívem. Jövő héten jön a kedvenc focicsapatom Magyarországra. 13 éve nekik drukkolok de még soha nem volt alkalmam látni őket élőben. Erre pont most jönnek!!!
Sajnos hogy a Szentélyükbe eljussak képtelenség. Anyagilag nem tudjuk megengedni!!! Tényleg nagyon rossz. Persze ha ránézek Mártonunkra akkor elmúlik a bánat..........